stadia.gr/forum Forum Index stadia.gr/forum
Εδώ μιλάμε για τα πάντα. Από Καλατράβα μέχρι… Καλομοίρα!
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Γήπεδα Ομάδων Ερασιτεχνικών Κατηγοριών
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
 
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Γήπεδα ποδοσφαίρου
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Psilalonitis-1982
Senior Member
Senior Member


Joined: 14 Dec 2005
Posts: 616
Location: Πατρα

PostPosted: Tue Dec 13, 2011 6:37 am    Post subject: Reply with quote

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ (10 χιλιομετρα νοτια της Πατρας) :

http://www.sportvoice.gr/index.php/site-map/dethiniki/diagoras-braxneikwn

Εδρα του Διαγορα Βραχνεϊκων (Δ΄Εθνικη).
Πλαστικο χορταρι, μικρη κερκιδα.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
vourligan
Full Member
Full Member


Joined: 31 Aug 2006
Posts: 285
Location: Athens - Corfu

PostPosted: Thu Feb 02, 2012 4:47 pm    Post subject: Reply with quote

Δεν ειναι ομαδα ερασιτεχνικης κατηγοριας αλλα ας μην ανοιξουμε και ολοκληρο τοπικ.

Γ' Εθνικη Βορειος Ομιλος

Δοξα Κρανουλας

Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
vag3721
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 06 Feb 2005
Posts: 2392
Location: Naousa/Athens

PostPosted: Tue Mar 20, 2012 7:52 pm    Post subject: Reply with quote

http://www.sport-fm.gr/article/541283
Στην Ελλάδα το Euro 2015 των εθνικών Νέων.
Η τελική φάση της διοργάνωσης θα διεξαχθεί στους νομούς Ημαθίας και Πιερίας και συγκεκριμένα σε Βέροια, Κατερίνη, Δίον και Λιτόχωρο.

Πιστεύω να γίνουν κάποιες εργασίες στα γήπεδα.
Γνωρίζετε τίποτα για γήπεδο του Δίου?
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
panos81c
New Member
New Member


Joined: 14 Nov 2006
Posts: 36
Location: Αθήνα (Μαρούσι) - Λονδίνο (Enfield Town)

PostPosted: Mon Apr 02, 2012 11:27 am    Post subject: Ένα ευχάριστο κι ένα δυσάρεστο για Λυκόβρυση-Πεύκη: Reply with quote

Το ευχάριστο αφορά το διαδημοτικό γήπεδο Λυκόβρυσης (- Πεύκης) - Μεταμόρφωσης, όπου θα γίνουν προσθήκες και βελτιωτικά έργα με σκοπό την δημιουργία ενός ολοκληρωμένου αθλητικού κέντρου που θα εξυπηρετεί τους δύο Δήμους. Ήδη είναι ένα από τα καλά γήπεδα ποδοσφαίρου της περιοχής:

28/03/2012

Αλλάζει όψη και εκσυγχρονίζεται το Διαδημοτικό Γήπεδο


Σημαντικά έργα 1.7000.000 € για τον εκσυγχρονισμό του διαδημοτικού γηπέδου Λυκόβρυσης-Πεύκης και Μεταμόρφωσης ξεκινούν άμεσα. Πρόκειται να κατασκευασθούν γήπεδο beach volley,δύο γήπεδα tennis και ένα γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5. Επίσης θα διαμορφωθεί υπαίθριος χώρος στάθμευσης και θα κατασκευασθούν 3 συγκροτήματα κερκίδων κάτω από τις οποίες θα δημιουργηθούν γραφεία αθλητικών συλλόγων και αποδυτήρια. Επίσης κατασκευάζεται κτίριο το οποίο συμπεριλαμβάνει αίθουσα γυμναστικής προκειμένου να καλύψει πλήρως τις ανάγκες των αθλητών της ρυθμικής γυμναστικής. Τέλος, διαμορφώνεται ο περιβάλλον χώρος, ώστε το αρχιτεκτονικό αποτέλεσμα να είναι υψηλής αισθητικής.

