stadia.gr/forum Forum Index stadia.gr/forum
Εδώ μιλάμε για τα πάντα. Από Καλατράβα μέχρι… Καλομοίρα!
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Εδώ κολλάνε τα πάντα για τα ΣΠΟΡ
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 129, 130, 131  Next
 
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Το "αθλητικό" κλουβί με τους τρελούς
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Manchester_7
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Apr 2004
Posts: 800
Location: 53.3° N 2.3° W (Manchester, United Kingdom)

PostPosted: Thu Apr 21, 2005 11:55 am    Post subject: Reply with quote

Υπαρχει κανενα link με το γκολ του Τζολε απο το κυπελλο? Κανενα με τα συνεχομενα δοκαρια?
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
OMF
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 1961

PostPosted: Thu Apr 21, 2005 12:54 pm    Post subject: Reply with quote

απο το sportime.gr

Το ματς τελείωσε, η αποθέωση άρχισε
Τα 10 λεπτά που συγκλόνισαν την ΑΕΚ…

Το διαφορετικό φινάλε

Ενθουσιασμός, πίστη, οργή, μούδιασμα, αμηχανία, απογοήτευση, ξεσηκωμός, εκνευρισμός, αναγνώριση, λατρεία… Το ελληνικό λεξιλόγιο πλούσιο. Πότε, όμως, οι λέξεις ήταν αρκετές για να περιγράψουν συναισθήματα; 90 λεπτά γεμάτα ένταση και πάθος, γεμάτα εναλλαγές συναισθημάτων και ένα φινάλε που λυτρώνει τον θεατή, όπως οι αρχαίες τραγωδίες. Όχι για το αποτέλεσμα, αλλά για το… γαμώτο.

Η ΑΕΚ κερδίζει φάουλ. Ο Ίβιτς στήνει τη μπάλα και με την αποφασιστικότητά του αναγκάζει τον Λυμπερόπουλο και τον Κατσουράνη να κάνουν πίσω. Πίστευε ότι κάτι θα μπορούσε να καταφέρει. Χα! Το οριζόντιο δοκάρι έχει και πάλι την απάντηση. Καλύτερα να έβγαινε η μπάλα έξω από το γήπεδο, καλύτερα να σταματούσε στο τείχος. Όχι έτσι, όχι άλλο… Η ψυχολογία του θεατή δεν άντεχε πέμπτο δοκάρι.

Πριν κοπάσουν τα «αχ» ο Τακίδης σφυρίζει τη λήξη του αγώνα. Το ματς τελειώνει, η ΑΕΚ χάνει 1-0 από τον Ολυμπιακό και οι ελπίδες πρόκρισης μειώνονται στο ελάχιστο. Η τηλεόραση δείχνει τον Ντέμη Νικολαΐδη να μην πιστεύει την τελευταία ευκαιρία και εν συνεχεία να χειροκροτεί τους παίκτες. Λάθος του σκηνοθέτη… Έχασε την πιο πρωτοφανή αποθέωση που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια. Ο κόσμος της ΑΕΚ όρθιος αποθεώνει τους παίκτες. 35.000 οπαδοί της ΑΕΚ αρνούνται να αποδεχτούν ότι η ήττα προήλθε από φυσικά αίτια. Και δεν προήλθε… Το αριστερό πόδι του Τζόρτζεβιτς είναι μαγικό, η ατυχία ήταν παροιμιώδης. Τραγούδι δεν θα γίνει, γιατί ήδη υπάρχει!

Ο Κατσουράνης κουνάει τα χέρια του σαν να λέει «τι άλλο να κάνουμε;». Ο κόσμος συμφωνεί. Οι ποδοσφαιριστές ξεκινούν για ένα απλό χειροκρότημα προς τον κόσμο, για μια ανταπόδοση της συμπαράστασης, αλλά και οι ίδιοι τώρα δεν πιστεύουν αυτό που συμβαίνει. Κοιτάζονται έκπληκτοι, κοιτάζουν με απορία τον κόσμο. Το ΟΑΚΑ παραμένει ως είχε στη διάρκεια του αγώνα. Όλοι στις θέσεις τους. Να χειροκροτούν και να φωνάζουν επί δέκα λεπτά. Αρνούνται πεισματικά να ξεκολλήσουν από τις κερκίδες, λες και επρόκειτο να αλλάξει η τύχη της ΑΕΚ. Λες και ο Σέζαρ θα πλάσαρε καλύτερα, λες και ο Κατσουράνης δεν θα είχε… προσωπικό φρουρό το δοκάρι, λες και το πρώτο ημίχρονο θα ξεκινούσε από την αρχή.

