stadia.gr/forum Forum Index stadia.gr/forum
Εδώ μιλάμε για τα πάντα. Από Καλατράβα μέχρι… Καλομοίρα!
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Βία στα γήπεδα (Νόμοι - σχέση με συνδέσμους - αντιμετώπιση)
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 23, 24, 25  Next
 
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Το "αθλητικό" κλουβί με τους τρελούς
View previous topic :: View next topic  

Πώς αντιμετωπίζεται?
Κλείσιμο συνδεσμων
46%
 46%  [ 38 ]
Δεν έχει σχέση με τους συνδέσμουν άλλου να ψάξουν τα αίτια
9%
 9%  [ 8 ]
Δεν αντιμετωπίζεται είναι φαινόμενο της κοινωνίας μας
12%
 12%  [ 10 ]
Εσωτερική λύση προβλημάτων και διάλογος μέσα στις ομάδες
11%
 11%  [ 9 ]
Κοινονικός διάλογος και έρευνα έπι του θέματος
19%
 19%  [ 16 ]
Total Votes : 81

Author Message
Kalashnikov
Senior Member
Senior Member


Joined: 26 Feb 2004
Posts: 597
Location: Brussels

PostPosted: Fri Mar 30, 2007 6:25 pm    Post subject: Reply with quote

Fantazomai ma8ate gia tis efodous stous syndesmous kai gia to polemiko yliko (ka8ws kai gia ta narkwtika) pou vre8ikan.
Nomizw pws afto einai i kalyteri apodei3i gia to gegonos oti oi syndesmoi gia tous opoious tosos ntoros exei ginei toso kairo, oxi mono den katapolemoun ti via, alla tin ypo8alptoun kai tin prow8oun.
Back to top
View user's profile Send private message
ioannis31
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 18 Feb 2004
Posts: 762
Location: Suburbia

PostPosted: Fri Mar 30, 2007 8:34 pm    Post subject: Reply with quote

Kalash

Τί ασχολείσαι με τα πολεμοφόδια, τα ναρκωτικά και ότι άλλο βρήκανε στους χώρους συνδέσμων και των δύο ομάδων;

Εδώ το πρόβλημα που υπονοεί και ο Omf είναι στο να μην υπάρχουν σκληρές ποινές για τα καθάρματα και για όσους, στο όνομα της αλληλεγγύης ( ;;;; ), τους καλύπτουν. Το έγκλημα δεν είναι το έγκλημα. Το έγκλημα είναι δώσεις τον εγκληματία στη φόρα.

OMF

Κράτα τα σχόλια (και την φοβερή ανορθογραφία σου) για όσους έχουν επιλέξει να σε συναγελάζονται. Η ουσια δεκάδων μηνυμάτων σου είναι εμπρηστική και ιδανικό παράδειγμα του γιατί πρέπει να κλείσουν επιτέλους οι σύνδεσμοι.
Back to top
View user's profile Send private message
petalo
Senior Member
Senior Member


Joined: 09 Feb 2004
Posts: 596
Location: θεσσαλονίκη

PostPosted: Fri Mar 30, 2007 8:36 pm    Post subject: Reply with quote

Κρίμα για το παιδί που δολοφονήθηκε... Sad άσχετα αν λένε πολλοί ότι πήγε γυρεύοντας.Η εικόνα στις τηλεοράσεις να είναι μαχαιρομένος στους μηρούς και χτυπημένος στο κεφάλι πρέπει να στειχιώνει όλους αυτούς που νοιάζονται για την νεολαία και τον αθλητισμό και για την δημόσια τάξη!Αυτός απλά είναι ένας από τα "κακά"παιδιά!!!Νοοτροποία στο έτος 2007!!!
Επίσης η άποψη ότι οι χούλιγκανς είναι "τελειωμένα" άτομα καταρρίπτεται, καθώς ανάμεσα στους 13 συλληφθέντες είναι ιδιωτικοί υπάλληλοι,σπουδαστές,στρατεύσιμοι κλπ...
Ξεκίνησε ολόκληρη μηχανοκίνητη πορεία απο το Καραισκάκη μέχρι τη Λεωφ.Λαυρίου και η Αστυνομία δεν πήρε χαμπάρι...Ή μάλλον πήρε αλλά ...ας τους να πάνε να σκοτωθούνε...
Φυσικά κανένας από τους συλληφθέντες δεν κατηγορείται για την δολοφονία αλλά ελπίζω ο πέλεκηε τηε δικαιοσύνης να πέσει βαρής για τα αδικήματα που διέπραξαν!!
Back to top
View user's profile Send private message
DionKool
New Member
New Member


Joined: 25 Nov 2006
Posts: 21

PostPosted: Fri Mar 30, 2007 10:03 pm    Post subject: Reply with quote

η καφρίλα στην ελληνική κοινωνία δεν έχει να κάνει με σπουδές, δουλειά, θέση κτλ. Εδώ ο Πρετεντέρης πέταγε μπουκάλια, ο Κόκκαλης έλεγε για κότες και ο Φιλιππίδης τραγουδούσε "γ*μησε τα όλα τα μ**νιά". Να κλείσουν όλοι οι σύνδεσμοι, να παίρνει ο καθένας εισιτήριο για τον εαυτό του, να φακελώνονται όλοι όσοι πάνε στα γήπεδα και να μπαίνουν στη φυλακή όλοι όσοι κάνουν επεισόδια τουλάχιστον έξι μήνες. Αν αυτά δεν λειτουργήσουν, ας γίνονται όλα τα παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών για ένα χρόνο.
Αλλά τι να λέμε για την Ελλάδα; Είναι η μόνη χώρα όπου οι φίλαθλοι αντί να φωνάζουν υπέρ τής ομάδας τους, ασχολούνται με τα αιδοία των μητέρων των άλλων ομάδων. Είμαστε απίστευτα χυδαίοι, κάφροι και τραμπούκοι ως λαός.
Back to top
View user's profile Send private message
petalo
Senior Member
Senior Member


Joined: 09 Feb 2004
Posts: 596
Location: θεσσαλονίκη

PostPosted: Fri Mar 30, 2007 10:07 pm    Post subject: Reply with quote

Και ο Πρετεντέρης βγαίνει και μιλάει γενικά για την βία στις διαδηλώσεις και στα γήπεδα!Και την στιγμή που πέταγε το μπουκάλι τον πήρε η κάμερα αλλά η Αστυνομία δεν τον έπιασε!!!
Back to top
View user's profile Send private message
superas
Senior Member
Senior Member


Joined: 13 Apr 2004
Posts: 640
Location: Thessaloniki

PostPosted: Fri Mar 30, 2007 10:28 pm    Post subject: Reply with quote

ioannis31 wrote:
Η λύση ειναι απλή, απλούστατη. Ζούγκλα θέλουνε οι κάφροι; Ζούγκλα ας πάρουνε. Γκουαντάναμο. Τα χειρότερα μπουντρούμια της Πιον Γιανγκ. Ξύλο και φυλακή μαζικά για τους κάφρους. Προληπτικά. Συλλήβδην σε όσους είναι στον χώρο των συνδέσμων των μεγάλων ομάδων, ακόμη και έαν δεν έχουν (ακόμη) εμπλακεί σε επεισόδια. Preemptive strikes απέναντι στους υπάνθρωπους, στους morlocks.


