stadia.gr/forum Forum Index stadia.gr/forum
Εδώ μιλάμε για τα πάντα. Από Καλατράβα μέχρι… Καλομοίρα!
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Αφη της Φλογας-Λαμπαδηδρομια 2004
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 18, 19, 20  Next
 
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Ολυμπιακοί Αγώνες
View previous topic :: View next topic  
Author Message
jortheo
Full Member
Full Member


Joined: 24 Mar 2004
Posts: 259

PostPosted: Tue Apr 06, 2004 3:19 am    Post subject: Reply with quote

Νομιζω ο καλυτερος να φερει την φλογα στο σταδιο ειναi ο Zidane. Ειναι γιος μεταναστων, ειναι μουσουλμανος που αντιπρωπευει επαξια μια Ευρωπαικη χωρα και ειναι ο κορυφαιος παικτης του κορυφαιου αθληματος.

Τωρα ποιος θα πρεπει να την αναψει, σε αλλο thread.
Back to top
View user's profile Send private message
losada7
Moderator
Moderator


Joined: 23 Mar 2004
Posts: 4162

PostPosted: Tue Apr 06, 2004 9:33 am    Post subject: Reply with quote

Πάντως εκείνο το βράδυ που έσβησε η δάδα της Γιάννας, έγώ είχα κάνει γύρω στιw 10 φορές προσευχή να μην σβήσει της Θάνου γιατί ομολογουμένως φύσαγε διαβολεμένα. Δεν ήθελα να συμβεί με τίποτα στη Θάνου γιατί δεν θα τις άξιζε τέτοια ανάμνηση. Πιστεύω οτι σε εκείνη τη μεγάλη ευθεία που έκανε ανάμεσα στη προεδρική φρουρά πολύς κόσμος καρδιοχτύπησε όπως εγώ ... πολύς αέρας!

Rolling Eyes
Back to top
View user's profile Send private message
savroulis
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 1632
Location: Athens, Greece

PostPosted: Tue Apr 06, 2004 10:24 am    Post subject: Reply with quote

Πόλεμο ανακοινώσεων μεταξύ της «Αθήνα 2004» και της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής «άναψε» το σβήσιμο της Ολυμπιακής δάδας σε κρίσιμες στιγμές. Η πρώτη μιλά για έλλειψη εξοικείωσης από πλευράς λαμπαδηδρόμων, ενώ η δεύτερη για πρόβλημα στη βαλβίδα.

Σημειώνεται ότι η δάδα έσβησε στη διάρκεια της τελετής αφής και στην παράδοσή της από τον πρόεδρο της ΕΟΕ Λάμπη Νικολάου στην πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής Γιάννα Αγγελοπούλου.

Με αφορμή τα σχετικά δημοσιεύματα, η «Αθήνα 2004» εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία επισημαίνει ότι σε σύνολο 823 λαμπαδηδρόμων οι δάδες έσβησαν 30 φορές (ποσοστό 3,5%), όταν όλες οι εταιρείες που κατασκεύασαν τις δάδες στις προηγούμενες λαμπαδηδρομίες έδιναν ποσοστό 5%.

«Η πλειονότητα των περιστατικών παρουσιάστηκε κατά την πρώτη μέρα της λαμπαδηδρομίας, προφανώς λόγω ελλείψεως εξοικείωσης» αναφέρεται, μεταξύ άλλων.

Ωστόσο, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή υποστηρίζει ότι την ευθύνη φέρει η Οργανωτική Επιτροπή. «Σε επιστολή του υπεύθυνου της λαμπαδηδρομίας για την ΕΟΕ, Χ.Ζωίδη, είχε επισημανθεί στην 'Αθήνα 2004' και ειδικότερα στην κυρία Πέννυ Μικελοπούλου και στον κ. Γ.Μπόλο να γίνει ο απαιτούμενος σχολιαστικός έλεγχος των δαδών πριν την παράδοσή τους στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή».

