stadia.gr/forum Forum Index stadia.gr/forum
Εδώ μιλάμε για τα πάντα. Από Καλατράβα μέχρι… Καλομοίρα!
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Αθλητική Δημοσιογραφία (ραδιόφωνο,TV,εφημερίδες κλπ)
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 36, 37, 38  Next
 
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Το "αθλητικό" κλουβί με τους τρελούς
View previous topic :: View next topic  
Author Message
SOUL_13
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 28 Apr 2004
Posts: 722
Location: Birmingham-UK

PostPosted: Fri May 05, 2006 12:02 pm    Post subject: Reply with quote

Rolling Eyes To thema einai me ti skeptiko leitourgoune oi dhmosies etairies. O Osfp etsi kai alliws borei na parei ta 6.8 pou tou dinei to SuperSport. Apo thn allh perimenw na dw pw h Ert borei na aitiologisei thn prosfora thn opoia ekane.
Back to top
View user's profile Send private message
Tzinos
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 02 Apr 2004
Posts: 993
Location: London

PostPosted: Fri May 05, 2006 12:16 pm    Post subject: Reply with quote

Ρε Soul13 μαλλον κανεις οτι δεν καταλαβαινεις Cool Ολα μα ολα ειναι ζημιογωνα. Την αναγνωρισημοτητα ειναι που αποζητα η καθε εταιρεια και το λονγκ-τερμ εφφεκτ Razz Αν πανε καλα με τα παιχνιδια του Ολυμπιακου, τιοτε η γενικη τηλεθεαση της ΕΡΤ θα ανεβει και ως εκ τουτου οι διαφημησεις θα καστισουν και περισσοτερο. Συν τοις αλλοις η θα επηρεαστει αμεσα και η τηλεθεαση της συγκεκριμενης ζωνης ανοδικα, αν φυσικα το εκμεταλλευτουν. Καποιες επενδυσεις δεν γινονται αποκλειστηκα για ιμιντιετ προφιτ αλλα πιο πολυ για λονγκ τερμ...Αυτα Cool
Back to top
View user's profile Send private message
prwtomastoras
New Member
New Member


