stadia.gr/forum Forum Index stadia.gr/forum
Εδώ μιλάμε για τα πάντα. Από Καλατράβα μέχρι… Καλομοίρα!
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Ρεπορτάζ ξένων ΜΜΕ για τους Αγώνες
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 67, 68, 69  Next
 
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Ολυμπιακοί Αγώνες
View previous topic :: View next topic  
Author Message
nikosv
Junior Member
Junior Member


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 83
Location: Switzerland

PostPosted: Sun Jun 13, 2004 2:53 am    Post subject: Reply with quote

Να και ένα δημοσίευμα από το RDS Canada... μόνο για Γαλλόφωνους δυστυχώς...

Les organisateurs grecs mecontents des propos de Rogge...

http://www.rds.ca/jo/chroniques/JO40CB2D2E.html

Exclamation Exclamation Exclamation
Back to top
View user's profile Send private message
yianis
Junior Member
Junior Member


Joined: 19 Mar 2004
Posts: 113
Location: Toronto,Canada

PostPosted: Sun Jun 13, 2004 6:09 am    Post subject: Reply with quote

Είμαι πολύ χαρούμενος με τι νίκη επί τις πορτογαλίας Razz Razz Razz (Παιδιά, να δείτε την Danforth (Ελληνική Συνοικία του Toronto), να γίνετε χαμός) , αλλα πολύ δυσαρεστημένος με τις δαικήρυξης του Ρόγκε και του φίλο μου τον πραγματικά DICK Pound. Evil or Very Mad Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τώρα αυτός ο Ρόγκε λέει τέτοιες δήλωσις. Εμενα αυτή τι στιγμή δεν με ενδιαφέρει αν είναι αλήθεια η όχι, αλλα σαν συνεταίρος μας δεν πρέπει να πετάει κοτσάνες και να μας ξεφτιλίζει έτσι λίγες μέρες πριν την έναρξη Evil or Very Mad
Εγώ το βλέπω πως δεν έχει εμπιστοσύνη στο να γίνουν πραγματικά υπεροχη άγονες και προετοιμάζει όλους τώρα για να πει μετά, "σας το είπα".
Δεν νομίζετε πως θα είναι ωραία να τους βάλουμε όλους γιαλιά όπως και περιμένανε να χάσουμε έναντι τις Πορτογαλίας και τελικά τους δείξαμε Twisted Evil
Back to top
View user's profile Send private message
KEFALONITIS
Full Member
Full Member


Joined: 19 Feb 2004
Posts: 280
Location: NYC

PostPosted: Sun Jun 13, 2004 10:21 am    Post subject: Reply with quote

O mara8wnios ths mara8wnias.. diadromhs:
Confused Evil or Very Mad

http://www.nytimes.com/2004/06/13/sports/othersports/13MARA.html?pagewanted=1
Back to top
View user's profile Send private message
apelpisiakos
Full Member
Full Member


Joined: 10 Jun 2004
Posts: 277
Location: Estadio Municipal de Mytilini - "Tarlas"

PostPosted: Mon Jun 14, 2004 1:30 pm    Post subject: Reply with quote

Arrow Ypsilon

Από κει και πέρα, το ότι φτιάξαμε ευπρόσωπες εγκαταστάσεις δεν είναι δείγμα μεγαλομανίας.

Σαφώς και δεν είναι δείγμα μεγαλομανίας το ευπρεπές look των εγκαταστάσεων. Όμως ευπρόσωπες και όμορφες εγκαταστάσεις μπορούν να γίνουν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Το θέμα είναι να ελεγχθεί ποιός από τους 4-5 τρόπους αυτούς (ισοδύναμους ως προς την αισθητική αξία) έχει την καλύτερη σχέση κόστους/απόδοσης. Και αυτό ισχύει για όλα τα έργα, όχι μόνο τις αθλητικές εγκαταστάσεις.

