stadia.gr/forum Forum Index stadia.gr/forum
Εδώ μιλάμε για τα πάντα. Από Καλατράβα μέχρι… Καλομοίρα!
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Ολυμπιακοί Αθλητές
Goto page Previous  1, 2, 3, ... 31, 32, 33  Next
 
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Ολυμπιακοί Αγώνες
View previous topic :: View next topic  
Author Message
OMF
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 1961

PostPosted: Wed Feb 25, 2004 11:20 pm    Post subject: Reply with quote

Φιλε Κωστα , δεν με προσβαλες ισα ισα ειναι αρετη να αγαπας τη πατριδα σου παντα με μετρο αλλα πιστευω οτι αυτη η ταμπελα δεν μου ταιριαζει και παρα πολλη με το τροπο που την δικαιολογησες. Αμα σου πω τη γνωμη εχω για τους Ελληνες (εχω κανει καποιες αναφορες παλιοτερα) θα καταλαβεις οτι δεν ειναι η καλλητερη.
Πιστευω οτι υπαρχουν ανωτεροι λαοι απο αποψη νοημοσινης οπως οι Ρωσοι και οι Σερβοι (αλλα και κατωτεροι οπως οι Ισπανοι), ανωτεροι απο αποψη εργατικοτητας οπως Γερμανοι και Κινεζοι , Ανωτεροι απο αποψης αισθητικης οπως οι Γαλλοι , ανωτεροι στα οικονομια οπως οι Κυπριοι και η Εβραιοι και μπορω να πω και αλλα γιατι εχω συχνη επαφη με ξενους για επαγγελματικους λογους και αυτοι εχουν τη ιδια γνωμη . Παντως το ψιλοαποδεχομαι το τιτλο γιατι παντα σε τραπεζια με ξενους προσπαθω να τους μαθω λιγα πραγματα απο την Ελληνικη ιστορια (και δυστιχος μονο οι Ιταλοι με ακουνε).Για να βγαλω ενα συμπερασμα ο καθε λαος κουβαλαει ιστορικα βιωματα , βιολογικα χαρακτηριστικα που σε συμβιασμο με το κλιμα διαμορφωνει κοινη συμπεριφορα π.χ. οι Ιταλοι ειναι φινετσατοι , οι Ισπανοι ειναι αστοιει στα ματια ενος Ελληνα , οι κατοικοι των κατω χωρων ειναι κρυοι για τους Ελληνες κτλ. Τωρα οι Αλβανοι δυστιχος εχουν πολλη ασχημα ιστορικα βιωματα που εχει σαν αποτελεσμα να εχει η πλειοψηφια κακιστη συμπεριφορα με αποτελεσμα να δυμιουργηθει αυτη η <<ρατσιστικη αντιληψη>> κυριως για τους Αλβανους και λιγο για τους αλλους . Οι Ελληνες δεν ειναι ρατσιτσες γιατι τα ιστορικα βιωματα μας ειναι παντα αντιθετα με το αισθημα του ρατσισμου.
Τωρα για να κλεισουμε το θεμα Τσεναι γιατι πιστευω οτι ειναι ασχετο αλλα εχουμε τη ταση εμεις οι Ελληνες (και εγω προσωπικα) οποτε μηλαμε για Ελληνοποιησεις να φερνουμε το κακο παραδειγμα Τσεναι . Εμενα με πειραζει προσωπικα που ειναι ασχετο σε μια γιορτη του Ελληνισμου για να τημισουμε τους ηρωες που δωσανε τη ζωη τους για να ζουμε εμεις ελευθεροι αντι να σηκωνει τη σημαια ενας Ελληνας η ενας πολιτης απο μια χωρα που μας βοηθησε (εστω και λιγο) στο συγκεκριμενο γεγονος που γνωρταζουμε για να ειμαστε ελευθεροι το συκωνει ενας Αλβανος που ακομα και τωρα αμα γινοταν πολεμος Ελλαδας Αλβανιας θα πηγαινε με το πλευρο της Αλβανιας και θα σκονωτε ακομα και αυτους που τον βοηθησαν (την ιδια γνωμη θα ειχα αμα εβλεπα και ενα τουρκο να σικωνει τη σημαια την 25η Μαρτιου η 28η Οκτωμβριου). Εγω προσωπικα εκεινες της μερες δεν το βλεπω μονο σαν μια σχολικη γιορτη αλλα σαν μια μνημη για αυτους που βαλαν τη πατριδα πανω απο τη ζωη τους (πραγμα που δεν συναντας τωρα πλεον) .
Δεν εχω προβλημα να γινει Ελληνας ο Τσεναι αμα πληρει τις προυποθεσεις και να βρει και δουλεια και να γινει σπουδαιος αλλα θα πρεπει να μαθει να σεβεται και τη χωρα μας ξεχνωντας καθε υποστηριξη στην ιδεα της μεγαλης Αλβανιας και να μην βλεπει με κακια τους Ελληνας αλλα να σεβεται και καποιες ευαισθησιες που καποιοι εχουν.
Πραγματικα οι ανθρωποι που ερχονται στην χωρα μας κανουν ενα αθλο γιατι κανενας μας δεν θα μπορουσε ευκολα να κανει μια καινουργια αρχη σε μια χωρα που δεν ξερει την γλωσσα και δεν εχει γνωριμιες και η Ελλαδα πρεπει με μια σωστη πολιτικη να τους διασκορπισει να τους κανει κτημα της .
Back to top
View user's profile Send private message
Admin
Site Owner
Site Owner


