stadia.gr/forum Forum Index stadia.gr/forum
Εδώ μιλάμε για τα πάντα. Από Καλατράβα μέχρι… Καλομοίρα!
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Νέο Γήπεδο ΑΕΚ
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 55, 56, 57  Next
 
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Γήπεδα ποδοσφαίρου
View previous topic :: View next topic  
Author Message
panther-21-
Junior Member
Junior Member


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 119
Location: Athens,Kalamata

PostPosted: Tue Mar 08, 2005 3:01 am    Post subject: Reply with quote

Nαι μεν...

Marios! wrote:
edw file panther den kanoume diagwnismo gia to poios einai aektzhs perissotero kai poios oxi.


Αλλα...

Marios! wrote:
tha sou pw pw mia kouventa.hmoun dwmatiaki kathe paraskevh alla efyga giati oi misoi na mhn pw parapanw htan mastouria kai xouligans.

ean pragmatika sevese thn istoria tha prepei na mhn eisai proklhtikos kai na dhmiourgeis emfylio kai na ginomaste rompa se olous.opote hremehse kai mathe na dexesai kai th gnwmh tou allou.eimai aptous ligous pou phgainan me kaskol sto traino kai lewforeio kai na eimai o monos epeidh phgaina na dw ton panagiwtopoulo na trexei h gynakeio podosfairo gynaikeio volley ekdromh apo londino mpolonia gia na dw thn omada me thn kinter 10 aektzhdes mesa sto kazalegio oloi kai oloi kai akoma pio antiksoes ekdromes.


Laughing Laughing Laughing

Με τα υπολοιπα δεν ασχοληθηκα καν...Απλα αφου αυτοαναιρεθηκες απο την πρωτη κιολας γραμμη,επειτα εδειξες το ποιος προκαλει διχασμους,γραφει με προκλητικο τροπο και τονο χωρις καν να τον εχει προκαλεσει καποιος...

Εχεις μπει ηδη στην ignore list για να μην καταντησουμε και το forum που ασχολειται με το ΓΗΠΕΔΟ της ΝΦ και οχι με τα τεκτενομενα της ΑΕΚ σε μπουρδελο...

Y.Γ: Ενα πραγμα μονο...Μην πιανεις "δωμα" και R στο στομα σου και ειδικα με τον τροπο που την πιανεις,τπτ αλλο δεν σου ζηταω...
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
vag3721
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 06 Feb 2005
Posts: 2392
Location: Naousa/Athens

PostPosted: Tue Mar 08, 2005 6:48 am    Post subject: Reply with quote

Ταυτίζομαι απόλυτα με την άποψη του Marios για το γήπεδο.Φίλε panther-21 αυτό που βλέπω είναι ότι τώρα που ακούς μια ολοκληρωμένη άποψη για την Φυλή,δεν μπαίνεις στην ουσία αλλά στέκεσαι σε μικρότιτες
Quote:
Με τα υπολοιπα δεν ασχοληθηκα καν...

μήπως δεν έχεις τι να πεις?εντελώς φιλικά στο λέω.
[Α,και να μην ξεχάσω η ομάδα σου(με Κρασσά,Κόντη κλπ) είχε 35 χιλιάδες κόσμο με μια ομάδα που παλεύει για την σωτηρία,δεν άκουσα να λές τίποτα όμως]
Πάρ'το χαμπάρι ο κοντός έχει όραμα και δεν μπορεί να τον σταματήσει κανένας και τίποτα,θα βρεί τον τρόπο να τους πείσει όλους.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
OMF
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 1961

PostPosted: Tue Mar 08, 2005 10:16 am    Post subject: Reply with quote

Rolling Eyes Embarassed
ΕΝΩΣΙΣ Razz
To Γρανίτσα μπορείς να το κατηγορίσεις για πολλά όπως για διοίκηση ΠΑΕ , ερασιτεχνικής , γηπέδικο κτλ αλλα στο μόνο που δεν μπορείς να το κατηγορίσεις είναι η εντυπότητα του.Έχω γράψει ότι το θεωρώ ακατάλληλο γι'αυτη τη θέση αλλα συγχρόνος έντυπο άνθρωπο.
Ο Φιλίππου κοιτάει τα συμφέροντα (ΚΑΕ) του και καλά κάνει το ίδιο κάνει και ο Ντέμης το θέμα είναι αυτά τα συμφέρονται να είναι κοινά.
Εγώ περίμενα τη στάση αυτή της R και θα μου κακοφαινόταν αμα έπερνε άλλη στάση σαν σύνδεσμος οπαδών αν και είμαι αντίθετος. Αλλα και μέσα στην R υπάρχει η αποψή μου.Η R είναι πολλή συμαντικό κομμάτι της ΑΕΚ που έχει προσφέρει και δεν πρέπει να τα βάζουμε εναντίων τους για τη στάση τους στο γηπεδικό που ήταν ,συμφωνώ, απόλυτη και με τάσεις επιβολής αλλα και η R έχει κάνει λάθη στο παρελθόν που τα έχει πληρώσει και θα κάνει και στο μέλλον λόγω μεγέθους και επειδή όποιος δουλεύει κάνει λάθη και για το καλό το δικός της πρέπει να δέχεται κρητική.

Σήμερα όπως άκουσα το πρωί συναντιέται ο Ντέμης Νικολαίδης με τους 131 που έκαναν τη προσφυγή και σταμάτησαν το πρώτο σχέδιο με σκοπό να γίνουν πιο διαλακτικοί στη κατασκευή γηπέδου αντάξιο της ΑΕΚ στη Ν.Φ..
Εύχομαι να έχει κάποια σχέση με τη χωριτικότητα του γηπέδου . Rolling Eyes
Back to top
View user's profile Send private message
exitmusician
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 2456
Location: Athina, Hellas

PostPosted: Tue Mar 08, 2005 11:14 am    Post subject: Reply with quote

Παρακαλώ πολύ αν θέλετε να χρησιμοποιείτε χαρακτήρες μικρού μεγέθους για να αποκρύψετε, τονίσετε ή ξέρω-γω-τι-άλλο τα λεγόμενά σας, φροντίστε να έχουν τέτοιο μέγεθος ώστε να είναι τουλάχιστον αναγνώσιμοι χωρίς να απαιτείται η χρήση μικροσκοπίου.

και για όσους δεν κατάλαβαν

Παρακαλώ πολύ αν θέλετε να χρησιμοποιείτε χαρακτήρες μικρού μεγέθους για να αποκρύψετε, τονίσετε ή ξέρω-γω-τι-άλλο τα λεγόμενά σας, φροντίστε να έχουν τέτοιο μέγεθος ώστε να είναι τουλάχιστον αναγνώσιμοι χωρίς να απαιτείται η χρήση μικροσκοπίου.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
OMF
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 1961

PostPosted: Tue Mar 08, 2005 1:03 pm    Post subject: Reply with quote

Marios! wrote:
tosa xronia dystyxws th mama mas th synthrei h pae.kai o nikolaidis prospathei na ftiaksei etaireia laikhs vash wste na symvainei to antitheto.
Giayto skaste oloi kai deikste empistosynh ston ntemh kai apla kante oti pei.exei apodeiksei poios einai kai poso agapaei thn aek kai poso sevetai thn istoria ths.kante ton stavro sas pou vrethike o ntemhs aderfia enwsites.kante ton stavro sas pou fygan ta lamogia epitelous!nai se oti leei o ntemhs.nomos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Συμφωνώ με αυτά που έχει προσφέρει και πράγματι είναι αλλα το καλύτερο γι'αυτον και για να παραμείνει πολλά χρόνια πρόεδρος της ΑΕΚ είναι να του κάνουμε καλόβουλη κρητική με ωραίο τρόπο .
Και εγώ ,λόγω της εφορίας που βρέθηκε ένας τέτοιος άνθρωπος στη διοίκηση της ΑΕΚ, μερικές φορές πιάνω τον εαυτό μου να προσκινώ ότι και να πεί.

