stadia.gr/forum Forum Index stadia.gr/forum
Εδώ μιλάμε για τα πάντα. Από Καλατράβα μέχρι… Καλομοίρα!
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Τελετή Έναρξης
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 40, 41, 42  Next
 
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Ολυμπιακοί Αγώνες
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Ageras
New Member
New Member


Joined: 06 Feb 2004
Posts: 32
Location: Austria

PostPosted: Sat Aug 14, 2004 2:05 am    Post subject: Reply with quote

Στο Γερμανικό ZDF πάθαν την πλάκα τους... Αθλητές που είχαν πάρει μέρος και σε προηγούμενους αγώνες, έλεγαν οτι αυτή η παράσταση ήταν το κάτι άλλο! Σχόλια απο Αθήνα και Γερμανία, όλοι έκπληκτοι και σαγηνευμένοι με Τελετή, στάδιο, ατμόσφαιρα...
Απόψε βάλαμε πολλά γκόλ... Μπράβο!!!
Και καλή μας συνέχεια!
Back to top
View user's profile Send private message
Dimiskour
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 02 Jun 2004
Posts: 1189
Location: Αθήνα

PostPosted: Sat Aug 14, 2004 2:06 am    Post subject: Reply with quote

Perissotera apo BBC: O Michael Johnson itan, os sinithos, sinparousiastis kai par'oti gnostos anthellinas paradehtike oti i teleti itan "fabulous".

Kai apo Ispania ematha meso tis miteras tis Ispanidas kopielias mou oti oi parousiastes eipan ta kalitera logia. En to metaksi se kana dio faseis i kopelia mou evgale kravges thavmasmou kai gia kana lepto parakolouthouse me to heri mprosta apo to stoma (kserete ti klassiki kinisi ekpliksis i thavmasmou). Sto telos mou eipe: prepei na eisai poli perifanos gia ti hora sou! Cool Razz
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
sq350
Full Member
Full Member


Joined: 10 Jul 2004
Posts: 315

PostPosted: Sat Aug 14, 2004 2:18 am    Post subject: Reply with quote

An kai eixa dei tin geniki prova me enthousiase to synolo. Akoma den exw xonepsei oti ayto egine tin Ellada. Den exoume ksanadei kati tetoio edw.

Htan Elliniko= Megaloprepes, Lito, Finetsato, Kalogousto, Sovaro kai Eyxaristo taytoxrona.
Paradosiako kai me swsti xrisi tis texnologias.

Merikes paratiriseis akoma:

1.Sas to elega edw kai meres gia ton Kaklamanaki (tha anoiksw oiko xartomantikis kai kafetzoudikis)

2. Telika tipote entypwsiako apo to anama tou vwmou. Isws giati oloi edw kserame oti o vwmos tha gyrei pros ta mesa. Omws aytoi pou den to iksera emeinan anaydoi!!! SAS VEVAIWNW!!!

3. An eidate apose sto "24 wres" (ERT me Paylo Tsima) to idio video xwris tin perigrafi (me to fysiko tou ixo) tha sas entypwsiaze to anama kyriws logw tis epiblitikis mousikis pou pagwne to aima.

4. Den eida to "Elliniko Kyma" me to "OLE" stis kerkides otan mpike i elliniki antiproswpeia. Stis proves mas to eixan deiksei kai to eixame kanei.

5. Proseksate tin Vicky Koulianou se ena thema apo ta agalmata?


Last edited by sq350 on Sat Aug 14, 2004 2:29 am; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
Ypsilon
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3951
Location: Copenhagen, Denmark