Joined: 07 Apr 2006
Posts: 54
Location: Kallithea - Athens

PostPosted: Fri May 05, 2006 12:28 pm    Post subject: Reply with quote

Εξαιρετικό επίπεδο αντιπαράθεσης πάνω στα κέρδη του Ολυμπιακού και τη διασπάθιση δημόσιου χρήματος από το κρατικό κανάλι.
Η δική μου άποψη με δεδομένο ότι υπάρχει δυνατότητα για ελεύθερη διαπραγμάτευση των τηλεοπτικών από κάθε ΠΑΕ, είναι πως αν όντως υπάρχουν προσφορές από ΑΛΦΑ και S Srport 5 και 6.8 εκ ευρώ αντίστοιχα είναι λογική μια πρόταση 7 εκατομυρίων από ΝΕΤ αφού θέλει να πάρει τα δικαιώματα και όχι να συμμετέχει ως "γλάστρα" στη διαδικασία. Υπενθιμίζω όμως ότι η υπάρχουσα συμφωνία είναι της τάξεως των 3.5 εκατομυρίων και ότι τα ποσά που "προσφέρουν" οι ανταγωνιστές προέκυψαν αφού αποκαλύφθηκε το μέγεθος της προσφοράς της ΝΕΤ. Δεν είναι η πρόταση 6.8 εκ ευρώ άξια ανάλογης προβολής; Όλα αυτά με κάνουν σκεπτικό για το παρασκήνιο της υπόθεσης αλλά ΟΚ και μπράβο στον Ολυμπιακό για τη διαφαινόμενη συμφωνία.
Όμως συμφορουμίτες αυτό είναι το ζητούμενο; Το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, το ωραίο θέαμα, και η αξιοπρεπής εκπροσώπηση της χώρας από ΟΛΕΣ τις ομάδες μας είναι νομίζω το ζητούμενο.
Ο Ολυμπιακός είναι λοιπόν από τώρα πρωταθλητής 2007, διότι έχει το καλύτερο ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ γήπεδο, εξασφαλισμένη συμμετοχή στους ομίλους του CL, και τηλεοπτικά που του εξασφάλιζουν υπερδιπλάσιες απολαβές από τον αμέσως επόμενο συμμετέχοντα στο έκτρωμα που αποκαλούμε πρωτάθλημα ποδοσφάιρου. Αν θα είναι άλλος πρωταθλητής θα μιλάμε για τεράστια ΑΠΟΤΥΧΙΑ!!! Θα οφείλεται σε εγκληματικά λάθη στη διαχείριση των χρημάτων(απότο κ Κόκκαλη ; ασ σοβαρευτούμε!), ή στην δυναμική είσοδο του αιώνιου που θα σπαταλήσει εκατομύρια ευρώ από καπρίτσιο για να το "σηκώσει" πέρα από κάθε επενδυτική λογική (προχειρα πρόχειρα μπορεί να μπει μέσα 10-15 εκ ευρώ για ένα έτος). Και αν δεν το σηκώσει κιόλας; Ε τότε θα ξέρουμε αντίστοιχα του χρόνου και τον πρωταθλητή 2008!
Το χρήμα ως γνωστόν πηγαίνει στο χρήμα αν μείνουν όλα ανεξέλεγκτα. Στην Ευρώπη είναι χαζοί που τα τηλεοπτικά του CL τα διαχειρίζεται η TEAM για όλους; Αν δεν ίσχυε τι θα έκαναν η Μίλαν ή η Ρεάλ και σια; Τι θα έμενε για τον Ολυμπιακό ή τη Ρόζεμποργκ;
Εδώ εμείς οι έξυπνοι έχουμε δημοκρατία στον καπιταλισμό! Θα πάρει ο Ολυμπιακός 7 μύρια ο ΠΑΟ έστω 4, η ΑΕΚ 2,5 όλοι οι υπόλοιποι να πάνε να γ#@%$*ν! (κατά παράφραση της παράγκας!)
Η διαπραγμάτευση τηλεοπτικών πρέπι να γίνεται ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ για όλους σε επίπεδο liga ή όπως αλλιώς την πουν. Οι αποκλίσεις δεν μπορεί να είναι 20 προς ένα ματεξύ του πρώτου και του τελευταίου. Ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟ, η ΑΕΚ ή και ο ΠΑΟΚ πρέπει να έχουν κάποιον να παίξουν εναντίον του για να πάρουν τα φράγκα. Επιτέλους με νοοτροπία ότι φάμε ότι πιούμε και ότι αρπάξουμε, στο τέλος δεν μένει τίποτα όρθιο!
ΣΕ ΚΑΛΗ ΜΕΡΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ! ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΦΑΜΕ ΚΑΛΑ, ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ!
Back to top
View user's profile Send private message
SOUL_13
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 28 Apr 2004
Posts: 722
Location: Birmingham-UK

PostPosted: Fri May 05, 2006 12:37 pm    Post subject: Reply with quote

An kai tha pesei padofla apo tous Admin borei kapoios na mou pei pote telika upologizei h kahmenh h Super League na arxisei h kedrikh diaxeirhsh twn Thleoptikwn dikaiwmatwn?
Back to top
View user's profile Send private message
Kalashnikov
Senior Member
Senior Member


Joined: 26 Feb 2004
Posts: 597
Location: Brussels

PostPosted: Fri May 05, 2006 1:22 pm    Post subject: Reply with quote

Xmmm....vlepw kati sto va8os...plisiazei siga-siga. Einai o exitmusician k krataei kati paratiriseis k post deletions pou 8a fygoun aerw8oumena Cool

Gia na epistrepsoume sto 8ema mas pou einai i a8litiki dimosiografeia, para8etw to anepanalipto simerino e3ofyllo tis A8litikis Ixous gia to plano tou PAO gia ti nea xronia. O PAO 8a einai anikitos me afto to sxedio k einai apolytws logiko.
Afou 8a paizei ME 12 PAIXTES!

