stadia.gr/forum Forum Index stadia.gr/forum
Εδώ μιλάμε για τα πάντα. Από Καλατράβα μέχρι… Καλομοίρα!
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Εδώ κολλάνε τα πάντα ΕΚΤΟΣ ΣΠΟΡ
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 117, 118, 119 ... 157, 158, 159  Next
 
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Το "πολιτικό" κλουβί με τους τρελούς
View previous topic :: View next topic  
Author Message
SaTaN
Junior Member
Junior Member


Joined: 08 Feb 2004
Posts: 131

PostPosted: Wed Nov 23, 2005 11:54 am    Post subject: Reply with quote

Pali rompa giname diladi panevropaikws....

An kai to 84% paraeinai ypsilo gia na einai alithino..... Giati an einai alihino tote there is no hope, kai as gyrisoume oloi stis spilies gia na diekolynoume ta pragmata....
Back to top
View user's profile Send private message
billy8181
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 11 Mar 2005
Posts: 3759
Location: London-UK

PostPosted: Wed Nov 23, 2005 12:09 pm    Post subject: Reply with quote

προσωπικά πιστεύω αρκετή απαντήσανε για τους λόγους 1+2 που έγραψα παραπάνω.δεν νομίζω στην ελλάδα να είμαστε πιο θρήσκοι από καθολικά κράτη όπως η πολωνια πχ.,βάλε και τους ιταλούς.απλός εμείς έχουμε και μια τάση να τα δηλώνουμε όλα...

ενδιαφέρον θα ήταν να ρώταγαν αυτό το ποσοστό λοιπόν τι γνωρίζει για τι θρησκεία(εφόσον πιστεύει θα έχει και κάποια ιδέα πάνω στο αντικείμενο ...).

σίγουρα η θρησκεία υπάρχει και παίζει ρολο,αλλα τέτοια ποσοστά είναι ακραία,η ghana πχ. φτάνει τα όρια του φανατισμού και μιλάμε για τρίτο κράτος. και αυτoi πάνε στην εκκλησια...όπως και στην νιγηρία πχ.
Back to top
View user's profile Send private message
Ypsilon
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3951
Location: Copenhagen, Denmark

PostPosted: Wed Nov 23, 2005 12:23 pm    Post subject: Reply with quote

Ε ναι, δεν πιστεύω ότι τίθεται θέμα ρεζιλέματος. Σιγά...
Αν βγεις στον δρόμο και ρωτήσεις οποιονδήποτε αν πιστεύει στο Θεό θα σου πει "ναι". Οι περισσότεροι μηχανικά και χωρίς να έχουν ιδιαίτερη σχέση ούτε με τη θρησκεία, ούτε με τις διδαχές της.
Και εννοείται ότι οι Έλληνες δεν πολυπατάνε στην εκκλησία, και όσοι πατάνε, το κάνουνε στις μεγάλες γιορτές, και το κυριότερο, χωρίς να καταλαβαίνουν τι ακούνε στη λειτουργία.
Σε αντίθεση με τους καθολικούς που συμμετέχουν και οι ίδιοι στη λατρεία.
Το αν είμαστε ξενοφοβικοί, συντηρητικοί, ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, έχει να κάνει με ένα ολόκληρο πλέγμα παραδόσεων και τις ιδιαιτερότητες της ελληνικής κοινωνίας, και όχι αποκλειστικά με τη θρησκεία, η οποία βεβαίως και φέρει μερίδιο.
Η εύκολη στοχοποίηση πάντα με έβρισκε αντίθετο.
Και με την ίδια λογική που κάποιος λέει ότι γυρνάω στις σπηλιές επειδή πιστεύω στο Θεό, θα μπορούσα κι εγώ το ίδιο εύκολα να τον κατηγορήσω για το ίδιο πράγμα: Ότι με το να μην πιστεύει (δικαίωμά του) και κυρίως να μην ξέρει γιατί δεν πιστεύει, μάλλον εκείνος είναι που ζει σε μια κατάσταση ζούγκλας.
Και κάτι ακόμα: Με τα πιστεύω των άλλων δεν κάνουμε κριτική, είναι άκομψο. Είναι σαν να μου λέει κάποιος τι θα φάω, πώς θα ντυθώ ή τι θα ψηφίσω για να είμαι αρεστός σε αυτόν.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
billy8181
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 11 Mar 2005
Posts: 3759
Location: London-UK