Αγαπητέ φίλε είμαι ένας απλός πολίτης 32 ετών που έχω τη δουλίτσα μου, το σπιτάκι μου και τη ζωή μου. Όπως πάνω κάτω την ίδια ζωή φαντάζομαι θα έχεις κι εσύ. Η μόνη μας διαφορά είναι ότι εγώ είμαι και μέλος ενός συνδέσμου οργανωμένων οπαδών μιας ομάδας. Και είμαι μέλος διότι αγαπώ την ομάδα μου και το ποδόσφαιρο και θέλω να τη βοηθήσω με αυτόν τον τρόπο. Και δεν έχω εμπλακεί ποτέ σε κανένα επεισόδιο, διότι αγαπώ την ανθρώπινη ζωή, το ποδόσφαιρο και τη ομάδα μου. Από που κι ως που λοιπόν μπορεί κάποια κυβέρνηση να πάρει τέτοια μέτρα και μάλιστα προληπτικά;

Γκουαντανάμο, και Πιον Γιάγκ είναι λοιπόν η λύση φίλτατοι!!! Βρέθηκε! Οι οπαδοί είναι το πρόβλημα της κοινωνίας σήμερα! Στην πυρά! Ποιο Γκουαντανάμο; Προληπτική εκτέλεση μήπως θα ήταν μια πιο αποτελεσματική λύση;

Για τους εγκληματίες που σκοτώνουν και κλέβουν στην κοινωνία μας, αλλά έχουν τον μανδύα του πετυχημένου θα υπάρξει ποτέ τιμωρία; Μπα.. δύσκολο. Το πρόβλημα είπαμε... είναι οι οπαδοί.

Και για να προλάβω: Για τους αλήτες αυτούς που έκαναν αυτά τα αίσχη να επιβληθούν οι ποινές που προβλέπει ο νόμος όπως ακριβώς θα επιβάλονταν και σε κάθε απλό πολίτη!
Back to top
View user's profile Send private message
losada7
Moderator
Moderator


Joined: 23 Mar 2004
Posts: 4162

PostPosted: Fri Mar 30, 2007 11:42 pm    Post subject: Reply with quote

Καλό θα ήταν να μην μπλέκουμε πολλά θέματα στη συζήτηση. Όλοι είδαν το βιντεάκι που πρόβαλε ο Τριανταφυλόπουλος με τον δημοσιογράφο που πετούσε το μπουκάλι. Δεν λέω ότι δεν έγινε, απλά λέω ότι αν αρχίσουμε πάλι να πλατιάζουμε και να λέμε διάφορα, ίσως τελικά χαθούμε μέσα στα πολλά διαφορετικά δεδομένα. Πιστεύω ότι περιστατικά σαν αυτά του ασπρομάλη δεν ενδιαφέρουν σημαντικά, στο χαμό που έχουμε βοιώσει αυτές τις μέρες.

Θέλω λίγο να αποσαφηνίσω κάτι. Ακούστηκε δήθεν ότι αυτοί που πιάστηκαν δεν ήταν κατατρεγμένοι και δυστυχισμένοι νέοι χαμηλών ταξικών στρωμάτων αλλά προέρχονταν από διαφορετικά στρώματα.
Αυτό πως το συμπεραίνουμε; Κάναμε μήπως κάποιο γκάλοπ ;
Αυτοί που πιάστηκαν ήταν απειροελάχιστοι σε σχέση με τους εκατοντάδες που ξέφυγαν. Πως μπορούμε να ξέρουμε ποιάς ταξικής σύνθεσης μπορεί να ήταν οι δύο ομάδες. Είναι αδύνατον να εξαχθούν ασφαλή νούμερα στατιστικής σε τέτοιας επικινδυνότητας ομάδες ανθρώπων.

Εγώ έχω και άλλο ένα τεράστιο ερώτημα. Υποθέτουμε ότι πράγματι η πλειοψηφία από αυτούς είναι από διαφορετικά ταξικά στρώματα. Γιατί δεν είχαμε τέτοιου μεγέθους και έντασης φαινόμενα πριν 15-20 χρόνια;
Έχετε μήπως ακούσει ότι λόγω της λιτότητας διαρκείας(που υπομένουμε εδώ και πολλά χρόνια) και της κακής πολιτειακής διαχείρισης των κοινών, έχουν αρχίσει να εξαφανίζονται οι μεσαίες τάξεις ;

Μήπως τελικά ο αριθμός των κατατρεγμένων και κακομοίρηδων έχει πολλαπλασιαστεί τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα πολύ πιο εύκολα οι "ομαδάρχες" να εντάσουν στις σιμμορίες τους, τέτοιας ψυχολογίας ανθρώπους ;

Μήπως αυτό εξηγεί γιατί τα φαινόμενα οξύνθηκαν ΤΩΡΑ ;
Back to top
View user's profile Send private message
alekos
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 873
Location: Athens

PostPosted: Fri Mar 30, 2007 11:56 pm    Post subject: Reply with quote

Na mou epitrepseis na diafwnisw me to epixeirhma ths szrriknwsis ths mesaias takshs. Kai to 60 kai 70 pou o kosmos den eixe oikonomikh epifaneia, h via den htan toso entonh. PIsteuw oti perissotero exei na kanei me tin genikoterh sklhrothta pou epikratei stis meres mas. Vlepoume pantou akraia fainomena, akraies ekfraseis, akraies katastaseis. Den pisteuw oti oi KAFROI kanoun o,ti kanoun mono kai mono giati niwthoun koinwnika apomonwmenoi...
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
losada7
Moderator
Moderator


Joined: 23 Mar 2004
Posts: 4162

PostPosted: Sat Mar 31, 2007 12:19 am    Post subject: Reply with quote

Το δέχομαι εν μέρει. Ωστόσο θα πρέπει να λάβουμε υπ' όψιν μας ότι η δεκαετία του 60 ήταν μια άκρως ενδιαφέρουσα περίοδος για τα πολιτικά και εθνικά πράγματα. Ήταν τέτοια τα βιώματα των πολιτών, τέτοια τα πρότυπα της ζωής, που θα ήταν αδύνατον να εκδηλωθούν τέτοιου είδους φαινόμενα. Ο κόσμος είχε ιδανικά και προσδοκίες για το μέλλον που δεν τον άφηναν να σκεφτεί τέτοιες παρακμιακές εκδηλώσεις εκτόνωσης.

