stadia.gr/forum Forum Index stadia.gr/forum
Εδώ μιλάμε για τα πάντα. Από Καλατράβα μέχρι… Καλομοίρα!
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Λονδίνο 2012
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 20, 21, 22  Next
 
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Ολυμπιακοί Αγώνες
View previous topic :: View next topic  

Ποιά μεγάλη αθλητική διοργάνωση θα είχε την πιο οργανωμένη προετοιμασία?
Αthens 2004
49%
 49%  [ 46 ]
London 2012
8%
 8%  [ 8 ]
Beijing 2008
41%
 41%  [ 39 ]
Total Votes : 93

Author Message
Kalashnikov
Senior Member
Senior Member


Joined: 26 Feb 2004
Posts: 597
Location: Brussels

PostPosted: Sun Aug 29, 2004 11:58 pm    Post subject: Reply with quote

O Roggue telika eipe oti itan "Oneirikoi agwnes"!!!!!
An lavoume yp'opsin pws exoun stamatisei apo tin olympiada tis atlanta na lene pws itan i kalyteroi agwnes pote, nomizw pws exei tin idia varytita!!!

Lypamai pou teleiwsan oi olympiakoi....Lypamai pou 8a stamatisei afto to synexes party gia mia olokliri xwra...
Pio poly lypamai pou apo avrio 8a epistrepsoume stin mizeri ka8imerinotita mas Crying or Very sad
Back to top
View user's profile Send private message
Ypsilon
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3951
Location: Copenhagen, Denmark

PostPosted: Mon Aug 30, 2004 1:44 am    Post subject: Reply with quote

Πιστεύω πως ήταν μια χαρά αυτό που είπε ο Ρογκ. Φαντάζομαι πως δεν θα είχε πρόβλημα να πει και κάτι παραπάνω, αλλά σε αυτήν την περίπτωση θα υπήρχε μια αντίφαση. Δηλαδή από τη μια να έχει πει δημοσίως εκατό φορές πως δεν θα επαναλάβει την τακτική του Σάμαρανκ, κι από την άλλη να ψάχνει να βρει τρόπους να πει τα ίδια με τον Σάμαρανκ αλλά με διαφορετική διατύπωση. Εντάξει, υποτίθεται ότι πάει να προστατέψει λίγο και την προσωπική του αξιοπιστία.
Πάντως, αυτό το "αξέχαστοι, ονειρεμένοι αγώνες" πέρασε πολύ καλά στον κόσμο, και μην ξεχνάμε ότι στην ίδια ομιλία δεν σταμάτησε να λέει καλά λόγια για τη διοργάνωση. Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν! Wink
Και κυρίως, δεν χρειαζόταν να λάβουν το μήνυμα τα ξένα ΜΜΕ, αφού πολύ νωρίτερα (από σήμερα το πρωί κιόλας) άρχισαν να μοιράζουν ευχαριστίες και συγνώμες με το τσουβάλι. Cool
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
gm2263
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 1840
Location: Athens, Hellas

PostPosted: Mon Aug 30, 2004 2:00 am    Post subject: Reply with quote

Βέβαια τέλος καλό, όλα καλά φίλτατε "Υ" αλλά ομολογώ πώς όλα αυτά τα κακεντρεχή και πικρόχολα σχόλια έχουν αφήσει μια πικρή γεύση στο στόμα μου, τόσους μήνες τώρα.

Δεν έχει να κάνει με το αν έχουν δίκηο-σε πολλά πράγματα έχουν. Εχει να κάνει με μια κακοπιστία, κακεντρέχια, κόμπλεξ ανωτερότητας (κάπου κατάλαβα τελικά πως νοιώθουν οι Αλβανοί στην Ελλάδα-που λέει ο λογος ) και πολύ unforgiving attitude. Θα ήθελα να μου πούνε όλοι αυτοί οι αλήτες οι δημοσιογράφοι ποιός θα μας πληρώσει τα διαφυγόντα κέρδη απο τις ακυρώσεις των εισητηρίων πολλώ υποψηφίων επισκεπτών απο τη δυσφήμιση που φάγαμε χωρίς να φταίμε; Δηλαδή επειδή δεν ανήκουμε στη συμμορία των Αγγλόφωνων κρατών ΗΠΑ, ΗΒ (Ηνωμένο Βασίλειο), Αυστραλία και δε συμμαζέυεται, έπρεπε να μας λοιδωρήσουν έτσι;

Βέβαια, πολλή μεγάλη ευθύνη έχουν και οι της απο δώ πλευράς οι οποίοι δεν είχαν έτοιμα τα στάδια στην ώρα τους. Ναί, αλλά και οι αγγλόφωνοι δημοσιογράφοι έκαναν λες και δεν ήθελαν να είναι τα στάδια στην ώρα τους. Χώρια τις μαλακίες (ναί, το γράφω ολογράφως και κάντε με ban παιδιά δεν αντέχω) με τους γελοίους τους Εγγλέζους που πηγαίνανε να ελέγξουν την "ασφάλεια" του σταδίου κλπ.

