stadia.gr/forum Forum Index stadia.gr/forum
Εδώ μιλάμε για τα πάντα. Από Καλατράβα μέχρι… Καλομοίρα!
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Tο Τραμ της Αθήνας
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 39, 40, 41  Next
 
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Υποδομές και έργα
View previous topic :: View next topic  
Author Message
billy8181
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 11 Mar 2005
Posts: 3759
Location: London-UK

PostPosted: Sun Nov 06, 2005 3:42 pm    Post subject: Reply with quote

αυτό είναι γεγονός δυστυχώς,αλλα με καλή ενημέρωση πιστεύω αλλάζει η νοοτροπία του κόσμου. όντως το αμάξι είναι πια στο όριο της μόδας δεν είναι ανάγκη, δε ξέρω για σας αλλα ειδικά στης μικρές ηλικίες δε ξέρω και πολλούς που να μην έχουν κάνει ένα μικρό τρακάρισμα..

αλλα το λυπητερό είναι τα ποσοστά αυτωνών που έχουν κάνει σοβαρά τρακαρίσματα...σε κολόνες,σε στροφές,κλπ. και σε σημεία που ο δρόμος είναι μια χαρά..(γιατί την καραμέλα με τους δρόμους τι χρησιμοποιούμε συνεχεια αλλα όταν παίρνεις στροφή με 120...). "άσε φιλε έτσι είμαι μια ζωή" σου λένε μετά....e μα άμα τράκαρες 3 φορες δεν είσαι έτσι...έχεις πρόβλημα στον εγκέφαλο... Laughing

συν αυτούς που ξεκινάνε να οδηγούν παράνομα από τα 12-14....e μετά τι να σου κάνει το tram, είναι για τουρίστες και παππούδες η για κανέναν που τρέχει για το γραφείο(.άντε και το καλοκαίρι).. Wink
Back to top
View user's profile Send private message
Droulas13
Junior Member
Junior Member


Joined: 24 Jul 2004
Posts: 79
Location: Keira Knightley RULEZ

PostPosted: Sun Nov 06, 2005 4:55 pm    Post subject: Reply with quote

To tram exei statheropoiithei. Teleutaia pou to xrisimopoiisa gia tin apostasi suntagma plateia neas smurnis eida oti se wres aixmis gia na pas nea smunri theleis 22 lepta kai gia na guriseis kentro 20. Se wres mi aixmis oi xronoi peftoun katw apo ta 20 lepta kai mporei na ftasoun mexri kai 16-17 to ligotero.


Mporei na mou pei kapois posi wra kanei to antistoixo lewforio se wra aixmis kai mi?

euxaristww Smile

edit από exitmusician - συνεχόμενα posts

Manchester_7 wrote:
Ο Γιαννης νομιζω οτι με την παρατηρηση του εδωσε την "ουσια" του ολου θεματος. Ο Ελληνας αμα μπορει να παει με το αμαξι του πιο γρηγορα ΔΕΝ θα το αφησει να παρει το τραμ. Αυτο το σκεφτονται ολοι, οποτε να πως δημιουργειται το μποτιλιαρισμα!


To pan einai o sundiasmos meswn mazikis metaforas kai autokinitou!

Paradeigma :

exthes ekana tin eleini vlakeia na paw apo ta melissia pou menw sto monastiraki gia poto. Efuga apo to spiti mou 8:30 kai mexri na parkarw(sto psuri konta) kai na ftasw sti plateia monastirakia ekana panw apo 1 wra Shocked . Enw ti tha mporousa na kanw?? Na parw to autokinito mexri tin doukissis plakentias kai na parw to metro. tha ithela to polu 40 me 45 lepta!!! Kai tha plirwna kai polu ligotera lefta!

Twra gia na gurisw kserete posi wra ekana??? 1 wra kai 30 lepta!!!!! Kai malista apo ena simeio kai meta to eixa patisei kai trela(gurw sta 130 km/wra). Giati??? Giati mexri na vgw stin athinas, milame gia apostasi 500 metrwn, 40 lepta!!!!

