stadia.gr/forum Forum Index stadia.gr/forum
Εδώ μιλάμε για τα πάντα. Από Καλατράβα μέχρι… Καλομοίρα!
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Αφη της Φλογας-Λαμπαδηδρομια 2004
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 18, 19, 20  Next
 
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Ολυμπιακοί Αγώνες
View previous topic :: View next topic  
Author Message
savroulis
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 1632
Location: Athens, Greece

PostPosted: Mon Jun 21, 2004 7:40 pm    Post subject: Reply with quote

Mαλλιοτράβηγμα στην Aστόρια
Ο ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΣ MIA ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ εκστρατεία έγινε την περασμένη εβδομάδα προς τη Νέα Υόρκη, με αφορμή τη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας. Μόνο που οι καβγάδες και τα μαλλιοτραβήγματα μού θύμισαν τη διχόνοια και τα παραγοντιλίκια στις σκηνές των Αχαιών στη μεγάλη εκστρατεία κατά της Τροίας. Ίσως να επηρεάστηκα από την ομώνυμη ταινία με τον Μπραντ Πιτ. Ωστόσο, οι καβγάδες Αγαμέμνονα και Αχιλλέα και το μπέρδεμα με Βρισηίδα και Χρυσηίδα ωχριούν μπροστά στην αντιπαράθεση - για να μην πω μαλλιοτράβηγμα - Γιάννας και Φάνης στο «Aθενς Παρκ» της Αστόρια.

H οργή της Φάνης

EKEI, ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ της ελληνο-αμερικανικής κοινότητας, ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μάικλ Μπλούμπεργκ είχε οργανώσει μεγάλη εκδήλωση για την Ολυμπιακή Φλόγα με χλαμύδες, αρχαιοπρέπεια και πλούσιο κιτς Νέου Κόσμου. Στο μικρόφωνο, η Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός Μελίνα Κανακαρίδου. Έφθασαν λοιπόν οι σύγχρονοι απόγονοι των Αχαιών, με επικεφαλής γυναίκες. Μία από αυτές ήταν η αναπληρώτρια υπουργός Ολυμπιακών Αγώνων Φάνη Πάλλη-Πετραλιά. H οργή του Αχιλλέα ήταν ποπ κορν μπροστά στον θυμό της Φάνης, όταν διαπίστωσε επιτόπου ότι δεν ήταν προγραμματισμένο να μιλήσει. Την υπέστησαν, επίσης επιτόπου, οι προξενικές αρχές της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη.

H δικαίωση της Υβέτ

ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ μίλησαν ο οικοδεσπότης Μπλούμπεργκ και η Γιάννα. H Φάνη όμως έβραζε όσο αργούσε το όνομά της να ακουστεί στις προσφωνήσεις που στο γνωστό «αλ αμερικέν» στυλάκι - «είναι εδώ μαζί μας και ο...» - διάνθιζαν την εκδήλωση. Προηγήθηκε της υπουργού ακόμη και ο Δήμος Αθηναίων, τον οποίο εκπροσωπούσε η Αφροαμερικανή καλλονή Υβέτ Τζάρβις, ως μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου. H Υβέτ αποθεώθηκε ως γέννημα-θρέμμα του Μπρούκλιν. Λίγο αργότερα - και αφού είχε αναφερθεί ο ευρωβουλευτής Σταύρος Λαμπρινίδης που ήταν εκεί για την Ολυμπιακή Εκεχειρία - ακούστηκε τελικά και το όνομα της Φάνης.

Το χέρι της Γιάννας

KATA MIA ΕΚΔΟΧΗ, στο σημείο αυτό, η Φάνη πήγε να σηκωθεί και να ορμήσει α λα γκρέκα στο μικρόφωνο. Την εμπόδισε όμως το ατσάλινο - λόγω γυμναστικής - χέρι της Γιάννας. Αυτό κινήθηκε αόρατα πίσω από την πλάτη της καρέκλας και έπιασε την Πετραλιά από το ρούχο, καθηλώνοντάς την στο κάθισμα. Είναι μια λεπτομέρεια που, παρά την ευρεία διάδοσή της, αρνούμαι να θεωρήσω αληθινή. Την αποδίδω στις επικές διαστάσεις που είχε λάβει η οργή της Πετραλιά.

