stadia.gr/forum Forum Index stadia.gr/forum
Εδώ μιλάμε για τα πάντα. Από Καλατράβα μέχρι… Καλομοίρα!
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Ρατσισμός - Ξενοφοβία - Ισοτιμία των 2 Φύλων
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 23, 24, 25  Next
 
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Το "πολιτικό" κλουβί με τους τρελούς
View previous topic :: View next topic  
Author Message
OMF
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 1961

PostPosted: Thu Mar 31, 2005 9:03 am    Post subject: Reply with quote

Asimov wrote:
Παρακολουθω καιρο το topic και αλλα αντιστοιχα χωρις να συμμετεχω (ΔΕΝ εχει νοημα...). Απλα θα ηθελα να συστησω στους "Ελληναραδες", που ευδοκιμουν δυστυχως και σε αυτο το Forum, να μαθουν πρωτα να εκφραζονται και να γραφουν (με) σωστα ελληνικα και μετα να κρινουν αλλοεθνεις και αλλοθρησκους. Ορισμενα posts ειναι τοσο ανορθογραφα και ασυντακτα που προκαλουν οικτο, εξηγουν ομως και τις "αποψεις" του γραφοντος Evil or Very Mad Περισσευμα εθνικισμου=ελλειμμα παιδειας, παντα ετσι ηταν, παντα ετσι θα 'ναι...


Ευχαριστώ πολλή που με προσβάλεις κατ'επανάλυψη αλλα συγκράτησε τα νεύρα σου και κάνε διάλογο αν πιστεύεις ότι έχει δίκιο.
Αυτο ήταν το πιο εμετικό , διχαστικό μήμηνα ever στο φόρουμ γιατί άλλο να προσβάλει την ομάδα σου και άλλο να προσβάλει μέλη απευθείας με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά (π.χ. δεν πειράζει κάποιος να με πεί λαλάκη ή οτιδήποτε άλλο μέσα απο το φόρουμ)
Μάλλος εσύ πρέπει να αποκτείσεις πρώτος πραγματική παιδειά φίλε.

<<Δυσλεξία>> σου λέει κάτι φίλε. Rolling Eyes

Απο τη στιγμή που δεν έβησαν το μήνημα του Asimov οι mods θα πρέπει να με σβήσουν και το δικό μου που και απάντηση είναι και πολλή πιο ύπειο (δυστιχός δεν μπορώ να θυμιθώ πώς γράφεται το ύπειο συγνώμη) είναι.
Άντε γιατί με τσίτωσες πρωινιάτικα και είσαι ο πρώτος που το κάνει μετά απο 3 χρόνια στο φόρουμ. Evil or Very Mad

Εγώ προσωπικά δεν νομίζω να γιούχαρα κανένα εθνικό ύμνο αλλα δεν θα βγάλω και κάφρους τους Έλληνες επειδή μερικοί θέλουν να περάσουν στα ΜΜΕ για να γεμίσουν τηλεοπικό χρόνο και μερικά φόρουμ αναρχοκουμουνιών για δικό τους ώφελος. Προσωπικά πιστεύω ότι οι Έλληνες είναι εκδηλωτικοί και εκφραστικοί και μερικές φορές ξεφεύγουν είτε για καλό (πανιγηρισμοί) είτε για κακό (αποδοκιμασίες κτλ).
Ξέρει κάνεις πως περνάγανε οι Τούρκοι στη Γερμανία ή οι Αφρικανοί στις Γαλλία Question

Υ.Γ. Φίλε Βαγγέλη . Να το ακούς τον OMF Wink Cool
Υ.Γ. (2) Μπράβο ypsilon μου αρέσει που κάνεις και υποδείξεις ποιους πρόσβαλε και ποιος όχι (εγώ θα εκτειμούσα περισσότερο να ονομάζεται και οι δυο για ποιους αναφέρεται στο φόρουμ με χαρακτηρισμούς ''Eλληναράδες , χωρίς παιδεία'' ) . Embarassed
Back to top
View user's profile Send private message
Asimov
Junior Member
Junior Member


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 128
Location: Κάπου ανάμεσα...

