stadia.gr/forum Forum Index stadia.gr/forum
Εδώ μιλάμε για τα πάντα. Από Καλατράβα μέχρι… Καλομοίρα!
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Εδώ κολλάνε τα πάντα για τα ΣΠΟΡ
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 48, 49, 50 ... 129, 130, 131  Next
 
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Το "αθλητικό" κλουβί με τους τρελούς
View previous topic :: View next topic  
Author Message
vag3721
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 06 Feb 2005
Posts: 2392
Location: Naousa/Athens

PostPosted: Mon Aug 08, 2005 3:28 am    Post subject: Reply with quote

Ανακοινώθηκε από την ΕΠΟ η προκύρηξη του πρωταθλήματος της Δ' Εθνικής.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
aristidis
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 1448
Location: Πουθενιστάν

PostPosted: Mon Aug 08, 2005 8:29 pm    Post subject: Reply with quote

Mόλις είδα για 30985273ή φορά τα γκολ του Τελικού του Κυπέλλου το 2001... Αλλα μολις τωρα παρατηρησα τα χειλη του Ναλιτζη στον πανηγυρισμο του 4ου γκολ!!! Very Happy Μπραβο το παλικαρι!!!!!!! (παρεπιπτοντως με τι αχτι σουταρε στο γκολ!!!!!)


____________

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ Ο ΜΕΓΚΑΧΕΝΤ;;;;;;;;;;;;; Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
kioannis
New Member
New Member


Joined: 29 Mar 2005
Posts: 46
Location: Ulsan - South Korea

PostPosted: Tue Aug 09, 2005 12:21 am    Post subject: Reply with quote

Που να δεις Αριστιδη το γκολακι που πεταξε το 1998 στον τελικο στο Καραισκακι!!!!! Ζηταγανε μετα επιθετικο φαουλ αλλα δεν ξερανε απο ποιον, απο τον Σαπουντζη η' απο τον Καμιτση (εκει να δεις παθος), παλι καλα που δεν ηθελαν και τριτη αποβολη!!! τελος παντων ο Σαπουτσας και ο Γαμιτσης ανοικουν στο παρελθον οπως και οι μερες του '98.
Καινουργια βδομαδα (καλη εβδομαδα σε ολους) με εξελιξεις σε πολλα θεματα κυριως μεταγραφικα και τσαμπιονς λιγκ με τον ΠΑΟ να παιζει στην Κρακοβια. Επισης αναμενονται και εξελιξεις στο θεμα Λωζαννης. Ο Αρης προσεφυγε ξανα στο δικαστηριο και τωρα τα'χει βαλει με την ΦΙΦΑ και την ΕΠΟ!!!! Μερικες φορες καποιοι ανθρωποι καταφερνουν με τις κινησους τους να κανουν αντιπαθητικο ενα σωματειο και αυτο ειναι κριμα. Επισης φαινεται οτι καποιοι φιλαθλοι του Αρη δεν εχουν βαλει μυαλο και ζηταγαν τα ρεστα στο Διγκοζη σημερα. Κατηγορουν τον Πανιωνιο για την μη εξοφλυση των κακομοιρων Πολωνων και μετα την αργοπορημενοι εξοφληση τους και εκεινοι θελουν να σκοτωσουν τους δικους τους αντιστοιχους Πολωνους (Διγκοζη), που δεν πηραν κιολας τα λεφτα τους ΠΟΤΕ!!!! Πριν 4 μηνες κατηγορισαν 50 αλητες που τα εκαναν γυαλια καρφια στον αγωνα με τον Ηρακλη, οταν μαλιστα σκοραραν κιολας και τωρα οι 50 εγιναν 3,000!!! ΚΡΙΜΑ!!! Και ηταν και φιλικο!!!

Επισης κριμα για την κινηση των ανθρωπων του Αρη που συνεχιζουν να πολεμουν τον Πανιωνιο και την ΕΠΟ (σκαβοντας τον λακο τους) οταν αυτοι εκαναν τα στραβα ματια πριν 12 μηνες. Καποια στιγμη ομως θα σταματησουν και ολοι οι φιλαθλοι της Θεσσαλονικης θα ξυπνησουν σ'εναν εφιαλτη που μπορουν ανετα και νομιμα να τους προσφερουν αυτοι που τωρα κυνηγιουντε απο τους ηθικα δικαιωμενους (!!!!!) προεδρους της ομαδος της Θεσσαλονικης. Και οταν μιλαμε για εφιαλτη θα χρησιμοποιησω τα φρεσκα λογια του αντιπαθητικου Α.Μπεου "αντι να κοιταζουν τον Πανιωνιο καλυτερα να κοιταξουν τις μεταγραφες του Εορδαικου και της Αναγεννησης Επανωμης..." . Αν και ειναι αντιπαθητικος πλεον στις ταξεις του Πανιωνιο αποτελει μεγαλο κριμα που οι ανθρωποι του Αρη τον Αυγουστο του 2004 επαιρναν λεφτα απο τον κυριο Α.Μπεο (και αλλους 3)για να πληρωσουν την εγκραφη τους στο πρωταθλημα και ενα χρονο μετα τον κυνηγανε!!!!! Η παροιμια "μην αφηνεις γι'αυριο οτι μπορεις να κανεις σημερα" ταιριαζει απολυτα στο προσωπο του γνωστου φιλαθλου της Ν.Σμυρνης (εχει κατηγορηθει και γ'αυτο, αληθεια ο Χουλης στον Ηρακλη και ο Ψωμιαδης στον Ακρατητο τι ειναι???) οπου 2 φορες το 2003 και 2004 θα μπορουσε να κυνηγησει την ομαδα του Αρη παλι νομιμα και δεν το'κανε!!! ειναι αληθεια οτι ο Αχιλλεας ζητησε ν'αγορασει την ΠΑΕ Αρης περσυ??? Μαλλον ναι!!!!! Ειναι αληθεια οτι για την αλυωση του πρωταθληματος μπωρει να ζητησει την ανοδο της ΠΑΕ Νικη Βολου στην Α' και την πτωση της Καλαμαριας στην Β' και του Αρη στην Α' ΕΠΣ θεσσαλονικης!!! Μαλλον ναι ΚΑΙ ΑΝΕΤΑ!!!!! Αληθεια οι ανθρωποι του Αρη γιατι συνεχιζουν να ρισκαρουν??? Το ξερουν οτι και αν υποβιβαστει ο Πανιωνιος δεν θ'ανεβουν αλλα η Νικη Βολου (νομιμα) και'κεινοι κινδυνευουν με δευτερο υποβιβασμο. Ποιος βρισκεται πισω απο το κλυδωμα λογαριασμων της ΠΑΕ Αρης (που δεν ισχυουν αυτα που εγραψαν οι φιλοι της ομαδος πριν)??? Μηπως ο Αχιλλεας??? Αν 6 παικτες ζητησουν φετος τα δεδουλευμενα, που οι ανθρωποι του Αρη δεν εχουν να τα δωσουν (70% μειωσει αποδοχων στους παικτες???), μηπως αυτοι οι 6 μπορουν να κατασχεσουν το γηπεδο Χαριλαου??? εξετασε κανενας το ενδεχομενο αυτο, τον γραμμενο νομο της ΦΙΦΑ!!!! Ο Αχιλλεας τον εξετασε ομως και τον ανεφερε!!! Και τι θα το κανουν το γηπεδο, θα το ξαναπουλησουν και θα παρουν τα λεφτα τους!!!! Ο Αχιλλεας ομως οσο αντιπαθητικος στο χωρο του ποδοσφαιρου και αν ειναι δεν θελει η Νικη Β. ν'ανεβει με δικαστικες αποφασεις στην Α' αλλα αγωνιστηκα, ετσι ωστε να κανει αυτοματα την μεταβιβαση των μετοχων στ'ονομα του και να μας αδειασει την γωνια στην Ν.Σμυρνη!!!
Ισως η απειρια των ανθρωπων της σουπερ -3- που διοικουν τον Αρη να μην καταλαβαινουν τι κανουν, δεν εχουν ομως την περιεργια γιατι η αρκουδα του Πανιωνιου κοιμαται???? και αν ξυπνησει τι μπορει να κανει??? Για ολα αυτα ειναι ακρος φυσιολογικο οι φιλαθλοι του Αρη να με βρισουν, πριν ομως το κανουν αυτο δεν πανε να ρωτησουν τον κυριο Σκορδη (και οπως τους λενε) την ορθοτητα ολων αυτων!!!!!!!!!! Εγω δεν θελω η αρκουδα να ξυπνησει γιατι το Ελληνικο ποδοσφαιρο χρειαζεται ομαδες οπως ο Αρης με τον λαο και την ιστορια που εχει, βεβαια καποια στιγμη στο Ελληνικο ποδοσφαιρο πρεπει να απομακρυθουν ολοι αυτοι οι προεδροι που το επιβαρυνουν με το βρωμικο παρασκηνιο τους (Μπεος-Κοκκαλης-Τζιγγερ-Ψωμιαδης-κτλ...). Ισως για αντιπροεδροι θα'ταν καλοι με την οικονομικη-δικαστικη δυναμη που εχουν αλλα το ποδοσφαιρο θελει πανω απ'ολα φιλαθλους!!!!!
Back to top
View user's profile Send private message
vag3721
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 06 Feb 2005
Posts: 2392
Location: Naousa/Athens

