View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Ypsilon Moderator

Joined: 03 Feb 2004 Posts: 3951 Location: Copenhagen, Denmark
|
Posted: Wed Jun 09, 2004 7:53 pm Post subject: |
|
|
apari, τι λέει το κολυμβητήριο?
Δυστυχώς, για ένα από τα πιο συναρπαστικά Ολυμπιακά τουρνουά (για μένα δεύτερο μετά το στίβο), επιλέξαμε την πιο αδικημένη και βαρετή εγκατάσταση. Πολύ ριγμένη η κολύμβηση. Οι εικόνες της τηλεόρασης δυστυχώς το επιβεβαίωσαν, ενώ εγώ ζεσταινόμουν και μόνο που τους έβλεπα από το σπίτι μου. Φαντάσου να ήμουν και θεατής...
Τέλος πάντων, θα το επιβεβαιώσω αύριο.... |
|
Back to top |
|
 |
savroulis Stadium Expert

|
Posted: Wed Jun 09, 2004 7:54 pm Post subject: |
|
|
smarg
αυτό είναι με ακόμη απορία το πώς θα δείχνει όταν κουνιέτε! και με τι θα κάnουνε προβολές πάνω!!
θέλει πλύσιμο ή βάψιμο!!!!!!
για όσους πάνε ΟΑΚΑ μήν περιμένετε βόλτες στους γύρω χώρους according στα ΝΕΑ
http://ta-nea.dolnet.gr/neaweb/nta_nea.print_unique?e=A&f=17959&m=N14&aa=2
"Για όσους μετακινηθούν στο ΟΑΚΑ π.χ. με τον ηλεκτρικό ή την Ολυμπιακή γραμμή «X15» θα υποστούν ελέγχους στον σταθμό «Ειρήνη», πριν μπουν στο λεωφορείο που θα εκτελεί το δρομολόγιο στα γήπεδα του ΟΑΚΑ. Δεν θα επιτρέπεται η «βόλτα» θεατών με τα πόδια μέσα στο ΟΑΚΑ τόσο για λόγους ασφαλείας, αλλά και γιατί δεν έχουν τελειώσει ακόμα οι εργασίες ανάπλασης του χώρου. Στους θεατές συνιστάται να φορούν αθλητικά παπούτσια, να έχουν καπέλο και συνεργαστούν με τις δυνάμεις ασφαλείας"
Last edited by savroulis on Wed Jun 09, 2004 10:27 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
tomkoul2004 Guest
|
Posted: Wed Jun 09, 2004 8:11 pm Post subject: |
|
|
re paidia thelo na pao me kapoia filarakia mou sto oaka tin paraskeui.kata ti ora me simbouleuetai na pao???
yparxei kanena programma stibou pouthena gia na koitaxo???
thanks |
|
Back to top |
|
 |
Admin Site Owner

Joined: 16 Jan 2004 Posts: 2300 Location: Davelis Cave (απ'έξω)
|
Posted: Wed Jun 09, 2004 8:11 pm Post subject: |
|
|
Να την πω την κακία;
Σαν ηλιακοί θερμοσίφωνες δεν μοιάζουν;
 |
|
Back to top |
|
 |
apari Senior Member