Back to top
View user's profile Send private message
DonAlex
Senior Member
Senior Member


Joined: 20 Mar 2004
Posts: 482
Location: Zurich

PostPosted: Tue Apr 06, 2004 7:27 pm    Post subject: Reply with quote

Re paidia...ti mou leei o kollitos apo tin Ellada....
To sima twn Olympiakwn Agwnwn einai svisto sto Panathinaiko stadio epeidi
exoun kaei oi lampes ?? H prepei na tou dwsw dyo treis sfaliares gia tis malakies pou mou leei ?
Back to top
View user's profile Send private message
smarg
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 1156

PostPosted: Tue Apr 06, 2004 9:08 pm    Post subject: Reply with quote

Αλήθεια είναι. Το είπε στο Alter (που αλλού?) Είπε ότι δεν το ανάβουν για λόγους οικονομίας... Rolling Eyes
Back to top
View user's profile Send private message
yelos
Full Member
Full Member


Joined: 10 Mar 2004
Posts: 273
Location: ATHENS

PostPosted: Tue Apr 06, 2004 11:04 pm    Post subject: Reply with quote

Mozart wrote:
Η απάντησ της οργανωτικής για τη δάδα.
http://www.contra.gr/StoryDetail.aspx?ArticleID=39765&SectionID=15


...και η ανταπάντηση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής

http://www.hoc.gr/news/newsdetails.asp?id=160

όπου, μεταξύ άλλων, αναφέρονται και τα εξής:

"3. Σύμφωνα με το συμβόλαιο που υπεγράφη μεταξύ Οργανωτικής Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων "ΑΘΗΝΑ 2004" και Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, οι δάδες που θα παραδίδοντο στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή έπρεπε να είναι πλήρως εξοπλισμένες και ηλεγμένες για την καλή λειτουργία τους....

8. Ο υπεύθυνος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Χαράλαμπος Ζωίδης διεπίστωσε και επεσήμανε προς τους προαναφερόμενους κυρίους, παρουσία της κας Πέννυς Μικελοπούλου και του κ. Γ. Χαλκίδη, ότι οι δάδες παρουσιάζουν έντονα το πρόβλημα κατά την δεύτερη ημέρα της λαμπαδηδρομίας που φυσούσε πολύ δυνατά και παρατήρησε ότι πιθανόν στην κατασκευή τους δεν είχε προβλεφθεί η πιθανότητα τόσο δυνατού αέρα και γι’ αυτό και έσβηναν. Επίσης, παρατήρησε ότι το φιαλίδιο του υγραερίου δεν εφήρμοζε πλήρως στην βάση της βαλβίδας της δάδας με αποτέλεσμα να αναταράσσεται κατά την διαδρομή και να σβήνει η φλόγα. Την επισήμανση αυτή την δέχθηκαν οι εκπρόσωποι της κατασκευάστριας εταιρείας....

10. Η δάδα που παρέλαβε η κα Γιάννα Αγγελοπούλου από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Λάμπη Νικολάου κατά την τελετή παράδοσης στο Παναθηναϊκό Στάδιο είχε προηγουμένως ελεγχθεί σχολαστικά από τον ίδιο τον τεχνικό της κατασκευάστριας εταιρείας κ. Prahan και παρ’ όλα αυτά έσβησε γιατί φυσούσε πολύ δυνατά.

11. Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή επισημαίνει ότι οι δάδες παρουσίασαν πρόβλημα σε μικρό ποσοστό, γεγονός το οποίο από μερίδα δημοσιογράφων πήρε δυσανάλογη έκταση."
Back to top
View user's profile Send private message
Tzinos
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 02 Apr 2004
Posts: 993
Location: London

PostPosted: Wed Apr 07, 2004 2:51 pm    Post subject: Reply with quote

poly omorfo videaki apo usatoday

[url]'http://play.rbn.com/?url=ap/vausa/g2demand/0325greece_oly_SS.rm&proto=rtsp&mode=compact'[/url]

episeis an o syndesmos den doulevei, mpeite ston parakatw kai dexia panw tha to vreite

http://www.usatoday.com/sports/olympics/front.htm[/url]
Back to top
View user's profile Send private message
Guest






