stadia.gr/forum Forum Index stadia.gr/forum
Εδώ μιλάμε για τα πάντα. Από Καλατράβα μέχρι… Καλομοίρα!
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Βία στα γήπεδα (Νόμοι - σχέση με συνδέσμους - αντιμετώπιση)
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 22, 23, 24, 25  Next
 
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Το "αθλητικό" κλουβί με τους τρελούς
View previous topic :: View next topic  

Πώς αντιμετωπίζεται?
Κλείσιμο συνδεσμων
46%
 46%  [ 38 ]
Δεν έχει σχέση με τους συνδέσμουν άλλου να ψάξουν τα αίτια
9%
 9%  [ 8 ]
Δεν αντιμετωπίζεται είναι φαινόμενο της κοινωνίας μας
12%
 12%  [ 10 ]
Εσωτερική λύση προβλημάτων και διάλογος μέσα στις ομάδες
11%
 11%  [ 9 ]
Κοινονικός διάλογος και έρευνα έπι του θέματος
19%
 19%  [ 16 ]
Total Votes : 81

Author Message
billy8181
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 11 Mar 2005
Posts: 3759
Location: London-UK

PostPosted: Wed Jan 27, 2010 12:48 pm    Post subject: Reply with quote

ο ζίκο ψάχνει τον platini ,και καλά κάνει......ακόμα και τον μεγάλο ζίκο τρελάναμε, ιδού οι εντυπώσεις του:


Καταστράφηκε ολόκληρο το γήπεδο στο παιχνίδι με την Καβάλα. Αυτό δεν το έδειξαν στη Βραζιλία ή μεταδόθηκε μόνο το 10% των όσων συνέβησαν. Ήμουν κολλημένος στα αποδυτήρια, όταν πήγα στη συνέντευξη Τύπου ήμουν κυκλωμένος από δέκα φρουρούς λες και ήμουν ξένο σώμα. Κάθε λίγο έβλεπες και αυτοκίνητα της αστυνομίας, δεν μπορούσες να κάνεις τη δουλειά σου

αλλα τι σημασία έχει ποιος είναι, την παντόφλα στους 3 μήνες δε τι γλιτώνει κανεις. Μπορεί σε 2 χρονια να του πούνε να γυρίσει... Evil or Very Mad

mpalla.gr
Back to top
View user's profile Send private message
manosbar
New Member
New Member


Joined: 18 Aug 2008
Posts: 66
Location: Αθήνα(Ζωγράφου)

PostPosted: Wed Jan 27, 2010 1:11 pm    Post subject: Reply with quote

Με αφορμή τον τελευταίο νόμο του Χρυσοχοΐδη για τις μεταφορές οπαδών θέλω να εκφράσω και εγώ τη γνώμη μου για το θέμα. Επίσης να πω ότι δεν έχω ψηφίσει ακόμα στο παραπάνω poll, μιας και θέλω η άποψή μου να είναι παραπάνω από 1 γραμμή που είναι οι επιλογές στο poll.

Άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι αυτό που λείπει σε αυτόν τον τόπο, όσα αξιόλογα στελέχη περάσουν από τις κυβερνήσεις μας, είναι η πολιτική βούληση.

Είναι πραγματικά άξιο απορείας πως μία καινούρια κυβέρνηση, με φανερό σκοπό να πατάξει κάθε μορφή βίας (σύμφωνα με τα δικά της λεγόμενα) να επιστρέφει σε νόμο του παρελθόντος. Αφού δεν απέδωσε τότε, τώρα γιατί να αποδώσει; Είμαστε μήπως πιο ώριμοι; Μας έχει επηρεάσει περισσότερο η κατάκτηση του Euro; Η θα ακούνε το σοσιαλιστή Χρυσοχοΐδη, ενώ παλιά τους δεξιούς τους αγνοούσαν;

Η απάντηση είναι απλή. Δεν θα αποδώσει. Και αυτό δεν τους πειράζει καθόλου, μιας και δείχνουν ότι «κάτι» έκαναν, έβαλαν το μαχαίρι στο κόκκαλο.