Και καλά για το ΟΑΚΑ να συμφωνήσω ότι είναι η βιτρίνα των αγώνων,θέλουμε κι εμείς μια εντυπωσιακή κατασκευή που να ξεφεύγει λίγο από τα συνηθισμένα, και προτιμήσαμε τη λύση Καλατράβα. Αλλά και για το κολυμβητήριο το ίδιο? Και στο ποδηλατοδρόμιο στέγη Καλατράβα? Και στο σταθμό του Ηλεκτρικού πάλι στέγη Καλατράβα??? Όλα αυτά τα περίεργα και πανάκριβα κατασκευάσματα (που τελικά τα μισά δεν έγιναν) ήταν απαραίτητα? Μήπως η στέγη του σταθμού της Νερατζιώτισσας, θα γίνει το... σήμα κατατεθέν των αγώνων??? Όλα αυτά δεν είναι μεγαλομανία???

Το τραμ! Το περίφημο τραμ, που θα συνδέει τις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις με την ιλιγγιώδη ταχύτητα των 40km/h! Την ίδια ώρα που τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ στις ειδικές λωρίδες θα πιάνουν 60 και βάλε! Ας μη γελιόμαστε! το τραμ ελάχιστα θα συνεισφέρει στις Ολυμπιακές μετακινήσεις! Είναι ένα έργο βιτρίνας και μόνο! Και για να σας προλάβω, ότι είναι έργο υποδομής κλπ κλπ που συνδέει τα νότια προάστια με το κέντρο, σας λέω ότι η σύνδεση αυτή της Γλυφάδας με το κέντρο είχε σχεδιαστεί εδώ και χρόνια ως επέκταση (υπέργεια) του μετρό στο κέντρο της Λεωφ.Βουλιαγμένης, ένα έργο που θα είχε πολύ μικρότερο κόστος και μεγαλύτερη χρησιμότητα από το τωρινό τραμ!


Δεν με νοιάζει αν θα ξαναπαιχτεί μπάντμιντον στο Γουδί. Με νοιάζει που μεταμορφώθηκε ένας χώρος που μέχρι πριν τους Αγώνες ήταν μια ντροπή για την πόλη.

Δεν ξέρω πότε ήταν η τελευταία φορά που πήγες στο Γουδί πριν κατασκευαστεί το κλειστό, αλλά ο χώρος εκεί ήταν ήδη διαμορφωμένος τουλάχιστον τα τελευταία 7-8 χρόνια. Και το άλσος στρατού υπήρχε, και είχε γίνει και το φεστιβάλ Womad εκεί πριν μερικά χρονια, και οι αθλητικές εγκαταστάσεις πιο δίπλα (κολημβυτήριο, γήπεδα τεννις, μπάσκετ κλπ.) Οι αποθήκες του στρατού και οι στάβλοι, έχουν φύγει πολύ πριν έρθει το....μπάντμιντον!

Όσο για το δεύτερο σχόλιό σου, απλά να υπενθυμίσω ότι δεν είναι κακό, ούτε ασύνηθες, ούτε ύποπτο, ούτε σπάνιο πράγμα η απευθείας ανάθεση ενός έργου, σε μια δημοκρατική πολιτεία. Και όλοι οι λόγοι που συνηγόρησαν σε αυτήν την ανάθεση, δικαιώθηκαν πανηγυρικά. Βλέπε: Μεταμόρφωση του ΟΑΚΑ και απόδοσή του στην κοινωνία ως πόλος αθλητισμού και πολιτισμού υψηλών προδιαγραφών.