PostPosted: Wed Nov 23, 2005 12:31 pm    Post subject: Reply with quote

σύμφωνοι,αλλα αυτά τα μεγάλα ποσοστά δεν αφήνουν και πολύ χορo για άλλες θρησκείες αν και εφόσον η πλεοψηφία είναι ορθόδοξοι(που υποθέτω αυτό είναι το μήνυμα),και εφόσον είναι(υποθέτω) κοινός αποδεκτό πως υπάρχει ένα σχετικά μεγάλο ποσοστό ανθρώπων που δηλώνει κάτι είτε από ανασφάλεια είτε από συνήθεια/αγνοια, αυτό τότε είναι πρόβλημα.

δεν είναι ρεζίλι, απλός καταλαβαίνεις πoiα κράτη(χωρίς παρεξήγηση) έχουν τέτοια ποσοστά και χωρίς να φταίνε. μιας και εμείς δεν είμαστε θέλω να ελπίζω σε αυτό το στάδιο αλλα μας τρώνε oi "λαθασμενες" δημοσκοπήσεις, είναι κρίμα να δίνουμε λάθος στοιχεια.

καλο είναι να κρατάς την θρησκεία σου και τα ήθη αλλα να ξέρεις και γιατί.


Last edited by billy8181 on Wed Nov 23, 2005 12:34 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
SaTaN
Junior Member
Junior Member


Joined: 08 Feb 2004
Posts: 131

PostPosted: Wed Nov 23, 2005 12:34 pm    Post subject: Reply with quote

Symfono en meri mazi sou Y, alla eho na episimano to parakato:

Synithos einai aftoi pou PISTEVOUN oi opoioi de kseroun gia poio logo pistevoun, kai ohi to antitheto.

Den eho kamia diathesi na ypodeikso se kapoion ti prepei na pistevei kai ti ohi. Opos sosta eipes, einai dikaioma tou/tis. Apla ekfrazo tin prosopiki mou apopsi sto thema. Isos ligo akompsa, ofeilo na omologiso, alla tosa hronia akompson ypodeikseon shetika me to ti prepei na pistevo kai to poso lathos einai to na min pistevo afta pou pistveoun oi ypoloipoi, me ehoun kanei ligo "clumpsy" otan anaferomai se themata thriskeias.
Back to top
View user's profile Send private message
Ypsilon
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3951
Location: Copenhagen, Denmark

PostPosted: Wed Nov 23, 2005 12:39 pm    Post subject: Reply with quote

ΟΚ, κατανοητόν. Εκείνο που ήθελα να πω εγώ (επειδή αυτή η συζήτηση είναι τεράστια) είναι πως ακριβώς επειδή πολλοί που λένε ότι πιστεύουν δεν ξέρουν το γιατί, είναι τουλάχιστον άδικο να συμπεριλαμβάνονται σε τέτοιες δημοσκοπήσεις. Στις οποίες χωρίς περίσκεψη λένε ένα μεγαλοπρέπές "ναι" και βγαίνει μετά η Ελλάδα ως χώρα μουτζαχεντίν.
Είπαμε, είναι περισσότερο από συνήθεια και δεν έχει να κάνει με την ουσία.
Σε κάθε περίπτωση, αυτό δεν έχει να κάνει με την πίστη καθαυτή, διότι υπάρχουν και πολλοί που ξέρουν γιατί πιστεύουν, και ακριβώς επειδή ξέρουν δεν είναι ούτε συντηρητικοί, ούτε αναχρονιστές, ούτε ψευδοπουριτανοί.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
alekos
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 873
Location: Athens

PostPosted: Wed Nov 23, 2005 3:12 pm    Post subject: Reply with quote

Aπέτυχε η διεθνής κοινότητα να περιορίσει την πείνα

Eξι εκατομμύρια παιδιά πεθαίνουν ετησίως από την πείνα αναφέρει έκθεση του Oργανισμού για τα Tρόφιμα και τη Γεωργία του OHE ...