|
Posted: Wed Jun 09, 2004 8:13 pm Post subject: |
|
|
Ypsilon
Ενώ στο Ποδηλατοδρόμιο έκατσα περίπου 2 ώρες αραχτός με τον καφέ μου , στο Κολυμβητήριο δεν άντεξα πάνω απο 15 λεπτά. Ο ήλιος ήταν αφόρητος και ακριβώς απέναντι απο τη διαθέσιμη κερκίδα. Ο περισσοτερος κόσμος καθώταν κάτω απο την κερκίδα και έμπαινε μέσα όταν άκουγε απο τα μεγάφωνα για εκκίνηση κάποιας σειράς. Πολοί ήταν επίσης αυτοί που ρώταγαν πώς θα πάνε στην απέναντι κερκίδα αλλά δυστυχώς αυτή δεν έχει ακόμα καθίσματα και δεν λειτουργεί.
Ερώτηση
Ο βατήρας των καταδύσεων δεν θα χρισημοποιηθεί; Γιατί η πισίνα του είναι σκεπασμένη;
Savroulis
Όσων αφορά τις βόλτες που λές όντως ο χώρος είναι περιφραγμένος και δεν παίζει εύκολα να τριγιρνάς εκτός..... εκτός και αν σε λένε apari.
Δεν με άφησαν να παρκάρω τη μηχανή στο υποτυπώδες πάρκινγκ που είχαν γιατί όπως μου είπαν δεν είχα διαπιστευση για το όχημα.Ψάχτηκα όμως λίγο και πήγα και πάρκαρα στο πάρκινγ της ΑΚΤΩΡ που ήταν ακριβώς δίπλα και περιφραγμένο. Ακολούθησα ένα φορτηγό για να φτάσω εκεί και δεν μου είπε κανείς τίποτα παρα μόνο ένας φύλακας όταν έφευγα και περπάταγα προς τη μηχανή.
Admin
Δίκιο έχεις και αυτό που με χάλασε ακομα περισσότερο αν παρατηρήσεις στην φωτο έχουν αφεραίσει κάποια απο τα "καλαθάκια" πρόσβασης στο χείλος του σκεπάστρου για να χωρέσουν τα μινι "μακρυνάρια".
Αυτές οι παρεμβάσεις των τελετών έναρξης και λήξης αρχίζουν να μου δίνουν στα νεύρα. 
Last edited by apari on Wed Jun 09, 2004 8:18 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
Ypsilon Moderator

|
Posted: Wed Jun 09, 2004 8:16 pm Post subject: |
|
|
Τα' παμε αυτά Admin! Αν για κάτι φημίζεται η Ελλάδα, είναι οι αρχιτέκτονές της !!!
Είναι οι ίδιοι που έβριζαν και εξακολουθούν να βρίζουν τον Καλατράβα και τις επεμβάσεις του στο ΟΑΚΑ, ενώ αν τις αναλάμβαναν εκείνοι, το πιο πιθανό είναι να παρέδιδαν κάτι τόσο συγκλονιστικό όσο η Ομόνοια !!!
Γιατί η κουλτούρα και η άποψη δεν κρύβονται... Δεν λες καλά που τη γλιτώσαμε... Όσο για τους θερμοσίφωνες, ας ελπίσουμε ότι θα πέσει πάνω τους το Look of the Games. Αν και θα προτιμούσα να πέσει πάνω τους κανα φορτηγό!
apari Οι καταδύσεις θα γίνουνε στο κλειστό.
Last edited by Ypsilon on Wed Jun 09, 2004 8:25 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
savroulis Stadium Expert

|
Posted: Wed Jun 09, 2004 8:21 pm Post subject: |
|
|
admin
αντί για θερμοσίφωνες τή θα έλεγες για κολόχαρτα????? στην τουαλέτα!
απαρι
εγώ απλά πέρασα το λίνκ που διάβασα!!!! ειδάλως είμαι κινέζος δεν ξέρω!
οσο για το κολυμβητήριο, μπένει άνετα καραβοπανίσια τέντα, η οποία σε βραδυνά εβεντς μπορεί να μαζευέτε! 
Last edited by savroulis on Wed Jun 09, 2004 10:21 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
apari Senior Member

|
Posted: Wed Jun 09, 2004 8:35 pm Post subject: |
|
|
Εδώ καθόταν ο κόσμος , ο οποίος σε σχέση με το Ποδηλατοδρόμιο ήταν πολύ λίγος.
Επίσης να πω οτι η κλίση της κερκίδας είναι πολύ μεγάλη σε σημείο να ζαλίζεσαι στο πάνω μέρος της. Το πάτωμα της είναι ξύλινο και τα σκαλωπάτια της σχετικά μικρά , με αποτέλεσμα να τα κατεβαίνω ένα ένα σαν τη γιαγιά μου. Εξάλλου ήταν και ένας αστυνομικός εκεί πάνω ο οποίος δεν άφηνε θεατές στις τελευταίες 3-4 σειρές. |
|
Back to top |
|
 |
SpyroTheDragon Full Member

