stadia.gr/forum Forum Index stadia.gr/forum
Εδώ μιλάμε για τα πάντα. Από Καλατράβα μέχρι… Καλομοίρα!
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Λονδίνο 2012
Goto page Previous  1, 2, 3, 4 ... 20, 21, 22  Next
 
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Ολυμπιακοί Αγώνες
View previous topic :: View next topic  

Ποιά μεγάλη αθλητική διοργάνωση θα είχε την πιο οργανωμένη προετοιμασία?
Αthens 2004
49%
 49%  [ 46 ]
London 2012
8%
 8%  [ 8 ]
Beijing 2008
41%
 41%  [ 39 ]
Total Votes : 93

Author Message
b0uk|tsa
New Member
New Member


Joined: 11 May 2004
Posts: 28

PostPosted: Tue May 18, 2004 5:02 pm    Post subject: Reply with quote

ws megali gallofili psifizo paris 2012
kai deutero new york 2012 an kai poli fobamai opos arketoi pistevo oti einai enas apo tous major targets gia tromokratiki epithesi.
ante na doume poios tha to parei kati san tin eurovision ton olumpiakon agonon fainetai semi-finals kai finals kai perimenoume ton nikiti.
Back to top
View user's profile Send private message
ioannis31
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 18 Feb 2004
Posts: 762
Location: Suburbia

PostPosted: Tue May 18, 2004 5:41 pm    Post subject: Reply with quote

Δεν είναι ανθρωπίνως δυνατόν να εκτιμήσουμε το εάν και σε ποιο βαθμο το 2012 θα εξακολουθεί να υφίσταται ο κίνδυνος τρομοκρατικού χτυπήματος.

Εάν κάποιος π.χ. το 1996 είχε ερωτηθεί για τον κίνδυνο αυτό το 2004, θα είχε μάλλον γελάσει.

Η απόρριψη της υποψηφιότητας της Νέας Υόρκης δεν πρέπει και δεν είναι λογικό να συσχετιστεί με τον κίνδυνο αυτό. Ούτως ή άλλως οι Αμερικανοί μπορεί να κάνουν τη χώρα τους αστακό μέχρι τότε και να ξετινάξουν οποιονδήποτε βρίσκεται ή θα βρεθεί εκεί.

Η απόρριψη θα πρέπει να είναι ένα ηχηρό μήνυμα για τη μονομερή, φιλοπολεμική πολιτική των ΗΠΑ, και τον παραγκωνισμό της διεθνούς κοινότητας σε σωρεία περιπτώσεων.

Ιράκ, Αφγανιστάν, Σομαλία, Σερβία, κ.ο.κ. αλλά και αποχή από διεθνείς συνθήκες για περιορισμό των βιολογικών όπλων, μείωση καυσαερίων, αναγνώριση Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου κλπ.

Μαύρο στη Ν.Υ. μαύρο και στο Λονδίνο... Evil or Very Mad
Back to top
View user's profile Send private message
Maiden
Full Member
Full Member


Joined: 28 Mar 2004
Posts: 296
Location: Brighton

PostPosted: Tue May 18, 2004 10:02 pm    Post subject: Reply with quote

ioannis31 wrote:
Η απόρριψη θα πρέπει να είναι ένα ηχηρό μήνυμα για τη μονομερή, φιλοπολεμική πολιτική των ΗΠΑ, και τον παραγκωνισμό της διεθνούς κοινότητας σε σωρεία περιπτώσεων.



Ioannis, πιστεύεις ότι οι "αθάνατοι" της ΔΟΕ ψηφίζουν με βάση του τί μήνυμα στέλνει η επιλογή τους ή το τί φράγκα θα στείλει η νικήτρια πόλη στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς? Να θυμίσω λίγο και την ψηφοφορία του 1990, που και τότε περιμέναμε να στείλουν το μήνυμα και ακούσαμε COCA-COLA.
Yπάρχει περίπτωση το σκεπτικό και η ηθική τους υπόσταση να έχει βελτιωθεί? Cool
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Logi
Junior Member
Junior Member


Joined: 02 Apr 2004
Posts: 181
Location: NRW Germany

PostPosted: Tue May 18, 2004 10:11 pm    Post subject: Reply with quote

h gnomi mou einai oti to 2012 paei .... karfi... N.Y.

to oti i NY exei istoriko tromokratikou xtypimatos de leei tipota...

isa isa pou einai enas logos para pano gia na pane ekei....

