stadia.gr/forum Forum Index stadia.gr/forum
Εδώ μιλάμε για τα πάντα. Από Καλατράβα μέχρι… Καλομοίρα!
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Ασφάλεια Ολυμπιακών αγώνων!
Goto page 1, 2, 3 ... 18, 19, 20  Next
 
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Ολυμπιακοί Αγώνες
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Mozart
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 2820
Location: Thessaloniki

PostPosted: Fri Mar 12, 2004 10:38 am    Post subject: Ασφάλεια Ολυμπιακών αγώνων! Reply with quote

Ανοίγω αυτό το τόπικ για προφανείς λόγους. Θέλω να πείτε τη γνώμη σας για τις συνθήκες που θα επικρατούν το καλοκαίρι. (Admin και Moderator) αν πιστεύετε ότι το τόπικ θα προκαλέσει ανησυχίες χωρίς λόγο, ευχαρίστως σβήστε το.

Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι με τίποτα δε θα επηρεάσουν τα χτυπήματα αυτά τους αγώνες. Γενικά είμαστε σε μια χώρα, που είναι ασφαλής, με την έννοια ότι ποτέ (ακόμα και σε περιόδους αναταραχών), δε φοβόμαστε να βγούμε έξω στον κόσμο. Η τρομοκρατία αυτό το στόχο και μόνο έχει. Να σου δημιουργήσει αίσθημα ανασφάλειας ότι δε μπορείς να κινηθείς άνετα μέσα στο ίδιο σου το "σπίτι". Δε μπορεί όμως από την άλλη να μη με βάζει σε σκέψεις οποιαδήποτε ενέργεια σαν τη χθεσινή στη Μαδρίτη. Ειδικά αν διαβάζω σήμερα στο μακεδονικό πρακτορείο ειδήσεων(mpa.gr), την εξής είδηση:


Παγιδευμένο τρένο με εκρηκτικά, που θα φόρτωνε προπάνιο στη Θεσσαλονίκη, εξουδετέρωσαν την περασμένη Δευτέρα οι αρχές της Βορείου Ελλάδας.

Όπως αναφέρει σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα», ένας Βούλγαρος ανακρίθηκε και κρατείται, ενώ οι εκτιμήσεις των αστυνομικών στρέφονται στη βαλκανική μαφία. Οι εληνικές αρχές σταμάτησαν τον συρμό στο σταθμό του Στρυμώνα και προχώρησαν σε έρευνα. Κάτω από ένα βαγόνι βρήκαν μικρή ποσότητα εκρηκτικών, έναν ηλεκτρονικό πυροκροτητή και διάφορα άλλα εξαρτήματα, τα οποία όμως δεν ήταν συνδεδεμένα μεταξύ τους και δεν μπορούσαν να εκραγούν.

Την είδηση επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στα ΜΜΕ, ο εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Δημόσιας Τάξης, Λεύτερης Οικονόμου, ο οποίος υπογράμμισε ότι η υπόθεση δεν έχει απολύτως καμία σχέση με τρομοκρατία.

Σύμφωνα με τον κ. Οικονόμου, οι ελληνικές αρχές ενήργησαν άμεσα και αποτελεσματικά και έχουν διερευνήσει την υπόθεση σε βάθος και πρόσθεσε ότι το τρένο, που είχε προορισμό τη Θεσσαλονίκη, ήταν άδειο, αλλά τα εκρηκτικά που περιείχε δεν είχαν την απαιτούμενη συνδεσμολογία για να γίνει η έκρηξη.


Shocked Shocked Rolling Eyes
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
incisiv
Junior Member
Junior Member


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 149
Location: athens

PostPosted: Fri Mar 12, 2004 10:46 am    Post subject: Reply with quote

Για να μην κινδυνολογουμε τα ολυμπιακα εργα φυλασοντε απο την προηγουμενη εβδομαδα απο ιδιωτικη ασφαλεια και σε λιγες μερες και απο την ελληνικη αστυνομια. Very Happy Smile Laughing Exclamation
Back to top
View user's profile Send private message
Ypsilon
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3951
Location: Copenhagen, Denmark

PostPosted: Fri Mar 12, 2004 10:57 am    Post subject: Reply with quote

Δεν αρκεί αυτό, incisiv.
Οι τρομοκράτες πάντα θα βρίσκονται ένα βήμα μπρος από όλες τις αστυνομίες του κόσμου, πολύ απλά γιατί κανείς δεν μπορεί να μπει στο μυαλό τους και να μαντέψει τον επόμενο απίθανο τρόπο με τον οποίο θα δράσουν... Πολύ περισσότερο όταν έχουμε να κάνουμε με φανατισμένους Ισλαμιστές, που δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα να πληρώσουν με την ίδια τη ζωή τους την πράξη τους.

Νομίζω ότι τα μέτρα ασφαλείας της Ελλάδας έχουν περισσότερο αποτρεπτικό χαρακτήρα. Όταν ξέρουν και οι πέτρες σε όλο τον κόσμο ότι η χώρα μας θα είναι φρούριο, είναι φυσικό να αποθαρρύνονται . Εξάλλου δεν είναι στη λογική των τρομοκρατών να χτυπάνε όταν οι άλλοι τους περιμένουν. Πάντα δρουν σε ανύποπτο χρόνο.

Κι εγώ πιστεύω ότι η Ελλάδα δεν κινδυνεύει. Δεν συμμετείχαμε ενεργά στον τελευταίο πόλεμο, έχουμε παραδοσιακά καλές σχέσεις με τους Άραβες, και το πιο βασικό, όλοι ξέρουν ότι η Ελλάδα είναι η πιο αντι-αμερικανόφιλη χώρα στον κόσμο. (Κι εδώ υπερβολικοί όπως πάντα είμαστε βέβαια, αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα).

Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Αρκεί να προσέχουμε πριν τους αγώνες.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Ryu13
Junior Member
Junior Member


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 71

PostPosted: Fri Mar 12, 2004 12:01 pm    Post subject: Reply with quote

to xtipima se olumpiakous den tha exei sxesi me thn ellada...
an ginei pou to apeyxomai tha exei stoxo thn organosi klp klp.kai to leo auto giati akouo px i ellada einai antiamerikanofili kai tetoia.kai poios sas eipe oti tha peiraxoun ellines;;;;
sto monaxo diladi pou egine xtipima peiraxan kana germano...mono tous ebraious.opote ena xtipima einai polu pio poluploki ipothesi.thelo na pisteuo pos oles oi mistikes ipiresies tou kosmou tha sinergastoun gia na pan ola kala...ego na sas po thn alithia pio polu fobamai ta ellinika extremistika stixia (anarxikous,akroaristerousklp) pou idi exoun xekinisei kinitopoihseis enantion ton olumpiakon.
Back to top
View user's profile Send private message
P.A.O.
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3545
Location: GATE 13 - SINCE 1966

PostPosted: Fri Mar 12, 2004 12:10 pm    Post subject: Reply with quote

Ypsilon wrote:
εγώ πιστεύω ότι η Ελλάδα δεν κινδυνεύει.
Δεν συμμετείχαμε ενεργά στον τελευταίο πόλεμο, έχουμε παραδοσιακά καλές σχέσεις με τους Άραβες, και το πιο βασικό, όλοι ξέρουν ότι η Ελλάδα είναι η πιο αντι-αμερικανόφιλη χώρα στον κόσμο.


Ναι ειναι αληθεια αυτα που εγραψες γιατι εχω ενα φιλο μου που ειναι απο Αιγυπτο , ο οποιος μου ειπε οτι οι αραβικες χωρες μας εκτιμουν και μας σεβονται γιατι ειμαστε ειρηνικη χωρα και παντα βοηθαμε τους φτωχους στελνοντας τροφιμα και φαρμακα !
Αυτο ειναι πολυ σημαντικο για την πατριδα μας !!
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Ypsilon
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3951
Location: Copenhagen, Denmark

PostPosted: Fri Mar 12, 2004 12:17 pm    Post subject: Reply with quote

Ryu13, και πάλι δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Από την τρομοκρατική επίθεση του '72 μέχρι σήμερα έχει κυλήσει πολύ νερό στ' αυλάκι, όλα έχουν αλλάξει και η τρομοκρατία έχει παγκοσμιοποιηθεί.
Τότε ήταν πιο "αγνά" τα κίνητρα, αν μου επιτρέπεται να χρησιμοποιήσω αυτήν τη λέξη.
Τώρα όσο πιο πολύ αίμα και νεκρούς έχουμε, τόσο πιο πολύ νομίζουν ότι δικαιώνονται οι φονταμενταλιστές.
Οι Έλληνες μπορεί να μην αποτελούν στόχο, αλλά στα μάτια ενός φανατισμένου η Ελλάδα συμβολίζει τον Δυτικό κόσμο. Δεν στέκεται ούτε στη φιλοσοφία της, ούτε στην ιστορία της, ούτε σε τίποτα από όλα αυτά. Του αρκεί που έχει ένα επιχείρημα για να τολμήσει να κάνει κακό.
Εξάλλου είναι γνωστό το μίσος που έχει ο Λάντεν για την Ελλάδα ακριβώς γι' αυτόν το λόγο, κι αυτό είναι καταγεγραμμένο, είναι κάτι που το έχει πει ο ίδιος και το ξέρουμε από τον καιρό που κυκλοφορούσε ελεύθερος.

Αλλά και πάλι, δεν πρέπει να ανησυχούμε για τους Ολυμπιακούς. Αν ο Λάντεν είναι ζωντανός και επιχειρησιακά μάχιμος, είναι πολύ γάτος για να τολμήσει να κάνει τέτοια ανοησία. Εξάλλου έχει αποδείξει ότι τον ενδιαφέρει το ξεπάστρεμα των κατ' εξοχήν ενόχων για τις επιθέσεις στο Ισλάμ. Και δεν θα πάει να χτυπήσει μια χώρα που ό,τι και να συμβολίζει στα μάτια του, ξέρει πως δεν του φταίει σε τίποτα.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Lord_7
Junior Member
Junior Member


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 193
Location: Glyfada

PostPosted: Fri Mar 12, 2004 12:27 pm    Post subject: Reply with quote

Εγω φοβαμαι αρκετα για τρομοκρατικο κτυπημα για τον λογο οτι οι Ισλαμιστες ή τελος παντων οι τρομοκρατες δεν θα σκεφτουν τις καλες σχεσεις "Ελλαδας - Ανατολης" αλλα το πως θα μπορεσουν να κανουν κακο στους αμερικανους και τους εβραιους αθλητες ή σπονσορες.
Απο την αλλη βεβαια οπως ειπε και ο "Y" ειναι πολυ δυσκολο να κτυπησουν εκει που θα τους περιμενουν κομαντος και αντιτρομοκρατικοι "ραμπο" απο οκτω διαφορετικες χωρες...
Back to top
View user's profile Send private message
OMF
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 1961

PostPosted: Fri Mar 12, 2004 12:54 pm    Post subject: Reply with quote

Τη συνδρομή του ΝΑΤΟ σε θέματα ασφάλειας θα ζητήσει η Αθήνα
εφημεριδα ΕΞΠΡΕΣ

Επίσημο αίτημα των ελληνικών αρχών θα τεθεί στην επικείμενη σύνοδο του ΝΑΤΟ
Την απόφαση να ζητηθεί η συνδρομή του ΝΑΤΟ αναφορικά με θέματα ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων, έχουν λάβει οι αρμόδιες ελληνικές αρχές σε συνεργασία με το υπουργείο Δημόσιας Τάξης. Όπως αποφασίστηκε σε έκτακτη σύσκεψη την Πέμπτη, μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στη Μαδρίτη, υπό τον υπουργό Άμυνας, Σπήλιο Σπηλιωτόπουλο, το αίτημα θα κατατεθεί επισήμως στην επικείμενη σύνοδο του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες.