PostPosted: Sat Aug 14, 2004 2:26 am    Post subject: Reply with quote

Και το πρώτο ρεπορτάζ από το στάδιο: Δεν υπάρχουν λόγια, προσωπικά θα έδινα και τα διπλά λεφτά για να δω τα μισά απ' αυτά που είδα...
Η πιο εικαστική, η πιο θεαματική τελετή που έγινε ποτέ. Δεν περιγράφονται τα συναισθήματα και οι εικόνες.
Χίλια μπράβο σε όλους τους συντελεστές! Η Κοκοσαλάκη έφτιαξε κοστούμια-γλυπτά, αλλά αν δεν υπήρχε και η απίστευτη σκηνογραφία της Λιλής Πεζανού δεν ξέρω πως θα φαίνονταν όλα αυτά. Η μουσική του Κουμεντάκη αποκάλυψη, πιστεύω να βγει σύντομα και σε δισκάκι.
Μεγάλη εντύπωση μου έκανε και η στάση του κόσμου που χειροκρότησε όλες τις χώρες, και κυρίως τα λόγια του Ρογκ για καθαρούς αγώνες.
Οι ξένοι θεατές (πάρα πολλοί) είχαν καταπιεί τη γλώσσα τους. Πιο πολλά βουρκωμένα μάτια είδα από τους ξένους, παρά από Έλληνες. Shocked
Και να μη μιλήσω για φωτισμούς και πυροτεχνήματα, ούτε για την τεχνολογία που υπηρέτησε άψογα το θέαμα χωρίς να του επιβληθεί.
Γενικά, τέτοια αίσθηση μέτρου και καλαισθησίας δεν περίμενα από τους Έλληνες. Μας λείπουν μερικοί Δημήτρηδες Παπαϊωάννου ακόμα, ας ελπίσουμε να βγουν κι αυτοί στην επιφάνεια και να φεύγουν σιγά σιγά οι Ρουβάδες, μεγάλωσαν άλλωστε... Twisted Evil

Θα προτιμούσα τουλάχιστον 15 λεπτά ακόμα στο πρόγραμμα του πρώτου μέρους (ας όψεται η παρέλαση), και επίσης θα ήθελα και μερικά πλάνα (έστω και συνδετικά) από την Αγορά και το τείχος των Εθνών. Είχα την πεποίθηση ότι και ο περιβάλλων χώρος θα έπαιζε κάπως στην τελετή, ήταν ευκαιρία να βγει κάπως αυτή η μαγεία που έχει ο χώρος το βράδυ.
Γενικά είμαι βέβαιος πως από σήμερα όταν μιλάμε για τελετές, θα λέμε "προ 2004 και μετά 2004". Απίστευτη εμπειρία, πάντα τέτοια ας έχουμε από δω και μπρος!
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
geo_s_mart
New Member
New Member


Joined: 13 Jun 2004
Posts: 22
Location: Αθήνα

PostPosted: Sat Aug 14, 2004 2:38 am    Post subject: Reply with quote

¶σχετο...

Τη φουκαριάρα την κοπελιά που έλεγε τον όρκο και έχασε τα λόγια την προσέξατε? Πραγματικά τη λυπήθηκα εκεί πέρα... Crying or Very sad

Πάντως, όταν έσκασαν μύτη τα άρματα με τις φάσεις της ελληνικής ιστορίας, νόμιζα ότι έβλεπα τα ίδια τα σχέδια πάνω στους αμφορείς, ή ότι τα αγάλματα ήταν πραγματικά! ¶ψογο make up!!!!! Shocked

Επίσης, τον κένταυρο πως τον φτιάξανε? Δηλαδή, αν ήταν δύο άτομα...ο πίσω πού είχε κρυμμένο το κεφάλι του? Rolling Eyes
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger
nikitas
Senior Member
Senior Member


Joined: 18 Jun 2004
Posts: 463
Location: Frankfurt, DE

PostPosted: Sat Aug 14, 2004 3:17 am    Post subject: Reply with quote

Πρώτη μέρα μου στην Ελλάδα και ξεκίνησε απίστευτα (αν και Παρασκευή και 13!). Πρώτα αεροδρόμιο, μετά προαστιακός Shocked , Νερατζιώτισσα Shocked, ΟΑΚΑ Shocked Shocked, και τέλος η Τελετή Shocked Shocked

Εικαστικά μεγαλοφυής, ερμηνευτικά μεγαλειώδης, με μήνυμα που υπήρχε σε κάθε τι που εμφανιζόταν. Ούτε μηχανές για το γρασίδι ούτε χολυγουντιανά εφέ προς χάρη φτηνού εντυπωσιασμού.

