stadia.gr/forum Forum Index stadia.gr/forum
Εδώ μιλάμε για τα πάντα. Από Καλατράβα μέχρι… Καλομοίρα!
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Ολυμπιακοί Αθλητές
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 31, 32, 33  Next
 
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Ολυμπιακοί Αγώνες
View previous topic :: View next topic  
Author Message
yelos
Full Member
Full Member


Joined: 10 Mar 2004
Posts: 273
Location: ATHENS

PostPosted: Fri Aug 20, 2004 10:27 pm    Post subject: Reply with quote

Σταυρώσαμε πρώτα τον Κεντέρη και τη Θάνου, ευκαιρία τώρα να γίνουν τα ίδια και χειρότερα με το Σαμπάνη, αφού έχει πάρει και μετάλλιο.
Μου φαίνεται ότι βιαζόμαστε για άλλη μια φορά. Εν θερμώ δεν μπορείς να σχηματίσεις ολοκληρωμένη γνώμη. Αμφιβάλλω δε, και αν θα μπορέσουμε ποτέ να ενημερωθούμε πλήρως για όλες τις πτυχές των εν αμφιβόλω θεμάτων.

Τέλος πάντων, στις ειδήσεις του Alpha δόθηκαν κάποιες σημαντικές πληροφορίες.
Arrow 99,9% και το δεύτερο δείγμα θα είναι θετικό.
Arrow Το θέμα που ανακύπτει είναι το εξής. Η τεστοστερόνη ανήκει στα λεγόμενα "αρχαία", δηλ. ξεπερασμένα αναβολικά. Θα έπρεπε κάποιος να είναι πολύ πίσω για να κάνει χρήση αυτής της απογορευμένης ουσίας.
Για να επηρεάσει την απόδοση των αθλητών, θα πρέπει να γίνεται ειδική χρήση της για μεγάλο χρονικό διάστημα, τουλάχιστον τρεις-τέσσερεις μήνες πριν. Διαφορετικά δεν έχει κανένα αποτέλεσμα.
Ο Σαμπάνης είχε περάσει από έλεγο φαρμακοδιέγερσης και στα τέλη Ιουλίου, αλλά και στις αρχές Αυγούστου και ήταν καθαρός, συνεπώς, αν κάποιος υποθέσει ότι πήρε τεστοστερόνη τις τελευταίες μέρες, αυτή δεν θα είχε κανένα απολύτως αποτέλεσμα στην "ενδυνάμωση" του μυικού του συστήματος. Άρα θα έπρεπε να ήταν εντελώς ανόητος όποιος "μπορεί" να του έδωσε αυτή την ουσία.
3) Όλοι όσοι γνωρίζουν το Σαμπάνη λένε ότι είναι το διαμάντι της ελληνικής ομάδας άρσης βαρών. Ότι δεν υπάρχει περίπτωση να πήρε εσκεμμένα φάρμακα.

Συνεπώς δύο είναι τα πιθανά ενδεχόμενα.
α)Είτε πρόκειται για ορμονική διαταραχή,
β)είτε κάποιος κρυφά έριξε την ουσία σε κάποιο ρόφημα.

Μέχρι στιγμής τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί από τη ΔΟΕ και όλα είναι φημολογία. Αν και το δεύτερο δείγμα είναι θετικό, θα υπάρξει ένσταση και θα ζητηθεί η ιατρική παρακολούθηση του αθλητή ούτως ώστε να φανεί σε ένα τρίμηνο, αν πρόκειται για ορμονική διαταραχή. Πάντως, ο κανονισμός αναφέρει ότι σε ανάλογες περιπτώσεις ο αθλητής και ο προπονητής του οφείλουν να παραδώσουν τις διαπιστεύσεις τους στη ΔΟΕ, όπως και το μετάλλιο, το οποίο όμως δεν δίνεται σε άλλον αθλητή μέχρι να περάσει το χρονικό διάστημα που απαιτείται για να αποδειχθεί, αν πρόκειται για ορμονική διαταραχή ή μη.

Δεν θα υπεισέλθω σε αστυνομικού τύπου υποθέσεις περί ανταγωνιστών και προσπάθειας αμαύρωσης των αγώνων. Άλλοι ικανότεροι ας ασχοληθούν με αυτό.

Ωστόσο αυτές οι ιστορίες με έχουν λυπήσει πολύ. Τόσες προσπάθειες, τόσα χρόνια και όλοι ασχολούνται με το δέντρο και χάνουν το δάσος.

"Από δω και πέρα μία κόκκινη γραμμή θα αφήνει το μαχαίρι στο ψωμί μας."