enjoy: http://62.1.2.102/newspapers/2006/5/5/HXO_b.jpg
Back to top
View user's profile Send private message
SOUL_13
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 28 Apr 2004
Posts: 722
Location: Birmingham-UK

PostPosted: Fri May 05, 2006 1:33 pm    Post subject: Reply with quote

Laughing Laughing Laughing APISTEUTO
Popo katadia, den paizode.
Back to top
View user's profile Send private message
rchos7
Senior Member
Senior Member


Joined: 22 Apr 2005
Posts: 554
Location: p.faliro

PostPosted: Fri May 05, 2006 4:59 pm    Post subject: Reply with quote

βρε παιδια δεν χρειαζεται να παμε την συζητηση σε αντιπαραθεση μεταξυ των ομαδων!ηρεμα δηλαδη!το βασικο θεμα ερωτημα ειναι ο λογος για τον οποιο η ερτ επιθυμει τοσο πολυ να μπει στην αγορα του ελληνικου πρωταθληματος ξανα!προφανως για να δαπανει τοσα χρηματα εχει καποιο πλανο!στο δικο μου μυαλο εχει να κανει σε μεγαλο βαθμο και με την ψηφιακη τηλεοραση που προσπαθει απεγνωσμενα να προοθησει!βεβαια σε οσα λεμε δεν πρεπει να ξεχναμε τις απεγνωσμενες προσπαθειες της κρατικης να μετατρεψει την νετ τα τελευταια χρονια απο αυτο που ειχαμε συνιθισει σε ενα ανταγωνιστικο καναλι ρτο οποιο θα λειτουργει στα προτυπα των ιδιοτικων και αρα θα διεκδικει μεριδιο της διαφημιστικης πιττας στα ισα με τα ιδιοτικα!στην κρατικη προσπαθουν να μετατρεψουν την νετ σε καναλι ανταγωνιστικο αφηνοντας την ετ1 στο ρολο που τοσα χρονια εχουμε συνιθισει να κινειτε η κρατικη τηλεοραση!σε αυτην την προσπαθεια εντασεται πιθανοτατα και η αγορα των τηλεοπτικων δικαιωματων του ολυμπιακου!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Giorgos
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 24 Mar 2004
Posts: 1059
Location: Peiraias

PostPosted: Fri May 05, 2006 7:01 pm    Post subject: Reply with quote

Παντως φιλε Soul η λογικη των επιχειρηματων σου στηριζεται σε υπεραπλουστευσεις!
Κατ'αρχην θεωρείς δεδομένη-συγκεκριμένη την κερδοφορια των αγώνων στηριζόμενος σε ενα ρεπορταζ του Sportime που προεκυψε απο τον Αλφα(ανταγωνιστης στα τηλεοπτικα) κατι που φυσικα δεν είναι σίγουρο,ενώ καθε τηλεοπτική εταιρια μπορει να κάνει διαφορετική διαχειριση του προιοντος!
Επίσης έχε υποψην οτι τα κερδη απο μια τετοια συμφωνία δεν περιορίζονται μονο στα διαφημιστικά κατα τη διαρκεια του αγώνα! Μια τετοια συμφωνία θα βελτιώσει πολύ τη θέση της κρατικής τηλεορασης στον ανταγωνισμό ενώ με καλή διαχειριση της τηλεθεασης που θα αποφέρει το προιον μπορεί να έχει οικονομικά οφέλη κ σε άλλες εκπομπες! Ουσιαστικά νομίζω οτι απώτερος σκοπός της κρατικής είναι με αυτη την μεγάλη προσφορα-συμφωνια να πιεσει να πάρει κ τις υπόλοιπες ομάδες κ να ελέγχει την πλειοψηφία της Α Εθνικής!Κατι που φυσικά θα φέρει πολύ μεγαλύτερα κέρδη.. Wink Τεσπα,όπως κ να'χει τα πράγματα δέν είναι τόσο απλά κ συγκεκριμένα,και μια τετοια επενδυση δεν μετριεται μονο σε "εισπράξεις ανα αγώνα", αλλιώς δεν θα καιγόταν τόσο κ ο Αλφα κ θα'δινε 1,5 εκ παραπάνω απο πέρσι για να τα πάρει.. Wink