Το άναμμα του βωμού βλέπω ότι δεν ενυπωσίασε πολλούς εδώ αλλά πιστεύω ήταν επειδή το είχαμε εξαντλήσει το θέμα και περιμέναμε κάτι περισσότερο ακόμα. Τελικά μου άρεσε ως ιδέα. Ο βωμός "γονατίζει" και "υποκλίνεται" στον αθλητή/πρωταγωνιστή για να πάρει τη φλόγα του Wink Τι πιο απλό αλλά ταυτόχρονα ωραίο και με μήνυμα.

Μερικές παρατηρήσεις:
1. Ναι η τελετή ήταν τελικά μικρή (45 λεπτά) και ίσως το μήνυμα να πέρασε στους Έλληνες αλλά δυσκολότερα στους ξένους. Αυτό το πάζλ με τα αγάλματα και όλη την ελληνική ιστορία κράτησε λιγότερο από 10 λεπτά.

2. Για τελετή που έχει αναλάβει ο Παπαϊωάννου μου έκανε εντύπωση που είχε πολύ λίγη κίνηση και χορό. Και ειδικά αφού ήταν η πρώτη τελετή που όλοι οι εθελοντές έπρεπε να έχουν σχέση με χορό. Μήπως κόπηκαν μέρη στην τελική αναθεώρηση;

3. Υπήρξε λίγη δράση στη λίμνη εκτός από το ζευγάρι τον ερωτευμένων. Η λίμνη ήταν το πιο εντυπωσιακό στοιχείο αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε αρκετά. Έχω και πάλι την εντύπωση ότι όπως και στο σημείο 2 πολλά σημεία κόπηκαν στην τελική αναθεώρηση του Σεπτεμβρίου.

4. Η μετάδοση της ΕΡΤ ένα χάλι. Δεν ακούγαμε τη μουσική αλλά τους εκφωνητές. Ο Διακογιάννης από λάθος αποκάλυψε τον τελευταίο λαμπαδηδρόμο όταν τη φλόγα την είχε ακόμα ο Κάχι και την έδινε στον Μελισσανίδη! Confused Επίσης μας είπε ότι τη βλέπουν 8 δις τηλεθεατές! Μάλλον την έβλεπαν και 2 δισ Αρειανοί αφού ο συνολικός πληθυσμός της γης είναι 6.3 δις. Και έκλεισε τις λαμακίες αμέσως μετά την τελετή λέγοντας "αυτά με τον Κεντέρη είναι γνωστά από το παγκόσμιο στο Παρίσι, αλλά δε θα πω τίποτε άλλο!". Μήπως είναι καιρός να συνταξιοδοτηθεί πριν χάσει οποιοδήποτε κύρος; Evil or Very Mad
Back to top
View user's profile Send private message
starsailor
Junior Member
Junior Member


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 153
Location: Earth...

PostPosted: Sat Aug 14, 2004 3:31 am    Post subject: Reply with quote

..to omorfotero 8eama pou exw dei pote mou!! Shocked Shocked ..o,ti kai na pw 8a einai ligo Embarassed


To photostory:
http://www.contra.gr/athens2004/story.html,46521
Back to top
View user's profile Send private message
OMF
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 1961

