stadia.gr/forum Forum Index stadia.gr/forum
Εδώ μιλάμε για τα πάντα. Από Καλατράβα μέχρι… Καλομοίρα!
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Ρατσισμός - Ξενοφοβία - Ισοτιμία των 2 Φύλων
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 23, 24, 25  Next
 
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Το "πολιτικό" κλουβί με τους τρελούς
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Asimov
Junior Member
Junior Member


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 128
Location: Κάπου ανάμεσα...

PostPosted: Thu Jan 20, 2005 1:37 pm    Post subject: Reply with quote

Εν μερει εχεις δικιο ΑΛΛΑ το παραδειγμα της Βουκουρεστιου παραπανω δεν ηταν τυχαιο. Αν παρ' ελπιδα περασεις θα διαπιστωσεις οτι υπαρχει διαφορετικη ουρα για τους αλλοδαπους και διαφορετικη για τους Ελληνες! (και η επιτηρηση απο την Αστυνομια διαφερει κατα εθνικοτητα)

ΥΓ Και για τις (οχι αγαθες) προθεσεις της δημοσιογραφου θα επιμεινω Wink
Back to top
View user's profile Send private message
Giannis
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 29 Mar 2004
Posts: 1682
Location: Ελβετία

PostPosted: Tue Jan 25, 2005 5:41 pm    Post subject: Reply with quote

http://www.domresearchcenter.com/journal/16/greece6.html


μια εργασία/άρθρο σχετικά με τις συνθήκες διαβίωσης των ΡΟΜΑ στην Ελλάδα.
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
mfotinakis
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 06 Jun 2004
Posts: 733
Location: Brno,Chania

PostPosted: Tue Jan 25, 2005 5:52 pm    Post subject: Reply with quote

http://www.amnesty.gr/library/report2004/greece.htm

Παραπανω ειναι η αποψη της διεθνους αμνηστιας για τους Ρομα στην ετησια εκθεση για την Ελλαδα. (ειναι περιπου στη μεση του κειμενου)
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
savas
Full Member
Full Member


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 287

PostPosted: Mon Mar 07, 2005 3:33 pm    Post subject: Reply with quote

Απαγορευμένα για τα ΜΜΕ τα κελιά

«Ανοίξτε να δούμε τον πολιτισμό σας, που έχετε κρυμμένο στο κάτεργό σας», το εύγλωττο σύνθημα στη διαμαρτυρία 23 οργανώσεων χθες έξω από το απροσπέλαστο συγκρότημα των κρατητηρίων Αμυγδαλέζας στους Θρακομακεδόνες.

Εκεί, ένα βήμα από την πολιτισμένη Αθήνα, όπου γυναίκες μετανάστριες κακοποιημένες ενδάθε, θύματα της εξαναγκαστικής πορνείας, άλλες έγκυες, άλλες φορείς ασθενειών, άλλες με μόνο παράπτωμα την παράνομη είσοδο στη χώρα μας, και παιδιά ακόμη και 10 χρόνων στοιβάζονται κατά παράβαση κάθε διεθνούς σύμβασης, αντιμετωπίζοντας την τυφλή δικαιοσύνη... αυτήν της συνοπτικής απέλασης.

Πιο εύγλωττο ακόμη το αδειανό χθες ...κελί όπου «κανονικά», αλλά τελικά εν κρυπτώ και παραβύστω, κρατούνται τα ανήλικα παιδιά των «παρανόμων» και άλλα ασυνόδευτα ανήλικα που ξεβράστηκαν στην Ελλάδα.

Πού πήγαν αυτά τα παιδιά, που μαρτυρίες προ εβδομάδος τα δήλωναν εκεί; Μήπως κάτω από τα επικείμενα φώτα της δημοσιότητας, απομακρύνθηκαν; Οπως κάτω από τα ίδια φώτα στήθηκε εν μια νυκτί ιατρείο, που όπως καταγγέλθηκε από τους γιατρούς της ΕΙΝΑΠ βρέθηκε χθες σ' έναν τυφλό διάδρομο με εξοπλισμό ένα κρεβάτι;

Στο όλο αυτό το κρυψίνουν -και όχι τυχαία- χωρίς κανονισμό λειτουργίας κατασκεύασμα που λειτουργεί από το 2000 με δυναμικότητα 95 γυναικών σε θαλάμους των 16 ατόμων, η πρόσβαση είναι δύσκολη, τόσο που χθες κρίθηκε σκόπιμη η απαγόρευση εισόδου των μέσων Ενημέρωσης.

«Εκτός της πολιτείας που έχει χρέος πρέπει να ενεργοποιηθεί και μια κοινωνία. Με τέτοιες πρακτικές απειλείται το έννομο κράτος», επισήμανε η Κ. Πούτου, από την Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων ΑΡΣΙΣ. Δίπλα το κεντρικό πανό έγραφε: «Αμυγδαλέζα: Εννομη παραβίαση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων-Η σιωπή είναι συνενοχή», τσουχτερό και το σύνθημα «Ελεύθεροι είναι οι μαστροποί αλλά τα θύματά τους είναι φυλακή».

