stadia.gr/forum Forum Index stadia.gr/forum
Εδώ μιλάμε για τα πάντα. Από Καλατράβα μέχρι… Καλομοίρα!
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Νέο Γήπεδο ΑΕΚ
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57  Next
 
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Γήπεδα ποδοσφαίρου
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Κωνσταντινούπολις
Junior Member
Junior Member


Joined: 05 Feb 2004
Posts: 108
Location: Αθήνα-Ελλάς-

PostPosted: Wed Jan 17, 2007 5:10 pm    Post subject: Reply with quote

OMF εδώ δεν είναι η καφροσελίδα των «πειρατών» όπου όποιος τολμήσει να πει μια αντίθετη άποψη του την πέφτουν και των σκυλοβρίζουν.

Εδώ μιλάμε με σεβασμό και πολιτισμό.

Σε ρώτησα γιατί των βρίζεις ( όχι γιατί έχεις διαφορετική άποψη ) . Το ότι έχεις διαφορετική άποψη το διαβάζω εδώ και καιρό στο παρών θέμα.

Εγώ φίλε παλιά υποστήριζα των Ολυμπιακό. Σύνδεσμοι, πανηγυρισμοί κλπ.

Εδώ και κάποια χρόνια πλέον έχω ξεκόψει, δεν υποστηρίζω καμία ομάδα. Απλά συμπαθώ την ΑΕΚ και μερικές ομάδες μικρότερων κατηγοριών ( για ειδικούς λόγους ).

Οι λόγοι που ξέκοψα είναι το κράτος εν κράτη που λέγετε οπαδισμός και τα αφεντικά αυτών ( πρόεδροι και διοργανώτριες αρχές ). Γενικά όλο το σύστημα.

Το Ν. Γκούμας δεν υφίσταται πια. Άρα ξέχνα τα συναισθήματα που σου προσέφερε το παλιό γήπεδο. Εδώ μιλάμε για καινούργιο γήπεδο στην Φιλαδέλφεια η καινούργιο γήπεδο στον ΟΔΔΥ.

Το μόνο που απέμεινε από την παλιά έδρα είναι τα γύρω στενά και το σουβλατζίδικο. Άντε και το ψιλικατζίδικο της κυρία τάδε.

Ερώτηση:

Τα ιερά χώματα πια είναι;


Last edited by Κωνσταντινούπολις on Thu Jan 18, 2007 4:37 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
vag3721
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 06 Feb 2005
Posts: 2392
Location: Naousa/Athens

PostPosted: Wed Jan 17, 2007 5:29 pm    Post subject: Reply with quote

OMF wrote:

Πάλι το κοροιδεύεις , ......

Ε τι θα κάνω δεν θα κοροιδεύω?Όταν διαβάζω αστεία πράγματα δεν μπορώ να απαντήσω σοβαρά.

OMF wrote:

vag3721 wrote:
4)Πρώτη η ΑΕΚ?
Υποσχέθηκε ότι η ΑΕΚ θα είναι πρώτη,γιατί δεν το έκανε?Γιατί?Απαιτούμε να είναι η ΑΕΚ πρώτη,αλλιώς να φύγει.

Ναι το απαιτούμε έχεις κανένα πρόβλημα εσύ ρε Βαγγέλη.


Εγώ τι πρόβλημα να έχω.Εσείς το έχετε το πρόβλημα που νομίζεται ότι η πρώτη θέση αγοράζεται,ή πωλείται,ή ότι είναι εύκολο να γίνεις πρώτος.Λες και ο Νικολαιδης δεν θέλει την ΑΕΚ πρώτη,μόνο εσείς το θέλετε.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
Pontiakos
Junior Member
Junior Member


Joined: 09 Jul 2004
Posts: 124
Location: www.pontos.us

PostPosted: Thu Jan 18, 2007 3:43 pm    Post subject: Reply with quote

σταθειτε παιδια σταθειτε



νομιζω οτι καταλαβενω την αποψη του φιλου ΟΜF


απο οτι καταλαβενω διαβαζοντας τις απαντισεις του, η αποψη του ειναι περιπου σαν την παρακατο........


-<<ΜΑ ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙ;>>


-(ΟΜF)-<<ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΘΗΝΑΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΕΕΕΣ>>
Back to top
View user's profile Send private message
exitmusician
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 2456
Location: Athina, Hellas

PostPosted: Thu Jan 18, 2007 4:29 pm    Post subject: Reply with quote

Για να ηρεμήσουμε λίγο. Pontiakos, όταν λες "σταθείτε παιδιά σταθείτε" σε ποιον απευθύνεσαι; Γιατί με αυτό φαίνεται ότι διαχωρίζεις τα μέλη σε "από 'δω" και "από κει", και οι "από 'δω" αυτή τη στιγμή δουλεύουν τους "από κει". Αν δεν έχεις καταλάβει, καθένας είναι ελεύθερος να εκφράσει την προσωπική του άποψη στο πλαίσιο του Κανονισμού Λειτουργίας και κανένας δεν έχει δικαίωμα να τον λοιδωρήσει για κανένα λόγο. Αυτά γίνονται σε άλλα φόρα, όχι εδώ.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
OMF
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 1961

PostPosted: Thu Jan 18, 2007 5:08 pm    Post subject: Reply with quote

exitmusician wrote:
Μέχρι τώρα πάντως οφείλεις να παραδεχτείς ότι κανένα από τα σχέδια που προσπαθούν με το ζόρι να βγάλουν για τη Νέα Φιλαδέλφεια δεν πείθει για την δυνατότητα κατασκευής του, ούτε νομίζω ότι καλύπτει τις μελλοντικές ανάγκες της ομάδας ένα γήπεδο 30.000 θέσεων. Μιλάμε για ρεαλισμό, όχι... 20 εκ. Ευρώ από το κράτος για πάρκινγκ (!!!) και άλλα 65 με δάνειο εγγύησης Δημοσίου.


To παραδέχομαι έτσι είναι όλα τα σχέδια για γήπεδο στη Ν.Φ> ήταν απο άχρηστους και επικίνδυνους ανθρώπους για την ιστορία του συλλόγου βλ. Γρανίτσα / Ανατολ αλλα ένα γήπεδο 32.000 καλύπτει τις ανάγκες της ομάδας γιατί ο γηπέδικος κόσμος το πολλή να φτάσει τις 25.000 οι υπόλοιποι είναι για τα πανιγύρια (χωρίς να τους προσβάλω , πανιγύρια = τσουλού και ντέρμπι).

