stadia.gr/forum Forum Index stadia.gr/forum
Εδώ μιλάμε για τα πάντα. Από Καλατράβα μέχρι… Καλομοίρα!
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Εδώ κολλάνε τα πάντα για τα ΣΠΟΡ
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 47, 48, 49 ... 129, 130, 131  Next
 
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Το "αθλητικό" κλουβί με τους τρελούς
View previous topic :: View next topic  
Author Message
losada7
Moderator
Moderator


Joined: 23 Mar 2004
Posts: 4162

PostPosted: Wed Aug 03, 2005 12:13 am    Post subject: Reply with quote

Κι άλλη διοργάνωση πήραμε Laughing

Το κύπελο στίβου "Μπρούνο Τζάουλι" θα γίνει στη Θεσσαλονίκη (2006)

Twisted Evil Razz Cool
Back to top
View user's profile Send private message
P.A.O.
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3545
Location: GATE 13 - SINCE 1966

PostPosted: Wed Aug 03, 2005 1:39 pm    Post subject: Reply with quote

Μετα την αριστη διοργανωση των Ολυμπιακων Αγωνων της Αθηνας του 2004 , μας δινουν χωρις ενδοιασμους μεγαλες αθλητικες διοργανωσεις ( Ευρωπαικα , Παγκοσμια , μεγαλα τουρνουα κλπ ) Laughing
Χαιρομαι πολυ για την πατριδα μας γιατι θα αξιοποιηθουν οι υπερσυγχρονες αθλητικες εγκαταστασεις μας Cool
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
vag3721
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 06 Feb 2005
Posts: 2392
Location: Naousa/Athens

PostPosted: Fri Aug 05, 2005 12:56 am    Post subject: Reply with quote

Κύπελλο 2005-2006
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
Avon
Full Member
Full Member


Joined: 23 Mar 2004
Posts: 210

PostPosted: Fri Aug 05, 2005 4:04 pm    Post subject: Reply with quote

Ηθική δικαίωση του Αρη από την ΦΙΦΑ, ένοχη η ΕΠΟ

Η απόφαση της FIFA, σχετικά με τις κινήσεις που έκανε ο Αρης για την μη εφαρμογή αποφάσεων από την ΕΠΟ, έφτασε σήμερα στα γραφεία της Ελληνική ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, και κοινοποιήθηκε σε όλες τις αρμόδιες πλευρές. Η παγκόσμια ομοσπονδία αναγνωρίζει την υπαιτιότητα της ΕΠΟ. Η απόφαση αναφέρει χαρακτηριστικά: "Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία κηρύσσεται ένοχη για την αποτυχία της να σεβαστεί τις υποχρεώσεις της ως μέλος της FIFA, όπως ορίζεται από το άρθρο 13 παράγραφος 1 του Καταστατικού της FIFA. Σύμφωνα με το αρθ. 11 του FDC, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία προειδοποιείται ότι στο μέλλον, πρέπει να εξασφαλίσει ότι οποιαδήποτε απόφαση που λαμβάνεται από ένα όργανο της FIFA αυστηρά και αμέσως πρέπει να την επιβάλλει, όταν καλείται να το κάνει. Επαναλαμβανόμενες παραβάσεις θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε κυρώσεις, που επιβάλλονται και καθορίζονται από την Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA"

(www.metrosport.gr)

Ηθικη δικαιωση λοιπον και οχι ουσιαστικη. Βεβαια ο νομικος συμβουλος της ΠΑΕ ειπε οτι αυτη η αποφαση δεν σημαινει απαραιτητα οτι ο Αρης θα αγωνιζεται στην Β' του χρονου. Οπως ειπε θα δωθει μια 48ωρη προθεσμια στην ΕΠΟ να εφαρμοσει μονη της την αποφαση (...) και μετα θα κινηθει δικαστικα αφου εχει φυσικα εννομο συμφερον.
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
losada7
Moderator
Moderator


Joined: 23 Mar 2004
Posts: 4162

PostPosted: Fri Aug 05, 2005 10:51 pm    Post subject: Reply with quote

Από μεταφορά

kioannis wrote:
Θα'θελα πριν ξεκινησω να κανω μια παρατηρηση στους Admins moderators του site, καποια στιγμη πρεπει επιτελους να αποφασισεται που μπορουμε να γραφουμε για το θεμα του Αρη και Πανιωνιου. Ξεκινησα να γραφω περι Λωζανης στα δημοσιογραφικα θεματα οπου και ο exitmusician μου εκανε παρατηρηση και οτι πρεπει απο'κεινη την στιγμη και μετα να γραφω στην θεματικη ενοτητα " ολα που αφορουν τα σπορ" και'κει συνεχισα να γραφω. Τωρα ο Avon απαντησε σωστα σε αυτην την ενοτητα και ο Losada 7 του μετεφερε το μηνυμα στο αθλητικο κλουβι με τους τρελους (ελπιζω να μην θεωρεις καμια απο τις δυο ομαδες, τρελους). Δυστυχως βλεπω οτι εισαστε λιγο ανοργανωτοι οσο αφορα αυτο το θεμα αφου δεν υπαρχει επικοινωνια μεταξυ σας!!! δεν σας προσβαλλω αφου οπως βλεπετε δεν ζηταω τιποτα αλλο απο το ν'αποφασησεται που μπορουμε να γραφουμε για να μην υπαρξουν ξανα προβληματα και δω το δικο μου μηνυμα να μεταφερετε παλι σε αλλο τοπικ!! Ευχαριστω

