stadia.gr/forum Forum Index stadia.gr/forum
Εδώ μιλάμε για τα πάντα. Από Καλατράβα μέχρι… Καλομοίρα!
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

EURO 2012
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 24, 25, 26  Next
 
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Το "αθλητικό" κλουβί με τους τρελούς
View previous topic :: View next topic  
Author Message
P.A.O.
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3545
Location: GATE 13 - SINCE 1966

PostPosted: Tue Feb 08, 2005 3:31 pm    Post subject: Reply with quote

grego , το νεο διεθνες Αεροδρομιο του Βολου που λες ειναι αυτο του γνωστου στρατιωτικου Αεροδρομιου ?
Δηλαδη θα γινει κανονικο διεθνες Αεροδρομιο οπου θα εκτελουνται δρομολογια της Ελλαδας και του εξωτερικου ?
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Tzinos
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 02 Apr 2004
Posts: 993
Location: London

PostPosted: Tue Feb 08, 2005 5:03 pm    Post subject: Reply with quote

Pio poly san touristiko aerodromio to kovw, gia ptiseis charter pou tha symvaloun ston touristki anaptuxi tis perioxis. Gia ptiseis apo Athina kai eidika Thes/niki sigoura den tha einai adagwnistiko me ton sidirodromo.
Back to top
View user's profile Send private message
grego
Full Member
Full Member


Joined: 01 Jul 2004
Posts: 288
Location: volos

PostPosted: Tue Feb 08, 2005 5:49 pm    Post subject: Reply with quote

Παιδια το πολιτικο αεροδρομιο λειτουργει εδω και 15 χρονια.Μεχρι προσφατα υπηρχαν 2 πτησεις την εβδομαδα απο και προς Αθηνα αλλα τις εκοψε η Ολυμπιακη λογω οικονομικης δυσχερειας της εταιριας.Ετσι τα τελευταια χρονια χρισημοποιουταν μονο απο τσαρτερ που συνδεουν τον Βολο με το εξωτερικο για 6 μηνες τον χρονο.Μεχρι τωρα χρησιμοποιουταν ο ιδιος αεροδιαδρομος με την πολεμικη αεροπορια και ενα μικρο επιβατικο τερμιναλ.οι εργολαβιες που μολις τελειωσαν περιλαμβαναν νεο αεροδιαδρομο και νεους χωρους σταθμευσης αεροπλανων για να αυξηθει η δυναμικοτητα του αεροδρομιου.Η αλλη εργολαβια που θα τελειωσει οπως λενε μετα απο 2 χρονια(ας το ελπισουμε)περιλαμβανει συχρονο επιβατικο σταθμο.Απο εκει και περα ειναι θεμα των αεροπορικων εταιριων να κανουν μονιμες γραμμες απο και προς Βολο και ποσο συμφερουσα κρινουν μια τετοια συνδεση.
Το ζητημα ειναι οτι το αεροδρομιο(ειτε γινει ειτε καθυστερησει ο επιβατικος σταθμος)μπορει ανετα και χρησιμοποιειται σε περιπτωση αναλυψης του euro(οπως αλλωστςε χρησιμοποιηθηκε και στην ολυμπιαδα)
Back to top
View user's profile Send private message
Pagouras
Senior Member
Senior Member


Joined: 11 Jan 2005
Posts: 528
Location: Γαλάτσι,Αθήνα(Άντε & λίγο Γιάννινα)

PostPosted: Wed Mar 23, 2005 12:06 am    Post subject: Reply with quote

Nεότερα απο goalnews...

http://www.bluevayeros.gr/newforum/uploads/post-3-1111511311.jpg
Back to top
View user's profile Send private message
smarg
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 1156

PostPosted: Thu Mar 24, 2005 12:35 am    Post subject: Reply with quote

Ταύτιση απόψεων για το Euro2012

Περισσότερο από δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Υφυπουργού Πολιτισμού, αρμόδιου για θέματα Αθλητισμού Γιώργου Ορφανού, με το Προεδρείο της ΕΠΟ. Κύριο θέμα συζήτησης ήταν η υποψηφιότητα ανάληψης της διοργάνωσης του EURO 2012.