I poli xreiazete kati gia na diksei oti i tromokratia de tin erikse alla tin

ekane pio dynati...

An i DOE arxisei na krinei kathe poli me tin tromokratia... as ksexasoume tous Olympiakous...
Back to top
View user's profile Send private message
OMF
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 1961

PostPosted: Tue May 18, 2004 10:44 pm    Post subject: Reply with quote

Εγω πιστευω οτι παιζεται το πραγμα με πρωτα φαβοροι Παρισι και ΝΥ ,κοντα ειναι το Λονδινο και δεν αποκλειεται μια εκπληξη τυπου Μοσχα .Η Μαδριτη αποκλειεται .
Το Παρισι εχει μονο συν με δυο μειων τη Αθηνα 2004 (λογω γεωγραφικους λογους) και οτι οι Αμερικανοι δεν τους αρεσουν να χασουν και δεν εχουν μαθει.
Η ΝΥ εχει μονο μειων αλλα οι Αμερικανοι θα κανουν τα παντα για να την παρουν και ενα συν ειναι οτι η ΝΥ καλως η κακος ειναι η Μητροπολη του κοσμου.
Το Λονδινο δεν εχει τιποτα ετοιμο και ουτε καν ειναι σηγουρα (αν δεν κανω λαθος) για το που θα κτισουν το ολυμπιακο κεντρο ,δεν νομιζω οτι θα ανεβασε το κυρος της ολυμπιαδας μια διοργανωση στη Αγγλια.
Η Μοσχα ειναι αουσταιντερ αλλα εχει μεγαλες ελπιδες να κανει εκπληξη γιατι θα ειναι η πρωτη ολυμπιαδα της Ρωσιας (πριν ειχε γινει σαν Σιοβετικη ενωση) και η Μοσχα εχει δυνατοτητα να κανει λαμπρου
ς αγωνες ,μειων η σχετικη προσφατη διοργανωση στην ιδια πολη .
Για τη Μαδριτη ουτε κουβεντα περασε γιατι τεχνικα ηταν καλλητερη απο τις αλλες και <<καιγεται>> και καιγεται (τσουρουφλιζεται) απο την Βαρκελονη 92' και απο την ΕΤΑ (πολλη σοβαρη οργανωση καμια σχεση με 17Ν)
Back to top
View user's profile Send private message
Ypsilon
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3951
Location: Copenhagen, Denmark

PostPosted: Tue May 18, 2004 11:43 pm    Post subject: Reply with quote

Σε σχέση με το σχόλιο του Maiden, θα συμφωνήσω πως η ΔΟΕ δεν καταλαβαίνει Χριστό, όταν πρόκειται να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά της.
Ο πρώτος πόλεμος του Κόλπου με τον μπαμπά Μπους, εξελίχθηκε διαρκούσης της εφταετίας κατά την οποία η Ατλάντα ετοιμαζόταν για τους Αγώνες της. Κι ούτε μια στιγμή δεν σκέφτηκαν τα ξεφτέρια της ΔΟΕ να αφαιρέσουν τους Αγώνες από μια χώρα η οποία έκανε πόλεμο. Έτσι κι αλλιώς στην αρχή ήταν τότε ακόμα η προετοιμασία της Ατλάντα.