π.χ. Ο Καραλής που το κράξανε για τη κακόβουλη κρητική ο ίδιος ο Ντέμης μέσω της ΠΑΕ και του AEK empire του έδωσαν στίλη για να γράψει πάλι αρνητικά σχόλια για τη ΠΑΕ .

Ξέκίνησε και με τη φράση ''προσπαθώ κάθε φορά πολλή όταν γράφω για την ΑΕΚ να μην κάνω και εγώ ότι οι άλλοι δλδ να λέω όλο μπράβο στο Ντέμη'' κτλ κτλ ''και το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμ στο Ντέμη είναι να το κρητικάρουμε'' κτλ κτλ.... ''και μεγάλωσα στην σκεπαστή'' Shocked κτλ κτλ
και μετά αρχίζει το σκληρό ρόκ μέσω του επίσημου περιοδικού της ΠΑΕ . Laughing Laughing .
Εγώ όταν το διάβασα έμεινα μαλ... αλλα μετά σκέφτηκα ΝΕΑ ΗΘΟΙ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ . Laughing Laughing

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΛΑΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΠΤ ΑΛΛΟ. Rolling Eyes
Back to top
View user's profile Send private message
Chris
Full Member
Full Member


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 259
Location: Germany--Giessen

PostPosted: Tue Mar 08, 2005 5:59 pm    Post subject: Reply with quote

to parakatw ar8ro einai apo to sportnet , Pisteuw oti xreiastoun arketoi mhnes akomh mexri na bre8ei mia mesh lysh gia th filadelfia , htyxh kai h ypomonh mazi sas

Ανυποχώρητοι παραμένουν οι 131 πολίτες της Νέας Φιλαδέλφειας στο σχέδιο Γρανίτσα! Ως γνωστόν, η συγκεκριμένη κίνηση πολιτών εναντιώνεται στην κατασκευή του νέου γηπέδου στην περιοχή τους, καθώς θεωρούν ότι κάτι τέτοιο θα έχει καταστροφικές συνέπειες για το περιβάλλον. Εκπρόσωποι της κίνησης των «131» -όπως προαναγγείλαμε και την Δευτέρα- συναντήθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης με τον Ντέμη Νικολαϊδη στα γραφεία της ΠΑΕ και του ξεκαθάρισαν την θέση τους. Του παρέδωσαν μάλιστα έναν πλήρη φάκελο περίπου 300 σελίδων με όλα τα υπομνήματα και τα πρακτικά των δραστηριοτήτων τους, επισημαίνοντας του ότι εκκρεμεί η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας στην προσφυγή που είχαν καταθέσει οι δημότες της Νέας Φιλαδέλφειας στα σχέδια Γρανίτσα. «Είμαστε αντίθετοι με την περιβαλλοντολογική μελέτη», του είπαν χαρακτηριστικά. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ από την πλευρά του, παραδέχθηκε ότι η εκκρεμοδικία είναι ένα μεγάλο πρόβλημα, αλλά τόνισε πως είναι υποχρεωμένος να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια μέχρις ότου βρεθεί χρηματοδότης για την έκταση της Νέας Φιλαδέλφειας.

«Είμαστε σε αναμονή προτάσεων», υποστήριξε ο Νικολαϊδης και συμπλήρωσε: «Αν δεν βρεθεί χρηματοδότης θα διερευνήσουμε άλλες λύσεις. Δεν θα μείνει χωρίς γήπεδο η ΑΕΚ. Κοινοποιήσαμε την προκήρυξη σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο. Δεν είχαμε άλλη επιλογή». Με βάση λοιπόν τα δεδομένα που έχει θέσει στην πρόσκληση ενδιαφέροντος η ΠΑΕ ΑΕΚ και με την απόφαση του ΣτΕ να εκκρεμεί, θεωρείται δύσκολο ότι θα βρεθεί κατασκευαστική εταιρία να χρηματοδοτήσει το έργο για την ανέγερση γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αυτό άλλωστε έλεγαν και οι 131 πολίτες μετά το τέλος της συνάντησης τους με τον Νικολαϊδη, αφήνοντας να εννοηθεί ότι το σχέδιο Γρανίτσα, ακόμα και με τις τελευταίες ρυθμίσεις που έχουν γίνει, δεν είναι υλοποιήσιμο. Δεν είναι λίγοι μάλιστα αυτοί που θεωρούν ότι ο Νικολαϊδης ενστερνίζεται ότι δεν είναι βιώσιμη η κατασκευή γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια και προσπαθεί να το αποδείξει με τον συγκεκριμένο διαγωνισμό-τρικ. Με μεγάλο ενδιαφέρον, πάντως, αναμένεται η συνάντηση της ΠΑΕ, της ΚΑΕ και της Ερασιτεχνικής τις επόμενες ημέρες.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Marios!
Junior Member
Junior Member


Joined: 10 Dec 2004
Posts: 187

PostPosted: Tue Mar 08, 2005 6:26 pm    Post subject: Reply with quote

panther mh mou les emena gia r kai gia dwmatiaki giati phgainw apta 12 moy ekei.kai eprepe na ftasw 25 gia na dw ti paizetai.entaxei?

thn r thn paradexomai giati emeis oi 2-3 ante 5 phgainame gynaikeio volley ekdromh sthn patra me panw kai kaskol alla ti na to kanw otan oi perissoteroi sthn r einai xouligans? e?

opote mh mou les emena na mhn thn pianw sto stoma mou kai na ksereis me poion milas prin grafeis oti grafeis. ok? kai ayta pou egrapsa gia to pou phgainw kai pou exw paei den htan gia epideiksh apla gia na katalaveis oti den eisai o monos aektzhs edw mesa pou exei katanohsei to onoma aek kai thn idea aek. katalaves? kai sou ksanalew h filadelfeia den einai h edra mas.h kwnstantinoupolh einai h edra mas.

ean thes ena ghpedo typou karaiskaki katse sthn filadelfeia.egw ama hmoun olympiakos tha protimousa ghpedo sto ellhniko 5 asterwn para sto karaiskaki 4wn asterwn.

giayto to logo protimew ghpedo ektos filadelfeias 5 asterwn wste na mporw na prehfanevomai gia thn istoria mas.

oi ellhnes perhfanevontai gia tou progonous tous.den kanoun omos kati sth shmerinh epoxh gia na deiksoun stous evrwpaious oti kai twra exoume koultoura texnologia swsth nootropia klp. etsi kai esy eisai perhfanos gia thn istoria mas alla den kaneis ena vhma parapanw na deikseis oti kai twra mporoume na grapsoume istoria.
prin xtistei to olympiako stadio h filadelfeia htan to kalytero ghpedo ths ellados otan oloklirwthikan ta petala.kai grapsame istoria.eixame to kalytero ghpedo ths ellados.
tora ama ftiaksoume ghpedo ligo pio makria apth filadelfeia kai einai to kalytero ths ellados de tha grapsoume pali istoria?
de tha eimaste perhfanoi oloi mas gia thn idea pou legetai aek?

ean ftiaksoume ghpedo gia teliko ch.league kai apta kalytera sthn evrwph kai an kapoia mera xtyphsouem kai enan evrwpaiko titlo de tha exoume grapsei istoria?

kai ena megalo ghpedo exei perissotera esoda.ksereis ti lefta exoume vgalei fetos apto olympiako stadio?ksereis oti an den eixame ta noikia kai htan diko mas to ghpedo me tosa dis. de thatan dyskolo na kanoume metagrafh megalyterh kai apo tou rivaldo?