Στη σύσκεψη αποφασίστηκε ο επανασχεδιασμός και η βελτίωση των μέτρων ασφαλείας των Ολυμπιακών Αγώνων σε συνεργασία με το υπουργείο Δημόσιας Τάξης και η υποβολή επίσημου αιτήματος της Ελλάδας προς τη Βορειοατλαντική Συμμαχία για συνδρομή της Συμμαχίας στην ασφαλή διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων.


Συμφωνω απολυτα αν και ξερω οτι μερικοι με το που ακουνε ΝΑΤΟ βγαζουν σπυρακια .
Καλλητερα να εχουμε μια παναθρωπινη υπευθυνοτιτα παρα αμα συμβει κατι να μας βρηζουν απο το πρωι μεχρι το βραδυ σε ολα τα τηλεοπτικα καναλια του κοσμου.
Μην ξεχναμε οτι ο τουρισμους εχει ασταθμητους παραγοντες και αμα συμβει κατι ασχημα και απο τα 10.000.000τουριστες (αντι να παμε στα 20.000.000) πεσουμε στα 5.000.000 η ακομα λιγοτερο αυτοματος σιμενει οικονομικη καταστροφη και φτωχια για πολλους ανθρωπους κυριως στα νησια που επενδειουν το χειμωνα για να τα πληρωσουν απο τα κερδοι καλοκαιριου.
Απο την αλλη ισως εχει σχεση με τη μαυρη τρυπα των 60.000.000 (αν δεν κανω λαθος το νουμερο) του ΥΠΕΘΑ και ζητησουμε εξοπλισμο τελευταιας τεχνολογιας και εξηδικευμενους χειριστες (για οσους ξερουν τα μισα οπλα που εχουμε παρει απο το ΝΑΤΟ δεν εχουν χειριστες ) .Παντως ο Σπυλιωτοπουλος μηπως το βλεπει σαν πολεμο την ασφαλεια σαν πρωην πιλοτος fandom (αν και εχει πολλες αλλες σπουδαιες σπουδες).
Πρεπει να πουμε ομως οτι τις καλες σχεσεις με τους Αραβες το χρωσταμε σε ενα μονο ανθρωπο το Α. Παπανδρεου (αν και το paidi πηγε στο αλλο ) αλλα δεν νομιζω οτι πλεον οι Αραβες εχουν συναισθηματα και τους νοιαζει μονο ο αριθμος το θυματων.
Back to top
View user's profile Send private message
crs
Senior Member
Senior Member


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 439
Location: A θ ή ν α

PostPosted: Fri Mar 12, 2004 3:15 pm    Post subject: Reply with quote

Προς αναθεώρηση φαίνεται ότι πηγαίνουν τα σχέδια της Ολυμπιακής ασφάλειας, όπως δήλωσε και ο Σπηλιωτόπουλος, ενώ το ΥΠ.ΕΘ.Α. μάλλον θα έχει μεγαλύτερη συμμετοχή στο εγχείρημα. Ελπίζω η Αθήνα τον Αύγουστο να μην είναι μια πόλη υπό στρατιωτική κατοχή. Rolling Eyes
Back to top
View user's profile Send private message
Aquis Granum
Senior Member
Senior Member


Joined: 27 Feb 2004
Posts: 541
Location: Aachen/Germany

PostPosted: Fri Mar 12, 2004 3:39 pm    Post subject: Reply with quote

Ypsilon wrote:
Αλλά και πάλι, δεν πρέπει να ανησυχούμε για τους Ολυμπιακούς. Αν ο Λάντεν είναι ζωντανός και επιχειρησιακά μάχιμος, είναι πολύ γάτος για να τολμήσει να κάνει τέτοια ανοησία. Εξάλλου έχει αποδείξει ότι τον ενδιαφέρει το ξεπάστρεμα των κατ' εξοχήν ενόχων για τις επιθέσεις στο Ισλάμ. Και δεν θα πάει να χτυπήσει μια χώρα που ό,τι και να συμβολίζει στα μάτια του, ξέρει πως δεν του φταίει σε τίποτα.


Πολύ φοβάμαι πως το επιχείρημα σου αυτό δεν στέκει. Και εξηγώ. Πριν από κατι λιγότερο από 1,5 χρόνο (14/10/2002), ένα μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα συγκλόνισε το Μπαλί. Στο χτύπημα αυτό, σκοτώθηκαν 180 και πλέον (στην πλειοψηφία τους Αυστραλοί) τουρίστες. Από τότε το μαγευτικό αυτό νησί έχει καταστραφεί οικονομικά, η φτώχεια έχει φτάσει στο απροχώρητο, όπως και η ανεργία. Δράστης της επίθεσης ήταν μια ομάδα-μέλος της Αλ Κάϊντα.

Και ρωτώ! Τι του εφταιγε η μικρή και φτωχή αυτή χώρα του "κυρίου" Μπιν Λάντεν; Μήπως στόχος του ήταν οι αυστραλοί τουρίστες (θέλοντας να εκδικηθεί για την συμμετοχή Αυστραλών κομμάντος στον πόλεμο του Αυγανιστάν); Επομένως δεν πιστέυω πως θα κάτσει να σκευτεί τόσο πονόψυχα ένας άνθρωπος που έχει ήδη σκοτώσει χιλιάδες αμάχους και αθώους. Δε θέλω να πανικοβάλω κανέναν και ελπίζω πράγματι όλα να πάνε καλά. Πιο πολύ όμως βασίζω την ελπίδα-αισιοδοξία μου αυτή στην πρόληψη και στην τύχη!
Back to top
View user's profile Send private message
OMF
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 1961

PostPosted: Fri Mar 12, 2004 4:00 pm    Post subject: Reply with quote

Τελευταια Νεα

Καθησυχαστική η κυβέρνηση - Δεν θα ληφθούν επιπλέον μέτρα στην Ελλάδα

Η ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων τέθηκε επί τάπητος στη συνάντηση του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή με τον υπουργό Εθνικής Αμυνας Σπήλιο Σπηλιωτόπουλο στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση, ο κ. Σπηλιωτόπουλος κατέστησε σαφές ότι δεν θα υπάρξουν έκτακτα μέτρα στην Ελλάδα εξαιτίας του τρομοκρατικού χτυπήματος στην Ισπανία. Όπως διευκρίνισε, στην εκτίμηση αυτή κατέληξε, σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, η αρμόδια ομάδα χειρισμού κρίσεων του ΓΕΕΘΑ.