Οσο αφορα την αποφασει της ΦΙΦΑ την βρισκω φυσιολογικη αφου και'γω την ιδια θα'βγαζα. Ειναι φυσιολογικο επισης να κανει μονο επιπληξη στην ΕΠΟ αφου γνωριζουν απο την ιδια την ΕΠΟ την κατασταση και το ποιος ειναι υπευθυνος για ολο αυτο το θεμα. Επισης νομικος και μελος του CAS εν ονοματι Δεδες (δεν εχει καμια σχεση ουτε συγκενια με τον τεχνικο διευθυντη του Πανιωνιου) ανεφερε προχθες οτι ο Αρης δεν εχει καμια τυχη γιατι τα στοιχεια του ειναι απαραδεκτα, και οτι τωρα το θυμηθηκαν? Δηλαδη αν υποβιβαζοταν η Καλαμαρια, θα'χαμε την Καλαμαρια να μας ζαλιζει. Το CAS δεν προκειτε να βγαλει ουσιαστικη δικαιωση του Αρη αλλα απλα ηθικη, και ακομα και αυτο ειναι λαθος αφου ολα τα ΜΜΕ θ'αναφερουν περι ηθικης δικαιωσεις του Αρη κατα του Πανιωνιου, οπου θα'πρεπε να'ταν κατα τις ΕΠΟ. Και εδω πιστευω οτι ειναι το λαθος των ανθρωπων του Αρη, οτι κυνηγανε τον Πανιωνιο αδικα ενω θα'πρεπε να κυνηγησουν την ΕΠΟ με περισσοτερες ελπιδες ουσιαστικης δικαιωσεις. βεβαια οι ανθρωποι του Αρη (ΠΑΕ εννοω) δεν ειναι και οτι το καλυτερο υπαρχει αυτην την στιγμη αφου αυτο δεν ειναι το πρωτο τους λαθος οσο αφορα το θεμα αλλα εχουν κανει σωρο επι λαθων το τελευταιο διαστημα. Οπως βγηκε σημερα στην δημοσιοτητα εχουν παλι οικονομικες εκρεμο τητες και η απορια ειναι ποτε προλαβαν μεσα σε 5 μηνες. Αυτοι οι ανθρωποι πρεπει να απομακρυθουν το συντομοτερο απο την ομαδα αφου οπως βλεπετε εκτος του οτι κορουδευουν τον λαο του Αρη καταστρεφουν καθε μερα και την ομαδα. Ειπα οτι ευχομαι ο αρης να παιξει στην Β' και οχι χαμηλοτερα και θα συνεχισω να το λεω γιατι απ'οτι βλεπω, ενω περιμενα ο Μπεος η' η ΦΙΦΑ/ΕΠΟ να τους υποβιβασει αλλη μια κατηγορια κινδυνευουν απο μονοι τους. εκτος και αν οι βουλευτες Θεσσαλονικης βγαλουν κανενα καινουριο αρθρο 44, το αρθρο 44β και τα καινουργια χρεοι της ομαδος ξαναδιαγραφουν. Avon σου προτεινω να σταματησεις να διαβαζεις το μετροσπορ οσο αφορα το θεμα και να κοιταξεται να παρεται την ομαδα στα χερια σας για να την σωσεται. Οπως εμεις κοιταμε το πως θα διωξουμε τον Αχιλλεα Μπεο απο την ομαδα που την καταστρεφει.

Δυο ερωτησεις -
1) Γιατι οι ομαδες να μην ειναι λαικης βασης οπως ασ'πουμε η Μπαρτσελονα? (παρακαλω να μην μου αναφερεται τον Ολυμπιακο και τα μελοι...)

2) Avon θα σ'ενδιεφερε να παιζεις με την αξια σου στην Α' η' με δικαστικες αποφασεις, αδικα αφου τερματισες 10 βαθμους διαφορα απο τον Πανιωνιο (και αν χανατε στην Ν.Σμυρνη τοτε δεν θα κανατε τιποτα) που εκανε αντικανονικα οπως λετε μια μεταγραφη, τον Κιασσο (ο οποιος μου γνωστοποιηθηκε οτι ηρθε πριν την αποφασει της ΦΙΦΑ, οπως και ο Γαλανοπουλος)!! Δηλαδη το προβλημα ειναι οτι ο Σαλιχι που εκατσε 42 μερες στην Ν.Σμυρνη αλυωσε την εικωνα της Α' Εθνικης, πραγματικα ενδιαφερον!!!
Back to top
View user's profile Send private message
Avon
Full Member
Full Member


Joined: 23 Mar 2004
Posts: 210

PostPosted: Sat Aug 06, 2005 12:21 am    Post subject: Reply with quote

"Επισης νομικος και μελος του CAS εν ονοματι Δεδες (δεν εχει καμια σχεση ουτε συγκενια με τον τεχνικο διευθυντη του Πανιωνιου) ανεφερε προχθες οτι ο Αρης δεν εχει καμια τυχη γιατι τα στοιχεια του ειναι απαραδεκτα, και οτι τωρα το θυμηθηκαν?"

Δεν το ξερω αλλα δεν εχω λογο να μην σε πιστεψω... Παρολα αυτα ο ιδιος ανθρωπος με το που βγηκε η πρωτη αποφαση ειπε οτι ο Αρης εχει το πρωτο χερι. Τεσπα...

"Το CAS δεν προκειτε να βγαλει ουσιαστικη δικαιωση του Αρη αλλα απλα ηθικη, και ακομα και αυτο ειναι λαθος αφου ολα τα ΜΜΕ θ'αναφερουν περι ηθικης δικαιωσεις του Αρη κατα του Πανιωνιου, οπου θα'πρεπε να'ταν κατα τις ΕΠΟ."

Λοιπον αυτο ειναι ενα αμφιλεγομενο θεμα το οποιο εξαρταται απο ποια οπτικη γωνια θα το δεις. Αν μεινεις στους τυπους, και αν θεωρησεις οτι δεν υπηρχε κανενα οφελος για καμια απο τις 2 πλευρες (Επο, Μπεος) απο την κωλυσιεργια τοτε ναι, φταιει η ΕΠΟ και ΜΟΝΟ αυτη.
Βεβαια επειδη το ολο θεμα και ο ντορος (εξ ου και η λεξη "δικαιωση" με βαθυτερο νοημα) γινεται για καποιο παρασκηνιακο παιχνιδι που παιχτηκε μεταξυ ΕΠΟ (Γκαγκατση μαλλον) και Μπεου (Οχι Πανιωνιου!), γι' αυτο και λενε για δικαιωση κατα του Πανιωνιου. Προσωπικα θα ηθελα να πουν κατα του Μπεου αλλα τεσπα...

"2) Avon θα σ'ενδιεφερε να παιζεις με την αξια σου στην Α' η' με δικαστικες αποφασεις, αδικα αφου τερματισες 10 βαθμους διαφορα απο τον Πανιωνιο (και αν χανατε στην Ν.Σμυρνη τοτε δεν θα κανατε τιποτα) που εκανε αντικανονικα οπως λετε μια μεταγραφη, τον Κιασσο (ο οποιος μου γνωστοποιηθηκε οτι ηρθε πριν την αποφασει της ΦΙΦΑ, οπως και ο Γαλανοπουλος)!! Δηλαδη το προβλημα ειναι οτι ο Σαλιχι που εκατσε 42 μερες στην Ν.Σμυρνη αλυωσε την εικωνα της Α' Εθνικης, πραγματικα ενδιαφερον!!"

