stadia.gr/forum Forum Index stadia.gr/forum
Εδώ μιλάμε για τα πάντα. Από Καλατράβα μέχρι… Καλομοίρα!

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Ολυμπιακό Στάδιο - OAKA - Calatrava
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 146, 147, 148 ... 268, 269, 270  Next

Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Γήπεδα ποδοσφαίρου
View previous topic :: View next topic  
Author Message
GIANNHS
Junior Member
Junior Member

PostPosted: Tue May 11, 2004 8:04 pm    Post subject: Reply with quote

κατι που θεωρω σημαντικο καιδεν ξερω αν εχει ειπωθει ακομα... αν προσεξετε στις προσφατες φωτο του ιωαννη ειδικα στο 3 το γκρουπακι την πρωτη με τιτλο το ανατολικο τοξο απο το επιπεδο του στιβου φαινεται καθαρα οτι εχουν αφαιρεθει τα παλιας αισθητικης ανεμοθωρακια αναμεσα στα 2 διαζωματα!!!!! ειναι αληθεια η μου φαινεται???? ξερει κανενας απο τους ειδικους μας τι ακριβως θα φτιαξουν????
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
savroulis
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Tue May 11, 2004 8:32 pm    Post subject: Reply with quote

τι θα έλεγες για τα VIP rooms???? Wink

διότι κάπου εκεί πέρα τα περίμενα να είναι και όχι πάνω στις κολώνες χίλια μέτρα μακριά απο το γήπεδο!!! Cool
Back to top
View user's profile Send private message
marin
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Tue May 11, 2004 8:41 pm    Post subject: Reply with quote

Ti exei ginei simera me to stadio xerei kaneis?
Twra gyrisa kai i webcam einai akoma stis 13.05!
Back to top
Lucretius
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Tue May 11, 2004 8:46 pm    Post subject: Reply with quote

Έτσι, για να φτιαχτούμε όλοι μαζί Twisted Evil

[/img]

Τελικά η στέγη του ποδηλατοδρομίου δείχνει αρκετα καλή, αν και δεν πιστεύω οτι η "λαμαρίνα" θα είναι η τελική επιφάνεια...

Last edited by Lucretius on Tue May 11, 2004 8:50 pm; edited 1 time in total
Back to top
Admin
Site Owner
Site Owner

PostPosted: Tue May 11, 2004 8:48 pm    Post subject: Reply with quote

@ marin: Μπορείς να διαβάσεις τις προηγούμενες σελίδες. Εν ολίγοις, το τόξο μετακινήθηκε 37 μέτρα.

Κάτι άλλο, μεταφέρω εδώ το (παντελώς αχρείαστο νέο) thread που άνοιξε με τίτλο "Deytero kommati".

chrysolo wrote:
Re paidia, ti ginetai me to deytero kommati tis skepis? Mexri oti mborei na akyrwthei diavasa stin Elftherotypia... Les na exoume mish skepi Kalatrava? Question Question

wizard wrote:
Στείλε το λινκ από το άρθρο.

funladz wrote:
Κάποιοι πάντως «προφητεύουν» ότι η στέγη θα είναι μισή στους Ολυμπιακούς Αγώνες. apo eleftherotypia :http://www.enet.gr/online/online_p1_text.jsp?c=112&id=64176524

funladz wrote:
......an kai den to polypistevw.... Surprised
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Lucretius
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Tue May 11, 2004 8:56 pm    Post subject: Reply with quote

Και μερικές ακόμη

Emilios
New Member
New Member

PostPosted: Tue May 11, 2004 8:56 pm    Post subject: Reply with quote

Shetika me to podilatodromio, isos o Kalatrava na thelei tis lamarines yia na ehei to effect tis oxidosis opos to guggenheim to Gehry sto Bilbao. Mia skepsi kano!
Back to top
Lucretius
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Tue May 11, 2004 9:01 pm    Post subject: Reply with quote

Arrow Emilios

Δεν νομίζω οτι ο Ισπανός δουλέυει με αυτό το σκεπτικό. Δεν το έχω δεί σε άλλα κτήρια του. Το αντίθετο. Τα περισσότερα του είναι λευκά και αν όχι απαστράπτοντα, τουλάχιστον καλοστιλβωμένα. Δεν νομίζω οτι η σκουρια είναι κάτι που ταιριάζει με το concept του ΟΑΚΑ.

