stadia.gr/forum Forum Index stadia.gr/forum
Εδώ μιλάμε για τα πάντα. Από Καλατράβα μέχρι… Καλομοίρα!
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Νέο Γήπεδο Παναθηναϊκού
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 39, 40, 41 ... 132, 133, 134  Next
 
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Γήπεδα ποδοσφαίρου
View previous topic :: View next topic  
Author Message
KoKa
Junior Member
Junior Member


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 133

PostPosted: Thu Dec 23, 2004 12:30 pm    Post subject: Reply with quote

Για να μη χάνουμε τη μπάλα, εδώ λέμε τις απόψεις μας.... όχι το τι και πως θα γίνει έτσι Κ. ; Αν ο άλλος είπε για λαδώματα κλπ αυτά είναι τα κοινώς λεγόμενα και προσωπικές απόψεις.

Για το Ελληνικό έχω να πω το εξής: Αλλοίμονο αν ο Τζίγγερ περίμενε μόνο από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού να πάνε για ψώνια στο νέο γήπεδο.

Αν μιλάμε για εκτεταμένες εμπορικές χρήσεις, το ελληνικό είναι χρυσωρυχείο. Κάποτε όλη η περιοχή ζούσε από το αεροδρόμιο και τώρα κάνουν πως και πως να βρουν κάτι νέο. Μαγαζί γωνία το επαναλαμβάνω. Μόνο κινηματογράφους να βάλεις εκεί κάτω που δεν έχει τίποτα γύρω γύρω τα έπιασες τα λεφτά σου! Έυκολη πρόσβαση σε μια περιοχή που έχει έτοιμο κόσμο να καταναλώσει ανεξάρτητα από το τι ομάδα είναι. Εμπορικό κέντρο θα υπάρχει, απλά στον χώρο που είναι το γήπεδο.

Γιατί ο Κόκκαλης δεν είναι 100% ευχαριστημένος με το καραϊσκάκη; Με 5 μαγαζιά μόνο, δε μπορεί να βγάλει παραπάνω απ'όσα υπολογίζε με τα προηγούμενα σχέδια για το γήπεδο που θα είχε εμπορικά κινηματογράφους κλπ.

Πιο απλά η ερώτηση είναι: Που θα χτιστεί το εμπορικό κέντρο συμφερόντων του Παναθηναϊκου! Αν εσείς θέλετε γουδί και είστε αγνοί παναθηναϊκοί και γω δεν είμαι τόσα χρόνια που έχω χρυσώσει την ticketclub τι να πω...
Ο αγνός παναθηναϊκός θα ακολουθήσει την ομάδα όπου και αν αυτή παίζει.

Και στο κάτω κάτω πάρτε το χαμπάρι: Με το νέο γήπεδο, τέρμα τα χατήρια στη Θ13 και τα συνδεσμικά εισητήρια. Στοχευεί πλέον η διοίκηση σε άλλο κόσμο. Σε αυτόν που θα πάει με την οικογένεια για να περάσει καλά, να ξοδέψει και να δει και μπάλα. Αλλό target group.
Back to top
View user's profile Send private message
OMF
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 1961

PostPosted: Thu Dec 23, 2004 12:42 pm    Post subject: Reply with quote

ΑΨΟΓΟΣ ΦΙΛΕ KOKA.

Αλλα οταν τα ελεγα περιπου αυτα ,ακουγα τα χειροτερα και οτι ειμαι εχθρος του ΠΑΟ Cool (ειμαι αλλα μονο αγωνιστικα στην ΕλλαδαWink ) αλλα μερικοι θελουν το γηπεδο στη πορτα τους οπως εχουν συνηθησει (κατι παρομοιο με την ΑΕΚ μονο που υπαρχει δυνατοτητα εμπορικων στην Ν.Φ. και το μονο προβλημα ειναι το μπασκετ).
Θα μεγαλωσει ο ΠΑΟ στο Ελληνικο και αφηστε τους συναισθηματισμους Wink

Οι Δημαρχοι της περιοχης αντιδρουν για να <<προστατεψουν>> τα μαγαζια της περιοχης και την δικη του οικονομα γιατι δεν υπαρχει ουτε παρκο ουτε σχεδιο ουτε τιποτα που να στεκουν αυτα που λενε ,το μονο που υπηρχε μεχρι πριν 4 χρονια ηταν ενα αεροδρομιο με θορυβο,πολυκοσμια και ρυπανση 24ωρες το 24ωρο και μια εξαγγελια για Μιτροπολιτικο παρκο που δεν ακυρωνει να γινει και ενα γηπεδο εκει.
Και ας μας πουν οι δημαρχοι γιατι προτειμουν τα σπιτια στο Ελληνικοπου θα επιβαρηνει την παραλιακη περισσοτερο σε ωρες αιχμης παρα ενα γηπεδο που να ειναι συμβολο της περιοχης και θα φερνει κοσμο καθε Κυριακη και καποιες Τριτες-Τεταρτες ή Πεμπτες Wink .


Last edited by OMF on Thu Dec 23, 2004 12:49 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
ioannis31
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 18 Feb 2004
Posts: 762
Location: Suburbia

PostPosted: Thu Dec 23, 2004 12:46 pm    Post subject: Reply with quote

@K

Είσαι συνοπτικός και σαφέστατος.

@soul13

Η πραγματικότητα είναι πάντοτε μία. Η αντίληψή της από τον κάθε ένα μας είναι ξεχωριστή επειδή ο κάθε ένας επιλέγει ενίοτε να την αντιλαμβάνεται όπως του αρέσει και όχι όπως είναι. Και σε παρακαλώ, ξεκόλλησε από την εμμονή σου να βλέπεις παντού εχθρούς και να επαναλαμβάνεις μία ατέρμονη και κουραστική αναγραφή συνθημάτων και smilies.

Για να κλείσω λοιπόν και τη δική μου παρέμβαση στο θέμα αυτό να αναφέρω τα σενάρια για την περιοχή Γουδή:

1. Γήπεδο ~35.000 με εμπορικές χρήσεις εκτεταμένες αντίστοιχες του Καραϊσκάκη: Θα δεχτεί προσφυγή στο Σ.τ.Ε. στο πιτς-φυτίλι και το Σ.τ.Ε. θα δικαιώσει τους προσφεύγοντες.