Μέτρα επιφανειακά, που το μόνο που καταφέρνουν είναι να κρύψουν το πρόβλημα. Αν όμως δεν λυθεί οριστικά, αυτό όλο και θα εμφανίζεται, σε οποιαδήποτε προσπάθεια για οπαδούς 2 ομάδων σε ένα γήπεδο.

Βασικό πρόβλημα. Ασυλεία ομάδων. Τι τον πειράζει τον άλλον αν καταστρέψουν ένα γήπεδο οι οπαδοί του ένα γήπεδο, ή αν παίξουν ξύλο στο δρόμο και σπάσουν 2-3 αυτοκίνητα; Θα χάσει αυτός λεφτά; Άντε να πληρώσει ένα μικρό πρόστιμο στη Superleague.

Δεύτερο. Αστυνομία. Καταρχάς να αναφέρω ότι είμαι κατά την ύπαρξη αστυνομίας μέσα στα γήπεδα. Θα έπρεπε η ασφάλεια να είναι αποκλειστική ευθύνη της διοργανώτριας αρχής και των ομάδων. Η κοινωνία χρειάζεται τους αστυνομικούς στο δρόμο, όχι κλειδωμένους σε μια αρένα να προσέχουνε τα ανώριμα παιδάκια που πάνε ξεσκάσουν.

Παρόλ' αυτά, από τη στιγμή που έχει αναλάβει αυτό το ρόλο, τουλάχιστον να τον κάνει καλά. Δεν είναι δυνατόν, να σπάνε καθίσματα, να δέρνουνε, να καταστρέφουν δημόσια ή ιδιωτική περιουσία και στο τέλος να γίνονται 0 συλλήψεις. Κάνε ένα ντου και μάζεψε τους όλους. Και κάτσε τους πρόστιμο. Και όταν θα έρθει το λαμόγιο ο δικηγόρος να τους βγάλει έξω, δώσε του μια φωτογραφία από το Κλειστό Κύκλωμα Τηλεόρασης να του κλείσεις το στόμα.

Το πρόβλημα ναι μεν είναι κοινωνικό, όμως η λύση του θα προέλθει όχι μόνο από την κοινωνία αλλά και την πολιτεία. Μια πολιτεία που θα έχει βούληση να σταματήσει τη βία στη γήπεδα, μια πολιτεία που θα μας κάνει ανθρώπους, Ευρωπαίους πολίτες. Πως όμως όταν ένα μεγάλο ποσοστό των πολιτών λέει τους αστυνομικούς «μπάτσους» και όταν ξέρει, πως ότι κι αν κάνει θα βρει τρόπο να την καπουλάρει.

Πραγματικά σκεφτείτε κάτι απλό. Τρώτε μια κλήση στο δρόμο. Το 90% από εσάς (από εμάς αν θέλετε καλύτερα) έχει τρόπο να σβήσει την κλήση. Γιατί λοιπόν να είστε νομοταγής; Πιο έξυπνος είναι ο γείτονας; Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τη βία στα γήπεδα. Η ατιμωρισία σε όλο της το μεγαλείο.

Δυστυχώς, σε αυτή τη χώρα, όταν πονάει το χέρι, το κόβουν από τη ρίζα. Δεν είναι έτσι όμως...


Last edited by manosbar on Wed Jan 27, 2010 3:59 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
billy8181
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 11 Mar 2005
Posts: 3759
Location: London-UK

PostPosted: Wed Jan 27, 2010 1:33 pm    Post subject: Reply with quote

εννοείτε......η αν θες πιάνουν τα πλαστά χρήματα και έναν καημένο αλλα δε βρίσκουν το νομισματοκοπείο που λένε.