Τα παραπάνω έργα εντάχθηκαν στο πρόγραμμα εκτελεστέων έργων της Περιφέρειας Αττικής μετά από συντονισμένες προσπάθειες της δημοτικής Αρχής Λυκόβρυσης –Πεύκης σε συνεργασία με τον γειτονικό δήμο της Μεταμόρφωσης.
Οι δύο δήμοι (Λυκόβρυσης –Πεύκης και Μεταμόρφωσης) έχουν από κοινού κατά 50% της χρήσης του γηπέδου και συναποφάσισαν την αναμόρφωση του χώρου με στόχο να εξυπηρετήσει καλύτερα και περισσότερους κατοίκους.
Από το 2007 ο πρώην Δήμος Λυκόβρυσης τοποθέτησε συνθετικό χλοοτάπητα με τις απαραίτητες υποδομές ξοδεύοντας περίπου 500.000 € από ίδιους πόρους. Στη συνέχεια εκπονήθηκε μελέτη «ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ-ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ- ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ» και δημοπρατήθηκε το έργο με φορέα υλοποίησης το Δήμο Μεταμόρφωσης ενώ η συμμετοχή των δύο Δήμων θα ήταν κατά 50%.Από τη δημοπράτηση αναδείχθηκε μειοδότης με έκπτωση 52% και απομένει η υπογραφή της σύμβασης από τους δύο Δήμους.
Λόγω της οικονομικής στενότητας, καταβλήθηκαν προσπάθειες, οι οποίες και στέφθηκαν με επιτυχία, για την ένταξη του έργου ύψους 1,7 εκ. € στα έργα της Περιφέρειας Αττικής. Καθοριστική ήταν η συμβολή του Δημάρχου Μεταμόρφωσης κ. Μιλτιάδη Καρπέτα.


Πηγή: Δήμος Λυκόβρυσης - Πεύκης (www.likovrisipefki.gr)
Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά το γήπεδο αυτό, είχα δημοσιεύσει παλαιότερα: http://www.stadia.gr/forum/viewtopic.php?t=512&postdays=0&postorder=asc&start=100

Το δυσάρεστο αφορά τον κίνδυνο κλεισίματος που διατρέχουν οι τρεις βασικότερες αθλητικές εγκαταστάσεις της Δημοτικής Κοινότητας Πεύκης:

Προς «λουκέτο» 3 χώροι άθλησης!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ
Τρίτη, 27 Μαρτίου 2012 09:33


Με «λουκέτο» απειλούνται τρεις αθλητικοί χώροι στη Δημοτική Ενότητα Πεύκης, αν δεν βρεθεί 1,5 εκατομμύριο ευρώ για να πραγματοποιηθούν οι βελτιώσεις που ζήτησε η Επιτροπή Ελέγχου Καταλληλότητας Αθλητικών Εγκαταστάσεων!


Ρεπορτάζ: Αμάλθεια Καραλή

Πρόκειται για το Δημοτικό Στάδιο, το κλειστό μπάσκετ και το γυμναστήριο «Χρήστος Μωραΐτης», γνωστό ως «Μπαλόνι».

Η είδηση προέκυψε με αφορμή τη συζήτηση του θέματος «Προτάσεις για την περαιτέρω πορεία του κλειστού γυμναστηρίου στη Λυκόβρυσης μετά τη λύση της εργολαβικής σύμβασης με τον Δήμο» στο Δημοτικό Συμβούλιο Λυκόβρυσης - Πεύκης της 20ής Μαρτίου.

Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Δημήτρης Φωκιανός, «δεν υπάρχει χρόνος για να περιμένουμε, καθώς αν συμβεί οτιδήποτε ποιος θα πάει μέσα;». Ως εκ τούτου αναρωτήθηκε ύστερα από την απόφαση σφράγισης των τριών αθλητικών εγκαταστάσεων -την οποία χαρακτήρισε «μέγα γεγονός»- αν θα γίνονται αγώνες μέσα ή αν θα χρειαστεί να κλείσουν.

Για γενικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλοί δήμαρχοι στο Λεκανοπέδιο της Αττικής και οι οποίοι εκφράστηκαν με απόγνωση σε πρόσφατο συνέδριο της ΠΕΔΑ μίλησε από την πλευρά του ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τάσος Μαυρίδης, ενώ ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κώστας Μπαλδεράνος συμπλήρωσε ότι «ήδη μάθαμε ότι σφραγίστηκε το γήπεδο του Ρουφ».

Ποσό 1,5 εκατομμυρίου ευρώ απαιτείται για την πραγματοποίηση των βελτιώσεων στις αθλητικές εγκαταστάσεις, ανέφερε στο Σώμα η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου ΠΕΑΠ, Κική Νικολαροπούλου, η οποία υποστήριξε ότι «αυτό έρχεται σε αντίθεση με ό,τι ακούγαμε από την προηγούμενη διοίκηση Πεύκης, ότι μας παραδόθηκε μια λειτουργική πόλη».

Παράλληλα, δήλωσε ότι την τελευταία χρονιά έχουν πραγματοποιηθεί πολλές παρεμβάσεις στις αθλητικές υποδομές, όμως, δεν στάθηκαν αρκετές για να λύσουν τα μεγάλα προβλήματα που έχουν.

Τα «πυρά» προς τη δημοτική αρχή έστρεψε από την πλευρά του ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Σταύρος Μονεμβασιώτης, ο οποίος υπογράμμισε ότι το θέμα είναι μείζον και έπρεπε να έρθει ως ξεχωριστό θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Δημήτρης Φωκιανός: «Απαιτείται ενιαία χρηματοδότηση»

Όσον αφορά στην πορεία του κλειστού γυμναστηρίου, ο δήμαρχος δήλωσε ότι «αυτό που χρειάζεται είναι η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου να ολοκληρώσει την οικονομοτεχνική μελέτη αποπεράτωσης του έργου. Ταυτόχρονα θα αναζητηθεί πηγή χρηματοδότησης. Δεδομένου, όμως, ότι το ΕΣΠΑ δεν χρηματοδοτεί αθλητικά έργα, ως πιθανές πηγές χρηματοδότησης φαίνονται η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και η Περιφέρεια».

Συνεχίζοντας την τοποθέτησή του, ωστόσο, ο κ. Φωκιανός, υποστήριξε ότι στο θέμα θα πρέπει να προστεθεί η απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης σχετικά με την αποκατάσταση του Δημοτικού Σταδίου και των δύο δημοτικών γυμναστηρίων της Πεύκης.

«Πρέπει να δούμε τι κόστος θα προκύψει, ώστε να πάμε σε μια ενιαία χρηματοδότηση για την αποκατάστασή τους και την ολοκλήρωση του γηπέδου του Δημοτικού Σταδίου της Λυκόβρυσης».

Κ. Μπαλδεράνος: «Ας έρθουν πρώτα οι μελέτες»

Θα πρέπει να γίνουν με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα οι μελέτες, υποστήριξε από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Κώστας Μπαλδεράνος.

«Υπάρχει η βούληση, ωστόσο, δεν μπορούν να γίνουν σε δύο μήνες, όπως ακούστηκε», δήλωσε, για να συμπληρώσει: «Ας είμαστε πιο προσγειωμένοι. Υπάρχει βούληση. Επομένως, ας έρθουν οι μελέτες, ας δούμε το κόστος και ας ξανάρθουμε εδώ στο Δημοτικό Συμβούλιο για να πούμε τι θα προηγηθεί».