Αν τώρα πάμε στην περίοδο της επταετίας(τέλος 60 μέσα 70), ούτε εκεί μπορούσε να εκδηλωθούν τέτοια φαινόμενα γιατί καραδοκούσε η νοοτροπία του "Αποφασίζουμε και διατάζουμε". Confused

Χαίρομαι πάντως που το έθεσες έτσι, γιατί ίσως δοθεί το έναυσμα στα περήφανα γηρατιά Twisted Evil του φόρουμ να παρέμβουν και να σχολιάσουν.
Back to top
View user's profile Send private message
Lucretius
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 1762
Location: Θεσσαλονίκη

PostPosted: Sat Mar 31, 2007 4:20 am    Post subject: Reply with quote

...γιατί ίσως δοθεί το έναυσμα στα περήφανα γηρατιά του φόρουμ να παρέμβουν και να σχολιάσουν...

Τί, ακόμη δεν μίλησε ο Ypsilon?
Back to top
View user's profile Send private message
ioannis31
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 18 Feb 2004
Posts: 762
Location: Suburbia

PostPosted: Sat Mar 31, 2007 10:13 am    Post subject: Reply with quote

superas wrote:
ioannis31 wrote:
Η λύση ειναι απλή, απλούστατη. Ζούγκλα θέλουνε οι κάφροι; Ζούγκλα ας πάρουνε. Γκουαντάναμο. Τα χειρότερα μπουντρούμια της Πιον Γιανγκ. Ξύλο και φυλακή μαζικά για τους κάφρους. Προληπτικά. Συλλήβδην σε όσους είναι στον χώρο των συνδέσμων των μεγάλων ομάδων, ακόμη και έαν δεν έχουν (ακόμη) εμπλακεί σε επεισόδια. Preemptive strikes απέναντι στους υπάνθρωπους, στους morlocks.


Αγαπητέ φίλε είμαι ένας απλός πολίτης 32 ετών που έχω τη δουλίτσα μου, το σπιτάκι μου και τη ζωή μου. Όπως πάνω κάτω την ίδια ζωή φαντάζομαι θα έχεις κι εσύ. Η μόνη μας διαφορά είναι ότι εγώ είμαι και μέλος ενός συνδέσμου οργανωμένων οπαδών μιας ομάδας. Και είμαι μέλος διότι αγαπώ την ομάδα μου και το ποδόσφαιρο και θέλω να τη βοηθήσω με αυτόν τον τρόπο. Και δεν έχω εμπλακεί ποτέ σε κανένα επεισόδιο, διότι αγαπώ την ανθρώπινη ζωή, το ποδόσφαιρο και τη ομάδα μου. Από που κι ως που λοιπόν μπορεί κάποια κυβέρνηση να πάρει τέτοια μέτρα και μάλιστα προληπτικά;

Γκουαντανάμο, και Πιον Γιάγκ είναι λοιπόν η λύση φίλτατοι!!! Βρέθηκε! Οι οπαδοί είναι το πρόβλημα της κοινωνίας σήμερα! Στην πυρά! Ποιο Γκουαντανάμο; Προληπτική εκτέλεση μήπως θα ήταν μια πιο αποτελεσματική λύση;

Για τους εγκληματίες που σκοτώνουν και κλέβουν στην κοινωνία μας, αλλά έχουν τον μανδύα του πετυχημένου θα υπάρξει ποτέ τιμωρία; Μπα.. δύσκολο. Το πρόβλημα είπαμε... είναι οι οπαδοί.

Και για να προλάβω: Για τους αλήτες αυτούς που έκαναν αυτά τα αίσχη να επιβληθούν οι ποινές που προβλέπει ο νόμος όπως ακριβώς θα επιβάλονταν και σε κάθε απλό πολίτη!


Όταν το τέρας της βίας που εκθρέφεται -κυρίως- από την ανεξέλεγκτη δράση πολλών -όχι όλων- των οργανωμένων συνδέσμων παραμένει επι δύο σχεδόν δεκαετίες ανέγγιχτο από την "ευνομούμενη" πολιτεία,

Όταν οι δημόσιοι χώροι πραγματοποίησης αθλητικών συναντήσεων έχουν καταντήσει άσυλο για ο-π-ο-ι-α-δ-η-π-ο-τ-ε εγκληματική δραστηριότητα χωρίς ποτέ να υπάρχουν συνέπειες (το να μιλάμε για φυλάκιση 5~10 ατόμων στο σύνολο μίας αθλητικής χρονιάς είναι απλά γελοίο)

Όταν βεβαιωμένα πλέον η αντιπαράθεση κάφρων ιδιαίτερα από τις μεγάλες ομάδες, αλλά όχι μόνο (ας διαβάσουμε ενίοτε και τα ψιλά γράμματα των αθλητικών εφημερίδων για τις τοπικές κόντρες μικρότερων σωματείων), έχει ξεφύγει πολύ πέραν των ορίων της αθλητικης διάστασής της και έχει καταντήσει αφορμή για βία, βία, βία

Όταν κανείς από τους φορείς (ΠΑΕ, Κυβέρνηση, ΕΠΟ) δεν είναι διατεθειμένος να βάλει το μαχαίρι όχι απλά στο κόκκαλο, αλλά στο μεδούλι του, για να τελειώσει μια και έξω όσους εγκληματούν

Όταν νιώθω ανασφάλεια αλλά και απέχθεια με την προοπτική του να πάρω τον πιτσιρικά και να δούμε από κοντά έναν αγώνα λογω των εμετικών συμπεριφορών που θα αντικρίσω,

Τότε, ναι, από τη δική μου οπτική γωνία δικαιούμαι να ζητάω Γκουαντάναμο. Όσο οι κάφροι θεωρούν ότι δεν υπάρχει τίποτε να τους σταματήσει, τόσο εγώ θα ζητάω το πιο ανήλιο χώρο κράτησης για την τιμωρίά τους.

Ας διαλύσουν τους συνδέσμους, ας χώσουν φυλακή εκατοντάδες από τους κάφρους, ας συνετιστούν υποψήφιοι χιλιάδες άλλοι, και τότε ας το ξανασυζητήσουμε.
Back to top
View user's profile Send private message
alekos
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 873
Location: Athens

PostPosted: Sat Mar 31, 2007 10:22 am    Post subject: Reply with quote

Πιστεύω ότι μόνο όταν νιώσουν όλοι στο πετσί τους την βία των ΚΑΦΡΩΝ θα αντιδράσουν. Το αυτοκίνητό μας στην Ηλιούπολη την γλίτωσε από την μανία τους για λίγα μέτρα (έχω την ατυχία να μένω περίπου 100 μέτρα από τον σύνδεσμο του Ολυμπιακού, που έγινε πεδίο μάχης ανάμεσα σε ΚΑΦΡΟΥΣ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού). Αυτά τα φαινόμενα βίας είναι που με έκαναν να αηδιάσω εδώ και πολύ καιρό και να περιορίσω τις επισκέψεις στο γήπεδο.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
assotos yios
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 30 Mar 2004
Posts: 955
Location: not aswtosgios blogspot :-)