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_world_930015_23/11/2005_164538
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
rchos7
Senior Member
Senior Member


Joined: 22 Apr 2005
Posts: 554
Location: p.faliro

PostPosted: Wed Nov 23, 2005 5:15 pm    Post subject: Reply with quote

παιδια συγνωμη αλλα ειτε δεν καταλαβα αυτο που λετε ειτε απλα καποια απο αυτα που λετε μου φαινονται εξοφρενικα.αυτο το παλι ρομπα γιναμε του σαταν ουτε που θα το σχολιασω.ειναι δυνατον δηλαδη να γινετε ρομπα μια χωρα επειδη πιστευει στο θεο?ελεοσ δηλαδη.η δηλαδη πρεπει να ντρεπομαι επειδη σε μια δημοσκοπηση βγηκε οτι οι ελληνες πιστευουμε σε μεγαλυτερο ποσοστο απο αυστριακους,γαλλους,γερμανους...!τωρα οσο για το σχολιο του Υ ενταξει δηλαδη αν ειναι δυνατον αυτη η αποψη περι μουτζαχεντιν!οτι κοροιδευουμε τους αμερικανους να τα λεμε και εμεις.εχει σχεση διλαδι η θρησκοληψια και γενικα η θρησκευτικη μανια με το αν πιστευει καποιος στον θεο η οχι?επισης το οτι μεσα απο την ιστορια μας ειμαστε μια αμοιγως ορθοδοξη χωρα δεν μας κανει χειροτερους η πιο απολυτιστους απο αλλες χωρες που εχουν μοντελο πολυπολιτισμικο και πολυθρησκευτικοουτε αυτο αυτοματα αποδεικνιει οτι δεν υπαρχει ελευθερια και ανεξηθρησκεια.δεν λεω ας πουμε οτι οι μουσουλμανοι και οι λοιπες θρησκευτικες 'μειονοτητες' τα εχουν ολα λυμενα στην ελλαδα αλλα αυτο δεν εχει σχεση με την ορθοδοξια αλλα με την πολιτεια.
παντως πρεπει να πω οτι και εγω πιστευω οτι καποιοι απο αυτο το 84% απαντουν μηχανικα και οχι απο καρδιας και μεσω του τροπου ζωης τους.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Ypsilon
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3951
Location: Copenhagen, Denmark

PostPosted: Wed Nov 23, 2005 6:20 pm    Post subject: Reply with quote

rchos7 wrote:
τωρα οσο για το σχολιο του Υ ενταξει δηλαδη αν ειναι δυνατον αυτη η αποψη περι μουτζαχεντιν!οτι κοροιδευουμε τους αμερικανους να τα λεμε και εμεις.εχει σχεση διλαδι η θρησκοληψια και γενικα η θρησκευτικη μανια με το αν πιστευει καποιος στον θεο η οχι?


Χμμμμ... Rolling Eyes Δεν είπα αυτό με τον τρόπο που το εννόησες. Είπα απλώς ότι αν το 84% του πληθυσμού πιστεύει πράγματι στον Θεό, πάει καλά. Και προφανώς, σκασίλα μας τι θα πουν και τι θα σκεφτούν για εμάς οι άλλοι (το αιώνιο απωθημένο μας).
Επειδή όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει είπα πως όσοι ισχυρίζονται πως πιστεύουν χωρίς να γνωρίζουν την τύφλα τους, δεν διαφέρουν σε τίποτα από τους αμόρφωτους μουλάδες οι οποίοι έλκουν τον φανατισμό τους όχι τόσο από την πίστη τους, όσο από την ασχετοσύνη και την ευπιστία τους. Και τότε γίνονται επικίνδυνοι, διότι αν αυτά που κάνουν είναι αυτά που δίδαξε ο Αλλάχ, τότε μιλάμε για μια θρησκεία - απάτη (που προφανώς δεν είναι).

Αντιστοίχως, όσοι από εμάς δηλώνουν ότι πιστεύουν αλλά φέρονται στον ξένο εργάτη σαν σκουπίδι, μη αφήνοντάς τον πχ, ούτε τζαμί να χτίσει, τότε δεν είμαστε χριστιανοί, κάτι άλλο είμαστε. Και είναι δικαίωμά μας να είμαστε όσο αδιάφοροι θέλουμε στο σπίτι μας μέσα, αλλά όταν για τις συμπεριφορές μας βάζουμε μπροστά έναν θεό που "πιστεύουμε" χωρίς να γνωρίζουμε, τότε γυρνάμε στη θεοκρατία και ορθώς μας κατηγορούν για οπισθοδρόμηση.
Τόσο απλά. Μην τα μπερδεύουμε. Wink
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
marin
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 29 Apr 2004
Posts: 1414
Location: London

PostPosted: Thu Nov 24, 2005 12:36 am    Post subject: Reply with quote

rchos7 wrote:
δεν λεω ας πουμε οτι οι μουσουλμανοι και οι λοιπες θρησκευτικες 'μειονοτητες' τα εχουν ολα λυμενα στην ελλαδα αλλα αυτο δεν εχει σχεση με την ορθοδοξια αλλα με την πολιτεια.