Last edited by yelos on Fri Aug 20, 2004 10:33 pm; edited 3 times in total
Back to top
View user's profile Send private message
yelos
Full Member
Full Member


Joined: 10 Mar 2004
Posts: 273
Location: ATHENS

PostPosted: Fri Aug 20, 2004 10:28 pm    Post subject: Reply with quote

Μιας και έκανα διπλό ποστ να γράψω και κάτι άσχετο με τα σκάνδαλα.

Η Δανιηλίδου είναι εκπληκτική τενίστρια. Καίτοι μικρή σε ηλικία αντιμετώπισε προχθές την έμπειρη Μίσκινα επί ίσοις όροις. Ο κόσμος με τον απίθανο παλμό του σίγουρα τη βοήθησε αρκετά (πολύ περισσότερο εκνεύρισε τη Μίσκινα), ενώ η μεταξύ τους διαφορά ήταν ελάχιστη.
Αν ήταν περισσότερο τυχερή η Λένα, ίσως αυτή να έπαιζε σήμερα τη Βελγίδα.

Τελικά τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, όπως γράφει και στα αγγλικά μια ξεχασμένη (αφού περιέχει ένα έκπτωτο είδωλο, τη Θάνου) πιθανόν αφίσα μεγάλης εταιρίας στους χώρους του μετρό.
Back to top
View user's profile Send private message
epsilon
New Member
New Member


Joined: 02 Aug 2004
Posts: 36

PostPosted: Fri Aug 20, 2004 11:36 pm    Post subject: Reply with quote

Πείτε με τρελό πείτε ότι βλέπω φαντάσματα αλλά δε μου το βγάζετε από το μυαλό πως κάποιος τα έχει βάλει με την Ελλάδα σε αυτούς τους Ολυμπιακούς. Από την πρώτη στιγμή, από την ανάθεση, στην προετοιμασία, κατά τη διάρκεια και θα συνεχίσει. Ο πόλεμος και η λάσπη είναι σε ασύλληπτα μεγέθη. Μα καλά τι τέλος πάντων έχουν πάθει. Τόσο πολύ μας μισούν; Τόσο πολύ φοβούνται την Ελλαδίτσα των 11.000.0000; Αποκλείεται ο Σαμπάνης να ήταν ντοπέ και μάλιστα με τεστοστερόνη! Έλεος! Ο Χρήστος Ιακώβου είναι πολύ πιο έξυπνος και δε θα άφηνε κάτι τέτοιο. Ουστ ρε ξένοι καραγκιόζηδες που τα βάλατε με μας, δηλαδή όλοι οι άλλοι αθλητές από τις υπόλοιπες 201 χώρες που συμμετέχουν ελέγχονται σε καθημερινή βάση και είναι όλοι καθαροί;
Τι θέλετε ρε να πιστέψουμε; Νομίζετε πως είμαστε φυτά; Ρε εμείς είμαστε μπρόκολα και κουνουπίδια και εσείς μάγκες; Ρε τσου ρε! Το κόμπλεξ, ο φθόνος, η ζήλεια, το μίσος, η κακεντρέχεια είναι ευτελή συναισθήματα και δε διστάζετε να βγάλατε όσα έχετε επάνω μας. Αλλά ο ξεπεσμός σας με διασκεδάζει αλλά και με βιδώνει! Με βάζετε στη μπρίζα και δε θέλει πολύ να μου ανάψουν τα λαμπάκια! Και θα πάρει και θα σας σηκώσει, σουργελάκια του κερατά! Αντε ρε που βγάινει ο κάθε μ@λ@κ@κ0c και λέει ότι παπαρδέλα του βαρέσει!
Δηλώνουμε ρητά κατηγορηματικά και απαρέγκλιτα ότι ανοχή ΤΕΛΟΣ! Άιντε ελεινοί, τρισάθλιοι, παραπληγικοί, άιντε σπίτια σας!
Mad Mad Mad

Exclamation Λεωνίδα μη τολμήσεις και δώσεις πουθενά το μετάλλιο σου, ανήκει στους Έλληνες.


Arrow Τώρα ακούω πως παραιτήθηκε ο Γ. Παπαδογιαννάκης αλλά η παραίτηση του δε γίνεται δεκτή από τον Λάμπη Νικολάου.
Back to top
View user's profile Send private message
Nikos C.
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 23 Jun 2004
Posts: 1041

PostPosted: Sat Aug 21, 2004 2:27 am    Post subject: Reply with quote

Quote:
Έλεος! Ο Χρήστος Ιακώβου είναι πολύ πιο έξυπνος και δε θα άφηνε κάτι τέτοιο.