PostPosted: Thu Apr 08, 2004 12:28 am    Post subject: Reply with quote

Ουτε και εγω χωνευω το Μαραντονα και υπηρχαν και καλλητεροι ποδοσφαιριστες απο αυτων στη ιστορια αλλα δεν μπορουμε να αρνηθουμε οτι θα διαφημιση παρα πολλη τους ολυμπιακους τη Αθηνας γιατι παντα παιζει πρωτη ειδηση στην Αργεντινη και μεσα στις 10 πρωτες σε ολες τις χωρες του κοσμου . Σιγουρα δεν θα τρεξει μεσα στο σταδιο για τον απλο λογω οτι θα παρακολουθησει την τελετη και συγουρα δε του αξιζει. Φανταζομαι οτι και αυτος θα τρεξει καποια στιγμη το απογευμα η βραδυ την προηγουμενη μερα (την 6-7 το σπογευμα την εχει κλειση η Joly) .
Σαν προτυπο συγουρα δεν ειναι το καλλητερο και μαλλον ειναι το χειροτερο αλλα δεν νομιζω οτι επιρεαζει καθολου τους νεους το αμα τρεξει στην ολυμπιαδα και δειξει οτι συμετεχει στην παγκοσμια αλυσιδα της φλογας τη ολυμπιας.
Μακαρι να δεχτουν και αλλη και απο αλλους τομεις ωστε να εχουμε λαμψη και μεγαλη διεθνης προβολη λιγες μερες πριν τους αγωνες ωστε να εχουν μεγαλη τηλεοπτικη επιτυχια οι αγωνες με μεγαλα οικονομικα οφελοι μια εμας (ωστε να καταφερουμε να μειωσουμε το ελλημα το 2005).
Back to top
eksoristos
Full Member
Full Member


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 209

PostPosted: Thu Apr 08, 2004 1:26 am    Post subject: Reply with quote

Re paidia gia kathiste ligo: einai as poume protupo o Zidane tis kreatinis kai den einai o Maradona tis kokainis; Giati;;;;Poia i diafora diladi metaksu tous;Oso gia protupa, den nomizo oti einai xeirotero protupo enas proin megalos me ta kousouria tou apo kati sugxronous teratanhropous apo tin poli dopa kai ta steroeidi pou tha kataklusoun ta agonismata kai tha paroun meros se kati pollu pio sovaro apo mia teleti. Ego thelo ton Maradona sa lampadidromo, opos tha ithela kai ton Zidan....
Back to top
View user's profile Send private message
Ypsilon
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3951
Location: Copenhagen, Denmark

PostPosted: Thu Apr 08, 2004 3:12 am    Post subject: Reply with quote

Εντάξει παιδιά, ας μην το γενικεύσουμε. Τα πρότυπα είναι μια πολύ παρεξηγημένη υπόθεση που αξίζει να συζητήσουμε κάποια άλλη στιγμή.
Για μένα τα πρότυπα έχουν εκφυλιστεί στην εποχή μας. Ό,τι πουλάει γίνεται και ίνδαλμα.
Εδώ πέρα δεν κρίνουμε τα κουσούρια και τις παραξενιές (δηλαδή τον χαρακτήρα) του Μαραντόνα, γιατί δεν έχουμε το δικαίωμα. Μπορεί για τον εαυτό του και τους γύρω του να είναι ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου.
Το θέμα είναι ότι μιλάμε για έναν άνθρωπο που ισοπέδωσε μόνος του αυτό που υποτίθεται πως υπηρετούσε (δηλαδή τον αθλητισμό) με όλα αυτά που έκανε στην καριέρα του, κυρίως έξω από τα γήπεδα.
Δικαίωμά του, θα μου πει κάποιος. Αυτό λέω κι εγώ ! Αλλά όχι να έρχεται τώρα και να γίνεται θερμός υποστηρικτής του Ολυμπιακού ήθους, μόνο και μόνο επειδή καίγεται για να βρει τρόπο να ξαναβγεί στο προσκήνιο !! Έλεος!! Τον ξέρουμε τον Μαραντόνα, αυτός ήταν πάντα ο τρόπος του.
Και τέλος πάντων, σαφώς και δεν θα με πείραζε να πάρει τη φλόγα για 500 μέτρα, απλά με ενοχλεί που ακούω από παντού ότι θα τρέξει μέσα στο στάδιο στην τελετή. Δεν θα ανάψει βέβαια τον βωμό, αλλά τις Μαραντονιές του θα τις κάνει μέχρι να παραδώσει τη δάδα στον επόμενο.