PostPosted: Thu Mar 31, 2005 10:05 am    Post subject: Reply with quote

Λοιπόν... Με τα περισσότερα δε θ' ασχοληθώ... Περι "αναρχοκουμουνιων" (ή καπως έτσι), που επαναλαμβάνεται εδώ και καιρό, όμως, δε θα κρατηθώ και θα επιστρέψω τις λέξεις "διχαστικό" και "εμετικό" του γράφοντος. Ευτυχώς ή δυστυχώς έχω κι εγώ κοινωνικές, πολιτικές, προσωπικές ευαισθησίες και δεν επιτρέπω σε κανέναν να τις ερεθίζει με τέτοιου είδους φρασεολόγιο. Καιρός είναι να σταματήσουν ορισμένοι αχαρακτήριστοι να αυτοπροσδιορίζονται (και να μονοπωλούν τον όρο) "πατριώτες" και να κοιτάξουν τα στραβά τους. Για να μη νομίζουν ότι τρώμε κουτόχορτο...
Back to top
View user's profile Send private message
Ypsilon
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3951
Location: Copenhagen, Denmark

PostPosted: Thu Mar 31, 2005 10:12 am    Post subject: Reply with quote

Arrow OMF
Κι εγώ θα προτιμούσα, εφόσον είχε κάτι να πει, να το έλεγε ευθέως. Από την άλλη όμως, ακριβώς επειδή δεν το έκανε, δεν μπορούσα να διαγράψω το post ως εμπρηστικό.
Σε ό,τι με αφορά δεν υπέδειξα ποιους πρόσβαλε, απλώς μια διευκρίνιση σε συγκεκριμένο μέλος έκανα, για να επανέλθει η ηρεμία στο φόρουμ.
Και θα παρακαλέσω και πάλι να συνεχίσουμε τον διάλογο με ηπιότητα και επιχειρήματα. Μόνον έτσι υπάρχει περίπτωση να αλληλοδιαψευστείτε και να λήξει εδώ αυτή η κόντρα.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
OMF
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 1961

PostPosted: Thu Mar 31, 2005 10:14 am    Post subject: Reply with quote

Ωραία τώρα που συννενοηθήκαμε το θέμα έκλεισε για να μην κουράζουμε και άλλους user (το αναρχοκομούνι το έβαλα μετά για προσδιοριστικούς λόγους Wink ) . Razz
Πάντως φίλε πρέπει να αγαπάμε τους Έλληνες και την Ελλάδα με τα ελλατωματά τους . Cool
Δεν φταίμε εμείς που έπεσε ο κομουνισμός. Embarassed
Back to top
View user's profile Send private message
Asimov
Junior Member
Junior Member


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 128
Location: Κάπου ανάμεσα...

PostPosted: Thu Mar 31, 2005 10:30 am    Post subject: Reply with quote

Ypsilon wrote:
:Σε ό,τι με αφορά δεν υπέδειξα ποιους πρόσβαλε


Ε, όχι να μου μείνει κι η ρετσινια... Κανέναν δεν πρόσβαλα, μια διαπίστωση έκανα! Προσβολή θα μπορούσα κι εγώ να θεωρήσω πολλά από τα προαναφερθέντα. Με μερικά πράγματα μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Και στο δικό σου θα έπρεπε κανονικά! Wink
Back to top
View user's profile Send private message
Ypsilon
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3951
Location: Copenhagen, Denmark

PostPosted: Thu Mar 31, 2005 10:34 am    Post subject: Reply with quote

Καλά, άσε το δικό μου κεφάλι. Laughing Δυστυχώς εγώ δεν μπορώ να πω αυτά που θα έλεγα ως κανονικό μέλος. Όσες φορές το επιχείρησα κατηγορήθηκα για υποκειμενικότητα….

Arrow Βρε ΟΜF, ποιος κομμουνισμός? Έχεις moderator με κοτζάμ Che να αναβοσβήνει και πιάνεις πολιτική κουβέντα για το συγκεκριμένο ζήτημα? Laughing
Και βέβαια εσύ φταις που έπεσε ο κομμουνισμός. Razz Αμ ποιος φταίει, εγώ? Laughing
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
OMF
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 1961

PostPosted: Thu Mar 31, 2005 11:55 am    Post subject: Reply with quote

H πλάκα είναι ότι και εγώ έχω μια κατακόκκινη πλούζα με ένα τεράστειο CHE πάνω μαύρο με το μπερέ με το αστέρι. Laughing Laughing
Φυσικά είναι Replay και την πείρα το λίγο πρίν ξεσπάσουν οι συλλήψεις της 17Ν .Τρελό γέλιο έκανα με αυτή τη μπλούζα στις παραλίες .
Τώρα τη φορά στο gym και με το μαλλί αλλα che που έχω είμαι σύμβολο της επανάστασης. Laughing Laughing
Back to top
View user's profile Send private message
superas
Senior Member
Senior Member