Τέλοσπάντων ας το χτήσει το τιμημένο όπου θέλει να τελειώνουμε με αυτό το θέμα και εδώ είμαστε να βλέπουμε τους Μ.Ο.

Κωνσταντινούπολις wrote:

Τα ιερά χώματα πια είναι;


Τα ιερά χώματα είναι η γή που παραχωρήθηκε στους πρώτους πρόσφηγες για να ιδρύσουν μια ομάδα που θα συνεχίζει και θυμίζει για πάντα σε Ελλάδα και Ευρώπη την τεράστεια αθλητική παράδοση της πόλης ακόμα και στις εποχές που δεν θα υπάρχει ούτε πολιτικό αίμα/συνέχεια . Αυτό το οικόπεδο παραχωρήθηκε απο τον Εθνάρχη Βενιζέλο και ένα πρόχιρο γήπεδο χτήστικε μέσα σε μια νύχτα απο τους εξαθλειωνέμους πρόσφηγες .
Αλλα το θέμα δεν είναι συναισθηματικό είναι το καλύτερο υπάρχον οικόπεδο να χτήσεις γήπεδο που θα γεμίζει ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ και είναι και ΔΙΚΟ ΣΟΥ.

Όσο για το σουβλάκια δεν είναι το θέμα να φάμε σουβλάκια αλλα το θέμα είναι ότι το πάω γήπεδο στη Ν.Φ. δεν έχει καμοιά σχέση με το πάω γήπεδο στο ΟΔΔΥ. Φυσικά θέλουμε να γίνουμε αγγλία , παλαμάκια κτλ αρα και η AEKland κολλάει ...

Κωνσταντινούπολις wrote:
OMF εδώ δεν είναι η καφροσελίδα των «πειρατών» όπου όποιος τολμήσει να πει μια αντίθετη άποψη του την πέφτουν και των σκυλοβρίζουν.

Εδώ μιλάμε με σεβασμό και πολιτισμό.


Οι πειρατές απο ότι ξέρω δεν έχουν σελίδα και να είχαν δεν θα ήταν καφροσέλιδο. Πάντως δεν νομίζω να πρόσβαλα κανέναν απλά μηλάω όπως θα μήλαγα σ'ενα φίλο ή γνωστό.

Pontiake -> Απο το πίκπα βγήκα τώρα πρόσφατα. Wink
Back to top
View user's profile Send private message
Mika
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 17 May 2005
Posts: 771
Location: London, UK

PostPosted: Thu Jan 18, 2007 6:54 pm    Post subject: Reply with quote

OMF εγω σε καταλαβαινω απολυτα. Κι εμενα αν μου ελεγαν να διαλεξω αναμεσα σε Λεωφόρο και Βοτανικό δεν θα το σκεφτομουνα ακομα κι αν το γηπεδο του Βοτανικου θα ηταν καλυτερο...
Back to top
View user's profile Send private message
Braveheart
Junior Member
Junior Member


Joined: 24 Sep 2006
Posts: 173
Location: Πρόεδρος Σ.Φ. Νίκου Αλέφαντου Θεσσαλονίκης

PostPosted: Fri Jan 19, 2007 2:41 pm    Post subject: Reply with quote

Ego eimai PAOKtsis kai (an kai de tha eixa provlima) de tha xreiastei pote o PAOK na figei ap tin toumpa kathos to meros (i alana) einai arketa megali kai gia gipedo 60,000 theseon.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Alkis
Senior Member
Senior Member


Joined: 20 Sep 2005
Posts: 448
Location: Τώρα πισω Αθήνα

PostPosted: Sat Jan 20, 2007 6:13 pm    Post subject: Reply with quote

Έχω την εντύπωση ότι το πρόβλημα δεν έχει να κάνει με το γήπεδο και την τοποθεσία. Άλλωστε θεωρητικά αυτό λύνεται με απλή λογική και πρακτικούς υπολογισμούς.

Το πρόβλημα είναι μια διαφορά νοοτροπίας. Έχω την εντύπωση ότι η πλευρά που αντιδρά στον Ντέμη έχει παρεξηγήσει την ουσία του ποδοσφαίρου, των ομάδων, του αθλητισμού. Προφανώς ό ΟΜΦ και πολλοί άλλοι είναι συναισθηματικά δεμένοι με την ομάδα τους. Αυτό είναι κατανοητό. Αλλά το πρόβλημα είναι ότι θεωρούν ότι ο μόνος τρόπος να εκφράσουν την "αγάπη" τους για την ομάδα, είναι τελικά η συμπεριφορά χούλιγκαν: βία, στάδια-κλουβιά με λουμπέν τύπους με τα μυαλά στα κάγκελα, προσκόληση σε "ιερά" και "παραδόσεις" ανεξάρτητα από την ουσία τους και τις συνέπειες κτλ. Και κάθε προσπάθεια, ακόμα και τόσο καλοπροαίρετη όση αυτή του Ντέμη, είναι προδοσία (?) και ρουφιανιά...

Αυτού του είδους οι συμπεριφορές δεν είναι μόνο λυπηρές και καταδικαστέες από μόνες τους (ακόμα και "θρησκεία" να ήταν η ομάδα, αυτά είναι υπερβολικά, πόσο παραπάνω που η ομάδα είναι, εν τη ουσία της, ένας αθλητικός όμιλος)... Είναι και προβληματικές γιατί εμφανέστατα καταδικάζουν την ομάδα που τόσο αγαπάτε στο περιθώριο (αν όχι και στην Β εθνική αν δεν ήταν ο Ντέμης να την σώσει). Γιατί τα γήπεδα είναι άδεια λόγω της βίας, γιατί τα γήπεδα είναι στο κακό τους το χάλι από τις ζημίες των χούλιγκαν αλλά και γιατί κάθε προσπάθεια αναβάθμισης τους θεωρείτε ως προσπάθεια δημιουργείας ΑΕΚλαντ, γιατί το μίσος για κάθε τι "εμπορικό" τις καταστρέφει οικονομικά, γιατί οι μόνοι που θέλουν να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο πια ως στελέχη ή πρόεδροι, είναι κάφροι οι ίδιοι ή απατεώνες κτλ.