Ηθελα να ήξερα αν συνελαμβάνετο Ελληνας δημοσιογράφος στην Αμερική κοντά σε restricted area σταδίου ΤΙ ΘΑ ΤΡΑΒΟΥΣΕ ΜΕΤΑ;

Απλά, δεν τραβάς μια γερή γροθιά σε κάποιον και του λές μετά συγνώμη ενώ τρέχει ακόμα η μύτη του... ΝΤΡΟΠΗ
Back to top
View user's profile Send private message
Maiden
Full Member
Full Member


Joined: 28 Mar 2004
Posts: 296
Location: Brighton

PostPosted: Mon Aug 30, 2004 4:47 am    Post subject: Reply with quote

Ορίστε και ένα δίδυμο τόπικ στο site του ΒΒC, έχει ενδιαφέρον διότι ποστάρουν κυρίως ¶γγλοι και στην πλειοψηφία τους μιλούν με κολακευτικά σχόλια.
http://www.bbc.co.uk/cgi-perl/h2/h2.cgi?thread=%3C1093779113-23280.2%40forum1.thdo.bbc.co.uk%3E&find=%3C1093779113-23280.2%40forum1.thdo.bbc.co.uk%3E&board=fivelive.latestnews&sort=Te

¶ποψη μου είναι ότι με τους αγώνες αυτούς χάσαμε μία χρυσή ευκαιρία. Και εξηγούμαι για να μήν παρεξηγούμαι:

Όντως οι εγκαταστάσεις στο σύνολο τους ήταν οι κορυφαίες στην ιστορία των αγώνων. Και οι συγκοινωνίες. Και οι εθελοντές. Και το look of the games, σύμφωνα με σχόλια φίλων ¶γγλων απλά άπαικτο. Και το Ολυμπιακό χωριό φανταστικό. Και η πολιτιστική κληρονομιά που προέβαλλε η Αθήνα ασυναγώνιστη. Και η ιδέα της διεξαγωγής της σφύρας στην αρχαία Ολυμπία μοναδική. Και οι Έλληνες εκτός σταδίων πολύ φιλόξενοι και ζεστοί. Και στον Σαρωνικό φύσηξε, και στον Σχοινιά είχε κάλμα, και η ζέστη ήταν υποφερτή (Τhanks Santiago amigo!). Kαι η οργάνωση σε γενικές γραμμές δεν έκανε το μεγάλο λάθος και όλα κύλησαν ΟΜΑΛΟΤΑΤΑ. Και βέβαια οι τελετές λήξης και ειδικά της έναρξης διέγειραν το αντανακλαστικό της ανατριχίλας. Και τέλος η ασφάλεια ήταν τόσο ισχυρή που ίσως να απέτρεψε κάποιο παρατράγουδο.