Akribws. Kai ta dyo stin Ellada tautizontai. Diladi den mporoume na milame gia kratos kai politeia anexartiti apo tin ekklisia, kai gia auto ta opoia mikra i megala problimata thriskeutikwn meionotitwn einai dyskolo na lythoun.

Kai prin arxisete na fwnazete den ennow oti eimaste kratos mouladwn, aplws oti i ekklisia stin Ellada den exei apogalaktisthei akoma apo tin "exousia" kai thelei na exei logo se polla pragmata pou tha eprepe na exei logo apokleistika kai mono i nomothetiki exousia toutestin i bouli twn Ellinwn.
Back to top
View user's profile Send private message
gm2263
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 1840
Location: Athens, Hellas

PostPosted: Thu Nov 24, 2005 8:16 am    Post subject: Reply with quote

...και στο κάτω-κάτω αν είμαστε πραγματικά "tolerant" και δημοκράτες, τι θα μας πείραζε ένα Τζαμί σε κάποιο χώρο, έστω όχι κοντά σε αμιγώς κατοικημένη κοινότητα για να μην ενοχλούνται οι πολλές φορές "μη μου άπτου" περίοικοι.

Βέβαια, κι' εμένα αν έβγαινε ο Μουεζίνης στο μιναρέ δίπλα από το σπίτι μου, κι' εγώ θα αγχωνόμουνα, αλλά χώροι (ακόμα) υπάρχουν. Στο κάτω-κάτω με τρόμο θυμάμαι τα κακής ποιότητας μεγάφωνα των εκκλησιών πρίν πολλά χρόνια στην επαρχία που Κυριακές πρωί σε ανάγκαζαν να υποστείς με την κακοφωνία τους τη Θεία Λειτουργία. Μάλιστα μια φορά θυμάμαι (τέλη δεκαετίας 70) είχαμε οικογενειακώς αφιχθεί σε μια κύρια πόλη της Στερεάς Ελλάδος (σήμερα θα ειναι κοντά 70-90 χιλιάδες κάτοικοι, δε συγκεκριμενοποιώ για να μην προκαλέσω αντιδράσεις) και ο πατέρας μου που οδηγούσε κάποιες τρείς - τέσσερεις ώρες (από τα χαράματα είμασταν στο δρόμο) ζήτησε ένα καφέ από ένα καφενείο και του είπαν πως δεν μπορούν να σερβίρουν αν δεν τελειώσει η λειτουργία!!!. Οπότε τι λέμε για μουσουλμάνους, η μανία του να επιβάλλουμε την κυρίαρχη άποψη και σε αυτούς που δεν καίγονται βρε αδερφέ να τη συμμεριστούν, και η περιφρόνηση πρός τη διαφορετικότητα "είναι στο αίμα μας, στα κύτταρα μας" που λέει και μια σύγχρονη αοιδός...

Παιδιά, η υπερβολή και η μισαλλαδοξία είναι κακό πράγμα. Αυτό που είναι ανησυχητικό εδώ πέρα είναι το ότι δεν φαίνεται να υπάρχει θέληση να λυθεί το ζήτημα. Εμ τους αφηνεις και μπαίνουν, εμ τους ταλαιπωρείς με τα "χαρτιά" της νομιμοπόιησης τους, . εμ τους εκμεταλλεύεσαι, εμ τους παρενοχλείς με ηλίθιες επιχειρήσεις "σκούπα" όπου πέφτουν και κανα-δυο ψιλές φταίς δε φταίς (φαινόμενο που δεν είναι αποκλειστικό στην Ελλάδα, δεν έχουν όλοι οι αστυνομικοί μεταπτυχιακό από το Πάντειο ή PhD από το πανεπιστήμιο της Χαιδελβέργης με ειδίκευση στον κοινωνικό αποκλεισμό) , κάνε τους έστω ένα λατρευτικό χώρο να μην γαυριώνουν τελείως. Μην την ψάχνεις και δημιουργείς εχθρούς μέσα στα σπλάχνα σου απο καθαρή βλακεία...