Σχετικά με τον πόλο υψηλών προδιαγραφών σε παράπέμπω σε ο,τι γράφω παραπάνω.Για τις απευθείας αναθέσεις:
Ασύνηθες και σπάνιο σίγουρα δεν είναι, ειδικά σε μια "δημοκρατική" πολιτεία όπως η Ελλάδα! Είναι όμως σίγουρα ΚΑΚΙΣΤΟ και ΥΠΟΠΤΟ, και οποσδήποτε κάθε άλλο παρά τη βέλτιστη και πιο συμφέρουσα λύση διασφαλίζει! Στις πραγματικά δημοκρατικές και ευνομούμενες πολιτείες το καθεστώς των απευθείας αναθέσεων είναι εντελώς διαφορετικό, αφού συνοδεύεται ΠΑΝΤΑ από ένα αξιοκρατικό και οργανωμένο σύστημα μοριοδότησης. Δηλαδή λέει το κράτος έχω την τεχνική εταιρία του αρχιτέκτονα Χ. Την έχω αξιολογήσει ότι έχει την ικανότητα, τεχνογνωσία να κατασκευάζει στάδια μέχρι μεγέθους κλειστού μπασκετ! Αν βελτιωθεί και παράξει έργο μεγαλύτερης κλίμακας μπορεί να πάρει αναβάθμιση, αλλιώς μπορεί και να υποβαθμιστεί. Επίσης έχω ελέγξει την εργοληπτική της ικανότητα και βάση κεφαλαίων, προσωπικού κλπ. αξιολογώ ότι μπορεί να αναλάβει έως και 2 κλειστά ταυτόχρονα! Άρα θα πάρει maximum 2 κλειστά και ούτε ψίχουλο παραπάνω, διότι τόσα απίδια χωρεί ο σάκος της. Σε τέτοιες πολιτείες λοιπόν, να η απευθείας αναθέσεις δεν είναι ούτε κακές, ούτε ύποπτες! Στη δική μας πολιτεία όμως είναι ένα από τα σοβαρότατα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε....

Και επειδή φοβάμαι ότι ξεφεύγω απ' το θέμ που είναι τα ξένα ΜΜΕ, οποιος μπορεί να μου προτείνει το κατάλληλο τοπικ να συνεχίσω εκεί...

Όσο για τα ξένα ΜΜΕ, ένα εχω να πω! ΑΛΗΤΕΣ, ΡΟΥΦ...ΟΙ,ΔΗΜ....ΟΙ!!!
Ααααχ, αξέχαστες φοιτητικές πορείες!!! Smile
Back to top
View user's profile Send private message
Giannis
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 29 Mar 2004
Posts: 1682
Location: Ελβετία

PostPosted: Mon Jun 14, 2004 1:58 pm    Post subject: Reply with quote

re file apelpisiake!! Pou ta brhkes 60xlm/w sta lewforeia (sthn A8hna??? auto tha htan killer-bus...50 einai to orio etsi ki alliws mesa stis poleis...ektos dromwn taxeias kukloforias)....10xlm/w einai h mesh taxuthta lewforeiwn sthn A8hna me skopo na au3hthei sta 20-25 me tis nees lewforeiolwrides ( kai parapanw me tis olumpiakes, alla mono gia 2 ebdomades)!!
Afhste auto to tram ( to opoio epanaferoun oles oi poleis sthn Eurwph...kati 3eroun) n`agiasei prwta kai meta to 8aboume

Oso gia ta kalatrabeia erga....h epilogh na einai oloklhrwtika diamorfwmenos o xwros sta sxedia tou htan ka8ara 8ema ais8htikhs! Fantasou sxedia 100 arxitektonwn se ena mikro xwro...ti kitsaria!
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
Ypsilon
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3951
Location: Copenhagen, Denmark

PostPosted: Mon Jun 14, 2004 2:12 pm    Post subject: Reply with quote

Φίλε apelpisiake, μιας και έχουμε ξεφύγει από το θέμα, ας μιλήσω μόνο για τις αθλητικές εγκαταστάσεις, και για τα υπόλοιπα έχω πολλά να σου πω, αρκεί να βρω το κατάλληλο τόπικ! Laughing

-Το ποδηλατοδρόμιο, σύμφωνα με τα παγκοσμίως ισχύοντα, έπρεπε να καλυφθεί εξ' ολοκλήρου και όχι εν μέρει. Τι σε κάνει λοιπόν να πιστεύεις πως αν δεν ήταν παρέμβαση Καλατράβα θα ήταν πολύ φθηνότερο? Το μόνο σίγουρο είναι πως θα ήταν τελείως άσχετο με τη συνολική φιλοσοφία της ανάπλασης, αφού η εργολαβία αφορούσε όλο το ΟΑΚΑ και όχι μόνο το Στάδιο.
-Το κολυμβητήριο ποτέ δεν είδε παρέμβαση Καλατράβα.
-Ο σταθμός "Ειρήνη" ποτέ δεν είδε παρέμβαση Καλατράβα.
-Η "Νερατζιώτισσα" ποτέ δεν είδε παρέμβαση Καλατράβα.