2. Γήπεδο ~35.000 με ελάχιστες εμπορικές χρήσεις (<1.000μ2). Θα δεχτεί προσφυγή στο Σ.τ.Ε. στο πιτς-φυτίλι αλλά είναι αβέβαιη η απόφαση του Σ.τ.Ε.

3. Γήπεδο ~35.000 (ίσως και λίγο μεγαλύτερο). Απλά γήπεδο. Καμμία εμπορική χρήση. Και πάλι μάλλον θα δεχτεί προσφυγή, αλλά το πιο πιθανό είναι ότι το Σ.τ.Ε. θα την απορρίψει λόγω του ότι η χρήση εντάσσεται στις αθλητικές δραστηριότητες που επιτρέπονται από το αυστηρότατο διάταγμα προστασίας του Υμηττού.

Σημαντικό ρόλο θα αποτελέσει και το πώς η Κυβέρνηση θα νομοθετήσει για την περίπτωση του γηπέδου. Όπως είχα γράψει πριν, υπάρχουν τρεις επιλογές: Νόμος, Προεδρικό Διάταγμα και Υπουργική Απόφαση. Ας δούμε το τί προβλέπεται για κάθε ένα από αυτά:
1. Νόμος. Ψηφίζεται από το Ελληνικό Κοινοβούλιο. Υπόκειται σε προσφυγή στο Σ.τ.Ε. όμως η διαδικασία εκδίκασής του είναι χρονοβόρα λόγω του ότι αρχικά εξετάζεται από το αρμοδιο τμήμα και στη συνέχεια στην ολομέλεια. Στην περίπτωση των έργων των Ολυμπιακών Αγώνων, υπάρχει βεβαίως το παράδειγμα του Χωριού Τύπου του Λάτση, οπου η Κυβέρνηση αγνόησε δύο (2) αποφάσεις του Σ.τ.Ε. που απέρριπταν (Νόμο και Υπουργική απόφαση για) τη χωροθέτηση, τις χρήσεις και τους όρους δόμησης για την κατασκευή του χωριού. Τα νομικά προβλήματα όμως για τον Λάτση παραμένουν, παρ' όλο που η κατασκευή ολοκληρώνεται.

2. Προεδρικό Διάταγμα. Υπογράφεται από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προερχόμενο από τους συναρμόδιους Υπουργούς και με προληπτικό έλεγχο από το Σ.τ.Ε. Υπόκειται μεν σε προσφυγή, αλλά εφόσον το Σ.τ.Ε. το έχει ήδη ελέγξει προληπτικά δεν είναι εύκολο να σταθεί προσφυγή. Ο χρόνος εκδίκασης εξαρτάται από την περίπτωση.

3. Υπουργική Απόφαση. Υπογράφεται από τον αρμόδιο Υπουργό. Υπόκειται σε προσφυγή, η οποία συνήθως εκδικάζεται γρήγορα.
.
.
.

Για χάριν της συζήτησης να σας βάλω και ένα θεματάκι ακόμη. Ο χώρος του παλαιού αεροδρομίου στο Ελληνικό δεν ήταν δημόσια έκταση. Στην περιοχή αυτή υπήρχε μία πρότυπη κηπούπολη (α-λά-Φιλοθέη) και για τις ανάγκες κατασκευής του αεροδρομίου έγιναν εκτεταμένες απαλλοτριώσεις από το 1939 και μετά. (Δείτε και την αεροφωτογραφία του 1937, http://www.minenv.gr/hellenikon-competition/oa/gr/images/map8b_airphoto.jpg ). Η αναγκαστική απαλλοτρίωση για λόγους δημοσίου συμφέροντος γίνεται με απόλυτη τεκμηρίωση από πλευράς του Ελληνικου Δημοσίου και για συγκεκριμένο σκοπό.

Από την ημέρα που έπαυσε λοιπόν να λειτουργεί το Αεροδρόμιο (απόφαση Υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών με αριθμό 23776-ΦΕΚ 778Β/2002 περί Κατάργησης του Κρατικού Αερολιμένα Αθηνών), έχω την πληροφορία ότι προσέφυγαν στο Σ.τ.Ε. (νά το πάλι μπροστά μας) οι ιδιοκτήτες και οι κληρονόμοι των εκτάσεων που είχαν απαλλοτριωθεί, με σκοπό την ανάκληση της απαλλοτρίωσης και της επιστροφής σε αυτούς των ιδιοκτησιών τους. Η απόφαση του Δ τμήματος του Σ.τ.Ε. εκκρεμεί ακόμη, από όσα γνωρίζω, αλλά έχει διαφανεί ότι δεν θα πρέπει να αποκλειστεί η δικαίωση των παλαιών ιδιοκτητών! Υπάρχει και μία ανακοίνωση του Συλλόγου Ιδιοκτητών Απαλλοτριωθέντων Κτημάτων Αεροδρομίου Ελληνικού στη διεύθυνση http://www.dimosellinikou.gr/news_detailed.php?mtype=&cmsid=216 .

Ήδη σε σχετικά παρόμοια περίπτωση (Αλυκές Αναβύσσου) όπου το Ελληνικό Δημόσιο είχε απαλλοτριώσει έκταση 1.300 στρεμμάτων το 1971 υπέρ του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, τόσο το Δ τμήμα όσο και η Ολομέλεια του Σ.τ.Ε. δικαίωσαν τους προσφεύγοντες ιδιοκτήτες ότι από την ημερομηνία της απαλλοτρίωσης πέρασε υπερβολικά μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να γίνει τίποτε. Η περίπτωση δεν είναι ίδια, όμως δείχνει κάτι.

Αυτά και εάν υπάρχει κάτι θα επανέλθω...
Back to top
View user's profile Send private message
GEORGE
Senior Member
Senior Member


Joined: 28 May 2004
Posts: 466
Location: GLYFADA/ATHENS

PostPosted: Thu Dec 23, 2004 12:50 pm    Post subject: Reply with quote

h η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ οτι και εγω προτιμω Ελληνικο μονο και μονο για τις δυνατοτητες που δινει στην περεταιρω εξελιξη του συλογου μας.
Αν το δουμε μακροπροθεσμα θα πειστουμε ολοι για την καταληλοτητα του Ελληνικου.
Back to top
View user's profile Send private message
ael
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 15 Feb 2004
Posts: 1854
Location: πινω Λουμιδη.ΚΟΥΠΑτο...