Joined: 13 Apr 2004
Posts: 640
Location: Thessaloniki

PostPosted: Thu Mar 31, 2005 1:01 pm    Post subject: Reply with quote

OMF wrote:
Πάντως φίλε πρέπει να αγαπάμε τους Έλληνες και την Ελλάδα με τα ελλατωματά τους . Cool


Πρέπει να αγαπάμε όλους τους ανθρώπους και όλες τις χώρες με τα ελαττώματά τους. Τουλάχιστον αυτός είναι ο δικός μου τρόπος σκέψης.
Back to top
View user's profile Send private message
OMF
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 1961

PostPosted: Thu Mar 31, 2005 1:59 pm    Post subject: Reply with quote

Εγώ τους αγαπάω και το δείχνω στην καθημερινή μου ζωή χωρίς μεγάλα λογια και φαμφάρες.
Αλλα βάζω τη πατρίδα μου και τα συμφέροντα της πάνω απο όλους .
Ο Ανδρές δεν έλεγε ''H Ελλάδα είναι αδιαπραγμάτευτη '' Wink και τους Αλβανούς ποια κυβέρνιση τους Question έφερε γιατί νομίζω ότι τα έχουμε μπλέξει τα πράγματα.
Αλλα να μου πείς κάποτε το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΝ έλεγαν κάποτε ''ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο'' Shocked και ψύθισαν για μη ένταξη στη Ε.Ε.

Τελοσπάντων το γύρισα στην πολιτική συζήτηση αλλα νομίζω και όλη η φασαρία ξεκίνησε για πολιτικούς λόγους (με τον ηλιθειο νόμο για τις σημαίες του τότε υπουργού που νομίζω ότι ήταν ο Ευθυμίου) και συντηρήται για πολιτικούς λόγους χωρίς να υπάρχει λόγος και ουσία.

Το ότι έχει δυμιουργήσει πρόβλημα η συμπεριφορά των Αλβανών δεν είναι ψέμα αλλιώς στρουφοκαμιλίζουμε και χρειάζεται μεγάλη προσοχή απο όλους και μεταναστευτική πολιτική και περιορισμό στους μετανάστες που μπαίνουν στη χώρα (πλέον είναι αργά Rolling Eyes ).
Και γιατί ξεχνάμε η Ελλάδα επι κυβερνίσεων Μιτσοτάκη έφερε όλη την υποανάπτυχτη Αλβάνια που ήταν μέχρι τότε στο μεσαίωνα (κάτι μεταξύ κουμουνισμού και δικτακορίας) ενώ κάποιες άλλες <<υπόδειγμα συμπεριφοράς στους ξένουν>> χώρες (Ιταλία) τους πετάξανε στην θάλασσα και τους αφήσανε να πεθάνουν (όπως θα έκαναν και άλλες <<υπόδειγμα συμπεριφοράς στους ξένους>> χώρες στην ίδια θέση ).
Οι Έλληνες τους ανοίξανε τις αγκαλιές τους και τους φροντίσανε τους έδωσαν δουλειά ,τους ταίσανε και με λίγα λόγια όσο και αν πονάει μερικούς υπερασπιστές ενός ανύπαρκου θέματος τους έκαναν άνθρωπους .
Δυστιχός μήνα με το μήνα , μέρα με τη μέρα δεχτήκαν αρκετοί Έλληνες πολλά χαστούκια απο Αλβανούς (και αυτό δεν είναι ψέμα ούτε η προκλιτική συμπερορά της κυβερνίσεων τους για πολλά θέματα απο τη Τσαμουρία μέχρι και τις ελευθερίες των Ελλήνων βοριοπειροτών) και έγιναν διστακτικοί . Φυσικά αυτό έγινε χειρότερο με το κολοπαιδάκι (συγχωρέστε με αλλα αυτό είναι αφού απο αυτόν ξεκίνησε αυτό το θέμα) το Τσενάι που βρήκε αφορμή να βγεί στα κανάλια (όπως βγάινουν κάποιες τραγουδίστιες και καταγγέλουν ανύπαρκτους βιασμούς στις κουτσομπολίστικες εκπομπές) και να το παίξει ήρωας προσβάλοντας το κοινό αίσθημα και μετά χτύπισες το φιλότιμο του Έλληνες και έχουμε αυτά που έχουμε.
Διωγμοί δεν έχουμε προς Αλβανούς ούτε κατά διάνοια απλά υπάρχει μια συγκεκριμένη άποψη γι'αυτο το λαό που δύσκολα αλλάζει.
Φυσικά υπάρχουν και μερικές οργανώσεις που ονόμαζονται ακροδέξιες κτλ που πείραν το θέμα και το έκαναν <<σημαία>> για να αποκτείσουν λόγο ύπαρξης στη κοινωνία Confused .

