stadia.gr/forum Forum Index stadia.gr/forum
Εδώ μιλάμε για τα πάντα. Από Καλατράβα μέχρι… Καλομοίρα!
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Γήπεδο Χαριλάου "Κλεάνθης Βικελίδης"
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 25, 26, 27  Next
 
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Γήπεδα ποδοσφαίρου
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Giorgos
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 24 Mar 2004
Posts: 1059
Location: Peiraias

PostPosted: Tue May 04, 2004 9:33 pm    Post subject: Reply with quote

ΜATRIX θα μπούν;;ξέρει κανείς;;
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
exitmusician
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 2456
Location: Athina, Hellas

PostPosted: Sun May 09, 2004 11:59 am    Post subject: Reply with quote

Στη σημερινή "Αθλητική Ηχώ" αντιγράφω επακριβώς από το ρεπορτάζ για τα έργα στο Χαριλάου: "η ανάδοχος εταιρεία έχει ζητήσει από την ΓΓΑ να ανεβάσει πιο ψηλά, στα δύο μέτρα την χωρητικότητα του γηπέδου Confused Shocked . Αν περάσει η θέση αυτή, τότε θα αφαιρεθούν 5.000 καθίσματα". Τι καταλαβαίνετε εσείς: θα ανεβάσουν τον αγωνιστικό χώρο 2 μέτρα, η υψομετρική διαφορά μεταξύ κερκίδων και αγων. χώρου θα είναι 2 μέτρα ή κάτι άλλο;

Γράφει επίσης το ρεπορτάζ ότι οι παράγοντες του Άρη αντιδρούν και ότι τα έργα παρουσιάζουν μεγάλη καθυστέρηση λόγω έλλειψης χρημάτων από την Πολιτεία. Evil or Very Mad
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Mozart
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 2820
Location: Thessaloniki

PostPosted: Fri May 14, 2004 9:18 am    Post subject: Reply with quote

Είδα προχθες στην ΕΤ3 πλάνα από το εσωτερικό του Χαριλάου, από ένα ρεπορτάζ που έκανε το κανάλι. Είναι έτοιμο το κάτω διάζωμα, μαζί με όλες τις κερκίδες του. Είναι έτοιμοι οι δύο όροφοι από πάνω του (δημοσιογραφικά, σουίτες και δε συμμαζεύεται). Στο τέταρτο και τελευταίο όμως όροφο, που αποτελεί και το 2ο διάζωμα κερκίδων, μόλις τώρα έχει αρχίσει να καλουπώνουν τις κολώνες του. Μιλούσε ένας για την κατασκευή, και είπε ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τον αγωνιστικό χώρο, για 2 λόγους.
1ον Είναι το εργοτάξιο του γηπέδου, με αποτέλεσμα να μπει χόρτο μόνο όταν τελειώσουν οι εργασίες, και δύσκολα θα προλάβει την ολυμπιάδα, και
2ον Υπάρχει διαφωνία με το ύψος του. Υπάρχει σκέψη να ανέβει η στάθμη του κατά 1,5 μέτρο (δε ξέρω γιατί), και αντιδρούν σε αυτό πολλοί παράγοντες του Άρη, λέγοντας ότι θα χαθεί η ορατότητα από τους θεατές που βρίσκονται στις πρώτες σειρές των κερκίδων. Υπενθιμίζω εδώ, ότι στην τελευταία ανακαίνιση του γηπέδου πριν 3-4 χρόνια, όταν και αν θυμάμαι καλά είχαν μπει και καθίσματα, είχε χαμηλώσει και ο αγωνιστικός χώρος κατά 1,5 μέτρο, για καλύτερη ορατότητα υποτίθεται. Θέλουν τώρα δηλαδή να το επαναφέρουν, και δεν έχει παρθεί ακόμα η απόφαση για τη τελική του θέση.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
savroulis
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 1632
Location: Athens, Greece

PostPosted: Fri May 14, 2004 9:27 am    Post subject: Reply with quote

ας το βάλουνε σε γρύλους! να τελειώνουμε!! αλλά σύμφωνα με τα λεγόμενα απο το Καραισκάκη το χόρτο θέλι 45 μέρες για να πιάσει! άρααρχές Ιουλίου είναι μια χαρά!!