Joined: 04 Jun 2004 Posts: 249 Location: Chicago - Ilioupolis
|
Posted: Wed Jun 09, 2004 8:42 pm Post subject: Ananeosh ths ANA |
|
|
H ANA exei nees photo. Poli kales! Emena mou aresei poli afth: http://www.ana.gr/anaweb/user/showitem?service=49&listid=NewsList49&listpage=2&docid=1687327
Fenete o stivos h agora ktl...
Kataleukes oi kainourgies theseis tou Stadiou... poli kalo!
Question: Apo ths maketes fenete pos tha ginoun aktines guro kai apo to Spyro Luis... se aftes ths aktines anamesa th tha bei; Patimeno xoma;
Apoti exei upothei sto parelthon anamesa stis aktines ths agoras htan na bei limestone... elpizo guro apo to stadio toulaxisto na bei to limestone h xorto kai oxi kai allo patimeno xoma. Elpizo na ginome katanoitos.
Thanks |
|
Back to top |
|
 |
donganos Full Member

|
Posted: Wed Jun 09, 2004 10:09 pm Post subject: |
|
|
Fotos apo sportaction.gr:
 |
|
Back to top |
|
 |
Mozart Stadium Expert

|
Posted: Wed Jun 09, 2004 10:09 pm Post subject: |
|
|
Εγώ είδα τις εγκαταστάσεις από την τηλεόραση.
Αυτό που μου έκανε φοβερή εντύπωση ήταν η κάκιστη κάλυψη. Αλίμονο αν είναι έργο του Ρομέρο αυτό. Προφανώς ούτε που θα έχει πάει ο άνθρωπος εκεί και αναμένεται να έχει τρελές δουλειές τον ...Ιούλιο σε όλες τις εγκαταστάσεις με τις κάμερές του ( ), γιατί διαφορετικά τη βάψαμε με τέτοια κάλυψη. Το πλάνο των ποδηλατών από την απέναντι ευθεία ήταν λες και ήταν σε πίστα με 1000 περίμετρο.
Επίσης θα διαφωνίσω με όσους λένε ότι τα λευκά καθίσματα είναι εκπληκτικά στο ποδηλατοδρόμιο. Θα μου πείτε τώρα τι ανοίγις πάλι αυτή τη συζήτηση, αλλά νομίζω ότι είναι ίσως το μόνο που θα του ταίριαζαν όντως τα μπλέ. Δεν εννοώ σαν αυτά του τένις, αλλά ένα πιο ανοιχτό γαλάζιο σαν τη γαλάζια γραμμή που υπάρχει στο εσωτερικό μέρος της πίστας. Δείτε τι ωραία που είναι και η γαλάζια γραμμή της οροφής.
Επίσης είμαι πολύ περίεργος να δω πότε θα μας δείξουν τα γραφικά στην τηλεόραση (ονόματα χρονόμετρα και δε συμμαζεύεται). Είναι πολύ σημαντικό κομμάτι η σωστή επιλογή τους και λογικά θα δοκιμαστούν και σε κάποιο test event. Σε ποιο όμως όταν τα 2 τελευταία που διοργανώνει η ΟΕΟΑ2004 είναι αυτά που άρχισαν σήμερα?  |
|
Back to top |
|
 |
Kalashnikov Senior Member

|
Posted: Wed Jun 09, 2004 10:22 pm Post subject: |
|
|
Paidia,
i webcam tis bung einai kolimeni apo ti deftera. Episis, i etairia exei vgalei to link apo ti welcome page tou site tis.
Mipws afto simainei pws i etairia pleon den parakolou8ei tin e3eli3i twn ergasiwn meta tin olis8isi twn 2 to3wn?
An nai, tote i foto tou Ioanni (afti pou edeixne tin camera), apokta syllektiki a3ia  |
|
Back to top |
|
 |
dANIEL2004 Junior Member

|
Posted: Wed Jun 09, 2004 10:31 pm Post subject: |
|
|
Γυρω απο το ποδηλατοδρομιο διακρινονται καπιες γαλαζιες γραμμες πουτ μοιαζουν γυαλινες,σαν τις ακτινες των μακετων!!Να υποθεσω οτι οι ακτινες θα ειναι επιδαπεδια φωτιστικα?????Μακαρι να γινει ετσι και στο ολυμπιακο σταδιο!!!!!  |
|
Back to top |
|
 |
PAVEL_13 Stadium Expert

