stadia.gr/forum Forum Index stadia.gr/forum
Εδώ μιλάμε για τα πάντα. Από Καλατράβα μέχρι… Καλομοίρα!
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Νέο Γήπεδο ΑΕΚ
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 45, 46, 47 ... 55, 56, 57  Next
 
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Γήπεδα ποδοσφαίρου
View previous topic :: View next topic  
Author Message
SOUL_13
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 28 Apr 2004
Posts: 722
Location: Birmingham-UK

PostPosted: Wed Feb 08, 2006 10:03 pm    Post subject: Reply with quote

Edw tha eimaste kai tha ta ksanapoume. Gia akoma mia fora sou lew padws einai lathos na sthrizeis tis elpides sou se enan lathreboro kai enan palaimaxo podosfairisth. Otan apo thn allh pleura uparxoun 10 atoma, texnokrates me ebeiria management sto ekswteriko.

Kai sto leei kapoios pou uphrkse fanatikos uposthrikths tou gipedou sto Goudi (eixa kai polles kodres me sunforumites tote) mexri na to psaksw to thema kai na katalavw to megethos tou provlhmatos kai tous vasikous kanones pou diepoun thn kataskeuh twn gipedwn.
Back to top
View user's profile Send private message
panther-21-
Junior Member
Junior Member


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 119
Location: Athens,Kalamata

PostPosted: Thu Feb 09, 2006 3:30 am    Post subject: Reply with quote

Οι τεχνοκρατες ειναι τεχνοκρατες και η ποδοσφαιρικη ομαδα ειναι ποδοσφαιρικη ομαδα.Καλοι και χρυσοι οι πρωτοι αλλα οταν ασχολουνται με ενα αντικειμενο σαν το ποδοσφαιρο και ειδικα με σωματια τα οποια εχουν ιστορικες καταβολες,τοτε χρειαζονται και συναισθημα...Δεν λεω να τα γ...ε ολα για το συναισθημα,απλα λεω πως οι "πελατες" σου στη συγκεκριμενη περιπτωση δεν ειναι το Target group του "The Mall" αλλα φιλαθλοι-οπαδοι ποδοσφαιρικης ομαδας.Και αυτους ΔΕΝ μπορεις να μην τους λαμβανεις υπ'οψιν σου.
Εγω δεν μιλησα ουτε για λαθρεμπορους,ουτε για παλαιμαχους (αν και μεταξυ μας, ο Ντεμης,ο μπροσταντζας δλδ,παλαιμαχος ειναι).Μιλησα για συγκεκριμενα πραγματα και παραδειγματα και επειχηρηματα.

Οσο για τον συσχετισμο Γουδι-Βοτανικος και ΝΦ-η στου διαολου τον πατερα ειναι τελειως ατυχης.
Και μενα αν μου αποδειξουν οτι ΔΕΝ γινεται ΝΦ με επιχειρηματα και μετα μου πουν πας Γαλατσι η Νεα Ιωνια με τα χιλια θα πω παμε...Εδω μιλαμε για οχι απλα υποαναπτυκτες περιοχες,αλλα για περιοχες που δεν υφισταται καν ως δημοι-οικοισμοι εστω κοινοτητες...Μιλαμε μεχρι τωρα για βουνα,λαγκαδια,διπλα σε χωματερες στου διαολου την μανα.
Να στο θεσω και αλλιως...Εαν σου ελεγαν εσενα να παει ο ζελας στο Καπανδριτι,Ερυθραια η Λιοσια θα σ'αρεσε?
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Nikos C.
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 23 Jun 2004
Posts: 1041

PostPosted: Thu Feb 09, 2006 5:54 am    Post subject: Reply with quote

Quote:

Ξαναεπισημενω,πως με μειωση των υπογειων κτιριων (π.χ το μεγαλο γηπεδο μπασκετ),συμπτυξη του ενος βολλει και ενος προπονητικου σε ενα και μειωση 2000-3000 των εμπορικων,το κοστος επανερχεται στα 70-75 εκ. τα οποια ΑΝΕΤΑ βγαινουν με δανειο και ισως μια χρηματοδοτηση μεσω του κρατους,σε ποσο αναλογο της "βοηθειας" που λαβανε,λαμβανουν και θα λαβουν οι πρασινοκοκκινοι και κιρτρινομαυρογαλαζιοι...

Δυστυχως οι ανθρωποι του κοντου,θελουν να φτιαξουν ενα ΑΕΚ fan park,για να κονομησει(?) η κατασκευαστικη,η ΑΕΚ και μετα αυτοι (why not?).


Ότι θέλει να κάνει γήπεδο εκτός ΝΦ γα να μην αποπληρώνει δάνεια η ομάδα για γενεές 14 και να έχουμε λεφτά για παίκτες το έχεις σκεφτεί;
Back to top
View user's profile Send private message
linus
Junior Member
Junior Member


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 114

PostPosted: Thu Feb 09, 2006 10:31 am    Post subject: Reply with quote

Και όχι μόνο αυτό που λέει ο φίλος Nikos C., αλλά όλη η πρόβλέψη του Νικολαίδη για την προεδρία της ΠΑΕ έχει, εκτός της υπαγωγής στο 44 και της λήψης δανείου και χωρίς να είναι απαραίτητα κακό, είχε ως μακροπρόθεσμο στόχο την δημιουργία γηπέδου με μεγάλα έσοδα προκειμένου να χρηματοδοτηθεί η ομάδα. Το τελευταίο είναι εύλογο αφού Αμπράμοβιτς δεν υπάρχει από πίσω. Δυστυχώς με γήπεδο χωρίς πολλές εμπορικές χρήσεις το τωρινό διοικητικό σχήμα της ΑΕΚ δεν μπορεί να προχωρήσει επ΄άπειρο και να θέσει τις βάσεις για τη στελέχωση πραγματικά μεγάλης ομάδας (για να μην παρεξηγηθώ μιλάω για οικονομικά δεδομένα τα οποία είναι απαραίτητα ώστε η ΑΕΚ να μπορεί να συγκριθεί με ευρωπαικές ομάδες αναλόγων στόχων). Αν από εκεί και πέρα έρθει κάποιος λεφτάς και χώσει λεφτά για το καπρίτσιο του τότε το πράγμα αλλάζει. Επειδή όμως δεν έχω δει να πετάνε λεφτά στο δρόμο εκτός αν ξεπλένεις χρήμα ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο νομίζω ότι μια λύση που θα εξασφαλίζει μακροημέρευση και ευημερία στην ΑΕΚ είναι η καλύτερη λύση. Όσον αφορά το συναισθηματικό Η ΑΕΚ είναι ιδέα και δεν προσδιορίζεται από μια γειτονιά, όσο και αν αγαπάμε τη Φιλαδέλφεια. Την προσφυγιά θα την κουβαλάμε μέσα μας όπου και αν πάμε, όπου και αν μείνουμε.
Back to top
View user's profile Send private message
OMF
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 1961