Τελικά όλα τα παραπάνω επιβεβαιώνουν πως ξοδέψαμε του κόσμου τα λεφτά για να δούμε παράταιρες Ελληνικές μαλακίες δίπλα σε ένα εμπνευσμένο σύνολο. Και πριν με κατηγορήσεις για ξενομανία, να σου πω απλώς πως φτύνω την παντελώς ανίκανη και ανέμπνευστη Ελληνική αρχιτεκτονική παρουσία σε αυτήν τη χώρα. Μια ζωή καταγγελίες, και από ουσία τίποτα.
-Για το Γουδί δεν λέω κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που λες εσύ. Ήταν ένα πάρκο το οποίο δεν επιβαρύνθηκε με επιπλέον κατασκευές, απλά ευπρεπίσθηκαν και προσαρμόσθηκαν οι υπάρχουσες. Αυτό δεν ήταν το ζητούμενο όσων φώναζαν για τις μεγαλομανείς εγκαταστάσεις, ενώ ταυτόχρονα προέτρεπαν να ακολουθήσουμε το παράδειγμα της Βαρκελώνης ή του Σίδνεϊ?? Ορίστε, το ακολουθήσαμε! Το πρόβλημα πού είναι?

Και για να σώσω τα προσχήματα ακολουθώντας τη θεματολογία του τόπικ, ας συμφωνήσω μαζί σου: Αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι !!! Twisted Evil Laughing
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
apelpisiakos
Full Member
Full Member


Joined: 10 Jun 2004
Posts: 277
Location: Estadio Municipal de Mytilini - "Tarlas"

PostPosted: Mon Jun 14, 2004 5:00 pm    Post subject: Reply with quote

Δεν μπορώ! Εκτός θέματος, αλλά για το killer bus πρέπει να απαντήσω Smile

Οι παλιές φυσαρμόνικες του 703 (Πειραιάς-Αγ.Ανάργυροι) πιάνουν συστηματικά 80-85 στο τμήμα της Θηβών από Village Park - Γήπεδο Αιγάλεω.

ΔΕν ξέρω αν το τραμ θα πηγαίνει πιο γρήγορα μετά, πάντως τώρα που το βλέπω στην παραλία, να κινείται σε σχέση με τα λεοφωρεία του ΟΑΣΑ, τρώει τη σκόνη τους! Και χωρίς λεωφορειολωρίδες!!! Wink
Back to top
View user's profile Send private message
Lucretius
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 1762
Location: Θεσσαλονίκη

PostPosted: Mon Jun 14, 2004 6:35 pm    Post subject: Reply with quote

Για όποιον πιστεύει οτι οι διαγωνισμοί δίνουν απαραίτητα και ικανοποιητικά (αισθητικά) αποτελέσματα, μόνο μια λέξη έχω να του ψιθυρίσω....




Ομόνοια
Back to top
View user's profile Send private message
PatraTasos
Senior Member
Senior Member


Joined: 22 Mar 2004
Posts: 427
Location: Hellas /U.K.

PostPosted: Mon Jun 14, 2004 7:54 pm    Post subject: Reply with quote

Arrow "Αμερικάνικα σίριαλ" για τα Ολυμπιακά έργα

http://www.eboom.gr/index.php?option=content&task=view&id=313&Itemid=2


Εκτενές άρθρο, που αναφέρεται στις καθυστερήσεις των Ολυμπιακών έργων, και ειδικότερα σε αυτό της Μαραθώνιας διαδρομής , δημοσίευσε η αμερικανική εφημερίδα, "New York Times".
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Guest






PostPosted: Tue Jun 15, 2004 7:47 am    Post subject: Reply with quote

http://sunday.ninemsn.com.au/sunday/feature_stories/transcript_1575.asp
Back to top
Guest_costas
Guest





PostPosted: Tue Jun 15, 2004 9:10 pm    Post subject: Reply with quote

Geia sas ... Euxaristw gia to site kai tis plhrofories. Poly xrhsimes oles oi leptomereies pou den briskeis sto e3wteriko. Krima pou den eixa brei to site nwritera .... Sygnwmh gia ta greeklish ...