de se syginoun ayta?ayta den einai istoria? istoria einai na meinoume filadelfeia kai na volevomaste me ena prwtathlimataki thn dekaetia kai me kamia 8ada sth evrwph?
mporei h aek na einai idea kai na thn akolouthoume kai sth d ethniki alla re file idea den einai kai to na katakthsoume enan evrwpaiko titlo?den einai meros ths ideas kai ths istorias pou legetai aek?

katse skepsou kai zygise ta kala.... me ton konto exoume eykairia na grapsoume megalh istoria....
kai o logos einai giati einai OPADOS!ORIGINALISTAS! san emena k sena kai pollous allous.

agapaei thn omada kai oti kanei to kanei gia na eimaste kalyteroi.kserei ti kanei...

ean pistevei oti o monos tropos na mpoume stous G10 ths evrwphs einai ghpedo 5 asterwn tha to kanei kai makari.

kante ton stavro sas epitelous pou vrethike o Nikolaidis!
kserete oti ama den mpainame sto 44 tha exane periousiaka tou stoixeia?
einai trelos re.to katalavenete?
ksekoliste epitelous oloi kai ensternisteite tis apopseis tou gia thn aekara!kserei ti kanei.den mphke na konomhsei.mphke prwton gia na kanei thn aek real mia mera kai deyteron gia thn ysterofhmia tou.Opos thn ysterofhmia tou mparlou tou gouma meta apo 50-100 xronia tha lene tou nikolaidi kai mporei kai to ghpedo na metonomastei se nikolaidis kapoia mera.
AYTA! den nomizw oti exw adiko.alla ksanalew to lamogio o filipou pou einai na riksei fraga na kanei ghpedo mpasket sto oikopedo mas?
ta lefta pou konomaei h erasitexniki pou einai?giati den kanei mia pisina kai ena ghpedaki mpoks sto xwrafi mas?giati ta lefta einai sth tseph tou granitsa tosa xronia kai tou kathe granitsa. ksanalew.ghpedo ektos filadelfeias.ola ta ypoloipa tmhmata filadelfeia.sumfwneite?
Back to top
View user's profile Send private message
panther-21-
Junior Member
Junior Member


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 119
Location: Athens,Kalamata

PostPosted: Tue Mar 08, 2005 6:27 pm    Post subject: Reply with quote

vag3721 wrote:
Ταυτίζομαι απόλυτα με την άποψη του Marios για το γήπεδο.Φίλε panther-21 αυτό που βλέπω είναι ότι τώρα που ακούς μια ολοκληρωμένη άποψη για την Φυλή,δεν μπαίνεις στην ουσία αλλά στέκεσαι σε μικρότιτες
Quote:
Με τα υπολοιπα δεν ασχοληθηκα καν...

μήπως δεν έχεις τι να πεις?εντελώς φιλικά στο λέω.


Εγω δεν εχω τι να πω?Σεντονια ολοκληρα εγραψα γιατι πρεπει να μεινουμε Φιλαδελφεια και δεν πρεπει να παμε Φυλη...Συναισθηματικους,πρακτικους και οικονομικους λογους.Πλακα μου κανεις?Δες τις προηγουμενες 2 σελιδες του τοπικ,διαβασε τι εγραψα και μετα εμπα και γραψε για επιχειρηματα και αποψεις γιατι γελανε και οι πετρες...

Ποια ειναι η ολκληρωμενη αποψη για Φυλη?Αυτη του Μαριου?

Quote:
Giayto skaste oloi...


Ποια ειναι το κερατο μου η ολοκληρωμενη αποψη με επιχειρηματα για γηπεδο στην Φυλη που εχει γραφτει εδω μεσα?Μπορει να μου την δειξει καποιος?Εδω ο κοντος δεν εχει παρουσιασει μια ολοκληρωμενη αποψη για Φυλη,ΔΕΝ εχει παρουσιασει καποιο σχεδιο,μελετες κλπ και εσεις ΠΡΙΝ ακομα τα κανει εχετε καταληξει κιολας στο συμπερασμα οτι εχει δικιο και πρεπει να φυγουμε απο ΝΦ...Κατα τα αλλα οι οπαδοι ειναι ζωα και προβατα...
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
panther-21-
Junior Member
Junior Member


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 119
Location: Athens,Kalamata

PostPosted: Tue Mar 08, 2005 7:18 pm    Post subject: Reply with quote

Marios! wrote:
panther mh mou les emena gia r kai gia dwmatiaki giati phgainw apta 12 moy ekei.kai eprepe na ftasw 25 gia na dw ti paizetai.entaxei?


Σε ρωτησε κανεις?

Marios! wrote:
thn r thn paradexomai giati emeis oi 2-3 ante 5 phgainame gynaikeio volley ekdromh sthn patra me panw kai kaskol alla ti na to kanw otan oi perissoteroi sthn r einai xouligans? e?


Η R δεν χρειαζεται παραδοχη απο κανενα,ποσο μαλλον απο εσενα...Την λεξη χουλιγκαν μην την χρησιμοποιεις γιατι δεν ξερεις καν τι σημαινει...Στην Ελλαδα,ουτε ultras υπαρχουν,ουτε hooligans...Οπαδοι υπαρχουν και μεσα σε αυτους (αλλα και εξω απο αυτους) υπαρχουν και μαλακες...

Marios! wrote:
opote mh mou les emena na mhn thn pianw sto stoma mou kai na ksereis me poion milas prin grafeis oti grafeis. ok? kai ayta pou egrapsa gia to pou phgainw kai pou exw paei den htan gia epideiksh apla gia na katalaveis oti den eisai o monos aektzhs edw mesa pou exei katanohsei to onoma aek kai thn idea aek. katalaves? kai sou ksanalew h filadelfeia den einai h edra mas.h kwnstantinoupolh einai h edra mas.


Εαν το ειχες κατανοησει,θα ησουν ηδη μελος στην Ερασιτεχνικη.Εαν εισαι,μπραβο σου...Αλλα τα βραβεια ΑΕΚομετρων δεν καταλαβαινω γιατι τα παρουσιαζεις εδω μεσα...Ποιον ενδιαφερουν?Εγω το μονο που εγραψα περι του να νιωσεις και να καταλαβεις τι πραγματικα σημαινει ΑΕΚ ηταν οσο αναφορα το να ζησεις απο κοντα την Μανα ΑΕΚ,τα τμηματα της,τα προβληματα της και την μαγεια της...Εισαι ακυρος λεμεεεεεεεεεεεεε!
Ποια ειναι η εδρα της ΑΕΚ?Η Κωνσταντινουπολη?Αχαχαχαχαχαχαχα!!!Ελα παμε αυριο να παρουμε την πολη....Ε,ρε graphic...
Λοιπον η Α.Ε.Κ ιδρυθηκε στην Ελλαδα...Και η εδρα της ειναι η ΝΦ...Η Περα κλουμπ (που υφισταται ακομα στην Τουρκια) και ειναι προπομπος της ΑΕΚ εχει ως εδρα την Κωνσταντινουπολη...ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕ!

Marios! wrote:
ean thes ena ghpedo typou karaiskaki katse sthn filadelfeia.egw ama hmoun olympiakos tha protimousa ghpedo sto ellhniko 5 asterwn para sto karaiskaki 4wn asterwn.


Εχω γραψει τι θελεω.Εαν θες να κανεις διαλογο,εμπα και απαντησε σε αυτα που εχω ηδη γραψει για το θεμα...Δεν θα καθομαι να γραφω σε καθε σελιδα τα ιδια και τα ιδια για να τα διαβασει ο καθενας σας που μπαινει σαν φωτοβολιδα εδω μεσα και χωρις να διαβασει τι εχει γραφτει,γραφει την παπαριτσα του...