Ελάχιστοι προτίμησαν να φύγουν και σίγουρα έχασαν. Έχασαν τα δέκα πιο γεμάτα λεπτά της φετινής ΑΕΚ, τα δέκα λεπτά που περικλείουν όλα όσα πρεσβεύει αυτή η ομάδα, ειδικά τη φετινή σεζόν. Η δύναμη της προσπάθειας, η αξία της διαφορετικότητας. «Να ‘τοι, να ‘τοι οι πρωταθλητές», το πρώτο σύνθημα. Το χειροκρότημα δυνατό, σχεδόν εκκωφαντικό, σαν να θέλουν οι οπαδοί της ΑΕΚ να ακουστούν μέχρι τον ουρανό, στο Θεό του ποδοσφαίρου, αν υπάρχει τέτοιος. Κανείς δεν σταματάει, τα χέρια κοκκινίζουν.

Ακόμα πιο δυνατά τώρα. «Τελεία και παύλα…(η συνέχεια γνωστή)». Φτάνουμε προς το τέλος. Το «δεν σταματώ να τραγουδώ ποτέ» παραφράζεται για τις ανάγκες του επαναληπτικού στο Καραϊσκάκη. Όλος ο κόσμος όρθιος, αρνείται πεισματικά να δεχτεί ότι το ματς τελείωσε. Φινάλε… Κατόπιν λαϊκής απαίτησης ο ¶γης προχωράει προς τη σέντρα. Τα χέρια σηκώνονται ψηλά και οι φωνές ενώνονται για το σήμα κατατεθέν των εντός έδρας αγώνων της ΑΕΚ.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού θέλουν να σπάσουν τη στιγμή, να θυμίσουν στους απέναντι ότι το ηλεκτρονικό ταμπλό του ΟΑΚΑ έγραφε 0-1. «Πόσο μαλ… είσαστε», αναρωτιούνται, μη μπορώντας να πιστέψουν ότι μια ομάδα αποθεώνεται γιατί έχασε και τόσος κόσμος μένει ακλόνητος στη θέση του για να συμμετάσχει σε ένα πάρτι ήττας και πιθανότατα αποκλεισμού. Μόνο που δεν είναι μαλ…. Είναι ΑΕΚ. [/size]λλη Εντελώς Κατάσταση


Και όπως λέει το σποτάκι για τα διαρκείας , είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ. Wink
Back to top
View user's profile Send private message
Panagiotis-7
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 948
Location: Athens

PostPosted: Thu Apr 21, 2005 5:03 pm    Post subject: Reply with quote

Μια φορα φετος που μας ηθελαν τα δοκαρια.

Φετος εχουμε 16 δοκαρια σε κυπελλο,πρωταθλημα και CL,απο τα οποια τα 9 μας εχουν στοιχισει σε βαθμους.

Ασε που στο παιχνιδι πρωταθληματος στο Καραισκακη εγερνε το γηπεδο.

Και τοσα χροναι θυμαστε το φαρδος της αεκ;

Θυμαμαι πριν 4-5 χρονια στο ΟΑΚΑ που ηταν ο Ατματζιδης τερμα και δεν περναγε τιποτα μεσα.
Σφυροκοπημα επι 90‘ και σε μια και μοναδικη αντεπιθεση ο Νικολαιδης το καρφωνει.

Ειναι η πρωτη φορα που θυμαμαι εγω και η αεκ ερχεται στη θεση που ηταν
ο Ολυμπιακος τοσα χροναι απο θεμα ατυχιας.

Ασε που στην αεκ φετος γενανε και τα κοκορια της απ’ολες τις πλευρες...