Γιατί όμως οι αγώνες μας ήταν απλά φανταστικοί, αλλά δεν παραμιλάει κιόλας ο πλανήτης?
α) Ιστορική συγκυρία. Οι πρώτοι αγώνες μετά την 11/9 έπρεπε να την πληρώσουν με τρομοϋστερία. Και το πληρώσαμε ακριβά, με ανυπόστατη φημολογία και υπερδιόγκωση του κινδύνου για τρομοκρατικό χτύπημα.
β) Τα στάδια ετοιμάστηκαν τελευταία στιγμή με αποτέλεσμα να δωθεί αφορμή για μαζική υστερία αρνητικής διαφήμισης απο τα ξένα ΜΜΕ. Πόσους άραγε επισκέπτες και θεατές στερήθηκαν οι αγώνες αυτοί επειδή απλά οι άνθρωποι δεν το χαν κάν σίγουρο αν θα γίνουν τελικά αγώνες στην Αθήνα ή στο Σύδνεϋ ξανά?
γ) τα δύο παραπάνω στοιχεία συνετέλεσαν στο να μην γεμίσουν τα στάδια μας και κάποια αγωνίσματα (ακόμα και ο βασιλιάς στίβος) να παρουσιάζουν απελπιστικά κενά στις εξέδρες. Και βέβαια η οργανωτική δεν έκανε κάτι για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα αυτό. Θα μπορούσε για παράδειγμα για κάθε ακριβό εισητήριο απογευματινού αγωνίσματος να χορηγεί ένα δωρεάν για πρωϊνό προκριματικό, και έτσι ούτε γάτα ούτε ζημιά. Τέτοια πρωτοβουλία όμως δεν πάρθηκε ποτέ.
δ) η μαζική κρίση εθνικής βλακείας και κόμπλεξ που βγήκε στον τελικό των 200μ σημάδεψε την διοργάνωση και χάραξε αρνητικές εντυπώσεις στους τηλεθεατές ανα την υφήλιο. Αλήθεια, πόσο άδικα ακυρώθηκαν εκείνη τη βραδυά οι φιλότιμες προσπάθειες εθελοντών, πολιτών και της μεγάλης μερίδας των Ελλήνων να υποδεχτούν φιλόξενα τους παγκόσμιους καλεσμένους μας? Διαβάστε στο παραπάνω link που δίνω, πόσοι σχολιάζουν αρνητικά το παραπάνω περιστατικό. Ευτυχώς που όντως και τα επεισόδια στο Μοναστηράκι πέρασαν στα ψιλά διότι θα είχαμε δράματα.


Συνολικά, πιστεύω ότι οι δικοί μας αγώνες ήταν σε πολλούς τομείς κορυφαίοι και παρέδωσαν μαθήματα υποδειγματικής διοργάνωσης. Με στεναχωρεί όμως το γεγονός ότι με όλη αυτή την προσπάθεια και τα έξοδα που έγιναν, είμασταν τόσο κοντά στην τελειότητα. Η τελειότητα ήταν εφικτός στόχος όπως αποδείχτηκε για την Αθήνα2004, όμως δεν επιτεύχθηκε. Και πάλι καλά να λέμε βέβαια αλλά σίγουρα τα αρνητικά της ολυμπιάδας αυτής μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί. Και τότε πιος μας έπιανε.

Μπράβο στους εθελοντές, σε όσους κουβάλησαν με τη μηχανή τους ξένους χαμένους στην πόλη μεσάνυκτα, και σε όσους πήραν την υπόθεση των αγώνων προσωπικά. Μπράβο στους εργάτες που μόχθησαν και μας ετοίμασαν τέλειες εγκαταστάσεις. Μπράβο στον Παπαϊωάννου που τόσο διακριτικά μετέφερε το μήνυμα ότι οι Έλληνες είναι ράτσα ανώτερη απο αυτή που νόμιζε ο υπόλοιπος κόσμος. Συγχαρητήρια στην Αγγελοπούλου που έκανε το ογκώδες εγώ της κινητήρια δύναμη της διοργάνωσης και μας ξελάσπωσε. Δεν την πάω αλλά το παραδέχομαι. Σεβασμός στον Στεφανόπουλο που είχε το θάρρος να τα χώσει στους Αθάνατους που δεν μας προστάτεψαν απο την λάσπη. Μπράβο στον Έλληνα εργαζόμενο που υπέστη την ολυμπιακή επιστράτευση αδιαμαρτύρητα. Συγχαρητήρια πολλά στους Έλληνες που επικοινώνησαν στα Αγγλικά, στα Γαλλικά στα Ισπανικά, και δίδαξαν στους ξένους το ευχαριστώ στα Ελληνικά.

Και για τους κάφρους του τελικού των 200μ και τους ανεγκέφαλους ανάρχες του Μοναστηρακίου ένα έχω να πώ: Η Ελλάδα που αναδύεται μετά απο αυτούς τους αγώνες θα σας βάλει στο περιθώριο. Θα αγωνίζομαι μία ζωή να σας αποδεικνύω οτι ο ηρωϊσμός σας είναι μεταλλαγμένος κομπλεξισμός.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Mozart
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 2820
Location: Thessaloniki

PostPosted: Mon Aug 30, 2004 11:27 am    Post subject: Reply with quote

Κόμπιασε λίγο όμως ο Ρόγκ πριν πει το "αξέχαστοι", το προσέξατε? Laughing

Το αξέχαστοι πάντως θα μπορούσε να ήταν για πολλούς λόγους και δε σημαίνει κατ'ανάγκη και αξέχαστοι με τη καλή πλευρά.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
ioannis31
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 18 Feb 2004
Posts: 762
Location: Suburbia

PostPosted: Mon Aug 30, 2004 3:31 pm    Post subject: Reply with quote

Οι υπερβολικές προσδοκίες που καλλιεργούνται για το Πεκίνο είναι το θέμα του άρθρου στην εφημερίδα The Age της Αυστραλίας.

http://www.theage.com.au/olympics/articles/2004/08/29/1093717841173.html

The Beijing Olympics will be the "Great Expectations Games", according to Sydney Olympics boss, Michael Knight. The former SOCOG chairman and NSW Government minister, in a rare interview, told the Herald Athens was advantaged by the barrage of bad publicity in the lead-up to the 28th Olympics, while Beijing would suffer because of the widespread view the 2008 Games will stun the world.