«Ολες οι γυναίκες που ερχόμαστε εδώ είμαστε το ίδιο κυνηγημένες από στέρηση βασικών δικαιωμάτων. Νομιμοποιήστε μας να λέμε ότι ερχόμαστε από την Ελλάδα που είναι χώρα δημοκρατική και φιλόξενη», η έκκληση της Λ. Μακόλι από το Δίκτυο Υποστήριξης Μεταναστών-Προσφύγων.

.....................................................................................
Back to top
View user's profile Send private message
Nikolas
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 23 Mar 2004
Posts: 1068
Location: Άλιμος!

PostPosted: Mon Mar 07, 2005 4:53 pm    Post subject: Reply with quote

Πλησιάζει η 25η Μαρτίου.Άντε θα γελάσουμε πάλι. Very Happy
Θα γεμίσουμε τηλεπαράθυρα στα οποία οι καλεσμένοι θα κληθούν να απαντήσουν στο αιώνιο ερώτημα ''Πρέπει ή δεν πρέπει να κρατάνε την σημαία οι αλλοδαποί;;''.

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΙ ΒΟΡΙΔΗ!
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Dimiskour
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 02 Jun 2004
Posts: 1189
Location: Αθήνα

PostPosted: Wed Mar 16, 2005 5:59 pm    Post subject: Reply with quote

Οι Ελληνες, πρωταθλητές στην αντίσταση στην πολυεθνική κοινωνία

http://www.enet.gr/online/online_text?c=112&id=3032984

Την υψηλότερη αντίσταση έναντι της πολυμορφίας και της πολυπολιτισμικότητας της κοινωνίας τους έχουν οι Ελληνες σε όλη την Ευρώπη, σύμφωνα με ανάλυση δεδομένων την οποία συνόψισε σε έκθεσή του το Ευρωπαϊκό Παρατηρητήριο για τον Ρατσισμό και την Ξενοφοβία.
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
assotos yios
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 30 Mar 2004
Posts: 955
Location: not aswtosgios blogspot :-)

PostPosted: Wed Mar 16, 2005 6:15 pm    Post subject: Reply with quote

Ok,αλλα και οι δημοσιογραφοι παιρνουν μια ερευνα η μια στατιστικη και τη χρησιμοποιουν αποσπασματικα και αβασανιστα...
π.χ "... Εντυπωσιακή είναι η πρωτιά των Ελλήνων και στην κατηγορία με τίτλο «Ορια στην πολυπολιτισμική κοινωνία». Σχεδόν 85% των ερωτηθέντων θεωρούν ότι η κοινωνία τους έχει φτάσει τα όριά της ως προς την πολιτισμική και εθνική πολυμορφία.."
Μηπως δεν ειναι αληθεια?Με το ποσοστο των μεταναστων να εχει φτασει μεσα σε λιγα χρονια απο το μηδεν στο 10 -15 % του πλυθησμου? Καλος ο αγωνας κατα του ρατσισμου αλλα αν χανουμε και την επαφη με τη πραγματικοτητα δε θα καταφερουμε τιποτα...
Back to top
View user's profile Send private message
losada7
Moderator
Moderator


Joined: 23 Mar 2004
Posts: 4162

PostPosted: Wed Mar 16, 2005 6:41 pm    Post subject: Reply with quote

Επίσης δεν λένε ότι είμαστε η μοναδική χώρα που συνορεύει με πύλες που εισβάλουν χαμηλού βοιοτικού και μορφωτικού επιπέδου μετανάστες τους οποίους μας είναι αδύνατο να ελέγξουμε να επιμορφώσουμε και να ενσωματώσουμε στη κοινωνία μας. Κατα τ άλλα η Ευρώπη σχεδόν αδιαφορεί για τους πολέμους που γίνονται στη μέση ανατολή και αφήνει να δημιουργούνται προσφυγικα ρεύματα προς εμάς και μετά μας τη λέει που δεν μπορούμε να τους αφομοιώσουμε. Πριν χρόνια τα ίδια έγιναν και στη Γιουγκοσλαβία και την 'φάγαμε' και από το βορρά. Τέλοσπαντων... τι να πεις. Απλά μιλάμε για ιστορία που επαναλαμβάνεται εδώ και χιλιάδες χρόνια σε αυτή τη περιοχή και οι πόλεμοι είναι συνεχείς ... Απολαύστε το διάλειμα που απολαμβάνουμε, είμαστε σχετικά τυχερή γενιά ... μέχρι τώρα !
Back to top
View user's profile Send private message
oute psilos
Full Member
Full Member