Χεχε! Ποσες φορες το εχω ακουσει αυτο για το οτι δεν αξιζε ο Αρης να μεινει αγωνιστικα. Το δεχομαι οτι η ομαδα περσι ηταν χαλια. Το δεχομαι οτι ισως και στην Β' να ειχε προβλημα. Δεχομαι ομως επισης οτι η διοικηση ηταν ΑΝΑΞΙΑ να στησει μερικα παιχνιδια για να διασφαλισει την παραμονη της ομαδας της. Ναι ισως αυτο να ηταν το μεγαλυτερο κακο του κ. Σκορδα (φτου σκορδα!). Οταν δεν μπορουσε να ακολουθησει τις ενεργειες μιας σχετικα μικροτερης ομαδας οπως π.χ. η Καλαμαρια (ΤΡΑΝΤΑΧΤΟ παραδειγμα ομαδας που εστησε παιχνιδια την περσινη χρονια) ισως και να μην αξιζαμε να μεινουμε στην Α'. Παιξαμε και χασαμε... Αλλη φορα να ξερει η καθε διοικηση...
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
kioannis
New Member
New Member


Joined: 29 Mar 2005
Posts: 46
Location: Ulsan - South Korea

PostPosted: Sat Aug 06, 2005 4:31 am    Post subject: Reply with quote

Avon, πρωτα απ'ολα σ'ευχαριστω και σε συγχαιρω που δεν απαντας στα μηνυματα βριζοντας με, αλλα κοσμια αναλυουμε το θεμα. Ειναι φυσικο ο Δεδες να μιλησε ετσι μετα την πρωτη αποφαση του δικαστηριου αφου ολοι αυτο νομιζαν. Δεν ξερω τι εγινε παρασκηνιακα με τον Μπεο και τον Γκαγκατση αλλα οσο και αν δεν γουσταρω τον χοντρο δεν νομιζω να φταιει. αρκετα του εχουμε συρει οι Πανιωνιοι δεν νομιζω να ευθυνεται και σ'αυτο αφου πανω απ'ολα ειναι επιχειρηματιας και θα'χανε πολλα σε τετοια περιπτωση. Ειχε γνωστοποιηθει πριν τον μαρτιο οτι η πληρωμη εγινε μεσο ΕΠΟ, πιστευω λοιπον οτι οι ισχυρισμει ενα Μηνα μετα οτι ο Πανιωνιος ειναι καθαρος και η ΕΠΟ πρεπει να κινηθει για την αποπληρωμη των παιχτων, ειναι σωστη. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι σε τετοιες περιπτωσεις πρεπει να τιμωρουν την ομαδα και οχι τον εκαστωτε προεδρο, τι φταινε οι φιλαθλοι της ομαδας, πιστευω να συμφωνειτε!!! Αν διαβασεις την επιστολη της ΦΙΦΑ θα δεις οτι απευθυνεται στην ΕΠΟ και οχι στον Πανιωνιο, κατι σημαινει αυτο. Μηπως ο κυριος Ορφανος παρεουλα με τον Γκαγκατση εφαγαν τα λεφτα και μετα οταν ειδαν τα ζορικα ζητησαν αποπληρωμη με 36 δοσεις στους παικτες??Τι να πω, ολα αυτα πανε το ποδοσφαιρο και τον Αθλητισμο πισω!!!

Οσο αφορα για την Καλαμαρια, σε διαβεβαιωνω και'γω οτι εστησε παιχνιδακια με πρωτο και καλυτερο τον αγωνα του Πανιωνιου στο ημιχρονο και αν καποιος απορει πως μπορει ενας απλος φιλαθλος να το γνωριζει αυτο, οσοι ασχολουντε με τα κοινα μιας ομαδας σαν τον Πανιωνιο ξερουν πολλα περισσοτερα απο καθε δημοσιογραφο της συμφωρας. Δευτερον ο αγωνας με τον ΠΑΟΚ που δεν νομιζω να'χε τοσο οικονομικο οφελος οσο ευχαριστηση, θυμομαστε δε τι εγινε στην κερκιδα οταν εβαλε γκολ ο ΠΑΟΚ και οταν εκανε το 2-1 η Καλαμαρια. Οι οπαδοι του ΠΑΟΚ εβριζαν τον σκορερ της ομαδος τους και στο δευτερο γκολ αναψαν φωτοβολιδες, χωρια που οι αστυνομικες δυναμεις εφυγαν στο ημιχρονο αφουδεν πιστευαν αυτο που εβλεπαν. Ξερεις ποσα λεφτα εβγαλα στο στοιχημα απ'αυτον τον αγωνα?? Ασε, ο κοσμος το'χει τουμπανο και'μεις κρυφο καμαρι και δεν θα σχολιασω τα 2 γκολ που'φαγε ο τερματοφυλακας του ΠΑΟΚ!!!

Αντικειμενικα παντως ο Αρης θα'πρεπε να περασει αερα απο την Β' και δεν το βλεπω, συγνωμη ειναι ηλιθιοι οι της super -3- και υποστηριζουν την διοικηση, δεν μπορω να το καταλαβω, πραγματικα αν μπορεις να μου εξηγησεις τι παιζει!! Προτινε η διοικηση μειωσει στον Εκουεμε 70%, ουτε αρειανος δεν θα το δεχοταν οχι ο αφρικανος που ειναι μισθοφορος. αφου η διοικηση του Αρη ξερει οτι δεν προκειτε να δικαιωθει για πολλους λογους γιατι συνεχιζει να σκορπαει λεφτα στην Λωζανη αντι να κοιταξει την ομαδα??

Υ.Γ. Τι σ'αρεσει απο την Καλομοιρα??????Δεν μενω Ελλαδα αλλα απ'οτι θυμαμαι εκτος του οτι ειναι μια γλυκια κοπελα, η φωνη της ειναι αθλια και οσο αφορα ομορφια ενταξει, υπαρχουν και καλυτερες!!!!!
Back to top
View user's profile Send private message
Avon
Full Member
Full Member


Joined: 23 Mar 2004
Posts: 210

PostPosted: Sat Aug 06, 2005 10:10 am    Post subject: Reply with quote

"Avon, πρωτα απ'ολα σ'ευχαριστω και σε συγχαιρω που δεν απαντας στα μηνυματα βριζοντας με, αλλα κοσμια αναλυουμε το θεμα."

Κανενα προβλημα, πολιτισμενοι ανθρωποι ειμαστε. Wink
Και αν καμια φορα "ξεφυγα" ηταν για τον Μπεο και τον Γκαγκατση και σε καμια περιπτωση για την ομαδα.

"Δεν ξερω τι εγινε παρασκηνιακα με τον Μπεο και τον Γκαγκατση αλλα οσο και αν δεν γουσταρω τον χοντρο δεν νομιζω να φταιει. αρκετα του εχουμε συρει οι Πανιωνιοι δεν νομιζω να ευθυνεται και σ'αυτο αφου πανω απ'ολα ειναι επιχειρηματιας και θα'χανε πολλα σε τετοια περιπτωση. "

Μα δεν ειπε κανεις το αντιθετο αλλα καμια φορα πρεπει να παιρνεις ρισκα. Αυτη η κινηση του Αρη κατα ΕΠΟ - Μπεου ηταν η πρωτη φορα που εγινε στην ιστορια της Ελλαδας και σιγουρα επιασε τις 2 πλευρες στον υπνο αφου καμια της δεν την περιμενε. Δηλαδη ο Αρης τι εκανε στην ουσια? Καταγγελια οτι υπαρχουν "παρε-δωσε" μεταξυ Γκαγκατση - Μπεου. Αυτο ηταν το πολυ βαθυτερο νοημα. Πιστευω οτι 95% υπαρχει παρασκηνιο μεταξυ Γκαγκατση και Μπεου, με την μορφη "εγω δεν θα κοινοποιησω καμια αποφαση ή ενημερωση της Fifa (Κοινως χαθηκε στο συρταρι) και εσυ θα δουμε τι θα μου κανεις σε ανταλλαγμα" (σκεψεις Γκαγκατση)... Ο Μπεος φυσικα δεν νομιζω να νοιαστηκε για το τι θα συμβει στον Πανιωνιο οσο για το τι θα συμβει στο μεσο απο το οποιο παιρνει τεραστια χρηματικα ποσα.

" Δεν μπορω να καταλαβω γιατι σε τετοιες περιπτωσεις πρεπει να τιμωρουν την ομαδα και οχι τον εκαστωτε προεδρο, τι φταινε οι φιλαθλοι της ομαδας, πιστευω να συμφωνειτε!!!"

Ειναι το ιδιο σχεδον με το γιατι να τιμωρουνται ολοι οι φιλαθλοι/οπαδοι μιας ομαδας οταν μπαινουν μονο 50 απο αυτους μεσα... Εγω θα κανω 9 (εννια) αγωνιστικες να δω την ομαδα μου επειδη μπηκαν μεσα αυτοι. Δεν ξερω αν ξερεις αλλα αν περασεις κανενα μισαωρο πριν απο εναν αγωνα του Αρη, μπροστα απο το Χαριλαου, ολη η οδος μυριζει ρετσινα... Τι να πεις... (Ασχετο με το θεμα αλλα ηθελα να το πω)

"Αν διαβασεις την επιστολη της ΦΙΦΑ θα δεις οτι απευθυνεται στην ΕΠΟ και οχι στον Πανιωνιο, κατι σημαινει αυτο. "

Μα ειναι φυσικο αυτο! Και εμεις στο φιλικο που πηγαμε χθες (3-4 χασαμε με Σαραγοσα και μια μικρη σημειωση: Με βαση την αποδοση που πιασαμε χθες αλλα και απο τα προηγουμενα φιλικα, πιστευω οτι θα εχουμε ευκολη χρονια στην Β' με το υπαρχον δυναμικο), τον Γκαγκατση βριζαμε! Γιατι ομως? Ο Γκαγκατσης και γενικοτερα η ΕΠΟ εχει αναλαβει ενα ρολο "σωτηρα" για το Ελληνικο ποδοσφαιρο και τις ομαδες του λεγοντας π.χ. "Τι εγινε? Δεν μπορεις να πληρωσεις τωρα αυτη τη στιγμη? Κανενα προβλημα, δεν θα εφαρμοσω καμια αποφαση που πιθανον να σταλει σε εμενα αφου μου υποσχεθηκες οτι θα πληρωσεις σε λιγο καιρο". Αυτο ομως δεν γινεται! Δεν ειναι σωστο! (Η προηγουμενη περιπτωση δεν αναφεροταν στην περιπτωση Γκαγκατση - Μπεου γιατι εκει οπως ειπα παιζονται αλλα...).
Ετσι λοιπον για να μην ξεφυγω, οσο και αν δεν παω τον Μπεο (ο οποιος τωρα που το θυμηθηκα ειχε το θρασος να αποκαλεσει τους Αρειανους, σκουλικια on Air) o πραγματικος φταιχτης ειναι οντως η ΕΠΟ ειτε για τον ρολο σωτηρα που ανελαβε χωρις ποτε κανενας να της το ζητησει, ειτε γιατι κανει συμφωνιες κατω απο το τραπεζι με διαφορες ομαδες.

"Αντικειμενικα παντως ο Αρης θα'πρεπε να περασει αερα απο την Β' και δεν το βλεπω, συγνωμη ειναι ηλιθιοι οι της super -3- και υποστηριζουν την διοικηση, δεν μπορω να το καταλαβω, πραγματικα αν μπορεις να μου εξηγησεις τι παιζει!!"

Ειναι απλο. Η διοικηση ειναι ολοι "παιδια" του Σουπερ 3. Απλα βγαλαν τα κασκολ και μπηκαν στο γραφειο. Simple as that. Wink Και φυσικα οποιος τολμησει να εχει αντιλογο σε διαφορες συγκεντρωσεις δεν χρειαζεται να πω τι παθαινει ετσι? Rolling Eyes
Για να ξεκαθαρισω κατι, δεν ειναι ολοι οι Σουπεραδες ετσι. Υπαρχουν και οι λογικοι που λενε "Πως καταντησε ετσι ο Σουπερ 3... Δεν ειναι ο συνδεσμος που γραφτηκα πριν απο 10 χρονια..." Υπαρχουν ομως και αυτοι που λενε "ΣΑΟΥΡΙΔΗΣ-ΘΕΟΣ", δυστυχως...

"αφου η διοικηση του Αρη ξερει οτι δεν προκειτε να δικαιωθει για πολλους λογους γιατι συνεχιζει να σκορπαει λεφτα στην Λωζανη αντι να κοιταξει την ομαδα??"

Δικαιωθει, δεν δικαιωθει, ενα ειναι σιγουρο. Τα λεφτα για τον Ντυπον κτλ. τα πληρωνουν αλλοι. (Νομιζω η Φιφα αν καταλαβα καλα απο την αποφαση)

"Τι σ'αρεσει απο την Καλομοιρα??????"

ΤΑ ΠΑΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑ!

