stadia.gr/forum Forum Index stadia.gr/forum
Εδώ μιλάμε για τα πάντα. Από Καλατράβα μέχρι… Καλομοίρα!
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Farewell
Goto page 1, 2  Next
 
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Σχετικά με το stadia.gr
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Ypsilon
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3951
Location: Copenhagen, Denmark

PostPosted: Tue Feb 28, 2006 6:48 pm    Post subject: Farewell Reply with quote

Τόσα χρόνια εδώ μέσα, και τα topics που άνοιξα μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού.
Αρχικά σκέφτηκα να γράψω αυτό το post στο "εδώ κολλάνε τα πάντα εκτός σπορ", αλλά μετά θέλησα να τη σπάσω στον ael και αποφάσισα να ανοίξω ένα topic από μένα για μένα.
Δεν κατάλαβα, υπάρχει κανα πρόβλημα; Twisted Evil Αν υπάρχει καμμιά αντίρρηση για τη φυσική μου σεμνότητα, να εισηγηθείτε στον Admin και τους mods να με κάνουν ban. Razz

Λοιπόν, δεν έχω να γράψω πολλά, όχι επειδή δεν θέλω, αλλά επειδή δεν προλαβαίνω. Το ξέρετε σχεδόν όλοι πλέον, φεύγω γα Δανία μεταφέροντας το πνεύμα του Ελληνικού πολιτισμού στους κρυόκωλους Σκανδιναβούς, αλλά και τη βαρβατίλα του Έλληνα εραστή στις κρυόκωλες Σκανδιναβές.
Τα παιδιά μου με έχουν ανάγκη, αλλά όταν γίνετε κι εσείς γονείς θα καταλάβετε πως τελικά περισσότερη ανάγκη τα έχουμε εμείς. Δεν γινόταν να μείνω άλλο εδώ, και πολύ το καθυστέρησα να 'ουμ!

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον Αdmin (το πράσινο-βαζελί είναι για σπάσιμο). Με εμπιστεύθηκε, όντας μόλις 6 μηνών μέλος του forum και στήριξε ακόμα και τις λανθασμένες επιλογές μου, που δεν ήταν και λίγες. Τον πρώτο καιρό δεν τα πήγαινα καθόλου καλά. Όλοι έχουμε δικαίωμα στο ψάρωμα, ακόμα κι εγώ. Ανθρώπινο το σφάλλειν που λέγανε και οι αρχαίοι ημών, και ουδείς άσφαλτος που έλεγε και η Άντζελα. Cool
Θέλω όμως να πιστεύω πως στη συνέχεια βοήθησα κι εγώ λίγο να κρατήσει αυτό το forum την ποιότητα για την οποία όλοι είμαστε περήφανοι και πως παρ' όλες τις αναπόφευκτες κόντρες που επικράτησαν της ψυχραιμίας κάποιες φορές, στο τέλος δεν μου τις καταλογίσατε ως επίδειξη αυταρχισμού ή αλαζονείας.
Ένας είναι ο αλαζόνας εδώ μέσα, ο ael. Razz Τα' παμε αυτά, μην τα ξαναλέμε!

Για τους συντονιστές θα μπορούσα να μιλάω επίσης για ώρες.
Με τον Exit μάς συνδέει μια κοινή πλατφόρμα θεώρησης των πραγμάτων, κι αυτό ήταν μεγάλη τύχη στην προσπάθεια να συντονίσουμε το forum, ειδικά το δύσκολο καιρό των Ολυμπιακών. Θεωρώ σταθερά πως είναι απόκτημα για το forum και αισθάνομαι αιωνίως ευγνώμων για όσες φορές με στήριξε κάθε φορά που τα πνεύματα οξύνονταν και χάναμε κάπως τον μπούσουλα.
Ο Losada, πάλι, είναι ένα εξαιρετικό παιδί με ένα βασικό ελάττωμα: Είναι γαύρος. Evil or Very Mad Του το συγχωρώ και τον ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία. Ήταν τυχερός να μη ζήσει στην ίδια έκταση που ζήσαμε ο Exit κι εγώ (ως παλιότεροι) τις διάφορες κόντρες εδώ μέσα. Του εύχομαι να μην χρειαστεί να τις ζήσει ποτέ και να συνεχίσει την καλή δουλειά.