Αν και οι ποδοσφαιρικές ομάδες είναι ανώνυμες εταιριές, είναι κατανοητο ότι είναι ιδιαίτερη περίπτωση και δεν μπορούν 100% να αντιμετωπιστούν ώς επιχειρήσεις. Ωστόσο, πολλοί ΑΕΚτζήδες (και όχι μόνο) πρέπει να καταλάβουν ότι σεβασμός βασικών αρχών του πολιτισμού και της λογικής δεν σημαίνουν προδοσία των οποιονδήποτε ιδανικών που κατ' αυτούς πρεσβεύει η κάθε ομάδα. Για κάποιο λόγο ο ΟΜΦ αναφέρει κάθε τρεις και λίγο ότι δεν θέλει να γίνει η ΑΕΚ "Αγγλία με παλαμάκια κτλ". Δεν γνωρίζω εάν έχει πάει ποτέ στην Αγγλία. Αλλά το ελληνικό ποδόσφαιρο μπορεί μόνο να ονειρεύεται να γίνει σαν το Αγγλικό:
- Οι Άγγλοι λατρεύουν τις ομάδες τους
- Οι Άγγλοι πηγαίνουν στα γήπεδα να βοηθήσουν την ομάδα τους (και να δουν καλό ποδόσφαιρο) πολύ περισσότερο από τους Έλληνες και τα γήπεδα τους είναι συνέχεια γεμάτα
- Οι αγγλικές ομάδες είναι μεταξύ των καλύτερων του κόσμου
- Τα αγγλικά γήπεδα (παρά τα προβλήματα που είχαν στο παρελθόν) είναι ασφαλή με αποτέλεσμα να είναι γεμάτα με οικογένιες και παιδιά, οι οποίοι είναι οι αυριανοί οπαδοί. Και δεν κάνουν μόνο παλαμάκια, φωνάζουν και πανηγυρίζουν όπως οπουδοίποτε αλλού. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να τα σπάνε κι όλας για να είναι πραγματικοί άντρες...

Το κακό με αυτού του είδους το φανατισμό βέβαια είναι ότι είναι δύσκολο να επικοινωνίσει κανείς μαζί του και να τον λογικέψει... Σε κάθε λογικό επιχείρημα υπάρχει εύκολη η απάντηση για τα ιερά χώματα και άλλα τέτοια άσχετα...
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Lucretius
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 1762
Location: Θεσσαλονίκη

PostPosted: Sat Jan 20, 2007 8:37 pm    Post subject: Reply with quote

Απόλυτα λογικός ο Alkis αλλά δεν νομίζω οτι η παρέμβαση της λογικής θα αλλάξει τίποτα. Η συμπεριφορά αυτή δεν είναι κάτι που περιορίζεται στην ΑΕΚ, μην ξεχνάμε τι γινόταν με τον παναθηναϊκό, οπού μετρούσαμε με χάρτες να δούμε τι είναι πιο κοντά στην ομόνοια, το Γουδή, ο Ελαιώνας, ο Βοτανικός ή το Ελληνικό. Τα ίδια περίπου επιχειρήματα ακούστηκαν και σε αυτή την περίπτωση και όλοι κατέληξαν οτι γήπεδο, έστω και μακρυά από την "ιστορική έδρα" - είτε αυτό είναι η Λεωφόρος είτε η Ν. Φιλαδέλφεια - είναι απείρως καλύτερο από την ανυπαρξία γηπέδου ή τη δημιουργία μιας άχρηστης και περιοριστικής εγκατάστασης.
Back to top
View user's profile Send private message
Prometheus
New Member
New Member


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 32
Location: Canada

PostPosted: Mon Jan 22, 2007 3:48 am    Post subject: Reply with quote

Alkis wrote:
(αν όχι και στην Γ εθνική αν δεν ήταν ο Ντέμης να την σώσει).


Φτιαγμένο
Back to top
View user's profile Send private message
OMF
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 1961

PostPosted: Mon Jan 22, 2007 3:03 pm    Post subject: Reply with quote

Ωραία στη θεωρία είναι όπως τα λέει Alkis αλλα στη πράξη είναι εντελός διαφορετικά.
Και εγώ κάπως έτσι τα έβλεπα πρίν 2 χρόνια αλλα όταν ασχολήθηκα πιο σοβαρά είδα ότι υπάρχουν πολλοί παράμετροι που οι οικονομολόγοι του Ντέμη θεωρούν αυτονόητους αλλα δεν είναι καθόλου.
Δεν είναι καθόλου σήγουρο ότι αν ξεσυνδέσεις το συναίσθημα με την ομάδα ότι θα έχεις παρουσία σε κάθε αγώνα εντός και εκτός .
Δεν είναι καθόλου σήγουρο ότι ένα γήπεδο στο ΟΔΔΥ με βάση την απόσταση , μια στραβή πορεία (αφού πλέον δεν θα υπάρχει συναίσθημα πάρα μόνο τα αποτελέσματα ) και τις ιδιομορφίες της περιοχής (εστώ και αν παρουσιάζουν την περιοχή του ΟΔΔΥ σαν εξωτικό φιλέτο και νέα κιφησιά) έχει έστω 5.000 κόσμο μέσο όρο μετά τα πρώτα 5 χρόνια λειτουργίας.
Δεν είναι καθόλου σήγουρο ότι αν φύγει η ΑΕΚ απο τη Ν.Φ. θα συνεχίσει να κατέχει σχεδόν απόλυτα της περιοχές όπως Νέα Ιωνία , Ν. Φιλαδέλφεια και πέριξ .
Εμένα με βλέπεις Alkis σαν κάφρο , στα δικά σου μάτια ίσως είμαι γιατί συχνάζω πέταλο ή ακολουθώ την ομάδα ή επειδή είμαι μέρος ενός συνδέσμου αλλα η πραγματικότητα είναι διαφορετικά απλά δεν θέλεις να τη δείς .Τσουβαλιάζουμε όλο το κόσμο , βγάζουμε και μια εύκολη θεωρία έτσι για να λέμε, λέμε ότι ο στόχος είναι να γίνουμε αγγλία άσχετο αν δεν μοιάζουμε πουθενά σε κανένα τομή της κοινωνικής ζωής και άσχετο ας σκοτώνονται στους δρόμους και τελοσπάντων καθόμαστε στο σπίτακι μας και κρίνουμε αδίαστα τους άλλους .