Κατά τη συνάντηση του κ. Καραμανλή με τον κ. Σπηλιωτόπουλο εξετάστηκαν θέματα που αφορούν στις προτεραιότητες της κυβέρνησης στο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων, εν όψει και της συζήτησης στη Βουλή για τις προγραμματικές δηλώσεις.

Επίσης συζητήθηκε το θέμα της ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων. Σε σχετικές δηλώσεις του, ο κ. Σπηλιωτόπουλος τόνισε ότι θα ενισχυθεί ο υφιστάμενος σχεδιασμός.

Στην ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων επικεντρώθηκε η συνάντηση του Κώστα Καραμανλή και με τον υπουργό Τουρισμού Δημήτρη Αβραμόπουλο. Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν επίσης η μέρα ορκωμοσίας του κ. Αβραμόπουλου, καθώς δεν έχει συσταθεί ακόμη η αντίστοιχη θέση (πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι την Τετάρτη θα γίνει η ορκωμοσία), αλλά και το θέμα της στέγασης του υπουργείου.

Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, ο κ. Αβραμόπουλος ρωτήθηκε για την ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η Ελλάδα θα διοργανώσει τους πλέον ασφαλείς Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Η ελληνική κυβέρνηση αντιμετωπίζει το θέμα με πολύ προσοχή και χθες -Πέμπτη- το βράδυ έγινε μια σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου με τους συναρμόδιους υπουργούς, με απώτερο σκοπό να δημιουργηθούν όλες οι προϋποθέσεις ασφαλούς διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων. Θεωρώ ότι η Ελλάδα στον τομέα αυτό πραγματικά κάνει εξαιρετική δουλειά και πρόκειται να διοργανώσουμε τους πλέον ασφαλείς Ολυμπιακούς Αγώνες» δήλωσε ο υπουργός Τουρισμού.

Ρογκ: Έχει γίνει ό,τι είναι δυνατόν στην Αθήνα

Ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Ζακ Ρογκ, ερωτηθείς την Παρασκευή από το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων για τα διδάγματα που θα μπορούσαν να αντληθούν από τις τρομοκρατικές επιθέσεις της Μαδρίτης εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων, υπογράμμισε: «Ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν, έχει ήδη γίνει για να πραγματοποιηθούν ασφαλείς Ολυμπιακοί Αγώνες».

Σημείωσε, πάντως, ότι «εάν αντληθούν κάποια διδάγματα, αυτά θα περιληφθούν χωρίς καμία αμφιβολία στα σχέδια διοργάνωσης των Αγώνων».






news.in.gr, με πληροφορίες από ΑΠΕ
Back to top
View user's profile Send private message
eksoristos
Full Member
Full Member


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 209

PostPosted: Fri Mar 12, 2004 4:57 pm    Post subject: Reply with quote

Paidia den thelo na po kai na prodikaso otidipote kako stin Ellada kata tin epriodo tou Augoustou alla to thema tis asfaleias emena me anisuxei idiaitera gia pollous logous pou DEN exoun anferthei i exoun perasei sta psila ton MME giati pio pollu tous noiazei to neo CD tou Mazonkai kai poion pidaei i Sabrina para gia ta sovra themata

1) H enasxolisi tou Ypourgeiou amunas kai tou Upourgeiou dimosias takseos me tin asfaleia ton Olumpikaon agonon einai LATHOS. nO stratos mporei na antimetopisei EKSOTERIKOUS extrous megalous se megethos me gnostes dunatotites, diataksi kai dunameis. Einai enas ogkodis mixanismos pou DEN diathetei ta antanaklastika kai ta mesa gia na katapolemisei tin tromokratia-assumetres apeiles giati aploustata DEN einai auti i apostoli tou. Eidika o ellinikos stratos vrisketai eti fotos piso stin sullogi aksiologisi pliroforion kathos kai stin antimetopisi katastaseon tou eidous pou perigrafontai apo ton oro assumetres apeiles.Einai sa na xrisimopoieis dikano gia na skotoseis mia muga. Os gia ta mesa tou kai tis eidikes dunameis
1) Autes den sxediastikan san sekiouriti kai omos autos einai o rolos pou tous epifulassetai stous Olumpiakous.Vrisko paralogo na ziteitai apo monades aleksiptotiston, amfivion katadromon, DYk na theoreite pos me mia metonomasi rolon tha prosferoun isxuri asfaleia. Paragnorizetai vevaios o rolos kai i fusi tetoion monadon pou einai epithetikos para amuntikos, kathos kai autonomos para periorismenos. Se sunthikes maxis autoi tha epileksoun pou kai pos tha drasooun kai den tha perimenoun ton antipalo na xtupisei protos oute fusika tha kathontai na perimenoun ti tha kanbei. Se de periptoseis ximikon i allon paragonton i xrisimotita tous eksoudeteronetai....
Gia ti de astunomia kallutera na min anaferthoume:arkei na poume oti i Athina einai antro ton mpravon tis nuxtas kai t anarkotika diakinountai eluthera mesa sta sunora mas.
Kati psila pou vrisko omos endiaferonta:o Laden epixeirise stin Alvania to '99 kai exei idrusei polla thriskeutika sxoleia sti geitoniki xora pou exei os epi to pleiston mousoulmaniko pluthismo. Sxedon 2,5 xronia prin eixame ena periergo peristatiko sti Thesprotia me tin anatinaksi pulona tis DEH, alla kaneis den edose simasia. An loipon o anthropos autos exei prosvaseis stin Alvania kai apo auti ti xora pernane me eukolia sti Ellada koutsoi stravoi kai gunaikopeda lathrometanastes nomizete oti einai duskolo na perasoun 5 apofasismenoi gia ola tromokrates; Ego to theoro paneukolo. Mallon thema tuxis kai thelima theou einai tto oti den exei ginei tipota stin Ellada mexri tora para ikanotitas ton arxon...
Back to top
View user's profile Send private message
eksoristos
Full Member
Full Member