και όταν λέω αρχές εννοώ πρώτη βδομάδα! Cool
Back to top
View user's profile Send private message
superas
Senior Member
Senior Member


Joined: 13 Apr 2004
Posts: 640
Location: Thessaloniki

PostPosted: Sat May 15, 2004 11:15 am    Post subject: Reply with quote

Φρέσκα νέα από το Χαριλάου. Υπήρξε πράγματι πρόβλημα με την κατασκευάστρια εταιρεία, η οποία προφασιζόμενη λόγους χρόνου θέλησε να αφήσει τον αγωνιστικό χώρο σε υψηλότερο σημείο από αυτό που βρισκόταν πρίν την έναρξη των εργασιών. Τελικά μετά από παρέμβαση των παραγόντων του ΑΡΗ προς την ΓΓΑ αποφασίστηκε ότι ο αγωνιστικός χώρος θα παραμείνει στο επίπεδο που ήταν και πρώτα διότι σε άλλη περίπτωση δεν θα είχαν ορατότητα οι πρώτες σειρές με αποτέλεσμα να χαθούν πολλές θέσεις.
επίσης θα διατεθεί extra κονδύλι για την ενίσχυση της στατικότητας και της στεγανότητας των θυρών 1 και 3 που παρουσιάζουν προβλήματα.
Back to top
View user's profile Send private message
Guest






PostPosted: Tue May 18, 2004 11:00 am    Post subject: Reply with quote

διαγράφηκε από exitmusician
Back to top
PRAVI3
Guest





PostPosted: Tue May 18, 2004 1:26 pm    Post subject: ΝΕΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ Reply with quote

ΚΑΤΆΡΧΗΝ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΛΠΙΖΩ ΟΙ "ΦΙΛΟΙ" ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΑΡΗ ΝΑ ΒΑΛΑΤΕ ΤΑ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ. Evil or Very Mad ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ.

Ο ΑΓ. ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΞΙΜΟ ΤΩΝ ΚΑΓΚΕΛΩΝ Η ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ ΕΛΑΦΡΩΣ (800 ΘΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΠΟΥ.) Η Θ2 (ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ) ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ, ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΣΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ. ΑΠΈΞΩ ΕΧΕΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΛΠ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΛΥΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ. Η Θ1 (Η ΙΣΙΑ ΔΗΛΑΔΗ, ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΥΣ) ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΓΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ 2 ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ (200 ΘΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΠΟΥ) ΚΑΙ ΕΧΕΙ 2 ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΟΠΟΤΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ. Η ΕΡΜΗ Η Θ3 (Η ΣΤΡΑΒΗ) ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ Π.... ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΝΤΕΡΜΠΥ. ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ-ΣΚΑΛΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ (Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ) ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΚΑΡΠΙΑ. ΑΠΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΧΑΜΗΛΗ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΙΩΣΕΙ ΠΡΕΠΕΙ Η ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ Η ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ (ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ) Η ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ ΤΟ ΨΗΛΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ (ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ SORRY ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ).

ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ (ΕΝΩΣΗ Θ1-Θ2 ΚΑΙ Θ2-Θ3 ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ) ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙΡΟ. ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΗ, ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΟΤΑΝ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΑ, ΛΥΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ. ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΥΟΥΝ ΑΛΛΑ, ΑΣ ΜΗ ΘΙΞΟΥΜΕ ΚΑΝ ΤΟ ΠΩΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΕΡΓΑ Η ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΟΥ. ΑΚΟΥ ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΠΑΛΩΜΑΤΑ Exclamation
Back to top
Admin
Site Owner
Site Owner


Joined: 16 Jan 2004
Posts: 2295
Location: Davelis Cave (απ'έξω)

PostPosted: Tue May 18, 2004 3:12 pm    Post subject: Reply with quote

1ον - Θα σε παρακαλέσω να μην γράφεις με κεφαλαία (για περισσότερα, δες τους κανόνες του forum).