Βεβαια το οτι μια τετοια συμφωνία δημιουργει μεγαλες ανισοτητες όπως λέει ο φίλος πιο πάνω κ θα'πρεπε να υπαρχει μια κεντρικη διαχειριση των δικαιωματων όλων των ομάδων θα με βρείτε απόλυτα σύμφωνο!!

Quote:
Θα πρεπει να ξεκαθαριστει οτι εδω το θεμα δεν ειναι ο Ολυμπιακος -ο οποιος ετσι κι αλλιως περιπου 7 εκ. ευρω θα παρει- ουτε οι χορηγιες των υπολοιπων αλλα ο τροπος με τον οποιο λειτουργει η ΕΡΤ.Δεν ειδα αντιστοιχη συζητηση και απαιτηση αιτιολογησης (δεν αναφερομαι συγκεκριμενα στον SOUL 13... )για τα δικαιωματα του Champions League που επισης συμφωνα με Σωτηρακοπουλο & ΣΙΑ ειναι ζημιογονα.
Σωστή επισήμανση!
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
losada7
Moderator
Moderator


Joined: 23 Mar 2004
Posts: 4162

PostPosted: Fri May 05, 2006 8:46 pm    Post subject: Reply with quote

Συνφορουμίτες, όπως έχετε αντιληφθεί έχουμε ξεφύγει προ πολλού Sad . Αντί να γίνεται συζήτηση για την αθλητική δημοσιογραφία, εδώ και αρκετή ώρα, γίνεται λόγος για τα τηλεοπτικά δικαιώματα για οικονομικά συμφέροντα καναλιών και για σπατάλη δημόσιου χρήματος. Δεν νομίζετε ότι πρέπει να "μαζέψουμε" την συζήτηση στα πλαίσια της θεματολογίας του topic ; Confused
Back to top
View user's profile Send private message
Mika
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 17 May 2005
Posts: 771
Location: London, UK

PostPosted: Tue May 23, 2006 2:23 pm    Post subject: Reply with quote

Τελος στην αρχαιοτερα των Βαλκανιων....

απο χθες η Αθλητικη Ηχω ανεστειλε την λειτουργια της...
Back to top
View user's profile Send private message
prwtomastoras
New Member
New Member


Joined: 07 Apr 2006
Posts: 54
Location: Kallithea - Athens

PostPosted: Tue May 23, 2006 2:59 pm    Post subject: RIP Reply with quote

Αν ισχύει αυτό είναι μεγάλο κρίμα! Είναι βέβαια μια λογική εξέλιξη για τις οπαδικές εφημερίδες. Το ζήτημα είναι πως η Αθλητική Ηχώ δεν ήταν πάντοτε έτσι. Πάντα τάσονταν υπέρ του ΠΑΟ αλλά είχε αντικειμενικότητα και για τις άλλες ομάδες. Μια ματιά σε φύλλα μέχρι και τέλους δεκαετίας 80 το μαρτυρά. Μόνο αν υπάρχει μια μεγάλη μάζα "άρρωστων" φιλάθλων που θέλουν να διαβάζουν μόνο τα της ομάδας τους και να βλέπουν να εκτοξεύεται λάσπη κατά των αντιπάλων στα "ψιλά" της φυλλάδας που διαβάζουν, μπορεί να επιβιώσει. Από αυτή την άποψη, από τις παλιοφυλλάδες αθλητικών ειδήσεων που κυκλοφορούν, μόνο ο "Πρωταθλητής" μπορεί να επιβιώσει. Υπάρχει άλλωστε και η γνωστή προτροπή του προέδρου να μην διαβάζουν οι φίλοι της ομάδας έντυπα που τους "στεναχωρούν"! Και πάλι κρίμα για την "Αθλητική", που όμως πλήρωσε τις επιλογές των υπευθύνων της!
Back to top
View user's profile Send private message
P.A.O.
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3545
Location: GATE 13 - SINCE 1966

PostPosted: Tue May 23, 2006 3:54 pm    Post subject: Reply with quote

Κριμα για την αρχαιοτερη αθλητικη εφημεριδα των Βαλκανιων...
Επισης , κριμα για την οικογενεια Γεωργαλα...
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Admin
Site Owner
Site Owner


Joined: 16 Jan 2004
Posts: 2296
Location: Davelis Cave (απ'έξω)

PostPosted: Wed May 24, 2006 11:02 pm    Post subject: Reply with quote

Αντώνης Πανούτσος [τα bold δικά μου] wrote:
Το να γράψω ότι το κλείσιμο κάθε εφημερίδας είναι καταστροφή παραείναι συνδικαλιστικό. Από τη δεκαετία του '50 που θυμάμαι τις εφημερίδες μέχρι σήμερα πρέπει να έχουν κλείσει οι εννέα στις δέκα που υπήρχαν τότε και να άνοιξαν δεκαπλάσιες. Είναι η φύση του χώρου. Οι εφημερίδες είναι ζωντανοί οργανισμοί, γεννιούνται, μεγαλώνουν και πεθαίνουν και κάποιος πρέπει να τις θυμάται, όπως και με τους ανθρώπους στην ακμή τους. Ούτε θα γράψω το «και τόσοι άνθρωποι θα μείνουν στον δρόμο». Το να κλείσει η εφημερίδα που δουλεύεις είναι από φασαρία έως και ζημιά. Το γνώρισα τη τελευταία δεκαετία με το κλείσιμο του «Νοκ άουτ» και του «Κόσμου των Σπορ». Δεν είδα όμως κανέναν να μένει στον δρόμο για πολύ. Από τον Τσιμέλα και τον Παπαδόπουλο μέχρι τον Καρπετόπουλο και τον Σαμπράκο και μια εκατοστή ακόμα, δεν είχαν πρόβλημα να βρουν τον επόμενο μήνα δουλειά. Η εμπειρία μου λέει ότι έχω δει πολλούς που θα μπορούσαν να γίνουν καλοί δημοσιογράφοι να μην μπαίνουν στη δουλειά, αλλά ποτέ δεν είδα καλό δημοσιογράφο να μένει άνεργος. Εχω δει επίσης κάποιες εκατοντάδες άχρηστους, τσάτσους και κοπρίτες να βγάζουν μια χαρά μεροκάματο κάνοντας τους δημοσιογράφους.

Το ενδεχόμενο, λοιπόν, κλείσιμο της «Αθλητικής Ηχούς» ιστορικά είναι σημαντικό. Ηταν η πρώτη ελληνική αθλητική εφημερίδα που κάτω από τον τίτλο της έγραφε το αξέχαστο σουρεαλιστικό «Η μεγαλυτέρα των Βαλκανίων». Εχουν γράψει στις σελίδες της μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα και πριν σπρωχτεί στον ρόλο της οπαδικής εφημερίδας είχε μια αξιοπρόσεκτη αξιοπρέπεια, που μόνο το «Φως» προσπαθεί να διατηρήσει. Ηταν η εφημερίδα των παναθηναϊκών οπαδών και έγραφε στη γλώσσα τους, την εποχή που δεν θα μπορούσες να κάτσεις στη Λυκόβρυση και να παραγγείλεις πουτίγκα κρατώντας μια εφημερίδα που στο πρωτοσέλιδο της γράφει «πίπα». Τέλος πάντων, στην πλατεία σήμερα όχι μόνο μπορείς να κρατάς εφημερίδα που να γράφει «πίπα», αλλά πιθανότατα να δεις και να κάνουν. Αλλά η κλασική περίοδος της «Ηχούς» ανήκει στην εποχή που οι άντρες δεν χρειαζόταν να δείξουν ότι μετράνε, βγάζοντας από την τσέπη τους πουροκόφτη. Δεν χρειαζόταν, αφού όλοι ήξεραν όλους.