Γ. Θεοδωρακόπουλος: «Να γίνει η μελέτη σε δύο μήνες»

Για ένα σημαντικό έργο που το θέλουν οι πολίτες του ενιαίου Δήμου μίλησε από την πλευρά του ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος.

Ο πρώην δήμαρχος συμφώνησε στην εκπόνηση της μελέτης, ωστόσο, υποστήριξε ότι θα πρέπει να ολοκληρωθεί σε δύο μήνες. Και αυτό επειδή θεώρησε ότι το θέμα άργησε να έρθει στο Δημοτικό Συμβούλιο, τη στιγμή που η λύση της εργολαβικής σύμβασης με τον Δήμο έχει αποφασιστεί εδώ και πέντε μήνες.

Από την ίδια παράταξη, ο δημοτικός σύμβουλος Σταύρος Μονεμβασιώτης εξέφρασε την αντίθεσή του με το γεγονός ότι «ο δήμαρχος φέρνει πακέτο τη μελέτη για το κλειστό γυμναστήριο Λυκόβρυσης με τις μελέτες για τις βελτιώσεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις Πεύκης.

Συμπεραίνω ότι το αποτέλεσμα της μελέτης θα είναι απαγορευτικό για το Δήμο μας. Από τα λεγόμενά σας, πιστεύω ότι θεωρείτε ότι μοναδική λύση είναι να πουλήσουμε το κλειστό και να πάμε στην αποπεράτωση των άλλων τριών, συν άλλο ένα κλειστό», για να καταλήξει: «Καλύτερα να είμαι αρκετά υποψιασμένος παρά να πω μετά από χρόνια ότι το έβλεπα και δεν το είπα».

Π. Ασβεστάς: «Έστω και καθυστερημένα να γίνει»

Για αδιαφορία εκ μέρους της Πολιτείας για τον αθλητισμό, μίλησε από την πλευρά του ο επικεφαλής της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ, Παναγιώτης Ασβεστάς.

Όσον αφορά στο κλειστό γυμναστήριο, δήλωσε ότι συμφωνεί με την υπόθεση του κ. Μονεμβασιώτη για τα σχέδια της δημοτικής αρχής.

Σε κάθε περίπτωση, δήλωσε ότι «υπάρχουν 5 ανεκμετάλλευτα στρέμματα, στα οποία πρέπει να ξεκινήσει η διαδικασία της κατασκευής του κλειστού γυμναστηρίου, έστω και καθυστερημένα».

Πρόσθεσε, δε, ότι το γυμναστήριο έχει παραμεληθεί και πως έχει πληροφορηθεί ότι υπάρχουν και άνθρωποι που υπενοικίαζαν τον χώρο σε Πακιστανούς για να μένουν μέσα.

Π. Μπόλλας: «Η διοίκηση εγκαταλείπει σκέψεις αγοραπωλησίας»

Λαμβάνοντας τον λόγο, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Μπόλλας δήλωσε ότι «απαξιώνεται μέρα με την ημέρα το γυμναστήριο» και πως η αποπεράτωσή του κρίνεται κάτι παραπάνω από επιτακτική, επειδή οι αθλητικές υποδομές του ενιαίου Δήμου είναι πολύ μέτριες».

Επίσης, δήλωσε ότι χαίρεται που «η δημοτική αρχή φαίνεται να εγκαταλείπει κάποιες άλλες αναζητήσεις της, που μέχρι πρότινος πρόβαλε σε όλη την κοινωνία, περί αγοραπωλησιών και μεσιτειών, που πέραν όλων των άλλων, που μπορεί κάποιος να υποπτευθεί ή μη, αποτελούσαν χρονοβόρες διαδικασίες».

Τέλος, υποστήριξε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο θα πρέπει να ψηφίσει την εκπόνηση μιας μελέτης από την Τεχνική Υπηρεσία για την μίνιμουμ αποπεράτωση του κλειστού γυμναστηρίου ακόμη και με ίδιους πόρους. Και αυτό επεδή αν ενταχθούν σε αυτήν και οι μελέτες και για τις άλλες αθλητικές εγκαταστάσεις, τότε η χρηματοδότηση θα είναι πολύ υψηλή και θα είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί.