Ε ηταν καιρος να μας παει κ’εμας λιγο η μπαλα...
Back to top
View user's profile Send private message
SOUL_13
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 28 Apr 2004
Posts: 722
Location: Birmingham-UK

PostPosted: Thu Apr 21, 2005 5:41 pm    Post subject: Reply with quote

Apo sport-fm.gr

Κατά τη διάρκεια του 29ου Συνεδρίου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, που διεξάγεται στο Ταλίν της Εσθονίας, πάρθηκε μια πολύ σημαντική απόφαση, η οποία αναμένεται να αλλάξει τη μορφή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου στα χρόνια που θα ακολουθήσουν.

Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη απόφαση, η οποία πάρθηκε σε συνεργασία της UEFA με τις 52 ομοσπονδίες-μέλη της και ύστερα από πρόταση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, κάθε σύλλογος που θα συμμετέχει στις διοργανώσεις της UEFA, θα έχει το δικαίωμα να δηλώνει στη λίστα της πρώτης ομάδας, η οποία θα έχει το δικαίωμα να αγωνίζεται στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, 25 ποδοσφαιριστές, όπως δηλαδή συνέβαινε μέχρι τώρα. Η θεμελιώδης διαφορά βρίσκεται στο ότι από τη σεζόν 2006-07, κάθε σύλλογος θα πρέπει να περιλαμβάνει στο ρόστερ, που θα αγωνίζεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, δύο ντόπιους ποδοσφαιριστές* που θα προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου και άλλους δύο που θα προέρχονται από τις ακαδημίες άλλων συλλόγων της χώρας. Την επόμενη χρονιά, οι ποδοσφαιριστές αυτοί θα αυξηθούν κατά έναν, ούτως ώστε από τη σεζόν 2008-09 κάθε 25αδα να περιλαμβάνει 4 ποδοσφαιριστές προερχόμενους από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου και άλλους τόσους από άλλες ομάδες της ίδιας χώρας.

Με την απόφαση αυτή η UEFA στοχεύει στη διατήρηση της εθνικής ταυτότητας των ομάδων, στη βελτίωση της ποιότητας της προπόνησης και στη διατήρηση του ανταγωνισμού των εθνικών πρωταθλημάτων και κατά συνέπεια και των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, καθώς επίσης και στη διατήρηση της ισορροπίας μεταξύ των ομάδων που έχουν μεγάλες οικονομικές δυνατότητες και των μικρότερων ομάδων.

«Η βελτίωση και εξέλιξη των νεαρών ποδοσφαιριστών είναι ζήτημα ζωτικής σημασίας για το μέλλον του ποδοσφαίρου. Κάθε ομάδα σε κάθε εθνική ομοσπονδία θα πρέπει να συμμετέχει στη διαδικασία αυτή. Οι ποδοσφαιρικές ομάδες έχουν κοινωνικό και εκπαιδευτικό ρόλο στις τοπικές κοινότητες και τις χώρες τους. Στο πλαίσιο αυτό, η επένδυση στα εγχώρια ταλέντα δεν είναι εποικοδομητική μόνο για το ποδόσφαιρο ως άθλημα, αλλά και για το σύνολο της κοινωνίας. Η UEFA αναγνωρίζει τη σημασία των χρημάτων στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, αλλά το ποδόσφαιρο δεν πρέπει να είναι πάνω από όλα ένα πεδίο οικονομικού ανταγωνισμού, αλλά ένας αθλητικός διαγωνισμός. Αυτό σημαίνει πως κάθε αθλητικός όμιλος θα πρέπει αναλάβει την ευθύνη της προπόνησης παικτών, ώστε να μην εξαρτάται αποκλειστικά στην απόκτηση παικτών που προπονήθηκαν από άλλους. Αυτό θα πρέπει να γίνει κτήμα κάθε μέλους της UEFA και ως αντάλλαγμα θα καλλιεργηθεί ένας ικανός αριθμός εγχώριων ταλέντων που θα βελτιώσουν την ποιότητα και το επίπεδο ανταγωνισμού μεταξύ των εθνικών ομάδων», αναφέρει σχετικά η ανακοίνωση της UEFA που συνοψίζει το σκεπτικό της απόφασης.