"Δεν μενω Ελλαδα αλλα απ'οτι θυμαμαι εκτος του οτι ειναι μια γλυκια κοπελα, η φωνη της ειναι αθλια και οσο αφορα ομορφια ενταξει, υπαρχουν και καλυτερες!!!!!"

Evil or Very Mad Προσεχε τι λες! Razz (17 χρονων ειμαι, αν δεν εχω τωρα ειδωλα, ποτε θα εχω? Αν και αυτο το ειδωλο το βλεπω να κραταει για πολυ, ΠΟΛΥ καιρο Wink) Very Happy Τον τελευταιο καιρο εχει βελτιωθει παρα πολυ αλλα... παλι ξεφυγαμε Razz

Edit: Καμια αλλη αποψη για το θεμα δεν υπαρχει...?
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
superas
Senior Member
Senior Member


Joined: 13 Apr 2004
Posts: 640
Location: Thessaloniki

PostPosted: Sat Aug 06, 2005 11:07 am    Post subject: Reply with quote

Παιδιά ας πάρω κι εγώ θέση γιατί είμαι κι εγώ ένας από αυτούς τους "ηλίθιους της super3" όπως μας αποκαλεί ο φίλος kionannis και συμφωνεί και ο ομοϊδεάτης μου Avon.

Λες kionnis ότι κανονικά ο Άρης πρέπει να περάσει αέρα από τη Β' αλλά δεν το βλέπεις. Που δεν το βλέπεις αυτό; Στα μέχρι τώρα φιλικά εγώ άλλο βλέπω, η ομάδα δείχνει πολλαπλές φορές καλύτερη από πέρσι. Είναι ξεκάθαρο ότι αυτή η ομάδα είναι προδιαγραφών Α' Εθνικής. Γιατί λοιπόν να μη στηρίζει αυτή τη διοίκηση ο SUPER 3; Είναι μια διοίκηση που έχει καταφέρει σε σύντομο χρονικό διάστημα να αλλάξει μια κατρακύλα ετών στην οποία την οδήγησαν παράγοντες 20ετίας. Κατάφερε να ξεχρεώσει ουσιαστικά την ομάδα από ένα δυσβάσταχτο χρέος που την οδηγούσε στη Δ' Εθνική.

Πήρε τον καλύτερο έλληνα προπονητή μέχρι πέρσι το Χατζάρα και επένδυσε πάνω του. Σε αυτό το σημείο, ναι έχει ευθύνη διότι δεν τον απομάκρυνε εγκαίρως και έτσι οδηγηθήκαμε στο αποτέλεσμα της πτώσης.

Από κει και πέρα όμως η ομάδα συνεχίζει την πορεία της παρά το σοκ της πτώσης. Και είναι λογικό μια μεγάλη ομάδα σαν τον ΑΡΗ αφού στην περίπτωση Πανιώνιου υπάρχει καραμπινάτη αδικία σε βάρος του (όπως παραδέχεται και η χθεσινή ανακοίνωση της ΦΙΦΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ) να κυνηγήσει την υπόθεση διεκδικώντας ό,τι μπορεί να κερδίσει. Δεν σκορπάει τα λεφτά στη Λωζάνη χωρίς να κοιτάει την ομάδα φίλε μου. Όποιος ήταν χθες στο "Κλεάνθης Βικελίδης" στο φιλικό με τη Σαραγόσα παρ' ότι χάσαμε με 3-4 διέκρινε μια πολύ καλή και ελπιδοφόρα ομάδα για τον ΑΡΗ.

Και εδώ έρχεται και το άλλο μεγάλο ζήτημα γι' αυτή τη διοίκηση. Επειδή όντως είναι διοίκηση ανεξάρτητη που προέρχεται από οπαδούς (δηλάδή από ανθρώπους που είναι οι μόνοι που δεν έχουν οφέλη στο ελληνικό ποδόσφαιρο) ακολούθησε ανεξάρτητη πολιτική στα κέντρα αποφάσεων κάτι που απ' ότι φαίνεται δεν άρεσε στα "κεφάλια" Κανείς δεν περίμενε από όλους αυτούς που ήταν χρόνια συνηθισμένοι σε αυτές τις πρακτικές, ο ΑΡΗΣ να πάει στη Λωζάννη και να ψάξει το θέμα. Και τώρα που ο ΑΡΗΣ δικαιώνεται, έστω και ηθικά, το οικοδόμημα αυτό ξεγυμνώνεται.

Και για σένα φίλε ομοϊδεάτη Avon θα σου πω ότι όντως ο SUPER 3 στηρίζει τη διοίκηση, πολλά μέλη της προέρχονται από αυτόν αλλά αυτά που λες για αντιλόγους δεν μπορώ να τα κατάλαβω. Αφήνεις υπονούμενα για τρομοκρατίες χωρίς επιχειρήματα. Ο σύνδεσμος λοιπόν που κάποιοι λένε "πώς έγινε έτσι" σε πληροφορώ ότι συνεχίζει να πολεμά με μόνο σκοπό το καλό του ΑΡΗ κι εμείς πιστεύουμε ότι για το καλό του ΑΡΗ πρέπει να στηρίξουμε δυνατά και αποφασιστικά τη διοίκηση αυτή για τους λόγους που ανέφερα πιο πάνω.
Back to top
View user's profile Send private message
projected
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 18 Jul 2004
Posts: 1172
Location: Rome-Athens

PostPosted: Sat Aug 06, 2005 1:19 pm    Post subject: Reply with quote

Paidia h XALKIA giati den summetexei sto Pagkosmio Stibou ?

Oi italikes efhmerides/sites/tv sunexizoun na lene oti einai h n°1 upopth gia doping.... Rolling Eyes
Back to top
View user's profile Send private message
Avon
Full Member
Full Member


Joined: 23 Mar 2004
Posts: 210

PostPosted: Sat Aug 06, 2005 1:35 pm    Post subject: Reply with quote

Quote:
Και για σένα φίλε ομοϊδεάτη Avon θα σου πω ότι όντως ο SUPER 3 στηρίζει τη διοίκηση, πολλά μέλη της προέρχονται από αυτόν αλλά αυτά που λες για αντιλόγους δεν μπορώ να τα κατάλαβω. Αφήνεις υπονούμενα για τρομοκρατίες χωρίς επιχειρήματα.