Π. Κανέλλος: «Ο δήμαρχος έχει ευθύνες»

Στο ίδιο μήκος κύματος, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Πάνος Κανέλλος δήλωσε ότι χαίρεται που ξεκινά έστω και καθυστερημένα αυτή η μελέτη.

Επίσης, υποστήριξε ότι θα πρέπει να μην έρθει «πακέτο» με άλλες, να παραμείνει ξεχωριστή.

Όσον αφορά στη σημερινή κατάσταση που βρίσκεται το κλειστό γυμναστήριο δήλωσε ότι «ο δήμαρχος έχει ευθύνες γιατί έπρεπε να μην είχε εγκαταλειφθεί, αλλά να το είχε προστατέψει».

Υπέρ μελέτης και αναζήτησης πόρων

Λίγο πριν από την ψήφιση του θέματος, έλαβε ξανά τον λόγο ο δήμαρχος, Δημήτρης Φωκιανός, ο οποίος τόνισε ότι η έκδοση άδειας οικοδομής το 2004 (σ.σ. βρισκόταν και τότε στη διοίκηση του Δήμου), φανερώνει την πρόθεση που είχαν να κατασκευαστεί το γυμναστήριο.

Στη συνέχεια εξέφρασε την πρότασή του για εκπόνηση οικονομοτεχνικής μελέτης αποπεράτωσης και αναζήτησης πόρων - πρόταση, η οποία υπερψηφίστηκε με 15 ψήφους.

Πρόταση κατέθεσε και ο κ. Θεοδωρακόπουλος, ο οποίος πρότεινε οικονομοτεχνική μελέτη με χρονοδιάγραμμα δύο μηνών. Η πρόταση έλαβε δύο ψήφους.

Τρίτη πρόταση έκανε ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Λευτέρης Κωνσταντινίδης, που πρότεινε να γίνει οικονομοτεχνική μελέτη, αλλά και η αποπεράτωση του κλειστού γυμναστηρίου εντός του 2013. Και αυτή η πρόταση έλαβε δύο ψήφους.

Τέλος, πέντε ψήφους έλαβε η πρόταση του κ. Ασβεστά για εκπόνηση οικονομοτεχνικής μελέτης και αποπεράτωση του έργου με ίδιους πόρους.


Πηγή: ΑΜΑΡΥΣΙΑ (http://www.amarysia.gr/likovrisipeuki/politiki/42448--lr-3-.html)

Κι αυτό την στιγμή που ο Α.Ο. Πεύκης, που την φετινή περίοδο αγωνίζεται στον 2ο Όμιλο της Α' Κατηγορίας Ε.Π.Σ.Α., με την συμπλήρωση 26 αγωνιστικών είναι στην 1η θέση με 61 βαθμούς έναντι 47 των Άρη Πετρούπολης και Πανερυθραϊκού που ακολουθούν, και με το ενάμισι πόδι στο Περιφερειακό...
Back to top
View user's profile Send private message
petalo
Senior Member
Senior Member


Joined: 09 Feb 2004
Posts: 596
Location: θεσσαλονίκη

PostPosted: Mon Nov 13, 2017 8:47 pm    Post subject: Κατασκευή γηπέδου από τον Εθνικό! Reply with quote

http://www.zougla.gr/sports/article/o-dimos-pirea-paraxori-ektasi-ston-e8niko-gia-kataskevi-gipedou

Παραχωρείται έκταση στο δημοτικό κτήμα Σχιστού για κατασκευή γηπέδου από τον Εθνικό!
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Γήπεδα ποδοσφαίρου All times are GMT + 2 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Page 8 of 8

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Web hosting by isol.gr