ΥΓ: Σκουριά έχω δεί μόνο σε ένα γλυπτό του, το "WAVE", αλλά και εκει ήταν στο χρώμα του χαλκου.

savroulis
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Tue May 11, 2004 9:01 pm    Post subject: Reply with quote

το ποδηλατοδρόμιο το βλέπω να μένει με τν λαμαρίνα που βλέπετε!!!
αυτό που δεν μου άρεσε Shocked είναι ότι βάζουνε λαμαρίνα και στον κεντρικό άξωνα οπότε γυαλί bye bye!!!! Crying or Very sad

Η αγορά στρώνετε με τουβλάκια, σαν κόκκαλα για το σκύλο!!! ξέρετε τι εννοώ! οπότε αφήστε το δούλεμΑ!!!!! Twisted Evil
Back to top
Mozart
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Tue May 11, 2004 9:08 pm    Post subject: Reply with quote

Στην τρίτη φωτογραφία που έβαλε ο Λουκρήτιος, φαίνεται ότι η κατασκευή σχήματος Γ που φαινόταν από αεροφωτογραφίες,δεν είναι τίποτα άλλο παρά σκαλοπάτια. Από την είσοδο της Κύμης, μετά ακριβώς τους ιστούς, στα αριστερά θα "ανεβαίνεις" προς την αγορά, και ευθεία, θα ανεβαίνεις προς τον διάδρομο μπροστά από τα κλειστά, έχοντας στα δεξιά σου τον τείχο!!!! Ιωάννη όντως μπήκαν στη θέση τους όλες οι βάσεις του τείχους?

Πάντως τι ατυχία είναι αυτή που μας δέρνει ρε παιδιά. Τόσα συνεργεία ξένων τηλεοράσεων ήταν σήμερα στο ΟΑΚΑ, και σήμερα βρήκε να πάρει φωτιά το IBC. Μια μέρα χωρίς άσχημη είδηση δεν θα περάσει?
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Lucretius
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Tue May 11, 2004 9:09 pm    Post subject: Reply with quote

Arrow Savroulis

Πειράζει που δεν κατάλαβα τι εννοείς με το σχόλιο για τα κόκκαλα και την Αγορά;; Sad Confused

MolBio
Junior Member
Junior Member

PostPosted: Tue May 11, 2004 9:22 pm    Post subject: Reply with quote

Arrow Mozart

Η είσοδος απο την οδό Κύμης είναι θεωρητικά η κεντρική είσοδος στο Ολυμπιακό Συγκρότημα...

...θα ειναι πραγματικά φανταστικό να εισέρχεσαι απο την θολωτή είσοδο βλέποντας τις σημαίες, και ανεβαίνοντας τα σκαλοπάτια να αντικρίζεις το Ολυμπιακό Μνημείο στην πρωτη κυκλική πλατεία, αριστερά την Αγορά με τα συντριβάνια μπροστά και δεξιά το αφαιρετικό ποδηλατοδρόμιο...
...και καθώς περπατάς πλάι στο Τείχος των Εθνών να φαίνεται στο βάθος ο Βωμός με φόντο την στέγη του Σταδίου...

Συμπάσχω...
Back to top
Ypsilon
Moderator
Moderator

PostPosted: Tue May 11, 2004 9:33 pm    Post subject: Reply with quote

Παιδιά, γιατί η Ελευθεροτυπία λέει ότι η μετακίνηση του ανατολικού τόξου θα αρχίσει σε 15 μέρες;
Είπανε χτες στις ειδήσεις, πως όσο το δυτικό κομμάτι στέκεται μόνο του στην οριστική του θέση, δεν θα ανεβαίνουν πάνω του εργάτες για λόγους ασφαλείας. Διευκρίνισαν λοιπόν πως αμέσως μόλις μπουν τα ψαροκόκκαλα στο ανατολικό θα το μετακινήσουν χωρίς καθυστέρηση, ούτως ώστε να ξανανέβουν τα συνεργεία για να πιάσουν αμέσως δουλειά (στο μεν δυτικό με τα υπόλοιπα πολυκαρβονικά, στο δε ανατολικό με τα ηλεκτρολογικά/ηχητικά/πολυκαρβονικά/καλαθάκια και δεν συμμαζεύεται).