Δεν αντιλεγω. Ποτε δεν εχω γινει μαρτυρας με τα ιδια μου τα ματια μιας τετοιας αντιδρασης αλλα... εχω ακουσει Σουπερα, ο οποιος δεν ξερω αν το ελεγε για πλακα, να λεει: "Εχετε προβλημα με την διοικηση? Γιατι δεν το λετε στις συγκεντρωσεις που κανουμε?" Εμενα αυτο μου φανηκε ειρωνικο.. Μπορει βεβαια να ειμαι και καχυποπτος...

"Ο σύνδεσμος λοιπόν που κάποιοι λένε "πώς έγινε έτσι" σε πληροφορώ ότι συνεχίζει να πολεμά με μόνο σκοπό το καλό του ΑΡΗ κι εμείς πιστεύουμε ότι για το καλό του ΑΡΗ πρέπει να στηρίξουμε δυνατά και αποφασιστικά τη διοίκηση αυτή για τους λόγους που ανέφερα πιο πάνω."

Δεν αμφιβαλλω! Για να λεμε και του στραβου το δικαιο ο Σουπερ 3 ειναι αυτος που τραβιεται και σε ολα τα χωρια και κραταει την τιμη του Αρη ψηλα! Απλα να σου πω κατι? Μερικες φορες ισως η υπερμετρη αγαπη οδηγει σε κακο. Γι' αυτο η σταση μου προς τον Σουπερ 3 (και καθε συνδεσμο) ειναι ουδετερη. Δεν ειμαι ουτε υπερ ουτε κατα. Αναγνωριζω τα καλα που προσφερει (και σιγουρα υπαρχουν καλα), αλλα περιμενω και απο τα μελη να παραδεχθουν καποια πραγματα που εχουν κανει τα οποια εχουν "πληγωσει" τον ΑΡΗ...

Θελω να σε ρωτησω κατι σαν σουπερας που εισαι, και θελω να μου απαντησεις με το χερι στην καρδια... Εχεις γινει μαρτυρας ανθρωπων που φωναζαν πιο πολυ για τον Σουπερ 3, παρα για τον Αρη? Αν ναι, καταλαβες ποιοι Σουπεραδες μου τη δινουν... Ολοι οι υπολοιποι με την ευχη μου! Very Happy

Edit: Επισης δεν αποκαλεσα τους Σουπεραδες ηλιθιους. Απλα εκανα quote αυτα που ελεγε ο kioannis...
Και συμφωνω απολυτα σε αυτο το κομματι... Ειναι κατι που πρεπει να το αναγνωρισουμε.

"Και εδώ έρχεται και το άλλο μεγάλο ζήτημα γι' αυτή τη διοίκηση. Επειδή όντως είναι διοίκηση ανεξάρτητη που προέρχεται από οπαδούς (δηλάδή από ανθρώπους που είναι οι μόνοι που δεν έχουν οφέλη στο ελληνικό ποδόσφαιρο) ακολούθησε ανεξάρτητη πολιτική στα κέντρα αποφάσεων κάτι που απ' ότι φαίνεται δεν άρεσε στα "κεφάλια" Κανείς δεν περίμενε από όλους αυτούς που ήταν χρόνια συνηθισμένοι σε αυτές τις πρακτικές, ο ΑΡΗΣ να πάει στη Λωζάννη και να ψάξει το θέμα. Και τώρα που ο ΑΡΗΣ δικαιώνεται, έστω και ηθικά, το οικοδόμημα αυτό ξεγυμνώνεται."
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
Nikos C.
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 23 Jun 2004
Posts: 1041

PostPosted: Sat Aug 06, 2005 2:07 pm    Post subject: Reply with quote

Quote:


Oi italikes efhmerides/sites/tv sunexizoun na lene oti einai h n°1 upopth gia doping.... Rolling Eyes


Να στο πούμε από τώρα ή θέλεις να περιμένεις μέχρι την ημέρα που η Χαλκιά θα πάθει ατύχημα με το μηχανάκι της; Very Happy
Back to top
View user's profile Send private message
aristidis
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 1448
Location: Πουθενιστάν

PostPosted: Sat Aug 06, 2005 3:34 pm    Post subject: Reply with quote

Avon wrote:
... Δεχομαι ομως επισης οτι η διοικηση ηταν ΑΝΑΞΙΑ να στησει μερικα παιχνιδια για να διασφαλισει την παραμονη της ομαδας της. Ναι ισως αυτο να ηταν το μεγαλυτερο κακο του κ. Σκορδα (φτου σκορδα!). Οταν δεν μπορουσε να ακολουθησει τις ενεργειες μιας σχετικα μικροτερης ομαδας οπως π.χ. η Καλαμαρια (ΤΡΑΝΤΑΧΤΟ παραδειγμα ομαδας που εστησε παιχνιδια την περσινη χρονια) ισως και να μην αξιζαμε να μεινουμε στην Α'. Παιξαμε και χασαμε... Αλλη φορα να ξερει η καθε διοικηση...



Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Ημαρτον... Με στημενα παιχνιδια θελατε να μεινετε;
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
vag3721
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 06 Feb 2005
Posts: 2392
Location: Naousa/Athens

PostPosted: Sat Aug 06, 2005 5:31 pm    Post subject: Reply with quote

Quote:
Ημαρτον... Με στημενα παιχνιδια θελατε να μεινετε;


Γιατί όχι,μήπως οι πρώτοι θα ήταν ή οι τελευταίοι?
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
kioannis
New Member
New Member


