stadia.gr/forum Forum Index stadia.gr/forum
Εδώ μιλάμε για τα πάντα. Από Καλατράβα μέχρι… Καλομοίρα!
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Mundial 2006 Germany,τα πάντα εδώ,όλα στη φόρα
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Next
 
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Το "αθλητικό" κλουβί με τους τρελούς
View previous topic :: View next topic  

Αυτό το κύπελλο ποιός θα το πάρει?
Βραζιλία
13%
 13%  [ 5 ]
Αργεντινή
11%
 11%  [ 4 ]
Γερμανία
2%
 2%  [ 1 ]
Αγγλία
5%
 5%  [ 2 ]
Ιταλία
13%
 13%  [ 5 ]
Ολλανδία
0%
 0%  [ 0 ]
Ισπανία
0%
 0%  [ 0 ]
Γαλλία
0%
 0%  [ 0 ]
Τσεχία
2%
 2%  [ 1 ]
Πορτογαλία
2%
 2%  [ 1 ]
Σουηδία
2%
 2%  [ 1 ]
Ιρλανδία
0%
 0%  [ 0 ]
Ελλάδα
41%
 41%  [ 15 ]
Μεξικό
0%
 0%  [ 0 ]
Άλλη
2%
 2%  [ 1 ]
Total Votes : 36

Author Message
projected
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 18 Jul 2004
Posts: 1172
Location: Rome-Athens

PostPosted: Sun Jul 09, 2006 11:28 pm    Post subject: Reply with quote

Otan o DeRossi efage thn agkvnia sthn mapa shmera den milhse kaneis omvs.......(giati den ebgale aima blepeis)

Otan o Totti eftuse (giati mia zvh ton prokaloun me brisies kai klotsies) ton STAYRVSAN. O kurios Zidane omvs OXI, den prepei na timvrh8ei....

Intanto,

CAMPIONI DEL MONDO!!!!!!!!!!!!
Back to top
View user's profile Send private message
dimi
Full Member
Full Member


Joined: 08 May 2004
Posts: 319
Location: Leuven Belgium

PostPosted: Mon Jul 10, 2006 12:19 am    Post subject: Reply with quote

Φοβερό παιχνίδι, φοβερό πάθος και μονομαχίες μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αντάξιο ενός Παγκοσμίου Κυπέλου. Και άξιος νικητής εναντίον ενός μεγάλου αντιπάλου.

Και κάτι εξω-αγωνιστικό: Φοβερά πλάνα από την εναέρια κάμερα με καταπληκτικούς ουρανους απο πάνω. Το γήπεδο πανέμορφο. Shocked Cool Very Happy

Επίσης καταπληκτική φωτογραφία του Ζιντάν να αποχωρεί από το γήπεδο δίπλα από το κύπελο. Κρίμα.. αλλά δεν μειώνει την αξία του.
Back to top
View user's profile Send private message
billy8181
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 11 Mar 2005
Posts: 3759
Location: London-UK

PostPosted: Mon Jul 10, 2006 8:39 am    Post subject: Reply with quote

την αγkωνια' στον de rossi τι θυμάμαι (είναι το ίδιο που κάνει ο τόττη σε ένα παλιό Arsenal - Roma στον Keown....) , και τον πούλσεν τον θυμάμαι, και έχει μιλήσει ο κόσμος, το θέμα είναι άλλο να πας να κανεις foul η παράνομη ενέργεια και άλλο να πας εσκεμμένα να τραυματίσεις κάποιον. Όσο για τον πούλσεν σύμφωνο, αλλα δυστυχώς και ο τόττi δεν έχει τόσο καθαρό παρελθόν(μια κάτι σφαλιάρες στην ιταλία,μια κάτι σκηνικά)....και λογικό είναι να μην έπεισε όταν ζήταγε συγγνώμη.

Σύμφωνο πάλι όσον αφορά τον τελικό 50-50 ήταν αλλα ήταν και το μουντιάλ της ιταλίας (το πήρε χωρίς να νικήσει μεγάλη ομάδα στο 90 εκτος από τι γερμανία η έβλεπα άλλο μουντιάλ....?).