Joined: 16 Jan 2004
Posts: 2295
Location: Davelis Cave (απ'έξω)

PostPosted: Thu Feb 26, 2004 12:47 am    Post subject: Reply with quote

Ενδιαφέρουσα η ανταλλαγή απόψεων, αλλά μήπως ξεφύγαμε λίγο από το θέμα;
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
kostas
Guest





PostPosted: Thu Feb 26, 2004 9:38 am    Post subject: Reply with quote

Jefugame kai malista polu Very Happy
Elpizw mono k&acute;na kourasame ligo ligotero apo oso jefugame!
Mia eidhsh, pou toulaxiston gia mena einai kainouria...Hjere kaneis oti Boreia kai Notia Korea qa parelasoun mazi gia prwth fora stous agwnes ths athinas....?
(Elpizw auto twra na einai sxetiko! Politiko men, me athlites twn agwnwn sxetiko de! xaxa)
http://fpeng.peopledaily.com.cn/200402/26/eng20040226_135900.shtml
Back to top
OMF
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 1961

PostPosted: Thu Feb 26, 2004 4:58 pm    Post subject: Reply with quote

Ξεφευγω ειναι λιγο σε αυτα που γραφω .Μαλλον ειναι εκτος τοπου (τελειος ασχετο με το τιτλο) και χρονου (περσινα ξυνα σταφυλια) αλλα εχω σε μεγαλο βαθμο ενα Ελληνικο ελλατωμα να μην αφηνω τιποτα τα πεσει κατω. Παντως συγνωμη σε οσους διαβασαν τις περιττες αποψεις μου.
Για να επανελθω και λιγο στο θεμα. Τελικα θα αγωνιστους αυτοι που ειναι στη διαφημιση της Τραπεζας Κυπρου με την Ελλαδα η ειναι ακομα στις συζητησεις ?
Παντως εγω περιμενω μεγαλες επιτυχιες απο τους Ελληνες στην ολυμπιαδα (αλλωστε εντος εδρας θα παιζουνε) και κυριως στο Στιβο και ελπιζω να βγουν καινουργιοι Ιακωδακιδες (και μακαρι καινουργιους Κεντεριδες).
Υπολογιζω τα Ελληνικα χρυσα μεταξυ 5 και 10 και απο τα υπολοιπα μεταξυ 13-20.
Σαν στανταρ προχηρα και χωρις μελετη και χωρις τραυματισμους παιζω Κεντερη (εχει πολλα να αποδειξει σε αυτους του ολυμπιακους) , Κακλαμανακη (λογο γνωσης της θαλλασας και υπερπροσπαθειας) , Καχι η Κακιασβιλι (αμα αγωνιστους στα ιδια κιλα ενας θα ειναι ο νικητης) , Μπεκατορου-Σουφλια (καιρος ειναι για ενα χρυσο ολυμπιακο μεταλλιο εντος εδρας) , Τζελιλη (δεν εχει ανταγωνισμο) και τα υπολοιπα ξεμπαρκα τυπου Μουρουτζη η στο στιβο .
Για αργηρα και χαλκιμα υπαρχουν πολλοι .
Back to top
View user's profile Send private message
kostas
Guest





