View previous topic :: View next topic |
Ποιο είναι το καλυτερο ποδοσφαιρικό γήπεδο των Ολυμπιακών; |
Καυταντζόγλειο |
|
30% |
[ 19 ] |
Πανθεσσαλικό |
|
19% |
[ 12 ] |
Παγκρήτιο |
|
36% |
[ 23 ] |
Παμπελοποννησιακό |
|
14% |
[ 9 ] |
|
Total Votes : 63 |
|
Author |
Message |
aristidis Stadium Expert

|
Posted: Mon Aug 16, 2004 10:19 pm Post subject: Καλύτερο Ολυμπιακό Στάδιο για Ποδόσφαιρο!!! |
|
|
Φυσικά δεν συμπεριέλαβα το Καραϊσκάκη και το ΟΑΚΑ!!!!!
Ποιο είναι κατά τη γνώμη σας το καλύτερο ποδοσφαιρικό γήπεδο από αυτά τα καινούρια;;;
Εμένα μ' αρέσει πολύ το Καυταντζόγλειο (καθ' ότι Σαλονικιός) και το Πανθεσσαλικό! Όμως θα προτιμήσω ΤΕΛΙΚΑ το Πανθεσσαλικό, γιατί έχει κάτι που ξεχωρίζει, το χρώμα, το σχήμα στο άνω διάζωμα, το στέγαστρο κλπ... Το Καυταντζόγλειο όμως έχει πολύ καλό περιβάλλοντα χώρο και βοηθητικό και φοβερό κτίριο!
Όμως το χρυσό από μένα πάει στο Βόλο!
Last edited by aristidis on Wed Aug 18, 2004 11:17 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
projected Stadium Expert

|
Posted: Mon Aug 16, 2004 10:20 pm Post subject: |
|
|
sumfwnw apolutws |
|
Back to top |
|
 |
KEFALONITIS Full Member

|
Posted: Mon Aug 16, 2004 10:24 pm Post subject: |
|
|
Bolos ki egw.Polu euxaritoi xrwmatismoi kai leitourgiko. |
|
Back to top |
|
 |
Centaur Junior Member

|
Posted: Tue Aug 17, 2004 3:43 am Post subject: |
|
|
Τι είναι αυτό που σας αρέσει τόσο στο Πανθεσσαλικό; Η μάλλον τι έχουν τα άλλα στάδια και τα θεωρείτε χειρότερα; Και εγώ πιστεύω ότι είναι το καλύτερο όμως δεν μπορώ να καταλάβω με βεβαιότητα που οφείλεται αυτό. Ολα έχουν στέγαστρο. Ολα έχουν διπλά/τριπλά διαζώματα. Ολα έχουν στίβο. Ολα έχουν ελλειψοειδής κερκίδες. Εντάξει τα χρώματα διαφέρουν αλλά αυτό είναι τριτεύον. Επειδή το Καυτατζόγλιο και το Παγκρητιο είναι απολύτως συμμετρικά ίσως δείχνουν κάπως βαρετά και χωρίς πρωτοτυπία, σε αυτό καταλήγω προς το παρόν. Πάντως ούτε και το Πανθεσσαλικό έχει καμιά φοβερή πρωτοτυπία. |
|
Back to top |
|
 |
Stakaman Junior Member

|
Posted: Tue Aug 17, 2004 10:34 am Post subject: |
|
|
To panthessaliko isos einai to pio omorfo alla den nomizo na einai to kalytero.
To kautantzogleio mou fainetai poly pio sygrotimeno san gipedo i pio kala as poume stadio.
An paroume mia olokliromeni eikona nomizo oti einai mia klasi anotero |
|
Back to top |
|
 |
Gianluigi Buffon Full Member

|
Posted: Tue Aug 17, 2004 1:07 pm Post subject: |
|
|
καυτατζογλειο και ξερο ψωμι |
|
Back to top |
|
 |
PAVEL_13 Stadium Expert