Τελοσπάντων για να τελειώνω, το θέμα που πρέπει να μας απασχολεί κυρίως είναι τους πραγματικούς διωγμούς και τις ελευθερίες (που δεν έχουν ) οι Έλληνες στην βόρια Ήπειρο και όχι το τι πιστεύει ο Έλληνας καλός η κακός για τους Αλβανούς στην Ελλάδα.

mfotinakis wrote:
Μπραβο OMF !! Ετσι θα τους βοηθησεις να αναπτυχθουν ?! 30% ακριβοτερα;;;


Που λέει ο λόγος ρε Φωτινάκη.
Συνήθως τους κάνω καλύτερη τιμή και απο τους Έλληνες γιατί πληρώνουν cash και φέρνουν και φίλους τους να αγοράζουν μηχανήματα Razz
Back to top
View user's profile Send private message
Ypsilon
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3951
Location: Copenhagen, Denmark

PostPosted: Thu Mar 31, 2005 2:50 pm    Post subject: Reply with quote

Mην γίνει πολιτική συζήτηση εδώ μέσα. Εδώ εξετάζουμε ένα κοινωνικό φαινόμενο που ελάχιστη (έως καθόλου) σχέση έχει με πολιτικές επιλογές. Διότι ώρα είναι να μου πεις ότι επί Μητσοτάκη οι Έλληνες ήταν ανοιχτόμυαλοι και υποδέχτηκαν τους Αλβανούς με ανοιχτές αγκάλες (εσύ το λες) ενώ επί Ανδρέα γίναμε όλοι ρατσίστες.
Έλεος!
Επιπλέον, τον “ηλίθιο” νόμο του υπουργού Ευθυμίου τον προσυπογράφει ευχαρίστως και σήμερα η Γιαννάκου, κι αυτό είναι κάτι που κάποια μέρα θα τους δικαιώσει και τους δυο πολιτικά.
Επί της ουσίας δεν θα συνεχίσω, γιατί το θέμα της σημαίας το εξαντλήσαμε στην αρχή αυτού του topic.
Παραδέξου πάντως ότι είσαι αφάνταστα συντηρητικός (όχι πολιτικά, δεν με αφορά καθόλου τι ψηφίζεις) και αν θες προβληματίσου λίγο γιατί είσαι και νέο παιδί. Το παραπάνω δεν είναι υπόδειξη, σαν φιλική συμβουλή θέλω να το δεις. Wink

ΥΓ: Ό,τι και να λες, ο Τσενάι εξακολουθεί να μιλάει πολύ καλύτερα τη γλώσσα μας από πολλούς σε αυτήν εδώ τη χώρα. Και αυτό μας τιμά αφάνταστα…
Και κάτι τελευταίο: Ακόμα περιμένω να μου πεις αν έχεις υπηρετήσει τη θητεία σου, και πού.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
OMF
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 1961

PostPosted: Thu Mar 31, 2005 3:24 pm    Post subject: Reply with quote

Μετά το κουμπί του φίλου Asimov , χτήπισα το δικό σου πολιτικό κουμπί. Laughing Laughing
Απλά επειδή καταλαβαίνω τι παίζεται πολιτικά και με ξενίξει αφάνταστα που προσπαθούν να κολλήσουν ταμπέλες γενικά και προς όλες τις κατευθύνσεις για πολιτικούς λόγους όπως φαίνεται ότι κάνεις και εσύ (μήπως είσαι πολιτικά ρατσιστής Laughing Laughing )
Πραγματικά δεν καταλαίνω γιατί είμαι <<συντηριτικός>> στις ιδέες μου. Rolling Eyes

Πρώτη φορά μου κάνεις αυτή την ερώτηση για το στρατό εκτός αν ενοείς τη προσβολή που μου έκανες με αφορμή το Τσενάι που φαντάζομαι ότι έχει μετανιώσει.
Πάντως δεν έχω πρόβλημα να πώ.

Υπηρέτησα και μάλιστα πεζικό 18μήνες σειρά 255 η τελευταία απαλλαγή και χωρίς μετάθεση (η χειρότερη σειρά ever) σε ηλικεία 18 χρονών αφού ενώ μπορούσα να σπουδάσω είτε Αγγλία είτε αλλού επέλεξα να πάω στρατό και μετά δουλειά για προσωπικούς λόγους.
2 μήνες στη Kόρινθο όπου λόγω διάθεσης εργατικότητας απο τη πρώτη μέρα (εθελοντής σε εργασία στις αποθήκες μόλις τη πρώτη μέρα) έγινα αποθηκάριος του λόχου.
2 μήνες στα Γιάννενα για να γίνω οδηγός Leonidas (στα χειρότερα στρατόπεδα της Ελλάδα απο άποψης υπηρεσίες και κλίματος) αυτά τα γρήγορα τάνκ χωρίς να γνωρίζω οδήγιση (κανονικό χώσιμο αφού κανονικά βάση απολυτήριου κτλ έπρεπε να πάω Λυβ)
6 μήνες στη μονάδα Κώς (1 χρόνο περίππου μετά τα ήμια) χρεωμένος με 3 Leonidas αξίας κάτι δίς.
5 μήνες απόσπασει στη Πάτμο (δισματική απο το πατέρα χωρίς τη θέληση μου αφού μόνος του τα κανόνισε όλα) όπου έγινα γραφέας γιατί βαριόμουνα το καθισιό (αφού ημουνα και υπόδειγμα εργατικότητας και γενικά μου έκοβε )
3 μήνες επιστροφή στη μονάδα .

Λάτρευα το σχοινάκια και έκανα απίστευτη πλάκα με τα ομαδικά καψόνια(αφού γενικά είμαι μάχιμος Razz ) που πλέον δεν υπάρχουν και έχω βαρέσει άπειρες σκοπιές στη ζωή μου (ειδικά στη Πάτμο σχεδόν κάθε μέρα Rolling Eyes ).

Μήπως απο τα παραπάνω βγαίνω <<εθνικιστής>> όπως νομίζεις ότι είμαι. Evil or Very Mad
Back to top
View user's profile Send private message
billy8181
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 11 Mar 2005
Posts: 3759
Location: London-UK

PostPosted: Thu Mar 31, 2005 3:30 pm    Post subject: Reply with quote

ellada -alvania

PROTATHLITIS: "IPEROTHOS KOSMOS: I ELLINES NIKISAN TIN MAHI TIS EXEDRAS" Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ?????

kati prepei na ginei me afti me afti tin efimerida.......eho dei anthropous pou pragmatika ti diavazoun Shocked Shocked Shocked


enas alos apisteftos titlos itan meta ti niki tou olympiakou me ti sochaux"OLI I EVROPI PARADEHETE OTI O OLYMPIAKOS INE FAVORIT GIA TO UEFA..." Laughing Laughing Laughing

eina gia na grapseis vivlio...... Mad
Back to top
View user's profile Send private message
Ypsilon
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3951
Location: Copenhagen, Denmark

PostPosted: Thu Mar 31, 2005 3:33 pm    Post subject: Reply with quote

Arrow OMF
Δεν έχω καθόλου μετανιώσει για την “προσβολή”, γιατί πολύ απλά δεν ήταν προσβολή, δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου και το συζητήσαμε εκτενώς αν θυμάσαι. Wink
Τώρα στα υπόλοιπα δεν θα κολλήσω, γιατί δεν είναι δυνατόν να κάτσω να αναλύσω δημοσίως αν και κατά πόσο είμαι πολιτικά ρατσιστής. Razz Και λέω να μην ξανακάνουμε το λάθος να αγνοήσουμε τα υπόλοιπα μέλη και να πιάσουμε διάλογο οι δυο μας.
Σχετικά με το στρατό, ρώτησα γιατί πολύ απλά υπάρχουν χιλιάδες υπερπατριώτες που όταν έρθει η ώρα για τη θητεία τους ξεχνάνε για λίγο τη σημαία και βάζουν το μπαμπά να τους μεταθέσει όσο πιο κοντά γίνεται στο σπίτι τους. Όσο για τη σημαία, δεν πειράζει, ας την υπερασπιστούν για λίγο οι γκατζόλες, οι γκασμάδες, οι μουσουλμάνοι και οι γκαντέμηδες, δεν χάθηκε κι ο κόσμος (βρε αδερφέ)! Laughing
Χαίρομαι που αποτέλεσες εξαίρεση! Cool
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
OMF
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 1961

PostPosted: Thu Mar 31, 2005 3:35 pm    Post subject: Reply with quote

Ypsilon wrote:
Mην γίνει πολιτική συζήτηση εδώ μέσα. Εδώ εξετάζουμε ένα κοινωνικό φαινόμενο που ελάχιστη (έως καθόλου) σχέση έχει με πολιτικές επιλογές. Διότι ώρα είναι να μου πεις ότι επί Μητσοτάκη οι Έλληνες ήταν ανοιχτόμυαλοι και υποδέχτηκαν τους Αλβανούς με ανοιχτές αγκάλες (εσύ το λες) ενώ επί Ανδρέα γίναμε όλοι ρατσίστες.
Έλεος!