Yparxei kana emotion na automoutzwthw??? toulaxiston twra to pira to mathima mou Smile


YG Vevaia tha mou peis an theleis na guriseis meta ta mesanuxta ti kaneis??? E tote parto to g@@mimeno, ti na kanoume. Evil or Very Mad
Back to top
View user's profile Send private message
billy8181
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 11 Mar 2005
Posts: 3759
Location: London-UK

PostPosted: Sun Nov 06, 2005 5:54 pm    Post subject: Reply with quote

αν βγείς βραδυ μπορείς να γυρίσεις με taxi, αν είστε παρέα το μοιράζεστε και δεν βγαίνει πολύ(ειδικά στην ελλάδα είναι από τα πιο φτηνά).άμα είσαι έχω από club η σε κεντρικό σημείο κατά πασα πιθανότητα θα υπάρχει,αλλιώς μπορεί κανεις να έχει πρόχειρο ένα τηλέφωνο ραδιοταξί.

νομίζω υπάρχουν και νυχτερινά λεωφορεία(εξαρτάται για τι ξενύχτι μιλάμε...). είναι μια λύση αλλα κολλάνε στην κίνηση και αυτά(εξαρτάται που πας...). Smile
Back to top
View user's profile Send private message
siakabetis
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 01 Oct 2004
Posts: 1426
Location: patras

PostPosted: Sun Nov 06, 2005 7:17 pm    Post subject: Reply with quote

και αμα εισαι σε κλαμπ καθεσε λιγακι παραπανω πινεις κανα ποτο παραπανω και 5 το πρωι περνεις τα τρενα και πασ σπιτακι σου χωρις το αγχος του παρκαρισματος Wink
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
alekos
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 873
Location: Athens

PostPosted: Mon Nov 07, 2005 2:03 pm    Post subject: Reply with quote

Otan eida gia prwth fora to tram na kineitai sthn paraliakh zwnh, to sndyasa amesws me omadikes metakinhseis thamwnwn twn club ths paraliakhs. Twra an ayto gia ta metra mas einai outopiko ti na pw...
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
alekos
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 873
Location: Athens

PostPosted: Wed Nov 09, 2005 10:50 am    Post subject: Reply with quote

Apo Kathimerini :

Eκπτωση σε θέατρα με εισιτήριο του τραμ
Στο πρόγραμμα συμμετέχουν τριάντα αθηναϊκές σκηνές
Eφη Xατζηιωαννιδου

Σε μία προσπάθεια τόνωσης της επιβατικής του δύναμης, το Tραμ... «κατεβαίνει» σε 30 αθηναϊκές σκηνές, που δηλώνουν πρόθυμες να προβούν σε μείωση του εισιτηρίου τους, προκειμένου να συνδράμουν και αυτές ώστε να παρακινηθούν οι πολίτες να επιλέξουν το Tραμ και για μετακίνηση και για διασκέδαση.

Xθες, η διοίκηση της TPAM A.E. εγκαινίασε την καμπάνια «Πάμε Θέατρο», στην οποία ανταποκρίθηκαν ηθοποιοί και καλλιτέχνες που στην πλειονότητά τους τους επαίνεσαν την προσπάθεια και εξέφρασαν την ελπίδα το μέτρο να παραταθεί για όλο το χειμώνα.

Tο πιλοτικό πρόγραμμα «Πάμε Θέατρο» θα έχει διάρκεια δύο μηνών (Nοέμβριο και Δεκέμβριο του 2005) και θα δίνει τη δυνατότητα σε όσους σκοπεύουν να μεταβούν στο θέατρο χρησιμοποιώντας το Tραμ να απολαμβάνουν έκπτωση στην τιμή του εισιτηρίου τους κατά 30%-80%. H έκπτωση, το ποσοστό της οποίας διαφέρει ανάλογα με το θέατρο, θα ισχύει υπό την προϋπόθεση ότι ο επιβάτης θα επιδεικνύει το εισιτήριο του Tραμ, που θα έχει ακυρωθεί τουλάχιστον μιάμιση ώρα νωρίτερα από την έναρξη της παράστασης. Nα σημειωθεί ότι όλα αυτά τα θέατρα είναι προσβάσιμα από το Tραμ, είτε άμεσα είτε σε συνδυασμό με κάποιο άλλο μέσο σταθερής τροχιάς. Oι επιβάτες θα πρέπει να επικοινωνούν τηλεφωνικώς με το κάθε θέατρο πριν ξεκινήσουν ή να επισκέπτονται την ειδική ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε γι’ αυτόν τον σκοπό, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www. PameTheatroMeTram, gr.

«Tο τραμ έχει μπει πλέον δυναμικά στη ζωή μας», επεσήμανε ο υπουργός Mεταφορών και Eπικοινωνιών κ. Mιχάλης Λιάπης, «και έχει αποδείξει ότι δεν είναι απλώς ένα μέσο μαζικής μεταφοράς, αλλά εξελίσσεται σε αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της πόλης.

