View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
petalo Senior Member
|
Posted: Sun Jan 27, 2019 9:52 pm Post subject: Προσπάθειες αναβίωσης του forum και του site. |
|
|
Είμαι από τα παλαιότερα μέλη του φόρουμ και παρά τα τόσα χρόνια που πέρασαν νοσταλγώ τις μέρες που αν και δεν είχα ίντερνετ στο σπίτι πήγαινα με τις ώρες σε ίντερνετ καφέ για να διαβάσω τα μνμ από τα μέλη του φόρουμ αλλά και να δω τα στάδια και κλειστά που ανέβαζε ο admin.
Συνεισέφερα και γω στο site με φώτο και πληροφορίες...
Το ένιωθα σαν κάτι δικό μου που μου χάριζε ευχαρίστηση και ουσιαστικά ήταν κάτι το μοναδικό για εμάς τους ποδοσφαιρόφιλους..
Δυστυχώς όμως το site σταμάτησε να ανανεώνεται και η συμμετοχή στο φόρουμ μηδαμινή..
Που είναι όλα αυτά τα μέλη που έμπαιναν και έγραφαν?Κατανοώ ότι άλλοι παντρεύτηκαν,έκαναν τις δικές τους οικογένειες,άλλοι βαρέθηκαν αλλά κάνω μια έκκληση σε όλους τους συντελεστές να επανέλθουν και το site να αποκτήσει ζωή... |
|
Back to top |
|
|
Giannis Stadium Expert
|
Posted: Fri Nov 01, 2019 6:57 pm Post subject: |
|
|
Απίστευτο...είχα ξεχάσει τελείως την υπαρξή του και μπήκα μετά από τόσα χρόνια και νοστάλγησα.
Θα ήταν ωραίο ένα reunion... |
|
Back to top |
|
|
losada7 Moderator
|
Posted: Sat Jul 10, 2021 4:13 am Post subject: |
|
|
Γεια σας.
Ελπίζω να είστε καλά όλοι και ευτυχισμένοι, όσο μπορείτε και όσο σας επιτρέπουν οι περιστάσεις που τελευταία δεν ήταν και οι καλύτερες.
Είμαι από τους σχετικά παλαιούς συμμετέχοντες αλλά δυστυχώς δεν έχω τον χρόνο και οφείλω να ομολογήσω - αρκετές φορές - το κουράγιο για να παρακολουθώ συζητήσεις όπως έκανα την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων.
Το ενδιαφέρον υπήρχε και υπάρχει αλλά όχι ο ζήλος εξαιτίας αλλαγής των προτεραιοτήτων μου, που είναι αρκετά διαφορετικές.
Δεν είναι μόνο οι αλλαγές στις προσωπικές συνήθειες και στις προσωπικές υποχρεώσεις που έκαναν πολλούς από εμάς να απέχουμε από αυτό το φόρουμ, είναι και οι αλλαγές που συντελέστηκαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα στο ελληνικό internet και στις συμπεριφορά μας εξαιτίας ανάδυσης άλλων μέσων δημόσιου ενδιαφέροντος ψυχαγωγίας και χόμπυ. Και ο ελεύθερος χρόνος είναι λιγότερος και οι δραστηριότητες ή τα χόμπυ είναι περισσότερα οπότε είναι πολύ δυσκολότερο για τους παλαιούς συμμετέχοντες να επανέλθουν στην παλαιά τους συνήθεια. Προσωπικά για εμένα υπήρχαν και άλλοι λόγοι που σταμάτησα να συμμετέχω άσχετοι με οποιονδήποτε ή οτιδήποτε σχετίζεται με το φόρουμ.
Νομίζω όμως ότι αν στο επόμενο διάστημα πάρει για τα καλά μπροστά η οικονομία, όπως αναμενόταν πριν ξεσπάσει αυτό το αναπάντεχο της πανδημίας, τότε κάποιοι νεότεροι που ταυτόχρονα θα βιώνουν μεγάλες αλλαγές που σχετίζονται με τις θεματολογίες τους φόρουμ, μπορεί να θελήσουν να ασχοληθούν πολύ περισσότερο έχοντας την τρέλα που χάσαμε κάποιοι από εμάς.
Ελπίζω να μπούνε κάποιοι άλλοι από την παλαιά παρέα και να γράψουν την γνώμη τους. Ελπίζω να γίνει κάτι και ξαφνικά να ξεκινήσουν αρκετά μέλη να γίνουν πιο δραστήρια. Για εμένα αυτή την περίοδο είναι πολύ δύσκολο.
Αυτά τα λίγα από εμένα και σας εύχομαι να πορεύεστε με υγεία. Καλή τύχη σε όλους σας. |
|
Back to top |
|
|
stakyr_7 New Member
|
Posted: Thu Mar 17, 2022 8:53 am Post subject: |
|
|
Welcome back φίλε daam |
|
Back to top |
|
|
exitmusician Moderator
|
Posted: Fri Mar 10, 2023 4:45 pm Post subject: |
|
|
Hey! Ελπίζω να είστε όλοι καλά. Ούτε θυμάμαι πόσα χρόνια είχα να μπω αλλά με τη βοήθεια του Admin τα κατάφερα. Αν δεν ξαναξεχάσω το password μου θα προσπαθήσω να μπαίνω συχνότερα, έχω και μερικά ban να ρίξω |
|
Back to top |
|
|
Admin Site Owner
Joined: 16 Jan 2004 Posts: 2299 Location: Davelis Cave (απ'έξω)
|
Posted: Fri Mar 10, 2023 5:24 pm Post subject: |
|
|
Welcome back |
|
Back to top |
|
|
|