Αυτά και δεν βρήσκω λόγο να το συνεχίσω . Ας το χτίσει όπου θέλει και ο θεός βοηθός.
Back to top
View user's profile Send private message
Alkis
Senior Member
Senior Member


Joined: 20 Sep 2005
Posts: 448
Location: Τώρα πισω Αθήνα

PostPosted: Mon Jan 22, 2007 4:29 pm    Post subject: Reply with quote

Καφρος δεν είναι κανένας που συζητάει σε αυτό το φόρουμ.

Το ζητούμενο δεν είναι βέβαια να αποδιώξουμε το συναίσθημα εντελώς. Σίγουρα δεν είναι αυτό που θέλει ο ίδιος ο Ντέμης, ο οποίος από συναίσθημα ασχολείτε με την ΑΕΚ στο κάτω κάτω.

Το θέμα είναι να μην αφήνουμε το συναίσθημα να μας ωθεί σε ακραίες θέσεις. Ακραίων θέσεων παράδειγμα? Οι διαμαρτυρίες για "χαφιεδισμό" στις κάμερες του Ντέμη για να σταματήσει την βία Exclamation Συμφωνώ μαζί σου ΟΜΦ ότι αυτή η ισοροπία είναι δύσκολη και ασαφής, αλλά βρε παιδί μου σχεδόν όλες οι άλλες χώρες το κατάφεραν (σε μεγάλυτερο ή μικρότερο βαθμό)... Μόνο στην Ελλάδα ακόμα και να προσπαθήσουμε δεν θέλουμε...

Για το γήπεδο, να σου πω ότι και εγώ δεν είναι 100% σίγουρος ότι είναι καλύτερα στα Λιόσια ή όπου αλλού γίνει... Αλλά το σημαντικό είναι να γίνει συζήτηση και όχι συνθήματα.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
OMF
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 1961

PostPosted: Mon Jan 22, 2007 4:57 pm    Post subject: Reply with quote

Λοιπόν μερικές παρατηρήσεις.

Απο συναίσθημα πρωτοασχολήθηκε με την ΑΕΚ διοικητικά αλλα πλέον είναι επάγγελμα και μάλιστα με πολλά έσοδα. Wink
Κανείς δεν αντίδραση για της κάμερες αλλα με το προκλιτικό ζήλο που κηνίγησε ανθρώπους και με το τρόπο που το έκανε πράγμα που , όπως φάνηκε στη συνέχεια δεν ήταν και οι σωστότεροι αλλα το θέμα μας δεν είναι η σχέσης του προέδρου της ΠΑΕ με το κόσμο γιατί θα χρειαστεί πολλές σελίδες ανάλυσης.
Όσο για τα ακραία αντιδράσεις ποτέ δεν είδα ακραία αντίδραση απο το κόσμο της ΑΕΚ και αυτό χάρης σε μερικούς ανθρώπους που βάζουν πάντα την ομάδα πάνω απο τον εαυτό του (και έτσι πρέπει να γίνεται).
Όσο για τα συνθήματα αυτό είναι ο τρόπος αντίδρασης του κόσμου , δεν υπάρχει πιο ηγιής τρόπος αντίδρασης του κόσμου απο ένα σύνθημα όσο και αν πειράζει μερικούς ανθρώπους (άλλωστε το ήξεραν ότι απο τη στιγμή που αναλαμβάνεις κάτι και βγαίνεις μπροστά είσαι εκτεθημένος στη κριτική του κόσμου για τις πράξεις τους και τα λόγια τους) . Το κακό στη προκειμένη περίπτωση είναι που υπάρχει προσπάθεια εκδίκησης μετά αλλα αυτό είναι άλλη ιστορία.

Ξεφύγαμε λίγο απο το θέμα αλλα νομίζω ότι έχει μια μικρή σχέση γιατί ουσιαστικά κανέναν δεν τον πολεμάει για το θέμα του γηπέδου (και είναι πολλή σοβαρό θέμα που θα επειρεάσει την ιστορία της ομάδας) απλά υπάρχουν ενστάνσεις ,και λογικές και γιατί υπάρχει η άποψη ότι δεν έχουν εξανλτηθεί όλα τα περιθώρια για γήπεδο στη Ν.Φ. και ότι αν ο Ντέμης έβγαινε μπροστά για γήπεδο στη Ν.Φ. θα υπήρχαν πολλές πιθανότητες να χτιστεί. Αυτά Wink
Back to top
View user's profile Send private message
Alkis
Senior Member
Senior Member


Joined: 20 Sep 2005
Posts: 448
Location: Τώρα πισω Αθήνα

PostPosted: Mon Jan 22, 2007 10:20 pm    Post subject: Reply with quote

Συμφωνώ! Ας ελπίσουμε ότι είτε ο Ντέμης είτε η Ερασιτεχνική επιτέλους να ξεκολήσουν για να μην ειμαστε εδώ και λέμε τα ίδια και τα ίδια μετά από 10 χρόνια!
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Lucretius
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 1762
Location: Θεσσαλονίκη

PostPosted: Mon Jan 22, 2007 10:24 pm    Post subject: Reply with quote

Θα σταθώ μόνο στην τελευταία παράγραφο του ποστ του OMF. Γράφεις οτι είναι πολοί αυτόι που δεν πιστεύουν οτι τα περιθώρια για την Ν. Φιλαδέλφεια δεν έχουν εξαντληθεί. Και αυτή είναι νομίζω η άποψη της ερασιτεχνική που ανακοινώθηκε την τελευταία εβδομάδα. Δηλαδή

Συνολικό Κόστος :85 εκατ. ευρώ.
Για τη δημιουργία θέσεων στάθμευσης, η Πολιτεία πρέπει να χορηγήσει στην ΑΕΚ 20 εκατ. ευρώ.
65 εκ. ευρώ ώς δάνειο με την εγγύηση του Δημοσίου

Τα οποία είναι φυσικό να μην χαρακτηρίζονται ρεαλιστικά, καθώς βασίζονται μόνο στην καλή διάθεση του κράτους, το οποίο όμως με την τρέχουσα οικονομική κατάσταση δεν νομίζω οτι υπάρχει περίπτωση να αναμιχθεί.
Back to top
View user's profile Send private message
ZakkWylde21
Visitor
Visitor