και για αυτό τα ίδια νέα ανακυκλώνονται κάθε χρόνο και ο κόσμος νομίζει ότι είναι ....κανούρια Rolling Eyes
Back to top
View user's profile Send private message
pindos10
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 11 Apr 2009
Posts: 866
Location: White River

PostPosted: Fri Mar 26, 2010 12:09 am    Post subject: Reply with quote

Κολαση στο "Ανθη Καραγιαννη". Πηραν εισιτηρια ΠΑΟΚτζηδες για να πανε να παιξουν ξυλο με τους Αρειανους μεσα στο γηπεδο?
Back to top
View user's profile Send private message
AOK G4
Junior Member
Junior Member


Joined: 14 Jul 2008
Posts: 187

PostPosted: Fri Mar 26, 2010 12:46 am    Post subject: Reply with quote

Και δεν ήταν παοκτσίδες μόνο από Καβάλα. Όλοι ένας και ένας, σωματαράδες, θηρία. Αυτοί χαλάσαν το γιορτινό κλίμα. Από τις ταβέρνες μέχρι το γήπεδο. Αυτοί πρέπει να εξαφανιστούν από τα γήπεδα. Ξήλωσαν και πόσα καθίσματα άδικα.
Back to top
View user's profile Send private message
superas
Senior Member
Senior Member


Joined: 13 Apr 2004
Posts: 640
Location: Thessaloniki

PostPosted: Fri Mar 26, 2010 1:31 am    Post subject: Reply with quote

Χαίρομαι φίλε αοκg4 που το παραδέχεσαι. Ήμουν σήμερα στο "Ανθή Καραγιάννη" με τους οπαδούς του ΑΡΗ και πραγματικά θεωρώ θλιβερο το γεγονός ότι αυτοί οι κύριοι οπαδοί του Παοκ με ΚΡΑΝΗ, FULL FACE και ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ήταν ανάμεσα σε φιλήσυχους οπαδούς της Καβάλας και το μόνο που κάνανε ήταν να προκαλούν τους οπαδούς του ΑΡΗ. Τις απαντήσεις τους τις πήρανε όταν προσπάθησαν να επιτεθούν στους Αρειανούς, αλλά το θέμα δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι ότι οι κύριοι αυτοί ΔΕΝ έπρεπε να βρίσκονται εκεί και πιστεύω ότι κι εσείς οι φίλαθλοι της Καβάλας έπρεπε να μην τους αφήσετε καν να προσεγγίσουν στο γήπεδο και όχι να κάνουν κερκίδα ανάμεσά σας χωρίς να τους πειράζει κανείς.

Κατά τ' 'αλλα όλοι είδαν σήμερα ότι οι φίλαθλοι του ΑΡΗ αλλά και της Καβάλας το μόνο που ήθελαν σήμερα ήταν να παρακολουθήσουν απλά έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, να φωνάξουν για την ομάδα τους και να πανηγυρίσουν τη νίκη της ομάδας τους. Δυστυχώς όμως ο κύριος ( ; ) ψωμιάδης φαίνεται ότι έχει άλλες απόψεις για το ποδόσφαιρο και μοιράζει εισιτήρια του αγώνα Καβάλα- ΑΡΗΣ σε συνδέσμους του Παοκ των δυτικών συνοικιών της Θεσσαλονίκης. Πόσο ξεφτίλα αλήθεια να ξεκινάς από τη Θεσσαλονίκη, να κάνεις 170 χιλιόμετρα για να υποστηρίξεις τον αντίπαλο του μεγάλου σου εχθρού. Και στο τέλος φύγανε και ταπεινωμένοι πολύ πριν τη λήξη του ματς. Οι ψευτόμαγκες με το νου τους.
Back to top
View user's profile Send private message
Mika
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 17 May 2005
Posts: 771
Location: London, UK

PostPosted: Fri Mar 26, 2010 9:22 am    Post subject: Reply with quote

για να λεμε τα πραματα με το ονομα τους χτες στην Καβαλα δεν επρεπε να ειναι ουτε Παοκτσηδες αλλα ουτε και οι Αρειανοι. Υπαρχει νομος του κρατους που απαγορευει τις μετακινησεις, μεχρι και για ψευτικα προσκλητηρια γαμου ακουσα οτι ειχανε για να τους αφησουν να ταξιδεψουν.
Back to top
View user's profile Send private message
superas
Senior Member
Senior Member