Joined: 22 Feb 2005
Posts: 394
Location: glasgow

PostPosted: Thu Mar 17, 2005 6:11 pm    Post subject: Reply with quote

den varieste, episis den lene oti o ipokritikos evropaikos politismos ton statistikon erevnon (pou skopo ehei na apoprosanatolisi stin ousia) den lei oti aftoi oi anthropoi erhonte gia na kalipsoun prosorines anages kathe kratous kai tous petane opos oposstin koinonia dimiourgodas provlima kai stous metanastes kai stin koinonia. ok i vasi tis koinonias einai ratsistiki kai otan den einai pali ratsistiki einai, tha sas po ena paradigma edo stin bretania pou mou ekane ediposi.
Mia fili tis ekane minisi i idioktitria tou spitiou tis pou einai indi giati se mia sizitisi pou eihan tis ipe 'etsi opos kaneis ferese san metanastria' kai edo stin vretania to na pis enan metanasti metanasti einai piniko adikima. Mpravo tha pi o opiosdipote afelis afti einai koinonia pou merimna gia ta anthropina dikeomata ton politon tou, den tha ehei omos skefti oti telika afti i koinonia me afton ton tropo kaliergi tin apopsi oti na eisai metanastis einai kati kako kai kalitera na min legetai dimiourgodas ousiastika provlima se afta ta atoma gia afto pou einai. afto gia emena einai i pio akraia morfi ratsismou i cou cloux clan kai ta es es einai ptesmata mprosta tous.
kai afou telika ehoume oloi diapedagogithi me aftin tin logiki erhetai kai sou kanei kai mia statistiki na esthanthis kai esi ashima pou eisai ratsistis

skoupidia tha tis haraktiriza tetiou idous statistikes pou kanena ofelos den ehoun
Back to top
View user's profile Send private message
woofy
Senior Member
Senior Member


Joined: 23 Jun 2004
Posts: 524
Location: Athens, Greece

PostPosted: Thu Mar 17, 2005 11:37 pm    Post subject: Reply with quote

Ελάτε να Γκρεμίσουμε το «Τείχος του Ρατσισμού»!

Με ένα συμβολικό γκρέμισμα του "Τείχους του Ρατσισμού" στην Πλατεία Συντάγματος την Δευτέρα 21 Μαρτίου και ώρα 12.00, η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς, σε συνεργασία με το Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας, κορυφώνει τις εκδηλώσεις της στα πλαίσια του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας κατά του Ρατσισμού (14-21 Μαρτίου).
Back to top
View user's profile Send private message
Ypsilon
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3951
Location: Copenhagen, Denmark

PostPosted: Thu Mar 17, 2005 11:47 pm    Post subject: Reply with quote

Πιστεύω το... τείχος να μην είναι από τίποτα τσιμεντόλιθους και την καταστρέψουμε καινούργια πλατεία. Mad
Είμαι υπέρ των happenings, αρκεί να έχουν επικοινωνιακές αρετές και να μην μοιάζουν με μίζερα σκετσάκια γυμνασιακού τύπου. Θυμηθείτε και την ανεκδιήγητη «δίκη του Οτσαλάν» που είχε γίνει πάλι στο δύστυχο το Σύνταγμα μετά τη σύλληψή του (με δικαστή τον Κ. Καζάκο) και θα καταλάβετε το νηπιακό μας επίπεδο σε συμβολικές πολιτικές δράσεις που κανονικά θα έπρεπε να συσπειρώνουν τα καλύτερα στοιχεία της κοινωνίας ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης.
Και μην ακούσω «καλύτερα από το τίποτα» ή «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα» γιατί δεν θα αντέξω κι άλλη σύγχιση βραδιάτικα.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Mozart
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 2820
Location: Thessaloniki

PostPosted: Fri Mar 18, 2005 1:28 am    Post subject: Reply with quote

Εμένα με ανησύχησε λίγο η συμπεριφορά "φίλων"της Καλαμαριάς που σήμερα όποτε ακομπούσε τη μπάλαένας Καμερουνέζος του Άρη (μη με ρωτατε ποιος) άρχιζαν τους πιθηκισμούς. Αυτό, σε συνδυασμό με ίδια συμπεριφορά φίλων του ολυμπιακού σε αγώνα βόλευ (!!!!!) με τον Νιγηριανό του ΠΑΟΚ, δείχνει ότι τέτοια συνθήματα λέγονται ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ από τη βλακεία τους, χωρίς καν να ξέρουν τι κάνουν. Και φυσικά έπεται συνέχεια, καθώς δεν έχει γίνει ευρέως "της μόδας" στην Ελλάδα, αν και σε κάτι τέτοια είμαστε μανούλες.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
oute psilos
Full Member
Full Member


Joined: 22 Feb 2005
Posts: 394
Location: glasgow

PostPosted: Fri Mar 18, 2005 1:40 am    Post subject: Reply with quote

afto pistevo oti einai odos anisihitiko kai pragmatika kakoithia giati thigi ton allon se prosopiko epipedo.
einai merika pragmata pou den prepi na astievomaste
Back to top
View user's profile Send private message
Ypsilon
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3951
Location: Copenhagen, Denmark

PostPosted: Wed Mar 30, 2005 10:07 am    Post subject: Reply with quote

Από μεταφορά

OMF wrote:
Αυτοί του φόρουμ έχουν φάει το κράξιμο της αρκούβας απο εχθές .
Εγώ ξέρω ότι κάνεις συναντίσεις και ανακοινώσεις για κάτι που έχει γίνει όχι για κάνει που πρόκειται να γίνει .
Δλδ συμβάλουν και αυτοί στη δυμιουργία κλίματος. Rolling Eyes
Καλάπας όπως λέει και η καλομοίρα (sorry Avon)
Απλά βρήκαν ευκαιρία να το παίξουν ανώτεροι και υπεράνω. Evil or Very Mad

Panagiotis-7 wrote:
Ας ηταν Ελληνες στα Τιρανα και να πανυγηριζαν δικη μας νικη να δω τι θα γινοταν.