Diabasa th synteu3h tou Rogge kai an e3aireseis to teleutaio "mporei na mhn htan oi kalyteroi agwnes" mou fainetai oti den eipe kai tipota idiaitera asxhmo.

H ekpomph mallon htan kati san reportaz pou eixe en8eta kommatia apo synenteu3eis, opou den htan sigouro an oi erwthseis stis opoies apantousan ta diafora proswpa htan oi idies me oti ellege o afhghths/dhmosiografos (Michael Usher). Epishs mou fanhke oti to pneuma tou typou htan ligo epi8etiko pros emas (asfaleia, ka8ismata, 30billion oi Kinezoi pou 8a swsoun to image) kai ebgaze monos tou symperasmata.

Sygkekrimena, oson afora th Rwmh, o Rogge eipe oti 8a htan pio asfalhs epilogh (kyriws oson afora thn kritikh apo ta media, toulaxiston arxika). Dystyxws einai alh8eia oti oi Italoi 8ewrountai cultured kai p.x. o mesos Amerikanos exei apodextei oti 8a exei kapoio komple3, enw emeis me ton a h b tropo den exoume kerdisei tetoia apodoxh, mas proballoun san na eimaste kapoio xwrio. Ara o,ti kako symbei se emas ginetai megisto 8ema kai grafontai xontrades kai yperboles pou aggizoun thn anakribeia, enw gia thn Rwmh sigoura den 8a yphrxan tetoia dhmosieumata.

Telospantwn, o Rogge den e3efrase kapoia kakia ekei gia emas. Dikaiologh8hke gia thn Atlanta kai eipe thn anakribeia oti h Rwmh einai megalyterh polh (den nomizw oti einai, toulaxiston se plh8ysmo). Alla einai alh8eia auto pou eipe. Otan eimastan ypopshfioi egw elega oti oi Italoi pleonektoun se image, asxeta me to an emeis eimaste h koitida twn Olympiakwn kai xarhka dipla otan phrame tous agwnes. Mporei o Rogge na h8ele th Rwmh, to ti eipe omws ston Australo kai to ti symperane o typos htan alla.

Twra oson afora to teleutaio tou Rogge pou me enoxlhse, pisteuw oti thn pathse kai ekane la8os, isws dioti ton eixan zalisei. Den 8a elege pote kati tetoio, nomizw oti einai arketa e3ypnos na mhn pesei sthn pagida xrhsimopoihshs ths arnhtikhs frash tou Samaranch.

To mono sigoura gia mena einai oti oi pio polloi dhmosigrafoi, Ellhnes kai mh, den exoun h8os kai den prosexoun. Epishs fgainetai oti oi pio polloi Ellhnes politikoi, dhmosiografoi, kosmikoi, epixeirhmaties prepei na parousiazoun sto e3wteriko tetoia eikona ths patridas mas pou mallon mas blaptei. Den 3eroume kala to paixnidi twn entypwsewn? Isws. Isws omws to 3eroume alla den exoume dextei oti prepei na eimaste akoma pio prosektikoi dioti polloi 3enoi "filoi" mas perimenoun sth gwnia thn ka8e gkela mas. Tous eidame poso mas ektimoun l.x. me to Makedoniko.
Den einai dyskolo omws kata th gnwmh mou. Elpizw na ekmetalleutoume ta erga pou 8a meinoun kai na ma8oume apo ta osa akousame.

Telos, meta apo ola osa exw diabasei, lypamai poly gia th nootropia pou exoun dei3ei oi Australoi. Tous sympa8ousa idiaitera dioti nomiza oti htan pio alh8inoi an8rwpoi apo Agglous, Gallous, Amerikanous, alla exw apogohteutei me to poso yperbolika arnhtikoi exoun fanei.