2ον - Το σχόλιό σου για τα κομπιουτεράκια ήταν - τουλάχιστον - ατυχές. Για να μην πω τίποτε άλλο...
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Giorgos
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 24 Mar 2004
Posts: 1059
Location: Peiraias

PostPosted: Tue May 18, 2004 9:41 pm    Post subject: Reply with quote

Φίλε pravi3 πολύ ωραία όλ'αυτά,όμως εχει σημασία κ το πότε θα ολοκληρωθούν..!Μπορεί όπως λες εσάς να μη σας νοιάζει,ξεχνάς όμως το λόγο που γίνονται ουσιαστικά τα έργα..Κ αυτός είναι το ότι αποτελεί ολυμπιακό προπονητήριο!Πάντως δε μπορω να καταλάβω..Εδώ γκρεμίστηκε κ ξαναφτιάχτηκε ολόκληρο καραισκάκη σε σχεδόν 1 χρόνο,κ δε προλαβαίνουν να φτιάξουν μια κερκίδα στο χαριλάου;;;;
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
ALEX3
Guest





PostPosted: Wed May 19, 2004 3:50 am    Post subject: Reply with quote

Η κερκιδα δεν προλαβαινει να φτιαχτει γιατι οπωσ συνηθιζεται στη θεσσαλονικη τα εργα και σε χαριλαου και σε παλαι αρχισαν απριλιο!!!και ας αναφερω κατι που δεν εχει αναφερθει ξανα για το χαριλαου..γιατι δεν υπηρξε τουλαχιστον μια κουβεντα για δευτετρο σκεπαστρο ,στην θυρα 2 π.χ.?
Το χαριλαου ειναι κλασικο ποδοσφαιρικο γηπεδο και θα ηταν φανταστικο ολο σκεπαστο οπως το καραισκακη....
Back to top
werto
Guest





PostPosted: Wed May 19, 2004 7:13 am    Post subject: Reply with quote

Aν και ΠΑΟΚτσής οφείλω να ομολογήσω ότι ο alex έχει δίκιο όταν λέει ότι το Χαριλάου είναι ποδοσφαιρικό γήπεδο και θα μπορούσε να ήταν πραγματικό στολίδι με λίγα αλλά βασικά έργα. Όμως το Χαριλάου έχει και βασικότατα προβλήματα με μεγαλύτερο από όλα αυτό του χώρου. Για παράδειγμα δεύτερο σκέπαστρο δε θα μπορούσε με τίποτα να γίνει αφού πίσω από τη θύρα 2 περνάει δρόμος. Εγώ ως Θεσσαλονικιός ελπίζω τουλάχιστον τα έργα να τελειώσουν χωρίς παρατράγουδα (και εννοώ χωρίς προχειροδουλειές) αφού λίγο πολύ όλοι ξέρουμε ότι τα "προπονητήρια" της Θεσσαλονίκης (όπως και το Καυτατζόγλειο άλλωστε) ήταν απλά η αφορμή να δώσουν κάτι και τους Θεσσαλονικείς για να μην γκρινιάζουν. Περιμένω πώς και πώς να δω την τελική μορφή τόσο του Χαριλάου όσο βέβαια και της Τούμπας, αλλά πιστεύω -και μακάρι να κάνω λάθος- ότι το υπόλοιπο των συγκεκριμένων σταδίων, εκτός των κτιρίων που χτίζονται, θα μείνουν σε κακά χάλια.
Back to top
aristidis
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 1448
Location: Πουθενιστάν

PostPosted: Wed May 19, 2004 10:12 am    Post subject: Reply with quote

Εγώ βασικά ξέρετε τι πιστεύω;
Το Χαριλάου το έχουν παραμελήσει πάρα πολύ και έτσι και κάποια μικρή αλλαγή μπορεί να περάσει απαρατήρητη... Το καλύτερο απ' όλα θα ήταν ή οριστική κατεδάφιση και επανακατασκευή του γηπέδου (το οποίο πρέπει να γίνει στην Τούμπα και σε πολλά άλλα, αλλά χλωμό το βλέπω...) ή να μετακομίσει ο Άρης στο Καυταντζόγλειο και το Χαριλάου να γίνει κλειστό γήπεδο. Έτσι το Παλαί θα διατηρηθεί ως "εθνικό" και θα μπορεί να χρησιμοποιείται σε μεγάλες διοργανωσεις, για την Εθνική Ελλάδος κλπ. Σαν το νέο ΟΑΚΑ ένα πράμα!
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
PRAVI3
Guest





PostPosted: Wed May 19, 2004 11:11 am    Post subject: NEO ΧΑΡΙΛΑΟΥ Reply with quote

Admin sorry για τα κεφαλαία, δεν ήξερα. Το σχόλιο για τα κομπιουτεράκια πάντως δεν ήταν και μηνύσιμο και συγνώμη αλλά ακόμη και σε αυτό το κοσμιότατο forum μερικοί έκαναν "πλάκα" με τον πόνο μας. Δεν το αναιρώ.

