View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Dromeas Full Member
|
Posted: Wed Dec 10, 2008 2:15 am Post subject: |
|
|
H ζωή για εμένα είναι ΙΕΡΗ! Ακόμα και αν πετούσε πέτρες ή μπουκάλια το παιδί, πώς είναι δυνατόν να το σκοτώσεις έτσι ψυχρά; Σε όλη μου τη ζωή ήμουν κατά των πολέμων, της θανατικής ποινής, των βασανιστηρίων, της τυφλής βίας! Δεν θα αλλάξω τώρα τις πεποιθήσεις μου!
Εγώ θα συνεχίσω να ονειρεύομαι έναν κόσμο που η δημοκρατία θα λειτουργεί, τα κόμματα θα αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους, το Κράτος θα είμαστε εμείς -όλοι εμείς και όχι οι άλλοι, θα υπάρχει κοινωνία πολιτών, θα υπάρχει ΔΙΑΛΟΓΟΣ, αισθητική, αγάπη για το περιβάλλον, για την ομορφιά και την τέχνη, ΣΕΒΑΣΜΟΣ, συντροφικότητα... Δεν με νοιάζει αν θα με πάρουν στο "ψιλό", δεν με νοιάζει αν προσπαθήσουν να χλευάσουν αυτά που πιστεύω! Αν κύριοι έχετε το δικαίωμα να καταστέλετε κάθε προσπάθεια αντίδρασης και αντίρρησης και αν εσείς οι άλλοι κύριοι έχετε δικαίωμα να μην πιστεύετε στο κράτος δικαίου και στον σεβασμό απέναντι στον συνάνθρωπό σας, εγώ θα πολεμήσω για το δικαίωμά μου στις αξίες μου! Ελπίζω και πιστεύω πως υπάρχουν και άλλοι που συμφωνούν μαζί μου... ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ! |
|
Back to top |
|
|
billy8181 Stadium Expert
|
Posted: Wed Dec 10, 2008 3:51 am Post subject: |
|
|
παιδιά λέγεται λέγεται για φτώχεια και φτώχεια,....μήπως έχετε κάποια στατιστικά να δούμε μέσους ορους, εισοδήματα και ΉΔΗ (human development index) της χώρας? όχι σε σχέση με τα τρίτα κράτη (γιατί αν και έχει ειπωθεί στην TV, το θεωρώ αστείο..) αλλα σε σχέση με την ΕΕ? |
|
Back to top |
|
|
UWG Senior Member
|
Posted: Wed Dec 10, 2008 7:17 am Post subject: |
|
|
Όσα λεφτά και να τους δόσης αυτή πάλι θα βγούν στους δρόμους να τα κάψουν όλα. Μονο εάν αλλάξουμε την νοοτροπία μας σαν χωρα θα σταματήσουν αυτές η κουταμάρες που γίνονται στους δρόμους μας τις τελευταίες μέρες πάρτε το χαμπάρι. |
|
Back to top |
|
|
gm2263 Stadium Expert
|
Posted: Wed Dec 10, 2008 11:50 am Post subject: |
|
|
Δυο ατάκες, εξυπνακίστικες μεν αλλά to the point (e-rooster blog, σχόλια):
Quote: | Πάντως εγώ δεν τα βάζω με τους νέους που καταστρέφουν. Από κάποιο μεγαλύτερο έμαθαν και αυτοί να αψηφούν το νόμο. Από τον πατέρα τους που καβαλούσε το πεζοδρόμιο για να παρκάρει, το θείο τους που έχτισε εξοχικό σε καμένη δασική έκταση, τον εφοριακό που τα τσέπωσε από τους γονείς του για να κάνει τα στραβά μάτια, και πάει λέγοντας. Με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις δε λέει και ο λαός μας? Δε θέλουμε ως Έλληνες βρε αδερφέ να εφαρμόζεται ο νόμος όταν δε μας βολεύει, η μάλλον θέλουμε, αλλά μόνο για τους άλλους. |
Quote: | θα ήθελα να δω πόσοι γονείς θα άφηναν τα παιδιά τους να συμμετάσχουν στα έκτροπα αν η κυβέρνηση πέρναγε νόμο που έλεγε ότι όσοι συλλαμβάνονται σε επεισόδια δεν έχουν ποτέ το δικαίωμα να διοριστούν στο δημόσιο. |
LOL X 1000!!! |
|
Back to top |
|
|
Alius Full Member
|
Posted: Wed Dec 10, 2008 12:09 pm Post subject: |
|
|
Απόλυτα σωστοί!!