PostPosted: Sat Mar 31, 2007 12:44 pm    Post subject: Reply with quote

losada7 wrote:
. Γιατί δεν είχαμε τέτοιου μεγέθους και έντασης φαινόμενα πριν 15-20 χρόνια;
Έχετε μήπως ακούσει ότι λόγω της λιτότητας διαρκείας(που υπομένουμε εδώ και πολλά χρόνια) και της κακής πολιτειακής διαχείρισης των κοινών, έχουν αρχίσει να εξαφανίζονται οι μεσαίες τάξεις


Δε μπορω να δεχτω φιλε μου οτι το θεμα ειναι οικονομικο.Πριν 15 χρονια ηταν οι Ελληνες πιο πλουσιοι?Ειμαι σιγουρος πως οχι. Το ευρος της μεσαιας ταξης ειναι αληθεια οτι περιοριζεται ομως δε νομιζω οτι τα ατομα που συμμετεχουν στα επεισοδια ειναι ανθρωποι σε πραγματικη απογνωση.Με τις μοτοσυκλετες τους πηγαν να πλακωθουν και γνωριζω απο προσωπικες εμπειριες παιδια χωρις κανενα οικονομικο προβλημα που πηγαιναν να σπασουν αυτοκινητα με πετρες και λοστους.Ισως το θεμα ειναι οτι αυτοι οι τυποι ψαχνουν μια "οικογενεια",ενα μικροκοσμο στο οποιο θα διακριθουν,μια "ιδεα" στην οποια θα πιστεψουν.Ποσες φορες δεν εχουμε διαβασει και εδω στο φορουμ για "αδελφια" και για "ομοθρησκους".Σορρυ αλλα εγω εχω μονο βιολογικα αδελφια και αδελφικους φιλους,αδελφια στη θυρα 7 δεν εχω (φιλους ομως εχω...).Επισης στην Assotosland οποιος ταυτιζει μια ομαδα με μια ιδεα και το εννοει ειναι αξιος στερησης των πολιτικων δικαιωματων και υποβιβασμου στη Α' Γυμνασιου γιατι εχει ακομα δρομο μπροστα του μεχρι να πηξει το μυαλουδακι του...

Εγω δε πιστευω οτι χρειαζονται ουτε Μακρονησια (αν και καταλαβαινω το πνευμα του Ιωαννη )ουτε διαλυση των συνδεσμων.Αν οι συνδεσμοι βγουν στη παρανομια φοβαμαι οτι θα γινουν ακομα πιο ελκυστικοι για ολους αυτους τους ανισοροπους.Πραγματικη βουληση χρειαζεται για ελεγχο και εφαρμογη του νομου και φυσικα τα αναλογα μεσα αλλα η διακοπη των πρωταθληματων και οι νεοι νομοι("αν δε θελεις να δρασεις φτιαξε ενα νεο νομο" ) μου λενε οτι απλα το κρατος δεν αισθανεται σε θεση να αντιδρασει.Δυστυχως ομως ουτε οι "σωστοι" οργανωμενοι εχουν διαθεση να συνεργαστουν οταν επικρατει η νοοτροπια "εμεις δεν ειμαστε αστυνομια και δε δινουμε τα αδελφια μας"...
Back to top
View user's profile Send private message
Lucretius
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 1762
Location: Θεσσαλονίκη

PostPosted: Sat Mar 31, 2007 1:30 pm    Post subject: Reply with quote

Καταλαβαίνω την αγανάκτηση του Ιωάννη. Βλέπουμε συνεχώς τα ίδια άτομα να τα σπάνε σε πορείες,γήπεδα, συγκεντρώσεις. Δεν είναι κατάσταση αυτή!

Και ένα άρθρο για τις σχέσεις μερίδας οπαδών με ακροδεξιές οργανώσεις:

«Είμαστε εθνικιστές και το μίσος είναι υγιές συναίσθημα του ανθρώπου όταν στρέφεται ενάντια σε υπάνθρωπους» έχει δηλώσει ο αρχηγός της Γαλάζιας Στρατιάς

...ανατριχιαστικό να ανακαλύπτεις οτι νέοι άνθρωποι σκέφτονται με τέτοια διεστραμμένη λογική...
Back to top
View user's profile Send private message
aikinn
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 08 Jul 2004
Posts: 763

PostPosted: Sat Mar 31, 2007 1:37 pm    Post subject: Reply with quote

Καλά ρε παιδιά δουλευόμαστε μεταξύ μας? Ποια οικονομικά της χώρας και ποιες συνθήκες ζωής στην Ελλάδα? Αυτά μας φταίνε? Αντί να πάνε να πιάσουν τους αλήτες τους προέδρους των ομάδων, καθόμαστε και ψάχνουμε να βρούμε τα αίτια στην ψυχοσύνθεση του νεοέλληνα. Σήμερα στην κηδεία του παιδιού ήταν παρόντες ο Παύλος Γιαννακόπουλος, εκπρόσωποι του ΤΑΠ Παναθηναϊκός και εκπρόσωποι του Ερασιτέχνη του Παναθηναϊκού. Τι θες να πεις κύριε Παύλο μου? Ότι οι βάζελοι πήγαιναν να δουν το ματσάκι ωραία και καλά και σας την έπεσαν οι δολοφόνοι οι Ολυμπιακοί? Αυτό που μένει τώρα είναι να δώσουν και το όνομα του παιδιού στο γήπεδο του βοτανικού. Ενώ και η ανακοίνωση που έβγαλε η ΠΑΕ είναι να την κάνεις κορνίζα.
"Όλοι όσοι εμπλέκονται ενεργά στον χώρο του αθλητισμού, ξέρουν πολύ καλά και με ακρίβεια τι πρέπει να κάνουν. Ας το κάνουν λοιπόν. Αν δεν το κάνουν είναι το λιγότερο επικίνδυνοι" έλεγε.
Συγνώμη αλλά ο Παναθηναϊκός με τι ασχολείται? Αθλητικό σωματείο δεν είναι ή άλλαξε χθες ιδιότητα και δεν το κατάλαβα? Διότι στην ανακοίνωσή του ζητάει από τρίτους να κάνουν κάτι.
Αλλά και εμείς δεν είμαστε καλύτεροι. Δεν έχουν σχέση με τον Ολυμπιακό έλεγε η δική μας ανακοίνωση. Εμ βέβαια. Εγώ κάτι πράσινα ανθρωπάκια από τον Άρη είδα.
Δηλαδή το νόημα είναι ότι από τη μεριά τουλάχιστον των ομάδων προκοπή δεν πρόκειται να δούμε ποτέ. Και φταίμε και εμείς σε αυτό. Που τους θεοποιούμε όλους και φωνάζουμε το όνομά τους κάθε κυριακή στο γήπεδο. Μεγαλύτεροι αλήτες από αυτούς τους κυρίους με τις γραβάτες δεν υπάρχουν και αν δεν χτυπηθούν αυτοί, το πρόβλημα της βίας δεν πρόκειται να λυθεί. Διότι όσοι και να μπουν μέσα, όσοι σύνδεσμοι και αν κλείσουν, πάντα θα βρίσκουν άλλα παιδάκια να στέλνουν στον πόλεμο.
Back to top
View user's profile Send private message
losada7
Moderator
Moderator


Joined: 23 Mar 2004
Posts: 4162

PostPosted: Sat Mar 31, 2007 1:53 pm    Post subject: Reply with quote

assotos yios wrote:
Δε μπορω να δεχτω φιλε μου οτι το θεμα ειναι οικονομικο.Πριν 15 χρονια ηταν οι Ελληνες πιο πλουσιοι?Ειμαι σιγουρος πως οχι. Το ευρος της μεσαιας ταξης ειναι αληθεια οτι περιοριζεται ομως δε νομιζω οτι τα ατομα που συμμετεχουν στα επεισοδια ειναι ανθρωποι σε πραγματικη απογνωση.