PostPosted: Sat Aug 14, 2004 3:45 am    Post subject: Reply with quote

Τωρα γηρισα απο το σταδιο (βλεπεται αυτη την εποχη ζω κοντα στην κορινθο και ειχα και ταξιδι , 12ωρο τελετης εναρξης εκλεισα) και ενω μπορω να γραψω βιβλιο για αυτα που εξησα και ειδα (οπως φανταζομαι τα εζησαν ολοι ) εχω να πω οτι ολα ηταν τελεια , Ελληνες ηταν λιγοι αλλα οταν μπηκε η Ελληνικη αποστολη αναγκαστηκαν και οι ξενοι (που ηταν παρα πολλη) να συκοθουν και να αποθεωσουν γιατι απλα εγω και ολοι οι Ελληνες χοροπηδαγαμε στα καθησματα και αποθεωναμε και δεν τους αφηναμε να βλεπουν και επαθαν και ενα σοκ με τις αντιδρασεις αγαπης των Ελληνων (οχι υπερβολικες σαν καποιους γερμανους που ειχαν πιει και ενας εθελοντης μονο που δεν τους πλακωσε στο ξηλο) .Χαρηκα που αποθεωθηκαν ΙΡΑΚ , ΚΟΥΒΑ , ΤΟΥΡΚΙΑ , ΑΦΓΑΖΙΣΤΑΝ (βοηθησα και σε αυτο) αλλα και οτι δεν γιουχαριστηκε κανεις , Πλακα ειχε με την πορτογαλια που φωναζαν τα γωνστα συμφηματα και αυτη μες στη χαρα , χαμος εγινε με την ΚΥΠΡΟ και το κατι απιστευτο με την Ελλαδα που ενα σταδιο παραρηλουσε . Οι εθελοντες αψογη και με πολλη κεφι , τα περιπτερα ολα χρησιμα και ο κοσμος αργησε να μπει γιατι γουσταρε εξω με τα περιπτερα (της Samsung ηταν το καλλητερο) . Εγω προσωπικα βουρκωσα , εμεινα με το στομα ανοικτο , γελουσα απο χαρα , χοροπηδουσα , φωναζα Ελλας Ελλας χεραιτουσα το κοσμο και αλλα πολλα Εναλλαγη συναισθηματων ασταπιαια και εντονα.
Βρηκα την Επιλογη Κακλαμανακη την καλλητεροτερη και την επιλογη Μελησσανιδη τη χειροτερη πως εκανε ετσι ντραπηκα αφανταστα τελοσπαντων ειναι ολυμπιονικης και αξιζει μια αναγνωριση.
Back to top
View user's profile Send private message
Droulas13
Junior Member
Junior Member


Joined: 24 Jul 2004
Posts: 79
Location: Keira Knightley RULEZ

PostPosted: Sat Aug 14, 2004 3:46 am    Post subject: Reply with quote

nikitas wrote:
Επίσης μας είπε ότι τη βλέπουν 8 δις τηλεθεατές! Μάλλον την έβλεπαν και 2 δισ Αρειανοί αφού ο συνολικός πληθυσμός της γης είναι 6.3 δις. Και έκλεισε τις λαμακίες αμέσως μετά την τελετή λέγοντας "αυτά με τον Κεντέρη είναι γνωστά από το παγκόσμιο στο Παρίσι, αλλά δε θα πω τίποτε άλλο!". Μήπως είναι καιρός να συνταξιοδοτηθεί πριν χάσει οποιοδήποτε κύρος; Evil or Very Mad


File mou na se diorthwsw. Kai gw to idio, pros stigmin, nomiza oti eipe alla meta suniditopoiisa oti eipe 8 dis matia kai oxi tiletheates. Opote edw mallon esu exeis adiko Wink .

H teleti itan opws to lene oloi, TELEIA. Proswpika xarika pantws pou den imoun mesa sto stadio. Eimai sigouros oti tha exana ta perissotera kai tha kourazomoun upervolika.
Back to top
View user's profile Send private message
Argyris
Senior Member
Senior Member


Joined: 21 Apr 2004
Posts: 670
Location: ΑΘΗΝΑ

PostPosted: Sat Aug 14, 2004 3:53 am    Post subject: Reply with quote

T E L E I A, den 3erw ti allo na pros8esw. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Merika ar8ra apo Germania (3erw einai la8os topic, alla elpizw na sygxwre8w Wink )

BILD (megalhterh efhmerida germanias)... Teleth enr3hs... OMORFOTERH APO POTE!!!!!
http://www.bild.t-online.de/BTO/index.html

ZDF (kratiko kanali)... Oi Ellhnes einai MAGOI.

FOCUS (Periodiko)... Ena fantasmagoriko kai apsogo programma!!!! Mas ekopse thn Anasa!!!!
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
starsailor
Junior Member
Junior Member


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 153
Location: Earth...