Στη συνάντηση ήταν, εκτός του προέδρου της ΕΠΟ κ. Βασίλη Γκαγκάτση, ο Β΄ Αντιπρόεδρος Β. Χατζηαποστόλου, ο Γενικός Γραμματέας Γιάννης Οικονομίδης, ο ταμίας Γ. Γκιρτζίκης, ο πρόεδρος της επιτροπής γηπέδων Θ. Θεοδωρίδης και ο Ειδικός Γραμματέας Πατρίκ Κομνηνός.

Από πλευράς Υφυπουργείου, ο Διευθυντής του γραφείου του κ. Ορφανού, Δ. Λυκόπουλος και ο σύμβουλος του Π. Χατζηλαζαρίδης.

Μετά τη συνάντηση έγιναν οι παρακάτω δηλώσεις:

Γ. ΟΡΦΑΝΟΣ: Η ΕΠΟ έθεσε, αυτό που είχα και εγώ στη σκέψη μου, τη διεκδίκηση της διοργάνωσης του EURO 2012. Περάσαμε στις πρακτικές κινήσεις, που πρέπει να γίνουν, δηλαδή τη διαδικασία ελέγχου των γηπέδων, ώστε να είναι κατάλληλα, με τις προδιαγραφές που έχει θέσει η ΟΥΕΦΑ και οι οποίες είναι γνωστές.

Γενικά συζητήσαμε για το φάκελο, που πρέπει να καταθέσουμε, τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν, τόσο από την πλευρά της ΕΠΟ όσο και της Κυβέρνησης, αφού η όλη υπόθεση δεν σταματάει στις ενέργειες του Υφυπουργείου Αθλητισμού, αλλά περιλαμβάνει σχεδόν όλους τους χώρους της κυβερνητικής δράσης.

Έχουμε συστήσει μια ομάδα από εκπροσώπους του Υφυπουργείου και της ΕΠΟ η οποία θα ασχολείται, σε συνεχή βάση, ώστε ο φάκελος μας να περιέχει όλα εκείνα τα στοιχεία, που θα κάνουν πιο εύκολη για μας, τη διεκδίκηση της διοργάνωσης. Θα γίνουν όλα όσα είναι απαραίτητα και ίσως κάτι παραπάνω, ώστε η υποψηφιότητά μας να είναι η καλύτερη.

Συζητήθηκαν και άλλα θέματα, γι’ αυτό και η συνάντησή μας είχε μεγάλη διάρκεια όπως, το οικονομικό, της πορείας των Σωματείων, των Ενώσεων και της ίδιας της ΕΠΟ. Γενικά βρήκαμε ένας «modus vivedi» για το επόμενο χρονικό διάστημα, τις επαφές μας για τα οικονομικά θέματα, ώστε και η ΕΠΟ και οι Ενώσεις να προχωρήσουν, αφού είναι το στήριγμα του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Βέβαια συζητήσαμε ακόμη αυτά για τα οποία μιλούν οι απλοί πολίτες, δηλαδή για τις διαιτησίες, θέματα βίας, την πορεία του πρωταθλήματος και γενικά για το τι πρέπει να κάνουμε. Συμφωνήσαμε ότι στις 30 Ιουνίου 2005 όλοι θα δώσουμε εξετάσεις. Η Πολιτεία, από τη δική της πλευρά, για τον έλεγχο του Νόμου που έχει ψηφίσει, του 3262/04, και ο οποίος έχει συγκεκριμένες προϋποθέσεις λειτουργίας για τις ΑΑΕ, διότι υπάρχει το κεντρικό στοιχείο του συστήματος αδειοδότησης της ΟΥΕΦΑ, που επεκτείνεται πλέον και στα εσωτερικά πρωταθλήματα.

Θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα, με την καλή έννοια, να είναι έτοιμες οι ΠΑΕ για την κρίσιμη ώρα, γιατί οι συνθήκες είναι σκληρές και αδυσώπητες. Εμείς δηλώνουμε ότι θα εφαρμόσουμε όλα αυτά που είναι απαραίτητα, στο μέγιστο βαθμό. Δεν πρόκειται να χαριστούμε σε κανέναν. Διεκδικούμε ένα καλύτερο μέλλον για το ελληνικό ποδόσφαιρο, τόσο για το ερασιτεχνικό όσο και για το επαγγελματικό. Πρωταρχικό σημείο για να το πετύχουμε αυτό, είναι η εφαρμογή των Νόμων και η τήρηση των κανόνων.

Β. ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ: Η συνάντησή μας με τον κ. Ορφανό έγινε σε πάρα πολύ καλό κλίμα. Συζητήσαμε πως πρέπει να κινηθούμε, ώστε να είμαστε απόλυτα έτοιμοι μέχρι την 21η Ιουλίου, που είναι η καταληκτική ημερομηνία για να υποβάλλουμε το φάκελο υποψηφιότητας. Συμφωνήσαμε απόλυτα στο πλαίσιο δράσης που πρέπει να ακολουθήσουμε. Πιστεύω ότι θα έχουμε και στη συνέχεια πολύ καλή συνεργασία.

Συζητήσαμε και συμφωνήσαμε και στα οικονομικά θέματα, που απασχολούν την ΕΠΟ και τις Ενώσεις. Θα συνεργαστούμε, ώστε να βρεθούν κοινές και αποδεκτές λύσεις, από όλες τις πλευρές. Γενικά πιστεύω ότι ξεκίνησε μια νέα εποχή συνεργασίας. Συζητήσαμε και άλλα θέματα επικαιρότητας, για το πρωτάθλημα, τη διαιτησία, θέματα που μας απασχολούν και θα μας απασχολήσουν και στο μέλλον.

Νομίζω ότι σε όλα τα επίπεδα είχαμε μια ταύτιση απόψεων με τον Υφυπουργό, γι’ αυτό και θέλουμε από την πλευρά μας να τον ευχαριστήσουμε για αυτή τη συνεργασία, που θα συνεχιστεί με αμείωτο ρυθμό και τις επόμενες εβδομάδες, μέχρι να είμαστε απόλυτα έτοιμοι για την 21η Ιουλίου.
Back to top
View user's profile Send private message
Rohan
Full Member
Full Member


Joined: 17 Dec 2004
Posts: 382
Location: Middle Earth

PostPosted: Thu Mar 24, 2005 2:11 pm    Post subject: Reply with quote

Ας δώσω και εγώ το δικό μου σενάριο (ήθελα να το κάνω εδω και καιρό) Embarassed :

Ελλάς 2012:

Αθήνα: 2 Γήπεδα:
ΟΑΚΑ (75.000)
1 εκ των Καραϊσκάκη, ΠΑΟ, ΑΕΚ (30-45.000)

Θεσσαλονίκη: 2 Γήπεδα:
Τροποποιημένο και πλήρως στεγασμένο Καυτατζόγλειο (30-35.000)
Ανακατασκευασμένη Τούμπα (45-50.000)

Λάρισα-Βόλος:2 Γήπεδα
Νέο Γήπεδο ΑΕΛ ή ανακατασκευασμένο Αλκαζάρ (30.000)
Τροποποιημένο Πανθεσσαλικό (30.000)

Ηράκλειο Κρήτης:
Τροποποιημένο και πλήρως στεγασμένο Παγκρήτιο (35.000)