Marios! wrote:
giayto to logo protimew ghpedo ektos filadelfeias 5 asterwn wste na mporw na prehfanevomai gia thn istoria mas.


Δλδ τα προηγουμενα 80 χρονια που δεν ειχες γηπεδο 5 αστερων (αναθεμα εαν εχεις καταλαβει τι ειναι αυτο...) δεν ησουν περηφανος για την ομαδα σου?Επισης ξερεις ποσες απο τις μεγαλυτερες ομαδες της Ευρωπης ΔΕΝ εχουν γηπεδο 5 αστερων που λες?Μιλαμε σοου ετσι?

Marios! wrote:
oi ellhnes perhfanevontai gia tou progonous tous.den kanoun omos kati sth shmerinh epoxh gia na deiksoun stous evrwpaious oti kai twra exoume koultoura texnologia swsth nootropia klp. etsi kai esy eisai perhfanos gia thn istoria mas alla den kaneis ena vhma parapanw na deikseis oti kai twra mporoume na grapsoume istoria.
prin xtistei to olympiako stadio h filadelfeia htan to kalytero ghpedo ths ellados otan oloklirwthikan ta petala.kai grapsame istoria.eixame to kalytero ghpedo ths ellados.
tora ama ftiaksoume ghpedo ligo pio makria apth filadelfeia kai einai to kalytero ths ellados de tha grapsoume pali istoria?
de tha eimaste perhfanoi oloi mas gia thn idea pou legetai aek?.


Δλδ το γηπεδο Γρανιτσα ειναι ενα βημα παρακατω και οχι παραπανω απο τωρα?Εξηγησε μου ΜΕ ΕΠΕΙΧΗΡΗΜΑΤΑ το γιατι...Υπαρκτα ομως,οχι υποθετικα,γιατι θα λαβεις και υποθετικη απαντηση μετα...Για αυτα περι ιστοριας και υπερηφανιας (που εγω και πιστευω ΟΛΟΙ οι ΑΕΚτζηδες δεν εχουμε να αποδειξουμε σε ΚΑΝΕΝΑΝ τιποτα) σε παραπεμπω μια παραγραφο πιο πανω...

Marios! wrote:
ean ftiaksoume ghpedo gia teliko ch.league kai apta kalytera sthn evrwph kai an kapoia mera xtyphsouem kai enan evrwpaiko titlo de tha exoume grapsei istoria?


Διαβαζεις τι γραφεις ή μας κανεις πλακα?

Marios! wrote:
kai ena megalo ghpedo exei perissotera esoda.ksereis ti lefta exoume vgalei fetos apto olympiako stadio?ksereis oti an den eixame ta noikia kai htan diko mas to ghpedo me tosa dis. de thatan dyskolo na kanoume metagrafh megalyterh kai apo tou rivaldo?


Εδω το καλοκαιρι δεν ηξερες εαν θα ησουν στην Α'Εθνικη και τωρα μου μιλας για μεταγγραφες μεγαλυτερες του Ριβαλντο...Ρε φιλε εισαι εκτος τοπου και χρονου,τι ειδους κουβεντα θελεις να κανω μαζι σου μετα?Στο πρωτο σκελος δεν διαφωνουμε καθολου...Για αυτο και πρεπει οσο πιο γρηγορα να τελειωσει ο ΝΑΟΣ στην ΝΦ για να γλιτωσουμε και τα περιτα εξοδα... Wink

Marios! wrote:
de se syginoun ayta?ayta den einai istoria? istoria einai na meinoume filadelfeia kai na volevomaste me ena prwtathlimataki thn dekaetia kai me kamia 8ada sth evrwph?
mporei h aek na einai idea kai na thn akolouthoume kai sth d ethniki alla re file idea den einai kai to na katakthsoume enan evrwpaiko titlo?den einai meros ths ideas kai ths istorias pou legetai aek?


Οχι δεν με συγκινουν αυτα...Συγγνωμη μεγαλε και αγνε φιλαθλε αλλα δεν με συγκινουν...Οπως ο Τακης στο ΟΑΚΑ το 89',το 5-3 με την Δυναμο Δρεσδης,τα 3 συνεχομενα πρωταθληματα και την μπαλαρα που επαιζε τοτε η ΑΕΚ,τα γκολ του Τονι με την Ρειντζερ'ς και ειδικα αυτο στην Σκωτια... Wink,οι καρφωτες του κοντους στους γαβρους καθε χρονο και μετα στα καγκελα της ΣΚΕΠΑΣΤΗΣ,οι 5000 του Καμπ νου και τα "εμπρος αητε" - "δικεφαλε" επι 90 λεπτα,οι εκδρομες σε Τορινο,Μιλανο,Ρωμη,Στοκχολμη,Ολλανδια κλπ,η κουπα του κυπελου με Σαντος και 15000 παλαβοι που πιστεψαν στην ομαδα,τα 2-2 και 3-3 με Ρεαλ,τα φετινα μαγικα παρτι κλπ κλπ κλπ...Να πιασω τωρα την Βασιλισσα ή μπησως θες να παμε και πιο πισω στην μπαλα?
Φιλε την ιστορια ΔΕΝ τη γραφουν τα μεγαλα παρκινγκ και τα γηπεδα 40000 θεσεων...Τα γραφει η ομαδα,οι παιχτες,ο προπονητης,ο κοσμος,η διοικηση και αλλα πολλα.Ας φτιαξουμε πρωτα ολα τα υπολοιπα για να γινουμε υπολογισιμη ομαδα στην ευρωπη και μετα κοιταμε και τα παρκινγκ...BTW το γηπεδο Κυρ-Γιαννη εχει 1800 θεσεις παρκινγκ,33.000 θεσεων γηπεδο,χωρους για ολα τα τμηματα της ΑΕΚ,σκεπαστο ολο και με under soil heating στα καθισματα (που λεμε και στο CM),καταστηματα,σινεμα και προπαντων ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.Αυτο δεν φτανει σε μια μεγαλη ομαδα που προερχεται απο την Ελλαδα εεε?

Marios! wrote:
katse skepsou kai zygise ta kala.... me ton konto exoume eykairia na grapsoume megalh istoria....
kai o logos einai giati einai OPADOS!ORIGINALISTAS! san emena k sena kai pollous allous.


Τα εχω σκεφτει και ζυγισει ΠΑΡΑ πολυ καλα...Με βαση τα δεδομενα που εχω μεχρι τωρα...Και γνωριζω πως με τον Κοντο,μπορουμε να γραψουμε ιστορια...Οπαδος δεν ξερω εαν ειναι,αυτο που ξερω ειναι πως πλεον ειναι ο προεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ και οπαδισμοι,ειτε μας αρεσει,ειτε οχι,δεν χωρουν σε αυτη την θεση...Τουλαχιστον ετσι μας εχει δειξει...Και ετσι θελει να τον αντιμετωπιζουμε.Και ετσι τον αντιμετωπιζω.

Marios! wrote:
agapaei thn omada kai oti kanei to kanei gia na eimaste kalyteroi.kserei ti kanei....


Φυσικα και την αγαπαει.Και εγω την αγαπαω.Και μπορει και να το ακνει για να ειμαστε καλυτερα...Αλλα τυφλη εμπιστσυνη και υπακοη δεν εχω σε κανεναν πλεον...Ακουω,διαβαζω,κρινω και μετα εκφραζω αποψη...Σε συμβουλευω να κανεις το ιδιο...Εξαλλου ενθρωπος ειναι και μπορει να κανει λαθη και για αυτο ειμαστε και εμεις εδω για να του τα δειχνουμε... Wink

Marios! wrote:
ean pistevei oti o monos tropos na mpoume stous G10 ths evrwphs einai ghpedo 5 asterwn tha to kanei kai makari..