Παιδεία και κουλτούρα... Όσο και αν μοιάζει απλό και κοινότυπο... |
|
Back to top |
|
|
worldofjustice Stadium Expert
|
Posted: Wed Dec 10, 2008 12:25 pm Post subject: |
|
|
^Άρα περιμένουμε. Αυτά θέλουν χρόνο. Θα τα πούμε την επόμενη 20αετία να δούμε πως πήγε το πείραμα.
Ciaooooo
|
|
Back to top |
|
|
billy8181 Stadium Expert
|
Posted: Wed Dec 10, 2008 1:50 pm Post subject: |
|
|
αμάν με τα ΜΜΕ πάντως...τώρα δείχνουν της πιστολιές του αστυνομικού στον αέρα και δε δείχνουν απότι άκουσα το κομμένο δάχτυλο και τα σκάγια που έφαγε ένας άλλος αστυνομικός .... |
|
Back to top |
|
|
billy8181 Stadium Expert
|
Posted: Wed Dec 10, 2008 1:52 pm Post subject: |
|
|
gm2263 wrote: | Δυο ατάκες, εξυπνακίστικες μεν αλλά to the point (e-rooster blog, σχόλια):
Quote: | Πάντως εγώ δεν τα βάζω με τους νέους που καταστρέφουν. Από κάποιο μεγαλύτερο έμαθαν και αυτοί να αψηφούν το νόμο. Από τον πατέρα τους που καβαλούσε το πεζοδρόμιο για να παρκάρει, το θείο τους που έχτισε εξοχικό σε καμένη δασική έκταση, τον εφοριακό που τα τσέπωσε από τους γονείς του για να κάνει τα στραβά μάτια, και πάει λέγοντας. Με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις δε λέει και ο λαός μας? Δε θέλουμε ως Έλληνες βρε αδερφέ να εφαρμόζεται ο νόμος όταν δε μας βολεύει, η μάλλον θέλουμε, αλλά μόνο για τους άλλους. |
Quote: | θα ήθελα να δω πόσοι γονείς θα άφηναν τα παιδιά τους να συμμετάσχουν στα έκτροπα αν η κυβέρνηση πέρναγε νόμο που έλεγε ότι όσοι συλλαμβάνονται σε επεισόδια δεν έχουν ποτέ το δικαίωμα να διοριστούν στο δημόσιο. |
LOL X 1000!!! |
οποιον έχει οποιοδήποτε ενδιαφέρον για την σωστή εφαρμόσει του νομου (μη πω και για πιο σφιχτούς νομους) πολύ εύκολα θα τον πουν χουντικό η τρελό.....ειδικά η νεολαία...
τι να πεις... |
|
Back to top |
|
|
losada7 Moderator
|
Posted: Wed Dec 10, 2008 2:47 pm Post subject: |
|
|
Λίγo πoλύ, oι νέoι αυτό θα πιστεύoυν αφoύ με αφoρμή την αδικία , την ασυδoσία και την ανoμία έχoυν χάσει τα σημεία αναφoράς τoυς.
Έχoυμε φύγει πρo πoλλoύ από τo Eλλάς Eλλήνων Xριστιανών και πάμε oλoταχώς πρoς τo Eλλάς Eλλήνων Aναρχικών.