PostPosted: Thu Dec 23, 2004 1:00 pm    Post subject: Reply with quote

aplws na epivevaiwsw thn plhroforia tou giannh sxetika me thn prosfygh twn idiokthtwn kai klhronomwn twn ektasewn tou ellhnikou.anaferthike xthes apo to sport-fm.gia ta ypoloipa nomizw pws einai safestatos...
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
P.A.O.
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3545
Location: GATE 13 - SINCE 1966

PostPosted: Thu Dec 23, 2004 1:35 pm    Post subject: Reply with quote

Τα πολλα λογια ειναι φτωχεια Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad ...

Η απαιτηση μας ειναι ...

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
SOUL_13
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 28 Apr 2004
Posts: 722
Location: Birmingham-UK

PostPosted: Thu Dec 23, 2004 1:37 pm    Post subject: Reply with quote

To kako me auth thn upothesh einai oti kaneis den kserei ta facts kai milaei gia to poso tha einai to ghpedo ama paei goudi poso ama einai Ellhniko kai tis eborikes xriseis tha exei.....

Arxisame to vradi triths me dimosiografous na lene oti den borei na ginei to gipedo panw apo 35000 meta pigame stis 30000 kai ftasame stis 25000 se ligo na mas poune oti se 75 stremata pou einai h mia ektash kai se 50 h allh den borei na ginei ghpedo.

To provlhma einai oti exei uparksei mia sunexomenh propaganda apo sugekrimenous dhmosiografous oi opoioi parousiazoun upotheseis pou dhmiourgithikan mesa se ena vrady. Ektos an kapoios apo esas eixe akousei ta idia pragrama kai poio prin...otan o Vardinogiannhs evgaine mia pmera prin kai elege pame gia Goudi......kai na mou apadisete enas enas eiste toso ma toso afelhs??????

Kai edw anaferwmai stou filathlous tou PANATHINAIKOY KAI MONO-KLEISTE TA AYTIA SAS. Gia tous allous filathlous na sou pw file den mou kaigetai karfi oi Filathloi tou Panathinaikou tha apofasisoun pou tha ginei to gipedo.

As proxwrisoume se kapoia stoixeia:
Sumvoulio Epikratias

Tithete prosfigh apo ton Dhmo zwgrafou h papagou ama o Panathinaikos paei sthn Ektash 75 strematwn tou Goudiou pou anhkh se kapoion apo autous tous Dimous.
Den tithetai prosfugh apo tous idious dhmous ama ginei ston Deutero xwro pou proteinete sto Goudi (50str) giati anhkei ston Dhmo Athinaiwn pou sumfwnei me to ktisimo. (swsto h lathos???)

Ioannis31: Mou aneferes oles tis periptwseis prosfughs sto epikratias kai se kathe periptwsh ta erga OLOKLHRWTHIKAN eite sthn Olumpiada, eite sto Ellhniko, eite stnn periptwsh xwrio tupou tou Latsh. Auto file mou san PANATHINAIKO MOU FTANEI...giati shmainei toti to ghmpedo den kundineuei apo ton Epikratias. Ara san epixeirhma den stekei.

Auto pou mou kanei edipwsh einai oti ta idia atoma pou to kalokairi mou htane enadiwn olwn autwn pou kanane prosfuges, mou ginane uperaspites tou Epikratias. Kai epeidh h ebathia gia diaforous logous einai emfaneis kalo tha htane na min ksanagrafane sto topic gia ena thema pou afora ton kosmo tou PANATHINAIKOU KAI MONO.

Akoma erxesai kai mou anafereis authereta xwritikothtes xwris na exei vgei tipota episima apo thn PAE stis opoies kaneis kai ena megalo lathos. Sumfona me ton Souflia sto deipno tou me dhmosigrafous ama ginei sto Goudi tha borei na exei isaksies tou Karaiskaki (oi OPOIES DEN EINAI EKTETAMENES)-EKTETAMENES EINAI AUTES POU THELEI NA KANEI STO ELLHNIKO O VARDINOGIANNHS KAI OI OPOIES PERILAMVANOUN CINEMA EBORIKA KEDRA KAI ALLA...

Loipon gia na teleiwnw to provlhma den einai opws to parousiazoun. Alla etsi akrivws opws to anaferw egw parakatw:

Dialegoume GOUDI kai kanoume ena gipedo STO TOYLAXISTO ISO ME TO KARAISKAKI alla menoume sthn vash mas kratodas ton Panathianaiko enwmenw.

H pame ellhniko se ena gipedo eboriko kedro to opoio tha prosferei 30-40% h oso tha einai parapanw esoda diaspodas ton Panathinaiko kai allazodas thn istoria tou me katastrofikes kata thn gnwmh mou pada sunepies....
Back to top
View user's profile Send private message
ioannis31
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 18 Feb 2004
Posts: 762
Location: Suburbia

PostPosted: Thu Dec 23, 2004 3:13 pm    Post subject: Reply with quote

@Soul 13

Η προπαγάνδα(sic) όπως λες με περισσή ευκολία, έχει ξεκινήσει από το 1977 και αφορά την παραχώρηση, με νόμο του Ελληνικού Κράτους έκτασης 965 στρεμμάτων για τη δημιουργία του Μητροπολιτικού Πάρκου στην περιοχή Γουδή. Υπάρχει μία μελέτη του Ε.Μ. Πολυτεχνείου που έγινε με ανάθεση από το ΥΠΕΧΩΔΕ το 1995 και που αποσαφηνίζει το χαρακτήρα και τις χρήσεις του Πάρκου αυτού.

Για το εάν οι φίλαθλοι (sic) του Παναθηναϊκού θα αποφασίσουν το πού θα γίνει το γήπεδο, επίτρεψέ μου να μειδιάσω ελαφρά. Έτσι (δεν) είναι αν έτσι νομίζετε.