Θα μας εσφαζαν οι Ουνοι.

Εμενα δε με χαλασε καθολου αυτο που ειδα σημερα.

Πολιτισμενος και ανωτερος θα το παιξεις απεναντυ σε λογικους ανθρωπους.
Οταν εχεις να κανεις με ΖΩΑ τοτε φερεσαι αναλογα...

OMF wrote:
Πάντως να πούμε και την αλήθεια διαβάζοντας τα ρεπορτάζ ψιλοκαφριλίκια έγιναν και καλό ήταν να τα αποφεύγαμε. Confused
Αλλα όπως είπαν και παιδιά παραπάνω δεν θα με νοιάξει καθόλου γιατί οι Αλβανοί έκαναν χειρότερα . Rolling Eyes

Y.Γ. Vag χαράς το κουράγιο σου που θα χειροκροτήσεις Αλβανικό ύμνο σε ένα στάδιο γεμάτο ακροδεξιούς. Rolling Eyes

projected wrote:
prepei na katalaboun orismenoi oti "MAGKIA" den einai na deireis tous Albanous sthn A8hna..... Rolling Eyes

An einai TOSO POLY magkes , giati den phgan na tous deiroun mesa sthn albania? Twisted Evil .....

(pera apo to oti opoiadhpote morfh bias einai hli8iothta kai oxi magkia..)

assotos yios wrote:
Eιμαι σιγουρος οτι αν ζουσε ο μακαριτης ο Αδολφος θα ξεκινουσε τους λογους του με το "Δεν ειμαι ρατσιστης αλλα..."
Μ'αρεσει που στη "γενετειρα της δημοκρατιας","το λικνο του πολιτισμου""τη πατριδα του Ολυμπισμου" κτλ. κτλ.κτλ. δεν τηρουμε ουτε το αυτονοητο που ειναι ο σεβασμος του αντιπαλου και των συμβολων του .Μηπως πρεπει να μας το πει και αυτο ο Ντεμης (η ο Τακης ,ο Αλκης και οποιος αλλος..)?Αλλα ξεχασα εχουμε να κανουμε με "ζωα" που προφανως χαρακτηριζονται ετσι απο τη συμπεριφορα τους ,αρα "ζωα" και εμεις μαζι τους...Τελος παντων για να μη το κουρασω,εμενα δε με νοιαζει τι μυαλα κουβαλαει ο καθενας,με ενδιαφερει να προστατευεται το ονομα της χωρας ΜΟΥ ,το τι κανουν οι Αλβανοι στη χωρα τους ειναι υποθεση τους και δε μπορει να επηρεαζει τη συμπεριφορα μας...

Υ.Γ.Και για μη παρεξηγηθω δεν ειμαι κανενας "ρηγας"και αυτες τις εκδηλωσεις των κοινωνικων φορουμ τις θεωρω αχρηστες,το μονο που θα αποτελεσουν ειναι ενα ακομα στοχο για τους φασιστες.
Υ.Γ 2 Η Ελληνικη σημαια μια χαρα κυματιζε στο σταδιο των Τιρανων,αρα ο ισχυρισμος "αυτοι εκαναν χειροτερα "μαλλον παυει να ισχυει...

Admin wrote:
Ωραίος ο assotos.

apari wrote:
projected wrote:
prepei na katalaboun orismenoi oti "MAGKIA" den einai na deireis tous Albanous sthn A8hna..... Rolling Eyes

An einai TOSO POLY magkes , giati den phgan na tous deiroun mesa sthn albania? Twisted Evil .....

(pera apo to oti opoiadhpote morfh bias einai hli8iothta kai oxi magkia..)


Μην το λες φίλε μου γιατί ως γνωστών το ξύλο βγήκε απο τον παραδεισο και μερικές φορες εχει ευεργετικές ιδιότητες. (Γενικά μιλάω .... Wink )

Panagiotis-7 wrote:
assotos yios wrote:
το τι κανουν οι Αλβανοι στη χωρα τους ειναι υποθεση τους και δε μπορει να επηρεαζει τη συμπεριφορα μας...


Το τι κανουν οι Αλβανοι στη χωρα τους μπορει να ειναι υποθεση τους και να μην επηρεαζει τη συμπεριφορα μας αλλα...

Arrow Οταν πριν μερικα χρονια εκαψαν την Ελληνικη σημαια στο ΟΑΚΑ,τη σημαια της χωρας που βγαζουν το ψωμι τους.

Arrow Οταν κανουν απαγωγες σε λεωφορια...

Arrow Οταν κλεβουν τα σπιτια μας...

Arrow Οταν βιαζουν τις γυναικες,αδερφες μας...

Arrow Οταν σκοτωνουν Ελληνες για πλακα...