Joined: 29 Mar 2005
Posts: 46
Location: Ulsan - South Korea

PostPosted: Sat Aug 06, 2005 5:38 pm    Post subject: Reply with quote

Στα φιλικα ο Αρης εχει δειξει οτι ειναι μια ομαδα Α' εθνικης εχει φτιαξει μια ελπιδοφορα ομαδα. Λιγο πολυ ειναι αυτα ειναι τα λεγομενα του Σουπερας. Λοιπον στα φιλικα υπαρχουν μονο 2 φιλαθλοι που μπορουν να κρινουν τις ομαδες, οι προπονητες. επειδη νικησατε καποιον αντιπαλο δεν σημαινει τιποτα αυτο για μενα!! Οσοι κρινουν τις ομαδες τους απο τα φιλικα, πανω απ'ολα ειναι ηλιθιοι, και θα δικαιωλογηθω για να μην παρεξηγηθω. Στα φιλικα ο προπονητης εξεταζει υα καλυτερα δυνατα συτηματα, την καλυτερη ενδεκαδα για να ξεκινησει το πρωταθλημα και εξεταζει την συμπεριφορα του καθε παικτη ξεχωριστα, δεν τον νοιαζει να κερδισει το παιχνιδι οσο να βγει το συστημα του, να βγαλει χρησιμα συμπερασματα για τους παικτες υπο δοκιμη. Αν λοιπον κοιταζαμε τα αποτελεσματα των φιλικων, ο Ολυμπιακος και ο Παναθηναικος κινδυνευουν απο τον Αστερα Τριπολης!! Ο Πανιωνιος οσες φορες δεν βγηκε Ευρωπη τα τελευταια 5 χρονια, στα φιλικα εκανε εκπληκτικα αποτελεσματα που θα ζηλευε και η Ρεαλ Μ., 1-1 με την Ρομα του Μπατιστουτα (στην Ρωμη και με την Ιταλικη ομαδα να παιζει με ολους τους βασικους) 1-0 την Φιορεντινα, 1-1 με την Βαλενθια των Μεντιεττα και Γκονζαλεζ (οπου σ'αυτο τον αγωνα ο Πανιωνιος εβαλε την δευτερη ομαδα στο β', το γκολ του Μεντιεττα ηταν οφ-σαιτ, και δεν δοθηκε πεναλτυ στον Γκωνια) και αλλα.... Δηλαδη ο Πανιωνιος ηταν ομαδα Τσαμπιονς Λιγκ το 2001 και 2002!!! Λοιπον αφηστε τα φιλικα και τα πρωτα ασφαλοι συμπερασματα θα βγουν γυρω στον Οκτωβρη (4η -5η αγων.).
Οσο αφορα τη καραμπινατη αδικια προς τον Αρη απο τον Πανιωνιο, ασε το'χουμε αναλυση αρκετα το θεμα, δεν υπαρχει καραμπινατη αδικια φιλε μου. Η ΕΠΟ τα'κανε σκατα γιατι ειναι ανευθυνοι και αλητες!!!! Οσο αφορα γι'αυτα που λετε και γραφετε στα πανο δεν φταιτε εσεις αλλα η διοικηση και οι δημοσιογραφησκοι του μετροσπορ. Γιατι ο κοσμος ν'ασχολειθει με τον Αρη φιλε μου, το ξερεις οτι ο Αρης και το Μετροσπορ 5 ωρες πριν γραψω το μηνυμα εβγαλαν και καλα την αποφαση την στιγμη που το δικαστηριο οχι μονο δεν εχουν βγαλει αποφαση αλλα δεν εχουν συνεδριασει καν!!!!!!!!!!!!!!! Δηλαδη παραπληροφοριση. Ομως οταν υπαρχει δικη δεν λενε οτι δεν γινοντε δηλωσεις πανω στο θεμα??? δηλαδη ουτε δεοντολογια εχει η διοικηση του Αρη!!!! Και μεχρι προχθες αυτα ειχαμε μονο, τωρα εχουμε και μπλοκαρισμα λογαριασμων του Αρη!!!

Ελπιζω μονο ετσι οπως το πατε να μην κανετε πλουσιο τον Μπεο και τον φαμε στην μαπα γι'αλλα 10 χρονια στην Ν.Σμυρνη. Ο Αχιλλεας ειναι σκυλος που οταν γαβγιζει δεν δαγκωνει. Και εδω ειναι που ανησυχω γιατι τον εχουμε μαθει πλεον, δεν τον πιασατε δυστυχως (!!!!!!!) στον υπνο, απλα ετοιμαζεται καποια στιγμη να δαγκωσει, αφου δεν γαβγιζει (το οτι βγηκε και ειπε την ΔΙΟΙΚΗΣΗ του Αρη σκουλικια, δεν ειναι τιποτα, εδω λεει οτι ολοι η Ν.Σμυρνη ειναι πρεζονια...χαχαχα). Και φυσικα δεν μιλαμε για σκυλακι, αλλα εκπαιδευμενο killer οπου το λουρακι του το κρατα ο βαρδινογιαννης!!!!!!!! Εγω το'χω πει και θα το ξαναπω, μακαρι να παιξεται στην Β' και οχι χαμηλοτερα και του χρονου ν'ανεβειτε στην Α' να χτυπησεται κανενα γαυρο και βαζελο αφου εμεις ελεω Μπεου δεν μπορουμε!!!!!!!!!!!!!!!

Ωραιο πρωταθλημα, Πανιωνιος-ΟΦΗ πρασινοι, Αιγαλεω-Ιωνικος-Ατρομιτος Κοκκινοι (παλι καλα που λειπει η Προοδευτικη, η Δοξα Δρ. και η Κορινθος)
Back to top
View user's profile Send private message
superas
Senior Member
Senior Member


Joined: 13 Apr 2004
Posts: 640
Location: Thessaloniki

PostPosted: Sat Aug 06, 2005 6:17 pm    Post subject: Reply with quote

Δεν κρίνω από τα αποτελέσματα φίλε μου. Χθες άλλωστε χάσαμε από τη Σαραγόσα και φάγαμε και 4 γκολ. Κρίνω από τις εμφανίσεις αλλά κυρίως από το γεγονός ότι η ομάδα έχει ενισχυθεί σε σχέση με πέρυσι με πολύ καλύτερους παίκτες. Δηλαδή σε σχέση με πέρυσι ο ΑΡΗΣ έχει και καλύτερους παίκτες και ευτυχώς όχι έναν ψυχοπαθή και άχρηστο προπονητή.

Αυτά που λες για τις αποφάσεις και το Metrosport είναι ακατανόητα. Προχθές η διοίκηση του ΑΡΗ δημοσίευσε μια απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΦΙΦΑ όχι του δικαστηρίου του CAS. Αυτό θα συνεδριάσει την επόμενη εβδομάδα μετά την προσφυγή του ΑΡΗ. Και ποιος είπε ότι δεν μπορούν να γίνονται δηλώσεις για μια απόφαση δικαστηρίου; Όλες οι δικαστικές αποφάσεις κρίνονται, άλλωστε από ανθρώπους βγαίνουν.

Έχουμε λες μπλοκάρισμα λογαριασμών παραγόντων του ΑΡΗ. Αυτό μόνο ως φήμη κυκλοφορεί αλλά και αλήθεια να είναι μπορεί να αφορά μόνο και μόνο χρέη προς το δημόσιο της ΠΑΕ που έχουν αφήσει εδώ και χρόνια οι παραδοσιακοί παραγοντάρες μιας και οι μεγαλοεπιχειρηματίες Κοντομηνάδες. Αυτά τα χρέη άλλωστε η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν τα συμπεριέλαβε στο άρθρο 44. Και για να επαναλάβω δεν υπάρχει μπλοκάρισμα εξ' όσων γνωρίζω.