Αποκλείεται; Σε κάτι μικρές παραγραφίτσες στα σεντόνια για τον Τζέκο, θα διαβάσεις ότι ο Τζέκος έκανε παρέα και έμαθε πολλά από τον Ιακώβου στα μέσα της δεκαετίας του 90.
Back to top
View user's profile Send private message
oxygen
Visitor
Visitor


Joined: 15 Aug 2004
Posts: 4
Location: Athens, Hellas

PostPosted: Sat Aug 21, 2004 3:55 am    Post subject: Reply with quote

Δεν νομίζω ότι πρόκειται απλά για κόμπλεξ , ζήλεια και τέτοια πράγματα. Λίγο αφελές το θεωρώ αυτό. Από όλα τα γεγονότα, τα δημοσιεύματα, το κλίμα που καλιεργήθηκε κλπ κλπ, τίνω να καταλήξω πως κάποιοι ίσως να βολεύονται από το ότι η Ελλάδα που δανείστηκε τρελά λεφτά για τους Αγώνες ΔΕΝ θα μπορέσει να ξεχρεώσει με τίποτα. Και ασφαλώς ξέρετε όλοι ότι όταν κάποιος χρωστάει πολλά σε πολλούς, τον έχουνε στο χέρι.

Η ελπίδα της Ελλάδας είναι να ανακάμψει τουριστικά από του χρόνου τουλάχιστον. Σε κάθε μορφή τουρισμού που μπορεί να προωθηθεί μέσω των αγώνων.

Η ελπίδα είναι να αποσβέσει το κόστος των υποδομών με νέες διοργανώσεις.

Επομένως η απαξίωση της "ιδιαιτερότητας" της Ελλάδας στα αθλητικά ιδεώδη, η απομυθοποίηση αυτού που η Ελλάδα πρεσβέυει εξυπηρετείται από αυτά που γίνονται.... Είχαμε να πουλήσουμε "αρχαίο" πνεύμα, καθαρούς αγώνες κλπκλπ. Απαξιώνονται πλέον από τους ίδιους τους οικοδεσπότες "και καλα".

Το βασικό που μένει να γίνει για να δέσει το γλυκό είναι να απαξιωθεί και η προσπάθεια να φανούμε ως δυτικοευρωπαϊκή, σύγχρονη και ασφαλής χώρα με μια ωραία προβοκάτσια (φτού κακα!).

Το κακό είναι πως για να πάει εκεί το πράγμα κάποιοι δικοί μας "πουλήθηκαν". Δεν γίνεται να διαλύσεις ένα ξένο σπίτι αν δε βρείς κάπου κάποιον διεφθαρμένο. Εξάλλου έχουμε παράδoση σε "Εφιάλτες".

Μη σπεύσουν ορισμένοι να πούν ότι είμαι Δων Κιχώτης. Ρεαλιστική προσέγγιση κάνω.

Φυσικά και η ντόπα πάει σύννεφο παγκοσμίως. Ομως αφενώς η εικόνα η δική μας μόνο χαλάει και όχι των άλλων και αφετέρου καλό είναι επιτέλους και κάποιοι δημοσιογραφίσκοι να μάθουν την έννοια "αυτολογοκρισία" και πότε αυτη επιβάλλεται. Ειδικά όταν η περίπτωση Σαμπάνη είναι πιο θολή και απο παγωμένη Paulaner Weiss!!.

Ελπίζω σήμερα 21/08, η πίο "hot" αγωνιστικά ημέρα να περάσει ομαλά και ευχάριστα.
Back to top
View user's profile Send private message
Lothar_GR
Full Member
Full Member


Joined: 09 Jun 2004
Posts: 392
Location: Αθηνα

PostPosted: Sat Aug 21, 2004 9:58 am    Post subject: Reply with quote

το ολο σκηνικο προδιδει στησιμο της υποθεσης. Ειναι οντως ηλιθιο να εχει παρει ο αθλητης τεστοστερονη. Αρα η το παραγει ο ιδιος του ο οργανισμος ( αλλα αν το εκανε αυτο, δεν θα ειχε ανιχνευτει απο παλαιοτερα αντιντοπινγκ τεστ? ) η το εκανε καποιος εσκεμμενα. Που μαλλον ειναι και το πιθανοτερο ... Αν η ΔΟΕ αποφασισει να του αφαιρεσει το μεταλλιο θα ειναι η νικη της υποκρισιας. Και θελω παλι καποιον μαγκα δημοσιογραφο σαν αυτον που τη ειπε στη εκπροσοπο τυπου της ΔΟΕ χθες ( για τη προκλητικη εμφανιση των διαπιστευσεων Κεντερη - Τζεκου - Θανου ) να της τη πει παλι για αυτη τη καθαρα στημενη ιστορια που καποιοι πιστευουν οτι μασαμε κουτοχορτο και θα πιστεψουμε οτι ο Σαμπανης εκανε χρηση τεστοστερονης ...