Απλές σκέψεις κάνω...
Back to top
View user's profile Send private message
rchos7
Senior Member
Senior Member


Joined: 22 Apr 2005
Posts: 554
Location: p.faliro

PostPosted: Thu Nov 24, 2005 10:34 am    Post subject: Reply with quote

πριν πω καποια πραγματα που θελω να διευκρινησω οτι σε κανενα σημειο του προηγουμενου μηνυματος μου δεν αναφερθηκα στην εκκλησια αντιθετα αναφερθηκα μονο στην ορθοδοξια γιατι υποθετω το ναι που ειπε το 84% της ερευνας δεν ηταν στην ερωτηση "πιστευετε στον χριστοδουλο?" η οτιδηποτε τετοιο αλλα προφανως στο αν πιστευετε στον θεο?

Υ σε αυτο που λες συμφωνω αλλα νομιζω οτι το μεγαλο αυτο ποσοστο της ερευνας δεν δειχνει η δεν κινδυνευει να δειξει οτι μπορει να χρησιμοποιει ο κοσμος την θρησκεια με τετοιο τροπο ωστε να δικαιολογει τις πραξεις του. το οτι καθενας σε ενα γκαλοπ λεει οτι πιστευει σε κατι και στην ζωη του δεν εφαρμοζει οσα πρεσβευει αυτο το κατι τοτε αυτοανερειται και αποδυκνιει οτι δεν πιστευει τελικα.την θρησκεια δεν την διαπραγματευεσαι ειτε εισαι ορθοδοξος ειτε οχι.δεν εχει λιγο χριστιανος.δεν ειναι δυνατον εγω που φερομαι ασχημα στον εργατη να βαρυνω με τις πραξεις μου την ορθοδοξια.και αυτο ειναι που με πειραζει εμενα.γιατι στην ελλαδα εισαι οτι δηλωσεις μου ελεγε ο πατερας μου.αρα εγω δηλωνω χριστιανος και επειδη σκοτωσα βαρυνετε ολοκληρη η θρησκεια.
Quote:
βάζουμε μπροστά έναν θεό που "πιστεύουμε" χωρίς να γνωρίζουμε, τότε γυρνάμε στη θεοκρατία και ορθώς μας κατηγορούν για οπισθοδρόμηση.
το οτι λεω λοιπον εγω οτι πιστευω στο γκαλοπ χωρις να γνωριζω δεν σημαινει οτι βαζω τον θεο μπροστα γιατι το ιδιο ποσοστο που λεει οτι πιστευει ετσι για πλακα αν κανει κατι κακο δεν θα πει οτι λογο της θρησκειας το εκανε.αρα απο αυτους κινδυνος για θεοκρατια δεν υπαρχει.

marin εδω παει αυτο που ειπα πριν.δεν μιλησα για εκκλησια αλλα για ορθοδοξια.οι αμαρτιες της εκκλησιας δεν βαραινουν την ιδια την θρησκεια.εγω προσωπικα θελω να χτιστει τοπος λατρειας για ολες τις θρησκευτικες μειονοτητες που το χρειαζονται.και λεω το προβλημα αυτο της μη ανεξαρτισιας της εκκλησιας απο την πολιτεια δεν βαραινει την εκκλησια αλλα την πολιτεια.οπως και τα προβληματα των θρησκευτικων μειονοτητων βαραινουν αποκλειστικα την πολιτεια.τι θα κανει δηλαδη ο χριστοδουλος αν αποφασισει η πολιτεια τον διαχωρισμο θα ριξει καταρες?παντως προσωπικη αποψη μου ειναι οτι δεν πρεπει να απεξαρτιτοποιηθουν πληρως.θεωρω οτι ειναι συνδεδεμενα με καποιο τροπο ως ενα σημειο στην ελλαδα.το τονιζω στην ελλαδα.σε τετοια θεματα δεν γινετε να βρισκουμε μοντελα αλλων χωρων.