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 209

PostPosted: Fri Mar 12, 2004 5:05 pm    Post subject: Reply with quote

Na dieukriniso oti grafontas oti i enasxolisi tou stratou me tin asfaleia ton Olumpiakon einai lathos den ennoo oti i sumvoli tou prepei na einai periorismeni. Tin organosi kai ton suntonismo eprepe na exei mia upiresia pliroforion, euelikti me dikes tis monades kai kurio oplo tin pliroforisi kai tin egrigorsi entos kai ektos sunoron se sunergasia panta me tin astunomia kai to strato.Den einai tuxaio pou oles oi sovares xores afinoun se autous themata asfaleias kai oxi stis enoples dunameis i tin astunomia giati anagnorizoun tis simantikes adunamies ton somaton auton se tetoiu eidous apostoles. Stn Ameriki uparxei to didimo FBI-CIA stin Rossia i FSB ktl...Alla edo akoume upiresies pliroforion kai mas gurizoun ta antera, les kai tetoies upiresies den einai xrisimes..Alla apo tin alli skeftomai tous "mustikous " praktores tileoptikous star pou eixame deo me ton Otsalan kai pos periferontan apo kanali se kanali kai gelao...
Back to top
View user's profile Send private message
Ypsilon
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3951
Location: Copenhagen, Denmark

PostPosted: Fri Mar 12, 2004 5:52 pm    Post subject: Reply with quote

Arrow Aquis Granum

Δεν έχεις άδικο σε αυτό που λες, αλλά πρέπει να προσεγγίζουμε την υπόθεση της τρομοκρατίας κάπως λογικά, αν θέλουμε να επιβιώσουμε.
Αν δεχθούμε ότι ανά πάσα στιγμή όλος ο κόσμος θα πέσει θύμα αυτού του παράφρονα που λέγεται Λάντεν, τότε αδίκως ζούμε, δουλεύουμε, ή ονειρευόμαστε.

Εγώ λοιπόν ήθελα απλά να τονίσω ότι κι αν ακόμα η Ελλάδα είναι στους επόμενους στόχους της τρομοκρατίας, λογικά δεν θα πρέπει να συμβεί κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών, για ένα σωρό λόγους. Πρωτίστως γιατί θα αποτύχουν. Αμερικάνοι, Ισραηλινοί και Βρετανοί αθλητές θα ζούνε σε καθεστώς "ομηρίας" (ή καραντίνας) στο Ολυμπιακό χωριό.
Τα στάδια είναι επαρκώς πλαισιωμένα, οι υποδομές επίσης, οπότε τι μένει να σκεφτούμε; Ότι θα την πέσουν στον απλό κόσμο; Rolling Eyes
Μετά πέφτουμε στην παγίδα της κινδυνολογίας...
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
eksoristos
Full Member
Full Member


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 209

PostPosted: Fri Mar 12, 2004 6:04 pm    Post subject: Reply with quote

File Ypsilon, min prospatheis na upotheseis tous stoxous tis tromokratias, auto de nomizo na to katafere kaneis mexri simera. Kalos i kakos autoi oi anthropoi exoun tin protovoulia ton kiniseon kai oi apantaxou upiresies erxontai panta deuteres. Akoma kai an apotrapoun 10 epitheseis , arkei mia gia na epituxoun to skopo tous .Poios leei oti theloun na xtupisoun tous athlites; Giati na min xtupisoun tous theates Boreioamerikanikis i Europaikis katagogis; Poious xtupisan sti Madriti; Ergazomenous kai uplallilous sidirodromon xtupisan, den pane ekei pou kseroun oti tha vroun antistasi ala ekei pou tha megistopoiithei to xtupima tous. Fusika kai den prepei na stamatisoume na douleuoume, na trome kai na koimomaste alla den prepei kai na sfurizoume adiafora, na upokrinomaste oti de sumvainei tipota kai na ta afisoume ola stin tuxi, opos mexri tora ginotan sti xora mas se themata asfaleias. Oute fusika na stirizoume ta panta sto- afeles- kat eme epixeirima oti oi Ellines panta eixan kales sxeseis me tous Araves, otan apodedeigmena xtupane adiakritos mousoulmanikes kai aravikes xores opos i Indonisia, i Tourkia kai i Saoudiki Aravia. Mipos na tous poume kai euxaristo pou den mas exoun anatinaksei mexri tora;
Back to top
View user's profile Send private message
Ypsilon
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3951
Location: Copenhagen, Denmark