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, είναι γεγονός ότι Γιάννα και Φάνη ψιλο-αρπάχτηκαν σε κάποια άλλη στιγμή στο «’θενς Παρκ». Τούτο συνέβη όταν η πρώτη ζήτησε από τη δεύτερη τον λόγο για κάποιες ιδέες που θέλουν την κυβέρνηση Καραμανλή να φροντίζει για τη διάθεση με έκπτωση των τριάμισι εκατομμυρίων απούλητων εισιτηρίων των Αγώνων σε απόρους και άλλους.

Με συνοδεία περιπολικού


Γιάννα Αγγελοπούλου και Φάνη Πάλλη-Πετραλιά σε στιγμή Ολυμπιακής Εκεχειρίας λόγω της παρουσίας του Κόφι Ανάν

MIA ΜΟΡΦΗ Ολυμπιακής Εκεχειρίας επήλθε στην Ολυμπιακή εκδήλωση στα Ηνωμένα Έθνη, παρόντος του Κόφι Ανάν. Ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ δέχθηκε ως δώρο από τη Γιάννα μια Ολυμπιακή Δάδα. Πιο πρακτική η Φάνη τού χάρισε ένα στιλό.

ΩΣΤΟΣΟ στο παρασκήνιο γινόταν χαμός. H Φάνη ξεσήκωσε τις διπλωματικές μας αρχές στις ΗΠΑ και έφθασε τηλεφωνικώς μέχρι το υπουργείο Εξωτερικών στην Αθήνα, διαμαρτυρόμενη - δικαίως - για τον αποκλεισμό της κυβέρνησης από τις εκδηλώσεις. Στη δεξίωση που έδωσε για τους αλληλοσπαρασσόμενους Έλληνες ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, η Φάνη έλεγε με τη γνωστή της αυτοπεποίθηση ότι «ο Μπλούμπεργκ θα επανορθώσει». Πράγματι, της εδόθη η ευκαιρία να μιλήσει το βράδυ στη φαντασμαγορική εκδήλωση στην Τάιμς Σκουέαρ του Μανχάταν.

ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ήταν όμως αρκετό. H Φάνη ήθελε και περιπολικό, όπως αυτό που ο Μπλούμπεργκ είχε διαθέσει για τις μετακινήσεις της Γιάννας. Όταν ικανοποιήθηκε και αυτή η επιθυμία, επήλθε επιτέλους κάποια μορφή ηρεμίας. Κατόπιν όλων τούτων, εγώ αναρωτιέμαι αν είχε προσκληθεί η Φάνη. Γιατί, διαφορετικά, δεν μπορώ να εξηγήσω τη συμπεριφορά των Αμερικανών.

H προνοητική Ντόρα

ME ΟΛΑ AYTA, βγάζω το καπέλο στην Ντόρα που πήγε μόνη της Νέα Υόρκη για τα Ολυμπιακά προ δεκαπέντε ημερών και απείχε από το μαλλιοτράβηγμα του τέλους. H δήμαρχος Αθηναίων επαίρεται και για τα ευρήματα δημοσκόπησης της εταιρείας Κάπα Ρισέρτς, που εμφανίζει το 76% των ερωτηθέντων να επικροτούν τη διεθνή εκστρατεία της για την προβολή των Ολυμπιακών Αγώνων και το 84% να αναγνωρίζει τη συμβολή της στο εσωτερικό.

Back to top
View user's profile Send private message
Mozart
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 2820
Location: Thessaloniki

PostPosted: Tue Jun 22, 2004 10:35 am    Post subject: Reply with quote

Η φλόγα σε Ευρωπαϊκό έδαφος.

http://editorial.gettyimages.com/source/cfw/FrameSet.aspx?s=EventImagesSearchState|1|15|1|50847945|0|0|0|0||0|0&p=2&pk=4
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
OMF
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 1961