PostPosted: Thu Feb 26, 2004 5:14 pm    Post subject: Reply with quote

Alhqeia, to zhthma se poia kila katebainoun Kaxi kai Purros einai endiaferon.... Exei plhrofories kaneis...? Teleutaia fora pou eida kati grammeno (de qumamai pou...) , peripou prin mia bdomada, einai oti katebainoun se diaforetika kila telika....
Back to top
Ypsilon
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3951
Location: Copenhagen, Denmark

PostPosted: Thu Feb 26, 2004 6:02 pm    Post subject: Reply with quote

Στο τελευταίο test event που έγινε στο σπίτι της Άρσης Βαρών, ο καθένας αγωνίστηκε στην κατηγορία του. Ο Πύρρος μάλιστα, ήταν αρκετά ελαφρύτερος από τα κανονικά του κιλά, και όλα δείχνουν ότι τελικά θα αγωνιστούν ξεχωριστά. Προσωπικά δεν υπολογίζω πολύ στον Πύρρο αυτήν τη φορά. έχει ταλαιπωρηθεί πολύ με τους τραυματισμούς, και από τον τρόπο που παίζει και μιλάει φαίνεται καθαρά ότι δεν έχει πια το ίδιο σθένος.
Βεβαίως πάνω στον αγώνα πωρώνεται κανείς, αλλά το Ελληνικό κοινό είναι μανούλα στο να αγχώνει τους αθλητές του... Sad

Οι δύο Κορέες θα παρελάσουν κάτω από κοινή σημαία, αλλά με διαφορετικές ομάδες. Κοινή σημαία και ομάδα θα κατεβάσουν στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου.
Προσωπικά περιμένω μετάλλια (ασχέτως χρώματος) από Κάχι, Κεντέρη, Θάνου, Τζελίλη, Γκατσιούδη, Κελεσίδου, Κακλαμανάκη, Μπεκατώρου-Τσουλφά, Ταμπάκο, ενώ η Τσιαμήτα δυστυχώς δεν προλαβαίνει, η Ξάνθου είναι γεννημένη loser και δεν έχει τη στόφα μεγάλης αθλήτριας (τόσα χρόνια κι ακόμα δεν έμαθε να μετράει βήματα), ο Ιωάννης δοκιμάζει καινούργιες βαφές στο μαλλί και δεν προκάνει, ο Μουρούτσος και η εθνική ανσάμπλ είναι δύο μεγάλα ερωτηματικά, ενώ δεν αποκλείω ένα μετάλλιο ακόμα από την άρση βαρών (πάει η παλιά ανίκητη ομάδα), και γιατί όχι, κάτι καλό από την Αντικατζίδου, ή την εθνική πόλο.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Mozart
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 2820
Location: Thessaloniki

PostPosted: Thu Feb 26, 2004 9:02 pm    Post subject: Reply with quote

Συμφωνώ με το ότι ο Δήμας έχει λιγότερες πιθανότητες από τον Κάχι (αν και μεταξύ μας είναι πολύ δύσκολο και για τους 2 να πάρουν έστω ένα μετάλλιο. Εδώ κοτζάμ Σουλειμάνογλου στην 4η προσπάθειά του πήγε άπατος). Απλά ο Δήμας στον 1ο του αγώνα μετά από το Σύδνεϋ ουσιαστικά, σήκωσε πριν 2 βδομάδες 15 κιλά μόνο λιγότερα από το Σύδνεϋ, οπότε λες "κάτι γίνεται εδώ με αυτόν". Όλα είναι πιθανά.