Αν όντως ισχύει αυτό, δεν θα είναι κρίμα να στέκεται 2 βδομάδες ανεκμετάλλευτο το δυτικό κομμάτι; Βεβαίως δεν είναι χαμένος χρόνος αφού στο μεταξύ θα αρχίσει αμέσως η διαμόρφωση του χώρου που καταλάμβανε ως τώρα, αλλά δεν θα ήταν προτιμώτερο να έχουμε μ' ένα σμπάρο δυο τρυγόνια; Rolling Eyes

Όσο για το καρφί της εφημερίδας περί ημιτελούς στεγάστρου, νομίζω ότι δεν αξίζει καν σχολιασμού, αλλά καλού-κακού, σπεύσατε να μας καθησυχάσετε, Ιωάννη και ΚοΚα!! Laughing
Back to top
KoKa
Junior Member
Junior Member

PostPosted: Tue May 11, 2004 9:44 pm    Post subject: Reply with quote

Κοιτά.... χωρίς να θέλω να σε ανησυχίσω η πηγή χτες μου είπε ότι τέλος Ιουνίου το ανατολικό θα είναι στην τελική του θέση.
Τώρα βέβαια γι' αυτά που γράφει η ελευθεροτυπία μην τα πολυπιστευείς. Κανονικά μόλις πάει στην τελική θέση το δυτικό μετά από κανά 2 μέρες ίσως και λίγο παραπάνω, θα ανεβούν επάνω του 300 ειδιεκυμένοι εργάτες για να τελειώσουν τα πολυκαρβωνικά.
Με αυτή τη λογική, και το ανατολικό κατά τη μετακίνηση θα έχει πάνω κάτω το ίδιο βάρος με το δυτικό και αυτό είναι και λογικό από μια πλευρά, καθώς οι δοκοί που θα ενώνονται τα 2 τόξα, θα πρέπει να είναι ακριβώς στο ίδιο ύψος, αλλίως τι? Θα βάζουμε σακία με πάγο μπας και μαζέψει λίγο το ένα "ημιστέγιο" για μπορέσουμε να τα ενώσουμε? Laughing
Back to top
marin
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Tue May 11, 2004 9:48 pm    Post subject: Reply with quote

Parola auta egw eikona tou toxou meta tis mia to mesimeri den exw dei. Alla arthra milane gia 12 metra alla gia 22 alla gia 14 kai alla gia 37! Tipota pio axiopisto den exoume?
Back to top
Giannis
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Tue May 11, 2004 9:54 pm    Post subject: Reply with quote

KOKA..ennoeis telos Maiou....xwratatzh mou esy!!! Shocked Confused

Oso gia tis "kakes glwsses" ths eleftherotypias, de nomizw oti prepei na dwsoume bash....miso stegastro tha einai xeirotero apo katholou stegastro...tha to riskare kaneis auto;;; Ti tha leme dhladh;...3erete..ftia3ame kai ligo stegastro.... Rolling Eyes
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
Ypsilon
Moderator
Moderator

PostPosted: Tue May 11, 2004 9:56 pm    Post subject: Reply with quote

Κάπου μεταξύ 22 και 37 πρέπει να είναι η αλήθεια!! Razz Όπως και να'χει, αύριο το πρωί θα έχει διανύσει 40, σύμφωνα με τους προγραμματισμούς τους.

ΚοΚα, γιατί να ανησυχήσω; Τέλη Ιουνίου δεν ήταν ούτως ή άλλως το χρονοδιάγραμμα; Στο μεταξύ δεν θα έχουν φτιάξει και το στάδιο από μέσα; Ή μήπως ξέρεις κάτι και δεν το λες;; Twisted Evil
Για ρίξε ΡΜ... Wink
Back to top
nivam
Junior Member
Junior Member

PostPosted: Tue May 11, 2004 10:04 pm    Post subject: Reply with quote

Γεια,
σας στελνω και εγω μερικες φωτογραφιες τραβηγμενες στις 6 το απογευμα.