PostPosted: Tue Aug 09, 2005 10:26 am    Post subject: Reply with quote

Καλά ξεκινήσαμε φέτος:
1)Επεισόδια πριν το φιλικό Ατρομήτου-Προοδευτικής.

2)Επίθεση στον Νικολαΐδη, οδομαχίες οπαδών εχθές στο Χαιδάρι μεταξύ βάζελων και ΑΕΚτσίδων.

3)Πέσιμο στον Διγκόζη μετά το τέλος του φιλικού αγώνα Άρη-ΑΕΛ, και κατά την έξοδό του για τα αποδυτήρια ,από οργανωμένους οπαδούς του Άρη.

4)"ξύλο" στον αγωνιστηκό χωρό της Τούμπας εχθές μεταξύ παικτών,κάτι ψιλά και στις κερκίδες.

Και όλα αυτά σε φιλικά παιχνίδια.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
superas
Senior Member
Senior Member


Joined: 13 Apr 2004
Posts: 640
Location: Thessaloniki

PostPosted: Tue Aug 09, 2005 11:36 am    Post subject: Reply with quote

Αγαπητέ kioannis δυσκολεύομαι να παρακολουθήσω τον τρόπο γραφής και σκέψης σου. Απορώ πάντως πώς γίνεται, ενώ μας πληροφορείς ότι είσαι σφόδρα αντίθετος με τον κ. Μπέο να ξέρεις τόσες λεπτομέρειες για το τι σκέφτεται και κάνει ο κύριος αυτός. Μου κάνει πραγματικά εντύπωση. Δεν μπορώ να κάτσς να απαντήσω σε ένα ένα τα θέματα που βάζεις. Δυστυχώς η πληροφόρησή σου είναι ελλιπής και εξώφθαλμα αποσπασματική (π.χ. ο Μπέος πλήρωσε για τον ΑΡΗ το 2004.... ο ίδιος ισχυρίζονταν εδώ και καιρό ότι απλώς έδωσε ένα ποσό στον έρανο που είχε γίνει το 2003 - παίκτες του ΑΡΗ μπορούν να κάνουν κατάσχεση το ...ΧΑΡΙΛΑΟΥ και να το.... πουλήσουν!!! - ο Μπέος ήθελε να αγοράσει τον ΑΡΗ κλπ κλπ κλπ)

Ό,τι έγινε χθες εναντίον ανθρώπων της Λάρισας είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και ΝΤΡΟΠΗ για όσους τα έκαναν. Δυστυχώς το γήπεδό μας τον τελευταίο καιρό έχει γίνει "μπάτε σκύλοι αλέστε" Ο σύνδεσμος SUPER 3 εξέδωσε ανακοίνωση με σκοπό όλο αυτό το ανέκδοτο να σταματήσει κάπου εδώ. Ουσιαστικά αναλαμβάνει τη φρούρηση του γηπέδου σε συνεργασία με την ΠΑΕ και κατακρίνει με ειρωνικές εκφράσεις όσους μπαίνουν μέσα στο γήπεδο χωρίς να έχουν ΚΑΜΙΑ δουλειά.
Back to top
View user's profile Send private message
ioannis31
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 18 Feb 2004
Posts: 762
Location: Suburbia

PostPosted: Tue Aug 09, 2005 2:01 pm    Post subject: Reply with quote

Το απρόοπτο γεγονός που μπορεί να χαρακτηρίσει, έστω προσωρινά, μία διοργάνωση λόγω της ανετοιμότητας των διοργανωτών...

Από το Παγκόσμιο Στίβου στο Ελσίνκι, http://www.sport.gr/news/050809/helsinki2005_polevault1.asp, μία στραβωμένη βάση παραλίγο να τινάξει το επι κοντώ στον αέρα!

edit

Βατερλώ για τους αθλητές του Β γκρουπ προέκυψε μετά τη διακοπή και την ανετοιμότητα των διοργανωτών...

Κανείς δεν τα κατάφερε στις 2 πρώτες προσπάθειες.

Πέρασε ένας (1) και μόνο με την τρίτη προσπάθεια: ο Gerasimov (φετινό 5.65)

Δεν τα κατάφεραν, αν και το όριο κατέβηκε από το 5.75 στο 5.60, οι Blom (φετινό 5.80), Gibilisco (5.80), Ecker (5.75), Walker (5.90), Dossevi (5.75), Φιλιππίδης (5.72), Yurchenko (5.72), Hooker (5.87), Lanaro (5.65).

Δεν τολμώ να σκεφτώ τί θα είχαμε ακούσει εάν ένα τέτοιο περιστατικό είχε γίνει πέρυσι στην Αθήνα... Να δούμε πώς θα σχολιαστούν οι Φινλανδοί διοργανωτές.

Από το Α' γκρουπ, "προκρίθηκαν" μετά τη μείωση του ορίου οι εξής 5: Hysong (φετινό 5.70), Pavlov (5.80), Kristiansson (5.61), Lobinger (5.82), Markov (5.75).

Για να συμπληρωθεί η 12άδα θα περάσουν και 6 αθλητές με 5.45! Ο Φιλιππίδης δυστυχώς δεν είναι στους 12 διότι πέρασε τα 5.45 με τη 2η.
Back to top
View user's profile Send private message
Tzinos
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 02 Apr 2004
Posts: 993
Location: London

PostPosted: Wed Aug 10, 2005 1:13 pm    Post subject: Reply with quote

Δεν μας χέζεις, ρε Νταλάρα...» (Sportday / Γιώργος Νταλάρας)



Θα το γιορτάσουμε λοιπόν. Στα τρία σκαλιά του βάθρου, τρεις κυρίες. Η πολυβραβευμένη για την προσφορά της στη διοργάνωση κ. Γιάννα Αγγελοπούλου.

Η κ. Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, που είχε και την ιδέα «να το γιορτάσουμε». Η κ. Ντόρα Μπακογιάννη ως δήμαρχος «της πόλεως των Αθηνών», που θα έλεγε και ο προκάτοχός της.

Ουδέποτε στην πρόσφατη νεοελληνική ιστορία γιορτάστηκε μια οικονομική και περιβαλλοντική καταστροφή με τόσες παράτες και μάλιστα με τρεις κυρίες στον ρόλο του πρωταγωνιστή. Για διαφορετικούς λόγους καμία από τις τρεις δεν θέλησε να πει την αλήθεια. Ακόμα και τώρα, που η κοινωνία στενάζει από την οικονομική δυσπραγία και η κυβέρνηση μαζεύει από παντού για να μπαλώσει τις τρύπες του προϋπολογισμού, κανένας και καμία δεν λέει την αλήθεια. Δώδεκα δισεκατομμύρια ευρώ «επενδύθηκαν» σε αυτούς τους Αγώνες και το μόνο εύσημο που μας απενεμήθη διεθνώς είναι ότι τους διοργανώσαμε με επιτυχία. Και λοιπόν; Ποιος θα ήταν εκείνος που θα τους διοργάνωνε με κόστος τριπλάσιο από το προϋπολογισμένο και θα κατάφερνε να αποτύχει στα οργανωτικά;

Αν Οχι γι' αυτό, ας μπει στον κόπο η γλυκύτατη κ. Πετραλιά να μας πει τι ακριβώς γιορτάζουμε.
Ότι χρυσοπληρώσαμε συστήματα ασφαλείας, ένα μέρος των οποίων ακόμα και τώρα δεν έχει παραληφθεί.
Ότι στις γειτονικές χώρες της Ανατολικής Μεσογείου καταγράφεται αύξηση της τουριστικής κίνησης περίπου διπλάσια από το δικό μας 6%.