Ιωάννινα:
Ανακατασκευασμένοι "Ζωσιμάδες" (πιθανόν με προσθήκη και προσωρινών κερκίδων αλά Πορτογαλία): 30.000

Πάτρα:
Τροποποιημένο Παμπελλοπονησιακό:30.000

Καβάλα-Ξάνθη:
Επιλογή ανάμεσα στις παρακάτω λύσεις:
Τροποποιημένο Εθνικό Στάδιο Καβάλας (30.000)
Τροποποιημένο Γήπεδο Πηγαδιων ((πιθανόν με προσθήκη και προσωρινών κερκίδων αλά Πορτογαλία): 30.000
Νέο Γήπεδο στυλ "Φάρο-Λούλε": 30-35.000

Σύνολο: 10 Γήπεδα εκ των οποίων 2 (ΟΑΚΑ-Τούμπα) ή τρία (ΟΑΚΑ-Τούμπα-ΠΑΟ ή ΑΕΚ) με χωρητικότητα ανω των 50.000.

Αναγκαστικά τα ΟΑΚΑ, Καυτατζόγλειο, Παμπελοποννησιακό και Πανθεσσαλικό θα είναι με στίβο δηλ. το 40% (4 από τα 10).
Το Παγκρήτιο, λόγω κατασκευής, πρόσφέρεται για προσωρινή κάλυψη του στίβου με (προσωρινή) επέκταση των κερκίδων και παράλληλη αύξηση χωρητικότητας, ενώ το ίδιο θα μπορούσε να γίνει και στην Καβάλα αν τελικά επιλεγεί.
Εννόειται, ότι λόγω και της ύπαρξης του Πανηπειρωτικού, αν ανακατασκευαστούν οι Ζωσιμάδες, θα γίνουν καθαρά ποδοσφαιρικό γήπεδο.
Eπίσης πρόβλημα θα αποτελέσει για την Πάτρα η έλλειψη πολιτικού αεροδρομίου, εκτός αν γίνει κάτι με την Ανδραβίδα (χλωμό).
Η Λάρισα, δεν θα έχει τόσο σοβαρό πρόβλημα με το θέμα του αεροδρομίου, μιας και παλιότερα εξυπηρετούσε πολιτικές πτήσεις από το στρατιωτικό, οπότε αυτή η δυνατότητα θεωρητικά μπορεί να ξαναϋπάρξει. Επιπλέον οι τοπικοί παράγοντες στη Θεσσαλία κινούνται έντονα εδώ και αρκετά χρόνια για το θέμα "πολιτικό αεροδρόμιο", οπότε το 2012 θα είναι ένας επιπλέον λόγος να υλοποιηθεί μια απολύτως αναγκαία για την περιοχή υποδομή.
Όλες οι υπόλοιπες πόλεις διαθέτουν πολιτικα αεροδρόμια.
Πιστεύω ότι το παραπάνω σενάριο έχει πολλά πλεονεκτήματα, λογικό κόστος για μια τέτοιου είδους διοργάνωση, δεν δημιουργεί "άσπρους ελέφαντες" και εν τέλει,
είναι πολύ πιο λογικό σχέδιο αν συγκριθεί π.χ με την κατάσταση που επικρατεί στην συνδιοργάνωση Ελβετίας-Αυστρίας. ΄Εχει βέβαια και πολλά μειονεκτήματα (κυρίως το μεγάλο ποσοστό σταδίων με στίβο), αλλά εντάξει, ας δούμε και τον ανταγωνισμό (Ιταλία).
Back to top
View user's profile Send private message
oute psilos
Full Member
Full Member


Joined: 22 Feb 2005
Posts: 394
Location: glasgow

PostPosted: Thu Mar 24, 2005 4:23 pm    Post subject: Reply with quote

prosopika pistevo oti gia to euro toy 2012 kai an i ellada theli na to diekdikisi me axiosiss tote prepi na xehasi ta stadia pou ehei.
to 2004 stin portogalia an den kano lathos ta gipeda kataskevastikan ex arhis, pos to 2012 tha katevis me anakataskevasmenous zosimades. lavete up' opsin episis oti o piretos tis kataskevis gipedon toulaxiston stin evropi einai sto apokorifoma tou oles oi omades shediazoun kenourgia gipeda pos tha fenode ta pagritia meta apo afto? afta einai orea stadia gia na kalypsoun tis anages tou topikou athlitismou den nomizo oti sikonoun euro oute me anakataskevi ektos kai an milame gia mia anakataskevi tetia pou tha metamorfosi to gipedo toy stil san siro sto milano.
hodrika ektos apo oaka den yparhoun alla gipeda epi tou parodos kai to karaiskaki einai oriako me tis 30000.
ektos apo ta gipeda tou pao kai tis aek pou prepi na ginoun me tin logiki tou euro, malon se afti tin fasi prepi na strafoume stin eparhia opos ehoun pi kai oli i proigoumeni me kainourgia gipeda.
Back to top
View user's profile Send private message
Pagouras
Senior Member
Senior Member


Joined: 11 Jan 2005
Posts: 528
Location: Γαλάτσι,Αθήνα(Άντε & λίγο Γιάννινα)

PostPosted: Thu Mar 24, 2005 5:00 pm    Post subject: Reply with quote

Συμφωνώ απόλυτα με τους προλαλησαντες...Αν και μπορει κανεις να το πει αξιοπρεπες εως καλο για τα ελληνικα δεδομενα,διεθνως δεν πιανει ΜΙΑ!Τι ανακατασκευή των Ζωσιμαδων και πρασσειν αλογα...?Καταρχην ειναι εντελως ανεφικτη μια προέκταση του σε τοσο μεγαλο βαθμο,καθως βρισκεται στην καρδια της πολης των Ιωαννινων και κατα δευτερον δεν γινεται ενα σταδιο 40-50 χρονων με οποιες τροποποιησεις και να του γινουν,να θεωρηθει συγχρονο και αξιο για ενα φακελο Euro...
Η μόνη λυση είναι η κατασκευη νεου συγχρονου ΓΗΠΕΔΟΥ στα προαστεια των Ιωαννίνων(ισως και στο χώρο του Πανηπειρωτικού Αθλητικού Κέντρου) 20000-25000 θεσεων με προσθετες για το Euro 10000-15000 προσωρινές(σύνολο 35000-40000)!Η αξιοποιηση του μετά το Euro θα είναι δεδομένη!
Back to top
View user's profile Send private message
aristidis
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 1448
Location: Πουθενιστάν

PostPosted: Thu Mar 24, 2005 6:38 pm    Post subject: Reply with quote

Tουμπα με 40.000-50.000;;;;;
ΜΠΟΥΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!!!!!!

(παντως ωραιο θα ητανε!!! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes )
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
Rohan
Full Member
Full Member


Joined: 17 Dec 2004
Posts: 382
Location: Middle Earth

PostPosted: Thu Mar 24, 2005 7:06 pm    Post subject: Reply with quote

Λάβετε υπ' όψιν 3 παράγοντες που αποκλείεται να αγνοηθούν από τον φάκελο της υποψηφιότητας (και έχουν επανειλλημένα αναφερθεί από Ορφανο - Γκαγκάτση):

Οικονομικές Δυνατότητες
Αξιοπόιηση Υπάρχουσας Υποδομής
Ανάπτυξη Περιφέρειας

Όσον αφορά την Τούμπα, το μέγεθος της χωρητικότητας μετά από ανακατασκευή, δεν το έβγαλα από το μυαλό μου....κάποιοι άλλοι έχουν επίσημα βγει και έχουν αναφέρει τέτοια νούμερα (40-50.000).............
Back to top
View user's profile Send private message
oute psilos
Full Member
Full Member