"Athens benefited from low expectations," Knight said. "The ATHOC president used to complain to me about the bad press and how unfair it was and I continually told them there would be a silver lining. 'You will run a Games better than expected', I told them and the truth is these Games were a lot better than expected."

But the burden Beijing carries is enormously high expectations. Talk to the IOC, international federations and journalists and there is a tendency to presume that Beijing will be perfect.

"The problem for China is that a perfect Games gives you a bare pass mark and less than perfect is a failure.
"
Back to top
View user's profile Send private message
gm2263
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 1840
Location: Athens, Hellas

PostPosted: Mon Aug 30, 2004 4:51 pm    Post subject: Reply with quote

Maiden wrote:
Και για τους κάφρους του τελικού των 200μ και τους ανεγκέφαλους ανάρχες του Μοναστηρακίου ένα έχω να πώ: Η Ελλάδα που αναδύεται μετά απο αυτούς τους αγώνες θα σας βάλει στο περιθώριο. Θα αγωνίζομαι μία ζωή να σας αποδεικνύω οτι ο ηρωϊσμός σας είναι μεταλλαγμένος κομπλεξισμός.


Πέστα Χρυσόστομε!!!
Είναι το γνωστό σύνδρομο της "καρδάρας με το γάλα" (άλλοι το λένε τάσεις αυτοκαστροφής). κάνουμε σα να λέμε: και γιατί να είναι όλα ΤΟΣΟ εντάξει; ΤΩΡΑ θα δείτε.

Μεταξύ μας (πολύ... μεταξύ μας) βέβαια, φίλτατε maiden και οι λοιποί, ποιός ξέρει πότε ή μάλλον πόσες φορές, μέσα σε αυτές τις 16 μέρες, γλυτώσαμε "το μεγάλο λάθος" και πόσοι άνθρωποι της κυβέρνησης, της ΔΟΕ, του Αθήνα 2004 η και άλλων οργανισμών δεν κοιμούνται πλέον -επειδή ΞΕΡΟΥΝ ποιά θα μπορούσαν να είναι τα χειρότερα- ένα ήσυχο ύπνο μετά απο πολύ καιρό; Ποτέ δε θα μάθουμε πραγματικά πόσο φτηνά τη γλυτώσαμε... και απο τι. Γι' αυτό σας λέω, πολύ καλά τα πήγαμε, τελεία και παυλα.

Οσον αφορά τη Furherin, χαλάλι της. Δούλεψε, έτρεξε, οργάνωσε, φώναξε και κέρδισε. Της αξιζουν συγχαρητήρια. Οπως, εκτός απο τους εργάτες, συγχαρητήρια ανήκουν και στους εθελοντές, ιδίως τους νέους που τα γελαστά πρόσωπά τους δεν μοιάζουν με τίποτα με τις περίεργες, τραβηγμένες απο την απληστία και μισανθρωπία, και αλλόκοτες φάτσες των πολιτικών και άλλων παραγόντων της οικονομικής και κοινωνικής ζωής του τόπου, οι οποίες φαίνονται σαν να μας επιτιμούν γιατί δεν τους κάνουμε ακόμα πιό πλούσιους και δεν τους αφήνουμε να ξεκοκκαλίσουν τελείως την Ελλάδα.

Παιδιά, οι εθελοντές αυτοί είναι το μέλλον, όλοι αυτοί οι τίμιοι Ελληνες οι οποίοι πάλαιψαν με τις αντιξόότητες, εξηπηρέτησαν και διέπρεψαν στους τομέις τους ενώ πιθανόν δεν έχουν δουλειά ή ακόμα παιρνούν απο "ψυχοτεχνικά" personality benchmarking tests και άλλες τέτοιες παπαριές απο "εταιρικούς συμβούλους" για μια θέση πωλητή στο Γερμανο, ενώ πέρασαν με επιτυχία το μεγαλύτερο τεστ αξιολόγησης και πατριωτισμού μετά το 2ο Παγκόμιο πόλεμο. Ρε δεν πάμε να κουρευόμαστε λέω 'γω.