συμφωνω και με τον gm.το προβλημα ειναι η μη πολιτικη βουληση των αρχων οχι η θρησκεια η η εκκλησια

για τυχον ακαταλαβιστικες εκφρασεις συγνωμη αλλα ειμαι αυπνος και το μυαλο ειναι ενα και υπολειτουργει λογω κουρασης.σε μια ωρα φευγω για πατρα οποτε μεχρι την κυριακη δεν θα εχω προσβαση στο ιντερνετ.αν η συζητηση συνεχιστει (εχει μεγαλο ενδιαφερον) θα ξαναποσταρω τοτε.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Giannis
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 29 Mar 2004
Posts: 1682
Location: Ελβετία

PostPosted: Thu Nov 24, 2005 11:02 am    Post subject: Reply with quote

τα νέα ελβετικά χαρτονομίσματα που θα κυkλοφορήσουν σε 4 χρόνια (τα τωρινά κυκλοφόρησαν πριν καμιά δεκαριά χρόνια Twisted Evil )...απεικονίζουν ερυθρά αιμοσφαίρια, τον ιό του ειτζ, νεκροκεφαλές...έμβρυα! Too much?
Με ουδέτερους συμβολισμούς, χωρίς πρόσωπα και εθνικούς χαρακτήρες...μα γιατί; Βάλτε καμιά σοκολάτα, κανένα βουνό, καμιά Χάιντι...

κάντε κλίκ στο Diashow starten



http://www.20min.ch/news/diashows/index.tmpl?showid=5485

Μερικά από τα τωρινά...

http://www2.onwirtschaft.t-online.de/c/34/03/27/3403276,tid=i.jpg

http://onwirtschaft.t-online.de/c/34/03/27/3403274,tid=i.jpg

http://www.unifr.ch/acp/images/100chf.jpg


http://www.adventurepostoffice.com/cards/money/swi188_f.jpg


http://aes.iupui.edu/rwise/banknotes/switzerland/SwitzerlandPNew-50Franken-(20)02-MicroPerf-donatedcz_b.jpg


Το αστείο είναι ότι τα νομίσματα δεν έχουν αλλάξει ποτέ και είναι τα ίδια όπως πρίν πχ 100 χρόνια. Τα δε χαρτονομίσματα...τα έχω δει να αλλάζουν ήδη 2 φορές....το μόνο σταθερό είναι τα χρώματα, πχ για το 5οφραγκο, πάντα σε αποχρώσεις πράσινου κλπ
Οπως και να έχει το πράγμα...1000φραγκο μόνο μια φορά έχω δει και είχα την τιμή να χαιδέψω... Evil or Very Mad
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
Ypsilon
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3951
Location: Copenhagen, Denmark

PostPosted: Thu Nov 24, 2005 11:15 am    Post subject: Reply with quote

Το κατοστάρικο με τη γη στη μια πλευρά και το έμβρυο στην άλλη είναι πολύ ωραίο! Shocked
Συγχαρητήρια στα Ελβετά που αποφάσισαν να κάνουν κι αυτά κάτι για να μην βαριούνται. Άμα δεν άρχιζαν από το χρήμα από πού θα άρχιζαν? Laughing

Arrow rchos θα σου απαντήσω αργότερα γιατί σήμερα είμαι μόνος μου στο φόρουμ και δεν έχω χρόνο. Δεν έχεις άδικο σε αυτά που λες, αλλά για το ζήτημα ποιος ταυτίζει την θρησκεία και την πίστη με την ορθοδοξία και πώς όλο το παραπάνω γίνεται ένα με το κράτος, είναι μια μεγάλη συζήτηση που δεν μπορεί να γίνει τώρα.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
losada7
Moderator
Moderator


Joined: 23 Mar 2004
Posts: 4162

PostPosted: Thu Nov 24, 2005 8:19 pm    Post subject: Reply with quote

Προς όλους τους δικυκλιστές - μηχανόβιους

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=15361
Back to top
View user's profile Send private message
Giannis
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 29 Mar 2004
Posts: 1682
Location: Ελβετία

PostPosted: Fri Nov 25, 2005 3:46 pm    Post subject: Reply with quote

Με αφορμή τη συζήτηση περί πολυεθνικών εταιρειών στο ¨η Αθήνα των ονείρων μας¨ ...θα ήθελα να σχολιάσω το γεγονός ότι μου κάνει εντύπωση που δεν έχει ακόμη εισέλθει στην ελληνική αγορά η σουηδική H&M. Ισως επειδή η Zara πλέον μονοπωλεί σε αυτό το στύλ αγοράς. Στην Ελβετία πάλι πάντα είχαμε H&M και μόλις πέρσι άνοιξε το πρώτο Zara...