Joined: 22 Feb 2005
Posts: 394
Location: glasgow

PostPosted: Thu Mar 24, 2005 7:23 pm    Post subject: Reply with quote

giati to gelas toso hriazete outo i allos o paok 40000 me 50000 i toumpa aloste paliotera itan 45000. nomizo oti to axiopisto site, stadia gr, anaferei 45000. ligo na sovarefti o paok san omada kai tha einai mikro na to deis.
ego imouna apo aftous pou simfonousan para poli me ta stadia pou ginane gia tous olympiakous pankritika ktl. giati i ellada ekmetaleftike tin efkeria kai eftiaxe oraia stadia gia na exoplisi ousiastika tin athlitiki ypodomi se merikes simadikes eparhies kai afto mporouse na gini me stadia kai ohi ediposiaka amigos podosferika gipeda. tora alazei to prama stin diekdikisi enos euro prepi na vrei pies omades kyrios eparhiakes (aek, paok, pao einai dedomenes) mporoun na sikosoun megala gipeda, me kapies prosthikes gia to euro. ipame gia larisa, giannena, kavala, volo, xanthi, tha elega isos drama (tin ehoume xehasi tin istoriki doxa) isos trikala isos hania, kerkyra, rodo (na vroume kai orees polis) kai ego tha elega gia kainourgio gipedo ston ofi, giati ohi einai statheri omada isos i kaliteri eparhiaki tis teleftees dekaeties apo megali poli sikonei ena oraio gipedo 25000 +15000 gia euro, vevea isos einai ypervoli apo tin stigmi pou ftiahtike to pagritio, pados afti nomizo oti prepi na einai i logiki tou euro gipeda stis megales eparhiakes i stis proin megales eparhiakes, na anavathmisti kai to protathlima pou i mises omades einai apo tin atiki me 436 filathlous meso oro
Back to top
View user's profile Send private message
Pagouras
Senior Member
Senior Member


Joined: 11 Jan 2005
Posts: 528
Location: Γαλάτσι,Αθήνα(Άντε & λίγο Γιάννινα)

PostPosted: Sun Apr 03, 2005 2:08 am    Post subject: Reply with quote

Στην τελική ευθεία έχει μπει το θέμα της υποψηφιότητας της Ελλάδας για την διοργάνωση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2012. Ο υφυπουργός αθλητισμού , Γιώργος Ορφανός οργάνωσε μία επιτροπή από τεχνικούς με σκοπό να βγάλουν ένα πόρισμα για το αν υπάρχει δυνατότητα να αυξηθεί η χωρητικότητα των ελληνικών γηπέδων που προορίζονται να μπουν στον φάκελο της υποψηφιότητας. Αν το πόρισμα είναι θετικό τότε η υποψηφιότητα θα προχωρήσει. Το πόρισμα θα πρέπει να βγει μέσα σε ένα μήνα.
Back to top
View user's profile Send private message
karmakoma
New Member
New Member


Joined: 23 Mar 2004
Posts: 46
Location: Ioannina

PostPosted: Tue Apr 05, 2005 11:07 pm    Post subject: Reply with quote

Eξαιτίας οικονομικής στενότητας
Η Ρουμανία απέσυρε την υποψηφιότητά της για τη διοργάνωση του EURO 2012


Βουκουρέστι
Eνας αντίπαλος λιγότερος στην προσπάθεια της Ελλάδας να αναλάβει τη διοργάνωση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου του 2012.

Η Pουμανική Oμοσπονδία ανακοίνωσε ότι αποσύρει την υποψηφιότητά της, εξαιτίας της έλλειψης οικονομικής υποστήριξης εκ μέρους της κυβέρνησης.