PostPosted: Tue Jun 22, 2004 3:38 pm    Post subject: Reply with quote

Η πρωτη παγκοσμια λαμπαδιοδρομια πραγματικα το καλλητερο που θα μπορουσαν να κανουν απο προβολη και διαφημιση και δεν συγκρινεται ουτε με χιλιαδες σποτακια σε ολο το κοσμο. οπου παει ξεσηκωνει το κοσμο και προβαλει τελεια τα ολυμπιακα ιδεωδη (οσο για τους χορηγους ηταν αναγκαιοι για να μας ερθει σχεδον ανεξοδα αυτη η διαφημιση ).
Μηλησα με Ισπανο στην Βαρκελονη που συνηθος ηταν επικριτικος με την προετοιμασια και με ρωτουσε ποτε ξεκινανε η ολυμπιακη και οτι εκανε αιτηση να τρεξει με τη δαδα (φυσικα δεν το πηραν) αλλα πολλοι διασημοι ποδοσφαιριστες και τενιστες (μια που ασχοληται με το τεννις) θα τρεξουν με τη φλογα και πραγματικα εδειχνε σεβασμο για αυτη τη πρωτη παγκοσμια λαμπαδιοδρομια .
Πιστευω οτι καθιερωσαμε κατι καινουργιο .Τις παγκοσμιες λαμπαδιοδρομιες σαν αναγγελια των Ολυμπιακων Αγωνων. Μακαρι να πανε τοσο καλα και οι ολυμπιακοι αγωνες.
Back to top
View user's profile Send private message
Ypsilon
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3951
Location: Copenhagen, Denmark

PostPosted: Tue Jun 22, 2004 7:20 pm    Post subject: Reply with quote

Μεγάλη χαζομάρα μας που δεν συμπεριλάβαμε και τη Λισαβώνα στην παγκόσμια λαμπαδηδρομία! Twisted Evil Από τη στιγμή που το κριτήριο δεν ήταν αποκλειστικά η παλαιότερη τέλεση των αγώνων σε άλλες πόλεις, αλλά ορθώς συμπεριλήφθηκαν και "άσχετες" (Ν. Δελχί, Κάϊρο, Κ. Τάουν, Ρίο, Βρυξέλλες, Λωζάννη, Μαδρίτη, Κων/πολη), θα έπρεπε η φλόγα να περάσει και από την πόλη που θέλοντας και μη θα μας έκανε την μεγαλύτερη διαφήμιση. Κι αυτή η πόλη είναι η Λισαβώνα. Θα μπορούσε μάλιστα να κανονιστεί να περάσει η φλόγα μέσα στο στάδιο αμέσως πριν την έναρξη του μεγάλου τελικού, εξασφαλίζοντας κοινό δισεκατομμυρίων.
Απ' ό,τι βλέπω όμως, σε όλη την Πορτογαλία, όχι διαφήμιση των αγώνων δεν γίνεται, όχι κιόσκια του 2004 δεν υπάρχουν, αλλά δεν κυκλοφορεί ούτε καπελάκι. Evil or Very Mad Αθάνατη Ελλαδάρα, πάλι έδωσες μαθήματα marketing...
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
dANIEL2004
Junior Member
Junior Member


Joined: 28 Mar 2004
Posts: 151
Location: Athens

PostPosted: Wed Jun 23, 2004 12:59 am    Post subject: Reply with quote

Arrow Υ Συμφωνω απολυτα μαζι σου πως απο τη στιγμη που επιλεχτηκαν και ασχετες πολεις για τη λαμπαδηδρομια,θα ταν μια συνετη και εξυπνη επιλογη να παει και στην Πορτογαλια η φλογα,ειδικα τωρα που συμπιπτει το Euro χρονικα με την ευρωπαικη διαδρομη της φλογας.
Αλλα εχω την εντυπωση πως αλλου ειναι το προβλημα......Πως θα εμπαινε αυτη η φλογα σε ενα σταδιο μιας διοργανωσης που υποστηριζεται απο αλλους χορηγους,πιθανοτατα ανταγωνιστικους προς την Κοκακολα και την Σαμσουνγκ?????
Back to top
View user's profile Send private message
Ypsilon
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3951
Location: Copenhagen, Denmark