Όπως και να'χει, αν και τη φοβάμαι, λογικά η Ν. Υόρκη δεν παίζει με τίποτα. Πρώτον και σημαντικότερον γιατί το 2010 θα γίνουν χειμερινοί Ολυμπιακοί στον Καναδά και η ΔΟΕ ενδιαφέρεται για τη διασπορά των Αγώνων, και δεύτερον, διότι όποιος νομίζει πως η Αλ Κάιντα ξεμπέρδεψε με την Αμερική, μάλλον αυταπατάται. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνει μεγαλύτερο χτύπημα, και ξέρουμε όλοι πως αυτό δεν είναι σενάριο καφενείου. Σε αυτήν την περίπτωση, όχι μόνο θα χαθεί κάθε ενδιαφέρον για Αγώνες κάτω από τέτοιες συνθήκες, αλλά η Αμερική θα ξανααπαντήσει με πόλεμο, και φτου κι απ την αρχή. Τρέχα γύρευε δηλαδή. Πού μυαλό για Ολυμπιακούς, και τι σόι Ολυμπιακοί θα είναι αυτοί...
Τα αντίστοιχα ισχύουν για το Λονδίνο.
Διότι αν η ΔΟΕ είναι ανίκανη να προστατεύσει το κύρος των Αγώνων, ευτυχώς που φροντίζει γι' αυτό η ιστορία, συγκυρία, όπως θέλετε πείτε το, και αυτοί που νομίζουν ότι είναι δυνατοί παίρνουν το μάθημά τους από κει που δεν το περίμεναν...
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Maiden
Full Member
Full Member


Joined: 28 Mar 2004
Posts: 296
Location: Brighton

PostPosted: Tue May 18, 2004 11:49 pm    Post subject: Reply with quote

Xμμμμ... Το Λονδίνο μπορεί να μην έχει το αντίστοιχο ΟΑΚΑ έτοιμο, όμως η εμπειρία λέει ότι κάθε νέα υποψήφια πόλη πρέπει να χτίσει το ολυμπιακό της πάρκο απο την αρχή. Εκεί ήταν και το δυνατό σημείο της υποψηφιότητας της Αθήνας, το πάρκο υπήρχε, απλά χρειαζόταν ανακαινισούλα. Και ίσως είναι καλύτερα να τα χτίζεις όλα απο την αρχή παρά να διορθώνεις τα κακώς κείμενα...
Ούτε το Παρίσι διαθέτει έτοιμο ολυμπιακό πάρκο το Stade de France φτιάχτηκε με προδιαγραφές Μουντιάλ. Το ολυμπιακό τους κέντρο θα δημιουργηθεί με την επέκταση - αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του Λοράν Γκαρός. Έτσι λοιπόν στον φάκελο του Παρισιού το αντίστοιχο ΟΑΚΑ θα είναι κομμένο στα δύο.
Για τον ίδιο λόγο το Wembley που θα είναι σταδιάρα δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ώς το κεντρικό στάδιο στην πρόταση των Λονδρέζων. Τουλάχιστον αυτοί προωθούν ένα μεγάλο και ενοποιημένο χώρο. Αν και γαλλομαθής και λάτρης της γαλλικής κουλτούρας, ο φάκελος του Λονδίνου μου κάνει για πιο "δεμένος".
Δεν γνωρίζω ούτε η Μαδρίτη να διαθέτει τέτοια υποδομή (το Βernabeu δεν έχει κάν στίβο!) οπότε και κεί τα πράγματα φτού και απο την αρχή. Στον ίδιο κουβά βάλτε Νέα Υόρκη και Ρίο.
Η Μόσχα λογικά έχοντας πρόσφατα φιλοξενήσει αξιομνημόνευτου επιπέδου αγώνες (παρά το ηλίθιο μποϋκοτάζ) έχει τις πιο ανεπτυγμένες δομές για Ολυμπιακούς μέχρι στιγμής. Αλλά το γεγονός αυτό είναι αυτόματα και το desavantage.
Πάντως για να μεταφέρω και λίγο το ντόπιο κλίμα για την πρόκριση του Λονδίνου, δεν κουνήθηκε φύλλο, τουλάχιστον εδώ στο Νότο. Και οι Λονδρέζοι είναι πολύ αδιάφοροι προς το παρόν, θεωρούν ότι η διεθνής θέση της χώρα τους σε σχέση με το Ιράκ δεν τους δίνει και πολλές ελπίδες...
Άλλωστε πολλοί θεωρούν τους αγώνες στην πρωτεύουσα των 10 εκατομμυρίων και της έλλειψης χώρου too much. Πάντως ένας αθάνατος βγήκε στο ΒΒC και δήλωσε ότι μεγάλο κριτήριο για την ΔΟΕ είναι πόσο πραγματικά θέλει ο λαός της υποψήφιας πόλης να έρθουν οι αγώνες. Και προέτρεψε την επιτροπή τους να ενημερώνει τους Λονδρέζους και να αναγάγει την υποψηφιότητα τους σε πρώτο θέμα συζήτησης. Αν τα λαγωνικά της ΔΟΕ μυριστούν....ξενέρωμα, τότε αγώνες γιόκ! Οι Έλληνες είχαν αντιδράσει τόσο έντονα στην προδοσία της Ατλάντα το 1990, που ίσως άθελα μας προκρίναμε την Αθήνα το 1997! Συν Αθηνά και Γιάννα βέβαια...
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Mozart
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 2820
Location: Thessaloniki