PostPosted: Sat Aug 14, 2004 4:01 am    Post subject: Reply with quote

mpainw se xena forums kai oloi exoun en8ousiastei!!
...oi pio polloi lene pws htan h kaluterh teleth enerxhs olwn twn epoxwn!! "impressive" "spectacular" "unbelieveable" "beautiful" ktlp ta exoun paixei, malista polloi sugkinh8hkan gia thn apo8ewsh se Palaisthnh, Iraq kai Afganistan Cool

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

PS: Pote bgainei se DVD? Razz
Back to top
View user's profile Send private message
nikitas
Senior Member
Senior Member


Joined: 18 Jun 2004
Posts: 463
Location: Frankfurt, DE

PostPosted: Sat Aug 14, 2004 4:07 am    Post subject: Reply with quote

Droulas13 αν είπε μάτια, τότε δικό μου λάθος... αν και βέβαια υπάρχουν και οι μονόφθαλμοι

starsailor δώσε μας βρε τα links από τα ξένα fora να δούμε κι εμεις Smile
Back to top
View user's profile Send private message
donganos
Full Member
Full Member


Joined: 06 May 2004
Posts: 348
Location: Edinburgh/Iraklio

PostPosted: Sat Aug 14, 2004 4:08 am    Post subject: Reply with quote

Μερικά σημεία, όπως μου έρχονται στο μυαλό:

Arrow Εκπληκτική η αναδρομή στην ιστορία μας με τα άρματα. Χρειάζεται εξαιρετική νοημοσύνη και φαντασία για να μπορέσεις να δέσεις μινωίτες, κλασσικούς, βυζαντινούς, επαναστάτες του '21, τον Καραγκιόζη το ρεμπέτικο και πολλά άλλα μαζί, χωρίς να παρουσιάσεις ένα φολκλόρ συνοθύλευμα.
Arrow Η αφή του βωμού και ο βωμός ο ίδιος ήταν όπως ακριβώς θα έπρεπε να είναι. Λιτός και απέριττος. Βλέποντάς το τελικό αποτέλεσμα νομίζω ότι σκοπίμως ακυρώθηκε ο 110άρης. Τώρα ο βωμός είναι σε απόλυτη αρμονία με το στάδιο. Επίσης η λιτή (αλλά στυλάτη) γραμμή του μου υπενθύμισε ότι ο βωμός στην αρχαιότητα ήταν το πιο ταπεινό σημείο ενός ναού. Και άναψε με τον τρόπο που όφειλε να ανάψει: από το χέρι ενός αθλητή.
Arrow Tiesto: Ε, τί να πώ, ο άνθρωπος δέν έπαιζε μουσική... ζωγράφιζε! Ξέρει κανείς άν το πρόγραμμα θα βγεί/έχει βγεί σε συλλογή;
Arrow Νίκος Γκάλης: Αξίζει να γυρίσετε το video στη στιγμή που σταματάει για λίγο μόλις μπαίνει στο στάδιο, για να αρχίσει το τρέξιμο στο στίβο. Παρατηρήστε το σκύψιμο-trademark στα πρώτα 2 βήματα. Όταν το είδα αυτό για μερικά κλάσματα του δευτερολέπτου νόμισα ότι ξεκινάει μπάσιμο στη ρακέτα και θα σηκωθεί για lay-up! Δεν κάνω πλάκα, το συναίσθημα ήταν τόσο δυνατό που προς στιγμήν νόμισα ότι πράγματι το έβλεπα με κάποιο special effect!
Arrow Προσέξτε την αμηχανία στο βλέμα του Ρογκ όταν ετοιμάζεται να ξεκινήσει το λόγο, και το χαμόγελο ανακούφισης όταν ο κόσμος ξεσπάει σε χειροκροτήματα μετά την πρώτη του ατάκα στα ελληνικά! (πανέξυπνη κίνηση!)
Arrow Αυτό ίσως πολλοί να μην το καταλάβουν αλλά νομίζω ότι έχει τεράστια σημασία και χωρίς καμμία τοπικιστική διάθεση (πιστεύω ανάλογα συναισήματα θα αισθάνθηκαν κι άλλοι): Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που ακούω σε μια τόσο μεγάλη εκδήλωση να χρησιμοποιείται η κρητική λύρα σε συνδυασμό με άλλα, πιο διαδεδομένα παραδοσιακά όργανα. Αισθάνθηκα απίστευτα όμορφα γιαυτό.