Auta ... na'ste kala ...
Back to top
yelos
Full Member
Full Member


Joined: 10 Mar 2004
Posts: 273
Location: ATHENS

PostPosted: Wed Jun 16, 2004 12:06 am    Post subject: Reply with quote

Athens - IAAF Delegates very satisfied

http://www.iaaf.org/news/Kind=2/newsId=25621.html
Back to top
View user's profile Send private message
paraskevas2004
New Member
New Member


Joined: 24 May 2004
Posts: 40
Location: San Francisco, Ca

PostPosted: Wed Jun 16, 2004 1:53 am    Post subject: Reply with quote

Sxetika me to tram
http://sfgate.com/cgi-bin/article.cgi?f=/news/archive/2004/06/15/sports1759EDT0281.DTL

Otan milane ta fragka... 3exname kai asfaleia Olympiakwn kai ta panta...
Sxetika me ton erxomo twn aderfwn Williams sthn Athina
http://www.canada.com/sports/tennis/story.html?id=3FE3367B-0234-4597-ADCB-A31BFBABFC34

H floga
http://www.signonsandiego.com/sports/olympics/20040615-0944-torchrelay.html
Back to top
View user's profile Send private message
gm2263
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 1840
Location: Athens, Hellas

PostPosted: Wed Jun 16, 2004 1:06 pm    Post subject: Reply with quote

Ypsilon wrote:
Και πριν με κατηγορήσεις για ξενομανία, να σου πω απλώς πως φτύνω την παντελώς ανίκανη και ανέμπνευστη Ελληνική αρχιτεκτονική παρουσία σε αυτήν τη χώρα. Μια ζωή καταγγελίες, και από ουσία τίποτα.
Twisted Evil Laughing


Ανέμπνευστη!!! ΔΕ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ!!! Ανοιξε ένα οποιοδήποτε αρχιτεκτονικό περιοδικό για να δείς τα πλήν Καλατραβα αρχιτεκτονικά τεκταινόμενα στη χώρα μας. Ανέμπνευστη θεωρείς την (επι 15ετία) αποκατάσταση της Βυζαντινής Κρήνης στην Ανω Κάτω Πετρομαγουλίτσα και τα επι 12ετία έργα στην πλατεία Διχόνιας; Μήπως είσαι φασίστας καπιταλιστής και θές μεγαθήρια αντί τα αγνά αυθαίρετα του Λαού στη Λούτσα (συγνώμη, Άρτεμη ήθελα να πω...) με το ωραίο το τσιμεντάκι τους τηχαριτωμένη την παραβασούλα τους και τις γλυκούλες τις αναμονούλες τους... Φασίστα, έ Φασίστα Laughing Laughing Laughing Laughing

Και για να σοβαρευτούμε...

Μάλλον θα υπάρξει μια ύφεση στα δημοσιεύματα διότι πρώτον, τα γιαπιά αρχίζουν και παίρνουν την τελική τους όψη όποτε δεν μπορεί ΚΑΝΕΝΑΣ να τα αποκαλέσει γιαπιά πλέον. Δεύτερον, θα αρχίσουν σιγά σιγά να εγκαινιάζονται ντουζίνες έργων οπότε μάλλον και τα περί μη έτοιμων κατασκευών θα πάνε περίπατο. Αυτό που θα πρέπει να μας φοβίζει από εδώ και μπρος πιστεύω είναι το να μη γίνει καμμια ΧΟΝΤΡΗ πατάτα στα test events (ΔΕ συγχωρείται ΚΑΙ ΑΛΛΟ περιστατικό σαλμονέλλας ΤΩΡΑ), να μη γίνει κανένα ατύχημα σε κανένα στάδιο-εργοτάξιο και φυσικά, να μη σκάσει κανένα γκαζάκι κανένα χαπακωμένο 20χρονο ή κανένα μ@%$κας της γενιάς του Πολυτεχνείου που του φταίνε όλοι γιατί τον άφησε η Claudette το Μάη του 68 και κοιμήθηκε με τον καλύτερο του φίλο στο οδόφραγμα και αυτός ποτέ του δεν το ξεπέρασε...