...τοτε θα πρεπει να επηρεαζουν τη συμπεριφορα μας...

vag3721 wrote:
Quote:
Y.Γ. Vag χαράς το κουράγιο σου που θα χειροκροτήσεις Αλβανικό ύμνο σε ένα στάδιο γεμάτο ακροδεξιούς.

Το μυαλό σου και μια λύρα OMF που το στάδιο είναι γεμάτο ακροδεξιούς,πάνω απο 1000 δεν είναι ποτε αυτοί,να το ξέρεις,όλοι κι όλοι είναι αυτοί που πήγαν εχθές στην Ν.Σμύρνη.Με την Τουρκία γιατί δεν ακούστηκε τπτ στον εθνικό ύμνο?

Είναι κανένας απο εδώ στον σύλλογο?στους πειρατές?

wizard wrote:
Εγώ παρατηρω πως όσοι ζουν στο εξωτερικό έχουν πολύ φιλελέυθερες απόψεις και πολύ άνετα κάνουν κριτική στις αντιδράσεις της πλειοψηφίας των Ελλήνων.. Από απόσταση, είναι αλλιώς..

OMF wrote:
wizard wrote:
Εγώ παρατηρω πως όσοι ζουν στο εξωτερικό έχουν πολύ φιλελέυθερες απόψεις και πολύ άνετα κάνουν κριτική στις αντιδράσεις της πλειοψηφίας των Ελλήνων.. Από απόσταση, είναι αλλιώς..


Σωστός ο wizard πέστα,
Και για ακόμα μια φορά δεν παρέληψε ο assotos να φωτογραφίσει εμένα που δεν είπα και τπτ.
thanks φίλε.

Chris21 , Δεν υπάρχει μίσος(να φανταστείς ακόμα δείνει η οικογένεια μου δουλειά σε Αλβανούν ενώ υπάρχουν Έλληνες και τους δείνει ακόμα δώρα για να κάνει τη δουλειά τους καλύτερη) απλά δεν θεωρώ τόσο τραγικά τις αντιδράσεις των Ελλήνων (που αποδοκιμάζω) γιατί τις θεωρώ σαν αντανακλαστικές σε αυτές των Αλβανών.
Αντίθετα όλοι αυτοί που το παίζουν υπερασπιστές (της πλάκας) αμφιβάλλω αν έχουν βοηθήσει ποτέ πραγματικά κανένα Αλβανό και ο σκοπός τους είναι να πάρουν κανένα ψίφο αντί να τους βοηθήσουν.
Εγώ το θεωρώ γελείο να βγαίνουν αυτά τα αναρχοκουμούνια να υπερασπιστούν και να το παίξουν υπεράνω και άρια φυλή των Ελλήνων γιατί αντί να καταλαγιάζουν τις αντιδράσεις τις δυναμώνουν.
Αυτά. Cool

Edit από Υ. Συνεχόμενα posts.
Και επειδεί ήδη φαντάζομαι ότι θα με πείτε και εκμεταλλευτεί αλοδαπών.
Ενημερώνω ότι κηπουρό (της πλάκας αφου αναγκαζόμαστε να φέρνουμε και απο την Αθήνα κανονικό) τον έχουμε και πέρνει κάθε μήνα τα ίδια χρήματα με αυτά που του δείνουν στην κοινότητα (εξοχικές κατοικίες) για να σκουπίζει κάτι χιλιόμετρα δρόμων ενώ εμάς θέμα είναι αν πατάει 2-3 φορές το μήνα.
Και δώρο άπειρα και εξυπηρετίσεις όπως να αγοράσουμε εργαλείο μπετονιέρα 500ευρώ με σκοπό να μας τα δείνει λίγα λίγα κάθε μήνα.
Αλλα βλέπεις έχει και μικρό κοριτσάκι να μεγαλώσει.
Αντίθετα νομίζω ότι αυτοί του φόρουμ της συμφοράς αμφιβάλλω αν πραγματικά έχουν νοιαστεί για κανένα Αλβανό ποτέ.

Αλλα αυτό είναι έταιρων εκάτερων για το τι μας έκαναν εκεί πάνω και για τη <<Magkia>> που μάλλον αυτός ο λαός προσπαθεί να δείξει πρός εμάς.
Στο τέλος θα μας ζητήσουν να κάτσουμε να μας μαμίσουνε κιόλας.

chris21 wrote:
ti sxesi se pion dineis doulia kai an kaneis dora ktl re omf

edo milame gia enan agona podosferou kai gia ethnika simvola

an den sevese ta simbola tou antipalou den sevese ton aefto sou, ti xora sou kai tous paiktes tis omadas sou

oute ego simpatho tous alvanous alla pote den peso sto epipedo afton pou katakrino

oute tha peso stin pagida tis xrysis aygis kai tha kano prgmata pou einai enantia sta pistevo mou

OMF wrote:
Συμφωνώ Chris Cool ,
Ένα παιχνίδι είναι να τελειώσει και ελπίζω να μην γίνει τπτ.
Απλά βγήκαν αυτοί του φόρουμ και έμπλεξαν το θέμα με ρατσιτσμούς κτλ και αντί να καταλαγιάσει το θέμα το έκαναν χειρότερο.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
billy8181
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 11 Mar 2005
Posts: 3759
Location: London-UK