Joined: 13 Feb 2004 Posts: 1036 Location: Ν.Σμυρνη - Πάτρα - Βενετία (Άλλωστε ένα πλοίο είναι...)
|
Posted: Tue Aug 17, 2004 1:46 pm Post subject: |
|
|
Βασικά κανένα δεν είναι ποδοσφαιρικό άρα άκυρο το poll Αριστειδάκη.
Αν μπορέσεις και αλλάξεις τον τίτλο 8α σου κάνω την τιμή να ψηφίσω!
Σαν στάδιο τώρα ψηφίζω το πανκρήτιο γιατί είναι μεγάλο εντυπωσιακό περισσότερο στεγασμένο από τα άλλα και σε πολύ ωραία τοποθεσία! |
|
Back to top |
|
 |
IraTmac Visitor

|
Posted: Tue Aug 17, 2004 1:48 pm Post subject: |
|
|
Gianluigi Buffon wrote: | καυτατζογλειο και ξερο ψωμι |
συνυπογράφω.
απλά τέλειο.  |
|
Back to top |
|
 |
Aristofanis Visitor

|
Posted: Wed Aug 18, 2004 12:16 pm Post subject: |
|
|
Ta kalitera gipeda gia podosfairo (meta tis allages twn teleutaiwn xronwn) einai:
1. OAKA
2. Karaiskaki
3. Kautantzoglio
4. Toumpa
5. Pagkritio
6. Panthessaliko
7. Panpelopponisiako
8. Xarilaou
An kai Panathinaikos tin Lewforo tin aporriptw
Den einai gipedo auto... |
|
Back to top |
|
 |
aristidis Stadium Expert

|
Posted: Wed Aug 18, 2004 11:21 pm Post subject: |
|
|
PAVEL_13 wrote: | Βασικά κανένα δεν είναι ποδοσφαιρικό άρα άκυρο το poll Αριστειδάκη.
Αν μπορέσεις και αλλάξεις τον τίτλο 8α σου κάνω την τιμή να ψηφίσω!
Σαν στάδιο τώρα ψηφίζω το πανκρήτιο γιατί είναι μεγάλο εντυπωσιακό περισσότερο στεγασμένο από τα άλλα και σε πολύ ωραία τοποθεσία! |
ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!
Ώρα να βάλεις και επίσημα την ψήφο, το όνομα άλλαξε!!! (Ολυμπιακά Στάδια δεν είναι, αλλά τα ειπα έτσι επειδή χρησιμοποιούνται στους Ολυμπιακούς!)
Εdit: Το Παμπελοποννησιακό τελικά δεν μάρεσε... Σαν κατασκευή είναι ωραίο, αλλά η μικρή κερκίδα είναι μικρή μέχρι αηδίας...  |
|
Back to top |
|
 |
KPHTH Rulez Guest
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 2:15 pm Post subject: |
|
|
Εγώ φυσικά και θα ψηφίσω Παγκρήτιο....
Δεν το κάνω επειδή είναι στην ΚΡΗΤΗ αλλά για τους λόγους που είπε πιο πάνω ο Pavel.
Επίσης πιστεύω ότι αν τα καθίσματα είχαν άλλο χρώμα π.χ. μπλε και άσπρο ή μπλε γαλάζιο,το οποίο θα πήγαινε και με τους χρωματισμούς της περιοχής(δίπλα στη θάλασσα) τότε θα είχατε και εσείς την ίδια άποψη.
Τώρα θα μου πείτε ότι και το Καυτατζόγλειο είναι έτσι αλλά είναι πρώτο....
Πιστεύω ότι συμβαίνει λόγω του στεγάστρου και της σκάλας έξω από το στάδιο.
Θα μπορούσε κάποιος να αλλάξει τα χρώματα του Παγκρητίου,και αντί κίτρινο και κεραμιδί να βάλει γαλάζιο;;; |
|
Back to top |
|
 |
KouKos Visitor

|
Posted: Thu Aug 19, 2004 10:56 pm Post subject: |
|
|
H apantisi einai dedomeni! Kanena apo ta parapano! Ti na kanoume? Kanena apo auta ta stadia den kanei gia podosfairo... oi theates den vlepoun kala, kai oi podosfairistes den niothoun edra. Tora, an milisoume gia to mono podosfairiko stoixeio pou menei, to hortari, nomizo oti sto kaftatzoglio o agonistikos xoros einai kalyteros, eno kai to matrix einai ena sovaro pleonektima |
|
Back to top |
|
 |
aristidis Stadium Expert

|
Posted: Thu Aug 19, 2004 11:12 pm Post subject: |
|
|
Έλα ρε Κούκε!... Μπορεί να είναι μικρά, αλλά μια χαρά είναι τα σταδιάκια! Πάνε σε κάποιο απο αυτά και θα δεις! (ελπίζω να μην πήγες!!!)
Πάντως όσον αφορά την ψηφοφορία έχουμε μεγάλο ντέρμπυ!!!!!!!!!!! Στην 1η θέση ισοβαθμούν το Καυταντζόγλειο με το Παγκρήτιο, και με μία ψήφο διαφορά από αυτά είναι το Πανθεσσαλικό!!! Ουάου!  |
|
Back to top |
|
 |
Gianluigi Buffon Full Member