PostPosted: Wed Jun 23, 2004 1:23 am    Post subject: Reply with quote

Έχεις δίκιο. Και τώρα που το ξανασκέφτομαι, πέρα από το δίλημμα που βάζεις εσύ, υπάρχει κι άλλο ένα: Ακόμα κι αν δεν υπήρχε θέμα χορηγών, θα ήταν υπερβολικό έως "αγενές" να μπει η φλόγα μέσα στο γήπεδο και να κλέψει τις εντυπώσεις ενός μεγάλου τελικού από τη διοργανώτρια χώρα. Αλλά αυτό είναι λεπτομέρεια τεχνικής φύσης. Θα μπορούσε να περάσει έξω από το γήπεδο, ή να βρεθεί κάποιος άλλος τρόπος προβολής. Δεν είναι εκεί το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι ότι η Λισαβώνα έπρεπε να είναι οπωσδήποτε στη λίστα των πόλεων που θα φιλοξενήσουν τη φλόγα, κι αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία που την αφήσαμε και πήγε χαμένη... Crying or Very sad
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
chr.04
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 05 Mar 2004
Posts: 1566
Location: Thessaloniki

PostPosted: Thu Jun 24, 2004 8:38 am    Post subject: Reply with quote

Ο αρχικός σχεδιασμός της Λαμπαδηδρομίας το 2002 περιελάμβανε γύρω στις 80 χώρες, ακόμα και σε εμπόλεμες ζώνες.

Δυστυχώς όμως τέθηκε το ποταπό θέμα το χρημάτων οπότε καταλήξαμε σ'αυτήν την μορφή.
Back to top
View user's profile Send private message
Mozart
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 2820
Location: Thessaloniki

PostPosted: Thu Jun 24, 2004 2:34 pm    Post subject: Reply with quote

Στο Ρίο τις περιμέναμε, στο Άμστερνταμ μας προέκυψαν. Κάλιο αργά παρά ποτέ.

http://cache.gettyimages.com/comp/50989463.jpg?x=x&dasite=MS_GINS&ef=2&ev=1&dareq=7D42C535D794B6F7D093F2715A0F7AFCA9C30E9B9B114CE8
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
chr.04
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 05 Mar 2004
Posts: 1566
Location: Thessaloniki

PostPosted: Thu Jun 24, 2004 4:37 pm    Post subject: Reply with quote

Έπεσε σήμερα στα χέρια μου η διαδρομή της Φλόγας στην Θεσσαλονίκη. Στις 23/7 θα καλύψει την Ανατολική Θεσσαλονίκη ( ακόμα μου κάνει εντύπωση οτι θα περάσει από Ταγαράδες, Ραιδεστό κτλ).

Στις 24/7 θα καλύψει την Δυτική Θεσσαλονίκη (Άγιο Παύλο, Συκιές, Νεάπολη, μέρος από Πολίχνη, Αμπελόκηποι, Σταυρούπολη, Εύοσμος και Μενεμένη). Στην Μενεμένη λογικά θα συνεχίσει προς την Χαλκηδόνα με αυτοκίνητο.

Μου κάνει εντύπωση ότι αποφάσισαν να κάνουν τον γύρο της Ροτόντας - λίγο άσχετο μου κάνει.

Όποιος θέλει περισσότερα ΡΜ.
Back to top
View user's profile Send private message
PatraTasos
Senior Member
Senior Member


Joined: 22 Mar 2004
Posts: 427
Location: Hellas /U.K.

PostPosted: Thu Jun 24, 2004 8:47 pm    Post subject: Reply with quote

Arrow Εκδήλωση για την Φλόγα στην Ελβετία


http://www.eboom.gr/index.php?option=content&task=view&id=403&Itemid=2
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Ypsilon
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3951
Location: Copenhagen, Denmark

PostPosted: Fri Jun 25, 2004 10:06 am    Post subject: Reply with quote


» Σε ό,τι αφορά τη γενική πρόοδο της προετοιμασίας, είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος και μπορώ να πω, 50 μέρες πριν από την τελετή έναρξης, ότι η Αθήνα θα είναι έτοιμη στις 13 Αυγούστου».