Joined: 13 Feb 2004 Posts: 1036 Location: Ν.Σμυρνη - Πάτρα - Βενετία (Άλλωστε ένα πλοίο είναι...)
|
Posted: Wed Jun 09, 2004 10:48 pm Post subject: |
|
|
Αpari
Έχω την αντύπωση ότι οι κάμερες που αναφέρεις είναι κάμερες για την τηλεοπτική κάλυψη! Δηλαδή δεν πιστεύω να ψάχνουν για τρομοκράτες στην επιφάνεια της πισίνας στον τερματισμό. Πιο πολύ για κάμερα που να δείχνει τον τερματισμό από ψηλά μου φαίνεται σαν όλες τις άλλες διοργανώσεις μόνο που εμείς έπρεπε να φτιάξουμε τισ κολόνες αυτές επειδή δεν έχουμε το αναθεματισμένο στέγαστρο...
http://briefcase.pathfinder.gr/download/apari6/23131/270831/0/DSC00624a.jpg |
|
Back to top |
|
 |
dANIEL2004 Junior Member

|
Posted: Wed Jun 09, 2004 10:51 pm Post subject: |
|
|
Μεσα στο χωρο του ΟΑΚΑ δεν προβλεποταν να γινει και ενα ελικοδρομιο(για καταστασεις αναγκης).Τελικα σε ποιο σημειο εχει χωροθετηθει αυτο  |
|
Back to top |
|
 |
apari Senior Member

|
Posted: Wed Jun 09, 2004 11:19 pm Post subject: |
|
|
Pavel
Αυτό λέω και εγώ , οτι οι καμερες έπρεπε να είναι στο στεγαστρο.
Αυτή η λύση όμως ειναι λιγο άσχημη.
Daniel2004
Όντως ειναι φωτιστικά αυτά που λές.
Παρατήρηση
Σε αυτή τη φώτο φαίνονται "κοτσιδες" απο καλώδια στην μια βάση της στεγης του Ποδηλατοδρομίου. Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι η τελική τους μορφή γιατι τότε οι άνθρωποι είναι πολύ χαζοί. Δεν μπορώ να καταλαβω γιατί όμως δεν τα πέρναγαν απο την αρχή κανονικά. Τόσο πολύ θα καθυστερούσαν;
http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/apari6/23131/270793 |
|
Back to top |
|
 |
Guest
|
Posted: Thu Jun 10, 2004 3:52 am Post subject: |
|
|
Apokliete na minoun etsi afta ta kalodia. Tha prepi na ta ekanan etsi mono kai mono gia to simerino. Tous telfteous mines exoun bgi esa me 10 dimosiefmata sxetika me to ean tha kalifthi to kolimbitirio esto kai proxira. Telika tha gini tipota e einai %100 sigouro oti tha mini anixto. |
|
Back to top |
|
 |
UWG Senior Member

|
Posted: Thu Jun 10, 2004 3:54 am Post subject: |
|
|
Woops..xaixasa na kano log in |
|
Back to top |
|
 |
Guest
|
Posted: Thu Jun 10, 2004 7:56 am Post subject: |
|
|
Στην φωτο που ειναι ο κονερυ μεσα στο σταδιο παρατηρηστε οτι στο βαθος εχουν μπει ασπρα καθισματα. στο δεξι ομως μερος και προς τα επισημα κανουν ενα σχημα σαν βελος. Μηπως τελικα θα υπαρχουν κι αλλοι χρωματισμοι στα καθισματα? |
|
Back to top |
|
 |
Ypsilon Moderator