Ότι οι περίφημες ολυμπιακές εγκαταστάσεις παραμένουν αναξιοποίητες, κρατιούνται μακριά από τους πολίτες και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ότι τα μετάλλιά μας καταβράχηκαν -σε σημαντικό βαθμό- από τα ούρα του Κεντέρη και της Θάνου.
Αφού καμία από αυτές τις τρεις κυρίες δεν έχει διάθεση να απαντήσει στα παραπάνω, ας ρωτήσουμε τότε μια τέταρτη:
Κυρία Μαριέττα Γιαννάκου, πείτε μας, αλήθεια, τι είναι αυτό που περιποιεί πραγματική τιμή σε μια χώρα; Να διοργανώσει άψογα τους Ολυμπιακούς Αγώνες ή να έχει απολύτως και έγκαιρα καλυμμένες τις θέσεις των δασκάλων στα δημοτικά σχολεία; Προς ενημέρωση του αναγνωστικού κοινού, σημειώνω ότι 12 Σεπτεμβρίου αρχίζουν τα μαθήματα και περίπου 1.000 δάσκαλοι θα λείπουν από τις θέσεις τους, επειδή καθυστερούν οι διαδικασίες του ΑΣΕΠ που θα οδηγήσουν στην πρόσληψή τους...
Back to top
View user's profile Send private message
ioannis31
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 18 Feb 2004
Posts: 762
Location: Suburbia

PostPosted: Wed Aug 10, 2005 2:10 pm    Post subject: Reply with quote

Δε μας χε***ς ρε Χελάκη! (1)

Όχι και να βγει τιμητής των πάντων ο κύριος "Το Πειρατικό" που εκμεταλλεύτηκε αισχρά το θρίαμβο της Εθνικής Ελλάδας στο Euro με κασέτες, dvd, επιτραπέζια παιχνίδια, tanga εσώρουχα κλπ κλπ χωρίς δε να υπάρχει, για μεγάλο χρονικό διάστημα, συμφωνία με την ΕΡΤ που ήταν και ο κάτοχος των πνευματικών δικαιωμάτων.... Έφτιαξε και Σύνδεσμο Φιλάθλων Εθνικής "Οι γαλάζιοι πειρατές" όπου γίνονται και αρχιαιρεσίες (sic). Ουστ!

(1) Το χαρτί τουαλέτας θα είναι από το "Πειρατικό" και αυτό;
Back to top
View user's profile Send private message
kioannis
New Member
New Member


Joined: 29 Mar 2005
Posts: 46
Location: Ulsan - South Korea

PostPosted: Wed Aug 10, 2005 8:27 pm    Post subject: Reply with quote

Teleiwse oristika pleon to 8ema Ari - Paniwniou opws anamenotan. H FIFA ekleise oristika thn upo8esh upobibazontas ton Arh nomima, dikaia, kai dikaiwnontas ousiastika kai h8ika thn PAE MpeoPaniwnios. Epeishs ebgale sthn fora oti an o Paniwnios, pou 3exrewse tous 2 Polwnous eprepe na pesei mia fora o Arhs poses me ta 6 aplhrwta sumbolaia? H EPO me thn seira ths ebgale kai auth anakoinwsh oti proeidopoiei thn PAE Arhs oti an sunexisei na epiti8ete kata ths EPO...8a'xei asxhmh antimetopisei dixnontas thn diastash pou eixe dwsei h 8essalonikwtikh PAE adika kata tou Paniwniou!!! O kurios Mitropoulos (kurios, leme kai kanena asteiaki pou kai pou) purwdotei kai autos san allos Mirtsos (allos kurios) thn katastash prospa8ontas na kerdisei ti???? Tipota, mhpws o kurios Mitropoulos exei grammeno ligo ton Arh kai fobatai mhpws o Mpeopaniwnios tou tsimphsei thn 8esh sto UEFA tou xronou????? As koita3ei thn omadoula tou kai as afhsei katw ta skandala ths EPO, Milane oloi gia skandala milaei kai o Mitro(skandalo)poulos. Paramenei se apoluth hremia o Axilleas Mpeos kai mallon den exei skopo na sunexisei to 8ema me ton Arh (an kai mia gerh apanthsh o kurios mitropoulos thn xreiazetai)!!! Apo'kei kai pera an apofashsei na analabei drash, o Arhs 8a prepei na prose3ei polu tou xronou ton Eordaiko!!!!
Back to top
View user's profile Send private message
superas
Senior Member
Senior Member


Joined: 13 Apr 2004
Posts: 640
Location: Thessaloniki

PostPosted: Wed Aug 10, 2005 11:42 pm    Post subject: Reply with quote

Παραθέτω όλη την απόφαση της πειθαρχική επιτροπής της ΦΙΦΑ. Αν εσύ φίλε kioannis αντιλαμβάνεσαι μέσα από όλα αυτά ότι δικαιώνεται ουσιαστικά και ηθικά ο Πανιώνιος τότε οκ συμφωνώ μαζί σου. Επίσης όσο κι αν ψάξω δεν βλέπω πουθενά να λέει ότι πρέπει να πέσει ο ΑΡΗΣ με τα 6 απλήρωτα συμβόλαια...

Όσο για την ανακοίνωση της ΕΠΟ

http://www.epo.gr/detail.asp?e_article_id=6539&e_article_cat_id=8

..για την ταμπακιέρα (μη εκτέλεση ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΩΝ αποφάσεων ) δε λέει τίποτα.

Απόφαση
Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA
(Marcel Mathier SUI, Πρόεδρος, Shelk Salman B.E. Al-Khalifa BHR, Αντιπρόεδρος, Alfred Hawit HON, Lars-Ake Lagrell SWE, Petrus Damaseb NAM)
στη συνεδρίαση στα γραφεία της FIFA, Ζυρίχη, Ελβετία
στις 27 Ιουλίου 2005 συζήτησε την υπόθεση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας

(Απόφαση 050421 GRE ZX) αναφορικά με την παραβίαση του Καταστατικού της FIFA
Ι. έχοντας επισημάνει τα παρακάτω:
1. Στις 09 Νοεμβρίου 2004, η Επιτροπή Επίλυσης Διαφορών της FIFA αποφάσισε ότι η ομάδα ΠΑΕ Ν. Πανιώνιος πρέπει να πληρώσει στον παίκτη Adam Majawski 70.500 € συν 5% το χρόνο σχετικά με το συμβόλαιο που υπογράφηκε μεταξύ των συμβαλλόμενων μερών.
2. Στις 09 Νοεμβρίου 2004, η Επιτροπή Επίλυσης Διαφορών της FIFA αποφάσισε ότι η ομάδα ΠΑΕ Ν. Πανιώνιος πρέπει να πληρώσει στον παίκτη Arkadiuz Klimek 60.704 € συν 5% το χρόνο σχετικά με το συμβόλαιο που υπογράφηκε μεταξύ των συμβαλλόμενων μερών.
3. Στις 14 Φεβρουαρίου 2005, η Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA εξέδωσε τις ακόλουθες αποφάσεις ενάντια στη ομάδα ΠΑΕ Ν. Πανιώνιος.
«1. Ο οφειλέτης κηρύσσεται ένοχος γιατί απέτυχε να συμμορφωθεί με απόφαση ενός οργάνου της FIFA σύμφωνα με το αρθ. 70 του FDC.
2. Ο οφειλέτης διατάζεται να πληρώσει ένα πρόστιμο ποσού των 15.000 CHF. Το πρόστιμο πρόκειται να πληρωθεί μέσα σε 30 ημέρες από την απόφαση. Η πληρωμή μπορεί να γίνει είτε σε ελβετικά φράγκα (CHF) στον λογαριασμό με αριθμό 0230-325519.70 UBS AG, Bahnhofrasse 45, Ζυρίχη, είτε σε δολάρια ΗΠΑ (Δολ ΗΠΑ) στο λογαριασμό με αριθμό 0230-325519.71, UBS AG, Bahnhofstrasse 45, Ζυρίχη.
3. Στον οφειλέτη χορηγείται μια τελική περίοδος χάριτος 30 ημερών από την ανακοίνωση της απόφασης μέσα στην οποία οφείλει να διευθετήσει το χρέος του στον πιστωτή.
4. Εάν η πληρωμή δεν γίνει μέχρι αυτήν την προθεσμία, ο πιστωτής μπορεί να απαιτήσει εγγράφως στην Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA 6 βαθμοί να αφαιρεθούν από την πρώτη ομάδα του οφειλέτη στο εγχώριο πρωτάθλημα.
5. Εάν ο οφειλέτης συνεχίζει να μην καταβάλει το ποσό που οφείλεται, ακόμα και μετά από την αφαίρεση των βαθμών σύμφωνα με το σημείο 4, η πρώτη ομάδα θα υποβιβαστεί στην αμέσως χαμηλότερη κατηγορία.
6. Στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, υπενθυμίζεται ως μέλος της FIFA το καθήκον της να εφαρμόσει την παρούσα απόφαση και, εάν είναι απαραίτητο, να παρουσιάσει αποδείξεις στη FIFA ότι οι βαθμοί έχουν αφαιρεθεί ή η ομάδα έχει υποβιβαστεί. Εάν η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν συμμορφωθεί με την παρούσα απόφαση παρά το ότι διατάχθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA να το κάνει, η τελευταία να επιβάλλει τις κατάλληλες κυρώσεις στο μέλος. Αυτό μπορεί να οδηγήσει στην αποβολή από όλες τις διοργανώσεις της FIFA.
7. Οι δαπάνες αυτών των διαδικασιών δεν θα επιβαρύνουν τον οφειλέτη.
8. Ο πιστωτής οφείλει να γνωστοποιήσει αμέσως στον οφειλέτη τον αριθμό λογαριασμού στον οποίο πρόκειται να γίνει η πληρωμή και να ειδοποιήσει την Πειθαρχική Επιτροπή για κάθε πληρωμή που γίνεται».
και
«1. Ο οφειλέτης κηρύσσεται ένοχος γιατί απέτυχε να συμμορφωθεί με απόφαση ενός οργάνου της FIFA σύμφωνα με το αρθ. 70 του FDC.
2. Ο χρεώστης διατάζεται να πληρώσει ένα πρόστιμο ύψους 15.000 CHF. Το πρόστιμο είναι να πληρωθεί μέσα σε 30 μέρες από την κοινοποίηση αυτής της απόφασης. Η πληρωμή μπορεί να γίνει είτε σε ελβετικά φράγκα (CHF) στον λογαριασμό με αριθμό 0230-325519.70 UBS AG, Bahnhofrasse 45, Ζυρίχη, είτε σε δολάρια ΗΠΑ (Δολ ΗΠΑ) στο λογαριασμό με αριθμό 0230-325519.71, UBS AG, Bahnhofstrasse 45, Ζυρίχη.
3. Στον οφειλέτη χορηγείται μια τελική περίοδος χάριτος 30 ημερών από την ανακοίνωση της απόφασης μέσα στην οποία οφείλει να διευθετήσει το χρέος του στον πιστωτή.
4. Εάν η πληρωμή δεν γίνει μέχρι αυτήν την προθεσμία, ο πιστωτής μπορεί να απαιτήσει εγγράφως στην Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA 6 βαθμοί να αφαιρεθούν από την πρώτη ομάδα του οφειλέτη στο εγχώριο πρωτάθλημα.
5. Εάν ο οφειλέτης συνεχίζει να μην καταβάλει το ποσό που οφείλεται, ακόμα και μετά από την αφαίρεση των βαθμών σύμφωνα με το σημείο 4, η πρώτη ομάδα θα υποβιβαστεί στην αμέσως χαμηλότερη κατηγορία.
6. Στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, υπενθυμίζεται ως μέλος της FIFA το καθήκον της να εφαρμόσει την παρούσα απόφαση και, εάν είναι απαραίτητο, να παρουσιάσει αποδείξεις στη FIFA ότι οι βαθμοί έχουν αφαιρεθεί ή η ομάδα έχει υποβιβαστεί. Εάν η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν συμμορφωθεί με την παρούσα απόφαση παρά το ότι διατάχθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA να το κάνει, η τελευταία να επιβάλλει τις κατάλληλες κυρώσεις στο μέλος. Αυτό μπορεί να οδηγήσει στην αποβολή από όλες τις διοργανώσεις της FIFA.
7. Οι δαπάνες αυτών των διαδικασιών δεν θα επιβαρύνουν τον οφειλέτη.
8. Ο πιστωτής οφείλει να γνωστοποιήσει αμέσως στον οφειλέτη τον αριθμό λογαριασμού στον οποίο πρόκειται να γίνει η πληρωμή και να ειδοποιήσει την Πειθαρχική Επιτροπή για κάθε πληρωμή που γίνεται».
4. Στις 2 Μαρτίου του 2005, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ζήτησε από τη FIFA εξ ονόματος της ομάδας ΠΑΕ Ν. Πανιώνιος να επιτρέψει τις πληρωμές και των δύο περιπτώσεων σε 36 δόσεις.
5. Στις 3 Μαρτίου του 2005, ο γραμματέας της Πειθαρχικής Επιτροπής της FIFA ενημέρωσε την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ότι και οι δύο αποφάσεις έχουν γίνει τελεσίδικες και δεσμευτικές και ότι η FIFA δεν είναι σε θέση να αποδειχτεί ένα διακανονισμό ή να προτείνει τους πιστωτές να αποδεχτούν ένα σχέδιο πληρωμής. Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία περαιτέρω ενημερώθηκε ότι η ομάδα ΠΑΕ Ν.Πανιώνιος πρέπει να υποστεί τις συνέπειες όπως αναφέρονται στις αποφάσεις, εάν οι πληρωμές δεν γίνουν εντός της καθορισμένης προθεσμίας.
6. Στις 18 Μαρτίου 2005, οι παίκτες Klimek και Majewski ενημέρωσαν τη FIFA ότι δεν έλαβαν τα ποσά που τους οφείλονται και απαίτησαν να επιβληθούν οι κυρώσεις που αναφέρονταν στην απόφαση.
7. Στις 21 Μαρτίου 2005, η γραμματεία της Πειθαρχικής Επιτροπής της FIFA ζήτησε από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να εκτελέσει άμεσα τις αποφάσεις που λήφθηκαν από την Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA στις 14 Φεβρουαρίου 2005. Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ενημερώθηκε περαιτέρω ότι είναι αρμόδια για την εφαρμογή της απόφασης, και της υπενθυμίστηκε ότι σε περίπτωση, που η ομοσπονδία αποτύχει να στείλει αμέσως τις αποδείξεις αφαίρεσης των βαθμών, η Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA θα επιβάλλει ανάλογες κυρώσεις εναντίον της.
8. Στις 29 Μαρτίου 2005, οι παίκτες Klimek και Majewski ενημέρωσαν τη FIFA ότι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν εκτέλεσε τις αποφάσεις και ότι δεν δέχονται οποιοδήποτε διακανονισμό πληρωμής.
9. Στις 12 Απριλίου 2005, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έστειλε απόδειξη κατάθεσης για την πληρωμή των οφειλόμενων ποσών στους παίκτες Klimek και Majewski.
10. Στις 18 Απριλίου 2005, οι παίκτες Klimek και Majewski ενημέρωσαν τη FIFA ότι και οι δύο έχουν λάβει τα οφειλόμενα ποσά.
11. Στις 10 Απριλίου 2005, οι υποθέσεις αναφορικά με τη διαφορά μεταξύ των συμβαλλόμενων μερών ανακηρύχθηκαν κλειστές από τον γραμματέα της Πειθαρχικής Επιτροπής.
12. Με το φαξ της FIFA ημερομηνίας 15 Ιουλίου 2005, μια πειθαρχική διαδικασία άνοιξε εναντίον της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.
13. Με το fax της 22 Ιουλίου 2005 η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία υποστήριξε κυρίως:
- εκπλήσσεται που η FIFA άνοιξε μια πειθαρχική διαδικασία, δεδομένου ότι έχει λάβει μια γραπτή επιβεβαίωση ότι οι υποθέσεις έχουν κλείσει
- καθοδηγήθηκε από τη FIFA ότι ο στόχος των ποινών, που επιβάλλονται από τη FIFA είναι μόνο για να ασκήσουν πίεση στο συμβαλλόμενο μέρος και όχι να εξοντώσουν τις ομάδες
- κατ’ αναλογία του νόμου, και όπως διαμορφώθηκε η πολιτική καθ' όλη τη διάρκεια των ετών, δεν είναι για ν’ αφαιρεθούν οι βαθμοί και να αποφασιστούν οι βαθμολογίες στα γραφεία και όχι στο γήπεδο, αλλά να κλείσουν οι υποθέσεις με έναν ομαλό τρόπο και οι παίκτες να λάβουν τα χρήματά τους
- τα αρμόδια όργανα της FIFA παρουσίασαν ανοχή σε διάφορες διαμάχες και ανέβαλαν την εκτέλεση των αποφάσεων όταν τα ενδιαφερόμενα μέρη ήταν σε διαπραγματεύσεις
- προσπάθησε με όλα τα μέσα να επιτευχθεί το προσδοκώμενο αποτέλεσμα υπέρ των παικτών κρατώντας επαφή μέσω τηλεφώνου, fax, ταχυδρομείου κ.λ.π. με όλα τα συμβαλλόμενα μέρη και ειδικά με τη FIFA
- τόνισε ότι συμμορφώθηκε με τις υποχρεώσεις της, τόσο στις υπό κρίση υποθέσεις, όσο και στο παρελθόν (εσωκλειόμενη αλληλογραφία)
- ακολούθησε την ίδια πολιτική στις συγκεκριμένες υποθέσεις, όπως και στο παρελθόν, και κανείς δεν διαφώνησε με την πολιτική, ούτε η εμπλεκόμενη ομάδα ούτε άλλες ομάδες ούτε η FIFA
- πιστεύει ότι η Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA θα αποδώσει δικαιοσύνη και θα κηρύξει την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αθώα.