Joined: 13 Apr 2004
Posts: 640
Location: Thessaloniki

PostPosted: Fri Mar 26, 2010 3:04 pm    Post subject: Reply with quote

Φίλε mika ο νόμος απαγορεύει (κακώς, πολύ κακώς) τις οργανωμένες μετακινήσεις. Μπορείς όμως μεμονωμένα να πας σε όποιο γήπεδο της χώρας θέλεις αν έχεις εισιτήρια. Δεν ήταν δυνατόν να παίζει η ομάδα μας ημιτελικό κυπέλλου κι εμείς να μην είμαστε εκεί. Το σύνταγμα της Ελλάδας ορίζει ότι είσαι ελεύθερος να κινηθείς σε όποιο μέρος της επικράτειας επιθυμείς. Πήγαμε εκεί, μπήκαμε με εισιτήρια και το μόνο που θέλαμε ήταν να φωνάξουμε για την αγαπημένη μας ομάδα. Πήγαμε στις ταβέρνες. αφήσαμε τα λεφτά μας στην όμορφη πόλη της Καβάλας, δεν κάναμε καμία καταστροφή και ήρθαμε αντιμέτωποι με 150 θρασύδειλα ανθρωπάκια καλυμμένα με κράνη, κουκούλες και εξοπλισμένα με γκλομπ και αλυσίδες. Κάπου πρέπει άνθρωποι με το ποιον του Ψωμιάδη που έχει ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ για φυλάκιση , αλλά δεν τις εκτελεί κανείς να αποβληθούν ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ από το ποδόσφαιρο. Και είμαι σίγουρος ότι η πλειοψηφία των Καβαλιωτών φιλάθλων αυτό θέλει. Μία ομάδα σε υγιείς βάσεις και όχι μαφιόζους και υπόδικους στην διοίκησή της.
Back to top
View user's profile Send private message
pindos10
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 11 Apr 2009
Posts: 866
Location: White River

PostPosted: Fri Mar 26, 2010 3:10 pm    Post subject: Reply with quote

Kαλα ο Μακαρος δεν ειναι υποδικος? Δεν εχει φαει φυλακη περυσι? Γιατι κυκλοφορει ελευθερος?

Παντως, αρειανοι και παοκτζηδες πρεπει να εκαναν τα καλα "τα δικα μας"(Ολυμπιακοι-Παναθηνα'ι'κοι), πριν τρια χρονια. Συναντηθηκαν τα παιδια για να ξεδωσουν. Να "ξεφυγουν" απο την καθημερινοτητα. Απο καθαρη τυχη καποιοι δεν ειχαν τη μοιρα του Μιχαλη Φιλοπουλου.

Φιλε superas ειναι γεγονος οτι κατα τη διαρκεια του αγωνα οι φιλαθλοι του Αρη ειχαν δημιουργησει πολυ ωραια ατμοσφαιρα για την ομαδα τους. Δεν μπορω ομως να πιστεψω οτι καποιοι απο αυτους δεν συμμετειχαν στα επεισοδια.
Back to top
View user's profile Send private message
Mika
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 17 May 2005
Posts: 771
Location: London, UK

PostPosted: Fri Mar 26, 2010 3:13 pm    Post subject: Reply with quote

Mαζι σου για το "κακως, πολυ κακως".
Μαζι σου και για την καταδικη του Ψωμιαδη.

αλλα δεν νομιζω φιλε supera η χτεσινη κερκιδα του Αρη να αποτελουνταν απο μεμονομενους οπαδους και οχι απο οργανωμενη εκδρομη.
Back to top
View user's profile Send private message
Alexandros
Junior Member
Junior Member


Joined: 22 Dec 2005
Posts: 168
Location: ATHENS

PostPosted: Fri Mar 26, 2010 3:13 pm    Post subject: Reply with quote

Οντως τα τελευταια νεα που ειχα ακουσει για τον Μακη ηταν οτι ειναι οριστικη η αποφαση του δικαστηριου και μη εξαγορασιμη και πως θα παει μεσα...Μαλιστα πληροφοριες λεγανε οτι εχει διαφυγει στο εξωτερικο.Απο τοτε δεν ακουσα κατι και ξαφνικα τον βλεπω σε διαφορες ειδησεις αθλητικων εφημεριδων για την Καβαλα χωρις να αναφερει κανεις τιποτα!Ξερει κανεις τι εγινε?
Back to top
View user's profile Send private message
superas
Senior Member
Senior Member