Δεν είπα αυτό , εσύ το είπες απλά επειδή ο κόσμος ξεχνάει ότι την δημοκρατία στην Ελλάδα την επανέφερε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής με τη ΝΔ και προσπαθούν να μπλέξουν τη κεντροδεξιά με τη Χούντα για πολιτικούς λόγους .
Εδώ βγαίναν στο δρόμο για την ιδιτικοποίηση του ΟΤΕ και μετά απο λίγα χρόνια οι ίδιοι το πουλήσαν και μάλιστα σε μεγαλύτερο ποσοστό.
Η να ξεχάσουμε το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου που έκανα τους πλούσιους πλουσιότερος και το κοσμάκι φτωχότερο και έφειγαν απίστευτα κεφάλαια στο εξωτερικό.
Όλα είναι θέματα πολιτικά ακόμα και το θέμα με τους Αλβανούς ξεκίνησε πάλι επειδή ήθελαν μερικοί να βρούν λόγους αναπροσανατολισμού της κοινής γνώμης απο τα πραγματικά προβλήματα .
Βλέπεις το θέμα το ξεκίνησαν το ΜΜΕ και συνεχίζουν να το αναπαράγουν.

Ypsilon περίμενε θα έρθει ο Γιωργάκης με τη σκούπα Laughing Laughing και τη σχολική τσάντα Laughing Laughing να τα καθαρίσει όλα.

Υ.Γ. Εγώ ούτε ΝΔ είναι πολλή και όλοι ξέρεται τι κριτική έχω κάνει στο παρελθόν και ακόμα και σήμερα τα έχω πάρει μαζί τους για το 19% Φ.Π.Α. .
Back to top
View user's profile Send private message
Ypsilon
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3951
Location: Copenhagen, Denmark

PostPosted: Thu Mar 31, 2005 3:39 pm    Post subject: Reply with quote

Κανονικά θα έπρεπε να το διαγράψω το μήνυμά σου γιατί είναι εντελώς εκτός θέματος. Εκτός του ότι είναι απολύτως μονοδιάστατο. Προς το παρόν θα το αποφύγω γιατί μου προσήψες πολιτικό ρατσισμό, μην βγω και χουντικός στο φινάλε. Razz
Επιστρέφουμε στο θέμα της συζήτησης.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Giorgos
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 24 Mar 2004
Posts: 1059
Location: Peiraias

PostPosted: Thu Mar 31, 2005 3:40 pm    Post subject: Reply with quote

Quote:
Ό,τι και να λες, ο Τσενάι εξακολουθεί να μιλάει πολύ καλύτερα τη γλώσσα μας από πολλούς σε αυτήν εδώ τη χώρα. Και αυτό μας τιμά αφάνταστα…

To paidi anagasthke na mathei ta ellhnika gia na antapekselthei sthn ellhnikh koinwnia..To gegonos oti katafere na ta mathei kalytera k apo arketous Ellhnes tima idiaitera ton idio,kai kanenan allo... Twra an emeis katafername na entaksoume auto to paidi sthn koinwnia mas,na to kanoume na agaphsei to ethnos k ton politismo ths xwras pou ton filoksenei,auto ontws tha mas timouse afantasta..!!
tespa,variemai na koubentiazw gia ton Tsenai,tha fygei ap'thn epikairothta k o Babylhs.. Razz Laughing
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
billy8181
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 11 Mar 2005
Posts: 3759
Location: London-UK

PostPosted: Thu Mar 31, 2005 3:49 pm    Post subject: Reply with quote

to kalitero tha itane na mathename ke tipota apo ton diko TOY politismo(opios ke na ine) , ohi na ipovaloume mono ton diko MAS......o alos den ine katoteros apo mas aplos epidi filoxenite..... Wink

stin periptos tou tsenai, edeixe anoterotita otan xepernai tous mathites mas mesa stin hora mas.....ke mathenei enan kenourio politismo xepernondas ti nootropia ton stenomialon

tha mou peite itan anangasmenos apo to perivalon, alios den ihe ston ilio moira......sosta, ala ke pali ta katafere, ke kakos ipirhe tetio perivalon
Back to top
View user's profile Send private message
OMF
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 1961

PostPosted: Thu Mar 31, 2005 3:56 pm    Post subject: Reply with quote

Απο το κινέζικο να μάθουμε και μάλιστα πολλά .
Απο το <<εξαφανισμένο>> Ινδιάνικο να μάθουμε.
Απο άλλους πολιτισμούς που έχουν να προσφέρουν κάτι να μάθουμε .
Απο το Αλβανικό πολιτισμό τι να μάθουμε . Shocked