*Ντόπιοι θεωρούνται αυτοί που έχουν προπονηθεί για τουλάχιστον 3 χρόνια με ομάδα που ανήκει στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας της στην ηλικία μεταξύ 15-21.

SHMADIKOTATH apofash. Pisteuw oti eprepe na eixe parthei edw kai kairo
Back to top
View user's profile Send private message
losada7
Moderator
Moderator


Joined: 23 Mar 2004
Posts: 4162

PostPosted: Thu Apr 21, 2005 5:46 pm    Post subject: Reply with quote

Συμφωνώ 1000% με αυτή την απόφαση. Αν υπήρχε ανάλογη ρύθμιση στα πρωταθλήματα καλαθοσφαίρισης, τότε που οι ομάδες μπάσκετ μας ήταν πολύ καλές, ίσως το ελληνικό μπάσκετ να μην είχε αυτή την ελεύθερη πτώση που παρατηρήσαμε. Όσο θυμάμαι εκείνο το ντέρμπυ ολυμπιακού παναθηναϊκού όπου ο εκφωνητής λέε "Αυτή τη στιγμή στο παρκέ δεν υπάρχει έλληνας παίχτης" δεν θα τη ξεχάσω ποτέ Shocked
Back to top
View user's profile Send private message
Pagouras
Senior Member
Senior Member


Joined: 11 Jan 2005
Posts: 528
Location: Γαλάτσι,Αθήνα(¶ντε & λίγο Γιάννινα)

PostPosted: Thu Apr 21, 2005 7:03 pm    Post subject: Reply with quote

Νέο άνοιγμα του Ρώσου μεγιστάνα, στο Ισραήλ αυτή τη φορά!

http://www.sportime.gr/html/ent/296/ent.64296.asp
Back to top
View user's profile Send private message
OMF
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 1961

PostPosted: Fri Apr 22, 2005 12:34 am    Post subject: Reply with quote

Manchester_7 wrote:
Υπαρχει κανενα link με το γκολ του Τζολε απο το κυπελλο? Κανενα με τα συνεχομενα δοκαρια?


http://www.e-go.gr/pegasus/Multimedia/wmv/anosi2ego_id50482.wmv
3πλό δοκάρι

http://www.e-go.gr/pegasus/Multimedia/wmv/anosi2ego_id50483.wmv
Δοκάρι Κάτσου

http://www.e-go.gr/pegasus/Multimedia/wmv/anosi2ego_id50484.wmv
Δοκάρι Ιβιτς
Back to top
View user's profile Send private message
savroulis
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 1632
Location: Athens, Greece

PostPosted: Fri Apr 22, 2005 4:27 am    Post subject: Reply with quote

οι εκφράσεις, όσο φαίνοντε στα βίντεο, στο τριπλό δοκάρι πρέπει να είναι ανεπανάληπτες!!!!

και ο νικοπολίδης κολόφαρδοτοτος..................... Cool
Back to top
View user's profile Send private message
maragos
Junior Member
Junior Member


Joined: 29 Dec 2004
Posts: 71

PostPosted: Fri Apr 22, 2005 11:37 am    Post subject: Reply with quote

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 18 συνολικά δοκάρια έχει ο φετινός Ολυμπιακός σε όλες τις διοργανώσεις. Τα 13 εξ αυτών «σημαδεύτηκαν» σε αγώνες πρωταθλήματος, ενώ έχουν στερήσει συνολικά από τους «ερυθρόλευκους» 11 βαθμούς. Πρώτος στην κατηγορία αυτή είναι ο Ριβάλντο με 4, ενώ ακολουθεί ο Οκκάς με 3


Αντε γιατι το κουρασαμε το θεμα με τα δοκαρια της αεκ
Back to top
View user's profile Send private message
ael
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 15 Feb 2004
Posts: 1854
Location: πινω Λουμιδη.ΚΟΥΠΑτο...