Ηταν μια απλή απορία....


Πάντως όπου και να πας πλέον βλέπεις λίγο πολύ τα ίδια καταστήματα. Και καλά στην περίπτωση του FNAC και Mediamarkt , η ποικιλία και οι τιμές κάνουν τη διαφορά (πχ την ίδια τηλεόραση θα τη βρέις και σε πολλά άλλα καταστήματα, απλά ακριβότερη) ....στα καταστήματα ρούχων και επίπλων πάλι μπαίνει στη μέση και το design...και αυτή η ομοιομορφία του design είναι που μ΄ενοχλεί λίγο. Είναι μια μορφή παγκοσμοιοποίησης (ισοπέδωσης) του στυλ θα έλεγα...όλοι trendy και ωραίοι αλλά κατά κάποιο τρόπο και όλοι ίδιοι. Βέβαια, άμα έχεις φράγκα θα πάς και θα τα σκάσεις αν θές σε κάποιον ιδιώτη επιπλοποιό και θα παραγγείλεις κάτι συγκεκριμένο...ή το ίδιο και με τα ρούχα. Η άλλη πάλι λύση είναι συνδυασμοί επίπλων και ρούχων στο προσωπικό σου στύλ, ώστε να φαίνεται εν μέρει και κάτι από τον εαυτό σου...

Αλλά, όπως λέει όμως και η μάνα μου όταν βλέπει πολύ ακριβά και όμορφα έπιπλα και σπίτια....μωρέ δώσε μου εσύ τα φράγκα και σου βρίσκω εγώ το γούστο.


Πέρα από την πλάκα τώρα, τα χρήματα δεν καθορίζουν τόσο το στύλ...θέλει και καλό γούστο!

Τι κάθομαι και γράφω μεσημεριάτικα; Shocked
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
billy8181
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 11 Mar 2005
Posts: 3759
Location: London-UK

PostPosted: Sat Nov 26, 2005 2:32 am    Post subject: Reply with quote

http://www.msnbc.msn.com/id/10202732/

Crying or Very sad Crying or Very sad

Back to top
View user's profile Send private message
Grecolatin
Junior Member
Junior Member


Joined: 04 Jun 2004
Posts: 154
Location: Spain,Granada

PostPosted: Sat Nov 26, 2005 4:37 am    Post subject: Reply with quote

Sto 8ema me tin statistiki tis 8riskeftikotitas tha i8ela na po kai ego tin gnomi mou:

Prepi na imaste poli PERIFANI gia afta ta apotelesmata, gia sas parakalo...

Sto kato kato, logiko ine na pistevoume toso poli kai na gnorizoume toso kala pano sta 8riskeftika pragmata...

Den mpori na kanoume lathos, edo to 80% tou planiti ine Xristianos Orthodoksos,kai tis 5 arxes tou korani esti stin plaka nomizete oti prospatho na tis tiriso,...O Budas diladi stauro8ike gia to tipota,
Tin metaensarkosi tou Iouda se indiki agelada pos tin eksigite

Gia kathiste kala,!!!!!


Ante tora giati me tsantisate, eki pou perimena na paro to "magic bus" gia ton Oriona....
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Lothar_GR
Full Member
Full Member


Joined: 09 Jun 2004
Posts: 392
Location: Αθηνα

PostPosted: Sat Nov 26, 2005 8:36 am    Post subject: Reply with quote

Οχι ο κύριος Μιγιάγκι Crying or Very sad ... ηταν μία απο τις φιγούρες που σα παιδί αγαπήσα παρα πολύ. Στεναχωρέθηκα πραγματικά Crying or Very sad

Ας αναπαύσει ο θεός τη ψυχή του.
Back to top
View user's profile Send private message
gm2263
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 1840
Location: Athens, Hellas

PostPosted: Sat Nov 26, 2005 10:27 am    Post subject: Reply with quote

Lothar_GR wrote:
Οχι ο κύριος Μιγιάγκι Crying or Very sad ... ηταν μία απο τις φιγούρες που σα παιδί αγαπήσα παρα πολύ. Στεναχωρέθηκα πραγματικά Crying or Very sad

Ας αναπαύσει ο θεός τη ψυχή του.