Κι επειδή πολλοί με έχετε ρωτήσει, ναι, έχει και η Δανία Internet. Της βάλανε της κακομοίρας να έχει να πορεύεται, μπας και μοιάσει κάποτε στην Ελλάδα.
Αλλά δεν θα μπορώ να μπαίνω τον πρώτο καιρό, το καταλαβαίνετε. Το μικρό Υpsilon-άκι που την άλλη βδομάδα γίνεται τριών μηνών χρειάζεται full time προσοχή, κι εγώ πρέπει να ξαναφρεσκάρω τα Δανέζικά μου και να εγκλιματιστώ (ή να εγκληματίσω) στη νέα δουλειά.
Επιπλέον, πρέπει να τρέχω πίσω απ' το μεγάλο μου γιο που γκομενίζει μέρα νύχτα (δεν ξέρω πού έμοιασε αυτό το παιδί) κι έχει μαζέψει στο σπίτι τις μισές τσούλες της Κοπεγχάγης (τις άλλες μισές θα τις μαζέψει ο μπαμπάς του). Cool
Για ένα διάστημα θα είναι πρακτικά αδύνατον να μπαίνω, διότι ακόμα κι αν έχω χρόνο, δεν μπορώ να ρισκάρω συγκινήσεις βλέποντας τις συζητήσεις εδώ μέσα, τις οποίες δεν θα μπορώ να παρακολουθώ όπως θα ήθελα, ή να συμμετέχω.
Κάποια στιγμή ίσως αρχίσω πάλι να μπαίνω. Κι επειδή έχω ακόμα εκκρεμότητες, τον πρώτο καιρό θα κατεβαίνω συχνά στην Ελλάδα, οπότε θα τα λέμε κι από δω. Το Πάσχα δεν είναι μακριά και μπορούμε να κανονίσουμε και συνάντηση.

Σας ευχαριστώ όλους προσωπικά για την παρέα, την κατανόηση, τις πλάκες και τις ωραίες συζητήσεις που κάναμε μαζί. Εγώ τουλάχιστον έμαθα πολλά από αυτήν την εμπειρία, εύχομαι το ίδιο να συμβαίνει και με σας.
Να προσέχετε το forum, να μην στενοχωρείτε τα παιδιά γιατί θα πέφτουν τα ban αεριωθούμενα από Δανία και θα τα ξαναπούμε, ελπίζω σύντομα.

Ευχαριστώ και πάλι, για όλα.
Γιάννης
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
siakabetis
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 01 Oct 2004
Posts: 1426
Location: patras

PostPosted: Tue Feb 28, 2006 7:50 pm    Post subject: Reply with quote

φιλε καλο ταξιδι και να προσεχεις εκει πανω στο βορα. δεν λεμε αντιο αλλα εις το επανειδην. εκει λογικα που εχει internet μπαινε για ποστακι
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Mika
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 17 May 2005
Posts: 771
Location: London, UK

PostPosted: Tue Feb 28, 2006 8:00 pm    Post subject: Reply with quote

καλη συνεχεια και να σου ζησει το Υακι!!
εκπιζω να σε ξαναδουμε συντομα
Back to top
View user's profile Send private message
Argyris
Senior Member
Senior Member


Joined: 20 Apr 2004
Posts: 670
Location: ΑΘΗΝΑ

PostPosted: Tue Feb 28, 2006 8:28 pm    Post subject: Reply with quote

Γιάννη... καλό ταξίδι φίλε!
Να προσέχεις τα παιδιά σου και τον εαυτό σου και να μην τους πάρεις και πολύ σβάρνα τους Δανούς (η τις Δανέζες) έτσι... Razz με το μαλακό... Very Happy