Το απίστευτο πάντως είναι άλλο.....ο Τόττη κέρδισε κάτι!!! Shocked Very Happy ανάσταση....αν και στον θεσμό που κέρδισε ίσος έπαιξε λιγότερο απότι σε όλους τους άλλους που έχασε...
Back to top
View user's profile Send private message
Nassos
Full Member
Full Member


Joined: 16 Dec 2005
Posts: 347

PostPosted: Mon Jul 10, 2006 9:54 am    Post subject: Reply with quote

Bravo Italia, Campioni del Mondo!

Αλλά ο Materazzi ήταν και πολύ μ@λ... τι ήθελε και τον έβρισε τον Ζιντάν; Και ρε Ζιζού, γιατί του επιτέθηκες έτσι;

Τεσπα, δεν θα έχει σήμερα και πολύ κε΄φι ο κόσμος. Το calciopoli τους έχει επηρεάσει πάρα πολύ και σήμερα θα ανακοινωθούν οι ποινές.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
marin
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 29 Apr 2004
Posts: 1414
Location: London

PostPosted: Mon Jul 10, 2006 10:50 am    Post subject: Reply with quote

Εγώ πάντως στεναχωρήθηκα πολύ για τον Ζιντάν και γενικά είχα μια αντι-Ιταλική θέση σε όλο το μουντιάλ. Η Γαλλία χτές έπαιξε καλύτερα, στο δεύτερο ημίχρονο ήταν σαφώς ανώτερη, ο Ζιντάν έδειξε για μια ακόμη φορά (πέρα από την κόκκινη) ότι είναι ένας ζωντανός θρύλλος γιατί είναι πραγματικός αρχηγός που εμψυχώνει την ομάδα του και την οδηγεί ψηλά και επίσης δεν αντέχω αυτό το ποδόσφαιρο της Ιταλίας που μοιάζει με λιμοκοντόρικο. If all else fails πες μια τρομερή χοντράδα στο Ζιντάν και βγάλτον έξω. Είναι απολύτως απαράδεκτο να αντιδρά έτσι ένας παίχτης της εμπειρίας του και της κλάσης του αλλά επειδή ποτε στην μεγάλη του καρριέρα δεν έχει δώσει τέτοια δείγματα μάλλον του είπε κάτι πάρα πολύ χοντρό ο Ματεράτσι. Αν ήταν ο Ρούνει στη θέση του τότε δεν θα το συζητάγαμε καν, αλλά επειδή είναι ο Ζιντάν εμένα τουλάχιστον μου έκανε τρομερή εντύπωση.
Τώρα καλά κάνουν οι Ιταλοί και πανυγηρίζουν, καθώς ουσιαστικά πήρανε Μουντιάλ επειδή έπαιξαν καλά στο τελευταίο 5λεπτο της παράτασης με τους Γερμανούς. Δεν αντέχω και όλο αυτό το στυλάκι με της αγκωνιές (παιχνίδι με ΗΠΑ) και το "εκνευρίζω τους αντιπάλους να κάνουν το λάθος" αν και καταλαβαίνω και εκτιμώ ότι αμυντικά είναι πολύ καλοί.
Back to top
View user's profile Send private message
alekos
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 873
Location: Athens

PostPosted: Mon Jul 10, 2006 1:14 pm    Post subject: Reply with quote

Egw den katalava gia poion logo epiase tous pantes mia mania me ton Zidane kata th diarkeia tou Mundial. Entaxei, dilwse oti apoxwrei, auto den shmainei oti prepei na tou edinan swnei kai kala to kypello! H koutoulia axize thn kokkinh karta, giati dhladh na thn glitwsei;
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
marin
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 29 Apr 2004
Posts: 1414
Location: London