Η σκια του στεγαστρου εχει αρχισει να καλυπτει το σταδιο Very Happy

Υπαρχουν και καποιες φωτο τραβηγμενες απο την Λ. Κυμης

http://briefcase.pathfinder.gr/contents/nivam2/21998
Back to top
anathema
Junior Member
Junior Member

PostPosted: Tue May 11, 2004 10:08 pm    Post subject: Reply with quote

Παντως πηγα γυρω στις 6 και μετα γυρω στις 8 (πριν και μετα σχολη) και ειδα τρομαχτικη αλλαγη....
Ειχε προχωρησει πολυ...
Nivam φορουσες ασπρο πουκαμισο σημερα;
Back to top
Choriatis 2004
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Tue May 11, 2004 10:12 pm    Post subject: Reply with quote

Δεν καταλαβαινω! Confused Η ειμαι χαζος η κατι συμβαινει!
Γιατι δηλαδη το δευτερο στεγαστρο τελη Ιουνιου! Αφου ειναι σχεδον ετοιμο, υπαρχει και η τεχνογνωσια απο την πρωτη ολισθηση. Που το προβλημα? Evil or Very Mad
Κοκα σε παρακαλω αν ξερεις κατι παραπανω γραψε το public να το δουμε ολοι! Razz
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website Yahoo Messenger MSN Messenger
nivam
Junior Member
Junior Member

PostPosted: Tue May 11, 2004 10:12 pm    Post subject: Reply with quote

Διαπιστωσεις

Τα μετρα που ειχε διαωισει ως τις 6:30 πρεπει να ειναι 20-25

Μπεικε το προτελευταιο ψαροκοκκαλο στο νοτιο τμημα του ανατολικου τοξου. Στο βορειο λοιπον 2 συν το ακριανο. Δουλευε και αρκετοσ κοσμος πανω του.

Επρεπε να δουλευουν γιατι ειχαν ενα σωρο "επιθεωρητες" στον απεναντι πεζοδρομο. Twisted Evil

Οι μπουλντουζες εχουν πιασει δουλεια κατω απο το δυτικο τοχο Very Happy

καμια 10ρια εργατες ηταν στην πυλη στη Κυμης.

Το ποδηλατοδρομιο μου φαινεται οτι μαλλον στο τελος θα το αγαπησω
Back to top
smarg
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Tue May 11, 2004 10:26 pm    Post subject: Reply with quote

το gifaki που έλεγα στην προηγούμενη σελίδα αν δεν μπορέσατε να το δείτε υπάρχει εδώ:

http://homepages.pathfinder.gr/smarg./OAKA_1.gif
Back to top
KoKa
Junior Member
Junior Member

PostPosted: Tue May 11, 2004 10:30 pm    Post subject: Reply with quote

Μα μη διμιουργούμε θέμα εκ του μη όντος! Στο κάτω κάτω... δες το και αλλίως. Πως;
Ότι εδώ και 1 μήνα το δυτικό τσουλάει! Όχι στην πραγματικότητα, αλλά γίνονταν όλα τα απαραίτητα για να είναι έτοιμο. Το ίδιο και από την άλλη πλευρά. Θέλει πόσο; να πούμε κανά 2 βδομάδες να μάστε μέσα; ε βάλε και άλλες 3 μέχρι να φορτωθεί μηχανολογικά κλπ μπήκε ο Ιούνιος! Ε όταν μεταφέρω το "τέλη Ιουνίου" πιθανώς να περιέχει και την λεγόμενη "πισινη". Αλλά τέλος Ιουνίου θα είναι έτοιμο και στη θέση του!

Και για περιβάλλοντες κλπ, από ότι έχω καταλάβει, οι λίμνες που θα γίνουν, είναι οι παλίες υπόγειες τουαλέτες για όσους θυμούνται απο ΟΑΚΑ. Όριστε και ένα ακόμα info: Στο δυτικό τις βάσεις κύλισης (30μ θεμέλεια οι άτιμες!) δε θα τις ξυλώσουν παρά μόνο σε ορισμένα μικρά σημεία, γιατί έτσι και αλλίως όπως προβλέπεται από τα σχέδια θα έχει γκαζόν εκεί που είναι η είσοδος του εργοταξίου τώρα, και θα γίνουν και επιχωματώσεις, άρα σίγα τη δουλεία. Α ναι, και ένα δρόμο μπροστά από τις εισόδους των επισήμων για αυτούς.
Back to top
Mozart
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Tue May 11, 2004 10:42 pm    Post subject: Reply with quote