Γιώργο εγώ καταλαβαίνω τι λές, χωρίς να συμφωνώ, αλλά γενικά απο την Λάρισα και πάνω η αίσθηση που δικαίως κυριαρχεί είναι οτι πρέπει να εκμεταλλευτούμε τα ψίχουλα που θα πετάξει η Ολυμπιάδα γιατί μετά θα πληρώνουν μέχρι και τα δισέγγονα μας το μετρό ΣΑΣ κλπ κλπ. Αυτό είναι λογικό γιατί αν ήθελαν να κάνουν κάποιο γήπεδο, πχ το Χαριλάου, όντως Ολυμπιακό προπονητήριο θα όριζαν εκεί και κανέναν αγώνα για να είναι αναγκαίο να τελειώσει στην ώρα του. Και βέβαια το Καραισκάκη τελειώνει γιατί εκεί υπάρχει ο Κόκκαλης που μέχρι τις 7/3 ήταν και σχεδόν πρωθυπουργός. Εγώ δεν ξέρω καν ποιός είναι πρόεδρος στην ΠΑΕ, τι να συγκρίνουμε τώρα.

Τα υπόλοιπα που λέτε είναι καλές ιδέες, και προφανώς με καλές προθέσεις, αλλά είναι πολύ πολύ μακριά. Είπαμε ας γίνουν αυτά που ξεκίνησαν.
Back to top
superas
Senior Member
Senior Member


Joined: 13 Apr 2004
Posts: 640
Location: Thessaloniki

PostPosted: Wed May 19, 2004 11:13 am    Post subject: Reply with quote

Το να μετακομίσει ο ΑΡΗΣ στο Καυτατζόγλειο είναι τελείως εκτός πραγματικότητας. Ο ΑΡΗΣ όπως κάθε μεγάλη ομάδα πρέπει να έχει δικό του ποδοσφαιρικό γήπεδο. Το Χαριλάου μια χαρά θα μπορούσε να γκρεμιστεί και να ξαναφτιαχτεί αλλά αυτή τη στιγμή κάτι τέτοιο είναι αδύνατο. Κι αν υπήρχε μεγάλη οικονομική δυνατότητα θα μπορούσαν να απαλλοτριωθούν εκείνες οι περιβόητες πολυκατοικίες πίσω από τη θύρα 3 που της δίνουν αυτό το μοναδικό στην ιστορία της αρχιτεκτονικής στραβό και κατηφορικό σχήμα ώστε να ξαναχτιστεί σωστά αυτή τη φορά.
Back to top
View user's profile Send private message
exitmusician
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 2456
Location: Athina, Hellas

PostPosted: Wed May 19, 2004 1:08 pm    Post subject: Reply with quote

Arrow PRAVI3

Λυπάμαι που δεν θέλεις να αναιρέσεις και που δεν καταλαβαίνεις το πνεύμα του forum, παρότι το χαρακτηρίζεις "κοσμιότατο". Είναι κατανοητή και σεβαστή η αγωνία σου ως οπαδού για το μέλλον της ομάδας σου, όμως πρέπει να γνωρίζεις ότι αυτό το forum δεν είναι πεδίο για ομαδικές-οπαδικές αντιπαραθέσεις, ούτε για κυνήγι φαντασμάτων και αόρατων "εχθρών". Τα σχόλια που γίνονται, έχουν σκωπτικό χαρακτήρα και προσωπικά αυτό το πιστεύω απόλυτα.

Ζητώ συγγνώμη για την παρέμβασή μου, και ειδικά από τον Admin, όμως νομίζω ότι χρειάζεται να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα, έστω κι αν για τους περισσότερους φαίνονται και είναι τόσο, μα τόσο αυτονόητα.