PostPosted: Fri Mar 12, 2004 6:26 pm    Post subject: Reply with quote

Συμφωνώ μαζί σου, εξάλλου τα ίδια πράγματα πάνω-κάτω έγραψα κι εγώ στα πρώτα μου posts αλλά με διαφορετική διατύπωση.
Είναι χαζομάρα να προσπαθούμε να ερμηνεύσουμε τους τρομοκράτες.
Παρ' όλα αυτά, τα πάντα οδηγούν σε κοινά συμπεράσματα: Στο Μπαλί είχαν στόχο τους Αυστραλούς τουρίστες, προφανώς γιατί δεν τους έβγαινε η επιχείρηση μέσα στο έδαφος της Αυστραλίας.
Και στην Ισπανία (αν ήταν αυτοί και όχι η ΕΤΑ), χτύπησαν έναν στόχο όχι επειδή ήταν εύκολος ή απρόβλεπτος, αλλά επειδή ήταν μεγάλος και ήξεραν ότι θα έχει πολλά θύματα. Για το αν ήταν εργαζόμενοι ή όχι, λίγο τους ένοιαζε. Αρκεί που ήταν Ισπανοί, και όλοι θυμόμαστε ότι πέρυσι τέτοιο καιρό η Ισπανία πήγε να διαλύσει την Ε.Ε από τη λύσσα της να συμμετάσχει στον πόλεμο. Χειρότερη κι από την Αγγλία ήταν. Twisted Evil

Εδώ λοιπόν τι θα κάνουν; Πώς ξεχωρίζει ένα βορειοευρωπαίος από έναν Έλληνα μέσα στο σωρό, ούτως ώστε να χτυπήσουν εκείνον και να αφήσουν τον Έλληνα ήσυχο;
Από τα ξανθά μαλλιά, ή από τα πράσινα μάτια; Δηλαδή όπου βλέπουν κάποιον που δεν είναι μελαχρινός, θα βαράνε;
Μετά πέφτουμε στην υπερβολή και τον παραλογισμό. Είναι πολύ πιο εύκολο και "τιμητικό" γι' αυτούς, να χτυπήσουν τους στόχους τους μέσα στις ίδιες τους τις χώρες (αποδεικνύεται συνέχεια εξάλλου), παρά να το επιχειρήσουν σε μια ξένη χώρα, φιλική στον αραβικό κόσμο, οπλισμένη σαν αστακός, και με 4 κατασκοπευτικούς δορυφόρους μέρα νύχτα πάνω της.
Τώρα θα μου πεις "μα στο Μπαλί το κάνανε". Το κάνανε, αλλά το Μπαλί δεν είχε ούτε εκατομμυριοστό από τα μέτρα ασφαλείας που θα υπάρχουν στην Ελλάδα το καλοκαίρι.
Όσο για το επιχείρημα ότι χτυπάνε και μουσουλμανικές χώρες όπως Τουρκία ή Τυνησία, σκέψου μόνο τι σχέσεις έχουν αυτές οι χώρες με την Αμερική, πόσο έχουν ξεπουλήσει τα πάντα στον Μπους και μετά το ξανασυζητάμε. Εξάλλου οι ίδιοι οι φονταμενταλιστές λένε συνέχεια ότι θα χτυπάνε και τους προδότες του Ισλαμικού κόσμου χωρίς εξαίρεση.
Ε, η Ελλάδα ούτε σε αυτήν την κατηγορία υπάγεται, πώς να το κάνουμε δηλαδή. Εκτός αν θεωρείται εμπλοκή στον πόλεμο ο ανεφοδιασμός στη Σούδα, ή οι περιπολίες μιας φρεγάτας μακριά από την εστία του πολέμου, στα πλαίσια του ΝΑΤΟ. Μην τρελαθούμε και τελείως...
Φαύλος κύκλος...
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Aquis Granum
Senior Member
Senior Member


Joined: 27 Feb 2004
Posts: 541
Location: Aachen/Germany

PostPosted: Fri Mar 12, 2004 6:34 pm    Post subject: Reply with quote

Φίλε Ypsilon, από την στιγμή που η ίδια η τρομοκρατία δεν έχει λογική, δεν βλέπω την δυνατότητα, εμείς να σκεφτόμαστε στο θέμα αυτό με γνώμονα την λογική. Και βεβαίως πρέπει να συνεχίσουμε να ζούμε και μάλιστα χωρίς τον φόβο οτι ανα πάσα στιγμή μπορεί να είμαστε θύμα τρομοκρατικής επίθεσης. Αυτό όμως δε σημαίνει πως πρέπει να εφησυχάσουμε και να αρκεστούμε στην καλή ψυχή των παρανοϊκών αυτών. Εμείς οι έλληνες έχουμε μάθει όμως να τα περιμένουμε όλα από τους αλλους. Ας ασχοληθεί η αστυνομία με την ασφάλεια μας, ας μας καλύψει το ΝΑΤΟ (όχι πως διαφωνώ με αυτό), ας φροντίσουν οι δίπλα μας γι' αυτό. Αν όμως π.χ. υπάρξει μια παρατημένη τσάντα σε συρμό του μετρό, πόσοι μέσα στο βαγόνι θα ενδιαφερθούν και θα καλέσουν την αστυνομία; Μήπως όλοι θα πούνε "δε βαριέσαι, εγώ θα ασχοληθώ και μ΄αυτό; Ας το κάνει κάποιος άλλος."; Γιατί δε θα θέλουν και να φανταστούν πως θα μπορούσαν να είναι οι ίδιοι στόχοι (ίσως τώρα μετά το χθεσινό χτύπημα και για λίγο καιρό να μην ισχύει αυτό)!

Δε θέλω να κινδυνολογώ, ούτε να γίνω μάντης κακών. Θέλω να πιστέυω πως όλα θα πάνε καλά! Και θα πάνε! Αρκεί να είμαστε (όχι μόνο οι δυνάμεις ασφαλείας) προσεκτικοί και τυχεροί! Τρεις βδομάδες είναι (η πιο επικύνδινη περίοδος), θα περάσει και θα μπορούμε μετά να ηρεμήσουμε και από αυτό!
Back to top
View user's profile Send private message
eksoristos
Full Member
Full Member