PostPosted: Fri Apr 22, 2005 11:42 am    Post subject: Reply with quote

sigoura omws den eixe ta 5 apo auta se ena hmixtono!tespa dokari=aout...
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Xristos
Junior Member
Junior Member


Joined: 24 Jun 2004
Posts: 129
Location: Πειραιάς

PostPosted: Fri Apr 22, 2005 1:18 pm    Post subject: Reply with quote

Κάποιο link με το γκολ του τζόλε::
Back to top
View user's profile Send private message
maragos
Junior Member
Junior Member


Joined: 29 Dec 2004
Posts: 71

PostPosted: Fri Apr 22, 2005 1:43 pm    Post subject: Reply with quote

http://amon777.proboards31.com
Back to top
View user's profile Send private message
exitmusician
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 2456
Location: Athina, Hellas

PostPosted: Fri Apr 22, 2005 2:00 pm    Post subject: Reply with quote

Ολυμπιακός: 13 δοκάρια σε 26 αγώνες = 1 δοκάρι κάθε 2 αγώνες

ΑΕΚ: 5 δοκάρια σε 1 αγώνα.

Πράγματι. Καμία διαφορά Shocked
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Doc
Full Member
Full Member


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 359
Location: Liverpool

PostPosted: Fri Apr 22, 2005 2:12 pm    Post subject: Reply with quote

Quote:
αναρωτιούνται, μη μπορώντας να πιστέψουν ότι μια ομάδα αποθεώνεται γιατί έχασε και τόσος κόσμος μένει ακλόνητος στη θέση του για να συμμετάσχει σε ένα πάρτι ήττας και πιθανότατα αποκλεισμού. Μόνο που δεν είναι μαλ…. Είναι ΑΕΚ. ¶[/size]λλη Εντελώς Κατάσταση

Νομιζω οτι αυτη η ιστορια με την φετινη ΑΕΚ εχει παραγινει...
Ναι προχθες ειχε ευκαιριες και αξιζε συμφωνα με την εικονα του παιχνιδιου το Χ (τουλαχιστον...).
Ναι ειναι τεραστια η βελτιωση μεσα και εξω απ το γηπεδο (με οτι αυτο συνεπαγεται φυσικα...).
Ναι ειναι μια ομαδα νεαρη με ενθουσιασμο που κανεις δεν εχει πραγματικες αντιπαθειες οπως ΠΑΟ και Οσφπ...

ΑΛΛΑ...
Δεν μπορω σε καμια περιπτωση να θεωρησω οτι προχθες αξιζε ολο αυτο το πανηγυρι...και φυσικα οτι ειναι προς τιμην των ΑΕΚτζηδων η σταση αυτη...

Δεν θεωρω οτι επαιξε καμια μπαλλα που να δικαιολογει ολο το θορυβο που εγινε μετα το παιχνιδι.Ναι ειχε 5 δοκαρια αλλα ποσες φασεις ειδες απο συνδυασμενη ενεργεια των ποδοσφαιριστων;Να απαντησω;1..αυτη με το Σεζαρ και τη πασα του Λυμπεροπουλου...

Και σαν Παναθηναικος δεν διανοουμαι να χανω απο τον Οσφπ στο σπιτι μου,να εχω 5 δοκαρια και μετα να ειμαι "τι ωραια,τι καλα χασαμε 1-0 απο τον Ολυμπιακο αλλα παιξαμε μπαλλα και κερδισε το ποδοσφαιρο..." και να βγαινει στο καπακι ο Κωσταντινου και να λεει "...χασαμε αλλα ειμαι χαρουμενος..."...Πλακα κανουμε;Ορισμενα παιχνιδια δεν ειναι για επιδειξη ποδοσφαιρικων ικανοτητων και σκοποβολης ειναι μονο για τη ΝΙΚΗ.Εχεις @@.Δειξτα και παρε το κυπελλο και το πρωταθλημα...Αλλιως θα εισαι μια απλα πολυ καλη ομαδα...

Οντως ΑΕΚ=Αλλη Εντελως Κατασταση.Το ερωτημα ειναι Σας αρεσει Αεκτζηδες;Ειστε περηφανοι γι αυτο;

Υγ:Το ποστ μου ειναι περισοτερο τροφη για σκεψη προς του ΑΕΚτζηδες.Οποιος θελει να απαντησει ας εχει υπ οψη
οτι θα απαντησω μετα το Πασχα γιατι φευγω διακοπες...Καλες γιορτες σε ολους Cool !
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
Nikos C.
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 23 Jun 2004
Posts: 1041

PostPosted: Fri Apr 22, 2005 2:26 pm    Post subject: Reply with quote

Τώρα που θα πας διακοπές και συ ΑΕΚ θα γίνεις.