Αυτά. Θα μου έρθουν και άλλα και θα τα γράψω εν καιρώ...
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Argyris
Senior Member
Senior Member


Joined: 21 Apr 2004
Posts: 670
Location: ΑΘΗΝΑ

PostPosted: Sat Aug 14, 2004 4:09 am    Post subject: Reply with quote

KAI GAMW FILOI MOU............... Laughing Very Happy Laughing Very Happy Laughing

Phgainete TWRA sto site tou ESPN http://sports.espn.go.com/oly/index

T I T L O S

BIG, FAT GREEK PARTY
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
Nikos C.
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 23 Jun 2004
Posts: 1041

PostPosted: Sat Aug 14, 2004 4:48 am    Post subject: Reply with quote

Quote:
Εκπληκτική η αναδρομή στην ιστορία μας με τα άρματα. Χρειάζεται εξαιρετική νοημοσύνη και φαντασία για να μπορέσεις να δέσεις μινωίτες, κλασσικούς, βυζαντινούς, επαναστάτες του '21, τον Καραγκιόζη το ρεμπέτικο και πολλά άλλα μαζί, χωρίς να παρουσιάσεις ένα φολκλόρ συνοθύλευμα.


Για μένα ο σχηματισμός χρωμάτων η επιλογή των στιγμών που παρουσιάστηκαν και η χορογραφία των στιγμών της Ελληνικής ιστορίας ήταν φανταστικά. Και ο Έρως από πάνω να ανταλλάσει τριαντάφυλο. To highlight της βραδιάς.

Το DNA απίστευτο. Τα τύμπανα επίσης. Γενικά το καλύτερο μέρος της βραδιάς ήταν το θεατρικό κομμάτι -που παρόλο ελαφρώς αργό για τα τηλεοπτικά δεδομένα- ήταν υποβλητικό, καλαίσθητο και όχι κιτς, υψηλή τέχνη που σε σήκωνε να σκεφτείς και να διαλογιστείς και όχι απλά φθηνά να εντυπωσιαστείς.

Α, τα κοστούμια επίσης ήταν ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ. Οι κοπέλες με τις ταμπέλες ήταν πολύ ωραία ντυμένες.

Εδώ το NBC μας έπαιξε πάρα πολύ σε όλα τα εισαγωγικά κομμάτια (για το πόσο καλή είναι η ασφάλεια και το πως καταφέραμε με τις εγκαταστάσεις) , είχαν κάτι πλάνα από την Αθήνα που τα έβλεπες και έλεγες γιατί δεν τα έχουμε κινητογραφήσει και εμείς έτσι (πχ είχε ένα πλάνο με το Σύνταγμα και την Βουλή όλα τα λεφτά), αλλά οι δυο παρουσιαστές ήταν απαράδεκτοι στο εικαστικό κομμάτι. Όχι από ανθελληνισμό, αλλά από βλακεία. Είχε τόσο ωραίο κομμάτι με τον Έρωτα και κάναν φθηνά αστεία. Πολύ χαζομάρα μιλάμε.

Κατά τα άλλα, αυτές τις μέρες είναι ωραίο να σαι Έλληνας.

ΥΓ. Το γεγονός ότι δεν τους γιουχάραμε σχολιάστηκε πολύ θετικά. Ο εκφωνητής είπε ότι οι Έλληνες ξέρουν να ξεχωρίζουν την πολιτική (αντίθεση στο Ιράκ) από τους απλούς ανθρώπους και είπε ότι η Αμερική είναι αντιδημοφιλής γιατί οι κυβερνήσεις Johnson και Nixon υποστήριξαν τη χούντα. Πάλι καλά.
Back to top
View user's profile Send private message
smarg
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 1156

PostPosted: Sat Aug 14, 2004 8:09 am    Post subject: Reply with quote



Αυτή ποια αποστολή είναι?