PostPosted: Wed Mar 30, 2005 11:19 am    Post subject: Reply with quote

makari na pane ola kala simera an ke pistevo to gegonota tou septemvri ginane mathima....


mi krivomaste stin ellada iparhi provlima me tous xenous ke tin andimetopisi ton xenon(ke tin xenofovia).......
mia mikri hora pu itan klisti gia polli kairo, diskola prosgeionete ke anoigete meta apo tosa hronia......

den ine thema pios eklpese pion, pios edire i pios evrise....., ke se ala krati i xeni ine provlimatiki ala i xenofovia den ftanei se afta ta akra....

ipame imaste proti statistica stin evropi se xenophovia, ande na feris mavro na zisei se horio stin ellada, i zoi tou tha ginei kolasi....ke den leo oti tha fai xilo, ala sigura den tha ine efprosdektos(kati san exooginos)

i alvani idika, ine periptosi epidi prokalun, ala kaneis den ine agios, poses duleis ehun kanei i alvani gia gelious misthus stin ellada? ke de leo gia kati hlidatous alvanous stin athina.....

tis olimbiadas ta erga apo pius duleftarades ellines eginan? Wink

pistevo ine thema nootropias.......kaneis den ine to aionio thima......

ke afto to kommati tis nootropias ego to evaza sta arnitika sto thread me ta + ke ta - tis zois stin ellada ke sto exoteriko

efharisto ke 2 i 3-0 apopse....
Back to top
View user's profile Send private message
chris21
Junior Member
Junior Member


Joined: 07 Nov 2004
Posts: 97

PostPosted: Wed Mar 30, 2005 12:00 pm    Post subject: Reply with quote

den nomizo oti einai thema ratsismou

stin ellada yparxei problima me tous alvanous eidika kai oxi genika me tous metanastes

einai thema exthras, oi ellines pistevoun oti oi alvanoi einai exthroi mas
Back to top
View user's profile Send private message
assotos yios
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 30 Mar 2004
Posts: 955
Location: not aswtosgios blogspot :-)

PostPosted: Wed Mar 30, 2005 12:05 pm    Post subject: Reply with quote

Wizard το οτι μενω στο εξωτερικο δε σημαινει οτι ειμαι αποκομμενος απο τη ελληνικη πραγματικοτητα .Ουτε απεκτησα «φιλελευθερες» αποψεις στο εξωτερικο αλλα εζησα και στην αλλη πλευρα :του «ξενου» που αντιμετωπιζει τις προκαταληψεις για τη χωρα του και αυτο με βοηθαει να καταλαβω τις ενστικτωδεις αντιδρασεις αμυνας ενος μεταναστη που αισθανεται οτι εναι θυμα διακρισεων.Οπως επισης δε καταλαβαινω τη σημαινει «εκ του ασφαλους».Εχω και εγω συγγενεις και περιουσια στην Ελλαδα και ειναι «εκτεθειμενοι» οπως ολοι οι υπολοιποι.Αν εννοεις τη προσωπικη ασφαλεια σε διαβεβαιωνω οτι εχω ζησει σε γειτονιες που μπροστα τους ο Κολωνος ,το Μεταξουργειο κτλ. ειναι παιδικες χαρες...Δε εχω ουτε το χρονο ουτε τη διαθεση συζητησω με στοιχεια για το θεμα,εχουμε γραψει ηδη αρκετα ...Δε σας αρεσουν οι Αλβανοι?Σε ορισμενες περιπτωσεις ουτε και εμενα γιατι εχουν προελθει απο μια διαφορετικη κοινωνια ,διαφορετικη παιδεια αλλο συστημα αξιων κτλ.Αυτα ομως δε ισχυουν για ενα μεγαλο κομματι που μεγαλωσε εδω,με το οποιο θα χρειαστει να ζησουμε και του οποιου η συμπεριφορα θα αντανακλα τη δικη μας.Θα τους συμπεριφερομαστε συνεχεια σαν εχθρους η θα προσπαθησουμε να τους ενταξουμε στη κοινωνια μας ?

Omf οταν θελω μιλαω με ονοματα.Καθε μορφη κοινωνικης βιας βασιζεται στην ανοχη μερους της κοινωνιας που "αποδοκιμαζει" τον ρατσισμο,τον εθνικισμο,τη τρομοκρατια αλλα κατα βαθος δεν "εχει και προβλημα" με τους ρατσιστες ,τους εθνικιστες και τους τρομοκρατες.Σε ολους αυτους αναφερομουν και οχι σε εσενα προσωπικα...
Back to top
View user's profile Send private message
OMF
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 1961