¶λλη Εντελώς Κατάσταση! Laughing


Last edited by Nikos C. on Fri Apr 22, 2005 4:05 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
OMF
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 1961

PostPosted: Fri Apr 22, 2005 3:07 pm    Post subject: Reply with quote

Πρώτος καλές διακοπές Cool και δεύτερος πολλή νωρίς δεν φεύγεις. Evil or Very Mad

Doc wrote:

Οντως ΑΕΚ=Αλλη Εντελως Κατασταση.Το ερωτημα ειναι Σας αρεσει Αεκτζηδες;Ειστε περηφανοι γι αυτο;


Πάρα πολλή , όσο δεν μπορείς να φανταστείς . Cool

Προσωπικά όσο και αν σου φαίνεται άρρωστο προσωπικά για τα συναισθήματα που έζησα μετά των αγώνα είναι σαν να πείραμε ήδη τη κούπα. Shocked
Είναι σαν τη συγκίνηση και το ρίγος που νιώθεις όταν είσαι διαφορετικός απο τους άλλους όταν έχεις ιστορία , παρόν και μέλλον , όταν ξεπερνάς το συνιθησμένο , τετριμένο και άρρωστο .
Όσο και διάσφημο και αν ακούγεται την ανατριχίλα απο υπερηφάνια που έζησα με τις αντιδράσεις του μετά των αγώνα Crying or Very sad Crying or Very sad ήταν μεγαλύτερη και απο τη στιγμή που ήμουν πάλι στο ολυμπιακό στάδιο στη τελετή έναρξης και έμπαινε ο τυπανιστής στη λίμνη και επικοινωνούσε με τους χτύπους με τον άλλον τυμπανιστή στην αρχαία ολυμπία . Embarassed Embarassed

Πολλοί έλεγαν ότι οι οπαδοί θα αρχίζει αποδικιμάσει την ΑΕΚ όταν θα γίνει η στραβεί αλλα αποδείκτικε ότι ο κόσμος όχι μόνο δεν αποδοκίμασε αλλα χειροκρότησε με μεγαλύτερη ένταση για τη προσπάθεια των παικτών και για την ομάδα της καρδιάς τους.

ΑΕΚ= Aλλη Εντελώς κατάσταση λόγω ότι δεν είμαι μόνο μια ομάδα του πρωταθλήματας αλλα είναι κομμάτι της Ελληνικής ιστορίας λόγω της σχέσης με την βασιλεύουσα και τη μικρασιατική καταστροφή. Wink

Υ.Γ. Είναι σαν το μεσαίο χώρο του Λούλη , με αυτό το τρόπο ο Καραμανλής πήρε εκλογές. Wink
Back to top
View user's profile Send private message
Ypsilon
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3951
Location: Copenhagen, Denmark

PostPosted: Fri Apr 22, 2005 3:26 pm    Post subject: Reply with quote

Φίλε μου ΟΜF, της ποδοσφαιρικής ιστορίας είναι εκπρόσωπος η Αλλη Εντελώς Κατάσταση, Razz όχι της ιστορίας μας, αέρα πατέρα.
100 φορές μας το έχεις πει αυτό το πράγμα, και το χειρότερο είναι ότι το πιστεύεις κιόλας. Shocked
¶σε ήσυχη τη Βασιλεύουσα βρε παιδί μου, έχει άλλου είδους και ποιότητας συνάφεια με τον Ελληνισμό! Cool
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
exitmusician
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 2456
Location: Athina, Hellas

PostPosted: Fri Apr 22, 2005 3:50 pm    Post subject: Reply with quote

Τέλος πάντων, δεν θα πω τίποτε άλλο (θα χαρακτηριστώ ως αντι-ΑΕΚτζής και εχθρός της Ντεμο-κρατίας Laughing ) παρά μόνο να μην ξεχνάμε την πρόσφατη ιστορία μας. Και για την ΑΕΚ η πρόσφατη ιστορία συμπεριλαμβάνει τον Ψωμιάδη, τον Μελισσανίδη, τη συμπεριφορά της Original στον Μπάγεβιτς, το "πέστε κάτω", ακόμα-ακόμα και το ¶ρθρο 44 το οποίο σηκώνει πολλή συζήτηση.