PostPosted: Thu Feb 09, 2006 11:13 am    Post subject: Reply with quote

Panther -21- τα είπες όλα , Rolling Eyes
Δεν έχω τπτ να προσθέσω εγώ .+-

Υ.Γ. Προσωπικά ονειρεύομαι ένα γήπεδο 32.000-35.000 θέσεων στη Ν.Φ. (ρεαλιστικά γίνεται με τους κατάλληλους νόμους και την υποστήριξη κράτους-δήμου)

panther-21- wrote:
Eνας συνδιασμος της μακετας Γρανιτσα με την μακετα Μελ ειναι το ιδανικο και χωρανε ανετα ολα τα Ερασιτεχνικα.


Αυτό είναι το ιδανικό Cool

linus wrote:
Η ΑΕΚ είναι ιδέα και δεν προσδιορίζεται από μια γειτονιά, όσο και αν αγαπάμε τη Φιλαδέλφεια. Την προσφυγιά θα την κουβαλάμε μέσα μας όπου και αν πάμε, όπου και αν μείνουμε.


Αυτό είναι σίγουρο αλλα δεν μηλάει κανένας για Ν.Φ. αλλα για <<ιερά χώματα>> στη Ν.Φ. και αυτό έχει διαφορά (ο τρόπος που χτήστηκε το γήπεδο και μεγάλωσε είναι όντος συγκινιτικός και μαγικός για τους ΑΕΚτζίδες ).
Back to top
View user's profile Send private message
exitmusician
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 2456
Location: Athina, Hellas

PostPosted: Thu Feb 09, 2006 12:36 pm    Post subject: Reply with quote

panther-21- wrote:
Και μενα αν μου αποδειξουν οτι ΔΕΝ γινεται ΝΦ με επιχειρηματα και μετα μου πουν πας Γαλατσι η Νεα Ιωνια με τα χιλια θα πω παμε...


Επιχειρήματα υπάρχουν και από τις δύο πλευρές. Προφανώς μπορεί να χτιστεί γήπεδο στη ΝΦ αλλά όχι σαν αυτό που ονειρεύεται ο Ντέμης και ό,τι αυτός τελικά εκπροσωπεί. Ο Ντέμης θέλει αθλητικό κέντρο με εκτεταμένες εμπορικές χρήσεις και έχει επιχειρήματα ότι κάτι τέτοιο δεν γίνεται στη ΝΦ, η άλλη πλευρά θέλει καθαρά ποδοσφαιρικό γήπεδο χωρίς εμπορικές χρήσεις και προτείνουν επιχειρήματα υπέρ της ΝΦ. Δεν θα μπορέσει ποτέ κανένας να πείσει τον άλλο, και αυτό είναι το λάθος του Ντέμη. Δεν χρειάζεται πόλωση, συνεργασία χρειάζεται, αλλά είναι τόσο ξεροκέφαλος και αλαζόνας που είμαι σίγουρος ότι δεν του έχει περάσει καν από το μυαλό...

Και ρωτώ τα αντίστοιχα ερωτήματα που είχα θέσει στο θέμα για το γήπεδο του Παναθηναϊκού όταν έπαιζε η επιλογή Γουδή / Λεωφόρος . Ελληνικό / Βοτανικός, προσαρμοσμένα στο θέμα της ΑΕΚ:

Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη να καλύψει τα πιθανά διαφυγόντα έσοδα για την ΑΕΚ αν το γήπεδο κατασκευαστεί στη ΝΦ; Ποιος θα δεχτεί να θεωρηθεί υπεύθυνος για το γεγονός ότι η ΑΕΚ ίσως χάσει μια ευκαιρία να αποκτήσει τα budget του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού χωρίς μάλιστα να έχει κάποιον μεγιστάνα από πίσω; Σε τελική ανάλυση ποιος θα δεχτεί να θεωρηθεί υπεύθυνος για το ότι η ΑΕΚ θα εξακολουθεί να είναι μια μικρομεσαία Ευρωπαϊκή ομάδα έχοντας απωλέσει την μία και μοναδική ευκαιρία να αποκτήσει μεγαλύτερη οικονομική υπόσταση;
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
OMF
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 1961

PostPosted: Thu Feb 09, 2006 1:17 pm    Post subject: Reply with quote

Κοίτα που έρχομαι στα λόγια του exit που ο εγωισμός μου δεν το επιτρέπει. Twisted Evil

Λοιπόν πέρα άπο τη πλάκα και χωρίς να έχω διάθεση να ασχοληθώ με τη ψυχοσύνθεση του Ντέμη απαντώντας το ερώτημα σου έχω να πώ ότι στη περίπτωση ΓΟΥΔΙ/ΛΕΩΦΟΡΟΣ , ΕΛΛΗΝΙΚΟ/ΛΕΩΦΟΡΟΣ είχατε κάτι να συγκρίνεται , βλέπατε τα θετικά του ενός και του άλλους και λέγατε/με τη γνώμη .
Αφήστε που το οικόπεδο στη Λεωφόρο είναι πάρα πολλή μικρό (μικρότερο απο Ν.Φ.) και στο Γουδί δεν γινόταν γήπεδο για τους γνωστούς λόγους που να χτυπιώσασταν κάτω.
Στη περίπτωση της ΑΕΚ δεν έχουμε καμοιά πρόταση απλά περιοχολογία και μάλιστα αστεία (γιατί οι περιοχές είναι αστείες που ακούγονται) και έχουμε ΠΟΛΛΑ ΨΕΜΑΤΑ , ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΨΕΜΑΤΑ που στην αρχή τα χάψαμε.