Έτσι όμως, γινόμαστε και μεις υπηρέτες αυτού που καταδικάζουμε: Της μετατροπής της τελετής (και μάλιστα την ώρα της μεταφοράς της φλόγας) σε σόου. Και όταν μια τελετή τη φτιάχνει ένας Παπαϊωάννου, είμαι σίγουρος ότι η εικόνα ενός αστειούλη πρώην ποδοσφαιριστή θα ανατρέψει τη φιλοσοφία πάνω στην οποία σχεδιάστηκε η γιορτή της έναρξης.
Τηλεοπτικά και επικοινωνιακά θα κάνει "μπαμ" βεβαίως, αλλά αισθητικά, φρίκη. Κι εμείς αυτό το στοίχημα πάμε να κερδίσουμε: "Κοιτάξτε, φέραμε τους Ολυμπιακούς στη χώρα μας και δεν κάνουμε τις δικές σας ανοησίες για να κερδίσουμε τις εντυπώσεις".

Τέλος πάντων. Διαφωνώ και με την αντιστοίχιση των Μαραντόνα και Ζιντάν με τους ντοπαρισμένους αθλητές, νομίζω ότι αδικεί τη συντριπτική πλειοψηφία των αθλητών που δεν είναι σταρ (και φυσικά δεν ντοπάρονται). Επειδή όμως είναι αργά, θα επανέλθω κάποια άλλη στιγμή. Σίγουρα υπάρχουν πολλοί άξιοι να κουβαλήσουν τη δάδα μέσα στο στάδιο. Άνθρωποι με θετική παρουσία στην κοινωνία και τον αθλητισμό. Απλά δεν είναι διάσημοι, οπότε τους αφήνουμε αυτομάτως στην απόξω. Και είναι κρίμα...
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Giannis
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 29 Mar 2004
Posts: 1682
Location: Ελβετία

PostPosted: Thu Apr 08, 2004 3:54 am    Post subject: Reply with quote

Υ έχεις απόλυτο δίκιο. Μη ξεχνάμε ότι οι αγώνες συμβολίζουν (-ζαν) πολλά...δε θέλω να αρχίσω τις ηθικολογίες, πρέπει να ξέρουμε να συγχωρούμε και να κατανοούμε. Αλλά και κάτι εγωιστικό: ΟΧΙ στους δικούς μας αγώνες. (οχι τιποτ 'αλλο, δε θα καταλαβει και κανένας το μήνυμα...για τους ξένους λέω)


ΥΓ: μεχρι να γράψω μου φεύγει ο ειρμος...αν δε ξεχάσω στην πορεία τι ήθελα να πω
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
ael
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 15 Feb 2004
Posts: 1854
Location: πινω Λουμιδη.ΚΟΥΠΑτο...

PostPosted: Thu Apr 08, 2004 5:29 am    Post subject: Reply with quote

pes ta re eksoriste!!!etsi einai!!Maradona=eidwlo tou podosfairou!!opoios paizei podosfairo kai einai kollimenos me tin mpala katalavainei...o maradona egine opws egine oxi giati to ithele alla epeidi etsi ton kaatantisan...o anthrwpos kanei megali prospatheia na epanelthei sti fisiologiki tou katastasi...oso gia to an axizei i' oxi egw to krinw apo to oti ton kaloun akoma na paizei se diaforous filanthrwpikous agwnes pou simainei oti anthrwpos exei kai tis euaisthisies tou opws oloi mas...kai de nomizw pws mporoume na apokleioume kapoion mono kai mono epeidi etyxe na parei narkwtika kai na einai palioxaraktiras(pou den einai...)
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Ypsilon
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3951
Location: Copenhagen, Denmark