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 209

PostPosted: Fri Mar 12, 2004 8:30 pm    Post subject: Reply with quote

File Ypsilon oso mporeis esu ki ego kai o kathe Europaios na pei poia einai i diafora tou Surou, tou Aiguptiou kai tou Irakinou metaksu tous allo toso kai autoi tha psaxnoun poios exei galana matia kai ksantha mallia gia na ton ktupisoun...Opos tous leme Araves emeis allo toso mas lene Europaious autoi kai mas vazoun ston idio kouva.Siga min katsei o kamikazi na metrisei posoi einai Ellines , posoi Amerikanoi posoi Kinezoi kai meta na purodotisei tin vomva...Tha sou pei, pou suxnazoun polloi Europaioi, ekei tha pao na anatinaxto...Oso gia to ksepoulima file ego den to katalavaino:tous vazei kaneis to maxairi sto laimo; Den mporei oloi na theloune tin Ameriki gia ta ekatommuria tis kai meta na tous dernoun ki apo pano, to vlepeis logiko;As kanane monoi tous tis ependuseis kai ta erga gia na min zitaei i Ameriki antallagmata. Sti Saoudiki Aravia oi idia i kuvernisi zitise tin parousia ton Amerikanon, oso gia tin Indonisia, pollakis exei zitisei ki exei dextei sundromi Amerikanon pou polemane enantion islamiston.Ara ta metra asfaleias se autin tin xora itan arketa.Oso gia tin Tourkia tha eixe xreokopisei xoris tin Amerikaniki oikonomiki voitheia. Xrisimopoiontas san oxima to xrima i Amerikaniki kuvernisi zitaei antallagmata gia na epituxei tous stoxous tis, den pisteuo na perimenes na tous ta dosei tsampa; To zitima einai ti kanoun autoi, kai posa einai diatethimenoi na dosoun...Kai ti noiazei to Laden ti kanei i Tourkia sto edafos tis, logariasmo tha tou dosoun;Fantazesai diladi na antinazontan Skopianoi mesa sti Thessaloniki epeidi tous epivallame empargo prin apo 10 xronia, esu tha evlepes kamia logiki se auto;Ta ksepoulimata kai ta toiauta einai oraia kai peistiki dikaiologia kai metafora euthunon se tritous gia tin apotuxia kai ton ekseutelismo pou exoun ferei oi moulades kai oi vasiliades ston Araviko kosmo. Den eida kanan seixi na peinaei...Auto omos den allazei to gegonos oti mono isuxoi den prepei na koimomaste eidika ososn ta sunora mas einai apodedeigmena ksefraga
Back to top
View user's profile Send private message
Ypsilon
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3951
Location: Copenhagen, Denmark

PostPosted: Fri Mar 12, 2004 11:25 pm    Post subject: Reply with quote

Πάλι δεν διαφωνούμε, αλλά εγώ άλλο δεν καταλαβαίνω: Γιατί να έρθει ο τρομοκράτης να χτυπήσει Ευρωπαίους σε Ελληνικό έδαφος, την στιγμή που μπορεί να το κάνει πολύ πιο άνετα στις πατρίδες τους; Πόσο μάλλον όταν ξέρει πως στην Ελλάδα οι πιθανότητες που έχει να πετύχει στόχο είναι από περιορισμένες έως ανύπαρκτες, με βάση τα μέτρα ασφαλείας.
Έτσι κι αλλιώς, η Αλ Κάιντα τον έχει εξασφαλισμένο τον παγκόσμιο πανικό έτσι και επιχειρήσει χτύπημα, δεν χρειάζεται να περιμένει κανενός είδους αφορμή, όπως είναι πχ οι Ολυμπιακοί Αγώνες.
Εκτός αν στέκεται στον συμβολισμό του πράγματος, στο στιλ "χτυπάμε τον δυτικό πολιτισμό στην χώρα που τον γέννησε". Σιγά! Οι φανατισμένοι άνθρωποι είναι κατά τεκμήριο βλάκες αγαπητέ μου, αποκλείεται να κάνουν τέτοιου είδους συνειρμούς. Γι' αυτούς όλοι εμείς είμαστε απλά "άπιστοι" και τίποτα παραπάνω.
Βέβαια δεν μπορώ να μπω και στο μυαλό τους, αλλά πιο πιθανό μού φαίνεται να χτυπήσουν την Ελλάδα για να ταπεινώσουν τα συστήματα ασφαλείας, τις διεθνείς συνεργασίες και λοιπά κουραφέξαλα. Αυτό θα έβγαζε κάποιο νόημα. Περνάνε σαφώς το μήνυμα για το ποιοί πραγματικά κάνουν κουμάντο στον κόσμο και για το πόσο πρέπει να τους φοβόμαστε.
Δείχνουν ότι εμείς μπορούμε να ξοδεύουμε δισεκατομμύρια, αλλά εκείνοι μπορούν και κάνουν τη ζημιά με το τίποτα. Έτσι δεν έγιναν και οι αεροπειρατείες στα αεροπλάνα που έπεσαν στους πύργους; Με χαρτοκόπτες ή μαχαίρια του φαγητού δεν ακινητοποίησαν τους πιλότους;

Καλά όλα αυτά λοιπόν, αλλά απ' την άλλη, πολύ θεωρητικούρες δεν σου φαίνονται; Είναι ένα ακρότατο σενάριο, μόνο που είναι πολύ δύσκολο -έως ανέφικτο- στην υλοποίηση. Και μιλάω πάντα για το περιβάλλον των Ολυμπιακών, έτσι; Μην κοιτάς τι μπορούν να κάνουν σε άλλες περιόδους.
Γι' αυτό σου λέω, ότι εγώ φοβάμαι πολύ το πριν τους Ολυμπιακούς. Έτσι και δεν έχει γίνει στραβή μέχρι τότε, δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα.
Αν όμως ισχύει το τηλεγράφημα που έστειλαν στην Ισπανία και χτυπήσουν μέσα στο καλοκαίρι την Αμερική, φαντάζεσαι ότι θα κάνουμε Ολυμπιακούς της προκοπής;
Νομίζεις ότι θα έρθουν οι περισσότερες δυτικές αποστολές, ή μήπως νομίζεις ότι θα πατήσουν επισκέπτες;
Σε αυτήν την περίπτωση μού φαίνεται ότι θα κάνουμε τους Αγώνες μεταξύ "συγγενών και φίλων"... Razz