Τέλος πάντων, καλά τα καταφέραμε, και εύχομαι και μια ακόμα καλύτερη συνέχεια. Όπως θα έλεγαν και οι βλαχοσαξονες¨

"It's good to find out that not all people's programming was faulty. (Είναι ευχάριστο να ανακαλύπτεις ότι δεν ήταν λάθος προγραμματισμένοι όλοι οι άνθρωποι)


Last edited by gm2263 on Mon Aug 30, 2004 5:29 pm; edited 2 times in total
Back to top
View user's profile Send private message
aristidis
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 1448
Location: Πουθενιστάν

PostPosted: Mon Aug 30, 2004 5:27 pm    Post subject: Reply with quote

Πλακα πλάκα όπως και να το κάνουμε...

Εγώ περιμένω πολλά πράματα από το Πεκίνο. Ειδικά αν μας αντιγράψει στις τελετές, τουλάχιστον της Έναρξης (που θα μας αντιγράψει, αυτό είναι σίγουρο... Twisted Evil ) φαίνεται να είναι μια μεγαλοπρεπέστατη τελετή, αντίστοιχη με αυτή που πανηγυρίσαμε στα γεν... εεεε στις 13 Αυγούστου! Εξάλλου οι Κινέζοι έχουν κι αυτοί ιστορικό και ωραίο πολιτισμό και μάλλον θα κάνουν καλή δουλειά!!!

Όσον αφορά τις εγκαταστάσεις, το Ολυμπιακό Στάδιο του Πεκίνου (θα) είναι πολύ όμορφο, και εμπιστεύομαι την κινεζική αρχιτεκτονική, και γενικά όλων αυτών των κρατών της ¶πω Ανατολής! Πήραμε μια γεύση ήδη και από το τελευταίο Μουντιάλ! Wink

Τέλος πάντων, οι Ολυμπιακοί πάντως που μόλις λήξανε ( Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad ) θα μείνουν σίγουρα ως οι καλύτεροι στην ιστορία!

Αντε ραντεβου σε μια Ολυμπιαδα (=4 χρόνια)
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
Kalashnikov
Senior Member
Senior Member


Joined: 26 Feb 2004
Posts: 597
Location: Brussels

PostPosted: Mon Aug 30, 2004 5:34 pm    Post subject: Reply with quote

Afto pou mas edei3an pantws x8es oi kinezoi den itan k oti kalytero san prologos...
Polemikes texnes, paradosiaki mousiki k polloi drakoi mou kanei poly grafiko re gamwto...

Afto akrivws diladi pou prospa8isame k apofygame emeis. Vgalame tsoliades, alla mono stin teleti li3is k mono se ena simeio.
DEN vgalame xlamydes k alla diafora cliche symvola.
DEN provalame to triptyxo: ligo krasi, ligo 8alassa k t'agori mou.
DEN kaname mia teleti enar3is pou na evlogei ta genia mas k na leei to poso pio gamatoi eimaste apo olous tous ypoloipous...

Makari na mas mimi8oun k oi kinezoi s'afto, giati tote 8a exoume tin efkairia na doume kati kati to pragmatika a3exasto (tiroumenwn twn mege8wn panta...)
Back to top
View user's profile Send private message
Stratis
New Member
New Member


Joined: 25 Jun 2004
Posts: 51
Location: Chaidari/Peania

PostPosted: Mon Aug 30, 2004 5:47 pm    Post subject: Reply with quote

Και η ερώτηση παραμένει¨
Τι είμαστε διατεθημένοι να κάνουμε ώστε όλα αυτά τα καταπληκτικά πράγματα που ζήσαμε δύο βδομάδες τώρα να συνεχίσουμε να τα ζούμε?

Μήπως ήρθε η ώρα να παραβιάζουμε τους λεωφοριόδρομους ξανά?
Μήπως ήρθε η ώρα να δούμε εμείς οι πολίτες τι μπορούμε να κάνουμε?
Το κράτος έφτιαξε δρόμους, τους καθάρισε και μας τους έδωσε. Θα τους κρατήσουμε καθαρούς?
Μάθαμε τίποτα/κάτι από αυτό το πανηγύρι που έγινε στην αυλή μας?
Μήπως ήρθε η ώρα να λέμε ευχαριστώ/παρακαλώ στην καθημερινή μας ζωή?
Μήπως ήρθε η ώρα να προσφέρουμε κάτι σε άλλους χωρίς να περιμένουμε ανταμοιβή?
Μήπως ήρθε η ώρα να σηκόσουμε τα μάτια μας στα ωραία που γίνονται γύρω μας, μακρυά από φωνές και τυποποιημένα πράγματα?
Μήπως ήρθε η ώρα να κάνουμε αυτόν τον πολιτισμό που δείξαμε, καθημερινό μας βίωμα?