II. Και έχοντας λάβει υπόψη:
1. Σύμφωνα με το αρθ. 57 παρ.3 του Καταστατικού της FIFA η Πειθαρχική Επιτροπή, μπορεί να επιβάλλει κυρώσεις οι οποίες περιγράφονται στο Καταστατικό και τον Πειθαρχικό Κώδικα της FIFA (από δω και στο εξής FDC) στα μέλη, τις ομάδες, τους αξιωματούχους, τους παίκτες, τους διαμεσολοβητές αγώνων και τους εκπροσώπους παικτών.
2. Σύμφωνα με το αρθ. 13 παράγραφος 1 του Καταστατικού της FIFA οι Ομοσπονδίες – μέλη της FIFA είναι υποχρεωμένες να συμμορφωθούν πλήρως με το Καταστατικό, τους κανονισμούς, τις οδηγίες και τις αποφάσεις των οργάνων της FIFA σε οποιαδήποτε στιγμή. Σύμφωνα με το αρθ. 13 παράγραφος 2 του Καταστατικού της FIFA, μια παραβίαση αυτών των υποχρεώσεων από ένα μέλος μπορούν να οδηγήσουν σε κυρώσεις.
3.1 Η Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA τόνισε ότι η αλληλογραφία που εσωκλείεται από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία κυρίως αναφέρεται στις διαδικασίες που ακολουθούνται στην Επιτροπή Ιδιότητας Ποδοσφαιριστή της FIFA, αλλά όχι στην Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA. Η αλληλογραφία από την Επιτροπή Ιδιότητας Ποδοσφαιριστή της FIFA δεν μπορεί να ληφθεί υπόψη για τις περιπτώσεις τις συγκεκριμένες υποθέσεις, δεδομένου ότι οι περιπτώσεις ήταν εκκρεμείς στην Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA. Η νομολογία και η πολιτική της Επιτροπής Ιδιότητας Ποδοσφαιριστή του οργάνου της FIFA δεν είναι σχετικές με την Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA Σε σχέση με την εσωκλειόμενη αλληλογραφία από το Πειθαρχικό Τμήμα, της Πειθαρχικής Επιτροπής της FIFA σημειώνεται ότι στη σχετική υπόθεση pst. 110502 GRE TOK (encl.12) επιτεύχθηκε συμφωνία πριν να πάρει η Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA μια απόφαση, πράγμα που αποτελεί διαφορετική περίπτωση με αυτήν υπό συζήτηση. Στην υπόθεση 040040 (το συνημμένο 23), η Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA έδωσε στην ομάδα μια τελευταία προθεσμία 14 ημερών προτού να σταλεί η απόφαση, η ομάδα κατόπιν πλήρωσε το χρέος, και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν κλήθηκε να εκτελέσει την απόφαση. Στο συνημμένο 25, η Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA δεν πήρε μια απόφαση, και συνεπώς, καμία απόφαση δεν επρόκειτο να εκτελεσθεί. Στην περίπτωση 040087 (συν. 36), τα συμβαλλόμενα μέρη σύναψαν μια συμφωνία, γεγονός που είναι διαφορετικό από την υπό συζήτηση υπόθεση. Στις υπό συζήτηση υποθέσεις, τα συμβαλλόμενα μέρη δεν σύναψαν ποτέ μια συμφωνία και οι ποδοσφαιριστές εμφανώς ενημέρωσαν ότι δεν είναι πρόθυμοι να συνάψουν μια συμφωνία. Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δήλωσε ξεκάθαρα ότι τα αρμόδια όργανα της FIFA έχουν δείξει ανοχή σε διάφορες διαμάχες και ανέβαλαν ακόμη και την εκτέλεση των αποφάσεων, όταν ήταν τα ενδιαφερόμενα μέρη σε διαπραγματεύσεις. Εν προκειμένω, η Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA υπογράμμισε ότι στις υποθέσεις υπό συζήτηση, η εκτέλεση των αποφάσεων δεν αναβλήθηκε ποτέ. Αντιθέτως, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία κλήθηκε σαφώς να εκτελέσει αμέσως τις αποφάσεις της 21ης Μαρτίου 2005, όπως ζητήθηκε από τους παίκτες Klimek και Majewski στις 18 Μαρτίου 2005. Επιπλέον, τα συμβαλλόμενα μέρη δεν ήταν σε διαπραγματεύσεις. Εντούτοις, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν εφάρμοσε τις αποφάσεις, αλλά τα χρέη προς τους παίκτες Klimek και Majewski πληρώθηκαν στις 12 Απριλίου 2005.
3.2 Η Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA είχε πράγματι τη νομολογία ότι μια απόφαση δεν επιβάλλεται εάν η ομάδα πληρώσει το χρέος της αφότου έχει υποβάλει ο πιστωτής αίτημα για αφαίρεση βαθμών και προτού η αντίστοιχη έχει επιβάλει την αφαίρεση. Τότε η υπόθεση κλείνει χωρίς περαιτέρω συνέπειες (εκτός από τα πρόστιμα). Εντούτοις, η Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA τόνισε ότι η εφαρμογή μιας απόφασης θα εκτελεστεί αμέσως, όπως ζήτησε από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ποδοσφαίρου στις 21 Μαρτίου 2005. Ακόμα κι αν δεν υπήρχε κανένας λόγος να θεωρείται ότι οι υποθέσεις θα επιλύονταν με έναν φιλικό τρόπο σε αυτή τη φάση, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία καθυστέρησε την εφαρμογή των αποφάσεων. Την εφαρμογή καθυστέρησε έως ότου πληρώθηκαν τα χρέη στις 12 Απριλίου 2005. Κατά συνέπεια, και σύμφωνα με τη νομολογία, οι περιπτώσεις έκλεισαν, δεδομένου ότι τα χρέη πληρώθηκαν προτού να εφαρμόσει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία την αφαίρεση. Η αφαίρεση βαθμών επομένως δεν είναι και δεν ήταν απαραίτητη περαιτέρω. Η Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA έχει την σταθερής άποψης ότι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία χρησιμοποίησε αυτήν την νομολογία προσποιούμενη ότι μια φιλική λύση μπορεί να βρεθεί, προκειμένου να καθυστερήσει την επιβολή των αποφάσεων. Μια τέτοια συμπεριφορά δεν είναι ανεκτή.
3.3 Κατά συνέπεια η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία απέτυχε να σεβαστεί τις υποχρεώσεις της ως μέλος της FIFA, όπως ορίζεται στο αρθ. 13 παράγραφος 1 του Καταστατικού της FIFA, δεδομένου ότι οι αποφάσεις που λήφθηκαν από την Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA δεν επιβλήθηκαν αμέσως μετά που ζητήθηκε αυτό να γίνει από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Δεν υπάρχει κανένας λόγος που να το αιτιολογεί.
4.1 Σύμφωνα με το αρθ. 13 παράγραφος 2 του Καταστατικού της FIFA, οποιαδήποτε παραβίαση των υποχρεώσεων που καθορίζονται στο αρθ. 13 του Καταστατικών της FIFA θα οδηγήσουν σε κυρώσεις. Το αρθ. 55 του Καταστατικού της FIFA και το αρθ. 11 του FDC απαριθμούν τις κυρώσεις που μπορούν να επιβληθούν εάν ένα μέλος αποτύχει να συμμορφωθεί με τις υποχρεώσεις του. Όταν αποφασιστεί μια κύρωση να επιβληθεί, το αρμόδιο όργανο λαμβάνει υπόψη όλες τις παραμέτρους της υπόθεσης, συμπεριλαμβανομένης της φύσης της υπόθεσης, τους λόγους που προτρέπουν το συμβαλλόμενο μέρος να διαπράξει την παράβαση και το βαθμό σοβαρότητας της παράβασης (αρθ. 40 παράγραφος 4 του FDC).
4.2 Οποιοδήποτε μέλος, που δεν επιβάλλει αμέσως τις αποφάσεις αφότου καλείται να το κάνει παραμελεί τις υποχρεώσεις ως μέλος. Είναι κρίσιμης σπουδαιότητας ότι οι αποφάσεις που λαμβάνονται από τα όργανα της FIFA επιβάλλονται αμέσως αφότου καλείται να το κάνει η σχετική ομοσπονδία. Να καθυστερήσει η επιβολή προκειμένου να αποφευχθούν οι συνέπειες και να εξοικονομηθεί χρόνος δεν είναι αποδεκτό. Εντούτοις, επίσης διαπιστώθηκε ότι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ζήτησε συγγνώμη και παρουσίασε ότι προσπάθησε να πληρωθούν τα χρέη. Το αρθ. 55 παράγραφος 1 του Καταστατικού της FIFA ορίζει την επίπληξη ως πιθανή πειθαρχική κύρωση. Το αρθ. 11 σημείο α μαζί με το αρθ. 14 του FDC ορίζει επίσης μια προειδοποίηση ως πιθανή κύρωση. Λαμβάνοντας υπόψη τα προαναφερθέντα κριτήρια, η Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA αποφάσισε να εκδώσει μια επίπληξη. Η Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA επομένως προειδοποιεί την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ότι στο μέλλον, θα πρέπει να εξασφαλίσει ότι κάθε απόφαση, που λαμβάνεται από ένα όργανο της FIFA θα επιβάλλεται αυστηρά και άμεσα, όταν καλείται να το κάνει. Η Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA υπενθυμίζει επίσης στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ότι εάν υπάρχει μια άλλη παραβίαση σε αυτό το θέμα, οι περαιτέρω κυρώσεις μπορούν να επιβληθούν σύμφωνα με το αρθ. 14 του FDC.
5. Σύμφωνα με το αρθ. 112 παράγραφος 1 του FDC οι δαπάνες και τα έξοδα θα πληρωθούν από το μέρος, που έχασε. Λαμβάνοντας υπόψη τις δαπάνες της περίπτωσης, οι δαπάνες και τα έξοδα θα καλυφτούν από τη FIFA.