|
Posted: Fri Aug 20, 2004 12:03 pm Post subject: |
|
|
αν παρουμε euro ή μουντιαλ αλλα τοσα λεφτα για ανακατασκευη ολων αυτων των σταδιων |
|
Back to top |
|
 |
KPHTH Rulez Guest
|
Posted: Fri Aug 20, 2004 3:05 pm Post subject: |
|
|
Το Παγκρήτιο πέρασε μπροστά....
Νομίζω ότι το topic πρέπει να κλειδώσει και να μείνει το αποτέλεσμα έτσι.Πριν πάει ο aristidis σε κανένα net cafe και ψηφίσει από 30 υπολογιστές το Καυτατζόγλειο......  |
|
Back to top |
|
 |
c_sun Junior Member

|
Posted: Fri Aug 20, 2004 3:23 pm Post subject: |
|
|
->Aristofanis:
Φυσικά και το ΟΑΚΑ δεν είναι το καλύτερο "ποδοσφαιρικό" γήπεδο αυτή τη στιγμή (δεν το εξετάζω από την αισθητική αλλά από την χρηστική πλευρά), γιατί:
1. Είναι αχανές, γεμίζει δύσκολα και δεν είναι το καταλληλότερο για δημιουργία ποδοσφαιρικής ατμόσφαιρας-έδρας.
2. Η ορατότητά του είναι αμφισβητήσιμη.
3. Υπάρχει στίβος που αυξάνει την απόσταση θεατή-μπάλας-παίχτη.
Συνεπώς, αυτή τη στιγμή, no.1 είναι το Καραϊσκάκη. Κάτι παραπάνω ήξερε ο Ρεχάγκελ που το προτίμησε για έδρα.
|
 |
aristidis Stadium Expert

|
Posted: Fri Aug 20, 2004 4:20 pm Post subject: |
|
|
KPHTH Rulez wrote: | Το Παγκρήτιο πέρασε μπροστά....
Νομίζω ότι το topic πρέπει να κλειδώσει και να μείνει το αποτέλεσμα έτσι.Πριν πάει ο aristidis σε κανένα net cafe και ψηφίσει από 30 υπολογιστές το Καυτατζόγλειο......  |
Καλή ιδέα!!! Αν και θα ψήφιζα 15 φορές το Καυταντζόγλειο και άλλες 15 το Πανθεσσαλικό!  |
|
Back to top |
|
 |
D.T. Visitor

|
Posted: Sat Aug 21, 2004 1:33 pm Post subject: !!!!!!! |
|
|
1oν θα ψηφιζα καραισκακη 2ον αφου δεν μπορω δινω ψηφω αρεσκειας στο παγκρητιο!!!!!!!! αν εξαιρεσουμε οτι θα το γουσταρα σκεπασμενο ολοκληρο!!!!!! ΚΡΙΜΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ Εuro 2012!!!!!!!!!!!!! |
|
Back to top |
|
 |
Lothar_GR Full Member

|
Posted: Sat Aug 21, 2004 2:51 pm Post subject: |
|
|
Παντως χθες που βρεθηκα στο ΟΑΚΑ δεν μπορω να πω πως δεν μου αρεσε η ορατοτητα. Βρισκομουν στο πεταλο ( αριστερα του βωμου ) και ημουν στο πανω διαζωμα. Ασυναισθητα σκευτηκα τι θα εβλεπα αν μπροστα μου εκει ηταν το τερμα. Δεν ηταν και ασχημα ( αν και στο βαθος το απεναντι τερμα δεν θα φαινοταν και ιδιαιτερα καλα ... ). Τελικα πιστευω πως οι θεατες στο ανω διαζωμα ισως και να εχουν καλυτερη οπτικη, λογω της υπερυψωμενης θεσης. Το συμπερασμα ειναι πως ασφαλως δεν εχει τη καλυτερη ορατοτητα το ΟΑΚΑ λογω μεγεθους και λογω οτι ειναι σταδιο και δεν ειναι "καθαροαιμο" γηπεδο ποδοσφαιρου. Αλλα κατα τη γνωμη μου δεν ειναι και απαγορευτικη για τη παρακολουθηση ενος αγωνα. |
|
Back to top |
|
 |
Giorgos Stadium Expert