Συγκρίνοντας περιοχές και στη περίπτωση της ΑΕΚ αντικειμενικά και χωρίς να πιάσω <<ιστορικά>> και <<ιερά>> , γήπεδο στη Ν.Φ. είναι μακρά καλλήτερη επιλογή απο γήπεδο σε ΟΔΔΥ , και ΛΙΟΣΙΑ , ΚΑΜΑΤΕΡΟ , ΕΡΥΘΡΑΙΑ .

Απο εκεί και πέρα είναι πρόεδρος της ΠΑΕ και κανένας δεν του λέει τι θα κάνει και έχει ΠΛΗΡΗ ΕΥΘΥΝΗ για τις αποφάσεις που πέρνει και για τις συνέπειες που θα έχουν στην ηστεροθυμεία του
Back to top
View user's profile Send private message
Argyris
Senior Member
Senior Member


Joined: 21 Apr 2004
Posts: 670
Location: ΑΘΗΝΑ

PostPosted: Thu Feb 09, 2006 1:21 pm    Post subject: Reply with quote

Μια ερωτηση μονο, γιατι νομιζω κανετε ενα λαθος...
Quote:
δεν έχουμε καμοιά πρόταση απλά περιοχολογία

Αυτο απο που βγαινει?? Ειπε ποτε ο Ντεμης σε ποια περιοχη παει η τα ΜΜΕ και ο καθε δημαρχος κατεβαζουν ιδεες???
Εγω παντως δεν ακουσα απο τον Ντεμη να λεει ποτε κατι για μια περιοχη... η κανω λαθος? Rolling Eyes
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
panther-21-
Junior Member
Junior Member


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 119
Location: Athens,Kalamata

PostPosted: Thu Feb 09, 2006 1:25 pm    Post subject: Reply with quote

Nikos C. wrote:
Quote:

Ξαναεπισημενω,πως με μειωση των υπογειων κτιριων (π.χ το μεγαλο γηπεδο μπασκετ),συμπτυξη του ενος βολλει και ενος προπονητικου σε ενα και μειωση 2000-3000 των εμπορικων,το κοστος επανερχεται στα 70-75 εκ. τα οποια ΑΝΕΤΑ βγαινουν με δανειο και ισως μια χρηματοδοτηση μεσω του κρατους,σε ποσο αναλογο της "βοηθειας" που λαβανε,λαμβανουν και θα λαβουν οι πρασινοκοκκινοι και κιρτρινομαυρογαλαζιοι...

Δυστυχως οι ανθρωποι του κοντου,θελουν να φτιαξουν ενα ΑΕΚ fan park,για να κονομησει(?) η κατασκευαστικη,η ΑΕΚ και μετα αυτοι (why not?).


Ότι θέλει να κάνει γήπεδο εκτός ΝΦ γα να μην αποπληρώνει δάνεια η ομάδα για γενεές 14 και να έχουμε λεφτά για παίκτες το έχεις σκεφτεί;


Quote:
Και όχι μόνο αυτό που λέει ο φίλος Nikos C., αλλά όλη η πρόβλέψη του Νικολαίδη για την προεδρία της ΠΑΕ έχει, εκτός της υπαγωγής στο 44 και της λήψης δανείου και χωρίς να είναι απαραίτητα κακό, είχε ως μακροπρόθεσμο στόχο την δημιουργία γηπέδου με μεγάλα έσοδα προκειμένου να χρηματοδοτηθεί η ομάδα. Το τελευταίο είναι εύλογο αφού Αμπράμοβιτς δεν υπάρχει από πίσω. Δυστυχώς με γήπεδο χωρίς πολλές εμπορικές χρήσεις το τωρινό διοικητικό σχήμα της ΑΕΚ δεν μπορεί να προχωρήσει επ΄άπειρο και να θέσει τις βάσεις για τη στελέχωση πραγματικά μεγάλης ομάδας (για να μην παρεξηγηθώ μιλάω για οικονομικά δεδομένα τα οποία είναι απαραίτητα ώστε η ΑΕΚ να μπορεί να συγκριθεί με ευρωπαικές ομάδες αναλόγων στόχων). Αν από εκεί και πέρα έρθει κάποιος λεφτάς και χώσει λεφτά για το καπρίτσιο του τότε το πράγμα αλλάζει. Επειδή όμως δεν έχω δει να πετάνε λεφτά στο δρόμο εκτός αν ξεπλένεις χρήμα ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο νομίζω ότι μια λύση που θα εξασφαλίζει μακροημέρευση και ευημερία στην ΑΕΚ είναι η καλύτερη λύση. Όσον αφορά το συναισθηματικό Η ΑΕΚ είναι ιδέα και δεν προσδιορίζεται από μια γειτονιά, όσο και αν αγαπάμε τη Φιλαδέλφεια. Την προσφυγιά θα την κουβαλάμε μέσα μας όπου και αν πάμε, όπου και αν μείνουμε.