Εκει που βλεπω πως πας να πεις κατι σοβαρο μετα το...Σε παρακαλω ρε φιλε,ΗΜΑΡΤΟΝ δλδ!Ξερεις τι ειναι το G10?Ξερεις ποιοι ειναι εκει μεσα και τι χρειαζεται να εχεις και να κανεις για να μπεις?Σε παρακαλω μιλα σοβαρα και μην μασας οτι σου πετανε οι φυλλαδες...

Marios! wrote:
kante ton stavro sas epitelous pou vrethike o Nikolaidis!
kserete oti ama den mpainame sto 44 tha exane periousiaka tou stoixeia?
einai trelos re.to katalavenete?
ksekoliste epitelous oloi kai ensternisteite tis apopseis tou gia thn aekara!kserei ti kanei.den mphke na konomhsei.mphke prwton gia na kanei thn aek real mia mera kai deyteron gia thn ysterofhmia tou.Opos thn ysterofhmia tou mparlou tou gouma meta apo 50-100 xronia tha lene tou nikolaidi kai mporei kai to ghpedo na metonomastei se nikolaidis kapoia mera.


Τον σταυρο μου ξεχασα να τον κανω,γιατι προσπαθουσα μεσα απο τις πιο αντιξοοες συνθηκες να τον βοηθησω με τον τροπο μου να αναλαβει την ΑΕΚ,να γινω ασπιδα του και να μεγαλωσουμε την λιμνη....

Οχι δεν πιστευω οτι θελει να κονομησει,αμα το πιστευα δεν θα τον στηριζα...Αλλα σου ειπα...Δεν ειμαι προβατο,δεν ειναι πια οπαδος αλλα προεδρος,εχω σταματησει να θεοποιω ανθρωπους στην ΑΕΚ απο το 96',δεν ειναι αλαθητος ειναι ανθρωπος και κανει λαθει,κρινω τα λαθη του για να γινει καλυτερος (πραγμα που ζηταει και ο ιδιος) και εχω την υποχρεωση σαν οπαδος να προστατεψω τα συμφεροντα της ΑΕΚ (και οχι μονο της ΠΑΕ ΑΕΚ) σε οποιονδηποτε νιωθω οτι μπορει να τα θιξει...
Εαν ηταν αλλος στην θεση του,με αυτα που εχουν γινει,ξερεις που θα βρισκοταν τωρα?
Τον αγαπαω και συνεχιζω να τον στηριζω...Αλλα οχι τυφλα...

Marios! wrote:
AYTA! den nomizw oti exw adiko.alla ksanalew to lamogio o filipou pou einai na riksei fraga na kanei ghpedo mpasket sto oikopedo mas?
ta lefta pou konomaei h erasitexniki pou einai?giati den kanei mia pisina kai ena ghpedaki mpoks sto xwrafi mas?giati ta lefta einai sth tseph tou granitsa tosa xronia kai tou kathe granitsa. ksanalew.ghpedo ektos filadelfeias.ola ta ypoloipa tmhmata filadelfeia.sumfwneite?


Εδω συμφωνω στο πρωτο σκελος...Εαν δεν μπουμε στον Αναπτυξιακο,πρεπει και η ΚΑΕ,αλλα και η ΠΑΕ να χρηματοδοτησουν το παλατι...Να βαλλουν το χερι στην τσεπη...

Οχι δεν συμφωνω.Πρωτον μακαρι η Ερασιτεχνικη να κονομουσε...Δεν θα ηταν και στο σημερινο χαλι...
Για το γηπεδο εκτος ΝΦ και τα υπολοιπα στην ΝΦ,τους λογους τους εχω χιλιοπει εδω μεσα...Βρες τι ειπα και σχολιασε αμα θες...Η ΑΕΚ ειναι μια και αδιαιρετη...Και επισης δεν αποφασιζουμε εδω μεσα εμεις...Αλλα η Ερασιτεχνικη...Ακομα και εαν η ΠΑΕ θελει να προχωρησει μονη της πρεπει να παρει την συγκταθεση της Ερασιτεχνικης...Εαν θελεις να κανεις κατι επ'αυτου λοιπον,γινε μελος στην Μανα ΑΕΚ.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
exitmusician
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 2456
Location: Athina, Hellas

PostPosted: Tue Mar 08, 2005 7:32 pm    Post subject: Reply with quote

Παρακαλώ να επανέλθετε στο θέμα και να αφήσετε τις αναφορές περί Original και ιστορίας της ΑΕΚ, όπου δεν σχετίζονται με το γηπεδικό ζήτημα.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
panther-21-
Junior Member
Junior Member


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 119
Location: Athens,Kalamata

PostPosted: Tue Mar 08, 2005 7:42 pm    Post subject: Reply with quote

exitmusician wrote:
Παρακαλώ να επανέλθετε στο θέμα και να αφήσετε τις αναφορές περί Original και ιστορίας της ΑΕΚ, όπου δεν σχετίζονται με το γηπεδικό ζήτημα.


Το οποιο το εχω επαναλαβει 4-5 φορες εδω μεσα και μερικοι συνεχιζουν να πηγαινουν εκει το θεμα...1,2,3 δεν απαντας αλλα καπου δεν μπορεις να φησεις να γραφονται και πραγματα ανυποστατα...Και για αυτο παει το θεμα εκει,γιατι στα περι γηπεδου και στηριξης της αποψης τους μερικοι ΔΕΝ εχουν επιχειρηματα...Τεσπα,ΑΕΚτζηδικα forums υπαρχουν,οπως επισης και το "αθλητικο κλουβι" εδω μεσα,οποτε ας συνεχιστουν εκει οι συζητησεις...
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
SOUL_13
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 28 Apr 2004
Posts: 722
Location: Birmingham-UK

PostPosted: Tue Mar 08, 2005 7:43 pm    Post subject: Reply with quote

den mas xezeis re Vego Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing




sorry gia to kadilh alla exei polu plaka o vegos sthn photo Very Happy Very Happy Very Happy
Back to top
View user's profile Send private message
Marios!
Junior Member
Junior Member


Joined: 10 Dec 2004
Posts: 187

PostPosted: Tue Mar 08, 2005 8:01 pm    Post subject: Reply with quote

Ean h h omada den idrythike sth kwnstantinoupolh kai ekeinh h omada htan h pera cloump apo avrio na leme thn omada a.e.n.f.
athlitikh enwsh neas filadelfeias.

kala de ntrepesai ligo na me les kai anistorhto?

vlepe ti grafeis ligo!

kai sto katw katw epeidh esy thes ghpedo sth filadelfeia prepei na thelei kai to ypoloipo forum nte kai kala? ti eisai re paidi mou pia.aman!

alla egw ksereis ti thelw?

thelw o kontos se liges vdomades na vgalei thn maketoula kai na einai ena ghpedo typou ashburton h dragao kai na to voulwseis kai esy kai oloi oi alloi.

pragmatika ean ginei ayto kernaw 100 mpoukalia olo to foroum opou thelete.kai an de ftasoun alla tosa kernaw.

eimai sigouros oti o kontos tha vgalei maketa filadelfeias kai maketa kapou allou px.fylh.
kai to ena tha moiazei san vila kai to allo san paraga.
Eimai sigouros oti tha to kanei ayto!kovw to kefali mou!!

edw tha eimaste kai tha doume!!!

kai tha deis meta ean ginei dhmopshfisma ti tha thelei o kosmos!!

edw thamaste magkes kai tha doume!mh viazeste gia symperasmata!

ypomonh to megalo soou erxetai se liges meres.... to goumas mpernampeou einai sta skaria!pistepste me!liges vdomades ypomonh...kai tha doume meta pou tha theloun oi aektzhdes ton nao mas....
o noon noeitw...
Back to top
View user's profile Send private message
vag3721
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 06 Feb 2005
Posts: 2392
Location: Naousa/Athens