PostPosted: Wed Mar 30, 2005 1:33 pm    Post subject: Reply with quote

Μην τρελαθούμε Shocked
Ποτέ άλλος λαός δεν έχει δεχτεί κοινωνικό ρατσισμό στην Ελλάδα .
Ούτε για τους μαύρους (όλοι τους είναι γ@μώ τα άτομα) , ούτε για τους Μωαμεθανούς (μέρα μεσημερι κάνουν τελετές στο κέντρο του Πειραιά) , ούτε πακιστανούς , ούτε Φιλιπινέζους ούτε για κανένα άλλο λαό.
Αυτή τη ταμπέλα μα τις κολλήσαν μετά τους Αλβανούς και είναι λαθός.
Το κακό ξεκίνησε γιατί πρώτα οι Αλβανοί μας έβλεπαν με μισό μάτι και σαν εχθρούς και δέχτηκαν την μεγάλη Ελληνική φιλοξενία στην αρχή σαν υποχρέωση των Ελλήνων και ότι το έκαναν για ανάγκη οι Έλληνες .
Τα σήκα σήκα και τη σκάφη σκάφη.
Έχουν κακή νοοτροπία λόγω καταπίεσης τοσως χρόνων που έμαθαν να κλέβουν του κράτος του Τίτο για να ζήσουν και μαζί με τη ζήλια για τους Έλληνες και τις συνθήκες ζωής που είχαμε δυμιουργήθηκε το πρόβλημα.
Αν βάλεις και τους Αλβανούν κακοποιούς και μαφία που κατέβηκε μετά το άνοιγμα των φυλακών και το πέρασμα στην Ελλάδα τότε έδεσε το γλυκό.

Δεν υπάρχει ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ υπαρχει ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ και υπάρχουν αίτια γι'αυτων (θεωρία δράσης-αντίδρασης)

vag3721 wrote:
Quote:
Y.Γ. Vag χαράς το κουράγιο σου που θα χειροκροτήσεις Αλβανικό ύμνο σε ένα στάδιο γεμάτο ακροδεξιούς.

Το μυαλό σου και μια λύρα OMF που το στάδιο είναι γεμάτο ακροδεξιούς,πάνω απο 1000 δεν είναι ποτε αυτοί,να το ξέρεις,όλοι κι όλοι είναι αυτοί που πήγαν εχθές στην Ν.Σμύρνη.Με την Τουρκία γιατί δεν ακούστηκε τπτ στον εθνικό ύμνο?

Είναι κανένας απο εδώ στον σύλλογο?στους πειρατές?


Τα δικό μου μυαλό. Laughing Laughing
Όταν δείς το απόγευμα ποιους θα έχεις δίπλα σου θα σε πιάσει μια φρίκη. Confused
Πίστεψε με . Wink
Απο αυτά που έχω ακούσει θα βρήσκονται άτομα που έχουν χτυπήσει και έχουν χτυπηθεί απο Αλβανούς και θα έρθουν με άγρειες διαθέσεις .
Καμοιά σχέση με τη Γαλάζια στρατιά και τη χρυσή αυγή.

Υ.Γ. Οι πιράτες φιλομούφα μου φαίνεται. Πες μας τι κάνουν Question
Back to top
View user's profile Send private message
losada7
Moderator
Moderator


Joined: 23 Mar 2004
Posts: 4162

PostPosted: Wed Mar 30, 2005 1:56 pm    Post subject: Reply with quote

O OMF τα είπε όλα. Σίγουρα φταίμε και εμείς βέβαια που 1ο δεν τους εκπαιδεύσαμε στα της Ελλάδος και 2ον ότι δεν τους κάναμε να σέβονται τη χώρα στην οποία εργάζονται. Αν αυτό που κάνανε στο 19χρονο χθες το είχαν κάνει στον Αλβανό στο ΟΑΚΑ ίσως και να μην είχε ανοίξει βεντέτα.

Τέλος ίσως κάποιος θα έπρεπε να τους μάθει ότι σε αυτή τη χώρα καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα
Back to top
View user's profile Send private message
billy8181
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 11 Mar 2005
Posts: 3759
Location: London-UK

PostPosted: Wed Mar 30, 2005 2:03 pm    Post subject: Reply with quote

simfono oti stin ellada den iparhei osi via iparhei se polla xena krati oson afora ton ratsismo, ala oson afora ti nootropia......e mi mou peite tora oti ellines ke xeni zoune aneta metaxi tous....eleos!

edo yiouharonde i mavri sta gipeda, ke etsi ke feris ehromo katoiko se horio se koitane san exogoino......ti leme tora....??


mi poume gia tin agramatosini pros ton xeno ke ta ipotimitika sholia pros tous alous laous, deite ti gnomi ehei fititis ellinas otan protopaei sto exoteriko gia tous xenous ke tha katalavete......hreiazete na faei polla hastoukia gia na katalavei pos den ine iperano olon....

ti leme tora
Back to top
View user's profile Send private message
oute psilos
Full Member
Full Member