Ρε σεις κοροιδευομαστε τωρα?Γιατι για να φτιαχτει οπουδηποτε αλλου δεν χρειαζονται δανεια τα οποια θα τα πληρωνουμε εμεις για 20-30-40 χρονια?
Ποια χρηματοδοτικα σχεδια?ΤΙΠΟΤΑ δεν εχουμε αυτη την στιγμη και εδω και 1,5 χρονο υποσχεσεων οσο αναφορα το σχεδιο για κτισιμο καπου αλλου.Εχετε καποιο πλανο το οποιο σας εγγυαται τρελλα εσοδα για την ΑΕΚ εστω με οριζοντα 20ετιας?Ξερετε πως θα κτιστει?Οχι.Υποθεσεις κανουμε με βαση αυτα που εχει πει.Ε εγω εγω βαρεθει να ακουω λογια-λογια-λογια,απο ολους.
Και στην τελικη οταν ειχε παρουσιαστει η μακετα Γρανιτσα,κανενας μας δεν ελεγε τοτε πως αυτο το σχεδιο θα κρατησει την ΑΕΚ μικρη και ακομα και τωρα δεν βλεπω πως μπορει να γινει κατι τετοιο.Η κατασκευαστικη θα το πληρωσει (ειτε απευθειας,ειτε με δανειο) και μετα αυτη θα επινοικιασει τα εμπορικα για καποια χρονια.Με βαση αυτα που εχει πει ο κοντος ετσι ακριβως θα γινει και στην περιπτωση του δικου του σχεδιου...Η διαφορα ποια θα ειναι?Τα 20χιλ τ.μ εμπορικα οτι θα γινουν ποσα?30?Ωραια,εστω οτι γινονται 30.Ποιος μου εγγυαται εμενα οτι αυτα τα εμπορικα εκει που θα τα κτισει θα αποφερουν μεγαλυτερο τζιρο απο τα λιγοτερα (ας υποθεσουμε) εμπορικα της ΝΦ που βρισκεται και μεσα στο Αττικο ιστο?
Εκτος εαν νομιζεται πως θα παρει το παληκαρι την γκομενα του και θα πανε για dinner στο Βaracunda του Λιοσια ΑΕΚ fan park και θα βλεπει τριγυρω eccentric καταστασεις με προβατα και γυφτους...

Δεν σκεφτομαι συναισθηματικα μονο.Βλεπω τις περιοχες που εχει παρει σβαρνα και εξεταζει,ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΛΑΝΟ,που βρισκονται ΟΛΕΣ μεσα στην ερημια και προσπαθω να σκεφτω τι θα γινει εαν ολο αυτο το project αποτυχει (περισσοτερες πιθανοτητες εχει απο οτι ενα γηπεδο μεσα σε κατοικημενη περιοχη,ποσο μαλλον στην ΝΦ).
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
OMF
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 1961

PostPosted: Thu Feb 09, 2006 1:34 pm    Post subject: Reply with quote

Φίλε Argyri ,
Περιοχολογία γενικά εννούσαν απο όπου βγαίνει.
Το μόνο που έχει πεί είναι <<αριστερά και δεξία της Αττικής>> .

Ψέματα είχαμε απο το Ντέμη επειδή έχει αλλάξει την ημερομηνία αναγγελίας της υποψήφιας περιοχές πάρα πολλές φορές απο εκεί και πέρα είμαστε στο σκοτάδι.
Ακόμα δεν μας έχει αποδείξει ότι δεν χτίζεται γήπεδο στη Ν.Φ. ,όπως επιμένει . ο διαγωνισμός μέσω site ήταν εντελώς αστείος.
btw υπάρχουν τεχνικές εταιρείες που ενδιαφέρονται για τη κατασκευή γηπέδου στη Ν.Φ. Wink

Υ.Γ. Για να μην ξεχνιώμαστε έχει δεσμευτει ότι το γήπεδο μετά την αποπληρωμή θα ανοίκει στην ερασιτεχνική και ότι την ΠΑΕ ΑΕΚ δεν την ενδιαφέρει η εκμετάλλευση των εμπορικών του γηπέδου , εκτός τα εμπορικά για τη λειτουργία του γηπέδου.
Back to top
View user's profile Send private message
panther-21-
Junior Member
Junior Member


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 119
Location: Athens,Kalamata

PostPosted: Thu Feb 09, 2006 1:40 pm    Post subject: Reply with quote

exitmusician wrote:
panther-21- wrote:
Και μενα αν μου αποδειξουν οτι ΔΕΝ γινεται ΝΦ με επιχειρηματα και μετα μου πουν πας Γαλατσι η Νεα Ιωνια με τα χιλια θα πω παμε...


Επιχειρήματα υπάρχουν και από τις δύο πλευρές. Προφανώς μπορεί να χτιστεί γήπεδο στη ΝΦ αλλά όχι σαν αυτό που ονειρεύεται ο Ντέμης και ό,τι αυτός τελικά εκπροσωπεί. Ο Ντέμης θέλει αθλητικό κέντρο με εκτεταμένες εμπορικές χρήσεις και έχει επιχειρήματα ότι κάτι τέτοιο δεν γίνεται στη ΝΦ, η άλλη πλευρά θέλει καθαρά ποδοσφαιρικό γήπεδο χωρίς εμπορικές χρήσεις και προτείνουν επιχειρήματα υπέρ της ΝΦ. Δεν θα μπορέσει ποτέ κανένας να πείσει τον άλλο, και αυτό είναι το λάθος του Ντέμη. Δεν χρειάζεται πόλωση, συνεργασία χρειάζεται, αλλά είναι τόσο ξεροκέφαλος και αλαζόνας που είμαι σίγουρος ότι δεν του έχει περάσει καν από το μυαλό...

Και ρωτώ τα αντίστοιχα ερωτήματα που είχα θέσει στο θέμα για το γήπεδο του Παναθηναϊκού όταν έπαιζε η επιλογή Γουδή / Λεωφόρος . Ελληνικό / Βοτανικός, προσαρμοσμένα στο θέμα της ΑΕΚ:

Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη να καλύψει τα πιθανά διαφυγόντα έσοδα για την ΑΕΚ αν το γήπεδο κατασκευαστεί στη ΝΦ; Ποιος θα δεχτεί να θεωρηθεί υπεύθυνος για το γεγονός ότι η ΑΕΚ ίσως χάσει μια ευκαιρία να αποκτήσει τα budget του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού χωρίς μάλιστα να έχει κάποιον μεγιστάνα από πίσω; Σε τελική ανάλυση ποιος θα δεχτεί να θεωρηθεί υπεύθυνος για το ότι η ΑΕΚ θα εξακολουθεί να είναι μια μικρομεσαία Ευρωπαϊκή ομάδα έχοντας απωλέσει την μία και μοναδική ευκαιρία να αποκτήσει μεγαλύτερη οικονομική υπόσταση;