PostPosted: Tue Mar 08, 2005 8:09 pm    Post subject: Reply with quote

Ο Κοντός έχει όραμα το οποιο δεν μπορει να χωρέσει σε κανένα γήπεδο τύπου Καραισκάκη.Αφήστε τον να κάνει αυτό που σχεδιάζει,24 ώρες την ημέρα σκέφτεται το μέλλον της ΑΕΚ,θα βρεί τρόπο να σας πείσει γι'αυτό που θέλει να κάνει.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
Marios!
Junior Member
Junior Member


Joined: 10 Dec 2004
Posts: 187

PostPosted: Tue Mar 08, 2005 8:53 pm    Post subject: Reply with quote

Pesta re Vag!!

ante mpas kai to katalavoun oloi epitelous!

exei orama o anthrwpos kai sigoura de xwraei se ena ghpedo 4arwn asterwn kai eidika se ena ghpedo 30,000 thesewn!

kai tragoudaei kai h erasitexnikh kai o granitsas kai o melissanidis mazi!

pou htan o melisanidis otan mas poulhse ston apatewna ton troxana?

pou htan otan h aek epefte d ethniki?

pouthena!!

kai tora ksafnika einai katallhlos gia to neo ghpedo ths aek?

afhste ton konto na kanei th douleia tou!kserei ti kanei!

kai h erasitexnikh mporei na einai h mama kai th sevomaste alla sth shmerinh epoxh ta lefta paizoun rolo.kai an thes na exeis megalh omada me megalous paiktes xreiazesai lao kai polla eishthria wste na exeis polla esoda kai na ferneis paixtarades. entaxei? h diafwnei pali kanenas me ayto?
afhste to konto na ftiakse ghpedo 5stero kai tharthoun kai oi paiktarades.

ena ch.league na vgeis mono kai na kaneis me 55,000 theseis 5 sold out peripou sth evrwph kai 3 sold out sta ntermpi me meso oro eishthriwn sta 15 evrw milame oti ta eksoda olhs ths xronias tha exoun vgei apo 8 paixnidia ola k ola! mono me to mats me ton gavro 63,000 eishthria syna alloi 5,000 oi tzampatzhdes deixnei oti exoume trelo lao!kserete ti lefta konomhse h pae kai h erasitexnikh mono apo ayto to mats?????
sas lew an den eixame ta noikia kai to olympiako stadio htan idiokthto ayth th saizon tha eixame ksexrewsei ta panta!!!!!
Back to top
View user's profile Send private message
chris21
Junior Member
Junior Member


Joined: 07 Nov 2004
Posts: 97

PostPosted: Tue Mar 08, 2005 9:29 pm    Post subject: Reply with quote

dystixos original kai demis den exoun to idio orama gia tin aek
Back to top
View user's profile Send private message
Marios!
Junior Member
Junior Member


Joined: 10 Dec 2004
Posts: 187

PostPosted: Tue Mar 08, 2005 9:54 pm    Post subject: Reply with quote

akrivws.o ntemhs einai proodeytikos.h original synthrhtikh.koino tous shmeio oti kai oi plevres ponane gia thn idea aek poly...
Back to top
View user's profile Send private message
panther-21-
Junior Member
Junior Member


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 119
Location: Athens,Kalamata

PostPosted: Wed Mar 09, 2005 2:18 am    Post subject: Reply with quote

Eπειδη το επιπεδο της συζητησης τινει να φτασει το υψιστο σημειο του,λογω των αναριθμητων επιχειρηματων που διαβαζω συνεχως,δηλωνω οπισθοδρομικος,κολλημενος,συντηρητικος,ηλιθιος,εχθρος του Ντεμη,βλακας αντιστορητος ( Rolling Eyes ) και οτι αλλο θελουν τα εξυπνα μαγκακια εδω μεσα και δεν συμμετεχω στην επικοδομοιτικη συζητηση περισσοτερο...

Υ.Γ: Ειναι η πρωτη φορα που θα μιλησω προκλητικα και επιθετικα εδω μεσα και ας γινω edit,ban και οτι αλλο θελετε.Να φτιαξει ρε πουστη μου ο κοντος τον Ναο που θελετε στην Φυλη (ημαρτον δλδ) για να σας δω ρε κυριες αμα κανει κρυο,βρεχει,δεν παιζει καλη μπαλα η ΑΕΚ και δεν παει για πρωταθλημα αν θα πατατε ή αν θα εχουμε το συνηθες φαινομενο των 10000 εκ των οποιων φυσικα θα ειναι πο γνωστοι 7-8000 πρεζακηδες και ολα τα παραπανω του πεταλου...Μονο και μονο για αυτο αξιζει να φτιαχτει ενα γα...νο γηπεδο στην Φυλη...Οπως πατε και φετος φυσικα οταν εχει κρυο η ομαδα δεν εχει παει καλα σε 1-2 αγωνες (βλεπε Οφη,Ααχεν κλπ)...Που εχει αποψη και η καθε κουτση Μαρια που θα πηγαινει γηπεδο του αγιου πουτσου ανημερα (δλδ σε κανενα ντερμπι ή Ευρωπαικο με την Μιλαν....)...Αι σιχτηρ πια...
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Nikos C.
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 23 Jun 2004
Posts: 1041

PostPosted: Wed Mar 09, 2005 2:47 am    Post subject: Reply with quote

Ευτυχώς που δεν ήσουν προκλητικός μέχρι τώρα. Άντε στην ευχή του θεού και της παναγίας, για να μην αρχίσω χειρότερα καντήλια.
Back to top
View user's profile Send private message
Marios!
Junior Member
Junior Member


Joined: 10 Dec 2004
Posts: 187

PostPosted: Wed Mar 09, 2005 2:54 am    Post subject: Reply with quote

panther den ksereis na kaneis syzhthsh kai se ola sou ta posts eisai proklhtikos.
egw thelw na ftiaxtei to ghpedo na einai 5stero kai na gemizei. ean ginei ayto ma to thew mhn ksanampeis edw mesa!

ma pws eisai toso sigouros oti monh viwsimh lysh einai h filadelfeia?ean einai etsi phgaine kai pesta ston nikolaidi ta epixerihmata sou kai na sou pei kai aytos ta dika tou. gemise eidikous h ellada typou granitsa. mia zwh ellhnares tha eimaste kai giayto thamaste mia zwh pisw apthn evrwph.giati anti na ftiaxnoume to kalytero koitazoume to xeirotero eite gia na konomhsoume kana frago eite gia paradoseis.

as ftiaksei o pao sto goudi 30xiliades theseis as ftiaksei h aek 30xiliades theseis as ftiaksei o paok k aytos tosa kai olympiakos 33xiliades.kai polla mas einai. ayto mas aksizei.giati toso malakas laos eimaste.ayta,telos syzhthshs,allazoume thema kai milame mono gia to ghpedo.


ps(rhtorikh erwthsh):arage an yphrxe eggyhsh oti mporoume na gemioume ghpedo typou fylhs sxedon se kathe paixnidi tha thelan akoma thn filadelfeia?h mhpws oti kai kala den mporoume na to gemisoume einai profash epeidh ntahliki de theloune na fygoume apo n.f?
Back to top
View user's profile Send private message
panther-21-
Junior Member
Junior Member


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 119
Location: Athens,Kalamata

PostPosted: Wed Mar 09, 2005 3:15 am    Post subject: Reply with quote

Δεν εχω να πω τπτ αλλο,ουτε στον Ντεμη,ουτε και σε κανενα...Απλα μερικοι εδω μεσα αγοραζουν στρωματα για να κοιμουνται στα συννεφα...Προσεξτε μην ξυπνησετε αποτομα ομως και πεσετε απο αυτα...