PostPosted: Mon Jul 10, 2006 1:51 pm    Post subject: Reply with quote

Εγώ δεν είπα να την γλιτώσει. Η κόκκινη έπρεπε να δωθεί. Το θέμα είναι ότι από κάποιον ο οποίος δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες αντιδράσεις σε μια μακρόχρονη πορεία και που μάλιστα είναι παράδειγμα ήθους ποδοσφαιριστή (τουλάχιστον μέχρι χτες) περιμένεις ότι αυτά που έγιναν πριν την επίμαχη σκηνή θα πρέπει να είναι πολύ σοβαρά. Στους χώρους του BBC στο διαδίκτυο λένε 2 πράγματα τα οποία πρέπει να ληφθούν υπ' όψιν: 1. Ακούγεται ότι ο Ματεράτσι τον έβριζε συνεχώς καθ΄όλη τη διάρκεια του ματς και στο συγκεκριμένο σημείο ενώ ο Ζιντάν έφευγε τον είπε "τρομοκράτη" με εμφανή διάθεση να παίξει το ρατσιστικό, και 2. Τον τσίμπισε και στο στήθος κάτι που φαίνεται από τις κάμερες λίγο πρίν την κουτουλιά. Αν αυτός δεν είναι "κουτοπόνηρος" τρόπος να διώξεις κάποιον με κόκκινη με τις ευλογιές της ΦΙΦΑ που παρ΄όλα αυτα κόπτεται περί fair play και αντιρατσιτικών μηνυμάτων τότε δεν ξέρω τι είναι.

Ξαναλέω ότι η ενέργεια του μου έκανε εντύπωση (ενώ την κατακρίνω) και θεορώ ότι η ΦΙΦΑ πρέπει να κοιτάξει λίγο το θέμα γιατί αυτή τη στιγμή μπορεί ο καθένας να "λέει" ότι θέλει στον άλλον χωρίς επιπτώσεις και τιμωρείται μόνον το physical contact. Δηλαδή αυτό που έλεγαν στον Μπέκαμ οι οπαδοί "I hope your kids die soon of cancer" είναι επιτρεπτό; Άλλο να βρίσεις τον άλλον σε μια φάση, παιχνίδι είναι θα υπάρξουν και τέτοια και τελείως άλλο να προκαλείς με σκαιό και χυδαίο τρόπο για 90 λεπτά.

Όσο για το αγωνιστικό μέρος νομίζω ότι όλοι είδαν έναν Ζιντάν που μόνος του έπαιξε την Βραζιλία σηκώνοντας όλη την ομάδα της Γαλλίας εκεί που τον είχαν για ξεγραμμένο. Χτές επίσης σε όλο το δεύτερο ημίχρονο ήταν απίστευτος και το μόνο που έλλειψε ήταν το γκολ. Και για να το κάνεις αυτό στα 35 σου, ενώ έχεις ήδη χαρίσει στην Εθνική σου ενα παγκόσμιο και ένα Ευρωπαικό τότε είσαι πολύ μεγάλος παίχτης και κυρίως πολύ μεγάλος αρχηγός.
Back to top
View user's profile Send private message
alekos
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 873
Location: Athens

PostPosted: Mon Jul 10, 2006 2:01 pm    Post subject: Reply with quote

Ρατσιστικές επιθέσεις έχουν γίνει εναντίον πολλών μεγάλων παικτών και είναι όλες κατακριτέες. Ο μεγάλος παίκτης φαίνεται από το αν μπορεί να κρατήσει την ψυχραιμία του σε όλες τις καταστάσεις. Τι να πει δηλαδή και ο Πάσπαλιε όταν με τον Ολυμπιακό έπαιζε στην Κροατία και τον απειλούσαν με πιστόλια από τις κερκίδες; Όντως μεγάλος παίκτης ο Ζιντάν, απλά μου φαίνεται υπερβολική η συμπάθεια στο πρόσωπό του, από τους ίδιους ανθρώπους που τον αποκλούσαν πριν το μουντιάλ "ξοφλημένο" και "πελάτη"...
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
projected
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 18 Jul 2004
Posts: 1172
Location: Rome-Athens

PostPosted: Mon Jul 10, 2006 3:11 pm    Post subject: Reply with quote

1) O Zidane einai o megaluteros paixths ston planhth sthn "meta maradona epoxh".
2) O Zidane mesa sta ghpeda exei xasei ton elegxo POLLES FORES (h Repubblica shmera tis ari8mei kiolas(7))


Den mporv na katalabv giati otan o Poulsen ebrize ton Totti, eftaige o Totti, env tvra ftaiei o Materazzi.... Rolling Eyes
Epishs to brvmiko parel8on tou Totti, opvs isxurizesai billy, periorizetai se 3/4/5 blakeies pou ekane sthn kariera tou, opou omvs ton eixan prokalesei prin....
(arkei na 8umh8ei kaneis auta pou tou eixe pei o Cirillo gia thn Ilary kai thn oikogeneia tou....)