Προσφυγή στο Σ.τ.Ε. μπορεί να κάνει ο κάθε πολίτης, μεμονωμένα, μαζί με άλλους, με φορείς κλπ κλπ. Άρα στο σωστό ή λάθος που θέτεις... ΛΑΘΟΣ.

Για τα έργα της Ολυμπιάδας τα οποία είχαν εμφανή προβλήματα αντισυνταγματικότητας (κυρίως με το άρθρο 24 του Συντάγματος), υπήρξε μία άτυπη ανακωχή μεταξύ Κυβέρνησης και Σ.τ.Ε. λόγω του ειδικού εθνικού συμφέροντος. Και πάλι όμως το Σ.τ.Ε. δεν δίστασε να δικαιώσει κατοίκους για την περίπτωση Λάτση και να ζητήσει τη συμμόρφωση της Διοίκησης στις αποφάσεις του. Εάν νομίζεις ότι το ζήτημα του γηπέδου μίας ποδοσφαιρικής ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ είναι εθνικό ζήτημα, τότε πάλι υπάρχει θέμα αντίληψης της πραγματικότητας.

Στο ποιος και τί θα γράφει στο topic αυτό, δεν έχεις κανένα απολύτως λόγο να επέμβεις, ή εάν νομίζεις ότι με αυτό περνάς κάποιο μήνυμα απατάσαι.

Καλή νύχτα...

ΥΓ. Εάν οι mods το κρίνουν σκόπιμο, μπορώ να σταματήσω την αρθρογραφία για το συγκεκριμένο θέμα.

ΥΓ2. Για να είμαι απολύτως ξεκάθαρος ως προς την άποψή μου για το γήπεδο του ΠΑΟ. Θεωρώ τη λύση της έκτασης πίσω από το Υπουργείο Δημοσίας Τάξης ιδανική για την ιστορία του ΠΑΟ αλλά και κατάλληλη να υποδεχθεί γήπεδο με χρήσεις α-λα-Καραϊσκάκη και σχετικά ισχυρή ώστε να σταθεί απέναντι σε προσφυγή στο Σ.τ.Ε. καθότι δεν θίγει τον πυρήνα του Μητροπολιτικού Πάρκου και έχει αξιοπρεπείς προσβάσεις. Η λύση όμως του Ελληνικού είναι σαφώς πιο μεγαλόπνοη από πλευράς προοπτικών και εσόδων. Άλλωστε από τα προσδοκόμενα έσοδα θα εξαρτηθεί και ο βαθμός χρηματοδότησης από ιδιωτική τράπεζα, αλλά και η μελλοντική δυναμική του συλλόγου. Picture this: Πρόσβαση με μετρό το 2009~10, πρόσβαση σε Αεροδρόμιο και Προπονητικό Κέντρο Παιανίας το 2010~12 με την νέα Σήραγγα Υμηττού σε 15' και ένα τεράστιο Πάρκο Ελληνικού μπροστά με τις όποιες εμπορικές, οικιστικές ή περιβαλλοντικές χρήσεις να απλώνεται. Στην περίπτωση της περιοχής Γουδή μιλάει η καρδιά και το παρελθόν. Στην περίπτωση του Ελληνικού το μυαλό και το μέλλον.
Back to top
View user's profile Send private message
KoKa
Junior Member
Junior Member


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 133

PostPosted: Thu Dec 23, 2004 3:13 pm    Post subject: Reply with quote

1. Λάθος, ο χώρος στο πάρκο Γουδή προστατεύεται απο ειδική νομοθεσία. Όχι τη γενικότερη πολεοδομική που περιβάλει τον Δ. Αθηναίων.

2. Προσφυγή μπορεί να κάνει και η κυρα Μαρία της απέναντι πολυκατοικίας, όχι απαραίτητα ολοκληρός ο Δήμος ή ο Δήμος σαν επίσημος φορέας.

3. Τα έργα για το Γήπεδο της ΑΕΚ σταμάτησαν από το ΣτΕ, και πόσο μάλλον τώρα που δεν μας πιέζει καμία ολυμπιάδα τι έχει να γίνει από προσφυγές....χαμός! Δεν είναι ολυμπιακό έργο βλέπεις να συνεχιστεί "και μετά βλέπουμε"

Προσωπικά, η χωρητικότητα να σου πω την αλήθεια δε με νοιάζει και πολύ.

Αυτό που με νοιάζει είναι να μπορέσει η ΠΑΕ να έχει περισσότερα έσοδα ώστε να μπορέσω εγώ ο φίλαθλος, να βλέπω καλύτερες μετεγγραφές και μπάλα.

Και άσε τους δημοσιογράφους που λες κλπ. ευκαιρία για σενάρια βρήκαν και κάθεσαι και ασχολείσαι.
Έσυ το βλέπεις "οπαδικά" και λες γουδί. Οι απλοί παναθηναϊκοί φίλαθλοι που δεν γουστάρουν να βρεθεί μια λύση τώρα που έχουμε την ευκαιρία, στην αρπαχτή και για χάρη της Θ13 που τους έχει καρφωθεί το Γουδί, άσε μας να το βλέπουμε πιο ώριμα. Ο Παναθηνϊκός δεν είναι μόνο γκύζη και αμπελόκηποι......Ζούμε στην επόχη του marketing και επαναλαμβάνω άλλων target group
Back to top
View user's profile Send private message
wizard
Senior Member
Senior Member


Joined: 30 Apr 2004
Posts: 468
Location: Athens & UK

PostPosted: Thu Dec 23, 2004 4:03 pm    Post subject: Reply with quote

Εγώ έχω καταλάβει πως όλοι όσοι μένουν στα νότια θέλουν με χίλια Ελληνικό για να είναι κοντά.. Ας αγνοήσουμε το θέμα της πρόσβασης φιλάθων από πιο βόρειες περιοχές αλλά την ιστορία της ομάδας τη σέβεται κανείς;
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Agamemnon_
New Member
New Member


Joined: 11 Sep 2004
Posts: 62

PostPosted: Thu Dec 23, 2004 4:37 pm    Post subject: Reply with quote

AN kai Panathinaikos apo ta genofasia mou exw varethei ayth th syzhthsh re paidia ELEOS. Egw psifizw Ellhniko giati thelw to ghpedo mas na einai TOP OF THEM ALL katalavate thelw 50000 kai oles tis aneseis gamw thn trela mou mesa.