Αλλα τι λέω τώρα εδώ έχω ακούσει απο Αλβανίδα που έκανα κουβέντα (κολλητή φίλη της πρώην μου που μάλιστα με συμπαθούσε Cool ) ότι ο Κολοκοτρώνης ήταν Αλβανός και ο Μέγας Αλέξαντρος είχε Αλβανικές ρίζες. Shocked
Back to top
View user's profile Send private message
oute psilos
Full Member
Full Member


Joined: 22 Feb 2005
Posts: 394
Location: glasgow

PostPosted: Thu Mar 31, 2005 4:20 pm    Post subject: Reply with quote

lipon paidia to sinthima den tha ginis ellinas pote alvane alvane den einai ratsistiko asheta ean legete apo ratsistes kai legete san ratsistiko.
exigo gia na min parexigtho:
hronia pou zo exo, se hores me poli megala pososta metanaston eho provlimatisti pano se afto to thema kai eho katalixi oti apo tin plevra tou <ishirou> iparhi i tasi alotriosis (afomiosi to lene kamia fora) tou <anishirou>, toutestin gia na apodehti o ishiros ton anishiro prepi o anishiros na apodixi oti einai san afton, milaei san afton, dinete san afton, skeftete san afton ktl. omos pote den einai aftos.
stin aglia gia paradigma (kalitera einai na htisimopoiis paradigmata exo apo esena) enan indo den tha ton apodehtoun pote san indo me tin filosofia tou tin emfanisi tou, to oti troi me ta heria ktl. kai o foukaras tha mpi se mia diadikasia katanalosis polaplasias energias ohi na htisi tin prosopikotita tou opos aftos xeri i opos i moira epelexe alla sto na apodixi oti mpori na einai san ton agllo, pragma to opoio pote den tha kataferi giati to ypoula domimeno systima den tha ton afisi.
min peftete stin louba afti i elitistiki apopsi einai kai o pragmatikos ratsismos, gine san emena pou eimai kalyteros kai vlepoume, o omos ratsismos ton ftohogitonion ehei prota kaliergithi apo aftin tin apopsi.
evlepa prin hronia sto bbc ena documenter sto opoio evropei ethelodes eihan paei sta vathi tis zouglas kai apostoli tous itan na mathoun tous ithageneis na min petane skoupidia kato!!! (den thimame isos to eho xanagrapsi sto forum afto) den mpikan omos ston kopo aftoi na tous exigisoun oti to edafos tis evropis einai tiga sta himika kai ta thamena pirinika, den mpikan ston kopo na tous exigisoun oti ehoun kataklepsi tin afriki mehri ekei pou den paei allo, den tous exigisan oti poloi evropeoi tous vazoune kai sfazodai metaxy tous, oute kan tous exigisan oti itan aplos argosholoi varemenoi oi opoioi san neoi ierapostoloi pigan ekei gia na tous ekmetaleftoun akoma mia fora giati oute kai oi idioi to xerane.
aftos einai kai o ratsismos. oso gia paideia pou lete, paideia tha itan na mathename oti den einai kako na einai o allos alvanos kai den einai kako na paramini teoios kai as min milaei kala as min dinetai opos emeis ktl. kai o idios na epedioke kati tetio. na eperne vevea kapoia steiheia i kai ola an ithele alla na itan prosopiki epilogi tou.
Back to top
View user's profile Send private message
assotos yios
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 30 Mar 2004
Posts: 955
Location: not aswtosgios blogspot :-)

PostPosted: Thu Mar 31, 2005 4:20 pm    Post subject: Reply with quote

Tι ηταν ο Κολοκοτρωνης το ηξερε μονο ο ιδιος.Αστο φιλε μου γιατι αν πιασουμε την "εθνικη αιματολογια" δε θα βγαλουμε ακρη Wink ...
Back to top
View user's profile Send private message
billy8181
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 11 Mar 2005
Posts: 3759
Location: London-UK

PostPosted: Thu Mar 31, 2005 4:30 pm    Post subject: Reply with quote

kala sigoura i alvanoi distihos den ehoune tin tihoi na ehoun andistiho politismo me alous laous, ala gia mena kapios pou einai politismenos de kanei diakriseis, eipame ti gnomi ehoume(oi pio polloi toulahiston) gia tous indous stin ellada, vromiarides ke trone me ta heria, ke ama tous peis ti htisane ke ti kanane arhizun ke gelane......gia tous kinezus? pious? tous shistomatides stenomialous pou stin olimbiada otan parousiasane to horeftiko tous tous koroidevane sto forum oti den ihane fandasia ke koultoura... Shocked (kitaxte piso sta threads an thelete....)
ta legomena "kinezakia"
ipame ama eheis to kousouri diskola fevgei.....