Αυτό όμως που είναι προφανές στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι η ανάγκη να αισθανθεί κανείς διαφορετικός (και ενίοτε "καλύτερος") από τον άλλο είναι δίκοπο μαχαίρι. Η διαφορετικότητα δεν κερδίζεται ούτε εμπεδώνεται με βαρύγδουπες δηλώσεις αλλά αποδεικνύεται με έργα. Και όσο πιο δύσκολα και επώδυνα τα "έργα" τόσο πιο σημαντική και αληθινή η στάση αυτού που θέλει να δηλώσει τη διαφορετικότητά του.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Nikos C.
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 23 Jun 2004
Posts: 1041

PostPosted: Fri Apr 22, 2005 4:02 pm    Post subject: Reply with quote

Πάντως πέραν από τον ενθουσιασμό του OMF και των οπαδών της ΑΕΚ γενικότερα που τα μεγαλοποιούν λίγο τα πράγματα, υπάρχει ουσία στα όσα έχουν γίνει.

Δεν είναι βιτρίνα ή φύκια και μεταξωτές κορδέλλες.
Back to top
View user's profile Send private message
Nikos C.
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 23 Jun 2004
Posts: 1041

PostPosted: Fri Apr 22, 2005 4:10 pm    Post subject: Reply with quote

Ενθουσιώδη σε είπα όχι καμπούρη! Very Happy
Back to top
View user's profile Send private message
exitmusician
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 2456
Location: Athina, Hellas

PostPosted: Fri Apr 22, 2005 4:11 pm    Post subject: Reply with quote

Ναι, φυσικά. Υπήρχαν όμως οι ευκαιρίες να γίνουν ορισμένες κινήσεις που θα καταδείκνυαν με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα ότι κάτι διαφορετικό πάει να δημιουργηθεί. Αναφέρομαι κατά βάση στη συμπεριφορά του Νικολαΐδη προς τον διαιτητή (και την υπερασπιστική γραμμή που ακολουθήθηκε), τη στάση της ομάδας στο θέμα της τιμωρίας του Λυμπερόπουλου (και τη σύγκρισή με τη στάση στο θέμα Ασουνσάο).

Αναμένω με ενδιαφέρον - με μεγαλύτερη δυσπιστία πάντως, μιας και στις πραγματικά δύσκολες καταστάσεις όπου συγκρούονται οι αρχές με τα συμφέροντα, εύκολα επιλέχτηκε η προάσπιση των συμφερόντων παρά η τήρηση των αρχών με οποιοδήποτε κόστος. Αυτό για μένα δεν συνιστά θετικό δείγμα γραφής.

OMF είναι θεμιτό οι φίλαθλοι της ΑΕΚ να είναι ενθουσιασμένοι μετά από τόσα που έχουν τραβήξει και γιαυτό το λόγο να "ξεφεύγουν" στους χαρακτηρισμούς και τα λεγόμενά τους. Όσοι βρίσκονται έξω από το χορό μπορούν να βλέπουν τα πράγματα με άλλο μάτι - πιο καθαρό και αντικειμενικό.


Last edited by exitmusician on Fri Apr 22, 2005 4:16 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
OMF
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 1961

PostPosted: Fri Apr 22, 2005 4:13 pm    Post subject: Reply with quote

Nikos C. wrote:
Ενθουσιώδη σε είπα όχι καμπούρη! Very Happy


Laughing Laughing

Δεν το πήρα πάντως αρνητικά. Wink

exit έχω τόση καλή διάθεση αυτή τη στιγμή Cool που δεν μπορώ ούτε να απαντήσω. Embarassed
Sorry. Crying or Very sad Crying or Very sad
Back to top
View user's profile Send private message
Nikos C.
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 23 Jun 2004
Posts: 1041

PostPosted: Fri Apr 22, 2005 4:22 pm    Post subject: Reply with quote

Quote:
Αναφέρομαι κατά βάση στη συμπεριφορά του Νικολαΐδη προς τον διαιτητή (και την υπερασπιστική γραμμή που ακολουθήθηκε), τη στάση της ομάδας στο θέμα της τιμωρίας του Λυμπερόπουλου (και τη σύγκρισή με τη στάση στο θέμα Ασουνσάο).