Το άναμα του βωμού ήταν το τέλος της λαμπαδηδρομίας. Ο Κακλαμανάκης μεταλαμπαδεύει το ολυμπιακό φως στην τεράστια δάδα. Το πλάνο με τη δαδα να ανεβαίνει από την κάμερα που ήταν πάνω στην ένωση των 2 τόξων με το στάδιο όλο να φαίνεται από κάτω και την επιβλήτική μουσική ήταν φοβερό. Δεν πιστεύω να περιμένατε καμια Βανδή να κρέμεται με λαμπακια από το στέγαστρο Καλατράβα. Προχθες συζητούσα με γνωστό μου που δεν ασχολείται μ΄αυτά και του είπα πως θα ανάψει μάλλον ο βωμός και με κοίταζε με γκουρλωμένα μάτια... Shocked Shocked Shocked

Εχω την εντύπωση ότι ο καμεραμαν έχασε την είσοδο του Πύρρου Δήμα στο στάδιο. Ξαφνικά είδα μια ελληνική σημαία στο κάτω μέρος της οθόνης και μετά άνοιξε το πλάνο. Περιμενα πιο πανοραμικα πλάνα απο την φωτισμένη στέγη Καλατράβα αλλά έδειχνε το στάδιο απο πλάγια... Οι δικοι μας αθλητες επιτηδες πηγαιναν ο ένας πίσω από τον άλλο για να φαίνονται πολλοί??? Twisted Evil
Αυτα. Δεν μπορω να πω ότι κοιμηθηκα καλα χθες γιατι είχα στο μυαλο μου συνεχώς την τελετή.


ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ!!!!
Back to top
View user's profile Send private message
SpyroTheDragon
Full Member
Full Member


Joined: 04 Jun 2004
Posts: 249
Location: Chicago - Ilioupolis

PostPosted: Sat Aug 14, 2004 8:32 am    Post subject: Reply with quote

BRAVO TELIA!!!!!!!!!! APATHA PLAKA KAI POLI KLAMA
NA XEROMASTE PANDA THN ELLADARA
OLE OLE OLE

My wife Asli would like to say:
The ceremony brought me to tears. Good Job Folks!

PS: zilepsan nomizo oi amerikanoi... katholou ekdilotikei oi parousisastes tou NBC... eidika h 3anthia... tipota to arnitiko omos...
Afto pou me pira3e einai oti kripsan thn anatomia ton xorefton... taliban gineme edo re gamoto
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website Yahoo Messenger
ioannis31
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 18 Feb 2004
Posts: 762
Location: Suburbia

PostPosted: Sat Aug 14, 2004 9:15 am    Post subject: Reply with quote

A thing of beauty is a joy that lasts forever: Its loveliness increases; It will never PASS into nothingness... Endymion, John Keach

Μία μαγική τελετή, που δεν χορταίνω να την βλέπω. Ελλάδα, στοιχεία της φύσης, αγωγή της ψυχής, συμβολισμοί και μύθοι. Ένα υπέροχο παραμύθι. Ένα μοναδικό παγκόσμιο θέαμα.
Back to top
View user's profile Send private message
gfle
Visitor
Visitor


Joined: 18 May 2004
Posts: 9
Location: ΑΘΗΝΑ-Μαρουσι(ΟΑΚΑ)

PostPosted: Sat Aug 14, 2004 9:32 am    Post subject: Reply with quote

ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ

Smile Very Happy Surprised Shocked
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλυτερη απο οσο περιμενα και απο οτι ειχα στο μυαλο μου!
Χαζευα μια απ'τη τηλεοραση και και απ'το μπαλκονι.

Ειμαι και παλι περιφανος που ειμαι ΕΛΛΗΝΑΣ !! (με τα καλα και τα κακα μου)
Back to top
View user's profile Send private message
ZORBAS
Full Member
Full Member


Joined: 16 Apr 2004
Posts: 364
Location: London

PostPosted: Sat Aug 14, 2004 10:08 am    Post subject: Reply with quote

Arrow smarg

ANDORRA
Back to top
View user's profile Send private message
pekkek
New Member
New Member


Joined: 17 Jul 2004
Posts: 24
Location: Ames, Iowa, USA

PostPosted: Sat Aug 14, 2004 10:25 am    Post subject: Reply with quote

Καλά το NBC είναι ηλίθιο...