«Η ομοσπονδία απέστειλε επιστολή στην UEFA, ανακοινώνοντας ότι αποσύρεται από την υποψηφιότητα για το EURO 2012. Η απόφαση ελήφθη αφότου η κυβέρνηση είπε ότι το ποδόσφαιρο δεν βρίσκεται μέσα στις πρώτες δέκα προτεραιότητες» δήλωσε στο πρακτορείο Ρεθτερσ ο εκπrόσωπος της Oμοσπονδίας, Πολ Ζαχάρια.

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=614469&lngDtrID=246
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Yahoo Messenger MSN Messenger
Pagouras
Senior Member
Senior Member


Joined: 11 Jan 2005
Posts: 528
Location: Γαλάτσι,Αθήνα(Άντε & λίγο Γιάννινα)

PostPosted: Sat Apr 09, 2005 10:48 am    Post subject: Reply with quote

EPO:EYRO-2012
NEA GHPEDA SE GIANNENA KAI LARISA

Stin anagki dimiourgias siinxronwn gipedwn se GIANNENA kai larisa sto plaisio tis diekdikisis tou EYRO 2012, anafer8ike o proedros tis EPO vassilis GKAGKATSIS. "Exoume elpides. BEbaiws einai mia politiki apofasi. Emeis apo tin pleyra mas kalo 8a itan na exoume PERIFEREIAKA STADIA " eipe o k.GKAGKATSIS pros8etwntas oti tetoia gipeda prepei na ginoun se GIANNENA kai larisa.
Back to top
View user's profile Send private message
ael
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 15 Feb 2004
Posts: 1854
Location: πινω Λουμιδη.ΚΟΥΠΑτο...

PostPosted: Sat Apr 09, 2005 7:48 pm    Post subject: Reply with quote

toulaxiston file pagoura,afou grafeis ton Gkagkatsh me kefalaia,grapse kai th Larissa me to prwto gramma kefalaio! Razz Razz Laughing

epi tou thematos,an kai nomizw pws to exoume exanthlhsei,kala tha htan na exoume perifereiaka stadia/ghpeda,to thema einai omws an tha gemizoun meta to Euro.ena ghpedo 30000-32000 thesewn poly dyskola tha gemisei se mia eparxiakh polh.vevaia yparxei kai h lysh twn lyomenwn...idwmen
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Pagouras
Senior Member
Senior Member


Joined: 11 Jan 2005
Posts: 528
Location: Γαλάτσι,Αθήνα(Άντε & λίγο Γιάννινα)

PostPosted: Sun Apr 10, 2005 2:13 am    Post subject: Reply with quote

Φιλε ael ηταν copy-paste απο το forum των οπαδων του ΠΑΣ!Συγνωμη που δεν το διορθωσα!
Back to top
View user's profile Send private message
MINUS
Full Member
Full Member


Joined: 06 Feb 2004
Posts: 393
Location: athena-zografou

PostPosted: Wed Apr 13, 2005 5:32 pm    Post subject: Reply with quote

Aν οι Ιταλοί ήταν φαβορί για το ΕΥΡΟ 2012 με τα επεισόδια στο ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ μάλλον ετοιμάζονται για το ΕΥΡΟ 2069...Τουλάχιστον στην Ελλάδα ποτέ δεν έγινε τέτοιο έκτρωμα επεισοδίων πόσο μάλλον σε διεθνείς διοργανώσεις...και να πεις ότι δεν υπήρχαν αφορμές? Με τόσες "αντίπαλες χώρες" παίξαμε και ποτέ δεν άνοιξε μύτη στο γήπεδο...
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
oute psilos
Full Member
Full Member


Joined: 22 Feb 2005
Posts: 394
Location: glasgow

PostPosted: Wed Apr 13, 2005 9:23 pm    Post subject: Reply with quote

ta mona episodia se evropaiko agona pou thimame, itan metaxy PAOK - PSG. Den nomizo oti i ellada tha prepi na einai ypotropi gia themata vias alla poli fovamai oti einai
Back to top
View user's profile Send private message
ael
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 15 Feb 2004
Posts: 1854
Location: πινω Λουμιδη.ΚΟΥΠΑτο...