Arrow billy8181

1) O Totti exei kerdisei prvta8lhma sthn Italia me thn ROMA pou isodunamei me 10 prvta8lhmata ths Milan kai ths Juventus.....Ksereis apo Italia kai ksereis poly kala ti shmainei na paleyeis enantia stis omades tou borra... Rolling Eyes (allvste apodeix8hke kai prosfata oti ola osa legontan tosa xronia den htan apla logia tou kafeneiou....)

2) O Derossi den xtuphse eskemmena ton Amerikano kata th gnvmh mou. Apla shk8hke poly dunata kai ekane mia kinhsh pou kanoun polla amuntika xaf/amuntikoi. Eixe thn "atuxia" na petuxei ton Amerikano, Den lev pvs den aksize thn kokkinh karta, alla isxyrizomai oti den ton ekane eskemmena.

Gia ton agvna kai to moundial genikotera 8a pv th gnvmh mou se epomeno post.
H Gallia x8es htan kalyterh alla sunolika pisteyv oti h Italia htan h omada pou aksize perissotero apo oles na parei to Moundial.
Back to top
View user's profile Send private message
billy8181
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 11 Mar 2005
Posts: 3759
Location: London-UK

PostPosted: Mon Jul 10, 2006 3:52 pm    Post subject: Reply with quote

αυτό λέω, ο πούλσεν έφταιγε και ο materazzi φτάει, απλός ο τόττη σταυρώθηκε γιατί έχει κάποιο παρελθόν(4-5 energies λες εσύ, ίσος κάποιες παραπάνω να έχει δει ο κόσμος...).

συν ότι η κάμερες πιάνουν πάντα τον αμυνόμενο και όχι αυτόν που προκαλεί... Sad

όσο για τα πρωταθλήματα δε λέω πως ο Τόττη δεν αξίζει, αλλα έχει καταντήσει σίριαλ όλοι κάτι κερδίζουν.....ήταν σαν τον μπασινά στο τελευταίο πρωτάθλημα του ΠΑΟ, θα τον ρώτησαν "ξέρεις να το σηκώνεις?"". Razz

Δε ξέρω αν είναι θέμα επιλογων και καριέρας και ίσος εσωτερικού staff της ρώμας, πάντως καιρός ήταν....πρωτάθλημα εναντια στον βορρά πήρα και η lazio, και στο κάτω κάτω υπάρχει το Uefa , το champions , η εθνική και έφτασε και ali μια φορα 1 πόντο από τι κορυφή ο Τόττη το 2002.


Αλλα κακά τα ψέματα πέρα από της μαφίες δεν κάναν πάντα και της καλύτερες αγορές, με capello και την υπερομάδα του 2000 δεν σήκωνε καμια mafia Wink ....μετά και πριν καλά κρασιά με φάμπιο junior και bartelt(και τον Τόττη να λέει για μεγάλα πλανα... Rolling Eyes ).

με τα 10 εκατ. το χρόνο που παίρνει κάθε χρόνο μεγάλα πλανα περιμένει....με 500,000 να δούμε με τι πλάνο θα συμβιβαζόταν....