Και σχετικα με τη υποθεση Κεντερη ... δεν πιστευω οτι ο Κεντερης εκανε κατι που δεν κανουν και οι αθλητες υπερδυναμεων στο στιβο ( Αμερικη κλπ δηλαδη ... ) με τετοιες επιδοσεις που κανουν κατα τη γνωμη μου ειναι αδυνατων να μη περνουν κατι! Απλως δεν υπηρχε περιπτωση να αφησουν καποιον ξεκαρφωτο να τους ρεζιλεψει και 2η φορα ...

Απο οτι διαβασα σε καποιο περιοδικο μεχρι και το ινδαλμα του αθλητισμου ο Καρλ Λιουις ειναι υποπτος για ντοπαρισμα ( και μαλιστα απο τη εποχη των ολυμπιακων της Σεουλ και της κουρσας με τον Μπεν Τζονσον ) ... Η ντοπα παει συννεφο σε ολο το κοσμο, και απλως αυτοι που "πιανονται" ειναι αυτοι που συμφερουν καποιους να τους πιασουν.
Back to top
View user's profile Send private message
KEFALONITIS
Full Member
Full Member


Joined: 19 Feb 2004
Posts: 280
Location: NYC

PostPosted: Sat Aug 21, 2004 10:46 am    Post subject: Reply with quote

O pagkosmios a8lhtismos xreiazetai exsugiansh..

"O skopos agiazei ta mesa" kai $$$ exoun antikatasthsei ton opo tou "eu agwnizes8ai"
Back to top
View user's profile Send private message
Stakaman
Junior Member
Junior Member


Joined: 10 May 2004
Posts: 125
Location: Brussels

PostPosted: Sat Aug 21, 2004 11:39 am    Post subject: Reply with quote

Arrow Epsilon Arrow ontos kati den paei kala sti oli ypothesi Exclamation Exclamation

Oson afora tin testosteroni exo tin entyposi oti einai ena paroximeno eidos ntoparismatos,oso kai an sas fainetai parakseno!! Auto re paidia fainetai apo ta anti doping control edo kai posa xronia!
Kala kai einai mamakas kai thelei na ntoparistei diladi auto tha paei na parei pou einai sigouro oti tha to piasoun??kai kati allo prin mia evdomada eixe ksana kanei test kai to perase, diladi pire tora gia na parei to metalio kserontas oti an ta kataferei tha perasei standard elegxo?? Perierga pragmata paidia Exclamation Exclamation

Kai den akousa na ginetai kanenas pagosmios ntoros me tin ypothesi ton elegkton tis WADA sti kriti!Pou pigan na kanoun elegxo stous amerikanous kai kateliksan sto tmima kai otan gyrisan na ksekinisoun tous legxous tin eixan kopanisei oi misoi!! Ekei diladi pou einai oloi autoi pou koptontan gia tin katharotita tou athlitismou kai tetoia!!

Den ksero giati alla autoi oi "athantoi" mou fernoun kati apo tous politikantes pou eixe auti i xora tin dekaetia tou '80, se ola tous politikous xorous.
Kai kala na pistepso oti oi dikoi mas piran se megalytero pososto ntopa logo oti oi agones ginontai spiti kai tha itan monadiki eukairia na diakrithoun alla einai mono autoi diladi??
Nai na eksygianthei o xoros, kai poly sosta, alla mono oi ellines einai pou to molynoun??

Perierga auta ta pragmata paidia, poly perierga Exclamation Exclamation
Back to top
View user's profile Send private message
Stakaman
Junior Member
Junior Member


Joined: 10 May 2004
Posts: 125
Location: Brussels

PostPosted: Sat Aug 21, 2004 11:40 am    Post subject: Reply with quote

Arrow Epsilon Arrow ontos kati den paei kala sti oli ypothesi Exclamation Exclamation

Oson afora tin testosteroni exo tin entyposi oti einai ena paroximeno eidos ntoparismatos,oso kai an sas fainetai parakseno!! Auto re paidia fainetai apo ta anti doping control edo kai posa xronia!
Kala kai einai mamakas kai thelei na ntoparistei diladi auto tha paei na parei pou einai sigouro oti tha to piasoun??kai kati allo prin mia evdomada eixe ksana kanei test kai to perase, diladi pire tora gia na parei to metalio kserontas oti an ta kataferei tha perasei standard elegxo?? Perierga pragmata paidia Exclamation Exclamation

Kai den akousa na ginetai kanenas pagosmios ntoros me tin ypothesi ton elegkton tis WADA sti kriti!Pou pigan na kanoun elegxo stous amerikanous kai kateliksan sto tmima kai otan gyrisan na ksekinisoun tous legxous tin eixan kopanisei oi misoi!! Ekei diladi pou einai oloi autoi pou koptontan gia tin katharotita tou athlitismou kai tetoia!!