Πρόσφατη έρευνα έδειχνε ότι 2 στους 5 έλληνες είναι στα όρια της φτώχειας. Μία προηγούμενη και σχετικά πρόσφατη έδειχνε ότι τουλάχιστον 1 στους 5 έλληνες είναι κάτω από τα όρια της φτώχειας. Σύμφωνα με τα δεδομένα των σύγχρονων κοινωνιών αλλά και των συγκεκριμένων ερευνών, φτωχός μάλλον θεωρείται αυτός που έχει να φάει και απλά επιβιώνει αντιμετοπίζοντας οριακά τις καθημερινές απαιτήσεις. Οι περισσότεροι μάλιστα μπορεί να μην μπορέσουν να δημιουργήσουν οικογένεια, γιατί φοβούνται ότι τα υλιστικά πρότυπα ζωής θα "δηλητηριάσουν" τα παιδιά που μεγαλώνουν και ενδεχομένως να στραφούν εναντίον των γονιών τους(Γιατί δεν μπορούν να τους προσφέρουν αυτά που προσφέρονται στο παιδί του διπλανού θρανίου από τους - οικονομικά αξιοπρεπείς - γονείς του). Αυτό στις μέρες μας πιστεύω ότι θεωρείται φτώχεια.

Αν πάμε πίσω 15-20 χρόνια, φτώχεια πιστεύω ότι δεν θεωρούσαν τα παραπάνω αλλά το να μην μπορείς να επιβιώσεις, γιατί τα πρότυπα ζωής ήταν διαφορετικά ενώ ο υπερκαταναλωτισμός και η ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ προβολή των υλικών αγαθών ήταν ανύπαρκτη. Υπήρχαν πολύ λιγότερες ανάγκες από τους πολίτες-καταναλωτές από τη στιγμή που δεν γνώριζαν την ύπαρξη της πολυτέλειας.

Υπο αυτή την έννοια μιλώ για εξαθλιωμένους που δεν έχουν δικαίωμα στο όνειρο του μέλλοντος. Είναι παιδιά που έχουν γονείς άνεργους ή δυστυχισμένους(λόγω οικονομικών προβλημάτων) και ψάχνουν ένα τρόπο να φύγουν από τον άθλιο οικογενειακό τους κόσμο(Συγκρουσιακές σχέσεις με τους γονείς λόγω οικονομικών), αναζητώντας κοινωνική αναγνώριση και κοινωνική ένταξη(σε ομάδα) από όμοιους συνομίλικους τους που έχουν παρόμοια ψυχοσύνθεση με αυτούς. Έτσι αποτελούν εύκολο στόχο των έμπειρων και μεστομένων "ομαδαρχών" που τους εκμεταλεύονται και τους κατευθύνουν.

Σίγουρα υπάρχουν και άλλες εκφάνσεις του προβλήματος. Έχουμε να κάνουμε με πολλά προβλήματα της κοινωνίας μας που συνυπάρχουν και οι πτυχές τους αλληλοσυνδέονται σαν σε συγκινονούντα δοχεία(Λόγου χάρη παιχνίδια βίας ή κιν.ταινίες που δείχνουν μόνο ξύλο, εκρήξεις και πυροβολισμούς). Πιστεύω ότι υπάρχουν οικονομικοπολιτικές σκοπιμότητες και κάποιοι αδιαφορούν επιδεικτικά να χτυπήσουν τα πραγματικά αίτια αυτού αλλά και τα αίτια παρόμοιων προβλημάτων, γιατί απλά αυτό θα καταστρέψει τα δικά τους ... συμφέροντα. Ολόκληρα συστήματα της κοινωνίας μας θρέφονται από παρόμοιες συμπεριφορές. Είναι αυτό που ο απλός λαός λέει "ο θάνατος σου η ζωή μου".

@ Projected
Στην Ιταλία εκτός του να διακόπτουν τις διοργανώσεις για 2-3 εβδομάδες, έχουν πάρει παρόμοια μέτρα με αυτά που μαθαίνεις ότι πρόσφατα πήρε η ελληνική πολιτεία ;
Άφησες υπαινιγμούς σε κάποιο post σου προηγουμένως ότι αυτά τα μέτρα που παίρνουν στην Ιταλία για διακοπή των διοργανώσεων, είναι εντελώς επιφανειακά γιατί μετά την επανέναρξη ξαναρχίζει το ξύλο, έτσι δεν είναι ;
Back to top
View user's profile Send private message
assotos yios
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 30 Mar 2004
Posts: 955
Location: not aswtosgios blogspot :-)

PostPosted: Sat Mar 31, 2007 2:54 pm    Post subject: Reply with quote

Τα μετρα της ιταλικης κυβερνησης ειναι τα παρακατω(αφηνω στον Projected τα σχολια Smile ) :

-Αυξηση των ποινων για σωματικες βλαβες εις βαρος αστυνομικων: για απλη σωματικη βλαβη φυλακιση 4,5 -10,5 χρονια και απο 9-18 χρονια για βαριες σωματικες βλαβες.
-Επεκταση του αυτοφωρου στις 48 ωρες
-Απαγορευονται πανο με ρατσιστικο περιεχομενο,με αναφορες σε οργανωσεις και ατομα καταδικασμενα για ποινικα αδικηματα σχετικα με τη βια στα γηπεδα(π.χ. πανο συμπαραστασης) καθως και υβριστικου περιεχομενου: 1-5 χρονια φυλακιση.
-Απαγορευση εισοδου στα γηπεδα:με αποφαση της αστυνομιας εως 5 χρονια,με αποφαση δικαστηριου εως 8 χρονια.Ισχυει πλεον και για ανηλικους
-Απαγορευεται η πωληση μπλοκ εισιτηριων σε φιλοξενουμενους.Απαγορευεται η πωληση (παραδοση) περισσοτερων απο 4 εισιτηριων σε ενα ατομο.Εννοειται οτι τα εισιτηρια ειναι ηδη ονομαστικα απο την αρχη του πρωταθληματος(Το τελευταιο που αγορασα ειχε τυπωμενο το ονομα μου).
-Οι steward πρεπει να δηλωνονται απο την γηπεδουχο ομαδα στην αστυνομια ωστε να ελεγχονται.