Πέθανε και αυτός (γιατι ο Μιγιάγκι που ίδρυσε το Καράτε της Okinawa έχει πεθάνει εδώ και πολύ καιρό)...

Α, ρε μάνα μου, φευγουν ένας-ένας. Κι' εγώ τον πήγαινα τον τύπο.

"Νο Daniel-san: In Okinawa, honor, very serious"...

ή το άλλο:

"Rule number one: Karate (is) for defence only
Rule number two: Always remember rule number one"

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.
Back to top
View user's profile Send private message
savroulis
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 1632
Location: Athens, Greece

PostPosted: Sat Nov 26, 2005 11:58 am    Post subject: Reply with quote

breath in.....................breath out.....................
wax on................wax off..................


και πάει λέγοντας, καλο΄θλης άνθρωπος έδειχνε στην τηλεόραση...να νε καλά όπου και αν είναι.. Sad
Back to top
View user's profile Send private message
billy8181
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 11 Mar 2005
Posts: 3759
Location: London-UK

PostPosted: Sat Nov 26, 2005 12:45 pm    Post subject: Reply with quote

ήταν καλός άνθρωπος φαίνεται,της πιο έντονες σκηνές δεν της έκανε αυτός στις ταινίες αλλα ο Fumio Demura. ένα ωραίο άρθρο από τον Ralph Macchio που περιέχει και κάποια λόγια για τον Morita και της ταινίες:

http://www.genbukai.ca/shihan.htm


http://edition.cnn.com/2005/SHOWBIZ/Movies/02/08/ralph.macchio/


και για να μην ξεχνάμε αυτές της εποχές:

όπως και νάχει έβγαλαν μουσική,ταινίες και πολλά αλλα που βλέπουμε (και ξαναβλέπουμε(?),είτε το παραδεχόμαστε είτε όχι Razz ). τέτοια soundtracks ειδικά....:

You Know You Grew Up In The 80's When...

http://www.syres.co.uk/party/yourgrewupinthe.htm


ps. http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=666336&lngDtrID=253 apo in.gr
Back to top
View user's profile Send private message
alekos
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 873
Location: Athens

PostPosted: Mon Nov 28, 2005 12:10 pm    Post subject: Reply with quote

Στην Εκκλησία παραδίδεται η δυτική Αθήνα
Οι τελευταίες δικαστικές αποφάσεις προκαλούν την αντίδραση δημοτικών αρχών και κατοίκων σε Περιστέρι και Πετρούπολη

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_100009_27/11/2005_164933
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
Ypsilon
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3951
Location: Copenhagen, Denmark

PostPosted: Tue Nov 29, 2005 1:22 am    Post subject: Reply with quote

Δείτε την Καλομοίρα στο Θέμο ΤΩΡΑ. Laughing
Η μυρωδιά από τα καμμένα εγκεφαλικά κύτταρα έχει τρυπήσει την οθόνη! Laughing Laughing

Επίσης, στα βιντεάκια που σατιρίζει, έδειξε ένα ξανθό σκυλί που τραγούδαγε το τελευταίο χιτ "το ***** σέρνει καράβι"! Shocked Πώς τη λένε την καλλιτέχνιδα και πού μπορούμε να βρούμε το τραγούδι στο διαδίκτυο? Laughing Laughing Razz
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
g3orge
Full Member
Full Member


Joined: 29 Mar 2004
Posts: 333
Location: Middlesbrough

PostPosted: Tue Nov 29, 2005 2:14 am    Post subject: Reply with quote

Laughing Laughing Laughing

Τέλειο! Το κορυφαίο ήταν το δώρο της Καλομοίρας στο Θέμο!

Laughing Laughing Laughing

Arrow Υ

Μόλις βρω το τραγούδι, θα σου το στείλω!
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Το "πολιτικό" κλουβί με τους τρελούς All times are GMT + 2 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 117, 118, 119 ... 157, 158, 159  Next
Page 118 of 159

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Web hosting by isol.gr