PostPosted: Wed May 19, 2004 8:41 am    Post subject: Reply with quote

Το ότι εκτός της ΝΥ όλες οι άλλες είναι Ευρωπαϊκές πόλεις, πάει περίπατο το επιχείρημα ότι είναι σχετικά κοντά το 2004 άρα δε θα ξαναέρθουν ΟΑ στην Ευρώπη. Κάθε άλλο. ΚΑτά τα άλλα, κρίνοντας τις υποψηφιότητες και διαβάζοντας και όλα τα σχόλιά σας (καλύψατε τα πάντα), νομίζω ότι θα πρέπει όλοι να συγχαρούμε το Παρίσι για την ολυμπιάδα που ανέλαβε Laughing Laughing . (εκτός και αν έχει αναλάβει κανένας Λεπέν μέχρι τότε οπότε...)
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Mozart
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 2820
Location: Thessaloniki

PostPosted: Wed May 19, 2004 9:46 am    Post subject: Reply with quote

Το νέο γήπεδο των New York Jets που θα αποτελέσει ολυμπιακό στάδιο αν πάρει τους αγώνες του 2012.



Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Maiden
Full Member
Full Member


Joined: 28 Mar 2004
Posts: 296
Location: Brighton

PostPosted: Wed May 19, 2004 10:56 am    Post subject: Reply with quote

Den ksero giati, alla mou thumizei ligo tis maketes gia tin arena tou PAO sti leoforo. Laughing Laughing Kataxoniasmeno fainetai. Den sumfoneite?
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Ypsilon
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3951
Location: Copenhagen, Denmark

PostPosted: Wed May 19, 2004 11:14 am    Post subject: Reply with quote

Αυτό που φαίνεται στο βάθος τι είναι; Ο ουρανοξύστης της Κράισλερ;
Είχε το Μανχάταν τέτοιο οικόπεδο-φιλέτο και δεν το ξέραμε; Laughing
Κατά τ' άλλα δεν μου φαίνεται ακριβώς καταχωνιασμένο (οι πρασιές δεξιά και αριστερά του σε σύγκριση με τη λεωφόρο είναι τεράστιες), αλλά όπως και να το κάνουμε δεν πληροί τον βασικό όρο του Ολυμπιακού Κέντρου αφού μιλάμε μόνο για μια εγκατάσταση, και γύρευε πού θα έχουν βάλει τα προπονητήρια που είναι πολύ βασικά για στίβο.
Δεν μ'αρέσει! Χεχε!! Καθόλου δεν μ' αρέσει! Razz
Κατά τ' άλλα, η εμμονή των Αμερικάνων με τις δέσμες φωτός να πετάγονται ψηλά μετά την 11/9, καλά κρατεί.
Απορρίπτεται. Μαύρο στη Νέα Υόρκη.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Mozart
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 2820
Location: Thessaloniki

PostPosted: Wed May 19, 2004 11:19 am    Post subject: Reply with quote

Είναι και δίπλα στη θάλασσα οπότε για τα δεδομένα της ΝΥ σχετικά σε "ανοιχτωσιά" το χτίζουνε!!!! Laughing Laughing
Και τον βωμό στο πέταλο έτοιμο τον έχουνε! Razz