Α!Και ακομα περιμενω να δω την ολοκληρωμενη και με επιχειρηματα αποψη του γιατι γηπεδο στην Φυλη και οχι στην ΝΦ...Και δεν ειμαι σιγουρος πως η βιωσιμη λυση ειναι ΜΟΝΟ ΝΦ...Απλα εγω θελω γηπεδο ΜΟΝΟ στην ΝΦ και ας υπαρχει βιωσιμη λυση και για την Λιβαδεια...

Υ.Γ: Νικολακη ασε κατω τα καντηλια...σπανε ευκολα...
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Nikos C.
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 23 Jun 2004
Posts: 1041

PostPosted: Wed Mar 09, 2005 3:38 am    Post subject: Reply with quote

Άκου εδώ αγορίνα.

Είτε θα αρχίσεις να κάνεις διάλογο στον οποίο θα σέβεσαι την γνώμη και τις απόψεις των άλλων, όσο παράλογες και να τις βρίσκεις, και θα μιλάς ανάλογα, είτε πρόκειται να περάσουμε πολύ ωραία.

Άντε γιατί με έχεις φέρει εδώ τις τελευταίες ημέρες και πολύ συγκρατήθηκα.

Άντε να πας μια βόλτα, να πάρεις λίγο αέρα να σκεφτείς καλύτερα ποιός ήταν προκλητικός τις τελευταίες ημέρες.
Back to top
View user's profile Send private message
panther-21-
Junior Member
Junior Member


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 119
Location: Athens,Kalamata

PostPosted: Wed Mar 09, 2005 4:43 am    Post subject: Reply with quote

Kοιτα οταν σε ενα θεμα οπως του γηπεδου πετας αυτο:

Quote:
Και αντί να επιβάλλεις στην ΠΑΕ να επιδοτεί την ερασιτεχνική γιατί δεν πηγαίνεις να πληρώνεις εισιτήριο να βλέπεις αυτούς τους αθλητές;

Και η ερασιτεχνική αντί να μας πρήζει για να παίρνει την επιδότηση, γιατί δεν κοιτάει να μαρκετάρει καλύτερα το προϊόν της για να έρχεται περισσότερος κόσμος που θα το πληρώνει και θα το βελτιώνει;

Και στο κάτω κάτω, γιατί η ερασιτεχνική ΑΕΚ αξίζει να έχει περισσότερες επιτυχίας από πχ τον ερασιτέχνη Ηρακλή, επειδή μόνο και μόνο η ΠΑΕ ΑΕΚ κάνει όλη την δουλειά να φέρνει περισσότερο κόσμο στο γήπεδο από την ΠΑΕ Ηρακλής;

Και κάτι άλλο. Εγώ το μπόξινγκ το αποστρέφομαι και το θεωρώ βίαιο σπορ. Στην Ελλάδα κανείς δεν το παρακολουθεί. Μπόξινγκ, στίβος και ποδηλασία είναι ως επί το πλείστον ατομικά αθλήματα και όταν υποστηρίζεις πας να δεις τον αθλητή, όχι την ομάδα.

Και εν πάσει περιπτώσει, θα είχαμε ξεμπερδέψει πολύ γρηγορότερα αν δεν είχαμε την ερασιτεχνική και τις φαντασιώσεις περί συμμετοχικής δημοκρατίας και έπρεπε να έχουμε όλη την γραφειοκρατία του κάθε γρανίτσα και τα παρασκήνια και τις ίντριγκες με τους οργανωμένους και τους Μελισσανίδηδες.

Και δεν φτάνει που η ΠΑΕ θρέφει την ερασιτεχνική, η ερασιτεχνική επιμένει να ανοίγει και στόμα, να αποκαλείται μαμά και να κάνει ψευτοτσαμπουκάδες περί απόσυρσης του σήματος.

Εγώ ξέρω ότι η μαμά μου γεννήθηκε πριν από μένα και με έθρεψε. Δεν ξέρω καμιά μαμά που γεννήθηκε μετά από μένα και να την θρέφω.


Μην περιμενεις ο αλλος να σου φερθει με το γαντι...

Η μηπως θα πρεπει για να ειμαι αρεστος να δεχομαι εκφρασεις του τυπου "gia ayto skaste oloi","to xeirotero einai oti bazeis ton eafto sou pano kai apo tin AEK kai ton Demi, to mono anthropo pou voithise tin aek" κλπ αβασανιστα?
Εχω γραψει ΑΠΟΨΗ για το ΓΗΠΕΔΟ και οι απαντησεις που λαμβανω ειναι ειτε επι προσωπικου,ειτε περι Original,Ερασιτεχνικης,το ποσο αγαπαει ο καθενας τον Ντεμη,γνωριζει και σεβεται την ιστορια της ομαδας και ποσο οπισθοδρομικος,κολλημενος και ανιστορητος ειμαι...Ο μοναδικος ανθρωπος που καθισε και συζητησε σοβαρα και επι της ουσιας ειναι ο OMF.Και δεν ειναι τυχαιο που πηγαινει γηπεδο...

ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΔΙΑΛΟΓΟ,ΠΡΩΤΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ (ΓΗΠΕΔΟ ΑΕΚ),ΥΣΤΕΡΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΡΑΘΕΣΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ,ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΟΥΤΕ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΓΙΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ...

Και επιμενω...

α)Εχετε καμια αλλη υπαρκτη και ολοκληρωμενη προταση πλην αυτης του Γρανιτσα?

β)Μπορειτε αν μου αποδειξετε γιατι μας συμφερει γηπεδο στην Φυλη και οχι στην ΝΦ?

γ)Οποιος δεν θελει Φυλη,ειναι εχθρος του Ντεμη και της ΑΕΚ?

δ)Τα μεγαλα παρκινγκ θα μας κανουν και μεγαλη ομαδα (βλεπε Τσελσι...)?

Θα παρω απαντηση επιτελους?3 σελιδες ρωταω και κανεις δεν ειπε απολυτως τπτ επι αυτων και ουσιαστικων...

Υ.Γ: Οσο για τα "αγορινα μου","καντηλια","αντε να πας μια βολτα" κλπ σοβαρεψου,στο ειπα και στο p.m...
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Nikos C.
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 23 Jun 2004
Posts: 1041

PostPosted: Wed Mar 09, 2005 4:52 am    Post subject: Reply with quote

Quote:

Μην περιμενεις ο αλλος να σου φερθει με το γαντι...

Η μηπως θα πρεπει για να ειμαι αρεστος να δεχομαι εκφρασεις του τυπυ "gia ayto skaste oloi","to xeirotero einai oti bazeis ton eafto sou pano kai apo tin AEK kai ton Demi, to mono anthropo pou voithise tin aek" κλπ αβασανιστα?
Εχω γραψει ΑΠΟΨΗ για το ΓΗΠΕΔΟ και οι απαντησεις που λαμβανω ειναι ειτε επι προσωπικου,ειτε περι Original,Ερασιτεχνικης,το ποσο αγαπαει ο καθενας τον Ντεμη,γνωριζει και σεβεται την ιστορια της ομαδας και ποσο οπισθοδρομικος,κολλημενος και ανιστορητος ειμαι...Ο μοναδικος ανθρωπος που καθισε και συζητησε σοβαρα και επι της ουσιας ειναι ο OMF.Και δεν ειναι τυχαιο που πηγαινει γηπεδο...