Δεν ξέρω που κολλάει αυτό το post απλά μου άρεσαν αυτά που διάβασα πιο πάνω....
Embarassed
Back to top
View user's profile Send private message
donganos
Full Member
Full Member


Joined: 06 May 2004
Posts: 348
Location: Edinburgh/Iraklio

PostPosted: Mon Aug 30, 2004 6:19 pm    Post subject: Reply with quote

Kalashnikov wrote:
Afto pou mas edei3an pantws x8es oi kinezoi den itan k oti kalytero san prologos...

Θα διαφωνήσω φίλε Kalashnikov. Τις Κινεζούλες που έπαιζαν μουσική τις πρόσεξες; Shocked Wink Laughing
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Choriatis 2004
Senior Member
Senior Member


Joined: 25 Feb 2004
Posts: 480
Location: Athens/Aigio

PostPosted: Tue Aug 31, 2004 1:40 am    Post subject: Reply with quote

Εξηγωντας το ονειρικοι ο Rogue ειπε:
Τους ειπα ονειρικους γιατι εμοιαζαν με την Dream Team του 92!!

Shocked Shocked Rolling Eyes Very Happy Very Happy Razz
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website Yahoo Messenger MSN Messenger
Lucretius
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 1762
Location: Θεσσαλονίκη

PostPosted: Tue Aug 31, 2004 1:56 am    Post subject: Reply with quote

Δεν αντέχω να μην το παραθέσω...βούρκωσα γαμωτο

The best Olympics ever,sorry Sydney william - 1st post - 29 Aug 2004 13:50
I was in Athens for some days and I couldn't believe the transformation of the city. Everything was ready on time and all the facilities were perfect and I mean perfect, and don't forget that the Velodrome, Olympic Stadium, Rowing Centre, Weight lifting stadium and so many others were listed the best in the world of the officials of each sport, that says it all!!! The architecture of the Olympic Complex was out of this world, why can we not have something so beautiful in UK as well.
I have to say that I don't agree about the poor atttedance, because it wasn't poor at all. Don't forget that many of the stadiums were the biggest in the world, not the 30,000 seats stadium in Manchester's Commonwealth games. Plus Athens is a city of just over 3,5 million people. Anyway I watched 5 different sports, athletics, water polo, basketball, diving and volleyball and there wasn't a single seat empty!!!

The people, the city, the history, the volunteers and the ancient, pure, athletic spirit which was flowing in the air made these Olympics the best ever. In the end of the day Greece is the home of the Olympics, it couldn't be any better.""

Και μια ερώτηση. Διάβασα τις προάλλες (αδύνατο να θυμηθώ σε ποια εφημερίδα) πως στο χώρο που θα κτιστεί το ολυμπιακό στάδιο του Πεκίνου (ξέρετε, η χελιδονοφωλιά με την μακαρονάδα), εμφανίστηκαν καθιζήσεις και ρωγμές στο έδαφος, ενώ είχαν ήδη ξεκινήσει οι εργασίες... Γνωρίζει κανείς κάτι παραπάνω;


Arrow Choriatis 2004

Ελπίζω να μην αφορούσε το ντοπάρισμα αυτό το σχόλιο Twisted Evil Evil or Very Mad Twisted Evil Evil or Very Mad
Back to top
View user's profile Send private message
2M3
New Member
New Member


Joined: 01 May 2004
Posts: 33
Location: Berkeley

PostPosted: Tue Aug 31, 2004 2:29 am    Post subject: Reply with quote

Μόλις γύρισα από την Αθήνα μας, και δε μπορώ να κρύψω τον ενθουσιασμό μου! ¶ψογη διοργάνωση, άψογη πόλη, άψογοι άνθρωποι!

Βλέποντας τα σημεία όπου εστιάζεται η γκρίνια, καταλαβαίνει κανείς ότι δεν υπήρχαν ουσιαστικά προβλήματα. Αντίθετα, ενθουσιασμός από όλον τον κόσμο, καλή διάθεση (πρώτη φορά τέτοια έλλειψη γκρίνιας στην Ελλάδα) και ΤΕΛΕΙΟΙ εθελοντές.

Για τα στάδια, ήξερα ότι τα είχαμε προλάβει και ήταν απίθανα (χάρη στο forum αυτό), αλλά τα υπόλοιπα, για να είμαι ειλικρινής, δεν τα περίμενα: ΜΜΜ για χρυσό (και το τραμ θα στρώσει όπου να 'ναι), πόλη αγνώριστη, αγώνες άρτια και με πολύ κέφι οργανωμένοι.

Όλοι (τουλάχιστον όσοι έμειναν στην Αθήνα) σαν να μεταμορφώθηκαν: Να βοηθούν τους τουρίστες με ένα χαμόγελο, να σέβονται την καθαριότητα, να λαμβάνουν μέρος στη γιορτή. Και κυρίως οι εθελοντές: να ενημερώνουν με κέφι κάτω από τον ήλιο, να βγάζουν φωτογραφίες τους επισκέπτες, να βρίσκονται παντού.

Η Αθήνα ήταν τέλεια! Δεν ξέρω αν θα μείνει έτσι ή αν τα κανάλια και η καθημερινότητα μάς κάνουν αργά η γρήγορα να ξεχάσουμε τον καλό μας εαυτό. Πάντως, το γεγονός ότι οι περισσότεροι εθελοντές ήταν νέοι με κάνει να ελπίζω... Αν υπάρχουν τόσοι άνθρωποι να προσφέρουν ανιδιοτελώς στο κοινό καλό, τότε η πόλη μας και η χώρα μας μόνο καλύτερες μπορεί να γίνουν!

Όσο για τους ξένους και τα αρνητικά δημοσιεύματα, όσοι παραδέχτηκαν το λάθος τους, καλώς το έπραξαν και ας είναι πιο προσεχτικοί στο μέλλον. Οι υπόλοιποι ας συνεχίσουν να γράφουν (με τη μικρή πλέον αξιοπιστία τους) και εμείς καλά να είμαστε να τους διαψεύδουμε με τα έ ρ γ α μας.
Back to top
View user's profile Send private message
dimetro
Full Member
Full Member


Joined: 26 Jul 2004
Posts: 214
Location: Aeghio-Xanthi

PostPosted: Wed Sep 01, 2004 6:22 pm    Post subject: Reply with quote

Arrow donganos

Δηλαδη σου αρεσαν οι κινεζουλες??Γιατι εμενα πιο πολυ σαν κοροιδια μου φανηκε.Εχεις δει πολλες τετοιες κινεζες να κανουν ψωνια στην κοκκινη πλατεια? Very Happy Για φορα μινι(οχι εσυ προσωπικα Laughing ) και βγες στο Πεκινο και αν δεν σε μπαγλαρωσουν να μην με λεν... Very Happy Very Happy Εδω μιλαμε για μια χωρα που ελεγχονται τα sms-αν ειναι δυνατον Shocked Απλα το μονο που θελουν ειναι να εντυπωσιασουν πιο πολυ και μετα να δειξουν οτι ηθελε και η Ελλαδα.Το μοντερνο προσωπο.Και επισης ελπιζω η τελετη τους να ειναι κατωτερη της δικης μας Twisted Evil Twisted Evil (δεν νομιζω πως γινομαι κακος Twisted Evil )
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Yahoo Messenger MSN Messenger
Lucretius
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 1762
Location: Θεσσαλονίκη

PostPosted: Wed Sep 01, 2004 6:50 pm    Post subject: Reply with quote

Arrow Dimetro

Δεν νομίζω πως γίνεσαι κακός... Είναι το "συνδρομο του Σύδνευ" Laughing Laughing Laughing Μια φορά κάναν και αυτοί κάτι καλό και φοβούνται μήπως ξεπεραστούν. Τέλος πάντων, οι κινέζοι θα προσπαθήσουν να μας ξεπεράσουν (και οργανωτικά μάλλον θα το κάνουν), αλλά το ελληνικό touch δεν θα το πετύχουν...την χρυση τομή μεταξύ προόδου και ιστορίας.
Back to top
View user's profile Send private message
zigzag
Junior Member
Junior Member


Joined: 18 Jul 2004
Posts: 77

PostPosted: Wed Sep 01, 2004 7:11 pm    Post subject: Reply with quote

Very Happy Very Happy Very Happy

Φαίνεται να δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στο Πεκίνο από τώρα ....

http://www.militaryphotos.net/forums/viewtopic.php?t=23432

Ε ρε τι έχουν να τραβήξουν οι φουκαράδες.
Back to top
View user's profile Send private message
Choriatis 2004
Senior Member
Senior Member