Η εμφάνιση του «Φωτός» δεν έκανε ζημιά στην «Ηχώ». Το «Φως», ούτως ή άλλως, απευθυνόταν σε Ολυμπιακούς. Η μόνη διαφορά ήταν ότι η «Ηχώ», γνωρίζοντας ότι χάνει τους Ολυμπιακούς, έγινε περισσότερο «πράσινη» και με τον καιρό άλλαξε τη γλώσσα της. Το «Φως» την έγραφε «μπάλα», η «Ηχώ» την έγραφε «σφαίρα». Μέχρι που η «Ηχώ» ακολούθησε τους καιρούς και την έγραψε «μπάλα». Αλλά τότε βγήκε ο «Φίλαθλος», την έγραψε «τόπι» και αμφότερες οι παραδοσιακές μπήκαν σε ένα νέο παιχνίδι. Ετσι, όμως, είναι οι εφημερίδες. Προσαρμόζονται και ελπίζουν να ζήσουν ή μένουν αναλλοίωτες και χρησιμοποιούνται σαν αναγνώριση για τυφλά ραντεβού: «θα σε περιμένω στη γωνία και για να με γνωρίσεις θα κρατάω την "Εστία"». Πάμε τώρα στα σύγχρονα.

Μετά τη σύντομη προσπάθεια του Χάρη Ξύδη να μετατρέψει την «Ηχώ» σε πολυφωνική εφημερίδα, πιεζόμενη από το «Derby», χωρίς τον Κλεομένη Γεωργαλά στο τιμόνι της, η «Ηχώ» γινόταν όλο και πιο οπαδική, κρατώντας μια κριτική προς τη διοίκηση του Παναθηναϊκού στάση. Η δεδομένη γραμμή δεν ήταν αρκετή για να τη γλιτώσει από κυκλοφορίες επιπέδου Α2. Too bad. Ακόμα χειρότερα, η «Ηχώ» πνιγμένη από τα χρέη απέκτησε μια σκιώδη ιδιοκτησία. Μια ιδιοκτησία που αρνιόταν να αναλάβει τις ευθύνες της, γεγονός που αποδείχτηκε με την επίσκεψη του Πάνου Σόμπολου στη «Sportime», όταν κανένας δεν δεχόταν ότι έχει σχέση με την «Ηχώ». Φτάσαμε λοιπόν στο αμήν, με την ιδιοκτησία να χρωστάει σε εργαζόμενους, προμηθευτές χαρτιού και τυπογραφείο. Σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχουν δύο λύσεις. Η επαγγελματική, στην οποία η ιδιοκτησία ψάχνει να βρει αγοραστή και αν δεν βρει αποζημιώνει όσους υποχρεούται και το κλείνει. Και η κυριλέ, στην οποία η ιδιοκτησία, αν δεν βρει αγοραστή, αποζημιώνει όσους περισσότερους μπορεί -και αν μπορεί όλους- και πάλι το κλείνει. Εδώ έχουμε μία τρίτη πρωτότυπη λύση. Η ιδιοκτησία λέγεται ότι προχωράει σε δημιουργία νέας εφημερίδας που θα λέγεται «Αθλητική Κραυγή», «Αθλητική Στριγκλιά» ή δεν ξέρω τι. Θα κρατήσει όσους από τους προηγούμενους δημοσιογράφους και τεχνικούς θέλει ή βρίσκει τον μισθό τους βολικό και οι προμηθευτές και ανεπιθύμητοι μπορούν να αγοράζουν τα Φύλλα της Κυβερνήσεως και να ψάχνουν για τη μετοχική σύνθεση της προηγούμενης ιδιοκτησίας.


Γνωρίζετε την άποψή μου για την κατάντια της ΑΗ... την έχω γράψει πάνω από μία φορά εδώ μέσα.