Και εγω ονειρευομαι να παρει η ΑΕΚ CL,αλλα δεν το βλεπω να γινεται και πολυ συντομα...Και για να το υλοποιησω,η εστω να πεισω καποιους οτι μπορω,πρεπει να εχω κατι στα χερια μου.Ο κοντος αυτη την στιγμη δεν εχει τπτ στα χερια του...Μονο ιδεες στο κεφαλι του εχει...
Δεν καταλαβα,αυτη την στιγμη ο ολυμπιακος δεν εχει καλυτερο μπατζετ απο εμας?Τι γηπεδο εχει και με τι εμπορικες χρησεις?
Ας παμε και στην Ευρωπη...Δεκαδες εκατονταδες ομαδες εχουν γηπεδα 25000-35000 θεσεων και χωρις 20 χιλιαδες τμ εμπορικα (προφανως λιγοτερα) και παρολα αυτα δεν ειναι μικρομεσαιες η ΑΕΚ γιατι να παραμεινει?
Μεγαλυτερο παραμυθι απο αυτο του γηπεδου οτι κραταει μια ομαδα μεσαια,δεν υπαρχει...Καλα τα εσοδα απο τα εμπορικα,τα ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΟΧΙ ΑΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ,αλλα για να αποκτησεις εσοδα κανεις πολλες ακομα κινησεις,κοιτας να φτιαξεις ομαδα σιγα-σιγα,να κανεις καμια προκριση σε ομιλους CL,να παρεις γενικοτερα κανα εσοδο απο τηλεοπτικα,ευρωπαικα,μεταγγραφες,διαρκειας και πολλα-πολλα αλλα ακομη.

Αν ηταν ετσι οπως τα λετε,τοτε θα επρεπε η Καρντιφ που εχει το Μιλενιουμ,η Ρειντζερς,η Σελτικ,η Σπορτινγκ Λισαβονας κλπ να εχουν παρει CL...Δεν ειναι μονο τα εσοδα απο ενα γηπεδο που σε κανουν οικονομικα δυνατη ομαδα και δεν ειναι και γενικοτερα τα λεφτα που σε κανουν δυνατη ευρωπαικη ομαδα...Θες ΠΟΛΛΑ περισσοτερα...ΚΑι δεν νομιζω ενα γηπεδο ολοκαινουργιο,υπερσυγχρονο,33000 θεσεων με 20χλδ εμπορικα να μην σε αφηνει να αναπτυχθεις οικονομικα σαν ομαδα...

edit από exitmusician - συνεχόμενα posts

Argyris wrote:
Μια ερωτηση μονο, γιατι νομιζω κανετε ενα λαθος...
Quote:
δεν έχουμε καμοιά πρόταση απλά περιοχολογία

Αυτο απο που βγαινει?? Ειπε ποτε ο Ντεμης σε ποια περιοχη παει η τα ΜΜΕ και ο καθε δημαρχος κατεβαζουν ιδεες???
Εγω παντως δεν ακουσα απο τον Ντεμη να λεει ποτε κατι για μια περιοχη... η κανω λαθος? Rolling Eyes


Ρε σβαρνα τους δημαρχους ολων των περιθωριοποιημενω περιοχων της Αθηνας εχει παρει...Πως δεν εχει πει...Ξεκινησε λεει απο 20,εφτασε στις 5 και μετα εξετασε αλλες 10...Πολλες απο αυτες που εχουν δει το φως της δημοσιοτητας τις εχει επιβεβαιωσει,σε συνεντευξεις,συναντησεις και κουβεντες.

Και κατι που θελω να ξαναεπαναλαβω...Πουθενα στον κοσμο οι ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΑΝ ΕΣΟΔΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 20-30 ΧΡΟΝΙΑ.Για αποπληρωμη των δανειων ναι,για εσοδο οχι.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Tzinos
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 02 Apr 2004
Posts: 993
Location: London

PostPosted: Thu Feb 09, 2006 1:55 pm    Post subject: Reply with quote

put the cot down ρε panther!! Laughing

Εσυ τρεχεις παρα πολυ!!

Για να γινει μια ομαδα οικονομικα δυνατη, οπως λες για την ΑΕΚ, πρεπει πρωτα να γινει οικονομικα υγιης Cool , και για τα παραδειγματα που εφερες, ολες αυτες οι ομαδες ειναι οικονομικα υγιεις....Αυτο ειναι το ζητουμενο, μετα ερχεται και ο ισχυρος παραγοντας να επενδυσει, και πιο πολυς κοσμος στο γηπεδο κτλ κτλ. Τα εσοδα μετα την αποπληρωμη δεν τα καταλαβαινω, να σου πω Confused Υποτιθεται οτι το δανειο θα αποπληρωθει ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΙΚΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ, που θα ειναι καμποσα!!!
Αν η ταση για οοοολες τιςν ομαδες και ολα τα καινουργια γηπεδα ειναι να εχουν και εμπορικες χρησεις για πολυ ευνοητους λογους, και μολαταυτα, η ερασιτεχνικη δεν το θελει, συγνωμη που το λεω, αλλα το ονομα της τα λεει ολα.....ερασιτεχνικη
Back to top
View user's profile Send private message
exitmusician
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 2456
Location: Athina, Hellas

PostPosted: Thu Feb 09, 2006 2:16 pm    Post subject: Reply with quote

Μόνο καλό σου κάνει OMF που έρχεσαι στα λόγια μου! Ποτέ κακό Twisted Evil

Σε ό,τι αφορά τη σύγκριση των περιοχών, έχετε αρκετά δεδομένα για να συγκρίνετε. Υπάρχει η ΝΦ με τα πολύ συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και υπάρχουν οι άλλες περιοχές που, παρότι δεν είναι επακριβώς χαρτογραφημένες, τα βασικά χαρακτηριστικά τους είναι γνωστά και μάλιστα συγκρίσιμα με τη ΝΦ. Η περιοχολογία έστω κι αν είναι αστεία σας δίνει μια σαφή ένδειξη προς τα πού θέλει να κινηθεί ο Ντέμης. Δεν είναι τυχαίο ότι όλες οι περιοχές που κατά καιρούς ακούστηκαν (Καματερό, Λιόσια, Φυλή, Κάντζα) βρίσκονται στην ευρύτερη περιφέρεια της Αττικής και συνεπώς έχουν πολύ συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

panther21

Όπου και να φτιαχτεί το γήπεδο θα απαιτηθεί μακροχρόνιος δανεισμός. Το εερώτημά μου είναι για ποιο λόγο να υποθηκευτεί το μέλλον της ΑΕΚ εξαναγκάζοντάς την να πληρώνει για 20 και 30 χρόνια, δάνεια και τόκους με (μέρος από) έσοδα (π.χ. εισιτήρια) που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει π.χ. για αύξηση του προϋπολογισμού της ομάδας.