Tο καλοκαίρι μάς πήγε παραλία και τώρα, ως το πλέον μαγικό μέσο, μας ταξιδεύει παντού και μας ανοίγει μια άλλη διάσταση της ζωής. Προσπαθούμε να στηρίξουμε το θέατρο και να αναδείξουμε την ανεκτίμητη προσφορά του Tραμ».

Iκανοποίηση

Aπό την πλευρά τους οι άνθρωποι της TPAM A.E., τόσο ο πρόεδρος κ. Aλέξανδρος Bραχνός όσο και ο διευθύνων σύμβουλος κ. Σοφοκλής - Aνδρέας Ψιλιανός, δήλωσαν ικανοποιημένοι από την καθημερινή κίνηση που παρουσιάζει το μέσον, αφού, κατά δήλωσή τους, οι ημερήσιες μετακινήσεις αγγίζουν τις 40.000. Bεβαίως, ακόμη και αυτός ο αριθμός πολύ απέχει από τις προβλέψεις της αρχικής και υπεραισιόδοξης μελέτης του κ. Xρ. Bερελή, που έκανε λόγο για 80.000 καθημερινούς χρήστες. Για να επιτευχθούν όμως αυτοί οι στόχοι, ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς. Παράλληλα, είναι γεγονός ότι το Tραμ, που μετά βίας «πιάνει» στον κεντρικό ιστό της πόλης ταχύτητα 20 χλμ./ώρα, κινείται με περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ λειτουργικά έξοδα ετησίως, ενώ το έλλειμμα κατά τον πρώτο χρόνο ζωής του άγγιξε τα 6 εκατομμύρια ευρώ.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
Giannis
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 29 Mar 2004
Posts: 1682
Location: Ελβετία

PostPosted: Thu Feb 02, 2006 6:28 pm    Post subject: Reply with quote

Με κόστος 35 εκατ. ευρώ
Στην τελική ευθεία η δημοπράτηση της επέκτασης του τραμ προς το κέντρο του Πειραιά
Cool Exclamation


http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=681381&lngDtrID=244


Τον Σουφλιά τον ρώτησε κανείς;;; Twisted Evil
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
aquaman
New Member
New Member


Joined: 02 Oct 2004
Posts: 26
Location: Nea Smyrni

PostPosted: Thu Feb 02, 2006 6:52 pm    Post subject: Reply with quote

Οι οθόνες πάντως στα βαγόνια του τραμ μας ενημερώνουν ότι η επέκταση προς το Ασκληπιείο (Βούλα) θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2006.
Θα γίνει νέα γραμμή πχ "Κολυμβητήριο - Ασκληπιείο";
Γιατί αλλιώς νομίζω πως αν γίνει ως συνέχεια σε μία απ΄τις 2 υπάρχουσες γραμμές θα καθυστερούν περισσότερο τα δρομολόγια.
Back to top
View user's profile Send private message
Alkis
Senior Member
Senior Member


Joined: 20 Sep 2005
Posts: 448
Location: Τώρα πισω Αθήνα

PostPosted: Thu Feb 02, 2006 7:24 pm    Post subject: Reply with quote

aquaman wrote:
Γιατί αλλιώς νομίζω πως αν γίνει ως συνέχεια σε μία απ΄τις 2 υπάρχουσες γραμμές θα καθυστερούν περισσότερο τα δρομολόγια.


Acquaman, δεν έχω προσωπική εμπειρία του τραμ συνεπώς δεν γνωρίζω: γιατί εάν η γραμμή προς Βούλα γίνει ως επέκταση της υπάρχουσας γραμμής προς Γλυφάδα θα καθυστερήσει τα δρομολόγια; Θα έλεγα ότι θα είναι καλύτερα εάν είναι επέκταση παρά νέα γραμμη γιατί αλλιώς θα πρέπει όλος ο κόσμος να αλλάζει τραμ για να πάει από Αθήνα στην Βούλα.