Στα πιθανά μετάλλια να προσθέσω Ιακωβάκη, Δεβετζή, Βόγγολη στο στίβο, Καραμιάν, Θάνος στην πάλη, μια κοπελιά που είναι χρυσή παγκοσμια πρωταθλήτρια στο τάε κβο ντο (σόρρυ που μου διαφεύγει το όνομα), Τσακίρη, Μήτρου στην άρση βαρών, Μάρας στο μονόζυγο και γιατί όχι μία εθνική βόλευ ή μπάσκετ. Νομίζω μία εθνική θα πάρει μετάλλιο. Γενικά πάντα υπάρχουν και εκπλήξεις σε ολυμπιάδες και ειδικά τώρα που γίνονται εδώ γιατί όχι? Π.χ. ποιος μας λέει ότι ο Τσάτουμας για παράδειγμα δε θα ωριμάσει λίγο νωρίτερα και ξεπεταχτεί. 8.34 έκανε στην 1η του χρονιά!
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
ioannis31
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 18 Feb 2004
Posts: 762
Location: Suburbia

PostPosted: Fri Feb 27, 2004 10:13 am    Post subject: Reply with quote

Καλημέρα σε όλους τους συνforumίτες.

Διαβάζω εδώ και αρκετό καιρό το συγκεκριμένο forum και θέλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου σε όλους για τις πληροφορίες που μεταφέρουν από το μέτωπο της Ολυμπιακής προετοιμασίας.

Επί του θέματος τώρα...

Οι πιο ισχυρές πιθανότητες για χρυσό μετάλλιο έρχονται από την Κελεσίδου στη Δισκοβολία, Κακλαμανάκη στην Ιστιοσανίδα, Κεντέρη στα 200μ, Τζελίλη στο ακόντιο και Μπεκατώρου-Τσούλφα στα 470.

Πιστεύω επίσης ότι θα καταφέρουν να ανέβουν στο βάθρο ο Ταμπάκος στους κρίκοι (sic), η Τσακίρη στην Άρση Βαρών, ο Ιακωβάκης στα 400εμπ, Βόγγολη στη Δισκοβολία ενώ ερωτηματικά θα είναι η απόδοση των Μουρούτσου, Θάνου, Αντικατζίδου, Καχιασβίλι και Δεβετζή.

Τέλος σε ότι αφορά την απόδοση των Εθνικών Ομάδων, πιστεύω ότι στο basketball ο ρεαλιστικός στόχος θα είναι το καλύτερο πλασάρισμα στην 8άδα(5-6 πιο πιθανό), στο volleyball το ίδιο (7-8 πιο πιθανό), το waterpolo έχει δυνατότητες και για 4άδα, ενώ η μεγάλη έκπληξη μπορεί να προέλθει από το baseball (ας είναι καλά ο ένδοξος απόγονος του Κολοκοτρώνη, ο Rasmussen Very Happy ).

Προσωπικά έχω βγάλει εισητήρια για τα ακόλουθα:
Basketball Greece-Dream Team
Στίβος με τελικό Δισκοβολίας (και ανάκρουση εθνικού ύμνου) και 100μ
Baseball Τελικός (Greece - Cuba?)
και Waterpolo με Ημιτελικό όπου ποντάρω στο ότι η Ελλάδα θα είναι 3η στον Όμιλο της)
Back to top
View user's profile Send private message
crs
Senior Member
Senior Member


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 439
Location: A θ ή ν α

PostPosted: Fri Feb 27, 2004 10:57 am    Post subject: Reply with quote

Συμφωνώ και εγώ με τους περισσότερους ότι πιθανότητες για μετάλλια έχουν οι Κεντέρης, Ιακωβάκης, Μανιάνη αλλά και η πεισματάρα Smile Θάνου. Επίσης η τριάδα των κοριτσιών της δισκοβολίας με τις Κελεσίδου, Βόγγολη, και Τσικούνα μπορούν να βρεθούν στο βάθρο.
Από κει και πέρα είναι πιθανόν να δούμε διάκρισεις και στα άλματα κυρίως με τον Λούη Τσάτουμα (πολύ μεγάλο ταλέντο) και ίσως την Πηγή Δεβετζή. Ακόμα και η Βασδέκη με τη Ξάνθου μπορούν καλό πλασάρισμα, παρόλο που στην αρχή του κλειστού δεν έκαναν τη μεγάλη επίδοση. Θέση τουλάχιστο στους ημιτελικούς μπορούν να έχουν και οι ομάδες σκυταλοδρομίας 400 των ανδρών (για τα 100 το' χουμε πάρει απόφαση πως δεν θα φτιάξουμε ποτέ ομάδα) και τα 100 των κοριτσιών.