εγώ είμαι υπέρ τον παιχτών "σημαία" αλλα να συμβιβάζονται με όλα και διαφορα δε ξέρω.... Confused φέτος όμως είδαμε μια καλή ομάδα.
Back to top
View user's profile Send private message
vag3721
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 06 Feb 2005
Posts: 2392
Location: Naousa/Athens

PostPosted: Mon Jul 10, 2006 5:16 pm    Post subject: Reply with quote

Ρίξε και εσύ μια κεφαλιά αλά… Ζιντάν
Η κεφαλιά του Ζινεντίν Ζιντάν στον Μάρκο Ματεράτσι στον τελικό του Μουντιάλ την Κυριακή έγινε παιχνίδι στο διαδίκτυο. Στην επίσημη ιστοσελίδα της «Gazzetta dello sport» έκανε την εμφάνισή του ένα demo που δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να… ρίξει μια κεφαλιά αλά… Ζιντάν και να «ξαπλώσει» στο έδαφος τον Ιταλό αμυντικό.
http://www.gazzetta.it/openxlink.shtml?http://widelec.org/zidane.html
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
alekos
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 873
Location: Athens

PostPosted: Mon Jul 10, 2006 5:27 pm    Post subject: Reply with quote

Se forum tou periodikou Spiegel diavasa ta parapona italwn oti provallontai h Gallia kai o Zidane apo ta germanika MME kai ginetai mono deytereyousa anafora stous Italous. Tha simfwnisw kai tha pw gia mia akoma fora oti pragmatika einai na aporei kaneis me auth th mazikh tash hrwoopoihshs tou Zidane kai ths, metrias, gallikhs omadas.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
assotos yios
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 30 Mar 2004
Posts: 955
Location: not aswtosgios blogspot :-)

PostPosted: Mon Jul 10, 2006 6:00 pm    Post subject: Reply with quote

Noμιζω οτι αυτη η προβολη οφειλεται σε μεγαλο βαθμο (εκτος απο το τελευταιο παιχνιδι του Ζινταν,που δεν ειναι και λιγο...). στην αρκετα διαδεδομενη αποψη οτι η Γαλλια αξιζε περισσοτερο το κυπελλο.Εκανε δυσκολοτερο πρωτο γυρο γιατι αδικηθηκε απο τη διαιτησια και στα 2 πρωτα παιχνιδια.Απεκλεισε τη Ισπανια και τη Βραζιλια οταν οι αλλοι επαιζαν με ομαδες δευτερης κατηγοριας.Επαιξε συνολικα καλυτερα και στον τελικο.Βεβαιως η Ιταλια δεν εκλεψε τιποτα.Δικαιωμα της να στηριχτει στη αμυνα και στο παιχνιδι που παιζει καλυτερα,δε καταλαβαινω γιατι αυτους τους αντιμετωπιζουμε σαν λεπρους ενω π.χ.τους Αγγλους σαν "κουρασμενους απο τα 90 παιχνιδια που εχουν παιξει φετος αρα αναγκασμενους να παιξουν αμυνα....".Απο κει και περα η υποθεση Ζινταν-Ματερατσι βοηθαει να ξεθαφτουν και ολα τα αντιιταλικα στερεοτυπα χωρις τα οποια το ποδοσφαιρο θα ηταν ανοστο! Smile
Back to top
View user's profile Send private message
billy8181
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 11 Mar 2005
Posts: 3759
Location: London-UK

PostPosted: Mon Jul 10, 2006 6:44 pm    Post subject: Reply with quote

καλά νομίζω πια πως μέχρι και η ίδια η αγγλία το κατάλαβε πως δεν έχει ομάδα, ανά και η διαφορα με άλλες ομάδες είναι πως τουλάχιστον το παλεύουν κάπως.

Αλλα πως είναι υπερτιμημένη(ειδικά στην αγγλία) είναι πια αναμφισβήτητο παγκόσμιο γεγονός....
Back to top
View user's profile Send private message
vag3721
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 06 Feb 2005
Posts: 2392
Location: Naousa/Athens

PostPosted: Mon Jul 10, 2006 8:45 pm    Post subject: Reply with quote

alekos wrote:
Se forum tou periodikou Spiegel diavasa ta parapona italwn oti provallontai h Gallia kai o Zidane apo ta germanika MME kai ginetai mono deytereyousa anafora stous Italous. Tha simfwnisw kai tha pw gia mia akoma fora oti pragmatika einai na aporei kaneis me auth th mazikh tash hrwoopoihshs tou Zidane kai ths, metrias, gallikhs omadas.