Joined: 09 Jul 2005
Posts: 9

PostPosted: Tue Jan 23, 2007 7:36 pm    Post subject: Reply with quote

λοιπον μερικες προσωπικες μου θεσεις!
οσο αφορα το γηπεδο στη ΝΦ-ιερα χωματα που ολοι το διακωμωδουν!
ο κοσμος της ΑΕΚ ειχε ανεκαθεν μια ξεχωριστη ψυχολογια και συνδεοταν αισθηματικα με καθε τι που του θυμιζε την ομαδα του, αναπολει παντα περασμενες καταστασεις και γενικοτερα αυτο που μπορει να νιωσω εγω για ενα γαμ...νο γκοναρι που εχω απο τη σκεπαστη δε μπορει να το νιωσει αλλος οπαδος!To σφυξιμο που με πιανει στην καρδια οταν σταματαω στον περισσο δε μπορειτε να το καταλαβετε!οταν περπαταω στα στενα της ΝΦ νιωθω σαν να περπαταω μεσα στις σελιδες της ιστοριας της ΑΕΚ.καθε δρομος, καθε τοιχος, καθε πλατεια στο τοπο εκεινο ειναι αρικτα συνδεδεμενο με την ΑΕΚ.Δεν υπαρχει Αεκτζης που περπαταγε στην οδο σμυρνης και δε τον επιανε δεος οταν εβλεπε τη σκεπαστη!ξερω πολλους που αλλαξαν ομαδα ,και σε μεγαλη ηλικια, μονο επειδη μπηκαν στη σκεπαστη!το Ν.Γκουμας δεν υπαρχει αλλα ειναι ο αερας της περιοχης....ειναι το εκκλησακι πισω απο τη σκεπαστη...ο παππουλης πουλαει κομπολογια και φωναζει Αεκαρα!Κα8ετι εκει σου μιλαει στην καρδια!το ποιο ασημαντο!ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΣΤΟ IDEAL ME TOYΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!Εδω περα καναμε κοπανα απο το σχολειο,περναμε λεωφορειο και τρενο για να παμε να περπατησουμε γυρω απο το γηπεδο, να δουμε κανα αθλητη του στιβου, να πιασουμε κουβεντα με τον μπαρμπα που ποτιζε το γηπεδο!Γεινικοτερα πιστευω οτι μεσο του γραπτου μου λογου δε μπορω να σας δωσω να καταλαβετε το συναισθημα.Αυτο που ξερω ομως ειναι οτι ανθρωποι επιπεδοι και αναισθητοι δε θα καταλαβουν ποτε.δε θελω να μπω στη διαδικασια να σας εξηγησω οτι το γηπεδο δε χρειαζεται να ειναι τεραστιο και οτι οι πελατες ερχονται σε 3 ματς χρονο!με εξοργισει το γεγονος να τα μηδενιζουν ολα μερικοι!εξω απο το χορο ολοι πολλα λενε!σε αυτη τη χωρα κανεις δε σεβεται το παρελθον,την ιστορια αλλα δε βλεπει και το μελλον...Η Αεκαρα μας ειναι ομαδα που θα ξαναπερασει στο μελλον δυσκολες στιγμες.Ολες οι μεγαλες ομαδες περνανε κρισεις αλλα η ΑΕΚ συνηθως για περισσοτερο καιρο και η τοποθεσια παιζει ρολο.Η ΑΕΚ ειναι ομαδα, ιδεα, ερωτας, τεχνη, μαχη,θεοτητα, κουλτουρα, δραση, αντιδραση και ολα αυτα απαιτουν αισθημα και πιστη.Δε θα καταλαβετε ΠΟΤΕ γιατι νιωθουμε ετσι για 10 οικοδομικα τετραγωνα.Μισω την νεοκουλτουρα σας.Η ΑΕΚ δε θα γινει σερβιετες,ουτε καποτες μονο και μονο για το κερδος.ΑΕΚ FLOWERS εβγαλαν τωρα!Ρε σεις στο Καραισκακη που ειναι 1 στρεμα μικροτερο της ΝΦ πως εκαναν γηπεδο?με 80000τμ εμπορικουσ χωρους η εδωσε ο Σωκρατες λεφτα?μετρητα κατευθειαν?
και κατι μικρο για τον κοντο προεδρο:ειμαι σιγουρος οτι ολοι θα τον ψηφισετε τον ανθρωπο που παταξε την βια στην Ελλαδα.να το εκανε καποιοσ αλλος δε θα μου φαινοταν περιεργο αλλα ο κοντος?αυτος εστεινε καρτερια στο Ριο....
ΓΗΠΕΔΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΖΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΝΕΙΡΑ.
σας κουρασα αλλα δε πειραζει
Α ειμαι οπαδος ελπιζω να μην σας πειραζει και μου ζητησετε να γραψω σε οπαδικο forum.
Back to top
View user's profile Send private message
vag3721
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 06 Feb 2005
Posts: 2392
Location: Naousa/Athens

PostPosted: Tue Jan 23, 2007 9:46 pm    Post subject: Reply with quote

Άρα εσύ δεν θέλεις γήπεδο στην Νέα Ιωνία(πχ ,που το έψαχναν κάποτε),άρα δεν σε πειράζει ούτε το ότι ο ΟΔΔΥ είναι μακριά,ούτε το ότι είναι στην χωματερή.
Αν δηλαδή υπήρχε κάποιο άλλο οικόπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια,μακριά απο το σημερινό γήπεδο θα είχες πρόβλημα?

ΥΓ
Δεν μας πειράζουν οι οπαδοί.Μας πειράζουν οι οπαδοί που γίνονται καραγκιόζιδες.Και εσύ είσαι σοβαρός.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
Dimiskour
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 02 Jun 2004
Posts: 1189
Location: Αθήνα

PostPosted: Tue Jan 23, 2007 9:51 pm    Post subject: Reply with quote

ZakkWylde21

Ως καποιος που ποτε δεν καταφερε βρει καποιον καλο λογο να δεθει με μια ποδοσφαιρικη ομαδα βρισκω posts σαν το δικο σου πολυ ενδιαφεροντα. Προσωπικα σεβομαι και καταλαβαινω την αγαπη σου για την ομαδα σου και την ιστορια της...και εγω, για παραδειγμα, με την ιδια ζεστα μιλαω για το χωριο στο οποιο πηγαινω απο τοτε που γεννηθηκα μιας και το εχω συνδεσει με πολυ ευχαριστες αναμνησεις. Απλως εκει που μου τα χαλασες λιγο ηταν με αυτο το "μισω τη νεοκουλτουρα σας". Δεν χρειαζονται μιση και παθη σε οποιαδηποτε κουβεντα. Ο καθενας εχει δικαιωμα να πει τη γνωμη του, αλλα για να εχουμε γονιμο διαλογο πρεπει και οι δυο μεριες να ειναι το ιδιο ετοιμες να πεισθουν οσο και να πεισουν.