PostPosted: Wed Apr 13, 2005 9:40 pm    Post subject: Reply with quote

kai sto PAOK-Alkmaar den egine kati tetoio fetos? Rolling Eyes pou ekaigan ta kathismata klp? Rolling Eyes
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
vag3721
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 06 Feb 2005
Posts: 2392
Location: Naousa/Athens

PostPosted: Thu Apr 14, 2005 12:39 am    Post subject: Reply with quote

Πότε είναι οι ημερομηνίες για υποβολή του φακέλου και πότε θα βγεί η απόφαση?
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
ael
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 15 Feb 2004
Posts: 1854
Location: πινω Λουμιδη.ΚΟΥΠΑτο...

PostPosted: Thu Apr 14, 2005 1:14 am    Post subject: Reply with quote

h apofash tha vgei to dekemvrh tou 2006.h ypovolh twn fakelwn nomizw pws einai fetos ton Iounio Rolling Eyes
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Prometheus
New Member
New Member


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 32
Location: Canada

PostPosted: Thu Apr 14, 2005 3:33 am    Post subject: Reply with quote

Ton Ioulio mallon.

http://www.uefa.com/uefa/news/Kind=128/newsId=269385.html
Back to top
View user's profile Send private message
billy8181
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 11 Mar 2005
Posts: 3759
Location: London-UK

PostPosted: Thu Apr 14, 2005 5:46 pm    Post subject: Reply with quote

pedia diavasa se italiko site pos meta apo ta gegonota tou derby inter-milan sto champions league pou diekopi ke meta apo ola ta gegonota tis hronias(opos to andikeimeno pou efage o Frisk sto kefali ston agona tis Roma me ti dinamo kievou sto Olimpico) i uefa skeftete sovara to an borei i italia na filoxenisei ena EURO horis provlimata opos itan stin portogalia.....diladi o megaliteros andipalos ton italon einai i italia.

stin italia ehoun diekpopsi para pola pehnidia apo to 1998 mehri tora ke i Uefa skeftete sovara tin ipopsifiotita tis italias gia to 2012 giafto kai ehei valei tin Italia ipo parakolouthisi.....

I poines pou tis ehoun ipovalei theorounde os tora mikres idika epidi ta oria ehoun xeperastei ke an kapios kitaxei to paradigma tis ispanias pou prin liga hronia itan kolasia ke tora ezise ena derby sto bernabeu horis frahtes sto gipedo ke horis eftrapela...


Thetiko isos gia tin ipopsifiotita tis ellados? ala vevea an de parusiasume ena paketo tis prokopis ke emeis ta ipolipa den eheoun noima.... Confused
Back to top
View user's profile Send private message
Pagouras
Senior Member
Senior Member


Joined: 11 Jan 2005
Posts: 528
Location: Γαλάτσι,Αθήνα(Άντε & λίγο Γιάννινα)

PostPosted: Thu Apr 14, 2005 6:09 pm    Post subject: Reply with quote

Να η ευκαιρια...
Back to top
View user's profile Send private message
assotos yios
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 30 Mar 2004
Posts: 955
Location: not aswtosgios blogspot :-)

PostPosted: Thu Apr 14, 2005 6:29 pm    Post subject: Reply with quote

Τα επεισοδια ειναι πληγμα για την υποψηφιοτητα της Ιταλιας αλλα φοβαμαι οτι δεν ειναι η Ελλαδα αυτη που επωφελειται.Τα γηπεδα μας δεν ειναι παραδειγμα και η Uefa το γνωριζει.Η ελλειψη επεισοδιων σε ευρωπαικους αγωνες των ομαδων μας δε εχει μεγαλη σημασια.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Το "αθλητικό" κλουβί με τους τρελούς All times are GMT + 3 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 24, 25, 26  Next
Page 11 of 26

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Web hosting by isol.gr