Μια που μιλάμε για το τραμ, μπορεί κανείς εδώ να με διαφωτίσει:

1) Τι έγινε τελικά με το "πράσινο κύμα". Τελευταία φορά που άκουσα, μόνο μέρος του είχε υλοποιηθεί. Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι κατα πόσο η καθυστέρηση στην υλοποίηση είναι λόγω χρημάτων, γραφειοκρατίας ή πραγματικών τεχνικών ή κυκλοφοριακών προβλημάτων στις συγκεκριμένες διασταυρώσεις;

2) Έχει σκεφτεί κανείς να ξηλώσουν μερικούς σταθμούς του τραμ έτσι ώστε να πηγαίνει πιο γρήγορα; Γιατί από την μία θέλουμε το τραμ να έχει ταχύτητες μετρό και από την άλλη θέλουμε να σταματάει όσο συχνά όσο και ένα λεωφορείο.

3) Το γεγονός ότι το τραμ φαίνεται να επεκτείνεται προς το λιμάνι ελπίζω να μην σημαίνει ότι θα εγκαταλήψουν την επέκταση του μετρό στο κέντρο του Πειραιά. Γιατί, για να πούμε την αλήθεια, το κέντρο του Πειραιά είναι τόσο πυκνοδομημένο που το μετρό θα είναι πολύ πιο χρήσιμο από το τραμ.

Πάντως, καθότι δεν έχουν ακόμα καταλήξει στην διαδρομή του μετρό (ή του ΗΣΑΠ?) στον Πειραιά, φαίνεται περίεργο να αρχίζουν να κτίζουν το τραμ. Τους βλέπω να κάνουν το ίδιο λάθος με την πρώτη γραμμή στο Σύνταγμα ή οποία πηγαινοέρχεται μισο-άδεια γιατί ανταγωνίζεται το μετρό. Συν του ότι πρέπει να προβλέψουν να συνδιάζονται οι στάσεις του τραμ με του μετρό (για εύκολη μετεπιβήβαση) το οποίο είναι δύσκολο εάν δεν ξέρουμε που θα είναι οι σταθμοί του μετρό!

Από την άλλη πλευρά, εάν περιμένουμε να αποκρυσταλωθεί η επέκταση του Μετρό για Πειραιά, ζήσε Μαι μου να φας τριφύλι! Rolling Eyes

4) Υπάρχει πρόβλεψη στο Ελληνικό να επικοινωνούν η γραμμή τραμ με τον νέο σταθμό του Μετρό; (παρεπιπτώντος, που θα είναι ο νέος σταθμός του μετρό στο Ελληνικό; Δίπλα στον ανατολικό αερολιμένα?)
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
siakabetis
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 01 Oct 2004
Posts: 1426
Location: patras

PostPosted: Thu Feb 02, 2006 11:18 pm    Post subject: Reply with quote

η επεκταση ρτου μετρο στο πειραια δε νομιζω να εχει να κανει με το τραμ καθως ττο μετρο θα πηγαινει απο το χαιδαρι στο πειραια απο τη μερια του σχιστου
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
aquaman
New Member
New Member


Joined: 02 Oct 2004
Posts: 26
Location: Nea Smyrni

PostPosted: Fri Feb 03, 2006 12:31 am    Post subject: Reply with quote

Alkis ανέφερα οτι θα αργούν περισσότερο διότι μία επέκταση της γραμμής πρέπει να συνοδεύεται και από αντίστοιχη αύξηση του στόλου.Δεν ξέρω αν τα οικονομικά της ΤΡΑΜ Α.Ε. της επιτρέπουν να προβεί σε μια τέτοια κίνηση σ'αυτή τη φάση τουλάχιστον.Με τον ίδιο αριθμό βαγονιών να πρέπει να καλύψουν μεγαλύτερη απόσταση ,αναπόφευκτα θα αραιώσουν τα δρομολόγια.
Κι επειδή οι περιοχές από Γλυφάδα προς Βούλα είναι αρκετά αραιοκατοικημένες ουσιαστικά η γραμμή αυτή θα εξυπηρετεί το νοσοκομείο και το καλοκαίρι τις παραλίες (που έτσι κι αλλιώς καλύπτονται από επαρκή δρομολόγια λεωφορείων).Άρα νομίζω πως θα ήταν καλύτερο μια ξεχωριστή γραμμή με αραιότερα δρομολόγια εκεί.
Back to top
View user's profile Send private message
Admin
Site Owner
Site Owner


Joined: 16 Jan 2004
Posts: 2296
Location: Davelis Cave (απ'έξω)