Ευχαριστώ για όλες τις ωραίες συζητήσεις και τα σχόλια πάνω σε χιλίαδες θέματα!! Η παρουσία σου έχει εμπλουτίσει πάρα πολύ το Forum τούτο...
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
dimi
Full Member
Full Member


Joined: 08 May 2004
Posts: 319
Location: Leuven Belgium

PostPosted: Tue Feb 28, 2006 9:05 pm    Post subject: Reply with quote

Kalh epityxia kai kathe eutuxia se oti kaneis Giannh.

Bazw stoixhma oti tha eisai pisw edw sto forum se ...kana duo ebdomades

Na sou zhsoun ta Ypsilonakia.... Laughing Laughing
Back to top
View user's profile Send private message
Panagiotis-7
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 948
Location: Athens

PostPosted: Tue Feb 28, 2006 11:02 pm    Post subject: Reply with quote

Γιαννη να προσεχεις εκει στα ξενα και μακαρι ολα να σου πανε καλα.

Αν και δεν εχουμε καταφερει να γνωριστουμε απο κοντα εχω καταλαβει οτι εισαι γαμω τα παιδια αν και βαζελος. Very Happy

Doesn’t matter nodody is perfect.

Καλα να περνας φιλε μου... Very Happy
Back to top
View user's profile Send private message
Tzinos
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 02 Apr 2004
Posts: 993
Location: London

PostPosted: Tue Feb 28, 2006 11:34 pm    Post subject: Reply with quote

Θα ηθελα και εγω απο την μερια μου να σε ευχαριστησω για τις ωραιες και εποικοδομητικες συζητησεις καθως και για την Υπομονη σου και τις ωρες που περασες προσπαθωντας να κρατησεις και να ανυψωσεις μαζι με τους αλλους Μοντς το επιπεδο αυτης της Αγορας.

Δεν σου λεω αντιο, αλλα auf wiedersehen, μιας και ειμαι σιγουρος πως δεν απεχει πολυ ο καιρος που θα σε ξαναδουμε, εστω και για λιγο εδω μεσα!

Να εισαι καλα με την οικογενεια σου στην ξενητια, και να προσεχεις τα Υακια, κυριως τον μεγαλο (μιας και εχεις συμφεροντα Wink Razz )

Να προσεχεις και να περνας καλα (να τρως το φαι σου, να πλενεις τα δοντια σου, να ντυνεσαι καλα, να σκεπαζεσαι καλα, να προσεχεις τι τρως, να να να να Very Happy Laughing )

Φιλια

Γιωργος
Back to top
View user's profile Send private message
exitmusician
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 2456
Location: Athina, Hellas

PostPosted: Tue Feb 28, 2006 11:53 pm    Post subject: Reply with quote

Τι να πω... Παρότι το γνώριζα δεν περίμενα ότι θα γινόταν, με αποτέλεσμα τώρα να πιάνομαι αδιάβαστος...

Γιάννη, ό,τι και να πω είναι λίγο. Να είσαι καλά εκεί πάνω (και αφού θα είσαι με την οικογένειά σου, θα είσαι καλά) και σε ευχαριστώ για όλα από βάθους καρδίας.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
billy8181
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 11 Mar 2005
Posts: 3759
Location: London-UK

PostPosted: Wed Mar 01, 2006 12:15 am    Post subject: Reply with quote

Καλο ταξίδι φιλε,καλή επιτυχία σε ότι κανεις και από μένα, και ελπίζω πράγματι να επιστρέψεις στο forum έστω ως παρατηρητής η για κανένα 2-3 posts(είχαμε καλές λογομαχίες παλιά δυστυχώς...χάχα). είμαι σίγουρος πως θα σε δούμε Wink


Μακάρι να γίνει κάποια συνάντηση το πάσχα η οποτε ευκαιρήσετε θα χαρώ πολύ. Smile
Back to top
View user's profile Send private message
ael
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 15 Feb 2004
Posts: 1854
Location: πινω Λουμιδη.ΚΟΥΠΑτο...