Ena ghpedo me 33000 theseis an kanei gia esas dikos sas problhma alla mou ti dinei poy akoma kai ayth h fasaria kanei thn anagersh tou ghpedou mas provlhmatikh. Les re gamwto kai kapoioi den theloun to kalo ths omadas.

Telika EIMASTE ELLHNES KAI TO MIKROVIO TOY ALLHLOSPARAGMO DEN PROKEITE NA FYGEI.

ELLHNIKO KAI TA MIALA STA KAGELA.
Back to top
View user's profile Send private message
OMF
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 1961

PostPosted: Thu Dec 23, 2004 4:56 pm    Post subject: Reply with quote

wizard wrote:
Εγώ έχω καταλάβει πως όλοι όσοι μένουν στα νότια θέλουν με χίλια Ελληνικό για να είναι κοντά.. Ας αγνοήσουμε το θέμα της πρόσβασης φιλάθων από πιο βόρειες περιοχές αλλά την ιστορία της ομάδας τη σέβεται κανείς;


To Ελληνικο το θελουν οι φιλαθλοι Ν.Π. (Νοτιων Προαστιων ή ΝεοΠλουτοι αλλιως Wink ) του ΠΑΟ και οχι μονο γιατι γνωριζουν τη περιοχη και ξερουν τη δυναμικη θα ειχε ενα γηπεδο εκει με το κοσμο που πλεον ζει και με την ελειψη πολυχωρων.
Οσο για της περιοχες δεν γινεται ολοι να ειναι ευχαριστημενοι .Οσο επαιζε ο ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ φανταζομαι οτι για τους φιλαθλους των Ν.Π. ηταν μαρκεια και τουμπαλιν .Μην κοιτατε το δεντρο και χανετε το δασος Wink Wink .
Back to top
View user's profile Send private message
SOUL_13
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 28 Apr 2004
Posts: 722
Location: Birmingham-UK

PostPosted: Thu Dec 23, 2004 5:12 pm    Post subject: Reply with quote

Yphrkse atuph sumfwnia gia thn Olumpiada metaksi Sumvouliou ths Epikratias kai Kyuvernishs?????den katalava ti einai to Sumvoulio Epikratias epixeirhsh kai kanei epilogh pote tha proxwrisei kai pote gia to kalo tou kratous den tha proxwrisei mia upothesh???

To Sumvoulio ths epikratias file mou kalos h kakos (opws thes parto) sthn Ellada exei mono diakosmitikh uparksh eidika se periptwseis megalwn sumferodwn ara den uparxei periptwsh na stamatisei kanena ergo ade na to kathisterisei.....

KOKA
2. Προσφυγή μπορεί να κάνει και η κυρα Μαρία της απέναντι πολυκατοικίας, όχι απαραίτητα ολοκληρός ο Δήμος ή ο Δήμος σαν επίσημος φορέας.

h Pithanothtes mias tetoias prosfigeis sto na stamatisei ena ergo einai kuriolektika midamines (alliws file mou ergo den tha ginotane sthn Ellada). Gia na exei estw kai uparktes pithanothtes na stamatisei ena tetoio ergo h prosfigh prepei na ginei apo amesa endiaferomeno forea tou kratous kai o monos amesa endiaferomenos eina8i o dimos athinaiwn.

To oti einai poio eukolo na ginei ghpedo sto Ellhniko einai emfanes auto to opoio diafwnw einai to adunato ths lushs tou Goudiou. Proswpika pisteuw oti oi Vardinogiannides den exoun apofasisei pou tha ginei to Gipedo. Giati to pisteuw auto epidei thewrw oti o Giannakopoulos den tha dexotane na paei sto Badmington. H sunadisei auton to skopo eixe thn deutera ektos ama pisteuetai oti vardinogiannhs kai giannakopoulos mathane tis protheseis ths politias trith meshmeri. H shnadish ths triths me thn politia egine gia na epishmopoihthoune kapoies katastaseis opws kai egine.

H ektash tou Goudiou pou anhkh ston Dhmo athinaiwn einai h prwth epilogh kai giauthn thn ektash dexthke o Giannakopoulos na paei sto Badmington.
O Vardinogiannhs asfalws kai prothmaei ton Elhniko kai giauto amesws meta thn shnadisei vgikan prws ta eksw auta pou vghkan exodas ws vasiko skopo na metrisoun adidraseis. Ama oles autes oi duskolies uphrxan sthn pragmatikothta kai sto metro pou perousiazode (gipedo to polu 25-30000, oxi eborikoi xwroi, xamilos diktis domhseis pou den borei na allaksei???) den tha uphrxe kan h suzhtyhsh gia to Goudi prin akoma thn sunadish, h' pisteuetai oti oi vardinogiannides eixan edelws agnoia gia ola auta ta themata--to pisteuete???

aaa kai kati gia marketing pou eipe enas filos. File exw ptuxio sta oikonomika, master sto marketing kai 6 mines prohpuresia sto marketing department ths CAPITAL ONE sto Nottingham ara pistepse me kserw pola perissotera apo esena gia to thema. To thema omws den einai to marketing to Thema einai h istoria tou PANATHINAIKOU ATHLITIKOU SULOGOU (oxi ths PAE) kai kathe apofash prepei na eksupireth authn akrivws thn idea
Back to top
View user's profile Send private message
P.A.O.
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3545
Location: GATE 13 - SINCE 1966

PostPosted: Thu Dec 23, 2004 5:12 pm    Post subject: Reply with quote

Εχω πολλους φιλους που μενουν στα Νοτια Προαστεια και επιμενουν να γινει το γηπεδο στο ΓΟΥΔΙ !!!
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
KoKa
Junior Member
Junior Member


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 133

PostPosted: Thu Dec 23, 2004 5:31 pm    Post subject: Reply with quote

Arrow SOUL_13 ...ναι καλά! Πιστευείς εσύ ότι ο Βαρδινογιάννης θα χτίσει το γήπεδο με βάση το συναίσθημα; Ό,τι και να φωνάξει ο κόσμος η τσέπη θα επικρατήσει.
Η ιστορία μας και να πάμε στο Ελληνικό δεν αλλάζει.