ΥΓ:
Aυτές τις μέρες εκτός από τo ''παράδoξo τoυ Γρηγόρη'' περί ανόδoυ τoυ χρηματιστηρίoυ εν μέσω κατάλησης της τάξης, είχαμε σε αρκετά φόρα, ''παράθυρα'' και ραδιόφωνα τo παράδoξo των oυσιαστικών πoλιτικών συζητήσεων και όχι μόνo των κoμματικών.
edit
Το πρωτότυπο του κατωτέρω αποσπάσματος από το έργο του Ισοκράτη, που παραθέτει ο Δαμιανός είναι αυτό:
... ουδ η τουτον τον τροπον επαιδευε τους πολιτας ωσθ’ ηγεισθαι την μεν ακολασιαν δημοκρατιαν, την δε παρανομιαν ελευθεριαν, την δε παρρησιαν ισονομιαν, την δ εξουσιαν του ταυτα ποιειν ευδαιμονιαν, αλλα μισουσα και κολαζουσα τους τοιουτους βελτιους και σωφρονεστερους απαντας τους πολιτας εποιησεν.
Όταν όμως οι " " ενεργοί πολίτες " " αγνοούν όχι μόνο το ανωτέρω αλλά και άλλες πρωτογενείς αρχές ["Αδύνατον οικείσθαι πόλιν άνευ δικαιοσύνης και πολιτικής Αρετής"(Αριστοτέλης) ] μην περιμένουμε την δημοκρατία μας και πιο συγκεκριμένα τη Πόλη ή Κράτος μας να μην καταστραφεί.
Βέβαια από την άλλη πολλοί ""προοδευτικοί"" ενεργοί και μη πολίτες και καιροσκόποι θεωρούν το "Το ευδαιμον το ελευθερον, το δ ελευθερον το ευψυχον. " του Περικλή, ως κατάλοιπο της φασιστοχουντικής ιδεολογίας.
Last edited by losada7 on Wed Dec 10, 2008 5:03 pm; edited 4 times in total |
|
Back to top |
|
|
chr.04 Stadium Expert
|
Posted: Wed Dec 10, 2008 4:12 pm Post subject: |
|
|
Να υποθέσω ότι όταν είσασταν και σεις μικροί, όταν οι γονείς σας σας απαγόρευαν οτιδήποτε, εσείς τους ακούγατε.
Η οργή και η αγανάκτιση υπάρχει. Και αφού δεν υπάρχει καμία απολύτως θέληση από τους κυβερνόντες (και τους υπολοίπους) να κάνουν κάτι ουσιαστικό για τον λαό, όπως έστρωσαν έτσι θα κοιμηθούν.
VIVA LA REVOLUTION! |
|
Back to top |
|
|
damianos Full Member
|
Posted: Wed Dec 10, 2008 4:25 pm Post subject: |
|
|
"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία."
Ισοκράτης (436 π.Χ-338 π.Χ.)
XΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ!! |
|
Back to top |
|
|
billy8181 Stadium Expert
|
Posted: Wed Dec 10, 2008 4:25 pm Post subject: |
|
|
όταν εννοείς μικροί υποθέτω κάτω από 16 χρόνον....γιατί μετά αρκετοί πιστεύω απέκτησαν κοινή λογική....
σωστή η αγανάκτηση αλλα δε δικαιολογείται η via. |
|
Back to top |
|
|
Dromeas Full Member
|
Posted: Wed Dec 10, 2008 5:21 pm Post subject: |
|
|
Η βία δεν δικαιολογείται και ακόμα περισσότερο η επιλεκτική χρήση βίας. Ο αστυνομικός έχει το δικαίωμα να σκοτώσει, ενώ οι αναρχικοί (και όχι μόνον) δεν έχουν το δικαίωμα να τα "σπάσουν". Οι αναρχικοί έχουν το δικαίωμα να τα "σπάσουν", ενώ οι αστυνομικοί (και οι μαγαζάτορες) δεν έχουν το δικαίωμα να αντιδράσουν. Ποιος τους το είπε αυτό; Η δράση φαίρνει αντίδραση (θεμελιώδης νόμος της φυσικής). Αυτό που με πικραίνει περισσότερο είναι η ανακολουθία που παρατηρώ γύρω μου.