|
Posted: Sun Aug 22, 2004 4:37 am Post subject: |
|
|
Σίγουρα θεωρώ το Παμπελοποννησιακό το χειρότερο.Κατα τ'άλλα δε ξέρω τι να διαλέξω..Μαλλον το Καυτανζόγλειο λόγω ματριξ,στεγάστρου, περ.χώρου,χωρητικότητας..
Υ.Γ:Εχωντας παρακολουθήσει αρκετα ματς απ'το πέταλο του ΟΑΚΑ μπορώ να πώ οτι η ορατότητα στο απέναντι τερμα είναι πολύ κακή!Δεν μπορείς να ευχαριστηθείς το παιχνίδι.Απ'την άλλη η ατμοσφαιρα όταν είναι κατάμεστο είναι συγκλονιστική!!Πραγματικά πιστεύω ότι ακομα κ οι παικταράδες των Ρεαλ,Αγιαξ,Γιουβε κλπ πρεπει μπαίνοντας στο γήπεδο να ένιωσαν ένα δέος..!! |
|
Back to top |
|
 |
dimetro Full Member

|
Posted: Sun Aug 22, 2004 11:18 am Post subject: |
|
|
Λοιπον,χτες ημουν στο παμπελοποννησιακο...Τα ματριξ πολυ παρακμιακα βρε παιδι μου.Κατι σαν του ΟΑΚΑ πριν 10 χρονια.Το σιγουρο ειναι οτι δοθηκε η λιγοτερη φροντιδα απο ολα τα υπολοιπα σταδια.Ανακατασκευη ειναι αυτη ή... Θα ελεγε κατι μονο αν υπερυψωνοταν και η αλλη μερια αλλα τι να το κανουν οι πατρινοι τοσο μεγαλο γηπεδο αφου ακομα και ο πατραικος το απεριψε για εδρα του, ασε που κατα τη διαρκεια του τουρνουα δεν γεμισε ολοκληρο Τελος σαν σταδιο με τον στιβο καλο ειναι ομως για γηπεδο ποδοσφαιρου αισχος  |
|
Back to top |
|
 |
PAVEL_13 Stadium Expert

Joined: 13 Feb 2004 Posts: 1036 Location: Ν.Σμυρνη - Πάτρα - Βενετία (Άλλωστε ένα πλοίο είναι...)
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 4:43 pm Post subject: |
|
|
Aριστειδη είχα ψηφίσει από τότε.
Και το καραισκάκι να ταν στην ψηφοφορία πάλι το πανκρήτιο θα ψήφιζα αφού το θεωρώ απείρως ομορφότερο από το καρασκάκι. Προσωπική άποψη βεβαίως και καμμία σχέση δεν έχει που είμαι τριφυλλάρα!
Και απέξω ιδιαίτερα το καραισκάκι είναι επιεικώς φτωχό ενώ το πανκρήτιο φαίνεται πολύ πιο "δεμένο" σαν κατασκευή αν και κάπως ξεπερασμένο σαν γραμμή. Επείσης να πω ότι με μια μικρή βύθιση του αγωνιστικού χώρου και δημιουργία κερκίδων εκεί που τώρα είναι ο στίβος θα φτιάξουν ένα πολύ ζεστό ποδοσφαιρικό γήπεδο για όσους νομίζουν πως το ποδόσφαιρο είναι το παν. Καλά από τοποθεσία δεν το συζητώ. Αριστουργηματικό. Ε, ένα στέγαστρο που να κλείνει το κενό ανάμεσα στα δυο υπάρχοντα νομίζω ότι επιβάλλεται και δεν νομίζω να είναι ούτε πολύ χρονοβόρο ούτε πολύ δαπανηρό.
that's all folkes! |
|
Back to top |
|
 |
aristidis Stadium Expert

|
Posted: Sat Sep 04, 2004 1:42 am Post subject: |
|
|
Mιας και τελείωσαν οι Ολυμπιακοί, αφήνοντάς μας αναμνήσεις, προφανώς θα τελειώσει και αυτή η ψηφοφορία που άνοιξα!!!
Άρα ο τελικό νικητής είναι:
ΤΟ ΚΑΥΤΑΝΤΖΟΓΛΕΙΟ!!!!!!!!!!!!!!
(εγώ πάντως ψήφισα Πανθεσσαλικό, και ήμουν ανάμεσα σαυτά τα δύο, πάντως δεν με εντυπωσιασε τοσο πολύ κανένα...) |
|
Back to top |
|
 |
|