Αν μπορέσει ο Βαρδινογίαννης να βρει τις εγγυήσεις για εκτεταμένες εμπορικές χρήσεις στο Γουδί, τότε Γουδί! Και γω για εκεί λέω! Αλλά επειδή είναι μάλλον απίθανο να γίνει ποτέ κάτι τέτοιο και το ΣτΕ δεν είναι διακοσμητικό στοιχείο όπως νομίζεις ας ξεμπλέκουμε μια και καλή με το Ελληνικό που ούτε συμβιβαστική λύση είναι ούτε άσχημο σαν ιδέα. Και είναι και πιο συμφέρον για τα οικονομικά του συλλόγου.

Αυτό είναι όλο. Πιο απλά δε γίνεται να περιγραφεί η κατάσταση πιστευώ, οπότε ας φωνάζει ο καθένας όσο θέλει για Γουδί ή Ελληνικό. Η τσέπη και το συμφέρον του Βαρδ. θα μιλήσει και εγώ θα ακολουθήσω την ομάδα ό,τι και να γίνει.

(Ο κυρ Παύλος, είναι ευχαριστημένος με το Γουδί γιατι το παίρνει αντιπαροχή και γλυτώνει τα νοίκια στο ΟΑΚΑ και κάνει και πιο ζεστή έδρα - αν και το ποδόσφαιρο ήταν δίπλα του θα ήταν ακόμα πιο ευχαριστημένος με τις Ευρωπαϊκές Τετάρτες - τα θυμάμαι από το ΟΑΚΑ παλία)
Back to top
View user's profile Send private message
Nikolas
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 23 Mar 2004
Posts: 1068
Location: Άλιμος!

PostPosted: Thu Dec 23, 2004 5:37 pm    Post subject: Reply with quote

Aς γραψω και εγω τι πιστευω για το Γηπεδο της ΠΑΝΑΘΑΣ Very Happy

1.Η καρδια μου λεει Γουδι,η λογικη μου ομως Ελληνικο.Συμφερει μακροπροθεσμα την ομαδα η δημιουργια ενος γηπεδου 40 με 45000 θεσεων σε αυτην τη περιοχη.Σας καταλαβαινω,συντροφοι μου Παναθηναικοι,θελετε γηπεδο στο κεντρο της Αθηνας γιατι εκει ανηκει συναισθηματικα η ομαδα μας..Ομως καταλαβετε το ρε παιδια!!Γηπεδο στο Γουδι στην καλυτερη περιπτωση δεν βλεπουμε ουτε σε 5 χρονια...Και μην παραμυθιαζεστε και λετε οτι θα λαδωσει ο Βαρδινογιαννης , θα βαλει τα μεσα της η Κυβερνηση και ολα θα κυλησουν ομαλα!!ΑΥΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!

2.Οσοι λετε οτι το γηπεδο στο Ελληνικο θα ειναι ταφοπλακα για το μελλον της ομαδας μας και οτι δεν θα ξανασχοληθειτε με τον ΠΑΟ κτλ κτλ,ειμαι 100% σιγουρος οτι θα αλλαξετε αποψη μολις το ονειρο μας αρχιζει και παιρνει σαρκα και οστα..Δηλαδη θα βλεπετε να φτιαχνεται ενα υπερσυγχρονο γηπεδο για την ομαδα μας και εσεις θα μενετε απαθεις;;;Δεν θα την ενισχυεται στους εντος εδρας αγωνες της;;Δεν θα αγορασετε διαρκειας;;Οπως και να εχει παντως το νεο γηπεδο θα μαζευει τουλαχιστον διπλασιο κοσμο αποσο μαζευει τωρα η Λεωφορος.(10000 Arrow 20.000) Twisted Evil .Οριστε ρε παιδια,η λεωφορος στο κεντρο της Αθηνας δεν ειναι;;Διπλα σας δεν ειναι;;;Γιατι δεν πατε ομως;;; Twisted Evil

3.Στο Ελληνικο οι χωροι παρκινγκ θα ειναι τεραστιοι.Θα μπορει παρα πολυς κοσμος να πηγαινει με το αυτοκινητο του.Η αποσταση απο το κεντρο για το Ελληνικο σε απογευματα Τεταρτης ή Κυριακης(μερες που θα παιζουμε τα ματς)δεν θα ξεπερνα τα 45 λεπτα.Χρονος σχετικα ικανοποιητικος και χρονος που δεν θα αποθαρρυνει εναν φιλαθλο του Κεντρου ή των Βορειων προαστειων να ερθει στο γηπεδο.Λετε πολλοι πως θα ξεκινησει ενας φιλος του ΠΑΟ απο τα Β.Π να παει στο γηπεδο.Και εγω θα του πω εγω πως ξεκιναγα απο τα Νοτια προαστεια να παω στα Βορεια(ΟΑΚΑ)και σε εποχες μαλιστα οπου οι συγκοινωνιες ηταν αισχρες;;Πηγαινα γιατι γουσταρα να δω την ομαδα μου.Δεν με ενοιαζε ποση ωρα θα κανω.Παντως στα Ν.Π οι Παναθηναικοι ειναι πολλοι,παρα πολλοι.Γενικα οι περιοχες που ειναι κοντα στο Ελληνικο(Καλλιθεα,Γλυφαδα,Αλιμος,Π.Φαληρο,Δαφνη,Αγ.Δημητριος,Ν.Σμυρνη)δεν ειναι ικανες απο μονες τους να μαζεψουν ενα μεγαλο πληθος παναθηναικων;;;

4.Γηπεδο στο Ελληνικο σημαινει εσοδα ,πολλα εσοδα.Εσοδα στο ποδοσφαιρο σημαινει δυναμη.Φανταστειτε ποσο μεταβαλλει τα οικονομικα δεδομενα ενος συλλογου,ενα ιδιοκτητο γηπεδο 45000,με εσοδα απο διαρκειας,απο απλα εισιτηρια,απο κινηματογραφους,καφετεριες κτλ κτ.Αυτο σημαινει οτι θα βλεπουμε καλυτερους ποδοσφαιριστες στην ομαδα μας,που αυτο σημαινει πρωταθληματα,καλες πορειες στην ΕΥρωπη κτλ

5.Για μενα η κινηση ματ που πρεπει να κανει ο Βρδινογιαννης ειναι το να επιδιωξει συναντηση με ολους τους οργανωμενους οπαδους του ΠΑΟ.Να τους εξηγησει με επιχειρηματα,ηρεμα και αποφασιστικα τι συμφερει τον συλλογο.Να προβαλλουν και αυτοι τις αντιρρησεις τους και να γινει μια εποικοδομητικη συζητηση

6.Αν ο ΠΑΟ δεχθει να γινει το γηπεδο στο Ελληνικο πρεπει να επιδιωξει γραπτη συμφωνια με το ΥΠΕΧΩΔΕ οτι θα προχωρησει το γρηγοροτερο δυνατο σε διαγωνισμο για επεκταση του μετρο στο Ελληνικο.Εχει τεραστια σημασια η κατασκευη ενος τετοιου σταθμου.Η αποσταση κεντρου-Ελληνικο θα ειναι το πολυ 25',κατι που σημαινει οτι η ομαδα δεν χανει με τιποτα την ιστορικη της συνδεση με την ΑΘηνα

7.Οι αλλες ομαδες που εχουν αποφασισει να κανουν γηπεδα εξω απο την περιοχη που ειναι ιστορικα συνδεδεμενες , ειναι κοροιδα;;Ή δεν εχουν ιδεα απο μαρκετινγκ;;

ΤΕΛΟΣ , ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΥΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΜΕΝΩ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ!!
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
SOUL_13
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 28 Apr 2004
Posts: 722
Location: Birmingham-UK

PostPosted: Thu Dec 23, 2004 5:42 pm    Post subject: Reply with quote

Loipon na kai mia epivevaiwsh gia na min mele oti ta vgazw ap oto mualo mou: Arthro Stelios Markakhs

Τι θα σημαίνουν αυτές οι αντιρρήσεις -δικαιολογημένες ή αδικαιολόγητες, υπερβολικές ή όχι, για το θεαθήναι ή επί της ουσίας; Θα σημαίνουν απλώς και μόνο ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ στην υλοποίηση του έργου και ΤΙΠΟΤΕ άλλο. Να ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ την ανέγερση του γηπέδου αργά ή γρήγορα όμως κατά πάσα βεβαιότητα ΔΕΝ μπορούν. ΟΥΤΕ καν ΑΛΛΑΓΗ στους συντελεστές δόμησης ή στις εμπορικές χρήσεις μπορούν, πιθανότατα, να συνεπάγονται -όπως συνέβη με την υπόθεση της (και ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΗΣ και ΕΝΤΟΣ των ορίων κάποιου δήμου) Νέας Φιλαδέλφειας.

Από τη στιγμή που οι εκτάσεις στο Γουδί ή στο Ελληνικό ΔΕΝ ανήκουν σε κάποιο δήμο απ’ όσους προβάλλουν ενστάσεις, το ζήτημα είναι απλό: δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ θεσμοθετημένος κανόνας, κανένα προηγούμενο ΕΘΙΜΙΚΟΥ δικαίου, κανένα ΝΟΜΙΚΟ έρεισμα που να απαγορεύει την ανέγερση ενός γηπέδου ή ενός ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ άλλου οικοδομήματος σε ΔΗΜΟΣΙΑ γη που θα παραχωρηθεί με νόμο του κράτους γι’ αυτόν το συγκεκριμένο σκοπό. Οι… ανήσυχοι «όμοροι» ή «περιβάλλοντες την περιοχή» δήμοι μπορούν να ανησυχούν όσο θέλουν. Αλλά να στοιχειοθετήσουν με ακλόνητο τρόπο ΕΝΝΟΜΟ συμφέρον για τη μη ανέγερση του γηπέδου είναι από δύσκολο έως αδύνατο.

Με άλλα λόγια: ακόμη κι αν το κράτος ήθελε να φτιαχτεί στο Γουδί ή στο Ελληνικό όχι γήπεδο, αλλά έως και… εργοστάσιο επεξεργασίας ΤΟΞΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ και ΠΑΛΙ, απολύτως ΤΙΠΟΤΕ δεν θα μπορούσαν να κάνουν για να το εμποδίσουν επί της ουσίας οι γειτονικοί δήμοι. Μόνο να το ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΝ προσφεύγοντας στη δικαιοσύνη μπορούν και, όπως φαίνεται, ενδεχομένως θα κάνουν τώρα, σε μια προσπάθεια να κερδίσουν ίσως όχι τη νομική μάχη, αλλά τη συμπάθεια κάποιων από τους ψηφοφόρους τους. Αυτό, λοιπόν, είναι το ένα κρατούμενο: η πιθανή καθυστέρηση, όπως δείχνουν τα πράγματα, ΟΠΟΙΑ (!) κι αν είναι η επιλογή. (Τα υπόλοιπα αύριο…).
Back to top
View user's profile Send private message
exitmusician
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 2456
Location: Athina, Hellas

PostPosted: Thu Dec 23, 2004 5:47 pm    Post subject: Reply with quote

Περισσότερο ως κρυφή επιθυμία μου φαίνεται αυτό το άρθρο παρά ως επιβεβαίωση. Δεν διαθέτει επιχειρήματα, δεν βασίζεται σε καμία νομοθετική διάταξη, δεν αναφέρει ύπαρξη παρόμοιων υποθέσεων στο παρελθόν. Απλώς μας λέει αυτό που θέλει να πιστεύει ο αρθρογράφος, ο οποίος διακρίνεται για την απολυτότητά του (βλέπε τις εκφράσεις του - σιγά μην μπορεί το κράτος να φτιάξει και διαστημικό σταθμό στο Γουδί - και πόσες φορές χρησιμοποιεί ΚΕΦΑΛΑΙΑ για να τονίσει την, κατ' αυτόν, ορθότητα των λεγομένων του). Δεν αντιλέγω ότι μπορεί να είναι έτσι όπως τα λέει, αλλά και από την άλλη δεν μπορώ να πειστώ από αυτό το άρθρο.