... και μία υποσημείωση. Οι Έλληνες είμαστε περίεργος λαός. Όταν η αστυνομία φαίρεται στους μετανάστες σαν ζώα δεν ιδρώνει το αυτί μας. Τώρα, όμως, θυμηθήκαμε ότι η αστυνομία είναι βάναυση. Ο Πακιστανός που είχε σκοτωθεί πριν από λίγο καιρό ή ο μαύρος που έπεσε από την ταράτσα δεν είχαν γονείς; Η ζωή τους αξίζει λιγότερο από των Ελλήνων; Η στάση μας απέναντι σε τέτοιου είδους γεγονότα δεν πρέπει να είναι επιλεκτική, αλλά στάση ζωής! |
|
Back to top |
|
|
Alius Full Member
|
Posted: Wed Dec 10, 2008 6:01 pm Post subject: |
|
|
Dromeas wrote: | Όταν η αστυνομία φαίρεται στους μετανάστες σαν ζώα δεν ιδρώνει το αυτί μας. |
Έτσι!!! Χθες το πρωί άκουσα με τα αφτιά μου μαγαζάτορες να λένε πως αυτοί που τα έσπαγαν "ήταν Αλβανοί"! Γιατί, ένα από τα πολλά που έχουμε μάθει σε αυτή τη χώρα είναι πως ο αέρας που κυκλοφορεί εντός των συνόρων μας ανήκει! Και φυσικά αυτό μας στρέφει εναντίον κάποιων ανθρώπων που, κατά συντριπτική πλειοψηφία, δουλεύουν σαν τα σκυλιά όλη μέρα για να διοργανώνουμε εμείς Ολυμπιακούς! Όταν λοιπόν αυτοί σκοτώνονται από τη βία των αστυνομικών και από τις απάνθρωπες συνθήκες εργασίας και διαβίωσης, τότε δεν υπάρχει θέμα! Δεν υποστηρίζω ότι το ελληνικό κράτος έχει τις απεριόριστες δυνατότητες και ότι μπορεί να πληρώνει (στην κυριολεξία) για να καλύπτει όλα τα κενά, αλλά εκεί δεν κρίνεται αναγκαία η ύπαρξη μιας συνεπούς πολιτικής που θα σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα; Φυσικά, αυτοί δεν είναι έλληνες, οπότε δεν μας νοιάζει!
A, στα 200 εκ. ευρώ υπολογίζονται οι καταστροφές από τον "αγώνα"! Βέβαια, όπως έγραψε και μια δημοσιογραφάρα στα Νέα, "ας τα πληρώσει η κυβέρνηση"! Ποια κυβέρνηση ρε κακομοίρη;;; Εσύ κι εγώ θα τα πληρώσουμε, αν και για σένα δεν είμαι και τόσο σίγουρος! Ευτυχώς, γιατί είχα τόσα πολλά χρήματα που δεν ήξερα τι να τα κάνω! Τώρα δεν εντείνεται το κοινωνικό πρόβλημα, ε; Αλλά τι λέω, αυτό λύθηκε! |
|
Back to top |
|
|
billy8181 Stadium Expert
|
Posted: Wed Dec 10, 2008 6:41 pm Post subject: |
|
|
άκουσα από γνωστούς πω πιθανόν να υπάρχει χέρι τον αμερικανων(πολιτικών δηλαδή) με σχέδιο για να επιστρέψει το πιο φιλικό ΠΑΣΟΚ και να φύγει η Νέα Δημοκρατία του veto και τον σχέσεων με τον Πούτιν.... |
|
Back to top |
|
|
losada7 Moderator
|
Posted: Wed Dec 10, 2008 7:30 pm Post subject: |
|
|
Αυτό το καταλαβαίνουν και οι πέτρες. Όταν λες Αμερικανοί, ελπίζω να αναφέρεσαι μόνο στα κέντρα εξουσίας της, διότι οι υπόλοιποι ασχολούνται με την δική τους ανέχεια.
Εκτός από τα κέντρα στην Αμερική και σε άλλες χώρες θα χαίρονταν να δουν το Κωστάκη να τιμωρείται για τις στρατηγικές συμφωνίες με την Ρωσία.