PostPosted: Wed Mar 01, 2006 1:08 am    Post subject: Reply with quote

Sad Crying or Very sad

1.h alitheia einai pws skefthka na anoixw egw to topic akrivws me ton idio titlo(!) alla eipa pws telika de tha katafereis na parathseis to forum...
2.tha mporousa na grapsw ena katevato alla de tha to kanw kathws de ta paw kala me tis xairetoures...nomizw file mou Ypsilonara pws par'olo pou se xerw mesa apo tis selides autou tou forum(kai to chat vevaiws vevaiws),pisteuw pws eisai apo ta liga axiologa atoma pou gnwrisei sto net kai oxi mono.einai krima gia to epipedo tou forum pou thn kopanas,kai einai krima kai gia mas pou tha sterithoume twn kaustikwn sxoliwn sou,twn filikwn sou diathesewn kai twn proswpikwn mas antiparathasewn panw se flegonta zhthmata opws to oti tha parete to mpoulo sthn F1,to ghpedo sas tha ginei sto lagonhsi,oti eisai skylas kai kata tyxh vrethikes stous Pink Floyd kai alla tetoio shmantika zhthmata ta opoia exoume syzhthsei se post,pms kai chatarontas Razz Laughing
vevaia yphrxan kai oi asxhmes stigmes opou h kouventa sovareve,kai logw ths ilikias sou,de mporousa na sou thn pw giati xereis perissotera(kai giati sevomai ta xronia pou se varainoun!mh mas meineis apo kana egkefaliko kai trexoume Razz Laughing )...
3.gia na to gyrisw sto sovaro,htan timh mas pou mas paraxwrhses toses wres,meres,mhnes,xronia kai xiliades post.na 'sai kala,kai na goustareis ekei sth xwra tou ampalou Gravesen.na xairesai ta paidia sou,kai na ta matheis na einai akomplexarista kai syzhthshma sa thn afentia sou.mono koita na ta kaneis AELares mpas kai doun podosfairikh xara! Razz
4.pisteuw pws tha katafeneis pou kai pou na xekleveis ligo xrono kai na mpoukareis sto forum!h preza de kovetai! Razz
5.tha proteina ston admin na mh vgeis apo moderator,timhs eneken(siga ton titlo tha mou peis... Laughing ),mias kai pote de mporeses na oloklhrwseis to praxikophma sou kai na gineis admin sth thesh tou admin! Razz

aintas,na pernas kala kai rockareis!hasta siempre
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
g3orge
Full Member
Full Member


Joined: 29 Mar 2004
Posts: 333
Location: Middlesbrough

PostPosted: Wed Mar 01, 2006 2:18 am    Post subject: Reply with quote

Farewell και από εμένα Y. Καλό ταξίδι, το καλύτερο σε ότι κάνεις, σε εσένα και στην οικογένεια σου.

Ελπίζω να μπορέσεις σύντομα να συμμετέχεις και πάλι στο forum.

Αυτά τα λίγα από εμένα.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
assotos yios
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 30 Mar 2004
Posts: 955
Location: not aswtosgios blogspot :-)

PostPosted: Wed Mar 01, 2006 8:56 am    Post subject: Reply with quote

Οταν αρχισα να επισκεπτομαι το παλιο φορουμ ο Ypsilon κερδισε αμεσως τον σεβασμο μου με τη παρουσια του(στη συνεχεια και με το avatar του Smile ).Μετα απο τοσα χρονια και χιλιαδες ποστ σχεδον ποτε δε διαφωνησα με το τροπο σκεψης του πραγμα ασυνηθιστο για μενα Twisted Evil .
Δεν ειναι τυπικος αποχαιρετισμος,πραγματικα θα μας λειψεις...Καλη τυχη.
Back to top
View user's profile Send private message
ael
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 15 Feb 2004
Posts: 1854
Location: πινω Λουμιδη.ΚΟΥΠΑτο...