Joined: 13 Apr 2004
Posts: 640
Location: Thessaloniki

PostPosted: Fri Mar 26, 2010 3:19 pm    Post subject: Reply with quote

Φίλε pindos, κανείς δε λέει ότι μέσα στους οπαδούς του ΑΡΗ δεν υπάρχουν "λουλούδια" όπως σε όλες τις ομάδες. Όμως υπήρχε μία διαφορά χθες. Κανείς δεν πήγε να προκαλέσει. Την ώρα που ήμασταν στην κερκίδα 500 άτομα κάποιοι δολοφόνοι μας επιτέθηκαν. Λογικό είναι, την ώρα που η αστυνομία απλώς κοιτάει, να αντιδράσουν κάποιοι. Έγιναν μάχες σώμα με σώμα και οι θρασύδειλοι τράπηκαν σε φυγή.

Κι επίσης κάτι άλλο, ειδικά για τον ΑΡΗ. Στον ΑΡΗ υπάρχει διοίκηση η οποία πηγάζει από τους οπαδούς. Δεν υπάρχουν παρα-οργανώσεις οπαδών, καλώς ή κακώς. Όλα είναι ελεγχόμενα από έναν κεντρικό σύνδεσμο ο οποίος βρίσκεται σε άμεση σχέση με τη διοίκηση. Αυτό μπορεί να είναι αρνητικό σε κάποια θέματα (απουσία κριτικής ας πούμε), είναι όμως θετικό στο γεγονός ότι υπάρχει πλήρης έλεγχος του κόσμου ώστε να μην γίνονται επεισόδια (όσο είναι δυνατόν) και να μην την πληρώνει η ομάδα.
Back to top
View user's profile Send private message
aikinn
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 08 Jul 2004
Posts: 763

PostPosted: Sat Mar 27, 2010 7:01 pm    Post subject: Reply with quote

Βλέπω τώρα τον τελικό του βόλευ, και καταλαβαίνω πόσο εύκολα τελικά είναι τα πράγματα ώστε να μην ξαναδούμε ποτέ βία στα γήπεδα. Και μην πει κανείς ότι μιλάμε για βόλευ... σε βόλευ γυναικών είχαμε δολοφονία οπαδού, όχι σε μπάλα ούτε σε μπάσκετ.

Υ.Γ.: Όταν προτάθηκε να γίνει το ίδιο σκηνικό και στο μπάσκετ, κάνανε πίσω γιατί φοβήθηκαν ότι οι προσκλησεις θα δωθούν από τους μαθητές σε οργανωμένους. Βέβαια κάτι τέτοιο ήταν αδύνατο, αλλά κανείς δεν αντέδρασε, ούτε καν οι δημοσιογράφοι. Είναι τελικά να αναρρωτιέσαι τι είναι πιο σάπιο. Οι οργανωμένοι ή οι διοικήσεις των ομάδων?
Back to top
View user's profile Send private message
Kalashnikov
Senior Member
Senior Member


Joined: 26 Feb 2004
Posts: 597
Location: Brussels

PostPosted: Mon Mar 29, 2010 2:17 pm    Post subject: Reply with quote

Αμην! Επιτελους καποιος αποφασισε να κανει κατι δραστικο: http://contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/268029.html

Οχι πως αυτο θα ειναι πανακεια, αλλα ελπιζω να ειναι η αρχη για να συμμαζεψουν πρωτα απ'ολα οι ομαδες τα του οικου τους...
Back to top
View user's profile Send private message
Kalashnikov
Senior Member
Senior Member


Joined: 26 Feb 2004
Posts: 597
Location: Brussels

PostPosted: Fri Apr 09, 2010 2:29 pm    Post subject: Reply with quote

Συνεχεια του προηγουμενου ποστ... ελεγα πως οι ομαδες καμια στιγμη οταν δουν οτι κλεινει η κανουλα με το χρημα να σοβαρευτουν. Ομως με προλαβαν οι χθεσινες "απολογιες"....
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/268995.html

Αναρωτιεμαι, οταν τα ακουει αυτα ενας δικαστης, δεν πρεπει να τους ριξει λιγη ποινη παραπανω για ασεβεια στο δικαστηριο????