Δεν μ' αρέσει η φάτσα του... Evil or Very Mad Και κρίνοντας από τον τρόπο που χρησιμοποιεί τις λέξεις, εξακολουθώ να πιστεύω ότι τα καλά λόγια που λέει, πιέζεται για να τα πει. Άκου δήλωση από πρόεδρο της ΔΟΕ: Η Αθήνα θα είναι έτοιμη στις 13 Αυγούστου. Evil or Very Mad
Στις 12 Αυγούστου θα είμαστε έτοιμοι καημένε...
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
crs
Senior Member
Senior Member


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 439
Location: A θ ή ν α

PostPosted: Fri Jun 25, 2004 11:19 am    Post subject: Reply with quote

Αν συνεχίσει αυτή την τακτική, προβλέπω να έχουμε αποδοκιμασίες όπως εκείνες προς τον Νιεμπόλο το 97...

Rolling Eyes
Back to top
View user's profile Send private message
crs
Senior Member
Senior Member


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 439
Location: A θ ή ν α

PostPosted: Fri Jun 25, 2004 2:10 pm    Post subject: Reply with quote

Sir Steven Redgrave, Ian Botham and Tim Henman will all carry the Olympic Flame when it visits London on Saturday 26 June.

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/olympics_2004/3686777.stm
Back to top
View user's profile Send private message
Giannis
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 29 Mar 2004
Posts: 1682
Location: Ελβετία

PostPosted: Fri Jun 25, 2004 2:31 pm    Post subject: Reply with quote

Η Φλόγα έξω από το κτίριο των Ηνωμένων Εθνών στη Γενεύη
Ο πρόεδρος της ΔΟΕ Ζακ Ρογκ, που συμμετείχε στη λαμπαδηδρομία στις όχθες της λίμνης Λεμάν στη Λωζάνη, τόνισε: «Οταν δει κάποιος τον Πελέ να κλαίει φέροντας τη φλόγα, όπως έγινε στο Ρίο, είναι κάτι συγκινητικό. Και εγώ συγκινήθηκα, είχα δάκρυα στα μάτια μου και κάτι ανάλογο νιώθουν όλοι οι λαμπαδηδρόμοι.


...eipe o Rogge tribontas to kremmudi sthn palamh tou..... Twisted Evil


( hmoun x8es sth Lwzannh...8a sas enhmerwsw to bradu sxetika me entupwseis-ma na mhn krataw ntomata!!!)
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
Giannis
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 29 Mar 2004
Posts: 1682
Location: Ελβετία

PostPosted: Fri Jun 25, 2004 4:47 pm    Post subject: Reply with quote

Prochain arret, Lausanne....eipe o ekfwnhths tou trenou.