Εκτός στίβου μετάλλια βλέπουν οι Κακλαμανάκης, Τσουλφά-Μπεκατώρου, Παπαθανασίου, Ταμπάκος (αν τελικά θα δωθεί η κάρτα στην Ελλάδα), Μάρας, (Δεν είμαι σίγουρος αν προκρίθηκε από το παγκόσμιο της Αμερικής) Αντικατζίδη, Πύρος, Κάχι και Τσακίρη. Η Δανιηλίδου εξαρτάται από ποιές τενίστριες θα πάρουν τελικά μέρος.

Στις ομάδες κοντά στη διάκριση είναι το μπέιζμπολ, η ομάδα του Ανσάμπλ και ίσως το πόλο ανδρών. Δεν πρέπει να αποκλείουμε και το ποδόσφαιρο. Μπάσκετ και Βόλεϊ μπορούν καλά πλασαρίσματα.

Επίσης είναι πολύ πιθανό να δούμε ανέλπιστα μετάλλια και διακρίσεις από άλλους αθλητές μας. Είθε! Very Happy
Back to top
View user's profile Send private message
eksoristos
Full Member
Full Member


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 209

PostPosted: Fri Feb 27, 2004 9:25 pm    Post subject: Reply with quote

to proto ntoperman piastike simera ston akontismo...gia na doume...
Back to top
View user's profile Send private message
eksoristos
Full Member
Full Member


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 209

PostPosted: Fri Feb 27, 2004 9:31 pm    Post subject: Reply with quote

Sorry sto epikonto ithela na po...
Back to top
View user's profile Send private message
crs
Senior Member
Senior Member


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 439
Location: A θ ή ν α

PostPosted: Tue Mar 02, 2004 5:21 pm    Post subject: Reply with quote

Ο K. Kεντέρης προτάθηκε ως υποψήφιο μέλος της ΔΟΕ, στην εκλογή μεταξύ των αθλητών που θα έρθουν στην Αθηνα τον Αύγουστο!
Ελπίζω να έχει καλύτερη τύχη από τον Ι. Μελισσανίδη στο Σίδνεϊ.
Back to top
View user's profile Send private message
OMF
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 1961

PostPosted: Tue Mar 02, 2004 11:37 pm    Post subject: Reply with quote

Εξαρταται με το πως θα παει ο Κωστας στην Αθηνα.Αμα σαρωσει σηγουρα θα ειναι φαβορη να γινει μελος γιατι θα ειναι μια απο τις 4-5 μορφες των αγωνων της Αθηνας και θα μαθενουν το ονομα του ακομα και πεντασεγγονα μας .
Επειδη η πραγματικη αστερες των αγωνων ειναι οι αθλητες και οχι η Γιαννα ουτε οι αξιωματουχοι της ΔΟΕ postαρω δυο site που εχω απο τους Ελληνες αθλητες (και σε περιπτωση που δεν τα ξερεται)

http://www.kenteris.gr
Με ωραιο flash και με ερωτηση του Κεντερη για το αμα καταφερει να κανει χρονο κατω απο το 19,72 (το ρεκορ του ειναι 19.85).

http://www.thanou.gr/

http://www.christzekos.gr/
Το site του Τζεκου με πολλες πληροφοριες για τροφες.

http://www.stadio.gr/sports.asp
Με πληροφοριες για ολους τους Ελληνες και πολλους ξενους αθλητες του στηβου.
Back to top
View user's profile Send private message
crs
Senior Member
Senior Member


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 439
Location: A θ ή ν α

PostPosted: Wed Mar 03, 2004 5:08 pm    Post subject: Reply with quote

TWO Greek wrestlers tested positive for banned substances during at last month's Greek championships, the Greek wrestling federation revealed Wednesday.
The names of the athletes, a man and a woman, will be announced if the B tests return similar positive results.
Traces of cannabis and the diuretic furosemide were discovered.
It was unclear if the fighters were in Greece's team for the 2004 Athens Olympics.


πηγή: THE AUSTRALIAN

- Ολα τα ΄χαμε το ντόπινγκ μας έλειπε τώρα...