Den ksero giati alla autoi oi "athantoi" mou fernoun kati apo tous politikantes pou eixe auti i xora tin dekaetia tou '80, se ola tous politikous xorous.
Kai kala na pistepso oti oi dikoi mas piran se megalytero pososto ntopa logo oti oi agones ginontai spiti kai tha itan monadiki eukairia na diakrithoun alla einai mono autoi diladi??
Nai na eksygianthei o xoros, kai poly sosta, alla mono oi ellines einai pou to molynoun??

Perierga auta ta pragmata paidia, poly perierga Exclamation Exclamation
Back to top
View user's profile Send private message
nivam
Junior Member
Junior Member


Joined: 08 Apr 2004
Posts: 182
Location: Galatsi /Athens

PostPosted: Sat Aug 21, 2004 12:11 pm    Post subject: Reply with quote

donganos wrote:

Arrow nivam: Ντροπή σου που ειρωνεύεσαι έναν άνθρωπο που 12 χρόνια τώρα εκτός από την κόρη του κάνει περήφανη όλη την Ελλάδα, με εσένα συμπεριλαμβανόμενο, και μάλιστα χωρίς καν να έχει βγει απόφαση εναντίον του! Evil or Very Mad
Ας ευχόμαστε να μην είναι έτσι τα πράγματα!


Ζητω συγνώμη για αυτο που εγραψα παρασυρομενος απο την οργη που ενιωθα εκεινη τη στιγμη! Αλλα ακουγοντας ξαφνικα στο ραδιο οτι ο Σαμπανης βρεθηκε θετικος για χρηση απαγορευμενης ουσιας μου ηρθε κεραμυδα στο κεφαλι.

Οταν εμαθα οτι βρεθηκε τεστοστερονη και το σκεφτηκα ψυχραιμα καταλαβα οτι δεν μπορει να ειναι δυνατον ο Σαμπανης να εκανε τετοια κουταμαρα.

Η πικρα και η στεναχωρια ομως μεγαλωνει ρε παδια, αντι να σβηνει και να κοιταμε μπροστα μονο, στη μεγαλη γιορτη. Γιατι συμβαινουν ολα αυτα;
Χθες εβλεπα τα προκριματικα των 100μ και εβλεπα το φαντασμα της Θανου στη γραμη τερματισμου, και το ιδιο μαλλον θα σκεφτομαι και στις 26 Αυγουστου μεσα απο το γηπεδο. Ξερετε, των Κωστα στον τελικο.

Λυπαμαι...
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Alexaus
New Member
New Member


Joined: 02 Aug 2004
Posts: 21
Location: Melb Australia

PostPosted: Sat Aug 21, 2004 12:28 pm    Post subject: Reply with quote

Egine tipota? Kanena neo gia to thema... edw sthn Australia efoson kerdizoun sunexei xrisa den exei anaferthei pouthena to thema .... oute sto BBC kai CNNI den exei ginei anafora meta apo ta arxika...
Ebgalan kamia apofash?? Question
Back to top
View user's profile Send private message
Dimiskour
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 02 Jun 2004
Posts: 1189
Location: Αθήνα

PostPosted: Sat Aug 21, 2004 2:31 pm    Post subject: Reply with quote

Tha allakso teleios ti kouventa sholiazontas kati pou mou kanei megali entiposi. Eriksa mia matia sti lista metallion kai prepei pragmatika na vgalo to kapelo stin Australia.

Oi 10 protes hores afti ti stigmi vasei metallion ehoun plithismo ano ton 50ek me eksairesi tin Australia pou ehei mono 20ek. Par'ola afta figouraroun stin tetarti thesi me 21 metallia, 8 apo ta opoia einai hrisa! Shocked

De mporo na katalavo pos ginetai mia hora me molis 20ek na ehei 21 metallia kai i Ispania gia paradeigma me diplasio plithismo na ehei mono 3 argira. Pos katafernoun na vgazoun tosa talenta? I moni logiki eksigisi prepei na einai oti ehoun tromeri organosi, egkatastaseis kai meraki na anakaliptoun talentakia apo mikri ilikia. Kai epeidi ta perissotera metallia tous erhontai apo ti kolimvisi fantazomai oti prepei na ehoun apeires pisines.