PostPosted: Wed Mar 01, 2006 9:03 am    Post subject: Reply with quote

poio avatar file mou??!!o xountaklas akrodexios kapitalisths,kefalaiokraths iznogood to exei gia xekarfwma! Razz Laughing Laughing tou ta exw pei kai kat'idian tou pemptofallagith! Razz Laughing Laughing

yg:ligo xioumaraki stis xairetoures de vlaptei...twra pou de tha mporei na me kanei kai ban... Twisted Evil Razz Laughing Laughing
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
losada7
Moderator
Moderator


Joined: 23 Mar 2004
Posts: 4162

PostPosted: Wed Mar 01, 2006 9:07 am    Post subject: Reply with quote

Twisted Evil

Να περνάς καλά, να είσαι ευτυχισμένος και να σου ζήσουν τα Υνάκια.

Λένε ότι κανένας δεν είναι αναντικατάστατος αλλά στη περίπτωση τη δική σου υπάρχει μία εξαίρεση . Όπως βλέπεις όλος ο κόσμος εξέφρασε τα ειλικρινή του αισθήματα για την προσωπικότητα σου και για την προσφορά σου σε αυτήν την "κοινότητα". Πραγματικά πιστεύω ότι το φόρουμ, για το μικρό διάστημα που θα απέχεις ( Twisted Evil ) , χάνει ένα μεγάλο κομμάτι της ψυχικής του υπόστασης ...


Εκ του νέου κανονισμού λειτουργίας:

Αρθρο 9
Ο ρόλος και οι υποχρεώσεις του Administrator και των Moderators έχουν ως ακολούθως:
(ε) Απαγορεύεται να παραιτηθούν.

Για οποιαδήποτε παράβαση των ανωτέρων διατάξεων επιβάλλονται ποινικές διώξεις σε βαθμό κακ .... εεεεε πλημελήματος.


Mr. Green
Back to top
View user's profile Send private message
Rohan
Full Member
Full Member


Joined: 17 Dec 2004
Posts: 382
Location: Middle Earth

PostPosted: Wed Mar 01, 2006 10:02 am    Post subject: Reply with quote

Hasta la vista Y!

Καλά να περνάς εκεί στο νησί των τρελών (Κοπεγχάγη) και με το καλό να σε ξανασυναντήσουμε στην Αγορά μας!
Είμαστε μόνο ένα (άντε δυο) κλικ μακριά!
Back to top
View user's profile Send private message
P.A.O.
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3545
Location: GATE 13 - SINCE 1966

PostPosted: Wed Mar 01, 2006 11:16 am    Post subject: Reply with quote

Καλο ταξιδι και να προσεχεις , φιλε μου !

Πανω απο ολα η οικογενεια αρα εισαι σωστος Cool

Εισαι απο τα λιγα μελη του Forum που ΣΕΒΟΜΑΙ απεριοριστα γι αυτο εχει μειωθει η ... "επιθετικη" συμπεριφορα μου εδω μεσα ( τωρα καταλαβες Cool ) Laughing !

Περιμενουμε να τα ξαναπουμε εδω μεσα γιατι δεν εχει σημασια που εισαι πια στην Δανια αφου υπαρχει το ιντερνετ ρε Twisted Evil !


Υ.Γ.: Κουφαλα , παντρευτηκες Δανεζα ρε Laughing ?
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
worldofjustice
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Sep 2004
Posts: 983
Location: Zurich

PostPosted: Wed Mar 01, 2006 12:28 pm    Post subject: Reply with quote

Καλό ταξίδι και καλή τύχη.