Loipon, phga x8es sth Lwzannh na parakolou8hsw thn afi3h ths flogas. Katebainw me ...to metro ( kati se teleferique einai basika, alla legetai metro edw) sthn prokumaia kai akouw apo makria mpouzouki. Plhsiasa kai eida ena group apo xoreutes, ntumenoi me diafores paradosiakes endumasies na xoreuoun...zorba. Oi xoroi eixan arxisei apo nwris opote fantazomai oti pera apo to cliche, zorbas...souvlaki klp 8a xorepsane ki alla. Ws edw ola kala, tipota de me enoixlhse an kai skefthka oti 8a mporousame na prwtotupisoume ligo kai an apofugoume ta polu klasika events ( blepe Zorbas). Shmasia exei oti oi Elbetoi eixan mazeutei kai fainotan na to diaskedazane.
Sto quai uphrxan diafora periptera tou A8hna 2004 opou xarizan shmaiakia kai touristikous odhgous...me fwtografies tou 80 ( xerete, Omonoia me dromea kai...zhtw h xaith!). Ekei bebaia etri3a ligo ta dontakia mou.... Twisted Evil
Uphrxan kai periptera pou poulagane ...souvlakia (elbetikes merides se elbetikes times...) kai ellhnika krasia ( tsakisa 3 muskat Samou kai mia retsina Mr. Green )
Epishs, uphrxe kai mia deuterh e3edra me ena ellhniko sugkrothma erasitexnwn mousikwn oi opoioi paizane siwphla kapoia kommatia kai sthn arxh den edwsa shmasia. Kata tis 20.00 phga sthn kentrikh e3edra opou arxisan na bgazoun logo diaforoi, meta3y autwn kai o Rogge ( oi ntomates pou elega... Twisted Evil )-kapws bariesthmenos kai suntomos-dei3ane kapoia video se ena video wall to opoio htan strammeno pros ton hlio kai den eblepes sxedon tipota. Hr8e kai enas Koreaths pappous apo th Samsung kai eipe ki autos ta dika tou. Pantws, den uphrxe autos o panikos apo shmaiakia ths Coca cola kai Samsung.
Ksafnika, petagetai ki ena geloio group ( oso de mporeite na fantasteite...se styl shu-bi-du tragoudakia) apo neous mousikous oi opoioi eixane bgalei ena tragoudaki eidika gia thn Kozan...Lwzannh! ( ki alles ntomates???)
Afou eftase h floga kai akoulou8hsan ki alles omilies, h giorth ekleise me mpaleto.
O kosmos arketos alla h teleth polu lith kai ka8olou prwtotuph....ws kakogousth 8a elega.
To apokorufwma:
to erasitexniko group arxise na paizei zempekies kai tsiftetelia, oso pio faltsa ginotan, me ton mpouzouktsh na parataei to mpouzouki kai na arpzei thn hlektrikh ki8ara...thn wra pou paizane "el`apopse stou Thwma...) kai mas 3ekoufane (h8ele na kanei epidei3h)!!!!!! Milame gia tragwdia!!!! Petaxthkane kai kati 50arhdes pou eixan kataftasei me lewforeia apo Zurixh..kai xoreuane! Ekeinh thn wra kophkane ta podia mou apo ntroph ( oxi toso gia ton kosmo pou xoreue, alla gia th dolofonia kai metalla3h pou upesth h ellhnikh mousikh,...me 8eates tous Elbetous...oi opoioi arxisan na feugoun panikoblhtoi meta thn epelash ths hlektrikhs ki8aras)! Proswpika eimai latrhs ths ellhnikhs mousikhs ....alla de mporw ta panhgurtzidika...poso malista se mia teleth gia thn Ol. floga. Kammia aiglh! Kakogoustia kai panhguri ole!!
Ekei htan pou anhforisa pros to metro.....

Naechster Halt, Bern...
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
ZORBAS
Full Member
Full Member


Joined: 16 Apr 2004
Posts: 364
Location: London

PostPosted: Fri Jun 25, 2004 5:33 pm    Post subject: Reply with quote

Για ολα αυτα ομως ποιος φταιει? Περα απο την κακογουστια των Ελβετων δηλαδη, ειχε καμια σχεση με τον Αθηνα 2004?

Το ΣΚ εχει εκδηλωση και συναυλιες στο Λονδινο και απο οτι ξερω τουλαχιστον Ζορμπας και Τσιφτετελι Αγγλιστι δεν προβλεπεται. (εκτος και αν κατεβω εγω με την σημαια οταν σκισουμε τους φραγκους Cool )
Back to top
View user's profile Send private message
Giannis
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 29 Mar 2004
Posts: 1682
Location: Ελβετία

PostPosted: Fri Jun 25, 2004 5:36 pm    Post subject: Reply with quote

Zorba, ap`oti akousa, sth Geneuh ( pou den einai Olympiakh prwteuousa) kai se alles poleis oi ekdhlwseis htan uperoxes!! Sta8hka atyxos.... Twisted Evil Twisted Evil
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
PatraTasos
Senior Member
Senior Member


Joined: 22 Mar 2004
Posts: 427
Location: Hellas /U.K.

PostPosted: Fri Jun 25, 2004 7:25 pm    Post subject: Reply with quote

Arrow Η Φλόγα στη Γαλλία


http://www.eboom.gr/index.php?option=content&task=view&id=407&Itemid=2
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Manchester_7
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Apr 2004
Posts: 800
Location: 53.3° N 2.3° W (Manchester, United Kingdom)

PostPosted: Sat Jun 26, 2004 8:03 pm    Post subject: Reply with quote

Η Λαμπαδηδρομια στο Λονδινο (απ'οσο αναφερουν τα ΜΜΕ εδω) προσελκυσε πολυ κοσμο και στην συναυλια που διοργανωνεται για την αφη της φλογας (η οποια μεταδιδεται ζωντανα απο το BBC) γινεται χαμος!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Go Europe
Full Member
Full Member