Mravo tous, einai paradeigma pros mimisi.
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
zigzag
Junior Member
Junior Member


Joined: 18 Jul 2004
Posts: 77

PostPosted: Sat Aug 21, 2004 2:31 pm    Post subject: Reply with quote

Ενώ για τον Κεντέρη πίστευα 100% ότι κάτι έχει πάρει από την πρώτη στιγμή που ακούστηκε το θέμα για τον Σαμπάνη επιτρέψτε μου να εκφράσω τις αμφιβολίες μου.

Καταρχήν η παγκόσμια ομοσπονδία της άρσης βαρών έχει καθιερώσει από μόνη της να γίνονται συχνότατα τέστ σε ΟΛΟΥΣ τους αθλητές και όχι δειγματοληπτικά. Από ότι ξέρω δαπανά για αυτό το σκοπό το 30% του προϋπολογισμού της. Οι απορίες μου είναι οι εξής:

Για πιο λόγω να πάρει κάποιος τεστοστερόνη αφού ξέρει ότι ΣΙΓΟΥΡΑ θα πιαστεί αφού θα ελεγχθεί και μετά τους αγώνες (ειδικά αν κερδίσει μετάλλιο)?

Και το κυριότερο. Για να έχει η τεστοστερόνη θετική επίδραση στο μυϊκό σύστημα από ότι ξέρω πρέπει να ληφθεί μήνες πριν. Για πιο λόγο κάποιος που αποδεδειγμένα πέρασε αντιντόπινγκ κοντρόλ πριν μερικές μέρες χωρίς να βρεθεί τεστοστερόνη να πάρει ένα αναβολικό το οποίο δεν προλαβαίνει να έχει καμιά απολύτως επίδραση πάνω του?
Back to top
View user's profile Send private message
smarg
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 1156

PostPosted: Sat Aug 21, 2004 4:30 pm    Post subject: Reply with quote

Εν τω μεταξυ ενω στο πρωτο δειγμα του Σαμπανη η τεστοστερονη ηταν στο 12 στο δευτερο ειναι στο 22!!! Πως γινεται αυτο? Την ιδια ωρα δεν δινονται και τα 2? Rolling Eyes
Back to top
View user's profile Send private message
Alexaus
New Member
New Member


Joined: 02 Aug 2004
Posts: 21
Location: Melb Australia

PostPosted: Sat Aug 21, 2004 5:12 pm    Post subject: Reply with quote

Twra molis eida ena reportaz sto antenna pacific me thn sunentefxi tou Sampani...
Re paidia... o anthropos orkistike sta paidia tou ... kai arxise ta klamata... den mporei na ekane afto to pragma... tromero lathos egine kapou...isws kai upopto... Sunginithika ...
Arrow Smarg - afou den dwthhke episimos to apotelesma... pou to akouses oti htan toso megalh h diafora?....sta duo deigmata.... Pantws to Sky News edw anaferei oti kai to deutero deigma htan thetiko... pote egine auto... to Antenna Pacific sto teleutaio ektato eipe oti to vradu tha bgei... Question

Ena allo... anaferane oti exei peismwsei olh h omada Apsh Barwn..propantws o Dimas gia to bradu kai lene oti exei parei ena swro pausipona dia ennesews gia to trauma.. mhn bgoun kai to kremasoun gia auto... xreiaztai prosoxh se olo to thema...

Arrow Dimiskour thelw na sou pw oti h Australia tha kerdisei akoma duo metallia to vradu sth pisina kai sto podhlatodromo... (shmera kerdise ena xriso to prwi sto Sxina)... ontws einai fainomeno oti h zwh edw peristrefetai guro apo to sport.. kai kata megalo shmeio mono sport....
Back to top
View user's profile Send private message
losada7
Moderator
Moderator


Joined: 23 Mar 2004
Posts: 4162

PostPosted: Sat Aug 21, 2004 5:20 pm    Post subject: Reply with quote

Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι αν είμουν

1. Σαμπάνης
2. Είχα τον Ιακώβου προπονητή
3. Ήταν μια χρονιά που δεν υποχρεούμαι να πάρω μετάλιο καθώς στις προηγούμενες, έχω πάρει 2
4. Είμουν οικογενοιάρχης
5. Είχα βγεί 5-6 μέρες πριν τους αγώνες αρνητικός στο τεστ
6. Ηξερα ότι η Ελλάδα έχει μπει στο στόχαστρο όλων(Θέμα Κεντέρη)

ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΜΙΑ περίπτωση να πάω να πάρω απαγορευμένη ουσία την μέρα των αγώνων αφού ήξερα ότι θα ελεγχθώ μετά τον αγώνα.

ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ....

Υ.Γ. Σε όλες αυτές τις π@παρι@ς εμείς απαντάμε με το να αγοράζουμε εισητήρια αρκεί βέβαια να μην παραβιάζουμε οικονομικά τον οικογενειακό μας προγραμματισμό.
Α Ρ Κ Ε Τ Α

Υ.Γ. 2
Ψάξτε ρε παιδιά να βρείτε το βιογραφικό του Ιακώβου. Αυτός ο άνθρωπος είναι κάτι σαν το Γκάλη για την άρση βαρών.