Ελπίζω να σε δούμε πάλι σύντομα στη συντροφιά μας με νέες ιδέες!
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
DonAlex
Senior Member
Senior Member


Joined: 20 Mar 2004
Posts: 482
Location: Zurich

PostPosted: Thu Mar 02, 2006 12:05 am    Post subject: Reply with quote

File Ypsilon, Che, Gianni Laughing

An o EXIT epese ap'ta synnefa....ti na pw ki egw pou den iksera kai tipota Rolling Eyes
Vevaia...dyskolo na pistepsw pws 8a rikseis mavri petra pisw sou...

KAI labtops yparxoun, KAI wireless connections yparxoun...
KAI toualetes yparxoun gia stigmes perissylogis kai kamouflaz Laughing Razz
KAI 8elisi yparxei...kai ola...

Oute to oti eimastan se diakopes, oute to oti eixame episkepseis, oute to oti mas eprize i gynaika SYNEXEIA mas peirakse prokeimenou na diavasoume me prosoxi to ti kai pws to egrafes....
Ki afto giati eisai ena pragmatika aksiologo atomo tou opoiou ti gnwmi ektimoume oloi edw se ypertato va8mo Exclamation Exclamation

Loipon...epeidi einai gnwston pws me pianoun ta zoumia se ka8e farewell occasion...
apla...na'sai kala, na mas filiseis to Ypsilonaki, na mas filiseis tis files tou megalou Ypsilonakiou Laughing
kai efxomai na ta poume kapoia mera ki apo konta...plaka plaka...pio konta mou'r8es...
ante kai sto Londino i epomeni metakomisi..xe xe xe
Back to top
View user's profile Send private message
Admin
Site Owner
Site Owner


Joined: 16 Jan 2004
Posts: 2295
Location: Davelis Cave (απ'έξω)

PostPosted: Thu Mar 02, 2006 1:21 am    Post subject: Reply with quote

Σου τα έγραψα στο pm φίλε, αλλά εδώ θα σου επαναλάβω το πιο σημαντικό από όλα (για να σε δεσμεύσω και δημοσίως):
Μην ξεχάσεις τις φωτογραφίες από το Parken!

Laughing

Εννοείται ότι δεν σου γράφω "farewell", αλλά "see you soon".
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
savas
Full Member
Full Member


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 287

PostPosted: Thu Mar 02, 2006 9:51 am    Post subject: Reply with quote

Ypsilon ή καλύτερα Γιάννη

αν και δεν γνωριζόμαστε καλά θα ήθελα να σου ευχηθώ τα καλύτερα για το μέλλον. Φυσικά είναι πολύ ωραίο το γεγονός ότι θα βρείς την οικογένεια σου... Και ευτυχώς... λιγη ζεστασιά θα την χρειαστεις εκει ψηλά... Σου μιλάω απο εμπειρία!! Razz

Να είσαι καλά, να περνάς καλύτερα και να προσέχεις

Σάββας
Back to top
View user's profile Send private message
superas
Senior Member
Senior Member


Joined: 13 Apr 2004
Posts: 640
Location: Thessaloniki

PostPosted: Thu Mar 02, 2006 10:41 am    Post subject: Reply with quote

Ε νομίζω Γιάννη ότι δεν την κάνεις από το forum, απλώς ένα μικρό διαλειμματάκι κάνεις!

Σε περιμένουμε σύντομα και πάλι! Καλά να περνάς εκεί πάνω και να σου ζήσει η οικογένεια.