Στη δεύτερη φωτογραφία με τις κάθετες δέσμες φωτός, προσέξατε και το ελικόπτερο ασφαλείας !!!!!!!!!!!! Shocked Shocked Τι έμφαση στη λεπτομέρεια είναι αυτή!! Το έχουν πάντως σίγουρο ότι δε θα έχουν πιάσει τον Λάντεν μέχρι τότε! Laughing
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
m0urg0s
New Member
New Member


Joined: 31 Mar 2004
Posts: 50
Location: liverpool - aigio

PostPosted: Wed May 19, 2004 11:56 am    Post subject: Reply with quote

Y auto sto bathos einai to empire state building.
Back to top
View user's profile Send private message
Nikolas
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 23 Mar 2004
Posts: 1068
Location: Άλιμος!

PostPosted: Wed May 19, 2004 12:17 pm    Post subject: Reply with quote

ΤΙ ΑΗΔΙΑ ΣΤΑΔΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ??? Evil or Very Mad Evil or Very Mad Exclamation Exclamation Shocked

ΞΕΡΑΣΟΓΛΟΥ!!! Wink
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
P.A.O.
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3545
Location: GATE 13 - SINCE 1966

PostPosted: Wed May 19, 2004 12:42 pm    Post subject: Reply with quote

Παιδια , ειμαι πεπεισμενος οτι η Γαλλια θα παρει χαλαρα την διοργανωση των Ολυμπιακων Αγωνων 2012 Exclamation
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Nikolas
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 23 Mar 2004
Posts: 1068
Location: Άλιμος!

PostPosted: Wed May 19, 2004 12:45 pm    Post subject: Reply with quote

Μην το λες,μην το λες Wink Laughing
Προσωπικα,πιστευω πως η επερχομενη ψηφοφορια θα ειναι πολυ ενδιαφερουσα και ισως οδηγηθουμε σε ενα τρομερο θριλερ!!!
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Maiden
Full Member
Full Member


Joined: 28 Mar 2004
Posts: 296
Location: Brighton

PostPosted: Wed May 19, 2004 12:56 pm    Post subject: Reply with quote

London - Paris. Sugrousi duo kosmon. Ekei tha paixtei olo to paixnidi.

An einai eksupnoi, na sunypovaloun koino fakelo opos Iaponia - Korea gia to mundial. Den ksero an to epitrepei i DOE omos.

pantos to stadio ton N.Y. Jets mporei na exei kapoia apla guro tou, me toso psiles eksedres, opoios einai mesa tha aisthanetai "xomenos". Psyxoplakoma.

Calatrava kai pali Calatrava Wink

Kai an to parei to parisi, to Stade de France den nomizo oti tha einai toso epivlitiko oso to OAKA.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Mozart
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 2820
Location: Thessaloniki

PostPosted: Wed May 19, 2004 1:04 pm    Post subject: Reply with quote

Εννοείται ότι το stade de France δε πιάνει μια μπροστά στο ΟΑΚΑ, ειδικά με αυτό το στέγαστρο που φέρνει πιο πολύ σε λεκάνη τουαλέτας.

Σχετικά με τις υποψήφιες πόλεις τώρα. Πως σας φαίνεται το γεγονός ότι 2 από τις 5 έχουν δεχτεί μεγάλα τρομοκρατικά χτυπήματα και οι άλλες τρεις είναι εν δυνάμει οι πιθανότεροι στόχοι? Τώρα θα γράψουν τίποτα οι Times? Ας πάει ένας δημοσιαγράφος της Espresso ρε παιδιά να μπει στο Wembley να τους κάνουμε ρόμπα!!
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
ZORBAS
Full Member
Full Member


Joined: 16 Apr 2004
Posts: 364
Location: London

PostPosted: Wed May 19, 2004 1:22 pm    Post subject: Reply with quote

Maiden wrote:
London - Paris. Sugrousi duo kosmon. Ekei tha paixtei olo to paixnidi.

An einai eksupnoi, na sunypovaloun koino fakelo opos Iaponia - Korea gia to mundial. Den ksero an to epitrepei i DOE omos.

.