Τι να πούμε...μεγάλωσε στη Τουρκία και όλοι ξέρουν πόσο περισσότερο έλληνες είναι όσοι καταπιέζονται σε αυτή τη χώρα !
Ήταν αθλητής πολύ μεγάλης αξίας
Ήταν έλληνας που πρόκοψε επιχειρηματικά στην Αμερική

Ειδικά για αυτόν κόβω το γεννητικό μου όργανο ότι δεν φέρεται π@στικ@ !


Last edited by losada7 on Sat Aug 21, 2004 7:52 pm; edited 5 times in total
Back to top
View user's profile Send private message
smarg
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 1156

PostPosted: Sat Aug 21, 2004 6:08 pm    Post subject: Reply with quote

Arrow Alexaus

www.sport.gr

Θετικό σε τεστοστερόνη βρέθηκε και το δεύτερο δείγμα του Λεωνίδα Σαμπάνη. Οι τιμές που έδειξε το τεστ είναι ακόμη πιο περίεργες από εκείνες του πρώτου, που ήταν 12 με ανώτατο όριο 6-6,7. Το δεύτερο δείγμα μετρήθηκε στα... 22! Εξωγενής η τεστοστερόνη διέγνωσε το εργαστήριο. Για προβοκάτσια μιλάει πλέον ανοιχτά ο Χρήστος Ιακώβου.
Back to top
View user's profile Send private message
epsilon
New Member
New Member


Joined: 02 Aug 2004
Posts: 36

PostPosted: Sat Aug 21, 2004 7:30 pm    Post subject: Reply with quote

Απίστευτο!
Τώρα ακούω στο CNN η Τσουλφά και Μπεκατώρου χάνουν το χρυσό μετάλλιο, νέο σκάνδαλο ντόπινγκ για την Ελλάδα!

Μεταφέρω ακριβώς το ρεπορτάζ: "After an anti-doping test, host country Greece is shocked by a new scandal! Gold medallists Bekatorou-Tsoulfa will loose their precious medals after a positive anti-doping control. Their boat was found doped! Insiders say that a super-duper hight tech material was used to polish the boat making it run faster! Expert scientists will examine the suspicious boat and the IOC will announce its final decision on Sunday"
Twisted Evil Twisted Evil cnn.com

Όποιος θέλει μετάφραση... Laughing Laughing Laughing Cool Very Happy
Back to top
View user's profile Send private message
jortheo
Full Member
Full Member


Joined: 24 Mar 2004
Posts: 259

PostPosted: Sat Aug 21, 2004 7:54 pm    Post subject: Reply with quote

Τωρα αν φας ban θα φταει κανεις αλλος;
Back to top
View user's profile Send private message
epsilon
New Member
New Member


Joined: 02 Aug 2004
Posts: 36

PostPosted: Sat Aug 21, 2004 8:19 pm    Post subject: Reply with quote

Black Humour. Φίλε μου προφανώς το παραπάνω post είναι ειρωνικό και καυστικό!
Δε νομίζω να το πίστεψε κανένας που το διάβασε. Είναι ένας ακραίος τρόπος για να σχολιάσω τα κακώς κείμενα των ξένων απέναντι στους αθλητές μας.
Και για οποιον δεν κατάλαβε εννοείται πως το χρυσό στην ιστιοπλοία είναι δικό μας!
Back to top
View user's profile Send private message
pekkek
New Member
New Member


Joined: 17 Jul 2004
Posts: 24
Location: Ames, Iowa, USA

PostPosted: Sat Aug 21, 2004 9:22 pm    Post subject: Reply with quote

Παιδιά, η τεστοστερόνη, όπως σωστά ειπώθηκε, πρέπει να παρθεί κατά τη διάρκεια της προπόνησης και για παρατεταμένο διάστημα για να έχει κάποιο αποτέλεσμα. Δεν είναι διεγερτικό για να έχει κάποια άμεση επίδραση στον αγώνα. Και ο Σαμπάνης είχε περάσει από τεστ μέρες πριν τον αγώνα.

Επίσης, είναι γνωστό ότι η τεστοστερόνη αντιδρά σημαντικότατα σε καταστάσεις στρες και επηρεάζεται από ψυχολογικούς παράγοντες, συμπεριλαμβανομένης της αίσθησης υπεροχής (π.χ. σε ζώα που μονομαχούν, αλλά και σε αθλητές σε αγώνες, οι νικητές αντιδούν με αρκετά υψηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης από τους ηττημένους -- αυτό συμπεριλαμβάνει, στην περίπτωση ανθρώπων, και αυτούς που απλά θεωρούν ότι 'νίκησαν' ή ότι πέτυχαν το στόχο τους).