Για τις σχέσεις Ισλάμ-Αμερικής έχω λίγες διαφωνίες, αλλά θα συνεχίσω κάποια άλλη φορά.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
eksoristos
Full Member
Full Member


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 209

PostPosted: Sat Mar 13, 2004 12:48 am    Post subject: Reply with quote

Nai to thema Islam kai Ameriki, i Dusi kalutera gia na perilavoume Europi kai Rossia, den einai kai pollu tou thematos. Ego pisteuo oti se themata asfaleias kai amunas eimaste pollu piso kai fusika kanena poso den antistathmizei tin elleipsi empeirias, ekapideusis, organosis kai upodomis pou i Ellada den eixe se krismous tomeis opos autos tis koinotitas pliroforion tis teleutaies dekaeties. Gi auto pisteuo oti eimste polu eualotoi kai ektetheimenoi, toulaxston to idio me tis messaies Europaikes xores kai i organosi ton Olumpiakon agonon endexetai na apokalupsei ti gumnia auti. Elpizo na apodeixtei to antitheto...
Back to top
View user's profile Send private message
UWG
Senior Member
Senior Member


Joined: 24 Feb 2004
Posts: 513
Location: Atlanta USA

PostPosted: Sat Mar 13, 2004 3:48 am    Post subject: Reply with quote

Emeis e Ellines then exoume logo na fovomaste aftes tis xsenes tromokratikes organoseis epedi then tous exoume kanei tipota.

Min xexname oti to %98 tou plithismou stin Ellada einai xristiani. To vlepo ligo diskolo na boresei kapia islamike organosei na sxediasei kapio tromokratiko xtipima stin Ellada horis na to paroume xabari. Diladi then nomizo pos tha borousan na organothoun stin Ellada xoris na mathevotan kati. Vevea omos eparxoun kai ali tropi pou bori na kanei to kako tis kapia tromokratikei organosei xoris na xriastei kapio megalo xroniko diastima gia na to proetimase.


Arketei exete pei oti epeide e Ellada exei filikes sxeseis me tis perisoteres islamikes xores, den tha prospathise kapia islamike organosi na xtipisei tin Ellada stous Olibiakous. Ego tha sas elega oti e tromokrates then endiaferode me emas ala me tous xsenous athlites kai touristes. Gia afton ton logo tha xalasoume ena disekatomirio dolaria gia tin asfalia ton Olibiakon agonon.
Back to top
View user's profile Send private message
eksoristos
Full Member
Full Member


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 209

PostPosted: Sat Mar 13, 2004 6:02 am    Post subject: Reply with quote

File UWG exeis kairo fainetai na pas stin Ellada. Me pluthsismo, episima konta 10.000.000 kai pano apo 1.000.000 Alvanous -mousoulmanous, xoria Paksitanous kai loipous Araves, mallon tha eprepe na pairnoume POLLU sta sovara tetoies apeiles giati tha mas erthei kamia anapodi kai den tha kseroume apo pou mas irthe...Ego anusixo....
Back to top
View user's profile Send private message
UWG
Senior Member
Senior Member


Joined: 24 Feb 2004
Posts: 513
Location: Atlanta USA

PostPosted: Sat Mar 13, 2004 7:25 am    Post subject: Reply with quote

Na to paroume sovara, alla omos na skeftoume oti e Ispania exei pou voethae tin Amerike sto Iraq kai Afganistan kai se alla simea tou kosmou. Sta matia ton tromokraton then iparxei diafora metaxse enos Ispanou kai enos Amerikanou....

Ego to vlepo kapos allios to thema...Efoson e hora mas then exei kanei kati gia na prokalese tromokratiko xtipima den eparxei logos gia anesixia....Na anisixisoume, mono kata tin diarkia ton agonon
Back to top
View user's profile Send private message
UWG
Senior Member
Senior Member


Joined: 24 Feb 2004
Posts: 513
Location: Atlanta USA

PostPosted: Sat Mar 13, 2004 7:34 am    Post subject: Reply with quote

Tous Alvanous aftous tous exoume stin Ellada edo kai 10-12 xronia tora kai then mas exoun kanei tromokratiko xtipima....utesi alos den eparxei kapio organomeno kinima xsenon mousoulmanon stin Ellada pou eparxei stin Ispania, Germania, Italia, Galia kai Aglia.
Back to top
View user's profile Send private message
Aquis Granum
Senior Member
Senior Member


Joined: 27 Feb 2004
Posts: 541
Location: Aachen/Germany

PostPosted: Sat Mar 13, 2004 12:23 pm    Post subject: Reply with quote

Φίλε UWG, το οργανομένο κίνημα μουσουλμάνων στις χώρες που αναφέρεις παραπάνω, βγήκε στη φόρα μετά τα χτυπήματα του 11ου Σεπτέμβρη. Ποιο πρίν κανείς δεν ήξερε για Αλ Καϊντα, για Μοχάμεντ Άτα κ.ο.κ. Επομένως αν υπάρχει ανάλογο κίνημα στην Ελλάδα, θα το μαθαίναμε μόνο μετά από κάποια επιχείρηση του.

Όσο γι' αυτό που λες οτι η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι στόχος επειδή δεν τους έχει κάνει τίποτα, σε παραπέμπω στο post μου πιο πάνω που αναφέρομαι στο Μπαλί. Και άν ετοιμάζουν κάποιο χτύπημα, να σαι σίγουρος πως θα ναι κατα την διάρκεια των αγώνων. Μόνο τότε θα μπορέσουν να πετύχουν απόλυτα τον στόχο τους και να κάνουν αίσθηση παγκοσμίως.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Ολυμπιακοί Αγώνες All times are GMT + 2 Hours
Goto page 1, 2, 3 ... 18, 19, 20  Next
Page 1 of 20

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Web hosting by isol.gr