Arrow Παρεπιτόντως απεσταλμένος δημοσιογράφος της ίδιας εφημερίδας, στο συνέδριο της Αθήνας, έλαβε κατά λάθος πρόσκληση του Ζ.Ρονγκ να παραβρεθεί στην εμπιστευτική συνεδρίαση της ΔΟΕ(!!!), που έγινε με την ευκαιρία της συνόδου των Ολυμπιακών Επιτροπών. Η πρόσκληση ωστόσο ήταν για συνονόματο Νεοζηλανδό, μέλος της ΔΟΕ! Ο δημοσιογράφος πήγε και άκουσε τον πρόεδρο Ρονγκ να εκφράζει - εμπιστευτικά πάντα- τις σοβαρές του ανησυχίες για την εξέλιξη της προετοιμασία μας...

πηγή: Φλας 96.
Back to top
View user's profile Send private message
Mozart
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 2820
Location: Thessaloniki

PostPosted: Sat Mar 13, 2004 12:51 pm    Post subject: Reply with quote

Πήρε κάρτα ελευθέρας για τη συμμετοχή του στους ΟΑ ο Ταμπάκος!!!!! Very Happy
Αυτυχώς γιατί θα ήταν αδικία για το παιδί. Τώρα πάμε φούλ για 2 στα 2 μετάλλια στη γυμναστική με Ταμπάκο και Μάρα. Και μάλιστα,από τα ...καλά μετάλλια Wink Μεγάλη υπόθεση για τη χώρα μας γιατί το άθλημα, μετά το στίβο, είναι μαζί με τη κολύμβηση τα πλέον δημοφιλή αθλήματα των αγώνων παγκοσμίως, με μεγάλη προβολή!!
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
nikosv
Junior Member
Junior Member


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 83
Location: Switzerland

PostPosted: Mon Mar 15, 2004 1:01 am    Post subject: Reply with quote

ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ REUTERS 09/03/04

U.S. swimming champions Amanda Beard, Michael Phelps (2nd L), Jenny Thompson (2nd R) and Lenny Krayzelburg model new Speedo brand swimsuits at a press conference in New York. Speedo says the new suit, called the Fastskin FSll, is the world's fastest competitive swimwear available and is expected to be worn by most of the top swimmers on the U.S. Olympic team at the Athens Games this summer.






...δεν είναι καθόλου άσχημο...
Back to top
View user's profile Send private message
Ypsilon
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3951
Location: Copenhagen, Denmark

PostPosted: Mon Mar 15, 2004 1:05 am    Post subject: Reply with quote

Άντε τουλάχιστον να βοηθήσουν οι φόρμες μπας και δούμε κανα παγκόσμιο ρεκόρ στην Αθήνα, γιατί αν περιμέναμε από την πισίνα, σωθήκαμε!!! Laughing
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
nikosv
Junior Member
Junior Member


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 83
Location: Switzerland

PostPosted: Mon Mar 15, 2004 1:10 am    Post subject: Reply with quote

μπα και οι πισίνες μες καλές είναι....

Υ σ' ευχαριστώ που έβαλες στις σωστές θέσεις τα προηγούμενα μου posts
Back to top
View user's profile Send private message
Aquis Granum
Senior Member
Senior Member


Joined: 27 Feb 2004
Posts: 541
Location: Aachen/Germany

PostPosted: Mon Mar 15, 2004 1:17 am    Post subject: Reply with quote

nikosv, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Η κοπέλα δεν είναι καθόλου άσχημη! Cool
Γαμώτο... και δεν προμηθέυτηκα εισητήρια για κολύμβηση... αν το ξερα... Sad Wink
Back to top
View user's profile Send private message
Mozart
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 2820
Location: Thessaloniki

PostPosted: Fri Mar 19, 2004 2:41 pm    Post subject: Reply with quote

202 χώρες στους ολυμπιακούς. Νέο ρεκόρ!!

http://sportnews.flash.gr/articles/2004/3/18/46417/
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Mozart
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 2820
Location: Thessaloniki