Επισης εγιναν συγκεκριμενες παρεμβασεις κυριως στον εξωτερικο χωρο των σταδιων ωστε να ελεγχεται καλυτερα η εισοδος /εξοδος των φιλαθλων.

Y.Γ.Συμφωνω σε αρκετα απ αυτα που γραφεις αν και σηκωνει συζητηση ποιο ειναι το οριο της φτωχειας.Ακομα και ετσι δε μπορω να δεχτω οτι το αλλοθι καποιου που τα σπαει και αμα τυχει μαχαιρωνει ειναι οτι δε μπορει ο μπαμπας του να του αγορασει το Playstation3 και στο κατω-κατω δηλαδη εμεις οι υπολοιποι δεν εχουμε προβληματα,δεν εχουμε φτασει ποτε τα ορια μας?Τα καποια παραπανω ευρω(που δε αρκουν και ποτε ... Twisted Evil ) μας εμποδισαν να συμπεριφερθουμε αναλογα?
Back to top
View user's profile Send private message
marin
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 29 Apr 2004
Posts: 1414
Location: London

PostPosted: Mon Apr 02, 2007 4:54 pm    Post subject: Reply with quote

Συγγνώμη που θα το πω έτσι άκομψα αλλά εγώ τους μόνους που λυπάμαι (και αυτό μόνο γιατί φαντάζομαι τον πόνο τους) είναι τους γονιούς του νεκρού. Ούτε και αυτόν τον ίδιο λυπάμαι πολύ αν και είναι κρίμα να πεθαίνει ένας νέος άνθρωπος και σίγουρα είναι πολύ άσχημο.

Τι δουλειά είχε και εκείνος σε στημένη μάχη μεταξύ...πως να τους πω τώρα; Ζώα; Κάφρους; Πάντως όχι οπαδούς. Ούτε καν αυτό. Για να δούμε θα γίνει τίποτα τώρα ή πάλι θα αναλωθούμε σε αναλύσεις.

Ντροπή επίσης και αίσχος η παρουσία υφυπουργών, ομάδων και λοιπά στην κηδεία του νεαρού. Κανείς δεν έπρεπε να πάει. Ντροπή τους.

Και αυτή η κακομοίρα η μάνα του παιδιού, απο τη μια τη λυπάσαι από την άλλη είναι αυτό που έλεγα και σε πολύ παλαιότερο ποστ περί "μαμάκηδων και γεμιστών μετά το ξύλο στον αγώνα". Έπεσαν από τα σύννεφα οι γείτονες λέει....ήσυχο παιδί ευγενέστατο...ναι και ο Hitler, ευγενής θα πρέπει να ήταν με τους συνδαιτήμονες του. Με καμμιά 8 εκ. Εβραίους και άλλους ανεπιθύμητους είχε κάπως τα νεύρα του.

Προτείνω επίσης να διαβάσετε το ψυχολογικό προφίλ του Χούλιγκαν στην Κυριακάτικη Καθημερινή. Θα δείτε τι καλά που τα περιγράφουν οι ψυχίατροι. Για το πως αυτά τα άτομα έχουν ανεπτυγμένο το ιδεατό υπερεγώ πράγμα που σημαίνει ότι ταυτίζονται με την ομάδα και ότι συμβαίνει σε αυτή είναι προέκταση του εαυτού τους. Φυσικά το ιδεατό υπερεγώ δεν μπορούν να το φτάσουν ποτέ γιατί είναι μια παιδική καθαρά φαντασίωση στην οποία τα πάντα πάνε πάντα καλά. Για παράδειγμα η ομάδα παντά κερδίζει με 3-0 και ο χούλιγκαν είναι ευτυχισμένος. Αυτά στον παιδικό κόσμο που συντηρεί μέσα του ο χούλιγκαν και οι Ελληνες γονείς του που τον ανέθρεψαν σαν "πρίγκηπα" με τα φασολάκια του, τις μπριζόλες του, το χαρτζιλίκι του, "να μην του λείψει τίποτα του παιδιού", και τις γκόμενες οι οποίες φυσικά είναι πάντα πολύ "μικρότερες" των περιστάσεων και δεν τον φτάνουν ούτε στο μικρό του δαχτυλάκι σε αξία.

Meanwhile in the real world ....
Back to top
View user's profile Send private message
P.A.O.
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3545
Location: GATE 13 - SINCE 1966

PostPosted: Mon Apr 02, 2007 5:05 pm    Post subject: Reply with quote

Εισαι σκληρη ( εννοω για τις μαναδες ).
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Rohan
Full Member
Full Member


Joined: 17 Dec 2004
Posts: 382
Location: Middle Earth

PostPosted: Mon Apr 02, 2007 5:17 pm    Post subject: Reply with quote

Όλα τα καλά και τα κακά αρχίζουν και τελειώνουν στην οικογένεια.
Κανένα παιδί δεν γεννιέται κακό, ούτε υπάρχουν γονίδια που καθορίζουν αν θα γίνει κάποιος χούλιγκαν ή όχι.
Είναι η οικογένεια και κυρίως οι γονείς με το παράδειγμά τους, που βάζουν (ή δε βάζουν) τις διαστάσεις στο σύστημα αξιών του καθενός μας........

Δυστυχώς, ούτε οι γονείς ούτε και το ίδιο το θύμα (ως ενήλικος πλεόν), ήταν άμοιροι ευθυνών, όπως δεν είναι και τα υπόλοιπα υποκείμενα (και οι γονείς τους αντίστοιχα) που απλά ήταν τυχερά και δεν σκοτώθηκαν στο εν λόγω ή και σε άλλα "πεσίματα"!
Αυτό που είναι απαράδεκτο είναι η υποκρισία των επαγγελματιών του τρόμου, που πλέον είναι οι διοικήσεις των ομάδων που εξέθρεψαν τα φαινόμενα αλλά και ο παρασιτικός οπαδικός τύπος, που ακόμη και πάνω από τη σωρό του μακαρίτη, σκυλεύονται οφέλη και εντυπώσεις! Έλεος πια! Δεν είμαστε όλοι τόσο βλάκες, όσο οι οργανωμένοι χούλιγκαν! Αλλά θα μου πείτε: "δεν απευθύνονται σε σένα φίλτατε Δ.Μ. αυτά τα όρνεα, σ'αυτούς τους οργανωμένους βλάκες απευθύνονται, αυτοί είναι το κοινό τους...!"
Ξυπνήστεεεεεε...........!!!!!!!!!!!!!!
Back to top
View user's profile Send private message
marin
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 29 Apr 2004
Posts: 1414
Location: London

PostPosted: Mon Apr 02, 2007 5:25 pm    Post subject: Reply with quote

Όχι ΠΑΟ δεν είμαι καθόλου σκληρή.
Επισημαίνω μια πραγματικότητα με το μάτι του παρατηρητή αντί να αναμασάω τις αηδίες που γράφουν οι εφημερίδες δεξιά και αριστερά, αθλητικές και μη. Παίρνω τα στοιχεία που υπάρχουν και τα βάζω κάτω. Αυτό είναι όλο. Και αν το κάναν και άλλοι να δεις τι καλύτερα που θα ήταν τα πράγματα γενικότερα σε αυτή τη χώρα και πέρα από τη βία και τα γήπεδα.