Επιστροφή στο θέμα του topic, που είναι το Γήπεδο Χαριλάου.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
aristidis
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 1448
Location: Πουθενιστάν

PostPosted: Thu May 20, 2004 8:58 pm    Post subject: Reply with quote

superas wrote:
Το να μετακομίσει ο ΑΡΗΣ στο Καυτατζόγλειο είναι τελείως εκτός πραγματικότητας. Ο ΑΡΗΣ όπως κάθε μεγάλη ομάδα πρέπει να έχει δικό του ποδοσφαιρικό γήπεδο. Το Χαριλάου μια χαρά θα μπορούσε να γκρεμιστεί και να ξαναφτιαχτεί αλλά αυτή τη στιγμή κάτι τέτοιο είναι αδύνατο.


Στα λόγια μου έρχεσαι... Δε λέω ο Άρης είναι μεγάλη και ιστορική ομάδα και της αξίζει κάποιο καλό γήπεδο, αλλά πλέον το Χαριλάου δεν είναι καθόλου καλό... Πάντως εγώ μια ιδέα είπα...
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
WASP-3
Guest





PostPosted: Thu May 20, 2004 11:29 pm    Post subject: Reply with quote

πρόσφατα άκουσα σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης ότι ο λόγος που έχουν καθυστερήσει τα έργα στο χαριλαου αλλα και η δυσκολία να τελειώσουν σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα είναι ότι μέσα στο γήπεδο υπάρχει το εργοτάξιο των έργων που γίνονται και στα υπόλοιπα γήπεδα της πόλης (καλαμαρια,τούμπα,καυτατζόγλειο νωρίτερα) και επίσης γίνεται παραγωγή σκυροδέματος που χρησιμοποιείται στα εργα αυτα.Για αλλη μια φορα ημασταν τα καλα παιδια ,οι ριγμενοι της υποθεσης παιξαμε απο την αρχη της χρονιας σε καλαμαριες,πολιχνες,τουμπες και μαλλον δεν θα ειναι ετοιμο το γηπεδο.Ενω αντιθετα ο "πολυαγαπημενος" μας συμπολιτης δεν εχασε ουτε εναν αγωνα και ακουσα οτι ολα ειναι συμφωνα με τα χρονοδιαγραμματα για το γηπεδο του
Back to top
Giorgos
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 24 Mar 2004
Posts: 1059
Location: Peiraias

PostPosted: Fri May 21, 2004 3:52 am    Post subject: Reply with quote

Αν κ δε ξέρω τους λόγους που καθηστερούν τόσο τα έργα,σ'αυτό δεν έχεις πολύ άδικο!!Είναι κρίμα να μένει μια ομάδα εξόριστη για μια ολόκληρη χρονιά κ στο τέλος να έχουν μείνει κ τα έργα τόοσο πίσω!!Ο Αρης φιγουράρει στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας κ ένας λόγος είναι κ το γηπεδικό!(το ξέρω κ εγώ σαν γαύρος απο πρώτο χέρι τη σημασία του να μη παίζεις στην έδρα σου!)Κ να σου λένε μετά κ ότι δε προλαβαίνουν ν'ολοκληρωθούν τα έργα..Λογική η αγανάχτησή σου..
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Nikolas
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 23 Mar 2004
Posts: 1068
Location: Άλιμος!

PostPosted: Fri May 21, 2004 8:34 am    Post subject: Reply with quote

Εγω πιστευω πως αν σπρωχθει λιγο το εργο ,θα ειναι ετοιμο μεχρι την εναρξη του πρωταθληματος ωστε να χρησιμοποιηθει απο τον ΑΡΗ!!
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
exitmusician
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 2456
Location: Athina, Hellas