PostPosted: Thu Apr 08, 2004 10:17 am    Post subject: Reply with quote

Μάλιστα. Δεν έγινε κατανοητό το πνεύμα μου, αλλά τι να κάνουμε τώρα.... Rolling Eyes
Απλά σκέφτομαι ότι μπροστά στο θέαμα είμαστε έτοιμοι να σπάσουμε λίγη πλάκα ακόμα και με τη φλόγα. Το ότι ήταν ποδοσφαιρικό είδωλο δεν είναι επιχείρημα, από τη στιγμή που εκμεταλεύτηκε το φυσικό του ταλέντο με τον χειρότερο τρόπο γράφοντας ο ίδιος στα παλιά του τα παπούτσια αυτά για τα οποία αγωνίστηκε.
Εδώ οι Αργεντίνοι του έφτιαξαν εκκλησία που τον τιμάνε ως Άγιο στην πατρίδα του, και "μιλάμε, του άρεσε", που θα'λεγε και ο Λαζόπουλος. Laughing
Βρε τον ευαισθητούλη, τον ανθρωπιστή και σεμνό Μαραντόνα...
Το ξαναλέω: Να του δώσουμε τη φλόγα, εφόσον ο ίδιος το ζήτησε, αλλά μια μικρή διαδρομή έξω από στάδιο είναι υπεραρκετή γι' αυτόν.
Για μέσα στο στάδιο πρέπει να βγουν άλλα πράγματα στην επιφάνεια, που ο Μαραντόνα μάλλον θα ανακαλύψει για πρώτη φορά στη ζωή του...
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
yianis
Junior Member
Junior Member


Joined: 19 Mar 2004
Posts: 113
Location: Toronto,Canada

PostPosted: Fri Apr 09, 2004 8:45 pm    Post subject: Reply with quote

Poli oreo thiafimistiko spot yia tin Floga...
Τηλεοπτικό - Λαμπαδηδρομία ΑΘΗΝΑ 2004 (Ελληνική έκδοση)
http://www.athens2004.com/Videos/NewVideos/Video_static/GAL_H.wmv

Very Proud to be GREEK !!!
Back to top
View user's profile Send private message
yianis
Junior Member
Junior Member


Joined: 19 Mar 2004
Posts: 113
Location: Toronto,Canada

PostPosted: Sat Apr 10, 2004 11:40 pm    Post subject: Reply with quote

To sosto URL sto proigoumeno post mou ine:

Television - ATHENS 2004 Torch Relay (English Version)

Television - ATHENS 2004 Torch Relay (Greek Version)
Back to top
View user's profile Send private message
nikosv
Junior Member
Junior Member


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 83
Location: Switzerland

PostPosted: Mon Apr 12, 2004 1:42 am    Post subject: Reply with quote

Στο ακόλουθο link της eurosport μπορείτε να βρείτε μερικά όμορφα βίντεο της φλόγας .

www.eurosport.com/home/pages/V3/L0/S82/E4922/multimedia_Lng0_Spo82_Evt4922.shtml

enjoy !!!
Back to top
View user's profile Send private message
nikosv
Junior Member
Junior Member


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 83
Location: Switzerland

PostPosted: Mon Apr 12, 2004 2:04 am    Post subject: Reply with quote

Η δάδα και ο εσωτερικός μηχανισμός της...