Υπάρχει και η ανάλογη βιβλιογραφία για όσους ενδιαφέρονται να το κοιτάξουν περισσότερο.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/entrez/query.fcgi?cmd=Retrieve&db=pubmed&dopt=Abstract&list_uids=10378241

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/entrez/query.fcgi?cmd=Retrieve&db=pubmed&dopt=Abstract&list_uids=10049603

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/entrez/query.fcgi?cmd=Retrieve&db=pubmed&dopt=Abstract&list_uids=9811365

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/entrez/query.fcgi?cmd=Retrieve&db=pubmed&dopt=Abstract&list_uids=1478633

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/entrez/query.fcgi?cmd=Retrieve&db=pubmed&dopt=Abstract&list_uids=2606468

Επίσης, τέτοια διαφορά ανάμεσα στα 2 δείγματα είναι ...αστείο πράγμα. Αν έβγαινε τέτοια διαφορά σε εργαστηριακή μέτρηση, θα πετούσαμε και το δείγμα και το μηχάνημα ...και τον τεχνικό που έκανε την ανάλυση. Η διαφορά είναι πέρα από κάθε λογικό όριο αξιοπιστίας.

--Δρ. ΠΕ
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
zigzag
Junior Member
Junior Member


Joined: 18 Jul 2004
Posts: 77

PostPosted: Sat Aug 21, 2004 11:26 pm    Post subject: Reply with quote

Μάλλον δεν ανακάτεψαν την ίδια δοσολογία και στα δύο μπουκαλάκια. Έπεσε ίσως μια σταγόνα παραπάνω. Χωρίς πλάκα πρέπει να επέμβει άμεσα ο εισαγγελέας και να κλειθούν για κατάθεση όσοι είχαν πρόσβαση στο εργαστήριο. Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο δισεκατομύριο να υπάρξει τέτοια απόκλειση στο ίδιο δείγμα.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΑΛΥΜΑ ΥΓΡΟΥ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΕΓΕΡΤΙΚΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ.

Ο μοναδικός τρόπος για να συμβεί αυτό είναι να προστέθηκε το διεγερτικό στο μπουκαλάκι εκ των υστέρων.
Back to top
View user's profile Send private message
dimetro
Full Member
Full Member


Joined: 26 Jul 2004
Posts: 214
Location: Aeghio-Xanthi

PostPosted: Sun Aug 22, 2004 12:27 pm    Post subject: Reply with quote

ΑΚΟΥΣΤΕ ΝΕΟ ΟΙ Μ@!%$#Σ
Η ΔΟΕ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΣΑΜΠΑΝΗ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=560988&lngDtrID=246
ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΟ
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Yahoo Messenger MSN Messenger
donganos
Full Member
Full Member


Joined: 06 May 2004
Posts: 348
Location: Edinburgh/Iraklio

PostPosted: Sun Aug 22, 2004 3:11 pm    Post subject: Reply with quote

Δεν πρέπει να το παραδώσει. Να πάνε να τιμηθούνε! Evil or Very Mad Mad

EDIT: Αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα! Κανονικά η ΕΟΕ θα έπρεπε να πάρει όλους τους Έλληνες αθλητές και να φύγει! Αρκετά πιά με τον πόλεμο. Δεν αντέχουμε και δεν ανεχόμαστε άλλο να μας χτυπάνε από παντού όταν έχουν άλλους στο απυρόβλητο!


Last edited by donganos on Sun Aug 22, 2004 3:20 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
smarg
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 1156

PostPosted: Sun Aug 22, 2004 3:15 pm    Post subject: Reply with quote

"Δεν το δίνω!"


Καταδικαστική ήταν η απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΔΟΕ για τον Λεωνίδα Σαμπάνη, καθώς η εξέταση του δεύτερου δείγματος και το θετικό πόρισμα, του αφαιρούν το χάλκινο μετάλλιο! Το contra.gr επικοινώνησε με τον 33χρονο αρσιβαρίστα, ο οποίος δείχνει αποφασισμένος να υπερασπιστεί αυτό που κέρδισε με την αξία του: "Δεν πρόκειται να δώσω το μετάλλιο σε κανένα! Το κέρδισα καθαρά και με την αξία μου και δεν πρόκειται να μου το αφαιρέσουν!"


Twisted Evil
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Ολυμπιακοί Αγώνες All times are GMT + 3 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 31, 32, 33  Next
Page 27 of 33

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Web hosting by isol.gr