Όμως επιμένω ότι η πραγματική αιτία που θα πέσει αν πέσει αυτός και ο επόμενος πρωθυπουργός, είναι η ασφυκτική οικονομική κατάσταση μεγάλου αριθμού ανθρώπων, η κατάλυση της δικαιοσύνης, της εσωτερικής κυριαρχίας και της νομιμότητας. |
|
Back to top |
|
|
gm2263 Stadium Expert
|
Posted: Wed Dec 10, 2008 7:35 pm Post subject: |
|
|
Τρομερά λάθη αυτή η κυβέρνηση, τρομερά λάθη... |
|
Back to top |
|
|
billy8181 Stadium Expert
|
Posted: Wed Dec 10, 2008 8:22 pm Post subject: |
|
|
losada7 wrote: | Αυτό το καταλαβαίνουν και οι πέτρες. Όταν λες Αμερικανοί, ελπίζω να αναφέρεσαι μόνο στα κέντρα εξουσίας της, διότι οι υπόλοιποι ασχολούνται με την δική τους ανέχεια.
. |
e vai... |
|
Back to top |
|
|
Nozomi Stadium Expert
|
Posted: Wed Dec 10, 2008 8:25 pm Post subject: |
|
|
billy8181 wrote: | άκουσα από γνωστούς πω πιθανόν να υπάρχει χέρι τον αμερικανων(πολιτικών δηλαδή) με σχέδιο για να επιστρέψει το πιο φιλικό ΠΑΣΟΚ και να φύγει η Νέα Δημοκρατία του veto και τον σχέσεων με τον Πούτιν.... |
Εγώ σου λέω ότι ισχύει. Τι έκανε ο "ανεξάρτητος" Κωστάκης για να φυλάξει τον κ@λο του ?
Είχε τον Πολύδωρα υπουργό που αβάνταρε τους αστυνομικούς με τα γνωστά περί "Πραιτώρων" κτλ. ?
Ή μήπως με τις αστείες δικαστικές αποφάσεις για την αστυνομική βία ?
Τι έκανε ο Κωστάκης του "σεμνά και ταπεινά", με τα τόσα σκάνδαλα ?
Αν δεχθώ ότι υπάρχει σχέδιο, τότε ο Καραμανλής (που έπεσε στην λούμπα) είναι απ' τους πιο ηλίθιους πρωθυπουργούς που έχουν περάσει απ' την χώρα ... |
|
Back to top |
|
|
chr.04 Stadium Expert
|
Posted: Wed Dec 10, 2008 8:29 pm Post subject: |
|
|
Δεν πάει άλλο ο Καραμανλής. Αν την βγάλει μέχρι την Πρωτοχρονιά ευχαριστώ να πει. Εμένα με εντυπωσιάζει ο τρόπος που βγαίνει και μιλάει. Σαν να λέει ειδήσεις είναι, αναφέρει γεγονότα. Σκοτώθηκε ένας 15 χρόνος, η κυβέρνηση το καταδικάζει, η κυβέρνηση θα αποζημιώσει. Δεν έχει τα κότσια να απευθυνθεί στον λαό
Το θέμα είναι ποιος; Ποιος μπορεί να αναλάβει αυτή την στιγμή την χώρα; Υπάρχει κανείς; Γιατί αν φύγει ο Καραμανλής λογικά θα κερδίσει ο Παπανδρέου, το μη χείρον βέλτιστον ; Εκεί θα καταλήξουμε; |
|
Back to top |
|
|
Nozomi Stadium Expert
|
Posted: Wed Dec 10, 2008 8:41 pm Post subject: |
|
|
Δεν ξέρω.
Δεν μπορώ να πω σε άλλους τι θα ψηφίσουν γιατί ούτε και εγώ ξέρω.
Νομίζω ότι είναι σαφές ότι οι υπάρχοντες κομματικοί σχηματισμοί πλέουν τα λοίσθια.