Μεχρι τωρα εχω αποφυγει να παρω θεση σε αυτο το τοπικ διοτι δεν εχω παρακολουθησει με προσοχη την ιστορια του γηπεδικου οποτε ο,τι πω το λεω με επιφυλαξη και κυριως το βασιζω στη λογικη.

Απ’ο,τι εχω καταλαβει αυτοι που ειναι υπερ ενος γηπεδου στη Ν. Φ. ειναι διατεθειμενοι να συμβιβαστουν με ενα μικροτερο γηπεδο απο αυτο που θα μπορουσε να χτιστει καπου αλλου προκειμενου να μην φυγουν απο τα ιστορικα εδαφη. Απ’ο,τι φαινεται δεν τους ενοχλει διοτι δεν βλεπουν την ΑΕΚ να μεγαλωνει ως ομαδα στο μελλον αρα μια 30αρια χιλιαδες θεσεις φτανουν και περισσευουν εφοσον, οπως λες και εσυ και ο ΟΜΦ μονο σε μεγαλα ματς γεμιζει το γηπεδο και αυτα ειναι λιγα.

Προσπαθωντας να το δω οσο πιο αντικειμενικα γινεται, απο τη μια καταλαβαινω την αγαπη σας για τα "ιερα χωματα" οπως τα αποκαλειται (ειναι οντως πολυ δυσκολο να αφησεις οτιδηποτε με τον οποιο εισαι συνδεδεμενος συναισθηματικα-σπιτι, γειτονια, χωριο, πολη, κοπελα κτλ) απο την αλλη, ομως, μου δινεται την αισθηση οτι δεν οραματιζεστε αρκετα και δεν αποδεχεστε οτι οι καιροι παντα αλλαζουν και καποια στιγμη πρεπει να γινει ενα νεο βημα, μια καινουρια αρχη για να μην μεινετε πισω απο τις εξελιξεις.

Θα σου πω τουτο: τι γινεται αν μετα απο 5 χρονια η ΑΕΚ εχει τα φοντα να γινει μια νεα Λυων; Θα τη χωραει ενα γηπεδο 30χιλ θεσεων; Εδω το Καραισκακη ειναι πολυ μικρο για τον ΟΣΦΠ που δεν τα πηγαινει καλα στην Ευρωπη. Θα μου πεις, για να γινεις Λυων ειναι πολυ απιθανο, οποτε δεν χρειαζεται καν να το συζηταμε. Δεν ειναι ομως ετσι. Συνηθως αυτοι που επιτυγχανουν στη ζωη ειναι αυτοι που σκεφτονται οπως λενε "big". Βαζουν υψηλους στοχους και τους κυνηγανε με μανια. Ενα νεο μεγαλο γηπεδο βοηθα ψυχολογικα προς αυτη την κατευθυνση. Δειχνει στην κοσμο οτι η ομαδα εχει βλεψεις και πρεπει να την στηριξουνε. Προσωπικα πιστευω οτι αν χτιστει ενα γηπεδο στολιδι εκτος Ν.Φ. οι ΑΕΚτζηδες θα νιωσουν τοσο περηφανοι που θα το γεμιζουν πολυ συχνα (εφοσον η ομαδα, βεβαια, δεν παραπεει αγωνιστικα!).

Και να πω και κατι τελευταιο που το ειχα πει και για το γηπεδο του ΠΑΟ. Μετα απο 50 χρονια το νεο γηπεδο θα εχει αποκτησει την δικια του ιστορια και οι νεες γενιες θα το βλεπουν με τον ιδιο σεβασμο που βλεπετε εσεις το παλιο γηπεδο. Ο κοσμος αλλαζει, σχεδον τιποτα δεν μενει στασιμο. Και με ενα φιλο μου που ειναι Αρσεναλ και που μου λεει πως το νεο γηπεδο δεν εχει την ατμοσφαιρα, τη μυρωδια του παλαιου τα ιδια του λεω. Και δεν χρειαζεται ποτε να σβησει η αγαπη για το παρελθον με το που αλλαζεις σελιδα στην ζωη σου. Η Ν.Φ θα ειναι παντα στην καρδια των ΑΕΚτζηδων.
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
ZakkWylde21
Visitor
Visitor


Joined: 09 Jul 2005
Posts: 9

PostPosted: Wed Jan 24, 2007 3:35 am    Post subject: Reply with quote

vag:

κατ'αρχην το μακρυα στη ΝΦ απ'τη μια ακρη στην αλλη ειναι 200μ.Επειτα οσο αφορα τη Ν.Ιωνια δε εχω κανενα απολυτως προβλημα!Ισα ισα μεσα σε πολυ μικρη αποσταση 2 εγκαταστασεις τις ΑΕΚ.
Ισως να μη σου εδωσα να καταλαβεις.Για μενα η ΑΕΚ κατοικει στην ευρυτερη περιοχη.τα ιερα χωματα δεν ειναι τα 26 στρεμματα.Τα ιερα χωματα ειναι αυτα που μεγαλουργησαν οι ΑΕΚτζηδες.εκει που περπατουν, σκεφτονται και νιωθουν σαν το σπιτι τους.Βλεπεις εχουμε μια διαφορετικη αποψη στο θεμα.Για μενα ΑΕΚ δεν ειναι ο Κονε!Ειναι και ο Κονε.Εγω νιωθω κομματι της ΑΕΚ και της οικογενειας της κι'ας μην εκατσε να αγωνιστω με τα χρωματα της.Ολοι εμεις λοιπον οι ΑΕΚ που παλευουμε για να φορανε εμφανισεις οι παιχτες του βολλευ και οχι βρακια, επειδη καποιοι δε κανουν σωστα αυτο που πρεπει, εχουμε απαιτηση να εχουμε λογο σε κατι τοσο σημαντικο.Γιατι εγω δε θα βγαλω ποτε λεφτα απο την ΑΕΚ.Γι' αυτο πιστευω, οτι πιστευω το ποιο σωστο για την ομαδα.Επειδη ειμαι ανιδιοτελης.Απλα δινω και παιρνω μονο χαρα και λυπη.