Διότι δεν ξερω αν το κατάλαβες,αλλά αν ο Ζιντάν σήκωνε την κούπα σαν αρχηγός,έχοντας κάνει ένα καλό παιχνίδι στον τελικό,θα έμπαινε στο πάνθεον των κορυφαίων όλων των εποχών.
Θα ήταν Πελέ-Μαραντόνα-Ζιντάν και λίγο πιο πίσω Κρόιφ.

Δεν είναι μόνο αυτό,αλλά νομίζω ότι και μόνο του αυτό ερκεί για να πέσουν όλα τα φώτα στην "Γαλλία του Ζιντάν"
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
billy8181
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 11 Mar 2005
Posts: 3759
Location: London-UK

PostPosted: Mon Jul 10, 2006 9:22 pm    Post subject: Reply with quote

συμφωνώ, εκεί δε μιλάμε για διαφήμιση λόγο marketing, μιλάμε για αξια.
Back to top
View user's profile Send private message
Omicron
Junior Member
Junior Member


Joined: 19 Aug 2004
Posts: 88
Location: Θράκη

PostPosted: Mon Jul 10, 2006 10:13 pm    Post subject: Reply with quote

Πάντως ο zintan έχει ξαναρίξει κεφαλιά και από ότι θυμάμαι έχει ξαναβγει με απευθείας κόκκινη με αντιαθλητικό φάουλ χάνοντας την ψυχραιμία του.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
gm2263
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 1840
Location: Athens, Hellas

PostPosted: Mon Jul 10, 2006 10:25 pm    Post subject: Reply with quote

Πολύ κρίμα όταν ο μεγαλύτερος εχθρός ενός ανθρώπου είναι ο ίδιος ο εαυτός του. Κρίμα γιατι τον πήγαινα τον τύπο έχει πολύ γερή προσωπικότητα αλλά του κόστισε η ευθύτητα του χαρακτήρα του και ο τσαμπουκάς του. Δυστυχώς, μέσα στο γήπεδο πρέπει να δίνεις κεφαλιές στην μπάλλα και όχι στους αντίπαλους συμπαίκτες σου.

Τον προτιμώ χίλιες φορές από τον Ροναλντίνιο πάντως. Ούτε τσίχλες ούτε πατατάκια και σουξου μούξου μανταλάκια και ντιβισμός. Εκεί, στον αγώνα πάνω στο χορτάρι.

Και πάλι κρίμα, πιστευω ότι όλοι το ξέρουμε πως η Γαλλία το άξιζε...

Αν και για να πω την αμαρτία μου, ακόμα δεν κατάλαβα γιατι η Ελλάδα δεν έπαιξε σε αυτό το Mundial... Με λίγη τύχη...
Back to top
View user's profile Send private message
billy8181
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 11 Mar 2005
Posts: 3759
Location: London-UK

PostPosted: Mon Jul 10, 2006 10:41 pm    Post subject: Reply with quote

είπες μεγάλη κουβέντα φιλε, η ελλάδα του euro και γενικά η καλή ελλάδα(όχι τα χαλια τον 6-7 σερί αγώνων χωρίς γκολ που είδαμε μετά...) σε αυτό το μουντιάλ θα πήγαινε μπροστά. Δεν έχει μεγάλη διαφορα από το euro εκτος από τι βραζιλία και την αργεντινή και όπως είδαμε από την ουκρανία μπορείς να πας στου 8 χωρίς να αντιμετωπίσεις μεγαθήρια....
Back to top
View user's profile Send private message
alekos
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 873
Location: Athens

PostPosted: Mon Jul 10, 2006 11:58 pm    Post subject: Reply with quote

vag3721 wrote:
alekos wrote:
Se forum tou periodikou Spiegel diavasa ta parapona italwn oti provallontai h Gallia kai o Zidane apo ta germanika MME kai ginetai mono deytereyousa anafora stous Italous. Tha simfwnisw kai tha pw gia mia akoma fora oti pragmatika einai na aporei kaneis me auth th mazikh tash hrwoopoihshs tou Zidane kai ths, metrias, gallikhs omadas.