Κατά τα άλλα, μάλλον καλά τα βλέπω τα πράγματα και στο εξωτερικό... Κανένας δε θέλει πλέον να βγάλει είδηση για τα άσχημα της προετοιμασίας γιατι τα δισεκατομμύρια των τηλεθεατών μπορεί να μη θελήσουν να παρακολουθήσουν αυτους τους αγώνες εφόσον παρουσιάζονται έτσι όπως παρουσιάζονται...
Back to top
View user's profile Send private message
Guest






PostPosted: Wed Jun 16, 2004 1:20 pm    Post subject: Reply with quote

http://www.mpa.gr/specials/sydney/intro.html

afieromeno stin Australia.. !!
Back to top
Mozart
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 2820
Location: Thessaloniki

PostPosted: Wed Jun 16, 2004 2:23 pm    Post subject: Reply with quote

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=545577&lngDtrID=245
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Guest






PostPosted: Wed Jun 16, 2004 4:36 pm    Post subject: guest star Reply with quote

Greece facing decade of debt as Olympics bill soars

pikres alitheies ..


http://www.guardian.co.uk/international/story/0,3604,1239752,00.html
Back to top
ZORBAS
Full Member
Full Member


Joined: 16 Apr 2004
Posts: 364
Location: London

PostPosted: Wed Jun 16, 2004 6:06 pm    Post subject: Reply with quote

Quote "In future, the IOC would doubtless favour cities that "already have a maximum of infrastructure in place and a minimum of virtual plans", Mr Bogge was quoted as saying. "

Aκου "Mr Bogge"! Laughing Very Happy Καλο!.

Παντως χωρις πλακα, αν και σίγουρα οι αγώνες θα κοστίσουν, πιστεύω πως το όφελος από τις επενδύσεις και τον τουρισμό (μετα τους αγωνες) δεν έχει συνυπολογιστεί ακόμα. Για να δούμε... είναι νωρίς ακόμα για να βάλουμε τα κλάματα
Back to top
View user's profile Send private message
Ypsilon
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3951
Location: Copenhagen, Denmark

PostPosted: Wed Jun 16, 2004 6:17 pm    Post subject: Reply with quote

Συμφωνώ. Αν χρειαστεί να πληρώσουμε το χρέος από τις τσέπες μας, δεν θα φταίει κανένας άλλος παρά το στραβό μας το κεφάλι.
Θα αποδείξουμε ότι οι Αγώνες δεν μας δίδαξαν τίποτα. Δεν μπορούμε να εκμεταλευόμαστε τους τουρίστες, να μην αναβαθμίζουμε τα φεστιβάλ μας, να μην προσελκύουμε επενδύσεις, να μην οργανώνουμε συνέδρια, να μην φτιάχνουμε μαρίνες, να μην εκσυγχρονίζουμε τα μουσεία μας, γενικώς να μην δίνουμε κίνητρα για να επιμηκυνθεί όσο το δυνατόν περισσότερο η γιορτή των Ολυμπιακών (α ρε Βαρκελώνη), και μετά να μας φταίνε οι ίδιοι οι Αγώνες!!
Μονά-ζυγά δικά μας; Ας έχουμε μυαλό για να βγάλουμε και κέρδος από πάνω, όπως έκαναν τόσοι και τόσοι.
Όσο για τις Κασσάνδρες που λένε ότι αυτούς τους Αγώνες θα τους πληρώνουν και τα δισέγγονά μας, ας κάνουν έναν κόπο να διαβάσουν το παραπάνω άρθρο. Δεν ξέρω για σας, εγώ πάντως σε 10 χρόνια δεν προλαβαίνω να κάνω δισέγγονα. Και μιλάω τώρα για το αρνητικό σενάριο. Γιατί επαναλαμβάνω, είναι στο χέρι μας να δούμε μια άσπρη μέρα μετά τους Αγώνες.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Manchester_7
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Apr 2004
Posts: 800
Location: 53.3° N 2.3° W (Manchester, United Kingdom)