Back to top
View user's profile Send private message
chr.04
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 05 Mar 2004
Posts: 1566
Location: Thessaloniki

PostPosted: Fri Apr 16, 2004 3:54 pm    Post subject: Reply with quote

Έχει κανείς κάποια πληροφόρηση σε ποιο στάδιο βρίσκεται η διαδικασία επιλογής λαμπαδηδρόμων;
Back to top
View user's profile Send private message
yianis
Junior Member
Junior Member


Joined: 19 Mar 2004
Posts: 113
Location: Toronto,Canada

PostPosted: Fri Apr 16, 2004 9:13 pm    Post subject: Reply with quote

http://www.theage.com.au/articles/2004/04/16/1082055649748.html
You see, the torch, perhaps the most potent symbol the Olympics has, a source of great national pride for the host, is not Greek. It is Australian..........The torch - or, rather, all 11,000 of them being used in the relay - was made in, and was supplied from, Australia Shocked Shocked Shocked


Last edited by yianis on Fri Apr 16, 2004 9:24 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
Giannis
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 29 Mar 2004
Posts: 1682
Location: Ελβετία

PostPosted: Fri Apr 16, 2004 9:20 pm    Post subject: Reply with quote

Den exw sxolia...psaxnoune na roufh3oun apo pantou sa tis bdelles Twisted Evil .
Gleiftronia kai kakomoirhdes pou prospathoune na arpa3oune do3a kai autopepoithhsh ap'opou mporoune.
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
ergatis
Guest





PostPosted: Fri Apr 16, 2004 9:50 pm    Post subject: Reply with quote

exeis kaneis upopsi to xtesino dimosieuma tis efimeridas "GOAL"pou anaferete stis apeiles pou dexetai athlitis pou traumatistike, persi, sto Panathinaiko stadio, kata ti diarkeia tou test event tis toxovolias, apo kapoio marmaro, me apotelesma na xasei 2 daktula tou ?

signomi pou to grafo edo, alla to theoro sovaro, kai den evriska kapoio topic sxetiko me to Panathinaiko Stadio
Back to top
Lucretius
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 1762
Location: Θεσσαλονίκη

PostPosted: Fri Apr 16, 2004 11:26 pm    Post subject: Reply with quote

Από ότι είδα κάποια στιγμή στις ειδήσεις, είχε προσπαθήσει να μπεί σε ένα εργοτάξιο της αναστήλωσης και κάποια από τα χαλαρά μάρμαρα τον σακάτεψε. Δεν άκουσα κάτι για απειλές...


Arrow yianis. Δεν θα βρώ κωλόχαρτο από την Αυστραλία;! Θα τους προσφέρω έθνικη περηφάνια χωρίς προηγούμενο Twisted Evil Twisted Evil Evil or Very Mad
Back to top
View user's profile Send private message
yianis
Junior Member
Junior Member


Joined: 19 Mar 2004
Posts: 113
Location: Toronto,Canada

PostPosted: Fri Apr 16, 2004 11:41 pm    Post subject: Reply with quote

Arrow Lucretius Laughing Laughing Laughing Laughing
Back to top
View user's profile Send private message
yelos
Full Member
Full Member


Joined: 10 Mar 2004
Posts: 273
Location: ATHENS

PostPosted: Fri Apr 16, 2004 11:48 pm    Post subject: Reply with quote

Arrow Το άρθρο για τη δάδα αποτελεί κλασσικές μπούρδες ανόητων δημοσιογραφίσκων που ακόμη και στην ίδια την Αυστραλία δεν νομίζω να τους δίνουν ιδιαίτερη σημασία, αφού στερούνται δομημένης λογικής.
Γράφουν διάφορες ideas ---> αηδίες για να το παίζουν έξυπνοι.

Βέβαια να μην ξεχνάμε και τη διαμάχη που υποβόσκει με την Αθηνα2004 να κατηγορεί τους Αυστραλούς για το τελικό αποτέλεσμα της δάδας.
Αν δεν κάνω λάθος σε κάποιο από τα προγενέστερα δημοσιεύματα είχε τονιστεί πως και οι ίδιοι οι Αυστραλοί ανέθεσαν σε εργοστάσιο στη Ταιβάν τελικά την τελική συναρμολόγηση της δάδας.


Arrow Όσον αφορά για τα περσινά περιστατικά των τραυματισμών στο Παναθηναϊκό στάδιο, αυτά είχε ειπωθεί ότι οφείλονταν στο γεγονός ότι διάφοροι έξυπνοι δεν πρόσεξαν, παραβίασαν τις απαγορευτικές κορδέλες και πήγαν στα σημεία όπου γίνονταν οι εργασίες αποκατάστασης του σταδίου.