Και αν πρόσεξες είπα από την αρχή ότι τη λυπάμαι τη γυναίκα πάρα πολύ γιατί δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα στον κόσμο από το να θάβεις το παιδί σου που γέννησες και μεγάλωσες και είναι αυτό που αγαπάς πιο πολύ στον κόσμο. Το μεγάλωσες όμως δεν είναι αυτοφυές. Κάπου κάτι πήγε λάθος όπως πηγαίνει και για τόσα άλλα παιδιά στην Ελλάδα που ζουν σε μια ουτοπία. Αλλά αυτό είναι ένα τεράστιο θέμα κοινωνικό περισσότερο και λιγότερο "αθλητικό".

Άπτεται βέβαια του "αθλητικού" διότι είμαι σίγουρη ότι αυτή η μάνα και αυτοί οι γείτονες θα κατέθεταν με χαρά μεγάλη στο δικαστήριο ότι το παιδί τους δεν έχει καμμιά σχέση με χουλιγκανς, συμμορίες κλπ και ότι όλα ήταν ένα ατυχές συμβάν, αν τον είχε πιάσει η αστυνομία να πετάει καρέκλες σε κανένα γήπεδο. Όπως άλλωστε (μιλάμε για μεγάλο ανέκδοτο) καταθέτουν τώρα όλοι όσοι πήραν μέρος στην οδομαχία της Παιανίας. Όπως θα πούν και οι μάρτυρες υπεράσπισης τους. Υπάρχει βέβαια το μικρό προβληματάκι του φόνου στη μέση...αλλά δε βαριέσαι στην Ελλάδα ζουμε να εξυπηρετηθούμε όλοι μας. Αν ήταν μόνο τίποτα σπασμένα αυτοκίνητα και κανένα μπουκάλι στο κεφάλι αυτού που βάραγε το κόρνερ για παράδειγμα δε θα το συζητούσαμε καν.

Έτυχε και έκατσε όμως η (&()/%&$κία με το φόνο βλέπεις....
Back to top
View user's profile Send private message
Argyris
Senior Member
Senior Member


Joined: 20 Apr 2004
Posts: 670
Location: ΑΘΗΝΑ

PostPosted: Mon Apr 02, 2007 11:49 pm    Post subject: Reply with quote

Γεια σας μετα απο πολυ καιρο...
Δεν καταλαβαινω προς που παει η κατευθυνση...
Θελουμε να τους καταλαβουμε??
Να τους κανουμε καλα επειδη ειναι αρρωστοι??

Συμφωνω με αυτα που ειχε γραψει ο ioannis31:
Quote:
"Η λύση ειναι απλή, απλούστατη. Ζούγκλα θέλουνε οι κάφροι; Ζούγκλα ας πάρουνε. Γκουαντάναμο. Τα χειρότερα μπουντρούμια της Πιον Γιανγκ. Ξύλο και φυλακή μαζικά για τους κάφρους. Προληπτικά. Συλλήβδην σε όσους είναι στον χώρο των συνδέσμων των μεγάλων ομάδων, ακόμη και έαν δεν έχουν (ακόμη) εμπλακεί σε επεισόδια. Preemptive strikes απέναντι στους υπάνθρωπους, στους morlocks."


Και αν δεν ξερουμε τα χαλια μας εδω και χρονια, προσπαθουμε τωρα να τα λυσουμε και να τα καταλαβουμε?
Οπως λεει και η marin επειδη ηρθε ο θανατος του παιδιου στη μεση κουνιομαστε, ενω τοσα χρονια το βουλωναμε?

Ευκολα βρισκεις πολλα τετοια video/post στο διαδυκτιο...

http://www.youtube.com/v/63Q16Ib1tWA
http://www.youtube.com/watch?v=3SOa2glfj9g&NR
http://www.aekfc.gr/media/episodia.mpg
http://www.youtube.com/watch?v=53ytr2dh6VQ

Και αν εχετε ωρα δεστε και αυτο εδω (59min.!!):
http://video.google.de/videoplay?docid=26713483704811088

Kαι Lats but not least... Copy/Paste απο site Ultras εν Ελλαδην...
Οι 10 κανόνες ενός χούλιγκαν

κανόνας 1ος Ποτέ μα ποτέ δεν φοράμε διακριτικό της ομάδας μας
κανόνας 2ος Ποτέ μα ποτέ όταν κάνουμε μανούρες σε μια θύρα δεν φεύγουμε από εκεί δηλαδή τα σπάω στην 6 φεύγω από την 5
κανόνας 3ος Οταν φεύγουμε από το γήπεδο πάντα τρέχουμε ποτέ δεν περπατάμε γιατί μπορεί να μας παρακολουθούν ως τα σπίτια μας σε περίπτωση που τα έχουμε σπάσει
κανόνας 4ος Πάντα έχουμε μαζί μας σκούφο γυαλιά κράνος fullface κ τα φοράμε όταν ξεκινήσουν οι μανούρες
κανόνας 5ος Οταν περιμένουμε πορεία αντίπαλων οπαδών η την έχουμε στήσει σε δρόμο για να κοπανίσουμε ποτέ δεν προκαλούμε τους τσιμπά γιατί μπορεί να μας ρίξουν δακρυγόνα κ να μας διαλύσουν
κανόνας 6ος Σε περίπτωση χημικών ποτέ μα ποτέ μην τρίψετε τα μάτια σας ούτε με νερό
κανόνας 7ος Αμα σας συλλάβουνε κ σας έχουνε πρήξει στο ξύλο πείτε παρατσούκλια κ όχι ονόματα π.χ ήμουνα με τον πεταλούδα κ τον ψαλίδα κ ας τους να ψάχνονται
κανόνας 8ος Οταν κοπανάμε άτομα στον δρόμο ποτέ δεν τα κοπανάμε για πολλή ώρα τα κοπανάμε τους ξεγυμνώνουμε κ φεύγουμε όλα αυτά είναι 1-2 λεπτά υπόθεση το πολύ δεν καθόμαστε κανένα 30λεπτο κ τους κοπανάμε
κανόνας 9ος Ποτέ μα ποτέ δεν παρατάμε έναν πολεμιστή όταν τον έχουν συλλάβει η όταν έχει πέσει στα χέρια του εχθρού. Πολεμάμε κ τον παίρνουμε πίσω
κανόνας 10ος Οταν τα σπάσετε σε ένα γήπεδο καλό είναι για κανένα μήνα κ παραπάνω να μην πάτε στο γήπεδο γιατί μπορεί να σας ψάχνουν η τσιμπα κ όταν σας δουν να σας συλλάβουν