Διότι δεν ξερω αν το κατάλαβες,αλλά αν ο Ζιντάν σήκωνε την κούπα σαν αρχηγός,έχοντας κάνει ένα καλό παιχνίδι στον τελικό,θα έμπαινε στο πάνθεον των κορυφαίων όλων των εποχών.
Θα ήταν Πελέ-Μαραντόνα-Ζιντάν και λίγο πιο πίσω Κρόιφ.

Δεν είναι μόνο αυτό,αλλά νομίζω ότι και μόνο του αυτό ερκεί για να πέσουν όλα τα φώτα στην "Γαλλία του Ζιντάν"


Thn axia tou Zidane thn exw katalavei, apla metefera ta dikaiologhmena erwthmata Italwn. Sthn telikh h Italia to shkwse kai auth tha meinei sthn istoria.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
Dimiskour
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 02 Jun 2004
Posts: 1189
Location: Αθήνα

PostPosted: Tue Jul 11, 2006 12:15 am    Post subject: Reply with quote

Μολις ειπαν στις ειδησεις οτι ο Ζινταν εξοργιστηκε διοτι ο Ματερατσι τον αποκαλεσε "son of a terrorist whore". Ο Ζιζου ηταν χθες ιδιαιτερα ευαισθητος διοτι η μητερα του ειναι αρρωστη στο νοσοκομειο οποτε δεν ηθελε και πολυ για να του στριψει.

Ας περιμενουμε να δουμε αν το παραπανω δεν ειναι χαλασμενο τηλεφωνο, αλλα αν αληθευει, ειναι πραγματικα πολυ χοντρο αν και σε καμια περιπτωση δε δικαιολογει τετοια βιαιη ενεργεια την οποια παρακολουθησαν εκατομμυρια παιδακια ανα τον κοσμο.
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
Alexandros
Junior Member
Junior Member


Joined: 22 Dec 2005
Posts: 168
Location: ATHENS

PostPosted: Tue Jul 11, 2006 9:32 am    Post subject: Reply with quote

Καντο οπως ο Ζινταν!

http://www.gazzetta.it/openxlink.shtml?http://widelec.org/zidane.html


Ειναι απιστευτοι αυτοι οι Ιταλοι!!!! Very Happy Very Happy Very Happy
Back to top
View user's profile Send private message
Psilalonitis-1982
Senior Member
Senior Member


Joined: 14 Dec 2005
Posts: 616
Location: Πατρα

PostPosted: Tue Jul 11, 2006 9:35 am    Post subject: Reply with quote

Η διαφορα αναμεσα στη λεκτικη και τη σωματικη βια μπορει να μην ειναι διαφορα βαθμου (ενιοτε).

Το σιγουρο ομως ειναι οτι μονο η δευτερη "γραφει" στη τηλεοραση.

Απο αυτη την αποψη μπορει ο Ζινταν να ειναι ο αδικημενος της υποθεσης (ενδεχομενως).

Αλλα και ο πλεον βλαξ.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
P.A.O.
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3545
Location: GATE 13 - SINCE 1966

PostPosted: Tue Jul 11, 2006 10:50 am    Post subject: Reply with quote

Ειναι ντροπη που οι κομπλεξαρες μακαροναδες κοροιδευουν τον μεγαλο Ζινταν ( βλεπε το παιχνιδι ) Evil or Very Mad
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
marin
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 29 Apr 2004
Posts: 1414
Location: London

PostPosted: Tue Jul 11, 2006 11:51 am    Post subject: Reply with quote

Έχει πλάκα πάντως το γεγονός ότι παρόλο που κέρδισε η Ιταλία τον τελικό κανένας δε μιλάει για αυτό στα διεθνή ΜΜΕ και όλοι μιλάνε για τον Ζιντάν. Αυτό το μουντιάλ σημαδεύτηκε από την παρουσία του, και τελικά με έναν διεστραμμένο τρόπο όλοι θυμούνται τη Γαλλία και τον Ζιντάν και όχι τους νικητές. Θεία δίκη για τις προσφιλείς τακτικές των Ιταλών;

Last edited by marin on Tue Jul 11, 2006 1:45 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Το "αθλητικό" κλουβί με τους τρελούς All times are GMT + 2 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Next
Page 9 of 11

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Web hosting by isol.gr