Με άλλα λόγια: δεν είναι περισσότερο συμφέρουσα για την ΑΕΚ η αποπληρωμή του δανείου να γίνει από τα έσοδα των εμπορικών χρήσεων, με τα λοιπά έσοδα από το καθαρά αγωνιστικό μέρος να πηγαίνουν στην ομάδα; Πολύ χονδρική προσέγγιση, το ομολογώ, αλλά έχει μια βάση. Αυτό είναι που ρωτάω και δεν παίρνω μια απάντηση, ούτε έχω ακούσει κανέναν από τους υπέρμαχους της ΝΦ να απαντούν.

Διευκρινίζω ότι δεν με ενδιαφέρει πού θα γίνει το γήπεδο της ΑΕΚ. Αυτό είναι εσωτερικό της ομάδας και του κόσμου της. Με ενδιαφέρει να λαμβάνεται υπόψη η στυγνή πραγματικότητα και να μην καπελώνεται από το συναίσθημα, όπως π.χ. όταν ορισμένοι προτιμούσαν για τον Παναθηναϊκό γήπεδο 25.000 στο Γουδί ή τη Λεωφόρο παρά 40-45.000 στον Βοτανικό...

Ομολογώ ότι δεν έχει ακουστεί τίποτα για εμπορικά κέντρα στη ΝΦ. Πάντοτε θεωρούσα ότι το γήπεδο στη ΝΦ θα είναι καθαρά ποδοσφαιρικό γήπεδο, με τις πολύ βασικές εμπορικές χρήσεις (καφέ, εστιατόριο, μπουτίκ ομάδας). Αν όντως υπάρχει σχέδιο που να περιαμβάνει 20.000 τ.μ. εμπορικών χρήσεων και ποδοσφαιρικό γήπεδο και χώρους για τα ερασιτεχνικά τμήματα, τουλάχιστον εγώ δεν το έχω ακούσει...
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
SOUL_13
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 28 Apr 2004
Posts: 722
Location: Birmingham-UK

PostPosted: Thu Feb 09, 2006 3:59 pm    Post subject: Reply with quote

Diavazw gia gipeda 50,000 deksia kai aristera kai gia gipeda 30-35,000 sthn N.F. kai katalavainw oti zeite oloi mesa se mia fadasiwsh.

Den exete katalavei oti ta xrhmata gia gipedo panw apo 20-25 xiliades sthn Filadelfia den prokeite na vrethoun pote.

Oi epiloges einai 2:

1.Gipedo 20-25,000 Filadelfia (apo thn PAE kai ton Nikolaidi, xwris sugatathesh tou den proxwraei alliws to ergo, afou den uparxei xrhmatodoths pou tha dwsh xrhmata gia gipedo pou den exei thn sugatathesh tou kuriou xrhsth, ths PAE.

2. Gipedo kapou allou 35-40,000.

Auta einai A kai Bou dialexte kai parte.

Diafwnodas me ton Panther tha to ksanapw h upothesh Goudi kai Filadelfia einai akrivws h idia. H posothta ths eborikhs ekmetaleushs den einai arketh wste na vrethoun ta xrhmata gia gipedo panw apo 25,000 theseis. Giauto o Panathinaikos den ekane gipedo sto Goudi gi'auto h AEK den prokeite na kanei gipedo sthn filadelfia ektos vevaia kai an oi filathloi ths AEK pisteuoun oti ena gipedo 20-25,000 theatwn einai arketo gia mia omada ths istorias ths AEK.

Thn istorikh eukairia thn exase h AEK otan evale tis bouldozes kai erikse to palio gipedo to opoio me mia wraia anakataskeuh tha ginatane stolidi. As einai kala o Granitsas.
Back to top
View user's profile Send private message
vag3721
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 06 Feb 2005
Posts: 2392
Location: Naousa/Athens

PostPosted: Thu Feb 09, 2006 4:56 pm    Post subject: Reply with quote

SOUL_13 wrote:

Den exete katalavei oti ta xrhmata gia gipedo panw apo 20-25 xiliades sthn Filadelfia den prokeite na vrethoun pote.

H posothta ths eborikhs ekmetaleushs den einai arketh wste na vrethoun ta xrhmata gia gipedo panw apo 25,000 theseis.

Σωστό.
Πες τα,γιατί μου λένε ότι ο Νικολαίδης δεν θέλει χρήματα απο τις εμπορικές χρήσεις.Δεν θέλει χρήματα μετά την αποπληρωμή του δανείου.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
Tzinos
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 02 Apr 2004
Posts: 993
Location: London

PostPosted: Thu Feb 09, 2006 5:45 pm    Post subject: Reply with quote

Συμφωνω με exit.