Τελειωνω εδω γιατι ΑΗΔΙΑΣΑ....
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
OMF
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 1961

PostPosted: Tue Apr 03, 2007 11:12 am    Post subject: Reply with quote

superas wrote:
ioannis31 wrote:
Η λύση ειναι απλή, απλούστατη. Ζούγκλα θέλουνε οι κάφροι; Ζούγκλα ας πάρουνε. Γκουαντάναμο. Τα χειρότερα μπουντρούμια της Πιον Γιανγκ. Ξύλο και φυλακή μαζικά για τους κάφρους. Προληπτικά. Συλλήβδην σε όσους είναι στον χώρο των συνδέσμων των μεγάλων ομάδων, ακόμη και έαν δεν έχουν (ακόμη) εμπλακεί σε επεισόδια. Preemptive strikes απέναντι στους υπάνθρωπους, στους morlocks.


Αγαπητέ φίλε είμαι ένας απλός πολίτης 32 ετών που έχω τη δουλίτσα μου, το σπιτάκι μου και τη ζωή μου. Όπως πάνω κάτω την ίδια ζωή φαντάζομαι θα έχεις κι εσύ. Η μόνη μας διαφορά είναι ότι εγώ είμαι και μέλος ενός συνδέσμου οργανωμένων οπαδών μιας ομάδας. Και είμαι μέλος διότι αγαπώ την ομάδα μου και το ποδόσφαιρο και θέλω να τη βοηθήσω με αυτόν τον τρόπο. Και δεν έχω εμπλακεί ποτέ σε κανένα επεισόδιο, διότι αγαπώ την ανθρώπινη ζωή, το ποδόσφαιρο και τη ομάδα μου. Από που κι ως που λοιπόν μπορεί κάποια κυβέρνηση να πάρει τέτοια μέτρα και μάλιστα προληπτικά;

Γκουαντανάμο, και Πιον Γιάγκ είναι λοιπόν η λύση φίλτατοι!!! Βρέθηκε! Οι οπαδοί είναι το πρόβλημα της κοινωνίας σήμερα! Στην πυρά! Ποιο Γκουαντανάμο; Προληπτική εκτέλεση μήπως θα ήταν μια πιο αποτελεσματική λύση;

Για τους εγκληματίες που σκοτώνουν και κλέβουν στην κοινωνία μας, αλλά έχουν τον μανδύα του πετυχημένου θα υπάρξει ποτέ τιμωρία; Μπα.. δύσκολο. Το πρόβλημα είπαμε... είναι οι οπαδοί.

Και για να προλάβω: Για τους αλήτες αυτούς που έκαναν αυτά τα αίσχη να επιβληθούν οι ποινές που προβλέπει ο νόμος όπως ακριβώς θα επιβάλονταν και σε κάθε απλό πολίτη!


Έτσι ακρυβώς , Το ίδιο ακρυβώς ισχύει και για μένα φίλε .
Back to top
View user's profile Send private message
Kalashnikov
Senior Member
Senior Member


Joined: 26 Feb 2004
Posts: 597
Location: Brussels

PostPosted: Tue Apr 03, 2007 12:00 pm    Post subject: Reply with quote

Pros Supera, OMF.
Anarwtiemai , eseis pou eiste meli organwmenwn syndesmwn...mi mou peite pws pesate apo ta synnefa otan ma8ate pws stous syndesmous exoun vrei lostous, maxairia, narkotika ktl. Mono prokyri3eis tis 17N den vrikane!
Ontas meli syndesmwn, eimai sigouros pws vre8ikate antimetwpoi se tetoies katastaseis (ektos an o syndesmos sas legontan S.F. AEK/ARI Agias Eleousas, kai i panagia mazi sas).
Otan loipon ta eidate ola afta ti eipate? Oti sas tairiazei olo afto to skiniko? Oti 8elete na eiste meli isotima me to opoio tsoglani ta spaei sta gipeda?
Den einai anagki na peta3eis o idios tin petra. Alla to oti eisai ston idio syndesmo me afton pou petaei, kai den ton katadikazeis, kai den aposyresai an den aposyr8ei aftos, telika dinei dynami kai s'afton pou petaei tin petra alla kai ston syndesmo pou ypo8alptei ti via!
Kai mias k aneferate kai oi 2 tin oikogeniaki sas idiotita...8a 8elate to paidi sas na ginei apo mikro melos syndesmou opadwn? Na erxetai antimetwpo me oplostasia kai narkwtika en gnwsi sas?

De symfwnw me ton Ioanni ston tropo antimetwpisis, alla toulaxiston aftos koita to provlima katamata k protinei kati.
Eseis kryveste pisw apo to daxtylo sas.
Back to top
View user's profile Send private message
marin
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 29 Apr 2004
Posts: 1414
Location: London

PostPosted: Tue Apr 03, 2007 1:56 pm    Post subject: Reply with quote

Εγώ δεν πρότεινα να τους "καταλάβουμε επειδή έχουν ψυχολογικά προβλήματα", που άλλωστε δεν έχουν. Ίσα ισα το αντίθετο. Αυτά που έγραψα τα έγραψα (και με είπαν και σκληρή) για να συμφωνήσω με τον Ιωάννη. Έχω βαρεθεί να ακούω για "καλά" παιδιά, από "σωστές" οικογένειες κλπ κλπ και μάλιστα να τους ξελασπώνουνε σαν μάρτυρες υπεράσπισης στα δικαστήρια, θείοι, θείες, γείτονες, μανάδες και πατεράδες. Αυτό έλεγα ακριβώς.

Καθόλου δεν συγκινούμαι από τα σπαραξυκάρδια δάκρυα της εκάστοτε μητέρας. Το αντίθετο μάλιστα..μου προκαλούν τάση για εμετό. Καθόλου δεν με νοιάζει που ταλανίζεται έξω από τα δικαστήρια για το εκάστοτε βλαστάρι της που τα έσπασε-μαχαίρωσε-μαχαιρώθηκε κλπ. Να κάτσει στο σπιτάκι της και το βλαστάρι να πάει μέσα για καμμια 10ρια χρόνια να του καταστραφεί η ζωή του μπας και συνετιστεί και επόμενος μαμάκιας επίδοξος χουλιγκάνος των 14-15 χρονών και δεν μου πετάξει καρέκλα στο κεφάλι εμένα και όποιου άλλου πήγε να δει έναν αγώνα γιατί έτσι μας αρέσει και όχι για να βγάλουμε όλη την ψυχοπαθολογία της ελληνικής κοινωνίας-οικογένειας.

Τόσο απλά.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Το "αθλητικό" κλουβί με τους τρελούς All times are GMT + 2 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 23, 24, 25  Next
Page 19 of 25

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Web hosting by isol.gr