Last edited by exitmusician on Thu Dec 23, 2004 5:55 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
P.A.O.
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3545
Location: GATE 13 - SINCE 1966

PostPosted: Thu Dec 23, 2004 5:47 pm    Post subject: Reply with quote

Quote:
ΤΕΛΟΣ , ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΥΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΜΕΝΩ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ!!


Ουστ σιγα μη το πιστεψω Laughing
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
SOUL_13
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 28 Apr 2004
Posts: 722
Location: Birmingham-UK

PostPosted: Thu Dec 23, 2004 5:58 pm    Post subject: Reply with quote

File mou o Markakis einai egritos dhmosiografos kai oti leei einai apotelesma ereunas....apo thn allh esu den exw dei na mou parousiazeis tipota apodikseis gia to aditheto sthrizomenos se stoixeia kai prohgoumenes upotheseis....
Back to top
View user's profile Send private message
exitmusician
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 2456
Location: Athina, Hellas

PostPosted: Thu Dec 23, 2004 7:00 pm    Post subject: Reply with quote

Βλέπε post του ioannis31. Σχετικά με το άρθρο του Μαρκάκη, αν τα αποτελέσματα έρευνας παρουσιάζονται από αυτό το κείμενο, το οποίο θα μπορούσε να έχει γράψει οποιοσδήποτε άσχετος με το θέμα, τότε είμαστε όλοι εν δυνάμει ερευνητές χωρίς να έχουμε ιδέα για το τι ερευνούμε.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
KoKa
Junior Member
Junior Member


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 133

PostPosted: Thu Dec 23, 2004 7:22 pm    Post subject: Reply with quote

Και κάτι ακόμα για το μετρό:

...Σύμφωνα με την Αττικό Μετρό, η δημοπράτιση του κοματιού "Αλ. Παναγούλης - Ελληνικό" θα γίνει στις αρχές του 2005 γιατι μια νέα μελέτη έδειξε πως το κομάτι μπορεί να κατασκευαστεί ολόκληρο υπόγεια και όχι υπέργεια με μικρή διαφορά στο κόστος προς τα κάτω. Επίσης η παράδοση του έργου θα γίνει μέσα στο 2009 ώστε να συμβαδίζει με τις χρηματοδοτήσεις της Ε.Ε.

Άρα λογικό να σκεφτεί κανείς ότι αν το γήπεδο οριστικοποιηθεί πριν από το μετρό, οι μελετητές θα συμπεριλάβουν το γήπεδο σαν στοιχείο για τη χάραξη της γραμμής και τη τοποθέτηση των σταθμών.

Για το Γουδί η απόσταση από τον σταθμό "Κατεχάκη" είναι στο περπατητό γύρω στα 20 με 30 λεπτά, άρα μάλλον αποθαρυντική προσέγγιση για ΜΜΜ
Back to top
View user's profile Send private message
wizard
Senior Member
Senior Member


Joined: 30 Apr 2004
Posts: 468
Location: Athens & UK

PostPosted: Thu Dec 23, 2004 7:24 pm    Post subject: Reply with quote

Οποιος είναι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ξέρει που πρέπει να γίνει το γήπεδο. Οι ψευτοπροφάσεις περί μάρκετινγκ κτλ είναι για εσωτερική κατανάλωση..

Αν είναι μάγκας ο Τζίγκερ ας πουλήσει το όνομα του γηπέδου για 10-20 χρόνια.. Εδώ η Αρσεναλ κάνει πανάκριβη γηπεδάρα και για να καλύψει μέρος των εξόδων έκανε αυτό που είπα. Οπως έγινε και στο LTU Arena..
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
wizard
Senior Member
Senior Member


Joined: 30 Apr 2004
Posts: 468
Location: Athens & UK

PostPosted: Thu Dec 23, 2004 7:26 pm    Post subject: Reply with quote

KoKa wrote:

Για το Γουδί η απόσταση από τον σταθμό "Κατεχάκη" είναι στο περπατητό γύρω στα 20 με 30 λεπτά, άρα μάλλον αποθαρυντική προσέγγιση για ΜΜΜ


Shocked Ναι με πατερίτσες ίσως και να ναι 30 λεπτά...
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Giorgos
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 24 Mar 2004
Posts: 1059
Location: Peiraias

PostPosted: Thu Dec 23, 2004 7:56 pm    Post subject: Reply with quote

Εγω δεν θα πάρω θέση γιατι δε με αφορά το θέμα,θα συστεινα ψυχραιμία όμως στους φίλους του Πάο γιατί μου φαίνεται οτι ορισμένοι το'χουν δεί πολύ φανατικά το θέμα,κ είναι πολύ απολυτοι!!
Οπου κ να γίνει ρε παιδιά το σιγουρο είναι οτι θα'ναι καλό για την ομάδα!!Χαρείτε το υπερσύγχρονο γήπεδο,κ τη στιγμή που το όνειρο σας γίνετε σιγά σιγά πραγματικότητα,κ όλα τ'άλλα είναι δευτερεύοντα!Ο Παο δεν είναι καμμια ομάδα γειτονιάς!Εχει φιλαθλους σ'όλη την Ελλαδα!!Κ δεν χαλάει η ιστορία της αμα πάει στο Ελληνικό! Shocked Αθήνα είναι κ εκει!Δεν πάει δα κ στην Ορεστιαδα!!Ημαρτον..
Παντως προσωπικά δεν νομιζω οτι αν πάει στο Ελληνικό θα κάνει κανα γήπεδο 50000!(κ δεν το χρειάζεται κιόλας)Καμμια 40αρια μπορεί..Οπότε αυτό το επιχειρημα για μένα είναι μάλλον άκυρο..

Να ρωτήσω κ κάτι που δεν έχω καταλάβει..(sorry αν έχει απαντηθεί):Οι όροι κατω απ'τους οποίους θα πάρει το χώρο ο Παο είναι γνωστοί??Μιλάμε π.χ. για δανεισμό για κάποια χρόνια,ή θα παίρνει καποιο ποσοστό το κράτος,χαρίζεται,"ανταλλασεται"(sic)με Λεωφόρο??Τί ακριβώς?
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Γήπεδα ποδοσφαίρου All times are GMT + 3 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 39, 40, 41 ... 132, 133, 134  Next
Page 40 of 134

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Web hosting by isol.gr