Κάνω quote το παραπάνω κομμάτι από άρθρο του Πανούτσου, απλώς και μόνο γιατί συμπυκνώνει πολλές από (αν όχι όλες) τις σκόρπιες σκέψεις που έκανα, μαθαίνοντας τα νέα για το κλείσιμο της ΑΗ.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
billy8181
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 11 Mar 2005
Posts: 3759
Location: London-UK

PostPosted: Sat May 27, 2006 1:54 pm    Post subject: Reply with quote

τι γραφει ο σκουντής στη..... "σπορτιμε";;



Αν ο Παναθηναϊκός είχε πάρει νταμπλ ή έστω πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο, το βόλεϊ ενδεχομένως θα περνούσε στα ψιλά. Αλλά με το στερητικό σύνδρομο να δαιμονοποιείται και με τον Ολυμπιακό να μετρά 7+2 τίτλους σε δέκα χρόνια οι βάζελοι ρουφάνε, όπου βρουν τη μεθαδόνη τους! "


αυτό ίσxei πια για όλες της ομάδες μέχρι και την εθνική σε όλα τα αθλήματα.όχι μονο στην ελλάδα.

το αντίστοιχο ίσιοι στην επομενη βαθμίδα....ο osfp πανηγυρίζει τον ιούνιο το double, γιατί όλες η μεγάλες ομάδες της ευρώπης περνούν τα δικά τους....double!(treble δε βλέπω...) Razz

Ο καθένας πρέπει να ικανοποιείται με κάτι...
Back to top
View user's profile Send private message
ael
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 15 Feb 2004
Posts: 1854
Location: πινω Λουμιδη.ΚΟΥΠΑτο...

PostPosted: Sat May 27, 2006 3:36 pm    Post subject: Reply with quote

apo aurio h A.H. tha epanakykloforhsei kanonika,me ton arithmo fyllwn na xekina apo ekei pou stamathse.
phgh:sportday
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Giorgos
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 24 Mar 2004
Posts: 1059
Location: Peiraias

PostPosted: Sun May 28, 2006 5:16 pm    Post subject: Reply with quote

Απλα αλλαξε η εταιρια..
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
siakabetis
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 01 Oct 2004
Posts: 1426
Location: patras

PostPosted: Mon May 29, 2006 4:18 pm    Post subject: Reply with quote

επισης σημερα στο ΕΘΝΟΣΠΟΡ μια απολαυστικη συνεντευξη με τον πανμεγιστο jimmy jump Very Happy Laughing
και φυσικα και το site
www.jimmyjump.com
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
losada7
Moderator
Moderator


Joined: 23 Mar 2004
Posts: 4162

PostPosted: Tue Jun 27, 2006 11:39 am    Post subject: Reply with quote

"Έχω διπλό τον Πλατινί. Ανταλλάζουμε;"

Ένα πολύ καλό άρθρο που σε ταξιδεύει στο χρόνο.

http://wc2006.contrasport.com/Germany2006/121163.html
Back to top
View user's profile Send private message
rchos7
Senior Member
Senior Member


Joined: 22 Apr 2005
Posts: 554
Location: p.faliro

PostPosted: Fri Jul 14, 2006 2:21 pm    Post subject: Reply with quote

νομιζω οτι το σημερινο πρωτοσελιδο της αρχαιοτερας ειναι το πιο αστειο(γελοιο) ever στον αθηναικο αθλητικο τυπο!

http://62.1.2.102/newspapers/2006/7/14/HXO_b.jpg

ανοιγει δρομους στην σατυρικη δημοσιογραφια!
τρεμε nba!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
P.A.O.
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3545
Location: GATE 13 - SINCE 1966

PostPosted: Fri Jul 14, 2006 3:37 pm    Post subject: Reply with quote

Τι να πεις...
Παλι θα το σκαλισουμε ρε φιλε Sad
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
billy8181
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 11 Mar 2005
Posts: 3759
Location: London-UK