PostPosted: Fri May 21, 2004 9:27 am    Post subject: Reply with quote

WASP-3 wrote:
πρόσφατα άκουσα σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης ότι ο λόγος που έχουν καθυστερήσει τα έργα στο χαριλαου αλλα και η δυσκολία να τελειώσουν σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα είναι ότι μέσα στο γήπεδο υπάρχει το εργοτάξιο των έργων που γίνονται και στα υπόλοιπα γήπεδα της πόλης (καλαμαρια,τούμπα,καυτατζόγλειο νωρίτερα) και επίσης γίνεται παραγωγή σκυροδέματος που χρησιμοποιείται στα εργα αυτα.Για αλλη μια φορα ημασταν τα καλα παιδια ,οι ριγμενοι της υποθεσης παιξαμε απο την αρχη της χρονιας σε καλαμαριες,πολιχνες,τουμπες και μαλλον δεν θα ειναι ετοιμο το γηπεδο.Ενω αντιθετα ο "πολυαγαπημενος" μας συμπολιτης δεν εχασε ουτε εναν αγωνα και ακουσα οτι ολα ειναι συμφωνα με τα χρονοδιαγραμματα για το γηπεδο του


Φυσικά πρέπει να ξεκαθαριστεί ότι οι παρεμβάσεις στο γήπεδο του ΠΑΟΚ (γιατί σ' αυτόν φαντάζομαι ότι αναφέρεσαι ως "αγαπημένο συμπολίτη") δεν ήταν ισάξιας κατασκευαστικής "έντασης" όπως στο Χαριλάου (δεν μιλάω για χρηματική αξία). Αναρωτιέμαι δηλαδή, πώς θα μπορούσε να γκρεμίζεται και να ξαναχτίζεται ολόκληρη πλευρά ενός γηπέδου και ταυτόχρονα να πραγματοποιείται αγώνας ποδοσφαίρου; Confused Με το δικό μου το φτωχό μυαλό, τα πράγματα είναι απλά: στην Τούμπα τα προγραμματισμένα έργα δεν εμπόδιζαν τη διεξαγωγή αγώνων ενώ στο Χαριλάου την εμπόδιζαν. Εξάλλου και ο Ηρακλής για 2 χρόνια στην Πολίχνη αγωνιζόταν.

Κάνε μία περιήγηση στις σελίδες αυτού του θέματος για να διαβάσεις το ιστορικό και να δεις τις αποκλειστικές φωτογραφίες από το Χαριλάου. Θυμάμαι πάντως ότι κάποιο μέλος μας ενημέρωσε ότι οι υπεύθυνοι του έργου έλεγαν μέχρι πριν 1 μήνα ότι τα πάντα θα ήταν έτοιμα τέλος Ιουνίου.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
werto
Guest





PostPosted: Fri May 21, 2004 6:40 pm    Post subject: Reply with quote

Παιδιά δε νομίζω ότι υπήρχε ποτέ κανένα σχέδιο δολοπλοκείας κατά του Άρη για να τον βγάλουν από το Χαριλάου. Απλούστατα τα έργα του Χαριλάου είναι εντελώς διαφορετικά από αυτά της Τούμπας. Και μόνο το σκέπαστρο αν σκεφτεί κανείς. Στο Χαριλάου ήταν !κτιστό! και σίγουρα πολύ πιο επικίνδυνο θα ήταν ένα γήπεδο γεμάτο μπάζα. Κάτι αναφέρθηκε ότι το Χαριλάου το είχαν καταντήσει αποθήκη. Ειλικρινά δε γνωρίζω αν έγινε κάτι τέτοιο και θα θέλαμε πιστεύω όλοι μας περισσότερες λεπτομέρειες.
Back to top
ael
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 15 Feb 2004
Posts: 1854
Location: πινω Λουμιδη.ΚΟΥΠΑτο...

PostPosted: Fri May 21, 2004 8:40 pm    Post subject: Reply with quote

tha symfwnisw ki egw me to filo werto...opws exoume dei se diafores fwtografies apo to xarilaou,o agwnstikos xwros eixe metatrapei se ergotaxio!mpoulntozes,mpaza klp...pragma to opoio de synevei me tin toumpa!to thema omws einai,pws par'olo pou to xarilaou emeine kleisto gia ti seazon,ta erga den exoun oloklirwthei!kai auto pisteuw einai to meizon thema kai oxi an eunoithike o Paok h' kapoia allh omada,h' an ithelan na katastrepsoun ton Arh(me mia lexh:synomosiologies...)...
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
aristidis
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 1448
Location: Πουθενιστάν