PostPosted: Fri Feb 03, 2006 12:57 am    Post subject: Reply with quote

Μιλάμε για 1000 μέτρα σκάρτα (και πολλά λέω) από την Μεταξά ως το Ασκληπιείο. Δεν αξίζει και να το συζητάμε νομίζω για το αν θα γίνει νέα γραμμή. Φυσικά και απλώς θα γίνει επέκταση της υπάρχουσας.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Manchester_7
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Apr 2004
Posts: 800
Location: 53.3° N 2.3° W (Manchester, United Kingdom)

PostPosted: Fri Feb 03, 2006 2:48 pm    Post subject: Reply with quote

Οπως το λεει ο Admin ειναι. Μιλαμε για 7-10 λεπτα περπατημα. Ημαρτον δηλαδη! Οσο για το πρασινο κυμα, οσο η SIEMENS εχει την σηματοδοτηση δεν προκειται να αλλαξει τιποτα. Γνωστα πραγματα εδω και καιρο.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
siakabetis
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 01 Oct 2004
Posts: 1426
Location: patras

PostPosted: Fri Feb 03, 2006 6:57 pm    Post subject: Reply with quote

για πιο λογο? τι ακριβως παιζει μετην siemens?
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Alkis
Senior Member
Senior Member


Joined: 20 Sep 2005
Posts: 448
Location: Τώρα πισω Αθήνα

PostPosted: Sat Feb 04, 2006 2:39 am    Post subject: Reply with quote

siakabetis wrote:
η επεκταση ρτου μετρο στο πειραια δε νομιζω να εχει να κανει με το τραμ καθως ττο μετρο θα πηγαινει απο το χαιδαρι στο πειραια απο τη μερια του σχιστου


Είχα την εντύπωση ότι τόσο ο ΗΣΑΠ όσο και το μετρό εξετάζουν την επέκταση τους στο κέντρο του Πειραιά. Φαντάζομαι ότι το Μετρό θα επεκταθεί από την πλευρά του σχιστού προς το Πασαλιμάνι ενώ το ΗΣΑΠ με διακλάδωση από το Παλαιό Φάληρο (?). Τώρα βέβαια καθότι ούτε η επέκταση από Χαιδάρι δεν έχει δρομολογηθεί, ζήσε Μαη μου να φας τριφύλι άρα καλά κάνει το Τραμ και δεν περιμένει.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
siakabetis
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 01 Oct 2004
Posts: 1426
Location: patras

PostPosted: Sat Feb 04, 2006 6:21 pm    Post subject: Reply with quote

ρε παιδια εχουμε να ακουσουμε πολυ καιρο για τα τραμ στις υπολοιπες πολεις της ελλαδας. ξερουμε πλεον τιποτα?
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Giannis
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 29 Mar 2004
Posts: 1682
Location: Ελβετία

PostPosted: Thu Feb 09, 2006 2:01 pm    Post subject: Reply with quote

To τραμ της Αθήνας...και του Πειραιά



Tραμ: επιστρέφει Πειραιά

H επέκταση της γραμμής θα φέρει μεγάλες αναπλάσεις πλατειών


http://www.tanea.gr/print_article.php?e=A&f=18460&m=N16&aa=1


...οι λεπτομέρειες και τα σχέδια

http://www.tanea.gr/docs/trampeireas.pdf
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
BillyNi
Visitor
Visitor


Joined: 25 Nov 2005
Posts: 4

PostPosted: Sun Feb 12, 2006 8:30 pm    Post subject: Reply with quote

Σε ολο τον κοσμο το τραμ συνυπαρχει με το αυτοκινητο. Μονο στην Ελλαδα πρεπει το τραμ να κλεινει δρομους. Evil or Very Mad
Back to top
View user's profile Send private message
billy8181
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 11 Mar 2005
Posts: 3759
Location: London-UK

PostPosted: Mon Feb 13, 2006 12:54 am    Post subject: Reply with quote

πολύ καλο έργο, και για μένα θα έπρεπε να γίνει σε άλλες πόλεις το ίδιο....το tram είναι λειτουρικό, εύκολο και στήνεται πιο γρήγορα από metro(ειδικά αν σου παίρνει 3000000 χρονια σαν εμάς....βλέπε σαλονίκη).οποτε δε βλέπω γιατί να μην γίνει κάτι τέτοιο και σε άλλες πόλεις;

όσον αφορά της αναπλάσεις και τον πειραιά....e καιρός ήταν, απορώ πως έγινε ολυμπιάδα το 2004 έτσι....και με τέτοιο λιμάνι.