Dimiskour:
ΣΧΕΤΙΚΑ με τη χωρητικοτητα πολλες ομαδες οπως Βenfica, Porto και αλλες εχτισαν γηπεδα μικροτερα απο αυτα που ειχαν!ειδικα το ντα λουζ!και τα γεμιζαν!επειτα στολιδι ειναι και ενα λαμπιονι αλλα και ενα ολοκληρο χριστουγεννιατικο δεντρο!Το μεγεθος δεν οριζει την ομορφια.
Οσο αφορα το γηπεδο-στολιδι εκτος ΝΦ που θα γεμιζει...το ξερω οτι θα γεμιζει.Θα σου φερω ενα παραδειγμα ομως.Οταν πρωτοξεκινησε αυτη η ιστορια με τα village ολοι τρεχανε σαν τους τρελους!Βλεπεις ο ελληνας εχει γινει λιγο Trendy τα τελευταια χρονια.Σημερα σε ολα τα Park οι μαγαζατορες βαρανε μυγες.Γενικα αυτο το multi- δε πολυταιριαζει στην ιδιοσυγκρασια του τοπου.Ολοι πανε στην αρχη απο αναγκη για κατι νεο!παρατηρησε ολα τα εμπορικα κεντρα στην Ελλαδα κανα 2-3 χρονια μετα το ανοιγμα τους!τα μισα ειναι ξενοικιαστα!
Σχετικα με τα μεγαλα γηπεδα που βοηθουν:γιατι πιστευω οτι τη πρωτη χρονια του κοντου, αν συνεχιζαμε στη Ριζουπολη θα περναμε το πρωταθλημα?(χωρις αυτο να σημαινει οτι θελω να παιζουμε σ'αυτο το κωλογηπεδο)
Το γηπεδο του παο θα γινει εντος Αθηνων, εχει δυο σπιτια γυρω γυρω,ενα περιπτερο, τρεισ συνδεσμους του παο. ενα τρυφυλλι σε ενα τοιχο λιγο πιο κατω!Α και μερικους οπαδους του.
Στα λιοσια εχει 10 καραφλους λοφους, πολυ αερα, μια χωματερη και στο μελλον κατι goody's που ολη τη βδομαδα θα βαρανε μυγες κ θα περιμενουν τη Κυριακη.
Για ρωτα τον φιλο σου αν το νεο γηπεδο της Αrsenal ειναι εκτος Λονδινου και τι αποσταση εχει απο το Highbury...

η σωστη διαχειρηση του παρελθοντος δημιουργει ομορφο μελλον, κατι που δεν συμβαινει με τους γιαπηδες.Βλεπεις ο Primeminister θεμιστοκλης που του ριχνουμε λασπη εμεις οι ανεγκεφαλοι δε σεβεται και πολυ την ιστορια της ΑΕΚαρας.Ξυπνησε ενα πρωι και ειπε δε μου αρεσουν οι κιτρινες φανελες!ΕΓΩ γουσταρω μαυριλα!(περσι).Δε γουσταρω Καζαντζιδη!Χωσε τον δημιουργο επιτυχιων (αρχικλεφταρο) Φοιβο!Για το τελευταιο πραγματικα ντρεπομαι.αυτα καποια μικρα.Να ξεκαθαρισω οτι αν δεν ηταν αυτος θα ειχαμε παει ακλαφτοι!Θελω κοντο με αλλα μυαλα και οχι ενα καισαρα με τους οπαδους και χεστη μπροστα στους αλλους προεδρους.[/quote]
Back to top
View user's profile Send private message
Nassos
Full Member
Full Member


Joined: 16 Dec 2005
Posts: 347

PostPosted: Sat Jan 27, 2007 11:30 pm    Post subject: Reply with quote

Το ΥΠΕΧΩΔΕ ανάβει το πράσινο φως για το γήπεδο της ΑΕΚ στον ΟΔΔΥ

Quote:
Το «πράσινο φως» από την ηγεσία του ΥΠΕΧΩΔΕ έχει πάρει το σχέδιο του Ντέμη Νικολαΐδη για τη δημιουργία του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στον ΟΔΔΥ.


http://www.in.gr/sports/article.asp?lngEntityID=773811&lngDtrID=246

Smile
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
OMF
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 1961

PostPosted: Wed Feb 07, 2007 4:21 pm    Post subject: Reply with quote

ZakkWylde21 wrote:


η σωστη διαχειρηση του παρελθοντος δημιουργει ομορφο μελλον, κατι που δεν συμβαινει με τους γιαπηδες.Βλεπεις ο Primeminister θεμιστοκλης που του ριχνουμε λασπη εμεις οι ανεγκεφαλοι δε σεβεται και πολυ την ιστορια της ΑΕΚαρας.Ξυπνησε ενα πρωι και ειπε δε μου αρεσουν οι κιτρινες φανελες!ΕΓΩ γουσταρω μαυριλα!(περσι).Δε γουσταρω Καζαντζιδη!Χωσε τον δημιουργο επιτυχιων (αρχικλεφταρο) Φοιβο!Για το τελευταιο πραγματικα ντρεπομαι.αυτα καποια μικρα.Να ξεκαθαρισω οτι αν δεν ηταν αυτος θα ειχαμε παει ακλαφτοι!Θελω κοντο με αλλα μυαλα και οχι ενα καισαρα με τους οπαδους και χεστη μπροστα στους αλλους προεδρους.
[/quote]

Τα είπες όλα φίλε και με αντιπροσωπεύουν 100% ότι έγραψες αλλα ειδικά αυτό το κομμάτι είναι σπουδαίο. Cool Cool
Back to top
View user's profile Send private message
ZakkWylde21
Visitor
Visitor