III. έχει επομένως αποφασίσει:
1. Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία κηρύσσεται ένοχη για την αποτυχία της να σεβαστεί τις υποχρεώσεις της ως μέλος της FIFA, όπως ορίζεται από το άρθρο 13 παράγραφος 1 του Καταστατικού της FIFA.
2. Σύμφωνα με το αρθ. 11 του FDC, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία προειδοποιείται ότι στο μέλλον, πρέπει να εξασφαλίσει ότι οποιαδήποτε απόφαση που λαμβάνεται από ένα όργανο της FIFA αυστηρά και αμέσως πρέπει να την επιβάλλει, όταν καλείται να το κάνει. Επαναλαμβανόμενες παραβάσεις θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε κυρώσεις, που επιβάλλονται και καθορίζονται από την Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA.
3. Οι δαπάνες των πρακτικών θα καλυφτούν από τη FIFA.

Διανομέας: Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία

ΝΟΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Η απόφαση αυτή είναι οριστική.
FIFA
(Υπογραφή)
Marco Villiger
Γραμματέας της Πειθαρχικής Επιτροπής

Το συμάζεψα όσο μπόρεσα Confused Confused Sad

Υπενθυμίζω ότι όταν θέλουμε να δημοσιοποιήσουμε ένα άρθρο από κάποια σελίδα του δικτύου, γράφουμε μία σύντομη περιγραφή και το link του και όχι ολόκληρο το άρθρο γιατί επιβαρύνεται χωρίς λόγο το φόρουμ -- Losada
Back to top
View user's profile Send private message
Admin
Site Owner
Site Owner


Joined: 16 Jan 2004
Posts: 2296
Location: Davelis Cave (απ'έξω)

PostPosted: Thu Aug 11, 2005 12:02 am    Post subject: Reply with quote

Shocked Ένα link βρε παιδιά! Δεν μπορούσε να μπει ένα link, αντί για όλο αυτό το κατεβατό; Ήμαρτον!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
kioannis
New Member
New Member


Joined: 29 Mar 2005
Posts: 46
Location: Ulsan - South Korea

PostPosted: Thu Aug 11, 2005 12:31 am    Post subject: Reply with quote

1ον, Αdmin εxεiς δικιo. 2ον, ζηταω συγνωμη απο τον φιλο του Αρη γιατι πολυ απλα ισως αυριο μεθαυριο να καταλαβει τι εννοω. Αυτο που γραφεις φιλε μου ειναι η καραμελα της ανυπαρκτης διοικησης του Αρη και ενα παλιο πλεον εγκραφο της ΦΙΦΑ. Εχω στα χερια μου οπως και ολες οι εφημεριδες το καινουργιο εγκραφο της ΦΙΦΑ (θα στεναχωρεθεις). Με βασει επισης αυτο το εγκραφο η ΕΠΟ σημερα εκανε αυτες τις δηλωσεις. Λογικα αυριο το εγκραφο (αποφαση) θα βγει απο τις εφημεριδες στο οποιο θα λεει οτι ακριβως ειπε σημερα η ΕΠΟ. Αν συνεχισει η ΠΑΕ Αρης το ιδιο παιχνιδι τοτε θα'χει σοβαρα προβληματα. Η ΦΙΦΑ σε αυτο το εγκραφο ανακοινωνει οτι στο μελλον ολες οι Ευρωπαικες ομοσπονδιες θα πρεπει να συμμορφοθουν με τους κανονες της ΦΙΦΑ (πραγμα που δηλωνει οτι πραγματι ολα αυτα ηταν ενα λαθος της ΕΠΟ και οχι της ΠΑΕ Πανιωνιος). Με την σημερινη αποφαση της η ΦΙΦα αποφασιζει οτι κληδωνει την υποθεση με την ΠΑΕ Πανιωνιος να συνεχιζει νομιμα στην Α' Εθνικη και τον Αρη ισως στην Β' (αν δεν παει ποιο κατω)!!! Αυριο θα εχετε λογικα την ευκαιρια να διαβασετε στις εφημεριδες την απαντηση της ΦΙΦΑ που η ΕΠΟ σιγουρα εχει στα χερια της (μετα τις σημερινες δηλωσεις που εγιναν μετα την αποφαση και μπορειτε να τις διαβασετε στο www.sportime.gr).
3ον, οσο αφορα τους 6 παικτες αναφερεται η ΦΙΦΑ στις προηγουμενες οφειλες του Αρη και ζηταω συγνωμη αλλα ηταν 8!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Οπως και στις οφειλες της ΑΕΚ,ΠΑΟΚ,Ιωνικος,Ηρακλης
Back to top
View user's profile Send private message
Nikos C.
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 23 Jun 2004
Posts: 1041

PostPosted: Thu Aug 11, 2005 6:28 am    Post subject: Reply with quote

Οι φίλοι του Άρη πίσω από τους νομικισμούς ξεχνούν ένα πολύ βασικό γεγονός. Ότι ο Άρης υποβιβάστηκε δικαιότατα. Και σε αυτό συνέβαλλαν και τα καφριλίκια των ίδιων του των οπαδών που δεν τον άφησαν καν να διεκδικήσει την σωτηρία στον αγωνιστικό χώρο. Αυτά τα καφριλίκια όσο τα δικαιολογούν και τα εξωραϊζουν, τόσο τα διαιωνίζουν.