Joined: 22 Feb 2005
Posts: 394
Location: glasgow

PostPosted: Wed Mar 30, 2005 2:04 pm    Post subject: Reply with quote

nai kai ego simfonon i alvanoi einai mia klasi pio pano toulahiston apo olous tous ypolipous metanastes oson afora to misos. i oli ehthra ofilete kathara se ethnika themata vorias ipirou megalis alvanias ktl. kai den einai agno ratsistiko misos pou einai apenadi se enan mavro enan kinezo i enan ollandezo.
Edo tora einai kai i diafora me tis ditikoevropaikes hores, oti den ehoun provlimata gitonias ta teleftea 50 hronia afou oi koufales ta vrikan ipotithete metaxy tous, os ek toutou tin istoria me tous alvanous den mporoume na tin doume opos me tous ipolipous metanastes giati to thema den vriskete ekei, opote kai ego koinonika forum, agapes, toihous tou misous pou gremizodai, oloi isoi, ta vlepo verese, opos verese vlepo kai apopsis oti oi alvanoi mas pernoun tis douleies. i alithia einai oti i ellada ekane ena anoigma prin merika hronia gia diko tis ofelos (tis horas elladas ohi tou ellina kat anagi) kai odos an doume i anaptixi afta ta hronia itan simadiki, alla taftoghrona dimiourgise kai provlimata. pistevo oti i moni lisi einai i anaptixy tis alvanias kai i ellada tha prepi na voithisi pros afti tin katefthinsi (me to azimioto vevea) kai ohi na tous krataei kato gia na petihi efimerous stohous pou volevoun merikous(ftina merokamata p.x.) etsi pistevo oti tha lithi ena megalo komati tou provlimatos.
Back to top
View user's profile Send private message
Giannis
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 29 Mar 2004
Posts: 1682
Location: Ελβετία

PostPosted: Wed Mar 30, 2005 2:05 pm    Post subject: Reply with quote

αν οι Πακιστανοί, οι Αφρικανοί κλπ ήταν 700.000 και οι αλβανοί 10.000, τότε θα τα είχαμε βάλει με τους πρώτους. Σε ποσοστό συνολικού πληθυσμού μεταναστών, δεν είναι οι αλβανοί αυτοί που πρωτοστατούν στην εγκληματικότητα! Είχε δημοσιευθεί πέρυσι...
Αλλά τι λέω, εγώ ζω στην Ελβετία όπου το 30% των κατοίκων είναι αλλοδαποί και τα βλέπω όλα εκ του ασφαλούς...
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
losada7
Moderator
Moderator


Joined: 23 Mar 2004
Posts: 4162

PostPosted: Wed Mar 30, 2005 2:07 pm    Post subject: Reply with quote

billy8181 wrote:
ehromo katoiko se horio se koitane san exogoino......ti leme tora....??


Και εγώ εαν πάω σε ένα χωριό της Αφρικής όπου έχει έγχρωμους και εγκαταστήσω τα πράγματα μου σε ένα σπίτι να ζήσω μαζί τους, έτσι θα με βλέπουν.
Back to top
View user's profile Send private message
billy8181
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 11 Mar 2005
Posts: 3759
Location: London-UK

PostPosted: Wed Mar 30, 2005 3:49 pm    Post subject: Reply with quote

diladi thes na peis oti i ellada ine idia me tin afriki? afto distihos se polla horia konda ise.....an to 2005 ine akoma etsi tote de pame kala.....

giati sta horia tis ipolipis ditikis evropis(sto 70% toulahiston) de se vlepoun san exogino se pliroforo......
Back to top
View user's profile Send private message
OMF
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 1961

PostPosted: Wed Mar 30, 2005 4:02 pm    Post subject: Reply with quote

Συμφωνώ απόλυτα με το ούτε ψίλο ,
Για να λυθεί το πρόβλημα μια για πάντα θα πρέπει να κάνουμε ότι με τους Σκοπιανούς περίππου δλδ να τους βοηθήσουμε να αναπτυχθούν για να έρθουν κάποια στιγμή στα δικά μας επίπεδα και να ξεχάσουν οποιαδήποτε σκέψη για μεγάλες Αλβανίες και Αλβανικές Κέρκυρες και Γιάννενα.
Αλλα επειδή γνωρίζω μερικά πράγματα ψιλοουτοπία είναι και αυτό γιατί οι επιχειρήσεις που πήγαν και ανοίξαν εκεί μαγαζιά έχετε υπόψιν ότι είται τους κατακλέψαν είται τους έδιωχνουν κακήν κακώς.
Η μόνη λύση είναι να βρείς κάποιον δικό σου Αλβανό που θα ανοίξει μαγαζί για εσένα. Rolling Eyes

Υ.Γ. Η πλάκα είναι ότι όταν έγραφα αυτό το μήνημα μπήκαν δυο Αλβανοί (συμπαθητικά παιδιά μέσα στο χαμόγελο) για να ψωνίσουν κάτι στο μαγαζί . Εγώ έχω πουλήσει σε εκαντοντάδες Αλβανούς μηχανήματα 1000 και 2000 ευρώ και το κόλπο είναι για να τους πουλήσεις σίγουρα είναι να κάνεις ότι δεν τους κατάλαβες ότι είναι Αλβανοί Cool .Μετά θα αγοράσουν ακόμα και αν είσαι 30% ακρυβότερος. Wink

Υ.Γ. Η αδελφή μου είχε για καλύτερη φίλη μικρή μαυράκι και σαν πληροφορώ ότι ποτέ δεν την ξεχωρίζαν απο τα άλλα παιδιά στο σχολείο ή οπουδήποτε.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Το "πολιτικό" κλουβί με τους τρελούς All times are GMT + 3 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 23, 24, 25  Next
Page 12 of 25

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Web hosting by isol.gr