Στο θέμα Λυμπερόπουλου πιο πολύ θα κατηγορούσα την Αθλητική δικαιοσύνη παρά την ΠΑΕ. Ακόμα και σε σωστά οργανωμένα πρωταθλήματα, οι ομάδες κυνηγάνε να μειώσουν ποινές έχουν δεν έχουν δίκιο.

Συμφωνώ πάντως ότι αν δεν είχε ζητήσει συγνώμη για τον Ασουνσάο, δεν θα φαινόταν τόσο τραβηγμένο τώρα.

Quote:

Αναμένω με ενδιαφέρον - με μεγαλύτερη δυσπιστία πάντως, μιας και στις πραγματικά δύσκολες καταστάσεις όπου συγκρούονται οι αρχές με τα συμφέροντα, εύκολα επιλέχτηκε η προάσπιση των συμφερόντων παρά η τήρηση των αρχών με οποιοδήποτε κόστος. Αυτό για μένα δεν συνιστά θετικό δείγμα γραφής.


Το τί έγινε ακριβώς στα αποδυτήρια δεν το ξέρουμε. Και μένα μου φάνηκε υπερβολικό το ότι πήγε και ζήτησε τον λόγο μετά από μια διαιτησία που σίγουρα δεν αδίκησε την ΑΕΚ.

Από ό,τι φαίνεται το έκανε για να "work the refs for the future" και να κρατήσει τα μπόσικα. Σίγουρα ως ενέργεια μπορεί να γίνει αντικείμενο κριτικής, αλλά ούτε στα καφριλίκια άλλων φτάνει, ούτε ακυρώνει άλλα και άλλα που έχουν γίνει.

Υπάρχει πολύς δρόμος και εγώ αυτό που φοβάμαι είναι όταν οι προσδοκίες ψηλώσουν και οι οπαδοί της ΑΕΚ περιμένουν αποτελέσματα. Τότε, δεν νομίζω να χειροκροτούν σε περίπτωση ήττας. Τί θα κάνει ο Ντέμης αν γίνουν επεισόδια κάποια στιγμή του χρόνου; Ή αν πάει το γήπεδο αλλού και οι οργανωμένοι του κάνουν κόγξες;

Τότε θα φανούν πολλά. Ο Κόκκαλής που στα σιγανά σε τομείς μάρκετινγκ έχει κάνει πολλά βήματα εκσυγχρονισμού, όχι απλά τα έχει κάνει γαργάρα τα αντίστοιχα, τα έχει εκμεταλλευτεί ενεργά.
Back to top
View user's profile Send private message
OMF
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 1961

PostPosted: Fri Apr 22, 2005 4:27 pm    Post subject: Reply with quote

Nikos C. wrote:
τα έχει εκμεταλλευτεί ενεργά.


Δεν διαφωνώ σε αυτά που λές (αν και σε επιμέρουν ναί Embarassed ) αλλα δεν κατάλαβα το παραπάνω. Confused
Back to top
View user's profile Send private message
Nikos C.
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 23 Jun 2004
Posts: 1041

PostPosted: Fri Apr 22, 2005 4:31 pm    Post subject: Reply with quote

Ναι.

Quote:

όχι απλά τα έχει κάνει γαργάρα τα αντίστοιχα, τα έχει εκμεταλλευτεί ενεργά.


Δεν έχει απλά κρατήσει παθητική στάση στην καφρίλα. Την "παιζει" κιόλας.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Το "αθλητικό" κλουβί με τους τρελούς All times are GMT + 3 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 129, 130, 131  Next
Page 33 of 131

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Web hosting by isol.gr