PostPosted: Fri Jul 14, 2006 4:06 pm    Post subject: Reply with quote

και έχει μείνει ο αμερικανος με ανοιχτό το στόμα στη φωτό(τυχαία είναι...).....tssssssss
Laughing Rolling Eyes
Back to top
View user's profile Send private message
Xristos
Junior Member
Junior Member


Joined: 24 Jun 2004
Posts: 129
Location: Πειραιάς

PostPosted: Fri Jul 14, 2006 9:36 pm    Post subject: Reply with quote

Το χειρότερο απ'όλα είναι που υποτιμάει την νοημοσύνη του αναγνωστικού κοινού της..
Back to top
View user's profile Send private message
Giorgos
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 24 Mar 2004
Posts: 1059
Location: Peiraias

PostPosted: Sat Jul 15, 2006 1:04 am    Post subject: Reply with quote

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
AΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!Πρεπει να ειχε μεγαλη εμπνευση..
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
cgloizou
New Member
New Member


Joined: 20 Jul 2004
Posts: 23

PostPosted: Thu Jul 20, 2006 1:23 pm    Post subject: Reply with quote

http://www.bam.gr/news.jsp?newsID=52706
Back to top
View user's profile Send private message
exitmusician
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 2456
Location: Athina, Hellas

PostPosted: Thu Jul 20, 2006 1:58 pm    Post subject: Reply with quote

Δεν μπορώ να διαβάσω το link γιατί δεν ανοίγει, θέλω όμως να πω ότι 9 στα 10 άρθρα γνώμης αυτού του τύπου είναι για τα σκουπίδια, όπως και ο ίδιος. Όπως είχε πει και ο vag, όταν αυτός ο τύπος είναι από τους δημοφιλέστερους "αθλητικογράφους" (ο Θεός να τον κάνει) και έχει την πρώτη σε κυκλοφορία "ανεξάρτητη" (ο Θεός να την κάνει) αθλητική εφημερίδα, ε τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

Για παράδειγμα χτες βράδυ ένας τυπάκος που κάνει τον ρεπόρτερ για θέματα ΠΑΟΚ βγήκε χτες στην κύρια αθλητική ραδιοεφημερίδα του Σπορ FM και άφησε υπονοούμενα ότι το δύσκολο πρόγραμμα που προέκυψε για τον ΠΑΟΚ στη χτεσινή κλήρωση του πρωταθλήματος... μαγειρεύτηκε με ηλεκτρονικό τρόπο από τα υπόλοιπα μέλη της Super League για να... τιμωρήσουν τον ΠΑΟΚ για την... αποσχιστική του τάση με την Pro League Shocked Shocked Shocked Όταν λοιπόν τέτοιοι ανύπαρκτοι και τυφλωμένοι τύποι υποτίθεται ότι μας "ενημερώνουν αντικειμενικά", είναι απόλυτα φυσιολογικό οι διάφοροι... Bam και λοιποί μουσάτοι να κάνουν κουμάντο.

Πάντως πριν λίγο καιρό ο Σπορ FM έφαγε πρόστιμο από το ΕΣΡ για υποβάθμιση ποιότητας προγράμματος. Δεν είμαι υπέρ του σκεπτικού πολλών αποφάσεων του ΕΣΡ αλλά πιστεύω ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Και αυτοί οι τύποι εκεί στην Καλλιθέα το έχουν ρίξει τραγικά το επίπεδο.

Και για να μην ξεχνιόμαστε, έχουμε ξαναζητήσει να μην ποστάρετε ξερά links για άρθρα αλλά να τα συνοδεύετε με μια μικρή περίληψη και ένα δικό σας σχόλιο. Κι αυτό όχι μόνο επειδή το φόρουμ δεν είναι ειδησεογραφικό πρακτορείο αλλά και για περιπτώσεις σαν κι αυτή, όπου ουσιαστικά το post πάει χαμένο επειδή το link δεν ανοίγει.

edit: μόλις διάβασα το link και ένα έχω να πω: είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα...
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Το "αθλητικό" κλουβί με τους τρελούς All times are GMT + 3 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 36, 37, 38  Next
Page 27 of 38

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Web hosting by isol.gr