Όσον αφορά τον Μπέο, εγώ δεν μπορώ να τον κρίνω στα ενδοπανιωνιακά, είμαι μακριά και οι κρίσεις μου θα είναι λανθασμένες. Απλώς η υπόθεση ΕΠΟ-ΦΙΦΑ κλπ απέδειξε τις στενές σχέσεις του με το παρασκήνιο της ΕΠΟ.
Back to top
View user's profile Send private message
projected
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 18 Jul 2004
Posts: 1172
Location: Rome-Athens

PostPosted: Sat Aug 06, 2005 6:52 pm    Post subject: Reply with quote

Nikos C. wrote:
Quote:


Oi italikes efhmerides/sites/tv sunexizoun na lene oti einai h n°1 upopth gia doping.... Rolling Eyes


Να στο πούμε από τώρα ή θέλεις να περιμένεις μέχρι την ημέρα που η Χαλκιά θα πάθει ατύχημα με το μηχανάκι της; Very Happy


Ara sumfwneis kai esy oti htan ntope?
Egw elpiza panta oti htan ka8arh.
Bebaia nomizw oti beltiwse to rekor ths 4 seconds se 2 xronia...... Rolling Eyes
polu upopto.... Embarassed
Back to top
View user's profile Send private message
Avon
Full Member
Full Member


Joined: 23 Mar 2004
Posts: 210

PostPosted: Sat Aug 06, 2005 7:01 pm    Post subject: Reply with quote

Aristidi οταν η ομαδα ειναι η χειροτερη αγωνιστικα ακομα και απο της Β' Εθνικης, τοτε ναι, ο σκοπος αγιαζει τα μεσα. Και ο Ολυμπιακος να ηταν στη θεση μας το ιδιο θα εκανε...
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
billy8181
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 11 Mar 2005
Posts: 3759
Location: London-UK

PostPosted: Sat Aug 06, 2005 7:24 pm    Post subject: Reply with quote

Nikos C. wrote:
Quote:


Oi italikes efhmerides/sites/tv sunexizoun na lene oti einai h n°1 upopth gia doping.... Rolling Eyes


Να στο πούμε από τώρα ή θέλεις να περιμένεις μέχρι την ημέρα που η Χαλκιά θα πάθει ατύχημα με το μηχανάκι της; Very Happy


katalava.....pame gi'ala..

de pirazei pedia ehei filotimo kai den hriazete doping control, tin pistevo giati tha orkistei sta pedia teis Wink Rolling Eyes, de xero an ehei pedia, den ehei simasia......mou ftanei o logos kai mono etsi ke alios. Rolling Eyes

pandos ektos apo ta asteia as elpisoume pos den tha ehoume alo ena pikro episodeio.
Back to top
View user's profile Send private message
Nikos C.
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 23 Jun 2004
Posts: 1041

PostPosted: Sat Aug 06, 2005 7:49 pm    Post subject: Reply with quote

Quote:

Ara sumfwneis kai esy oti htan ntope?
Egw elpiza panta oti htan ka8arh.
Bebaia nomizw oti beltiwse to rekor ths 4 seconds se 2 xronia...... Rolling Eyes
polu upopto....


Απόδειξη δεν έχω, να λέγεται. Αλλά δεν πρόκειται να πετάω στα σύνεφα. Για μένα όλοι οι αθλητές στίβου ξεκινούν με υπόθεση ενοχής και όχι αθωότητας. Άλλωστε αν δεν κάνω λάθος και από ό,τι θυμάμαι αμυδρά και αυτή ήταν συνδεδεμένη με τον Τσέκο μέσω του προπονητή της.

Και τα ίδια πίστευα για τον Κεντέρη πολύ πριν βγει ό,τι βγήκε.
Back to top
View user's profile Send private message
losada7
Moderator
Moderator


Joined: 23 Mar 2004
Posts: 4162

PostPosted: Sun Aug 07, 2005 1:39 am    Post subject: Reply with quote

Πάντως αυτό το ντόπινγκ, έχει καταστρέψει το κλασσικό αθλητισμό στα μάτια του περισσότερου φίλαθλου κόσμου. Και που έχουμε στραφεί ;; Σε σπορ σαν το ποδόσφαιρο και την F1. Δεν λέω συναρπαστικά και τα δύο σπορ αλλά μήπως κάποια ισχηρά κέντρα ανά το κόσμο δαιμονοποιούν το κλασικό αθλητισμό περισσότερο απ ότι πρέπει για να στρέψουμε τη προσοχή μας σε άλλα θεάματα;

Rolling Eyes
Back to top
View user's profile Send private message
vag3721
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 06 Feb 2005
Posts: 2392
Location: Naousa/Athens

PostPosted: Sun Aug 07, 2005 6:13 am    Post subject: Reply with quote


Kim Clijsters
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
Nikos C.
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 23 Jun 2004
Posts: 1041

PostPosted: Sun Aug 07, 2005 9:09 am    Post subject: Reply with quote

Quote:
μήπως κάποια ισχηρά κέντρα ανά το κόσμο δαιμονοποιούν το κλασικό αθλητισμό περισσότερο απ ότι πρέπει για να στρέψουμε τη προσοχή μας σε άλλα θεάματα;


όχι.
Back to top
View user's profile Send private message
Admin
Site Owner
Site Owner


Joined: 16 Jan 2004
Posts: 2296
Location: Davelis Cave (απ'έξω)

PostPosted: Sun Aug 07, 2005 9:19 pm    Post subject: Reply with quote

Μιας που ο projected άνοιξε ειδικό thread για τον στίβο, ας συνεχιστεί αυτή η κουβέντα εκεί. Δεν μεταφέρω τα posts, αλλά τυχόν απαντήσεις ας γίνουν κατευθείαν εκεί.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
petalo
Senior Member
Senior Member


Joined: 09 Feb 2004
Posts: 597
Location: θεσσαλονίκη

PostPosted: Sun Aug 07, 2005 9:53 pm    Post subject: αλητες χουλιγκαν Reply with quote

την Πεμπτη που μας περασε στον Σ.Σ Ρακοβιτσα λιγο εξω απο το Βελιγραδι αλητες οπαδοι της rad επιτεθηκαν σε 5-6 οπαδους της vozdovac που βρισκονταν μεσα στο τρενο και μαχαιροσαν 2,με αποτελεσμα ενας να πεθανει Sad
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Το "αθλητικό" κλουβί με τους τρελούς All times are GMT + 3 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 47, 48, 49 ... 129, 130, 131  Next
Page 48 of 131

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Web hosting by isol.gr