Δημήτρης
Back to top
View user's profile Send private message
MINUS
Full Member
Full Member


Joined: 06 Feb 2004
Posts: 393
Location: athena-zografou

PostPosted: Thu Mar 02, 2006 4:46 pm    Post subject: Reply with quote

Τρελιάρη, μας την έκανες πρώτα απτο MSN MESSENGER τώρα μας την κάνεις απτο ΦΟΡΟΥΜ; Καλή σου συνέχεια στη σταδιοδρομία σου (και όχι αρχή γιατί η παγκοσμιοποίηση ξέρεις....) αλλά καλή αρχή στα συζηγικά σου καθήκοντα που ξέρω ξέρω....μεγάλωσες, ωρίμασες....και είπες να κάνεις ένα ταιμ αουτ....ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ....ότι δεν άφησες Ελληνίδα για Ελληνίδα και τώρα επεκτείνεσαι προς Βορρά! Χε,χε πλακίτσα...περιμένω με χαρά να σε ξαναδούμε! Μάκια!
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
vag3721
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 06 Feb 2005
Posts: 2392
Location: Naousa/Athens

PostPosted: Thu Mar 02, 2006 8:46 pm    Post subject: Reply with quote

1)
Quote:
Επιπλέον, πρέπει να τρέχω πίσω απ' το μεγάλο μου γιο που γκομενίζει μέρα νύχτα (δεν ξέρω πού έμοιασε αυτό το παιδί) κι έχει μαζέψει στο σπίτι τις μισές τσούλες της Κοπεγχάγης (τις άλλες μισές θα τις μαζέψει ο μπαμπάς του). Cool

Ποιός είναι ο γιός σου,ο Rocco Sifredi?

2)Μπορείς να πάρεις μαζί σου και τον HUMAX?

3)Είμαι σίγουρος ότι δεν θα αντέξεις πολύ καιρό χωρίς http://www.stadia.gr/forum/index.php.
Να 'σαι καλά.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
rchos7
Senior Member
Senior Member


Joined: 22 Apr 2005
Posts: 554
Location: p.faliro

PostPosted: Fri Mar 03, 2006 3:40 am    Post subject: Reply with quote

γιαννη (ypsilon)

πρεπει και εγω με την σειρα μου να σου ευχηθω τα καλυτερα για την νεα σελιδα που αρχιζει στην ζωη σου με την οικογενεια σου και ελπιζω να σε βλεπουμε στο φορουμ οσο πιο συχνα γινεται!παντως η απουσια σου θα γινει αισθητη οχι μονο για την ιδιοτητα σου ως μοντ αλλα για τις πολυ συγκροτημενες και σωστες σκεψεις που ανεβαζαν το επιπεδο του φορουμ.ε εισαι και πατριωτης μου και οσο να ειναι εμεις οι ηλειοι ανεβαζουμε το επιπεδο οπου και να βρισκομαστε! Wink Laughing Laughing (λεμε τωρα!)

Υ.Γ. δηλαδη ρε πατριδα οι ελιες τερμα!πως μπορεις να αφηνεις τις ελιες της πατριδας και να πας στους κρυοπλαστους!

Quote:
2)Μπορείς να πάρεις μαζί σου και τον HUMAX?


να κανω μια προταση ως προς αυτο!να μαζεψουμε υπογραφες και μαζευτει ικανος αριθμος συμφορουμιτων που θα υπογραψουν να τσονταρουμε και ολοι για το αεροπορικο του εισητιριο(η πολυ καλυτερα με καραβι) και απο εκει και περα την ευθυνη του την αναλαμβανεις εσυ ypsilon! Wink Laughing
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
savroulis
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 1632
Location: Athens, Greece

PostPosted: Fri Mar 03, 2006 7:04 am    Post subject: Reply with quote

τι να σου πώ φίλτατε Υ......τί να σου πώ.......

καλή τύχη στην ξενιτιά, και σύντομα ξανά στα πάτρια εδάφη...

όποτε θές να τα πείς σε έναν ταλαίπωρο ξενίτη, διαθέσιμος...

τα λέμε σύντομα ελπίζω, διότι η παρουσία σου είναι ευχάριστη και σημαντική. Twisted Evil
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Σχετικά με το stadia.gr All times are GMT + 2 Hours
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Web hosting by isol.gr