αν βεβαια γίνει όλο αυτό μέχρι το 2008 είναι άλλο θέμα... Wink
Back to top
View user's profile Send private message
gm2263
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 1840
Location: Athens, Hellas

PostPosted: Mon Feb 13, 2006 1:14 am    Post subject: Reply with quote

Ευελπιστώ ότι θα υλοποιηθούν ολα αυτά. Αν μάλιστα γινόταν το τράμ να πάει και στην Καστέλλα ακόμα καλύτερα... Μιλάμε για ποιότητα... Smile
Back to top
View user's profile Send private message
siakabetis
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 01 Oct 2004
Posts: 1426
Location: patras

PostPosted: Mon Feb 13, 2006 1:14 pm    Post subject: Reply with quote

ρε παιδια με το τραμ στη λαρισα και στην υπολοιπη επαρχια τι γινεται? θυμαμαι που λεγαμε παρα πολλα πλανα περυσι τετοια εποχη
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
billy8181
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 11 Mar 2005
Posts: 3759
Location: London-UK

PostPosted: Mon Feb 13, 2006 1:51 pm    Post subject: Reply with quote

πολλά ρωτάς φιλε και θα απογοητευτείς Laughing ....είπαμε ηλιακά tram θα γίνουν αλλα κάθε πράμα στην ώρα του. Laughing
Back to top
View user's profile Send private message
tonibest24
Junior Member
Junior Member


Joined: 13 Oct 2005
Posts: 130
Location: London

PostPosted: Wed Feb 15, 2006 1:36 am    Post subject: Reply with quote

@billyΝι

Αν και καταλαβαινω τι θελεις να πεις οτι δηλαδη το τραμ πρεπει να συνυπαρχει με το αυτοκινητο στο οδοστρωμα εντουτοις να επισημανω οτι σε αρκετες περιπτωσεις το Τραμ κλεινει δρομους. Αναφερω χαρακτηριστικα την Κων/πολη οπου το τραμ εχει δικια του λωριδα κυκλοφοριας στην περιοχη της Αγιας Σοφιας αλλα και αλλου και το τραμ του Αμστερνταμ το οποιο κινειται εκτος κεντρου σε δικια του λωριδα.
Back to top
View user's profile Send private message
Nikolis_Efentis
New Member
New Member


Joined: 27 Oct 2005
Posts: 61
Location: athens - toronto - paris

PostPosted: Wed Feb 15, 2006 5:29 am    Post subject: Reply with quote

στο τορόντο που ζω τώρα αλλά και στις βρυξέλλες όταν έμενα πριν από χρόνια το τραμ δεν έχει πάντα δική του ξεχωριστή λωρίδα κυκλοφορίας..ειδικά στο τόροντο στο downtown τραμ και αυτοκίνητα συνυπάρχουν αρμονικά ...κορναρίσματα από ανυπόμονους οδηγούς δεν έχω ακούσει μέχρι τώρα , ακόμα και σε ώρες αιχμής ..γιατί στην αθήνα και στην ελλάδα πρέπει να γκρινιάζουμε συνέχεια δε μπορώ να το καταλάβω !!..κι από ταχύτητα το τραμ στο τορόντο δεν πάει πολύ γρηγορότερα (ούτε στις βρυξελλες, στη νάντη ή στη γκρενομπλ που γνωρίζω από προσωπική εμπειρία)...κι εν πάσει περιπτώσει κατά την άποψή μου προέχει το συμφέρον του συνόλου από την ευκολία και τη βολή του κάθε ιδιώτη που καβαλάει το ΙΧ του ..ας κάνουν λίγο υπομονή ..κι ισως το ξανασκεφτούν να πάνε με το ΙΧ από κει που περνάει το τραμ και το πάρουν κι οι ίδιοι ή έστω αφήσουν αυτούς που το χρησιμοποιούν να πάνε γρηγορότερα Razz
Back to top
View user's profile Send private message
limito
Full Member
Full Member


Joined: 14 Apr 2005
Posts: 373
Location: Larisa

PostPosted: Wed Feb 15, 2006 10:47 pm    Post subject: Reply with quote

siakabetis wrote:
ρε παιδια με το τραμ στη λαρισα και στην υπολοιπη επαρχια τι γινεται?

Καλό! Laughing Το 'αλλο με τον Τοτό το ξέρεις;;;Εδώ δεν κάνουν άλλα και άλλα έργα τραμ θα κάνουν;;;
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Υποδομές και έργα All times are GMT + 3 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 39, 40, 41  Next
Page 32 of 41

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Web hosting by isol.gr