Μα καλα, δεν βλεπουν τα οφελη που εχει ο ΟΣΦΠ απο το Καραισκακη-ζωντανο και απ του ντειτ παραδειγμα Confused Razz - Question Question Ας καταλαβουν οι αισθηματιες Surprised πως οικονομικα δεν γινεται αλλιως!! Με τα σημερινα δεδομενα, ειναι πολυ απλα τα πραγματα, οπως ακριβως τα εθεσε ο SOUL πιο πανω. Διαλεγουν και περνουν. Καταλαβαινω τον συναισθηματικο δεσμο με την ΝΦ αλλα αυτο δεν ειναι το παν ρε γαμωτο...Το μελλον μετραει, και σε μια δυσκολη περιπτωση με καποιο διλημμα οπως αυτο, τοτε κοιταμε το μελλον!!!! Μαθαινουμε απο το παρελθον, αλλα κοιταμε το μελλον!!!
Back to top
View user's profile Send private message
vag3721
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 06 Feb 2005
Posts: 2392
Location: Naousa/Athens

PostPosted: Thu Feb 09, 2006 6:11 pm    Post subject: Reply with quote

Αν εγώ έχω ένα σπίτι στο οποίο μεγάλωσα και έμεινα 40 χρονια,και κάποια στιγμή αποφασίσω να χτίσω καινούριο,αλλού,μεγαλύτερο καλύτερο κλπ, δεν σημαίνει ότι ξεχνάω το παρελθόν μου.(γαμώ τα παραδείγματα φέρνω Very Happy )

Πόσο μάλλον τώρα που η ΑΕΚ δεν θα το πουλήσει το οικόπεδο αλλά θα της μείνει και θα δώσει λύση μια για πάντα στα τμήματα της ερασιτεχνικής.Και θα εξασφαλίσει το ότι το οικόπεδο δεν θα γίνει τίποτα άλλο,ποτέ.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
Argyris
Senior Member
Senior Member


Joined: 21 Apr 2004
Posts: 670
Location: ΑΘΗΝΑ

PostPosted: Thu Feb 09, 2006 6:44 pm    Post subject: Reply with quote

Πρωτον ετσι διασφαλιζεις για ολες τις μελλοντικες γεννιες οτι εδω ειναι το σπιτι σας... (ολων των αθληματων εκτος του ποδοσφαιρου)...
και παρολου που εφηγε το γηπεδο ποδοσφαιρου, θα ξερουν ολοι οτι εδω γεννηθηκε...
Επισης μπορουν να φτιαξουν μνημειο/μουσειο οπως και ο ΠΑΟ στην Λεοφορο. Ασε που ολα αυτα τα τμηματα θα εχουν μια πολυ μεγαλητερη προσελευση και προσοχη μιας και θα ειναι διπλα διπλα.
Οτι τα εσοδα θα ειναι πολλαπλασια, αναλογος τα εμπορικα και αυτο το γνωριζουν ολοι τους...
Οταν δεν εχεις μεγαλα σχεδια (οκ δεν λεμε γηπεδο 80.000) δεν μπορεις να μεγαλωσεις...

Και για να το καταλαβετε καλητερα... θα σας το θεσω αλλιως!!
ΑΝ η ΑΕΚ επαιζε τα τελευταια 2 χρονια στη Ριζουπολη!!! με μονο 14.000 θεσεις...
- θα μπορουσε ποτε η ΑΕΚ να ξεχρεωσει σε 2-3 χρονια η ακομα και 5??
- θα μπορουσε ποτε η ΑΕΚ να παρει τους παικτες που πηρε???
- θα μπορουσε ποτε η ΑΕΚ να εχει κανει οτι εκανε ως τωρα???

ΥΓ.: και αφου μπορειτε και γεμιζετε ενα ΟΑΚΑ (60.000+) ακομα και σε παιχνιδια της πλακας... μην γυρνατε τωρα και μου λετε οτι δεν θα σφαζεστε για ενα εισητηριο αν ειναι το γηπεδο 33.000... και οτι δεν θελετε μεγαλητερο...
Να δω τι θα λετε αν βγητε 2-3 φορες CL και παιζετε με καμια Barca η Chelsea!
Και μην μου πειτε τωρα οτι αυτο θα ειναι μονο μια/δυο φορες τον χρονο...Γιατι αν γεμισετε το γηπεδο (45.000) 3x σε Ch.League + 4x στο Πρωτ/μα, στον χρονο κανει μεγαλη διαφορα στα εσοδα!!
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
billy8181
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 11 Mar 2005
Posts: 3759
Location: London-UK

PostPosted: Fri Feb 10, 2006 11:29 am    Post subject: Reply with quote

vag3721 wrote:
Αν εγώ έχω ένα σπίτι στο οποίο μεγάλωσα και έμεινα 40 χρονια,και κάποια στιγμή αποφασίσω να χτίσω καινούριο,αλλού,μεγαλύτερο καλύτερο κλπ, δεν σημαίνει ότι ξεχνάω το παρελθόν μου.(γαμώ τα παραδείγματα φέρνω Very Happy )

.


όντως ωραίο παράδειγμα....γιατί εξάλλου όλοι η αθηνα από την αθηνα είναι; Wink Laughing μονο που μερική όντως ξέχασαν τα πατρικά τους...(η μάλλον δε το λένε Rolling Eyes )




τι γίνετε πάλι στην ΑΕΚ; Rolling Eyes


Δεν μπορώ να συνυπάρξω με… αυτούς
http://www.sport-fm.gr/news.jsp;jsessionid=3E901CEB9394CC6FA50DA87FD4481FBB?newsID=38364
Back to top
View user's profile Send private message
OMF
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 1961

PostPosted: Fri Feb 10, 2006 12:10 pm    Post subject: Reply with quote

Κοντός Wink , ψαλμός αλληλούια ,
εδώ είσαστε , εδώ είμαστε
ας έρθει η περίφημή πρόταση του Ντέμη και εδώ είμαστε να το συζητήσουμε.
Με τα τωρινά δεδομένα αμφησβήτιτα ειναι καλλήτερα γήπεδο στη Ν.Φ.
Για λόγους προσβάσεων , στρατιγικής θέσεις , επαρκείς χωριτικότητας (33.000 - 35.000 θέσεις ) και ιστορικής συνέχειας , αν βρεθεί χώρος που να έχει όλα αυτά καλλήτερα τότε το συζητάμε.
Όσο για την αποπληρωμή ο πάνθηρας νομίζω έδωσε καλή εξήγηση γιατί τα εμπορικά γίνονται για το γήπεδο και όχι για την ομάδα και έτσι είναι το σωστό.
Η ομάδα να αυτοχρηματοδοτηθεί με σωστό Marketing και αύξηση της εμπορικής αξίας της ίδιας της ομάδας .
άλλωστε η τάση στην Ευρώπη είναι για γήπεδο 40.000 , δεν βλέπετε τι γίνεται στην Ιταλία. Cool