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 208
Location: London, UK

PostPosted: Sat Jun 26, 2004 10:48 pm    Post subject: Reply with quote

Εγώ πήγα στην περιοχή του V&A Μuseum και το όλο γεγονός είχε λίγο από φλόγα πολύ από Samsung και coca cola, κάποιους που φώναζαν we want flags we want flags και χειροκροτούσαν ότι περνούσε από το λεοφορείο της Samsung μέχρι τα άσχετα φορτηγά των Harrods, όταν πέρασε η φλόγα σχεδόν δεν το κατάλαβαν-αμε!!!
Back to top
View user's profile Send private message
Tzinos
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 02 Apr 2004
Posts: 993
Location: London

PostPosted: Sat Jun 26, 2004 11:42 pm    Post subject: Reply with quote

pantos sto THE MALL mprosta apo to Palati egine tis POU$##%^TAAAAAANAS!!!!!

80.000-100.000 atoma se ypethria synavlia.
Back to top
View user's profile Send private message
Tzinos
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 02 Apr 2004
Posts: 993
Location: London

PostPosted: Sun Jun 27, 2004 9:41 pm    Post subject: Reply with quote



epitelous kai ellinikes simaies!!! H Floga stin Barcelona
Back to top
View user's profile Send private message
PatraTasos
Senior Member
Senior Member


Joined: 22 Mar 2004
Posts: 427
Location: Hellas /U.K.

PostPosted: Mon Jun 28, 2004 4:13 pm    Post subject: Reply with quote

Arrow "Πλημμύρισε" από το Ολυμπιακό Φως η Ρώμη

http://www.eboom.gr/index.php?option=content&task=view&id=421&Itemid=2
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Mozart
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 2820
Location: Thessaloniki

PostPosted: Wed Jun 30, 2004 12:14 pm    Post subject: Reply with quote

Σε 8-9 μέρες τελειώνει η πρώτη διεθνής λαμπαδηδρομία. Χθες τη φλόγα υποδέχτηκε πλήθος κόσμου στη Mairenplatz του Μονάχου και σήμερα πάει στο Βερολίνο. Αντίθετα με ότι αρκετοί φοβόμασταν, η ιδέα της λαμπαδηδρομίας αυτής υπήρξε τελικά πανέξυπνη. Σε όλες σχεδόν τις πόλεις την υποδέχτηκαν με ιδιαίτερη ικανοποίηση οι κάτοικοί τους, και σε ορισμένες με αρκετό ενθουσιασμό. Αποτέλεσε σίγουρα τη μεγαλύτερη διαφήμιση για τους αγώνες, και δε σημειώθηκαν πουθενά παρατράγουδα. Είχε βέβαια το τίμημα των χορηγών, αλλά η τελική εντύπωση που μένει είναι ικανοποιητική. Μένει βέβαια, και το κομμάτι της διαδρομής στη χώρα μας να συνοδευτεί από ανάλογο (και μεγαλύτερο) ενθουσιασμό, κάτι που αν κρίνουμε από τις μέρες του Μαρτίου, είναι πολύ πιθανό. Θα βοηθήσει στη κορύφωση του ενδιαφέροντος για τους αγώνες, η καθημερινή συζήτηση για τη διαδρομή της φλόγας.

Και να κλείσω με μια φράση του Παπαϊωάννου. Ήδη η Ελλάδα έμεινε στην ιστορία με αυτή τη πρώτη λαμπαδηδρομία. Η 1η αφή όλοι θυμούνται ότι έγινε στην Αμβέρσα. Η 1η λαμπαδηδρομία στο Βερολίνο. Έτσι και η Αθήνα θα μείνει ως η 1η που έκανε διεθνή λαμπαδηδρομία. Αυτό από μόνο του, αξίζει πολλά.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
PatraTasos
Senior Member
Senior Member


Joined: 22 Mar 2004
Posts: 427
Location: Hellas /U.K.

PostPosted: Wed Jun 30, 2004 5:51 pm    Post subject: Reply with quote

Arrow Η Φλόγα επέστρεψε στο Βερολίνο


http://www.eboom.gr/index.php?option=content&task=view&id=443&Itemid=2
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Ολυμπιακοί Αγώνες All times are GMT + 3 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 18, 19, 20  Next
Page 15 of 20

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Web hosting by isol.gr