Joined: 25 Feb 2004
Posts: 480
Location: Athens/Aigio

PostPosted: Thu Sep 02, 2004 12:29 am    Post subject: Reply with quote

Φιλε μου Δημητρη με το ανθωπολειο Laughing ,
λογικο ειναι να εχεις αυτο το αισθημα. Κοιτα τι επαθαν οι φιλοι μας οι Αυστραλοι που ωστοσο το ειχαν σε πολυ πιο προχωρημενο σταδιο απο εμας. Πεταγοντουσαν στον υπνο τους ρε!!! Laughing
Οι κινεζοι οπως ειπε και ο Lucretius το χουν πολυ ευκολο να μας ξεπερασουν τουλαχιστον σε οργανωτικο τομεα!!!
Αλλα η Ελλαδα οπως και να το κανουμε ειναι αλλο πραμα!!

Να νιωθουμε υπερηφανοι που ειμαστε ΕΛληνες! Το καλοκαιρι αυτο ηταν αφιερωμενο σε εμας Very Happy
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website Yahoo Messenger MSN Messenger
ioannis31
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 18 Feb 2004
Posts: 762
Location: Suburbia

PostPosted: Thu Sep 02, 2004 1:11 pm    Post subject: Reply with quote

Πολλές πληροφορίες για το Πεκίνο και τις εγκαταστάσεις στη σελίδα http://210.75.208.159/eolympic/xay/cgcg/cgcg.html και http://210.75.208.159/eolympic/xay/cgcg/cgcg_bscg.html .

Back to top
View user's profile Send private message
projected
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 18 Jul 2004
Posts: 1172
Location: Rome-Athens

PostPosted: Thu Sep 02, 2004 1:57 pm    Post subject: Reply with quote

pwpww to Olympiako xwrio tous ,fainetai apisteuto....

Mou fainetai oti stis epomenes olympiades oi a8lhtes 8a menoun se ksenodoxeia 5* ftiagmena eidika gi'autous....
Back to top
View user's profile Send private message
Kalashnikov
Senior Member
Senior Member


Joined: 26 Feb 2004
Posts: 597
Location: Brussels

PostPosted: Thu Sep 02, 2004 3:07 pm    Post subject: Reply with quote

ola kala, ola wraia, alla pou8ena den eida na ginetai logos gia to water cube, ka8ws k gia to olympiako tous stadio.
Mipws mou 3efygan k ta 2??
Mou kanei megali entypwsi giati itan k ta 2 apo ta atou tis diekdikiseis twn olympiakwn tou pekinou
Back to top
View user's profile Send private message
projected
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 18 Jul 2004
Posts: 1172
Location: Rome-Athens

PostPosted: Thu Sep 02, 2004 3:09 pm    Post subject: Reply with quote

ti einai akribws to water cube?
Back to top
View user's profile Send private message
Kalashnikov
Senior Member
Senior Member


Joined: 26 Feb 2004
Posts: 597
Location: Brussels

PostPosted: Thu Sep 02, 2004 3:29 pm    Post subject: Reply with quote

afto... Exclamation Exclamation Exclamation



to e8niko kolymvitirio gia tous olympiakous tou 2008
Back to top
View user's profile Send private message
PAVEL_13
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 13 Feb 2004
Posts: 1036
Location: Ν.Σμυρνη - Πάτρα - Βενετία (¶λλωστε ένα πλοίο είναι...)

PostPosted: Thu Sep 02, 2004 3:50 pm    Post subject: Reply with quote

Bασικά μου φαίνεται αρχιτεκτονικά ίδιο και απαράλλαχτο με το δικό μας με τη μόνη διαφορά ότι αυτό έχει τζαμάκι γύρο γύρο. Αν θεωρείτε αυτό το Κολυμβητήριο εντυπωσιακό τότε πρέπει να θεωρήσετε και το δικό μας ισάξιο.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Kalashnikov
Senior Member
Senior Member


Joined: 26 Feb 2004
Posts: 597
Location: Brussels

PostPosted: Thu Sep 02, 2004 4:17 pm    Post subject: Reply with quote

e...den einai k akrivws to idio.... Embarassed

to kolymvitirio afto perivalletai apo kypseloeides, imidiafanes yliko, 8a...lampei ti nyxta...genika 8a einai to kati diaforetiko!!!




exei diastaseis 177x177x31 Exclamation Exclamation



Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Ολυμπιακοί Αγώνες All times are GMT + 3 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 20, 21, 22  Next
Page 7 of 22

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Web hosting by isol.gr