Συγγνώμη, τί απειλές δέχεται;
Μήπως απειλεί ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη για να αποζημιωθεί; Δικαίωμά του είναι, ας πάει. Έτσι που λειτουργεί η δικαιοσύνη θα περάσουν μερικά χρονάκια ως γνωστόν. Και αν έχει δίκιο, ας αποζημιωθεί.

Μήπως όμως προσπαθεί να κερδίσει χρήματα χρησιμοποιώντας τους αγώνες της Αθήνας και την αρνητική δημοσιότητα από μια τέτοια ενέργεια; Σε αυτή την περίπτωση, γιατί άφησε να περάσει ένας χρόνος και το θυμήθηκε σήμερα; ΠΟΛΥ ΥΠΟΠΤΟ
Back to top
View user's profile Send private message
Ypsilon
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3951
Location: Copenhagen, Denmark

PostPosted: Sat Apr 17, 2004 12:32 am    Post subject: Reply with quote

Η υπόθεση με τον αθλητή που τραυματίστηκε έχει ακόμα κάποια σημεία που είναι άγνωστα σε εμάς.
Αν θυμάμαι καλά, οι ίδιοι οι υπεύθυνοι του τεστ της τοξοβολίας είχαν παραδεχτεί πως ενώ παντού υπήρχε απαγορευτική σήμανση, από το συγκεκριμένο κομμάτι που πέρασε ο αθλητής αυτός δεν υπήρχαν οι απαγορευτικές κορδέλες.
Αυτό όμως δεν αναιρεί την ευθύνη του τραυματία. Υποτίθεται ότι είναι ένας λογικός, ενήλικος άνθρωπος, που ήξερε πολύ καλά πού πήγαινε και όφειλε να σκεφτεί πρώτος ότι μπαίνει σε απαγορευμένη ζώνη με δική του βούληση και ευθύνη.
Αυτό που έγινε μπορεί να συνιστά ολιγωρία από την πλευρά των υπευθύνων ασφαλείας, από την άλλη όμως, δεν παύει να έχει τα χαρακτηριστικά αυτού που λέμε "κακιά στιγμή". Το Καλλιμάρμαρο είναι τεράστιο, τα μέτρα ασφαλείας δεν υπήρχε λόγος να είναι ασφυκτικά σε ένα τυπικό test event, αλλά όταν απαγορεύεις κάτι στον Έλληνα, είναι σαν να του λες "καν' το"... Κάπως έτσι σκέφτηκε και ο τύπος με τους φίλους του κι αποφάσισε να κάνει τον εξερευνητή σε ένα στάδιο που τα μάρμαρα στέκονταν "στον αέρα".
Αν αποδειχτούν οι ευθύνες προφανώς θα καταλογιστούν, αλλά θα ήταν το πιο αφελές πράγμα του κόσμου να πιστέψει κανείς ότι ο συγκεκριμένος τραυματίας δέχεται απειλές!! Και ο πιο ηλίθιος ένοχος δεν θα εξέθετε έτσι τον εαυτό του παραδεχόμενος ουσιαστικά την ενοχή του, πόσο μάλλον όταν είμαστε δυο ανάσες από τους Ολυμπιακούς.
Απλά, ο τύπος σκέφτηκε ότι τέτοιο σκάνδαλο δεν θα το σήκωνε η χώρα με τόσες δυσκολίες που περνάει (ειδικά από τα ξένα ΜΜΕ), οπότε φαντάστηκε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να εκβιάσει.
Υποθέσεις κάνουμε βέβαια, δεν μπορούμε να δικάσουμε εξ αποστάσεως, αλλά είναι κάποιες φορές που τα γεγονότα φωνάζουν από μόνα τους. Ειδικά στο ζήτημα του εκβιασμού...
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Ολυμπιακοί Αγώνες All times are GMT + 3 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 18, 19, 20  Next
Page 8 of 20

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Web hosting by isol.gr