PostPosted: Wed Jun 16, 2004 9:03 pm    Post subject: Reply with quote

Pantos oi oikiomonikoi analytes, opos exou anaferei alla dimosievmata ellinikon (nomizo) efimerindon, exoun akomi pei oti to pragmatiko kostos ton agonon den borei na ypologistei me akriveia prin apo to telos ton agonon kai apo oti fantazomai na einai katoteros apo ton torino tha einai ligo dyskolo dioti olo kai kapoia eksoda pou den exoun ypologistei tha vgoun kata tin deiarkeia tou agona. Pantos gegonos einai oti den exoume ekmetalevthei tous agones opos tha eprepe.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
PatraTasos
Senior Member
Senior Member


Joined: 22 Mar 2004
Posts: 427
Location: Hellas /U.K.

PostPosted: Thu Jun 17, 2004 12:06 am    Post subject: Reply with quote

Arrow Αφιέρωμα των Τάιμς στους Ολυμπιακούς

http://www.eboom.gr/index.php?option=content&task=view&id=339&Itemid=2

Λίγες μόλις ημέρες μετά από δημοσίευμα των New York Times για καθυστερήσεις και διαμαρτυρίες στην διαδρομή του Μαραθωνίου, μια άλλη αμερικανική εφημερίδα μεγάλης κυκλοφορίας έρχεται να δώσει μια διαφορετική και ελαφρώς πιο αισιόδοξη εικόνα των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
yelos
Full Member
Full Member


Joined: 10 Mar 2004
Posts: 273
Location: ATHENS

PostPosted: Thu Jun 17, 2004 12:52 am    Post subject: Reply with quote

Titanic struggle almost over as Athens nears show off

http://www.fifa.com/en/comp/index/0,2442,101856,00.html?comp=OLY&year=2004&articleid=101856
Back to top
View user's profile Send private message
marin
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 29 Apr 2004
Posts: 1414
Location: London

PostPosted: Fri Jun 18, 2004 2:35 am    Post subject: Reply with quote

Gia to kostos twn olympiakwn

http://news.bbc.co.uk/1/hi/world/europe/3815247.stm
Back to top
View user's profile Send private message
g3orge
Full Member
Full Member


Joined: 29 Mar 2004
Posts: 333
Location: Middlesbrough

PostPosted: Fri Jun 18, 2004 10:13 am    Post subject: Reply with quote

Νέα ταξιδιωτική οδηγία εξέδωσε το Υπουργείο Εξωτερικών της Νέας Ζηλανδίας καλώντας όσους πολίτες επισκεφθούν την Ελλάδα τον Αύγουστο να προσέχουν για ενδεχόμενο τρομοκρατικό χτύπημα.

Η κυβέρνηση της Νέας Ζηλανδίας τονίζει ότι οι πολίτες της χώρας πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί ειδικά σε σταθμούς δημοσίων συγκοινωνιών, ολυμπιακές και αθλητικές εγκαταστάσεις και περιοχές όπου συχνάζουν τουρίστες.

Οι Νεοζηλανδοί καλούνται να έχουν κόσμια συμπεριφορά κατά την παραμονή τους στην Ελλάδα, χωρίς να αποθαρρύνονται να ταξιδέψουν ως την Αθήνα.

Rolling Eyes

από sportime.gr

http://www.sportime.gr/html/ent/094/ent.25094.asp
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
KEFALONITIS
Full Member
Full Member


Joined: 19 Feb 2004
Posts: 280
Location: NYC

PostPosted: Sun Jun 20, 2004 1:20 am    Post subject: Reply with quote

H floga auth thn stigmh kanei ton guro ths NY...

Parabre8hke stis 10PM sthn teleth sthn plateia twn A8hnwn sthn Astoria..

DEOS,SYGKINHSH..!!

Stis 10 to bradu 8a ftase h floga sthn Times Square.


As parabre8oume oloi oi omogeneis ekei!


Oriste ki ena a8raki ths NYT sxetika me OA ,floga ,kostos:

http://www.nytimes.com/2004/06/20/sports/othersports/20VECS.html


--------------------------------------------------------------------------------
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Ολυμπιακοί Αγώνες All times are GMT + 3 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 67, 68, 69  Next
Page 36 of 69

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Web hosting by isol.gr