Το επιθυμητό θα ήταν ένα Κεντρώο κόμμα που θα μαζέψει πάνω απ' όλα "καθαρούς" ανθρώπους, θα ενεργοποιήσει τις δημιουργικές δυνάμεις αυτού του τόπου, και θα προχωρούσε στις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις (δυστυχώς ο Καραμανλής απαξίωσε άλλη μια λέξη). |
|
Back to top |
|
|
Dromeas Full Member
|
Posted: Wed Dec 10, 2008 9:07 pm Post subject: |
|
|
Δεν ξέρω αν μπορώ να μιλήσω κομματικά, αν πιστεύετε πως υπερβαίνω τα εσκαμμένα σβήστε αυτό το post. Εγώ μπορεί να ζω στην Αγγλία και να μπορώ να ψηφίσω στις εδώ Ευρω-εκλογές, αλλά θα κατεβώ στην Ελλάδα και θα ψηφίσω Οικολόγους Πρασίνους. Θέλω να τους δω στην Βουλή για να δω επιτέλους ένα Υπουργείο Περιβάλλοντος, για να δω λίγο αγώνα για πράσινο στην Αθήνα (και όχι τον "αγώνα" που γίνεται από "αριστερίζοντες" ιδεολόγους που εκμεταλλεύονται όλα τα ρεύματα από αναρχία μέχρι και οικολογία και προσπαθούν να φτιάξουν μία σούπα δήθεν προοδευτικής αριστεράς), να δω χρήματα να ξοδεύονται ΚΑΙ για την προστασία της φύσης. Επίσης, θέλω να καταλάβει το πολιτικό κατεστημένο αυτής της χώρας ότι δεν του έχουμε δώσει λευκή επιταγή. Δεν πάει άλλο με τον εμπαιγμό τους... Μόνο μικρά κόμματα στις επόμενες εκλογές. Δεν θέλω αυτοδυναμία. Δεν θέλω να τους κάνω να πιστέψουν για μια ακόμα φορά πως με έκαναν να φάω κουτό-χορτο με την επίπλαστη εναλλαγή τους στην εξουσία! Θέλω να τους δείξω πως ξέρω να διαχειρίζομαι την ψήφο μου και πως δεν θα με φιμώσουν για άλλη μια φορά!!! |
|
Back to top |
|
|
chr.04 Stadium Expert
|
Posted: Wed Dec 10, 2008 10:15 pm Post subject: |
|
|
Δεν μου λέτε ρε παιδιά, το φακέλωμα δεν καταργήθηκε στην Ελλάδα;
Ο δολοφόνος και ο 'κουγια μάγκα πήδηξε την μάντρα' πως ήξερε τόσα πολλά πράγματα για το παιδί;
'Ο θανών και η παρέα του' σιγά σιγά αρχηγό της 17 Νοέμβρη θα το βγάλουν. |
|
Back to top |
|
|
losada7 Moderator
|
Posted: Wed Dec 10, 2008 10:16 pm Post subject: |
|
|
Παρακαλώ να μην γίνει κανένα άλλo post πoυ σχετίζεται με τo πoιός θα πρέπει να πάρει την εξoυσία. Δεν θα γίνει ανεκτή oπoιαδήπoτε κoμματικής φύσης συζήτηση.
Δεκτή η oπoιαδήπoτε πoλιτικ'ης χρειάς κoυβέντα.(βλέπε πρoηγoύμενες σελίδες) |
|
Back to top |
|
|
Nameless Senior Member
|
Posted: Thu Dec 11, 2008 12:20 am Post subject: |
|
|
//edit: Ανασυντάσσω κάπως το μήνυμα, ώστε να μην είναι αντίθετο με τον κανονισμό του forum.
Συμφωνώ με τα λόγια του Dromeas:
"Δεν θέλω να τους κάνω να πιστέψουν για μια ακόμα φορά πως με έκαναν να φάω κουτό-χορτο με την επίπλαστη εναλλαγή τους στην εξουσία! Θέλω να τους δείξω πως ξέρω να διαχειρίζομαι την ψήφο μου και πως δεν θα με φιμώσουν για άλλη μια φορά!!!"
Πρέπει ο κόσμος να ενημερωθεί για τις επιλογές του και πρέπει όλοι μας να προβληματιστούμε για την κατάσταση στο πολιτικό σκηνικό της χώρας. Δεν πάμε καλά και αν δεν σοβαρευτούμε σύντομα, τότε τα πράγματα μόνο χειρότερα μπορούν να γίνουν.
Συγγνώμη αν αυτά που λέω θίγουν κάποιους, αλλά πρέπει να κάτσουμε να σκεφτούμε πως θα πάμε παρακάτω ....
Last edited by Nameless on Mon Jan 12, 2009 2:02 am; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
|
|