|
Posted: Thu Jun 10, 2004 9:35 am Post subject: |
|
|
Διαβάζω στην ιστοσελίδα του 2004 τις εντυπώσεις των αθλητών -κυρίως των ξένων- από το ποδηλατοδρόμιο. Συμπαθητικά τα λένε, αν και δεν έδειξαν ότι τρελαίνονται κιόλας (τα τσογλάνια)...
Όλοι ανεξαιρέτως συμφωνούν ότι είχαν μεγάλο πρόβλημα με τον αέρα (Γιάννα, τις κουρτίνες γρήγορα), ενώ γενικά αναφέρουν ότι το ποδηλατοδρόμιο έχει πολλές ιδιαιτερότητες τις οποίες πρέπει να συνηθίσουν μέχρι τον Αύγουστο. Χμμμμ....
Για το κολυμβητήριο, μούγκα. Ο μόνος που το "λάτρεψε" ήταν ένας Έλληνας.
Πάντως μου φαίνεται περίεργο που η οργανωτική δεν λαμβάνει υπόψιν τις ανάγκες και τις εντυπώσεις των ίδιων των θεατών. Χιλιάδες άτομα έχουν παρακολουθήσει όλα τα test events μέχρι σήμερα. Θα μπορούσε όλος αυτός ο κόσμος να είχε συμπληρώσει ένα ερωτηματολόγιο με υποδείξεις-παρατηρήσεις για τους χώρους που έγιναν τα αθλήματα, την οργάνωση, την πρόσβαση κλπ, και φεύγοντας να δίνουν αυτό το χαρτί στους υπεύθυνους, ώστε να καταλάβουν από πρώτο χέρι ποιες είναι οι αδυναμίες και πώς μπορούν να βελτιωθούν.
Βέβαια όλα αυτά τα βλέπουν ούτως ή άλλως οι διοργανωτές, αλλά επιμένω ότι ο ίδιος ο κόσμος θα έδινε ένα πιο σαφές στίγμα των ελλείψεων ώστε να αποφευχθούν τον Αύγουστο.
Τέλος πάντων... |
|
Back to top |
|
 |
nivam Junior Member

|
Posted: Thu Jun 10, 2004 10:11 am Post subject: |
|
|
[quote="Kalashnikov"]Paidia,
i webcam tis bung einai kolimeni apo ti deftera. quote]
η καμερα δουλευει ακομα κανονικα
http://www2.bung-ag.de/webcams_bung/curim_athens.jpg
δοκιμασε να κανεις shift+κουμπι refresh, για να ανανεωσεις την εικονα στον browser |
|
Back to top |
|
 |
aristidis Stadium Expert

|
Posted: Thu Jun 10, 2004 10:40 am Post subject: |
|
|
Aπ' ότι είδα σε εφημερίδες, το νάυλον πάνω στο ταρτάν έφυγε!
Να ρωτήσω, τα καθίσματα τελικά είναι άσπρα ή μπλε; Από ψηλά φαίνεται φαντάζομαι η διαφορά στα άπρα καθίσματα,όχι όπως παλιά, που φαινόντουσαν γκρι σαν μπετόν!!!!!!!!!!!!! Υπάρχει καμιά ΚΑΛΗΗΗΗΗ φωτογραφία;;;;;;;;;;; |
|
Back to top |
|
 |
crs Senior Member

|
Posted: Thu Jun 10, 2004 10:46 am Post subject: |
|
|
Στη κάμερα φαίνεται ένας γερανος πάνω από τα στηρίγματα των ακριανών δοκίδων. Καιρός να φεύγουν για να αρχίσει η τοποθέτηση των πολυκαρβονικών.
Τα διεθνή πρακτορεία έχουν περισσότερες φωτογραφίες από το ΟΑΚΑ και λιγότερες από τα γήπεδα της πορτογαλίας, παρόλο που το euro αρχίζει σε λιγες ημέρες!  |
|
Back to top |
|
 |
Mozart Stadium Expert

|
Posted: Thu Jun 10, 2004 10:51 am Post subject: |
|
|
Και όντως ένα από τα 3 στηρίγματα που βρίσκονται εξωτερικά στις 11:42, έχει φύγει!!!!
Αγώνας γίνεται από κάτω, και τα έργα έργα . |
|
Back to top |
|
 |
Mozart Stadium Expert

|
|
Back to top |
|
 |
|