View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
mfotinakis Stadium Expert

|
Posted: Sat Apr 30, 2005 7:46 am Post subject: |
|
|
Την Αθηνα και τον Φοιβο τους ειχα αγορασει και εγω(σε αυτες τις διαστασεις κιολας), νομιζω τελικα οτι ηταν πολυ επιτυχημενη μασκοτ.
Εμενα παντως μου αρεσε παρα πολυ και απ οσο γνωριζω αρεσε και πολυ στους ξενους, οι οποιοι βεβαια μαλλον δεν καταλαβαιναν ακριβως τι ηταν..  |
|
Back to top |
|
 |
losada7 Moderator

|
Posted: Mon Jun 13, 2005 1:27 pm Post subject: |
|
|
Δείτε και την αυθεντική κούκλα των αρχαίων ελλήνων
<== κλικ |
|
Back to top |
|
 |
christos New Member

|
Posted: Fri Jun 29, 2007 11:24 am Post subject: |
|
|
Εκτός από εισιτήρια, DVD κλπ έχω και ένα επίσημο dvd από Χιλή με τους αγώνες από το ολυμπιακό τουρνουά τένις καθώς και τις απονομές, μιας και πήραν σχεδόν όλα τα μετάλλια.Στα ισπανικά βέβαια  |
|
Back to top |
|
 |
savas Full Member

|
|
Back to top |
|
 |
ariskop Senior Member

|
Posted: Tue Sep 09, 2008 12:42 am Post subject: |
|
|
Μετά από πολύ καιρό που παρακολουθώ το forum αποφάσισα να γραφτώ ..
Τα δικά μου αναμνηστικά από τους αγώνες.
1) 15 εισιτήρια από διάφορα αγωνίσματα μαζί με 1 εισιτήριο από την Τελετή Λήξης
2) Την τσάντα του θεατή της τελετής με το επίσημο πρόγραμμα και τα αξεσουάρ (Μαντήλι - Φωτεινή Καρδιά - Μπαλόνι...)
3)Μπλούζα εθελοντή (δώρο από ξαδέλφη - μου απορρίψαν την αίτηση εθελοντισμού για μόλις 2 μήνες όριο ηλικίας)
4) καπέλο κούπα άλμπουμ pins (μάλιστα και ένα <5000 με το τελευταίο ολυμπιακό ρεκόρ των αγώνων στο επι κοντώ ανδρών)
5) Τα νομίσματα των 500 δραχμών και των 2 ευρώ...
6) Μια κασετίνα με 2 επετειακά νομίσματα αναγραφόμενης τιμής 10 ευρώ από την Τράπεζα της Ελλάδος (μία όψη το σύμβολο των αγώνων και στην άλλη αρχαίες παραστάσεις.
Και τελευταίο και πιο περίεργο
Μπαλάκι του μπέιξμπωλ με το σήμα των αγώνων που το μάξεψα με πολύ κόπο από την εξέδρα κατά τη διάρκεια του αγώνα |
|
Back to top |
|
 |
panos81c New Member

Joined: 14 Nov 2006 Posts: 36 Location: Αθήνα (Μαρούσι) - Λονδίνο (Enfield Town)
|
Posted: Tue Aug 21, 2012 8:09 am Post subject: |
|
|
Από τους Αγώνες της Αθήνας πήρα:
Μπλούζα μπλε ελεκτρίκ των Ολυμπιακών Αγώνων
Κούπα μπλε των Ολυμπιακών Αγώνων
Καπελάκι άσπρο των Παραλυμπιακών Αγώνων
Επίσης τον επίσημο οδηγό Stadio, το εξώφυλλο του οποίου όμως έχω ντύσει με διαφανές αυτοκόλλητο για να μην φθαρεί, καθώς και το διαφημιστικό για το ανοικτό διώροφο λεωφορείο που είχε βάλει η Hyundai για να κάνει ξενάγηση στα Ολυμπιακά Συγκροτήματα (Ο.Α.Κ.Α., Φάληρο και Ελληνικό).
Μια φίλη της μητέρας μου που ο γιος της δούλευε στην Coca-Cola μου έδωσε και ένα μπλουζάκι της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας.
Και τέλος, ένα αυτοκινητάκι Mercedes M-Klasse της Siku το οποίο μετέτρεψα μόνος μου σε Hyundai Tucson με τα Ολυμπιακά λογότυπα και τέσσερις φιγούρες εθελοντών μέσα... (!) |
|
Back to top |
|
 |
|