PostPosted: Fri Mar 19, 2004 8:45 pm    Post subject: Reply with quote

Πριν περίπου μια ώρα ο πρόεδρος (!!!!) της Βρετανικής ολυμπιακής επιτροπής απείλεισε ότι αν η κατάσταση από πλευράς ασφαλείας το καλοκαίρι (τρομοκρατία-Κόσσοβο) δεν είναι όπως πρέπει (?) δε θα έρθουν Βρετανοί αθλητές στην Αθήνα!!! Μισή ώρα μετά ο αντιπρόεδρος (!!!!!!) της ίδιας επιτροπής το διέψευσε!!!!!!!! Shocked Shocked
Το μόνο σίγουρο είναι, αν τελικά δεν έρθουν, είναι ότι δε θα χάσουμε σε τίποτα σε επιδόσεις και σπουδαίους αθλητές. Laughing Laughing Οι Βρετανοί είναι στο χειρότερο σημείο της ιστορίας τους από αθλητικής πλευράς. Θα υπάρχουν φυσικά επιπτώσεις σε πρεστίζ, κλπ
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
yianis
Junior Member
Junior Member


Joined: 19 Mar 2004
Posts: 113
Location: Toronto,Canada

PostPosted: Fri Mar 19, 2004 10:13 pm    Post subject: Reply with quote

Mozart wrote:
Πριν περίπου μια ώρα ο πρόεδρος (!!!!) της Βρετανικής ολυμπιακής επιτροπής απείλεισε ότι αν η κατάσταση από πλευράς ασφαλείας το καλοκαίρι (τρομοκρατία-Κόσσοβο) δεν είναι όπως πρέπει (?) δε θα έρθουν Βρετανοί αθλητές στην Αθήνα!!! Μισή ώρα μετά ο αντιπρόεδρος (!!!!!!) της ίδιας επιτροπής το διέψευσε!!!!!!!! Shocked Shocked
Το μόνο σίγουρο είναι, αν τελικά δεν έρθουν, είναι ότι δε θα χάσουμε σε τίποτα σε επιδόσεις και σπουδαίους αθλητές. Laughing Laughing Οι Βρετανοί είναι στο χειρότερο σημείο της ιστορίας τους από αθλητικής πλευράς. Θα υπάρχουν φυσικά επιπτώσεις σε πρεστίζ, κλπ


I Vretani tha erthoun ke then iparxi kamia xora pou tha kani boycott tin Ellatha.

http://sfgate.com/cgi-bin/article.cgi?f=/news/archive/2004/03/19/sports1319EST0280.DTL
Back to top
View user's profile Send private message
Admin
Site Owner
Site Owner


Joined: 16 Jan 2004
Posts: 2295
Location: Davelis Cave (απ'έξω)

PostPosted: Fri Mar 19, 2004 10:26 pm    Post subject: Reply with quote

Για άλλη μια φορά θα παρακαλέσω να μην κάνετε quote όταν απάντάτε σε μήνυμα που βρίσκεται ακριβώς πάνω από το δικό σας, καθώς φορτώνετε χωρίς λόγο τη βάση δεδομένων του forum.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
yianis
Junior Member
Junior Member


Joined: 19 Mar 2004
Posts: 113
Location: Toronto,Canada

PostPosted: Fri Mar 19, 2004 10:40 pm    Post subject: Reply with quote

..sorry Crying or Very sad ... Kalo Savatokiriako !!! Very Happy
Back to top
View user's profile Send private message
Mozart
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 2820
Location: Thessaloniki

PostPosted: Mon Mar 29, 2004 1:53 pm    Post subject: Reply with quote

Φαντάζομαι ότι θα μάθατε ότι η Εθνική στο μπέιζμπολ βγήκε πρώτη στο τουρνουά που έγινε τις προηγούμενες μέρες, και μάλιστα χαλαρα!! Άκουσα μάλιστα έναν κύριο Ελληνοαμερικανό μεγάλης ηλικίας που ανήκει στο προπονητικό τιμ, να μιλάει ξεκάθαρα για μετάλλιο το καλοκαίρι!!!!! Very Happy

Από την άλλη, τα νέα που έρχονται από την Αυστραλία λένε ότι ο Θόρπ δε θα δώσει το παρόν στα 400 ελεύθερο, γιατί έκανε άκυρη στους αγώνες πρόκρισης της χώρας του. Πάλι καλά που έχει 4-5 ακόμα αγωνίσματα που θα τον δούμε!!!
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Ολυμπιακοί Αγώνες All times are GMT + 2 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3, ... 31, 32, 33  Next
Page 2 of 33

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Web hosting by isol.gr