afta gia alvano kolokotroni klp. ine alitheia ta lene i alvani, ala prepi na ta filtraroume, na apokomisume afta pu ine simandika apo aftous ke paralila na tous kanume na katalavune pos den ine etsi....


ke edo pu ta leme(ke edo sikonei megali sizitisi) ke emeis afta pu theorume apolita stin istoria mas den ine ola dedomena......iparhoun polloi laoi tis mesis anatolis, ke tis afrikis pu den ehun parei arketi doxa oso tha eprepe, eno ehun ke aftoi para pollus epistimones ke megala prosopa stin istoria tous.....ala epidi epesan adoxa den timithikan opos tha eprepe

i istoria borei ke na onomastei ke kataskevazmeni istoria opos ti lene i anthropologoi, iparhun polloi pou den dehonde tin istoria opos ine tora, vevea afta peri alvanou kolokotroni ine vlakies, ala ama sou po oti kapios arheos den itan o pragmatikos efevretis kapias efevresis ke tin danistike apo ti mesi anatoli, ala tou dothike i doxa apo ti disi....isos ke na iparhei mia vasi....klp klp.

mesa se tosa hronia istorias polla ginonde
Back to top
View user's profile Send private message
oute psilos
Full Member
Full Member


Joined: 22 Feb 2005
Posts: 394
Location: glasgow

PostPosted: Thu Mar 31, 2005 4:35 pm    Post subject: Reply with quote

paidia afto gia ton kolokotroni proti fora to akouo, peloponisios apo to limpovisi arkadias den itane?
gia arvanites xero ton karaiskaki malon mpastardos itane gios mias kalogrias kai agnostou patros, kitsos tzavelas kai aftoi pros ipiro meria arvanites itane.
Back to top
View user's profile Send private message
Ypsilon
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3951
Location: Copenhagen, Denmark

PostPosted: Thu Mar 31, 2005 4:47 pm    Post subject: Reply with quote

Τον Κολοκοτρώνη τον λέγανε Μπιθεγκούρα, που στα αρβανίτικα σημαίνει ακριβώς αυτό: Ο έχων κώλο σαν κοτρώνα !!! Laughing Μάλιστα εμείς ανταλλάξαμε το «ω» με το «ο» για να μην τον ξεφτιλίσουμε τελείως τον άνθρωπο. Laughing
Και μίλαγε λίγα Ελληνικά. Πολύ λίγα. Αλλά άντε να πείσεις τώρα τους υπερπατριώτες ότι αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Μια μέρα θα μιλήσουμε για την ιστορία των Αρβανιτών γιατί κι εγώ κατά το 1/4 Αρβανίτης είμαι, τα Αρβανίτικα τα μιλάω φαρσί, και ώρα είναι να μου πουν ότι δεν είμαι Έλληνας. Θα το πάρω επί πόνου και δεν θέλω!!! Razz
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
oute psilos
Full Member
Full Member


Joined: 22 Feb 2005
Posts: 394
Location: glasgow

PostPosted: Thu Mar 31, 2005 4:56 pm    Post subject: Reply with quote

nai loipon den to ixera katholou afto gia ton kolokotroni episis den xero gia tous arvanites, akouo afti i periohi ehei polous arvanites i ali ehei polous arvanites, rixe mia perilipsi.

diladi i katagogi apo to limpovisi arkadias moufa?
Back to top
View user's profile Send private message
Ypsilon
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3951
Location: Copenhagen, Denmark

PostPosted: Thu Mar 31, 2005 5:00 pm    Post subject: Reply with quote

Όχι βέβαια! Αρκάς ήταν ο άνθρωπος. Μα ακόμα και η λέξη Λιμποβίσι Αρβανίτικη είναι. Το δε κανονικό όνομα των Κολοκοτρωναίων είναι άλλο (θα το βρω και θα σου πω), απλά επικράτησε το Κολοκοτρώνης (στην αρβανίτικη εκδοχή) ως παρατσούκλι, και του έμεινε.
Στοιχεία για τους Αρβανίτες εν ευθέτω γιατί είμαι στη δουλειά τώρα και δεν προλαβαίνω.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Το "πολιτικό" κλουβί με τους τρελούς All times are GMT + 3 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 23, 24, 25  Next
Page 14 of 25

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Web hosting by isol.gr