Kalo auto!! H Gallia kai h Agglia na synipobaloun aithsh Very Happy Oso eksypnoi kai na einai h yperbolikh pisth pou exoun kai h dyo sthn anwterwtita tous den tha tous epetrepe na kanoun mia tetia kinisi. Tha eixe poly gelio omws...

P.S Opws ypothetis mou fenete pws den epitrepete.


Arrow Mozart. Paw egw. Thes na sas steilw kai kamia fotografia na dwsete sthn Kathimerini Mr. Green
Back to top
View user's profile Send private message
Mozart
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 2820
Location: Thessaloniki

PostPosted: Wed May 19, 2004 1:35 pm    Post subject: Reply with quote

Πάρε καμιά καλή φωτογραφία εσύ, και όλο και κάπου θα τη δημοσιεύσουμε. Έχει κανείς καμιά άκρη στον Τριανταφυλλόπουλο? Laughing
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
b0uk|tsa
New Member
New Member


Joined: 11 May 2004
Posts: 28

PostPosted: Wed May 19, 2004 1:52 pm    Post subject: Reply with quote

na sas po tin amartia mou , to brisko arketa omorfo stin 3-D maketa tou gettyimages, exei kati to asinithisto pou m'aresei, ean bebaia einai etsi opos fainetai.
apla to mono kako einai oti tha einai apo oti katalaba ola diasparta anti gia sigkentromena opos einai sto oaka (esto ta liga stadia pou uparxoun ekei)

diskoli epilogi den leo problepo sfagh megali
Back to top
View user's profile Send private message
Nikolas
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 23 Mar 2004
Posts: 1068
Location: Άλιμος!

PostPosted: Wed May 19, 2004 2:03 pm    Post subject: Reply with quote

Ρε παιδια,το ξερατε οτι ενας απτους βασικοτερους λογους που αποκλειστηκε το Ριο απο την διεκδικηση του 2012 ειναι το οτι η ΦΙΦΑ εχει υποσχεθει στην ΒΡΑΖΙΛΙΑ να αναλαβει το ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΤΟΥ 2014??
Shocked Shocked Shocked

Σοβαρα μιλαω...Αυτο γραφουν <<τα ΝΕΑ>> σημερα Exclamation Exclamation
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
ZORBAS
Full Member
Full Member


Joined: 16 Apr 2004
Posts: 364
Location: London

PostPosted: Wed May 19, 2004 4:03 pm    Post subject: Reply with quote

Gia osous den to eidan...mia endiaferousa ektimish tou BBC ws pros tis dynatotites twn ypopsifiwn polewn

http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/other_sports/olympics_2012/3728207.stm
Back to top
View user's profile Send private message
Pi7
New Member
New Member


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 61
Location: Paris

PostPosted: Wed May 19, 2004 5:26 pm    Post subject: Reply with quote

oi rosbeef , dld oi aggloi den ehoun kamia tihi. Oi agones 8ar8oun sto Parisi. Oi galloi idi arhisan tin epikinoniaki tous politiki. To slogan einai: "L'amour de jeux". Gia tous gallofonous diavaste stin dief8insi: http://permanent.nouvelobs.com/sport/20040519.OBS9499.html
Back to top
View user's profile Send private message
b0uk|tsa
New Member
New Member


Joined: 11 May 2004
Posts: 28

PostPosted: Wed May 19, 2004 5:51 pm    Post subject: Reply with quote

mias kai edo milame gia upopsifiotites gia to 2012 kai blepoume maketes.

epesan sta xeria mou kapoies fotos apo 3-D maketes gia ta stadia pou skeftontai na kataskevasoun to 2008, afou ta eida auta kai 3anakoita3a to proteinomeno stadio tis new york exo na po ena pragma mas foresan ta gualia oi kinezoi!!!!! Shocked

alla to calatrava einai megathirio kai den dexomai sigkriseis parakalo Cool

oriste to link (den tis anebasa sto forum gia na min pianoun xoro)

http://briefcase.pathfinder.gr/contents/boukitsa1/22334o
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Ολυμπιακοί Αγώνες All times are GMT + 2 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3, 4 ... 20, 21, 22  Next
Page 3 of 22

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Web hosting by isol.gr