Arrow Προτειμώ γήπεδο 35.000 κάθε κυριακή είτε Ακράτητος είτε Barca γεμάτο παρά γήπεδο 50.000 και με τον Ακράτητο 20.000 και με τη Barca 50.000 . Wink

Arrow Billy Μην δίνεις σημασία , υψηλή Ντεμοτεχνία είναι με τη συνεργασία των ΑΡΔ (τα έχουν φουσκώσει τα γεγονότα) Evil or Very Mad Απλά κίνηση εντυπωσιασμού με συγκεκριμένο σκοπό φόρτισεις του κόσμου και προσπάθεια απαξίωσεις της ερασιτεχνικής αφού πλέον δεν είναι ύπο το έλεγχο του. Όσο συνεχίζει αυτά τα κολπάκια τόσο θα του έρχεται μπούμεραγκ.
Back to top
View user's profile Send private message
exitmusician
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 2456
Location: Athina, Hellas

PostPosted: Fri Feb 10, 2006 12:35 pm    Post subject: Reply with quote

OMF wrote:
Όσο για την αποπληρωμή ο πάνθηρας νομίζω έδωσε καλή εξήγηση γιατί τα εμπορικά γίνονται για το γήπεδο και όχι για την ομάδα και έτσι είναι το σωστό.


Όταν πέρα από τα έσοδα των εισιτηρίων υπάρχει μια επιπρόσθετη πηγή εσόδων από τις εμπορικές χρήσεις, το δάνειο αποπληρώνεται από τα έσοδα αυτά. Τα έσοδα από τα εισιτήρια κλπ. μένουν στην ομάδα. Αν δεν υπάρχουν εμπορικές χρήσεις, η ΑΕΚ θα αποπλήρωνε το δάνειο με τα έσοδα από τα εισιτήρια. Τις πράξεις κάντε τις μόνοι σας.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
OMF
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 1961

PostPosted: Fri Feb 10, 2006 1:51 pm    Post subject: Reply with quote

Σύγουρα όταν τα εμπορικά έχουν άμεση σχέση με το ποδοσφαιρικό γήπεδο .
Τα υπόλοιπα εμπορικά μόνο για αποπληρωμη και μετέπειται στους κατασκευαστές ή κάπως έτσι φαντάζομαι να γίνει.

Τα λάθη του Νικολαίδη και οι δύο ΑΕΚ (Σαμπράκος)
Back to top
View user's profile Send private message
SOUL_13
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 28 Apr 2004
Posts: 722
Location: Birmingham-UK

PostPosted: Fri Feb 10, 2006 5:49 pm    Post subject: Reply with quote

Polu kalo arthro tou Erpetopoulou to opoio vaszei sthn akrh to bla bla kai analyei to thema tou gipedou sthn swsth diastash (xrhmatodotish).

http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=38392

Idiaiterh prosoxh prepei na dwthei sthn paragrafo gia thn efesh ths ENIC, thn katastash pou epikrath stis sxeseis YPEXODE kai AEK (h mallon to baxalo pou epikrath) kai telika sthn anhparkth xrhmatodothsh, alla kai dunatothta apoplhrwmhs shn periptwsh kataskeuhs gipedou sthn filadelfia


Quote:
Αναρωτιέμαι ποια τράπεζα θα εγκρίνει τέτοιο δάνειο, όταν εκκρεμούν δικαστικές αποφάσεις για τον συγκεκριμένο χώρο, και τι εγγυήσεις θα ζητήσει η τράπεζα έως την αποπληρωμή του δανείου.

Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ πόρους για να πληρώνει το δάνειο δεν έχει. Το 10% που εισπράττει από τα εισιτήρια που κόβει η ΠΑΕ δεν φτάνει ούτε για τη συντήρηση των τμημάτων. Οι εμπορικοί χώροι της Νέας Φιλαδέλφειας -ο Γρανίτσας το ξέρει- δεν δικαιολογούν πιθανότητες αποπληρωμής δανείου.
Back to top
View user's profile Send private message
Admin
Site Owner
Site Owner


Joined: 16 Jan 2004
Posts: 2296
Location: Davelis Cave (απ'έξω)

PostPosted: Sat Feb 11, 2006 12:52 am    Post subject: Reply with quote

Να θέσω ένα απλό (πείτε το και απλοϊκό) ερώτημα; Γιατί τα 20.000 τ.μ. εμπορικών χώρων θεωρούνται "ανεπαρκή"; Ναι μεν είναι λιγότερα από τα 30.0000 τ.μ. του παλιού σχεδίου, δεν παύουν όμως να είναι τρεις (3) φορές περισσότερα από του Καραϊσκάκη! Το γράφω για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
panther-21-
Junior Member
Junior Member


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 119
Location: Athens,Kalamata

PostPosted: Sat Feb 11, 2006 3:47 am    Post subject: Reply with quote

Αυτο (και οχι μονο) αναρωτιεμαι και εγω...

Επισης βλεπω πρεμουρα τωρα τελευταια για τα τμηματα της ΕΡΑ ΑΕΚ...Και λεω εγω τωρα,αφου ρε αδερφια σας εχει πιασει πρεμουρα γιατι δεν γραφεστε αρχικα μελη στην Μανα για να τα στηριξετε?Γιατι δεν πατε και κανα βολλεακι ας πουμε?Οχι τπτ αλλο,αλλα εαν ολοι αυτοι που "καιγονται" για τα τμηματα της Ερα γραφοντουσαν μελη και παταγανε γηπεδακι μια στις τοσες,τοτε θα ειχαμε 10.000 μελη (και οχι 500-600 που ειναι τωρα) και 2000 σε καθε αθλημα στο γηπεδο... Wink
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Γήπεδα ποδοσφαίρου All times are GMT + 3 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 45, 46, 47 ... 55, 56, 57  Next
Page 46 of 57

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Web hosting by isol.gr