PostPosted: Fri May 21, 2004 9:50 pm    Post subject: Reply with quote

WASP-3 wrote:
πρόσφατα άκουσα σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης ότι ο λόγος που έχουν καθυστερήσει τα έργα στο χαριλαου αλλα και η δυσκολία να τελειώσουν σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα είναι ότι μέσα στο γήπεδο υπάρχει το εργοτάξιο των έργων που γίνονται και στα υπόλοιπα γήπεδα της πόλης (καλαμαρια,τούμπα,καυτατζόγλειο νωρίτερα) και επίσης γίνεται παραγωγή σκυροδέματος που χρησιμοποιείται στα εργα αυτα.Για αλλη μια φορα ημασταν τα καλα παιδια ,οι ριγμενοι της υποθεσης παιξαμε απο την αρχη της χρονιας σε καλαμαριες,πολιχνες,τουμπες και μαλλον δεν θα ειναι ετοιμο το γηπεδο.Ενω αντιθετα ο "πολυαγαπημενος" μας συμπολιτης δεν εχασε ουτε εναν αγωνα και ακουσα οτι ολα ειναι συμφωνα με τα χρονοδιαγραμματα για το γηπεδο του


Κάτσε ρε wasp3 τώρα τι σου φταίει ο ΠΑΟΚ; Όπως σωστά είπε κι ο exitmusician άλλο τα έργα που γίνονται στην Τούμπα κι άλλο στο Χαριλαου, φαντάζομαι θα ξέρεις πώς είναι ο αγωνιστικός χώρος (ο Θεός να τον κάνει) στο Χαριλάου! Είναι γεμάτος με χώματα και με μπουλντόζες που δουλεύουν για την κερκίδα! Γιατί, ναι, δουλεύουν δεν θα πάει χαμένη αυτή η χρονιά που δεν παίζατε Χαριλάου. Και επίσης, στο Χαριλάου τα έργα άρχισαν πιο μπροστά από αυτα της Τούμπας, αφού μόλις πριν από 1 περίπου μήνα, άρχισε να πέφτει και το στέγαστρο εδώ! Οπότε λογικό είναι ότι ο Άρης δεν έπαιξε Χαριλάου, ενώ ο ΠΑΟΚ Τούμπα. Δεν πιστεύω να νομίζεις ότι υπάρχει καμιά σκεβωρία εναντίον της ομάδας σου. Και τέλος, να μην είσαι ποτέ σίγουρος για τα χρονοδιαγράμματα...
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
WASP-3
Guest





PostPosted: Sat May 22, 2004 12:59 am    Post subject: Reply with quote

ποιος μίλησε για σκευωρίες και τέτοια χαζά? απλά μίλησα για την συνεχιζόμενη μεροληπτική στάση της πολιτείας σε συγκεκριμένα σωματεία.πέρσι το καλοκαίρι διάβαζα ότι τούμπα χαριλαου θα κλείσουν από την αρχή της χρονιας και γύρο στον οκτώμβριο θα ξεκινήσουν τα έργα και στα δυο γήπεδα.θυμάμαι μάλιστα που είχατε δηλώσει σαν έδρα και εσείς την καλαμαρια.ti άλλαξε όμως?δεν γνωρίζω...τελοσπάντων. μαγκιά σας.εγώ γκρινιάζω για το ενδεχόμενο μετά από αυτή την ταλαιπωρία να μην γίνουν τα έργα έτσι όπως είχαν αρχικά σχεδιαστεί και να γίνουν μπαλώματα λόγο έλλειψης χρόνου.


Embarassed
Back to top
arianara
Guest





PostPosted: Sat May 22, 2004 1:16 pm    Post subject: Reply with quote

τελικά πόσους θα χωράει το γήπεδο ρε συ admin Laughing Laughing ????????
πάντως είναι σίγουρο πως ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ Ο ΑΡΗΣ ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ Evil or Very Mad αφού είναι σίγουρο πως αν έπαιζε στο χαριλάου μέχρι να αρχίσουν τα έργα θα εξασφάλιζε την παραμονή του πολύ πιο μπροστά.
δεν νομίζω να έχει κανείς αντίρρηση Twisted Evil Twisted Evil
Back to top
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Γήπεδα ποδοσφαίρου All times are GMT + 2 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 25, 26, 27  Next
Page 4 of 27

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Web hosting by isol.gr