Joined: 09 Jul 2005
Posts: 9

PostPosted: Thu Feb 08, 2007 11:21 pm    Post subject: Reply with quote

Την πρόθεση της να κατασκευάσει το νέο γήπεδο της Γιουβέντους στη θέση του παλιού «Ντελέ Άλπι» εξέφρασε η διοίκηση του ιταλικού συλλόγου. Οι «μπιανκονέρι» θέλουν να εντάξουν το συγκεκριμένο πλάνο στην πρόταση της Ιταλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για τη διεκδίκηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2012 ενώ για την υλοποίηση του θα χρειαστεί η «μεγάλη κυρία» να πάρει αθλητικό δάνειο από την ιταλική κυβέρνηση ύψους 120 εκατομμυρίων ευρώ.
Η διοίκηση της Γιουβέντους θα καταθέσει τις επόμενες ημέρες το πλάνο της στο δημοτικό συμβούλιο του Τορίνο προκειμένου να εγκριθεί και να συμπεριληφθεί στην πρόταση της Ιταλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας εντός των χρονικών ορίων που έχει θέσει η ΟΥΕΦΑ (λήγει στις 15 Φεβρουαρίου 2007). Το ιταλικό ποδόσφαιρο περνάει μια από τις μεγαλύτερες κρίσεις της ιστορίας του καθώς μετά τα γεγονότα της προηγούμενης Παρασκευής (02/02) στη Κατάνια, έχει αναβληθεί οποιαδήποτε αγωνιστική δράση ενώ και η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία έχει εκφράσει τη δυσαρέσκεια της για όσα συνέβησαν στην ιταλική πόλη.

Το πλάνο για το νέο στάδιο της Γιουβέντους περιλαμβάνει την κατεδάφιση του «Ντελέ Άλπι» και την κατασκευή στη θέση του ενός νέου 42.000 θέσεων, παρόμοιο με αυτό του Αμβούργου (ΑΟΛ Αρένα). Ο πρώην προπονητής της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού και μέλος του διοικητικού συμβουλίου των «μπιανκονέρι», Τζιαν Πάολο Μοντάλι, μιλώντας στα ιταλικά ΜΜΕ για την προσπάθεια της διοίκησης της Γιουβέντους, τόνισε πως «έχουν δουλέψει σκληρά αρκετοί άνθρωποι για το συγκεκριμένο πλάνο και νομίζω ότι τελικά θα πετύχει».

Ο εκτελεστικός διευθυντής της «μεγάλης κυρίας», Ζαν Κλοντ Μπλαν, αναφέρθηκε στην σημασία της κατασκευής του νέου γηπέδου προκειμένου να επιτευχθεί η επιστροφή των οικογενειών στις εξέδρες. «Πρόκειται για ένα εντελώς καινούριο πλάνο, για ένα στάδιο που θα παραμένει ζωντανό επτά ημέρες την εβδομάδα. Ένα τόπο ασφαλές για τις οικογένειες, κάτι ιδιαιτέρως σημαντικό, και ικανό να φιλοξενήσει μεγάλα διεθνή γεγονότα», υποστήριξε ο παράγοντας της Γιουβέντους.

www.contra.gr
Back to top
View user's profile Send private message
billy8181
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 11 Mar 2005
Posts: 3759
Location: London-UK

PostPosted: Tue Feb 13, 2007 4:21 pm    Post subject: Reply with quote

Σε καλό δρόμο για ΟΔΔΥ

Θετικά είναι τα μηνύματα που έρχονται από την προεργασία που γίνεται για την κατασκευή γηπέδου και προπονητικού κέντρου της ΑΕΚ στην περιοχή του ΟΔΔΥ στα Άνω Λιόσια. Όπως αποκαλύπτει η "SportDay", η συνεργασία του Ντέμη Νικολαΐδη με τον δήμο είναι άψογη, ενώ ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ φέρεται να παρουσίασε προ ημερών ένα προσχέδιο του γηπέδου στον δήμαρχο, Χρήστο Παππού. Το σχέδιο της ΑΕΚ προβλέπει την κατασκευή γηπέδου 50.000 θέσεων και ένα μεγάλο εμπορικό και ψυχαγωγικό κέντρο. Το έργο θα βασιστεί εξ ολοκλήρου σε ιδιωτικά κεφάλαια από το εξωτερικό και αναμένεται να στοιχίσει συνολικά γύρω στα 300 εκατ. ευρώ.

Το χρονοδιάγραμμα προβλέπει πως μέσα στο τρέχον έτος θα πρέπει να ξεκινήσουν οι διαδικασίες εκκένωσης του χώρου του ΟΔΔΥ και ότι το γήπεδο θα είναι έτοιμο σε διάστημα 18 έως 24 μηνών από τη ημέρα έναρξης των εργασιών. Η χωματερή θα μετατραπεί σε πάρκο ηλιακής ενέργειας και στον δήμο θα παραχωρηθεί έκταση 250 στρεμμάτων, στην οποία θα έχει η ΑΕΚ δικαίωμα χρήσης για τουλάχιστον 50 χρόνια. Στη συνέχεια θα πρέπει να υπογραφεί μία προγραμματική σύμβαση με την Εταιρεία Ειδικού Σκοπού (όπως συνέβη και με το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό). Το ΥΠΕΧΩΔΕ όταν θα πάρει στα χέρια του το επιχειρηματικό σχήμα για την κατασκευή του γηπέδου, θα καταθέσει στη Βουλή την αναγκαία νομοθετική ρύθμιση για την ένταξη της έκτασης των 250 στρεμμάτων στο σχέδιο πόλης, τη χωροθέτηση του γηπέδου και τον καθορισμό νέου συντελεστή δόμησης. Σε απόσταση μόλις 200 μέτρων από τη συγκεκριμένη έκταση, η ΑΕΚ σκοπεύει να κατασκευάσει το προπονητικό κέντρο της.


http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=74254


EDIT:

http://a16.g.akamai.net/7/16/30245/v1/contra.download.akamai.com/30245/newspapers/13022007/sportXL_l.jpg
Back to top
View user's profile Send private message
OMF
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 1961

PostPosted: Mon Feb 19, 2007 6:51 pm    Post subject: Reply with quote

Δεν πρόκειται να χτιστεί γήπεδο στο ΟΔΔΥ ,
Ξεχάστε το.
Το γήπεδο θα χτιστεί στη Ν.Φ. .+-
Back to top
View user's profile Send private message
SOUL_13
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 28 Apr 2004
Posts: 722
Location: Birmingham-UK

PostPosted: Mon Feb 19, 2007 8:24 pm    Post subject: Reply with quote

Mas apeileis??? Laughing Razz Razz Wink
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Γήπεδα ποδοσφαίρου All times are GMT + 3 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57  Next
Page 53 of 57

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Web hosting by isol.gr