Λοιπόν ας κοιτάξουν να μπει πλέξινκλας στου Χαριλάου και όχι τα αντιαισθητικά κάγκελα και από κει και πέρα εύχομαι ο Άρης να ξαναπαίξει στην Α εθνική γιατί μου είναι πολύ συμπαθής ομάδα και έχει και ωραίο γήπεδο.
Back to top
View user's profile Send private message
superas
Senior Member
Senior Member


Joined: 13 Apr 2004
Posts: 640
Location: Thessaloniki

PostPosted: Thu Aug 11, 2005 8:46 am    Post subject: Reply with quote

Admin και moderators ζητώ συγγνώμη για το μέγεθος του προηγούμενου post, έχετε απόλυτο δίκιο, απλώς είχα το αρχείο σε word και δεν μπορούσα να το βρω στο link απ' όπου το είχα κατεβάσει. Θα μπορούσα να το ανεβάσω σε έναν δικό μου χώρο, συγγνώμη και πάλι...

Το έγγραφο που αναφέρεις kioannis περιλαμβάνεται στην ανακοίνωση της ΕΠΟ που παρέθεσα στο προηγούμενο post. Σε αυτό λοιπόν το έγγραφο που υπογράφει ο κύριος Urs Linsi απλώς διευκρινίζεται στην ΕΠΟ, σε απάντηση επιστολής ερωτημάτων που έθεσε η Ομοσπονδία, ποια είναι η νεά της πρακτική με αφορμή την υπόθεση του Πανιωνίου. Τα σοβαρά προβλήματα που λες ότι θα αντιμετωπίσει ο ΑΡΗΣ δεν προκύπτουν από πουθενά παρά μόνο από τις νομικές απειλές της ΕΠΟ (στην ίδια ανακοίνωση) αν συνεχίσει η ΠΑΕ ΑΡΗΣ τη διερεύνηση της υπόθεσης. Στις 6 ή 8 υποθέσεις του ΑΡΗ, της ΑΕΚ, του Ιωνικού κλπ δεν αναφέρεται καμία ΦΙΦΑ, κάνει απλή αναφορά η ανακοίνωση της ΕΠΟ. (πρόκειται άλλωστε για παλιές υποθέσεις διακανονισμένες)

Πράγματι για τη ΦΙΦΑ η υπόθεση ΕΠΟ-Πανιωνίου κλείνει στο πρώτο έγγραφο που παρέθεσα, χωρίς όμως να δικαιώνει τον Πανιώνιο και κηρύσσοντας ένοχη την ομοσπονδία. Απλώς η ποινή που επιβάλλει είναι μια απλή επίπληξη. Ο ΑΡΗΣ εξαντλώντας κάθε νόμιμο δικαίωμά του θα προσφύγει και πάλι στο CAS διεκδικώντας αποζημίωση από την ΚΑΤΑΦΑΝΗ αδικία που υπέστη λόγω της μη εφαρμογής από την πλευρά της ΕΠΟ τελεσίδικων αποφάσεων της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΦΙΦΑ.

Nikos C. η όλη αυτή δικαστική διαδικασία είναι μια ξεχωριστή υπόθεση από τις σαφείς ευθύνες όλων μας για την πτώση του ΑΡΗ. Αναγνωρίζω τα καφριλίκια, δυστυχώς συνεχίστηκαν και σε φιλικά και αμαύρωσαν μια πολύ όμορφη και ποδοσφαιρική εικόνα που είχε πέρσι το ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια εκτός απο τα ματς με τον Πανιώνιο και τον Ηρακλή. Εγώ διαφωνώ με τα πλέξι γκλας και τα κάγκελα, ήδη οι σύνδεσμοι του ΑΡΗ έχουν πάρει απόφαση να περιφρουρήσουν το γήπεδο (στα πρότυπα του Καραϊσκάκη) ώστε να σταματήσει αυτή η κατάσταση των τελευταίων 2-3 αγώνων. Από κει και πέρα όμως οι όποιες ευθύνες δεν πρέπει να αποδυναμώνουν μια υπόθεση όπου υπάρχει σαφής παραβίαση κανονισμών και μη εκτέλεση τελεσίδικων αποφάσεων. Αποφάσεις που αφορούν αφαιρέσεις βαθμών και απαγόρευση μεταγραφών, οι οποίες αν εφαρμόζονταν θα είχαμε διαφορετική εξέλιξη στο πρωτάθλημα και υποβιβασμό του Πανιωνίου αντί του ΑΡΗ. Και να θυμίσω ότι στο πρόσφατο παρελθόν ο ΑΡΗΣ τιμωρήθηκε με προσωρινή απαγόρευση μεταγραφών την περίοδο 2003-2004 και αναγκάστηκε να παίξει στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος απέναντι στον Ακράτητο χωρίς τους νεομεταγραφέντες παίκτες του. Αντιθέτως ο Πανιώνιος παρ' ότι υπήρχαν οι αποφάσεις, έπαιξε με τις μεταγραφές του Γενάρη για σχεδόν 2 μήνες μέχρι να κλείσει η υπόθεση.
Back to top
View user's profile Send private message
kioannis
New Member
New Member


Joined: 29 Mar 2005
Posts: 46
Location: Ulsan - South Korea

PostPosted: Thu Aug 11, 2005 11:03 am    Post subject: Reply with quote

Φιλε Supera, την υποθεση η ΦΙΦΑ την εχει κλεισει απο τις 15 Ιουλιου. Αν νομιζεις οτι υπαρχει ελπιδα σωτηριας για τον Αρη και με βαση την επιστολη που εστειλτε χθες στην ΕΠΟ (στην οποια ελεγε οτι δεν υπαρχει θεμα ν'αναλαξει το οτιδηποτε απλα στο μελλον πρεπει να συμμορφοθουν ΟΛΕΣ οι ομοσπονδιες) εγω παω πασο. Επισης νομιζεις οτι θα μπορεσετε να παρετε αποζημειωσει?? 15 εκ ευρω?? Ξερεις για τι ποσο μιλαμε, 4,5 δις Δρχ αν δεν το'χεις καταλαβει. Δηλαδη αυτη ειναι η οικονομικη καταστροφη που δεχθηκε ο Αρης με τον υποβιβασμο??? δηλαδη ο Ολυμπιακος και ο Παναθηναικος τι θα'πρεπε να ζητησουν σε αντιστοιχει περιπτωσει??? 150 εκ. ευρω??? Πραγματικα πλεον αυτη η υποθεση εχει παρει γελοιες διαστασεις μονο και μονο απο τις επιστολες θα καταλαβεις τι εννοω. Για αλλη μια φορα λες για τις μεταγραφες, ο Κιασσος αλυωσε το Ελληνικο πρωταθλημα περσυ!!!!! Τι να πω!!!!Οπως επισης οι υποθεσεις του Αρη δεν διευθετηθηκαν, απλα τα παιδια εχασαν ολα τους τα λεφτα, τοσο απλα!!!! Και για ποια 15 εκ. ? Με 9 αγωνιστηκες κεκλεισμενων 15 εκ.?? Αν τα παρετε!!!!!!!! Να ξερεις μονο οτι αν το δικαστηριο βγαλει θετικη αποφαση για την αποζημειωσει ουτε ερασιτεχνικο πρωταθλημα δεν σας βλεπω!!!! Ολα αυτα που γραφω δεν εχουν σχεση με την ΠΑΕ Πανιωνιος, αλλα με την ΕΠΟ και πιστευω να καταλαβαινεις τι πανε να κανουν οι διοικουντες του Αρη??? Ελπιζω να βαλουν μυαλο και να σταματησουν να κινηγανε την ΕΠΟ (τον Πανιωνιο πλεον δεν μπορουν να τον κινηγησουν)!!!
Back to top
View user's profile Send private message
projected
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 18 Jul 2004
Posts: 1172
Location: Rome-Athens