Εγώ αγόρι μου είπα την άποψη μου. Και όπως έχεις εσύ την άποψη σου, έχω και εγώ την άποψη μου και την έχω τεκμηριωμένη,. Ή μήπως νομίζεις ότι επειδή δεν σου απάντησα δεν είχα να σου απαντήσω;

Άλλα όταν γυρνάς και λες ότι το ποστ είναι απαράδεκτο ή ότι να μην τα λέμε ηλεκτρονικώς υποννοώντας ότι αν βλέπαμε την φατσούλα σου θα φοβόμαστε, δεν είσαι προκλητικός. Υποπίπτεις σε διανοητικό φασισμό, κατάλαβες;

Έχω δικαίωμα να λέω ότι θέλω εφόσον το τεκμηριώνω και δεν έχεις το αλάθητο του Πάπα. Απλά πράγματα που θα έπρεπε να τα μάθεις όταν έκανες Στοιχεία Δημοκρατικού Δημοκρατικού Πολιτεύματος. Ή μήπως έκανες κοπάνα για να πας να δεις την ΑΕΚ, γιατί η ΑΕΚ είναι ιδέα; Κακώς, αν είναι έτσι.

Ούτε αυτό το thread είναι το "ρωτήστε τον Panther να πάρετε τα φώτα του" για να σας λέει αν έχετε δίκιο ή άδικο. Είσαι άλλος ένας φορουμίτης και κάνουμε συζήτηση με τα ίδια δικαιώματα με όλους μας. Μπορεί να έχεις δίκιο, μπορείς να έχεις άδικο.

Με το δεύτερο μέρος φαίνεται ότι έχεις πρόβλημα. Όταν καταλάβεις ότι υπάρχει αυτή η θεωρητική πιθανότητα, έλα πάλι να ξανακάνουμε διάλογο επί της ουσίας ήρεμα και ωραία.
Back to top
View user's profile Send private message
panther-21-
Junior Member
Junior Member


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 119
Location: Athens,Kalamata

PostPosted: Wed Mar 09, 2005 5:05 am    Post subject: Reply with quote

Nikos C. wrote:
Quote:

Μην περιμενεις ο αλλος να σου φερθει με το γαντι...

Η μηπως θα πρεπει για να ειμαι αρεστος να δεχομαι εκφρασεις του τυπυ "gia ayto skaste oloi","to xeirotero einai oti bazeis ton eafto sou pano kai apo tin AEK kai ton Demi, to mono anthropo pou voithise tin aek" κλπ αβασανιστα?
Εχω γραψει ΑΠΟΨΗ για το ΓΗΠΕΔΟ και οι απαντησεις που λαμβανω ειναι ειτε επι προσωπικου,ειτε περι Original,Ερασιτεχνικης,το ποσο αγαπαει ο καθενας τον Ντεμη,γνωριζει και σεβεται την ιστορια της ομαδας και ποσο οπισθοδρομικος,κολλημενος και ανιστορητος ειμαι...Ο μοναδικος ανθρωπος που καθισε και συζητησε σοβαρα και επι της ουσιας ειναι ο OMF.Και δεν ειναι τυχαιο που πηγαινει γηπεδο...


Εγώ αγόρι μου είπα την άποψη μου. Και όπως έχεις εσύ την άποψη σου, έχω και εγώ την άποψη μου και την έχω τεκμηριωμένη,. Ή μήπως νομίζεις ότι επειδή δεν σου απάντησα δεν είχα να σου απαντήσω;


Προφανως...Τακτικη που ακολουθεις και σε αλλα forums...

Nikos C. wrote:
Άλλα όταν γυρνάς και λες ότι το ποστ είναι απαράδεκτο ή ότι να μην τα λέμε ηλεκτρονικώς υποννοώντας ότι αν βλέπαμε την φατσούλα σου θα φοβόμαστε, δεν είσαι προκλητικός. Υποπίπτεις σε διανοητικό φασισμό, κατάλαβες;;


Mα εαν αυτα που γραφεις εδω μεσα για την Ερασιτεχνικη προπαθουσες να τα πεις παραεξω απαραδεκτο θα σε ειχανε το λιγοτερο...Και στην τελικη το κειμενο σου για μενα,εαν θελεις να ονομαζεσαι ΑΕΚτζης και οχι ΠΑΕΑΕκτζης ηταν το λιγοτερο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.Θελεις να σου εξηγησω το γιατι?

Nikos C. wrote:
Έχω δικαίωμα να λέω ότι θέλω εφόσον το τεκμηριώνω και δεν έχεις το αλάθητο του Πάπα. Απλά πράγματα που θα έπρεπε να τα μάθεις όταν έκανες Στοιχεία Δημοκρατικού Δημοκρατικού Πολιτεύματος. Ή μήπως έκανες κοπάνα για να πας να δεις την ΑΕΚ, γιατί η ΑΕΚ είναι ιδέα; Κακώς, αν είναι έτσι.


Τωρα με συγχωρεις,με αυτα που γραφεις,περιμενεις ο αλλος να σου απαντησει τι?Ναι,οχι,να το συζητησουμε κλπ?Μετα με λες επιθετικο...Να σε πω...Ασε δεν το λεω,θα στο πω απο κοντα εαν σε δω...
Λοιπον εχεις δικαιωμα να λες οτι θελεις,αρκει να το τεκμηριωνεις,αλλα δεν μου ειπες ακομα που και πως ακριβως το τεκμηριωσες...Και φυσικα δεν απαντησες στην ερωτηση εαν εισαι ΑΕΚ ή ΠΑΕ ΑΕΚ...

Nikos C. wrote:
Ούτε αυτό το thread είναι το "ρωτήστε τον Panther να πάρετε τα φώτα του" για να σας λέει αν έχετε δίκιο ή άδικο. Είσαι άλλος ένας φορουμίτης και κάνουμε συζήτηση με τα ίδια δικαιώματα με όλους μας. Μπορεί να έχεις δίκιο, μπορείς να έχεις άδικο.


Συμφωνω απολυτα.

Nikos C. wrote:
Με το δεύτερο μέρος φαίνεται ότι έχεις πρόβλημα. Όταν καταλάβεις ότι υπάρχει αυτή η θεωρητική πιθανότητα, έλα πάλι να ξανακάνουμε διάλογο επί της ουσίας ήρεμα και ωραία.


Εσυ εχεις σκεφτει να υπαρχει ακριβως η ιδια πιθανοτητα και με σενα?Η μηπως εσυ τα λες οπως ακριβως θελει ο αλλος να τ'ακουσει για να αποσπασεις τα μπραβο και τα παλαμακια?

Επισης ολα αυτα σε P.m δεν μπροουσες να τα πεις?Εχεις συνειδητοποιησει το θεμα της συζητησης εδω μεσα η να στο ξαναπουμε?

Και για να επαναλθουμε στο θεμα:

α)Εχετε καμια αλλη υπαρκτη και ολοκληρωμενη προταση πλην αυτης του Γρανιτσα?

β)Μπορειτε αν μου αποδειξετε γιατι μας συμφερει γηπεδο στην Φυλη και οχι στην ΝΦ?

γ)Οποιος δεν θελει Φυλη,ειναι εχθρος του Ντεμη και της ΑΕΚ?

δ)Τα μεγαλα παρκινγκ θα μας κανουν και μεγαλη ομαδα (βλεπε Τσελσι...)?

Απλα γυρισε τα ολα στο δευτερο ενικο απο δευτερο πληθυντικο...Για να σε δω...Θα ασχοληθεις στο τοπικ "Γηπεδο ΑΕΚ" με το γηπεδο της ΑΕΚ ή θα μας το γυρισεις παλι στο "πως πρεπει η Ερασιτεχνικη να μαρκεταρει το προιν της καλυτερα" (sic) και τα "αντε αγορινα μου" κλπ?
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Γήπεδα ποδοσφαίρου All times are GMT + 3 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 55, 56, 57  Next
Page 24 of 57

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Web hosting by isol.gr