Μας έδειξε ουσιαστικά μια περίληψη της τελετής, με αρκετά κομμάτια κομμένα και άπειρο αριθμό διακοπών για διαφημίσεις. Επίσης, τίποτα από το pre-show, το οποίο από ό,τι άκουσα μεταδόθηκε αλλού.

Επίσης μας έκοψαν φυσικά τη μινωική θεά της γονιμότητας επειδή φαινόταν το στήθος της και ούτε λόγος να γίνεται για τούτον εδώ:



Shocked Evil or Very Mad

--ΠΕ
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
smarg
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 1156

PostPosted: Sat Aug 14, 2004 10:48 am    Post subject: Reply with quote

Arrow ZORBAS thanks. Μπράβο ANDORRA

Σήμερα το πρωι στον ALPHA ο Ιάσωνας Τριανταφυλλίδης είπε ότι δεν του άρεσε γιατί αν ο Κωστάλας δεν εξηγούσε τι βλέπαμε δεν θα καταλαβαίναμε γρι. Shocked Με άλλα λόγια της βάζει ...τγια... Laughing Laughing Laughing
Back to top
View user's profile Send private message
sq350
Full Member
Full Member


Joined: 10 Jul 2004
Posts: 315

PostPosted: Sat Aug 14, 2004 10:59 am    Post subject: Reply with quote

Sxolia gia ton triantafylidi :

1. Kai i vlakeia - ilithiotita thelei tin texni tis

2. An vazame ayton na mas kanei perigrafi poses apories tha eixame meta?

Laughing Laughing Laughing
Back to top
View user's profile Send private message
Ypsilon
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3951
Location: Copenhagen, Denmark

PostPosted: Sat Aug 14, 2004 11:02 am    Post subject: Reply with quote

Είναι αυτό που λέγαμε και χτες smarg. Δίπλα στην Ελλάδα που προσπαθεί, θα βρίσκουν πάντα θέση και κάτι ραπανάκια σαν τον Τριανταφυλλίδη. Πετάγονται, λένε την π@π@ριά τους για να υπάρξουν λίγο κι αυτοί οι κακόμοιροι, κι όποιον πάρει ο χάρος. Είδα ότι ήταν και ο Συρίγος στην συζήτηση αλλά δεν τον πρόλαβα. Λογικά ούτε αυτού πρέπει να του άρεσε, σωστά; Wink
Αγνοήστε τους, αυτές τις μέρες βλέπουμε μόνο κρατικά κανάλια! Cool

ΥΓ: Το Getty έχει ανεβάσει πάνω από 40 σελίδες με φωτογραφίες από την τελετή! Έχω δυο ώρες που κατεβάζω, αλλά είναι φοβερές, ειδικά οι πρώτες! Επιλέξτε Athens, last 24 hours, και ξεκινήστε από go to page 1.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
nikitas
Senior Member
Senior Member


Joined: 18 Jun 2004
Posts: 463
Location: Frankfurt, DE

PostPosted: Sat Aug 14, 2004 11:03 am    Post subject: Reply with quote

Καλά του Ιάσωνα θα του άρεσε μόνο άμα είχε στοιχεία από το "Η Αλίκη στο Ναυτικό" Cool

Πάντως smarg κι εγώ δεν κατάλαβα γιατί με ένα ζέπελιν, 3 ελικόπτερα και όλες αυτές τις κάμερες με τα μπαλόνια ηλίου, δεν υπήρχαν πανοραμικά πλάνα από ψηλά (εκτός από 1-2) και όλα τα πανοραμικά ήταν από πλάγια. Έχουμε το καλύτερο Ολυμπιακό Πάρκο των τελευταίων 30 χρόνων αλλά δεν το δείξαμε αρκετά.

Μάλλον δεν είχαν αρκετό χρόνο για τηλεοπτική προετοιμασία όπως είχε πει σε ανύποπτο χρόνο ένας εκπρόσωπος του IBC.

edit
Και το επίσημο site έχει καλές φωτο από την Τελετή (κι αυτές από το Getty) αλλά χωρίς το υδατογράφημα του Getty Wink
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Ολυμπιακοί Αγώνες All times are GMT + 3 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 40, 41, 42  Next
Page 30 of 42

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Web hosting by isol.gr