PostPosted: Thu Aug 11, 2005 11:10 am    Post subject: Reply with quote

Επιστροφή
Μία σπουδαία νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Λένα Δανιηλίδου. Στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου του τουρνουά "JP Morgan Chase Open" του Λος Αντζελες, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια επικράτησε με 2-0 σετ της Ρωσίδας, Σβετλάνα Κουζνέτσοβα, νούμερο 4 στην παγκόσμια κατάταξη και στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει την Ισπανίδα, Κονσίτα Μαρτίνεθ
Back to top
View user's profile Send private message
vag3721
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 06 Feb 2005
Posts: 2392
Location: Naousa/Athens

PostPosted: Thu Aug 11, 2005 1:16 pm    Post subject: Reply with quote

Η κλήρωση των τεσσάρων πρώτων φάσεων του Κυπέλλου Ελλάδας 2005-2006
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
P.A.O.
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3545
Location: GATE 13 - SINCE 1966

PostPosted: Thu Aug 11, 2005 1:28 pm    Post subject: Reply with quote

Αληθευει οτι ο Τελικος του Κυπελλου Ελλαδας Ποδοσφαιρου Ανδρων 2005 - 2006 θα ειναι διπλος Shocked ?
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
vag3721
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 06 Feb 2005
Posts: 2392
Location: Naousa/Athens

PostPosted: Thu Aug 11, 2005 1:57 pm    Post subject: Reply with quote

Όχι,θα είναι μονός και θα γίνει στο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ

Αν δείτε την κλήρωση,με δεδομένο ότι οι αγώνες είναι μονοί και γίνονται στην έδρα της ομάδας μικρότερη κατηγορία,πιστεύω ότι θα έχουμε αρκετες εκπλήξεις φέτος.

Οι εκπλήξεις που είναι πιθανές(για μένα),με δεδομένο ότι οι αγώνες είναι μονοί και γίνονται στην έδρα της ομάδας απο χαμηλότερη κατηγορία.
1)Ο Αστέρας Τρίπολης περνώντας διαδοχικά Αχαική,Χαιδάρι και Καλαμαριά να φτάσει στους 8.
2)Η Παναχαική περιμένει τον νικητή του ζευγαριού Κερατσινι-Δόξα Δράμας και αν περάσει παίζει στους 16 με τον Ηρακλή στην έδρα της.
3)Ο νικητής του ζευγάριου Αιολικός-Παναιτωλικός παίζει με την Νίκη και στους 16 με τον ΟΦΗ.
4)Η Βέροια περιμένει τον νικητή του Ιωνία2000-Θύελλα Πατρών και στους 16 Ξάνθη.
5)Ο Άρης περιμένει τον νικητή Λήλας-Πανθρακικός και στους 16 παίζει με τον Ακράτητο.
6)Δυνατό παιχνίδι θα είναι το Πανσερραικός-Λάρισα αν ο Πανσερραικός περάσει τον νικητή του Θερμαικός-Διαγόρας.Όπως και το Ολυμπιακός Βόλου-Πανιώνιος αν ο Ολυμπαικός Βόλου περάσει τον νικητή του Πιερικός-Μεσσηνιακός

Δεν νομίζω ότι θα είναι εύκολο να βγάλουν διπλό η Καλαμαριά στην Τρίπολη,ο Ηρακλής στη Πάτρα,Ο ΟΦΗ στην Νίκη Βόλου,Η Ξάνθη στην Βέροια,η Λάρισα στις Σέρρες και ο Πανιώνιος στον Βόλο.

Πιστεύω ότι θα δούμε πολλές ομάδες μικρών κατηγοριών να φτάνουν ψηλά και φέτος και τα επόμενα χρόνια.
Φέτος υπολογίζω ότι στους 8 θα περάσουν 3(στην χειρότερη) με 5 (στην καλύτερη περίπτωση),και με το γεγονός ότι στους 8 θα συναντηθούν τουλάχιστον σε ενα ζευγάρι 2 ομάδες,καταλαβαίνετε ότι μπορεί να φτάσουν και 2 ομάδες μικρότερων κατηγοριών στους 4 του κυπέλλου.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
projected
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 18 Jul 2004
Posts: 1172
Location: Rome-Athens

PostPosted: Fri Aug 12, 2005 1:49 pm    Post subject: Reply with quote

Τηλεοπτικό ζευγάρι
Σε διαφήμιση της δημόσιας τηλεόρασης πρωταγωνίστησαν οι Βάσω Καραντάσιου και η Βίκυ Αρβανίτη προκειμένου να προβάλουν το τουρνουά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί στην Αθήνα από τις 30/08 ως τις 04/09. "Σας περιμένουμε", το σύνθημα των δύο κοριτσιών μας. Σε κυκλοφορία από το Σάββατο τα εισιτήρια της διοργάνωσης

http://www.contra.gr/story.64583.html
Back to top
View user's profile Send private message
kioannis
New Member
New Member


Joined: 29 Mar 2005
Posts: 46
Location: Ulsan - South Korea

PostPosted: Fri Aug 12, 2005 2:36 pm    Post subject: Reply with quote

Πραγματι με αυτο τον τροπο το κυπελλο γινεται ποιο δυνατο (σκεφτητε περσυ και προπερσυ τον Ολυμπιακο τι καζο θα'τρωγε απο την Καστορια???)
Η Λαρισα και ο Πανιωνιος εχουν πραγματικα δυσκολο εργο βεβαια οσο αφορα τον αγωνα του Πανιωνιου, αν αρχισουμε και φοβομαστε και τον Ολυμπιακο Βολου παει τελειωσε, φυσικα δεν υποτιμαω την κατι παραπανω απο συμπαθεστατη ομαδα του Βολου αλλα αν φοβομαστε τον Ολυμπιακο τι πρεπει να κανουμε με Αιγαλεω-Ατρομητο-Ηρακλη-Ξανθη στην Α'??? Ο Αρης δεν ειναι ντερμπυ για μενα για τον απλουστατο λογο οτι εκτος του οτι εχει καλυτερη ομαδα απο τον Ακρατητο θα παιξει και στο αδειο Χαριλαου. Ξανθη-ΟΦΗ και Ηρακλης θα κουραστουν αλλα θα περασουν. Τωρα οσο αφορα τον Αστερα Τριπολης, ηρεμια πανω απ'ολα. Φιλικα επαιξαν οχι τελικους τσαμπιονς λιγκ?? πιστευω οτι θ'αποκλειστουν απο το Χαιδαρι (ουτε καν απο Καλαμαρια), οπου μετα το χαιδαρι με το μπαχαλο που γινεται στους Ποντιους μπορει και να προχωρησει.

Υ.Γ. Ελπιζω οι φιλαθλοι του Βολου να μην προχωρησουν στα αισχοι του '92 και να'ναι στο γηπεδο μονο φιλοι του Ολυμπιακου και οχι πικραμενοι Παοκτζηδες-Αρειανοι (οπως τοτε)!!!!!
Back to top
View user's profile Send private message
KPHTH Rulez
Guest





PostPosted: Sat Aug 13, 2005 6:56 pm    Post subject: Reply with quote

Είναι αλήθεια ότι ο Κωνσταντίνου άφησε έγκυο την κόρη του Κυράστα(συγχωρεμένος να ναι) κα τώρα δεν αναγνωρίζει το παιδί;

Άκουσα ότι,εκτός από τις απόψεις Μαλεζάνι-Βαρδινογιάννη για τον παίκτη,το παραπάνω ήταν αιτία για τη μη ανανέωση του συμβολαίου του.
Back to top
aristidis
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 1448
Location: Πουθενιστάν

PostPosted: Sat Aug 13, 2005 8:16 pm    Post subject: Reply with quote

Ναι;;;;;;; Για λεγε για λεγε!!!! (ο κουτσομπόλης...!!!)
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
Giorgos
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 24 Mar 2004
Posts: 1059
Location: Peiraias

PostPosted: Sun Aug 14, 2005 6:16 am    Post subject: Reply with quote

Εχει ακουστεί καιρό τώρα κ μάλλον ισχύει... (Μηπως γι'αυτό ήθελε να φύγει εξωτερικό??)
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
SOUL_13
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 28 Apr 2004
Posts: 722
Location: Birmingham-UK

PostPosted: Sun Aug 14, 2005 1:31 pm    Post subject: Reply with quote

Cool popopo Traffic to kaname edw pera mesa... Laughing Laughing
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Το "αθλητικό" κλουβί με τους τρελούς All times are GMT + 3 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 48, 49, 50 ... 129, 130, 131  Next
Page 49 of 131

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Web hosting by isol.gr