Nivam εμένα το ποδηλατοδρόμιο μου άρεσε από την αρχή που άρχισε η κάλυψή του με τις λαμαρίνες, αλλά δε το έλεγα ούτε στον εαυτό μου, γιατί φοβόμουν μήπως αυτό πήγαζε στο ότι απλά ήταν επιλογή του Ισπανού, και υποσυνείδητα έλεγα, "ε,αφού αυτός το επέλεξε, καλό θα είναι, ακόμα και αν δε μου φαίνεται εμένα καλό"!! Να πω την αλήθεια ακόμα δεν είμαι σίγουρος,αν και η φωτογραφία μιας κατασκευής του στην Ισπανία που έχει την ίδια στέγη, μου είχε αρέσει πολύ. Εκεί βέβαια είχε διατηρήσει ορισμένα ψαροκόκκαλα ορατά, κάτι που εδώ ...γιοκ! Καλές φωτογραφίες πάντως. Μπράβο. Είδα στο ALTER κατά τις 8.30, το στέγαστρο, να έχει σχεδόν έρθει εφαπτόμενο στην καμπύλη των κερκίδων (αν το έβλεπα από πάνω).

Να πω την αμαρτία μου όμως, είχα δεθεί (φαντάζομαι και εσείς) με την εικόνα του στεγάστρου στην αρχική του θέση, από τους κόκκινους πυλώνες, τη συναρμολογιση των τόξων, τα ψαροκόκκαλα να τα μετράμε ένα ένα, ειδικά από τότε που άρχισαν να πέφτουν βροχή οι φωτογραφίες, και τώρα νιώθω λίγο σα να είναι κάτι ξένο αυτό που βλέπω. Αρρώστια? Laughing Εντάξει, θα το αγαπήσω και αυτό με τον καιρό. Cool
Back to top
dANIEL2004
Junior Member
Junior Member

PostPosted: Tue May 11, 2004 10:59 pm    Post subject: Reply with quote

Arrow Μοzart πια κατασκευη του Καλατραβα στην Ισπανια εχει την ιδια στεγη με το ποδηλατοδρομιο? Ρε παιδια δε νομιζω να το αφησουν με αυτο το υλικο που φαινεται με λαμαρινα.Δεν φαινεται να πολυδενει με τις υπολοιπες κατασκευες του συγκροτηματος...Εγω ασπρη την περιμενα τη στεγη για να πω την αληθεια,αλλα ελπιζω να ειναι καλο το τελικο αποτελεσμα οποιο και ναναι αυτο.Ιδωμεν!Αλλα το οτι καλυπτουν το κεντρικο κομματι στο οποιο θα εμπαινε γυαλι,με λαμαρινα,τι σημαινει αυτο??Μηπως το οτι αλλαξαν παλι τα σχεδια για το ποδηλατοδρομιο Question
Και κατι αλλο...Οσο κι αν ειμαι υπερμαχος του πατημενου χωματος,βαθια μεσα μου εχω την αντυπωση πως οι ξενοι βλεποντας το θα μας την πουν αγρια και θα τους μοιαζει μισοτελειωμενο..
Οσο για την πισσα στην εισοδο απο Ειρηνη...μα ειναι ποτε δυνατον?Μηπως ειναι υποστρωμα για κατι αλλο που θα μπει απο πανω??Ειναι δυνατον να τσιγκουνευτηκαν λιγα ταπεινα πλακακια???Θα τρελαθουμε εντελως!
Χτες βραδυ παντως που ειδα απο κοντα το στεγαστρο....all the euros ετσι φωτισμενο που ηταν!Κι ενας κοντα σε μενα το κοιταζε και καπνιζε μανιωδως,εχει γουστο ναταν καποιος απο εδω μεσα!(μπλε μπλουζα φορουσε!)
Back to top
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Γήπεδα ποδοσφαίρου All times are GMT + 2 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 146, 147, 148 ... 268, 269, 270  Next
Page 147 of 270

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum