stadia.gr/forum Forum Index stadia.gr/forum
Εδώ μιλάμε για τα πάντα. Από Καλατράβα μέχρι… Καλομοίρα!
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Ολυμπιακό Στάδιο - OAKA - Calatrava
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 61, 62, 63 ... 268, 269, 270  Next
 
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Γήπεδα ποδοσφαίρου
View previous topic :: View next topic  
Author Message
gm2263
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 1840
Location: Athens, Hellas

PostPosted: Tue Mar 30, 2004 9:40 am    Post subject: Reply with quote

Η κύλιση της στέγης του ποδηλατοδρομίου ήταν ένα σποδαίο και χαρμόσυνο γεγονός, αλλά όταν κοιτάω αφ' ενός το ημερολόγιο και τους χάρτες του συγκροτήματος αφ' ετέρου και βλέπω τη διαφορά τάξης μεγέθους μεταξύ του ποδηλατοδρομίου και του ΟΑΚΑ με πιάνει δέος. Μπορώ δε να πώ πως έπρεπε ο κος Σημίτης να προκυρύξει εκλογές το φθινόπωρο του 2003 και να αφήσει την επόμενη κυβέρνηση να βγάλει τα μάτια της. Αυτή η προεκλογική περίοδος σε συνδιασμό με το ΒΑΡΥ χειμώνα (μετεωρολογικές βόμβες και χιονοπτώσεις και άλλα τρελά, α ρε π@#$τη Bush και οι όμοιοι σου) μας κόστισε πολύ σε χρόνο, αλλα βλέπω ότι μάλλον θα προλάβουμε.

Ρε παιδιά με το αδράχτι τί γίνεται by the way?
Back to top
View user's profile Send private message
crs
Senior Member
Senior Member


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 439
Location: A θ ή ν α

PostPosted: Tue Mar 30, 2004 10:21 am    Post subject: Reply with quote

Go Europe wrote:
Στο βίντεο από το ATHENS 2004 PS2 Game, στον τερματισμό πάνω από το Ανατολικό μάτριξ φαίνεται το αδράχτι , και είναι γκρί ???!!!!!!!


Πράγματι φαίνεται γκρί, αλλά απεικονίζεται με την ίδια απόχρωση που έχουν και τα τόξα. Τα οποία ξέρουμε ότι είναι λευκά. Οπότε και το αδράχτι θα είναι στο ίδιο χρώμα.
Κάτι άλλο που παρατήρησα είναι ότι οι ιστοί για τις σημαίες έχουν μεταφερθεί από το νοτιοανατολικό άκρο του σταδίου, στο βορειοδυτικό. Προφανώς για να υπάρχει στο τηλεοπτικό πλάνο την ώρα των απονομών, η φλόγα και οι σημαίες για τους πρώτους των αγωνισμάτων.
Back to top
View user's profile Send private message
Lucretius
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 1762
Location: Θεσσαλονίκη

PostPosted: Tue Mar 30, 2004 10:26 am    Post subject: Reply with quote

Για το παραπάνω ποστ του UGW nα σημειώσω οτι το καμπύλο στοιχείο είναι μάλλον η βάση για τις σημαίες και πως η αγορά φαίνεται μαυρη αλλά τα ασφαλτοστρωμένα στοιχεία σε σκουρο γκρι. Αν θυμάμαι καλά ο Ισπανός ήθελε μια πανάκριβη πέτρα για το στρώσιμο της αγοράς αλλά η Γιάννα μόλις είδε το λογαριασμό τον ψιλοξαπόστειλε Razz



__________________________
Frapito ergo sum.....
Back to top
View user's profile Send private message
Ypsilon
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3951
Location: Copenhagen, Denmark

PostPosted: Tue Mar 30, 2004 10:59 am    Post subject: Reply with quote

Είχε ειπωθεί στη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου πολέμου, ότι δύο είναι οι χειρότερες χώρες του κόσμου για να κάνει κάποιος κατασκοπεία: Η Γερμανία και η Ελλάδα. Η Γερμανία γιατί δεν μιλάει κανείς και δεν βγάζεις πληροφορία με τίποτα, και η Ελλάδα γιατί μιλάνε όλοι.
Φίλε Κατάσκοπε σε ευχαριστούμε για τις πληροφορίες, αν και προσωπικά θύμωσα και ξενέρωσα κι αυτό δεν θέλω να το πάρεις προσωπικά. Δεν μπορεί να αποκαλύπτονται τέτοια πράγματα για την τελετή, την υπονομεύουμε από μόνοι μας με αυτόν τον τρόπο. Καταλαβαίνω ότι το έκανες με καλή διάθεση, αλλά αυτό δεν ακυρώνει το δυσάρεστο της έκπληξης.
Το θέμα είναι να προστατεύσουμε τη χώρα μας και τη διοργάνωση, και να δώσουμε μια απάντηση σε όλους το βράδυ της 13ης Αυγούστου. Αν αυτό το πράγμα φύγει από στόμα σε στόμα και όλοι ξέρουν τι πρόκειται να δουν, τότε χάνεται όλη η μαγεία της τελετής...

Τα μηνύματά σου τα σβήνω όχι μόνο γιατί είναι καθολική απαίτηση του φόρουμ και γιατί δέχθηκα καταιγισμό από ΡΜ που ζητάνε το ίδιο πράγμα, αλλά και γιατί αυτό επιτάσσει η κοινή λογική. Διαβεβαιώνω ότι θα έκανα το ίδιο ακόμα κι αν δεν ίσχυαν οι παραπάνω λόγοι. Είναι πολύ δυσάρεστο να κόβονται πληροφορίες που δεν εμπίπτουν σε ύβρεις ή προκλήσεις, αλλά από την άλλη δεν μπορώ να παραβλέψω το γεγονός ότι οι συγκεκριμένες "αποκλειστικότητες" σχετίζονται με κάτι που μας ξεπερνάει: Την διαφύλαξη της μυστικότητας (άρα και του κύρους) της τελετής έναρξης.
Προφανώς και δεν τίθεται θέμα νομικών κυρώσεων κατά των διαχειριστών του φόρουμ, όπως πολλοί μου γράψατε, γιατί η πληροφορία διέρρευσε από αλλού και η πηγή μπορεί εύκολα να εντοπιστεί. Δεν είναι δυνατόν να γίνεται moderation 24 ώρες το 24ωρο, ούτε και είμαστε υπεύθυνοι για προσωπικές απόψεις του κάθε μέλους ή μη, όπως και για την ακρίβεια των πληροφοριών του.
Θερμή παράκληση προς όσους δεν πρόλαβαν να δουν τις πληροφορίες να θεωρήσουν εαυτούς τυχερούς. Προσωπικά δεν θα δω την τελετή με την ίδια αγωνία, κι αυτό είναι κανονικό πλήγμα... Ας μην αρχίσουν λοιπόν τις ερωτήσεις στο φόρουμ, ούτε όμως και οι υπόλοιποι που τις είδαν να αρχίσουν δεύτερο κύκλο διαρροών.
Και φυσικά οι ερωτήσεις σχετικά με το θέμα μέσω προσωπικών ΡΜ σε μένα, απαγορεύονται δια ροπάλου. Twisted Evil
Λοιπόν, ας ξεχάσουμε το θέμα κι ας συνεχίσουμε κανονικά την κουβέντα μας όπως κάναμε μέχρι τώρα.


Last edited by Ypsilon on Tue Mar 30, 2004 2:06 pm; edited 2 times in total
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Mozart
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 2820
Location: Thessaloniki

PostPosted: Tue Mar 30, 2004 11:26 am    Post subject: Reply with quote

Μια φορά άργησα και εγώ να μπω στο φόρουμ και φαίνεται έχασα μεγάλο μπατιρντι!! Laughing Καλά έκανες Υ και το έσβησες, αλλά ας μου στείλει κάποιος Χριστιανός σε pm λίγα λόγια με τη περιγραφή και περί τίνος πρόκειται γιατί ΘΑ ΣΚΑΣΩ!! Twisted Evil

Τώρα που το ποδηλατοδρόμιο είναι κοντά στο δρόμο προβλέπω πολλές τράκες στη Κύμης γαιτί πολλοί θα το χαζεύουν!! Laughing (περεπιπτόντως μπράβο και πάλι για τις φωτογραφίες Υ)

Arrow Yelos. Ξέρεις τί διαστάσεις έχει αυτό το τετράγωνο τμήμα του γκαζόν. Μια τάξη μεγέθους στο περίπου εννοώ. Είναι 30χ30 cm ή 3χ3 m?
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Guest






PostPosted: Tue Mar 30, 2004 12:01 pm    Post subject: Reply with quote

Mozart, tipota idiaitero, apla enas filos dhmosieuse anepibebaiwtes plhrofories oti h Antitromokratikh sunelabe ton Bin Laden kai ton piezei na kopsei to mousi, kai na tragoudhsei to We are the world sthn teleth enarjhs, me antallagma th xwrhghsh proedrikhs xarhs apo ton Bussh gia thn prohgoumenh drash tou.
Back to top
Giannis
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 29 Mar 2004
Posts: 1682
Location: Ελβετία

PostPosted: Tue Mar 30, 2004 12:17 pm    Post subject: Reply with quote

xairomai pou de prolaba na to diabasw....
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
KoKa
Junior Member
Junior Member


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 133

PostPosted: Tue Mar 30, 2004 12:30 pm    Post subject: Reply with quote

Αν και δεν πρόλαβα ούτε εγώ να διαβάσω το post του κατασκόπου...δεν σβήνετε και τα υπόλοιπα από τα μέλη που λένε να σβηστεί, γιατί τα διαβάζει κανείς και "κολάζεται"

Η web-cam της Bung διεκόπη, όχι για τεχνικούς, αλλά για προληπτικούς λόγους, καθώς θα φαινόταν το "αδράχτι" το οποίο είναι και το Top-Secret (προ kataskopos για όσους το διάβασαν βεβαίως)
Back to top
View user's profile Send private message
Ypsilon
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3951
Location: Copenhagen, Denmark

PostPosted: Tue Mar 30, 2004 12:42 pm    Post subject: Reply with quote

Μαζί με τα τρία posts του Kataskopos, σβήστηκαν κανα δυο ακόμα που σχολίαζαν τις αποκαλύψεις παραθέτοντας κομμάτια τους. Με την ευκαιρία, να ζητήσω συγγνώμη από τα μέλη, αλλά αυτό ήταν αναπόφευκτο.
Το καταλαβαίνω ότι κολάζεσθε, αλλά κατόπιν ωρίμου σκέψεως αποφάσισα να κρατήσω τα υπόλοιπα ως άκρως "διδακτικά", για να δείξω την μεγάλη σύμπνοια του φόρουμ σε σχέση με το συγκεκριμένο θέμα, που κι εμένα με εξέπληξε ευχάριστα.
Επαναλαμβάνω ότι η διαγραφή των μηνυμάτων σε καμμία περίπτωση δεν αποτελεί μορφή λογοκρισίας, γι' αυτό αν έσβηνα και τα υπόλοιπα θα ξαναμπαίναμε σε έναν φαύλο κύκλο εξηγήσεων και το θέμα θα ξανάβγαινε στην επιφάνεια με χειρότερη μορφή δημιουργώντας επιπλέον απορίες. Ας το ξεχάσουμε βρε παιδιά, δεν έγινε και τίποτα... Wink
Έλα, να ακούω για Καλατράβα και ΟΑΚΑ πάλι !!! Έλα μπράβο !!! Laughing Cool


Last edited by Ypsilon on Tue Mar 30, 2004 1:18 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
kostas
Guest





PostPosted: Tue Mar 30, 2004 12:52 pm    Post subject: Reply with quote

Den katalaba, na sbhstei parauta to munhma tou koka pou dinei .... krufes plhrofories gia to adraxti! Smile
Sobara twra, na sai kala koka, giati einai h prwth (nomizw) fora edw kai arketo kairo pou uparxei safhs plhroforia - kai malista thetikh - gia tis ejelijeis se sxesh me to adraxti.... Kati neotero sxetika me ta loipa erga tou periballontos xwrou...? (agora, limnes, dentrofuteush, stathmos hlektrikou ...)
Back to top
P.A.O.
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3545
Location: GATE 13 - SINCE 1966

PostPosted: Tue Mar 30, 2004 1:01 pm    Post subject: Reply with quote

Ypsilon wrote:
Την όλη κατασκευή πρέπει να δει κανείς από κοντά για να καταλάβει για τι πράγμα μιλάμε... Φοβερά εντυπωσιακό!


Αυτο λεω κι εγω Razz
Καθησα 45 ολοκληρα λεπτα για να απολαυσω τη θεα Cool Exclamation !
Ευτυχως που ειναι πληρως στεγασμενο το Ποδηλατοδρομιο μας Very Happy Exclamation



ΟΛΕΕΕ !
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
smarg
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 1156

PostPosted: Tue Mar 30, 2004 1:14 pm    Post subject: Reply with quote

KoKa wrote:
Η web-cam της Bung διεκόπη, όχι για τεχνικούς, αλλά για προληπτικούς λόγους, καθώς θα φαινόταν το "αδράχτι" το οποίο είναι και το Top-Secret (προ kataskopos για όσους το διάβασαν βεβαίως)



Άρα το αδράχτι είναι γεγονός. Laughing Τώρα πως θα κρύψουν ένα ... ματσούκι 110 μέτρων είναι απορίας άξιο... Rolling Eyes
Back to top
View user's profile Send private message
KoKa
Junior Member
Junior Member


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 133

PostPosted: Tue Mar 30, 2004 1:35 pm    Post subject: Reply with quote

Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις... είχα αναφέρει και παλαιότερα ότι το αδράχτι δεν θα είναι ακριβώς με την μορφή που φαίνεται στην σελίδα της ΓΓΑ. Κατά την "πηγή" μου μάλιστα θα ήταν ένα μικρότερο αντίγραφο του αρχικού. Δεν γνωρίζω τι μπορεί να είπε ο κατασκοπός, αλλά αυτό που έιναι ήδη σίγουρο και έχει ξαναειπωθέι, είναι ότι το αδράχτι θα γείρει μέσα στο στάδιο. Επίσης η θέση του είναι κάπως πλησιέστερα προς το Σ.Λούης επί του αρχικού άξονα πάντα. Άρα μην περιμένουμε ντε και καλά μια κατασκευή 110μ Wink
Back to top
View user's profile Send private message
Mozart
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 2820
Location: Thessaloniki

PostPosted: Tue Mar 30, 2004 1:40 pm    Post subject: Reply with quote

Για να αλλάξω λίγο τη συζήτηση, νέα τροπή φαίνεται να παίρνει η υπόθεση του test event του Στίβου (10-12/6), εξαιτίας της διαφωνίας μεταξύ IAAF και ΣΕΓΑΣ.

http://www.enet.gr/online/online_p1_text.jsp?c=115&id=76574404
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Ypsilon
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3951
Location: Copenhagen, Denmark

PostPosted: Tue Mar 30, 2004 1:46 pm    Post subject: Reply with quote

Ο απαράδεκτος Σεβαστής ξαναχτύπησε πάλι... Twisted Evil
Αν ήταν στο χέρι αυτού του ανθρώπου να καταστρέψει τον Ελληνικό στίβο, θα το έκανε ευχαρίστως... Twisted Evil Αφού ώρες-ώρες νοσταλγώ τον ακόμα χειρότερο προκάτοχό του, τον Στράτο Μολυβά... (ή κάπως έτσι)
Όταν η ίδια η ομοσπονδία αμφισβητεί ευθέως και επισήμως την ικανότητα του 2004 να κάνει πετυχημένους πανελλήνιους αγώνες στο ΟΑΚΑ τον Ιούνιο, τότε πώς να μην μας περιλαβαίνουν κάθε τόσα τα ξένα ΜΜΕ γράφοντας του κόσμου τα αρνητικά για εμάς; Εντελώς ασόβαρη χώρα...
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
trelos13
New Member
New Member


Joined: 29 Mar 2004
Posts: 15
Location: Switzerland

PostPosted: Tue Mar 30, 2004 5:07 pm    Post subject: Reply with quote

Μεταφέρθηκε στη "Σημασία των Ολυμπιακών" by Ypsilon

Λυπάμαι που το λέω, αλλά δεν θα δείξω καμμιά επιπλέον ανοχή στην παρέκκλιση από το αντικείμενο του thread.
Ήδη στις τελευταίες δυο σελίδες έχουμε απομακρυνθεί εξετάζοντας ένα θέμα που θα ταίριαζε μόνο στις "Τελετές".
Οι εναλλακτικές είναι δύο: Ή θα παρατήσω τη δουλειά μου για να μεταφέρω κάθε τόσο μηνύματα, ή θα με βοηθήσετε και θα συνεργαστούμε.

Υ
Back to top
View user's profile Send private message
yelos
Full Member
Full Member


Joined: 10 Mar 2004
Posts: 273
Location: ATHENS

PostPosted: Tue Mar 30, 2004 5:52 pm    Post subject: Reply with quote

Για να επανέλθουμε στα απλά και καθημερινά του ΟΑΚΑ.
Έκαναν την εμφάνισή τους γερανοί (δύο τουλάχιστον είδα εγώ σήμερα) στην περίμετρο της Αγοράς, στο σημείο όπου θα γίνει ο Θόλος της Αγοράς και που είπα εχθές ότι κάτι έφτιαχναν (και εξακολουθούν βέβαια να φτιάχνουν).
Το στάδιο όπως βλέπουμε και από τις φωτογραφίες των φίλων μας πηγαίνει αρκετά καλά. Παρά τον όχι πολύ καλό καιρό φαίνεται ότι γρήγορα θα τελειώσουν με το δυτικό τόξο.
Ήδη ξεκίνησαν τις εργασίες για την ανάπλαση του χώρου που είχε καταλάβει του εργοτάξιο για τη στέγη του ποδηλατοδρομίου.
Back to top
View user's profile Send private message
PatraTasos
Senior Member
Senior Member


Joined: 22 Mar 2004
Posts: 427
Location: Hellas /U.K.

PostPosted: Tue Mar 30, 2004 6:32 pm    Post subject: PARAKLISI Reply with quote

Ime mono ego pou nomizo oti oloi oi Guest pou arxizoun ke ksefitronoun ine to idio prosopo me ton kataskopo????

KATASKOPE mas eprikses Evil or Very Mad

Ke emis spoudasame stin agglia, ke emis exoume ta metaptixiaka mas, ke emis doulevoume sklira.
I diafora mas ine oti emis sevomaste tous kanones.

Sevasta afta pou ipes alla arketa. Allo thema exi to foroum ke oxi tin teleti enarksis

ke sigoura den imaste oli edo gia tin prosopiki sou epiveveosi os 'sevastos' ke 'sovaros' mono ke mono epidi ise 'project manager'.
sta tetia mas...

Arrow PARAKLISI STON ADMIN:

AS 'KLIDOSI' TO FOROUM MONO GIA MELI, KE AS ANALAVI DRASI O ADMIN AFOU OS MELI MPORI NA DI PIOI IMASTE KE APO POU GRAFOUME


Last edited by PatraTasos on Tue Mar 30, 2004 6:53 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Emilios
New Member
New Member


Joined: 08 Feb 2004
Posts: 26
Location: Los Angeles

PostPosted: Tue Mar 30, 2004 6:51 pm    Post subject: Reply with quote

Xeretai an ehoun arhisei to anevasma ton psarokokkalon sto allo toxo?
I Fani eipe simera oti tha kopsoun kai alla pou den hreiazontai. Mathate an to OAKA epireazetai?
Back to top
View user's profile Send private message
ioannis31
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 18 Feb 2004
Posts: 762
Location: Suburbia

PostPosted: Tue Mar 30, 2004 7:57 pm    Post subject: Reply with quote

Καλησπέρα σε όλους...

Δυστυχώς επαγγελματικοί λόγοι με κράτησαν εκτός forum τις τελευταίες 3 ημέρες. Με έκπληξη διαπίστωσα την έκταση που πήρε το θέμα με τις πληροφορίες για την τελετή.

Θεωρώ την αυτορρύθμιση προτιμότερη από την επιβολή ποινών, την ανταλλαγή τεταμένων σχολίων κλπ.

Τέλος πάντων, το ξεπερνάμε (ελπίζω) και προχωράμε.

Ίσως αύριο να είμαι σε θέση να σας παραθέσω ορισμένα στοιχεία για την Αγορά, το Αδράχτι, το Τείχος, αλλά και τη νέα μελέτη της Νεραντζιώτισσας.

Ειρήνη υμίν λοιπόν... Very Happy
Back to top
View user's profile Send private message
yelos
Full Member
Full Member


Joined: 10 Mar 2004
Posts: 273
Location: ATHENS

PostPosted: Tue Mar 30, 2004 8:48 pm    Post subject: Reply with quote

Από τη σημερινή συνέντευξη τύπου δηλώσεις της Φάνης Πάλη Πετραλιά:
.... Η πρώτη φάση τοποθέτησης της οροφής θα πραγματοποιηθεί από τις 14-18 Απριλίου και η δεύτερη φάση στις 28 Απριλίου. Το στάδιο θα ολοκληρωθεί στα τέλη Ιουνίου και μετά θα αρχίσουν τα overlays, και θα τοποθετηθούν τα καλώδια και τα φωτιστικά που χρειάζονται για την τελετή έναρξης. Αυτά θα γίνουν στις 20-27 Ιουλίου. Άρα όλα θα είναι έτοιμα στα τέλη Ιουλίου.....
.....Όταν μιλάω για προσαρμογές εννοώ ότι π.χ. τα φυτά που πρέπει να φυτευθούν σε κάποιο περιβάλλοντα χώρο κάτι που έπρεπε ήδη να είχε γίνει. Υπάρχει τελευταία φυτευτική περίοδος. Εκεί θα μπουν άλλου είδους φυτά. Όπως, επίσης, ορισμένα στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ, η διαμόρφωση, η οποία γίνεται είναι πιθανότατα σε ένα χώρο να μπουν περισσότερες πλάκες σε άλλο χώρο να μπει λιγότερο μάρμαρο ή περισσότερο μάρμαρο. Είναι ήσσονος σημασίας. Δεν έχουν καμία σχέση με δραστικές παρεμβάσεις ή επεμβάσεις. Αλλά προσαρμογές πρέπει να γίνουν. Ο χρόνος είναι ο μεγαλύτερος μας αντίπαλος. Υπάρχουν πράγματα, τα οποία έπρεπε να είχαν γίνει εδώ και έξι μήνες. Και πρέπει ο χρόνος να συμπτυχθεί. Και θα συμπτυχθεί ο χρόνος. Έναν αντίπαλο έχουμε και αυτός είναι ο χρόνος. Αλλά θα τον νικήσουμε.....


Last edited by yelos on Wed Mar 31, 2004 5:21 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
anathema
Junior Member
Junior Member


Joined: 27 Mar 2004
Posts: 73

PostPosted: Tue Mar 30, 2004 8:58 pm    Post subject: Reply with quote

Sto toxo me to psarokokala panw tou exei idi arxisei kai aposynarmologeitai kai 1 apo tous 2 dipla sto kentriko...
Sto allo toxo episis arxise na aposunarmologeite o kentrikos pylwnas...
Back to top
View user's profile Send private message
KoKa
Junior Member
Junior Member


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 133

PostPosted: Tue Mar 30, 2004 9:05 pm    Post subject: Reply with quote

Βεβαίως και θα είναι όλα εντάξει!
Το πλέον χαρακτηριστικό είναι ότι την ημέρα της παρουσίασης του στεγάστρου (1η έως 5η Μαίου) θα βρίσκονται πάνω στην οροφή
300 ειδικευμένοι εργάτες που θα τοποθετούν τα πολυκαρβωνικά.
Back to top
View user's profile Send private message
Ypsilon
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3951
Location: Copenhagen, Denmark

PostPosted: Tue Mar 30, 2004 11:50 pm    Post subject: Reply with quote

Μάλιστα... Έλειψα για λίγες ώρες, μόνο και μόνο για να ασχοληθώ λίγο με τη δουλειά μου, και παρατήρησα πως κάθε άλλο παρά ελήφθη υπ'όψιν η παράκλησή μου για να εκτονωθεί η ένταση και να επιστρέψουμε στο θέμα μας. Εφόσον μερικοί δεν καταλαβαίνουν από παρακλήσεις, δεν έχω κανένα πρόβλημα να συνενοηθώ μαζί τους με τον τρόπο που καταλαβαίνουν.
Εδώ που έφτασαν όμως τα πράγματα, δεν μπορώ να διαγράψω τα posts πριν λάβει προσωπική γνώση και ο Admin για το τι συνέβη. Δεν είναι ένα και δύο, για να τα σβήσω και να του τα μεταφέρω, είναι τρεις ολόκληρες σελίδες.
Λυπάμαι πολύ που χρειάστηκε να φτάσουμε σε αυτό το σημείο μόνο και μόνο επειδή ορισμένοι δεν θέλουν να καταλάβουν πως όταν σβήνω ένα post δεν ασκώ κάποιου είδους εξουσία, απλά προστατεύω το φόρουμ και τα μέλη που ξέρουν να συζητούν με ψυχραιμία και να καταλαβαίνουν τους λόγους για τους οποίους μερικές φορές είναι αναγκαία η διαγραφή.
Όλα τα υπόλοιπα είναι απλώς λεκτικά πυροτεχνήματα, που τουλάχιστον εμένα δεν με αφορούν.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Giannis
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 29 Mar 2004
Posts: 1682
Location: Ελβετία

PostPosted: Wed Mar 31, 2004 12:29 am    Post subject: OAKA Reply with quote

Peite mou kapoios sas parakalw. H fusiognwmia tou stadiou tha allaxei katholou exwterika (pera apo to stegastro); Poly tsimentenio kai axaro mou fainetai...
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Γήπεδα ποδοσφαίρου All times are GMT + 3 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 61, 62, 63 ... 268, 269, 270  Next
Page 62 of 270

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Web hosting by isol.gr