Απορω ωρες-ωρες...
Back to top
View user's profile Send private message
Dimiskour
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 02 Jun 2004
Posts: 1189
Location: Αθήνα

PostPosted: Fri Apr 09, 2010 5:16 pm    Post subject: Reply with quote

Και τελικά η ποινή που δόθηκε είναι μια αγωνιστική!!! Shocked Evil or Very Mad Δείτε τη φωτό στο παρακάτω link για να δείτε σε τι βαθμό γελοιότητας έχουν φτάσει κάποιοι άνθρωποι. Τι κι αν κλείνουν οι κάνουλες, κάποιοι δεν καταλαβαίνουν τίποτα.

http://troktiko.blogspot.com/2010/04/blog-post_6827.html
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
aikinn
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 08 Jul 2004
Posts: 763

PostPosted: Fri Apr 09, 2010 11:35 pm    Post subject: Reply with quote

Δεν πρόκειται να δούμε άσπρη μέρα ποτέ τελικά. Η σαπίλα δεν έχει τέλος. Είχε και χθες εκπομπή ο Τριανταφυλλόπουλος και είχε καλέσει τον Μητρόπουλο και τον Γιδόπουλο. Που κανονικά δεν θα έπρεπε να δίνεται βήμα σε ΚΑΝΕΝΑΝ πρόεδρο ΚΑΜΙΑΣ ομαδας. Όλοι τους είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για ότι γίνεται. Και ας καθόμαστε μετά να κατηγορούμε το κράτος ότι δεν παίρνει μέτρα. Αλλά άμα αποφασίσει να πάρει, όπως απείλησε με τον ΟΠΑΠ ή αν μας κόψει την Ευρωπη όπως η Θατσερ, τότε πάλι θα μας φταίει, αλλά επειδή θα παίρνει μέτρα.

Κάτι άλλο που έχει σχέση με την βία, αλλά και με τους τρόπους αντιμετώπισης, είναι αυτή η συνεχής σύγκρισή μας με την Αγγλία και με το πως χρειαζόμαστε μία Θατσερ. Υπάρχουν αρκετοί εδώ μέσα που έχουν γνώση από την ζωή στην Αγγλία, και νομίζω ότι θα συμφωνήσουν μαζί μου ότι ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να κάνουμε ότι οι Άγγλοι, και ότι όποιος το υποστηρίζει αυτό είναι ΑΣΧΕΤΟΣ με την πραγματικότητα. Η βία είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο και παράγεται από ανθρώπους που είναι μέλη μίας κοινωνίας. Η κοινωνία μας λοιπόν δεν έχει την παραμικρή σχέση με τους εγγλέζους. Δεν μπορείς να εφαρμόσεις τακτικές που εφαρμόστηκαν σε διαφορετικές κουλτούρες και διαφορετικές νοοτροπίες. Η εφαρμογή νόμων και μέτρων δεν αφορά μόνο τους χούλιγκαν αλλά και αυτούς που τους εφαρμόζουν αλλά και την κοινωνία που άμεσα μπορεί να μην επηρρεάζεται από τα μέτρα αυτά. Η Αγγλία είχε το προτέρημα να έχει υγιές σύστημα και υγιης κοινωνία. Η χολέρα της ήταν μόνο στους χούλιγκαν και όταν χρειάστηκε να πάρει μέτρα, το έκανε ΑΜΕΣΑ. Μου είναι δύσκολο να εξηγήσω ακριβώς τι θέλω να πω, αλλά όσοι έχουν ζήσει πάνω νομίζω ότι μπορούν να με καταλάβουν.

Άμα θέλουν να πάρουν παραδείγματα, ας πάνε στην Ισπανία, στην Γαλλία ή έστω στην Γερμανία. Οι Ισπανοί διοργανώνουν τελικούς χωρίς κενές ζώνες και οι Γερμανοι κάθονται ανακατεμένοι στην εξέδρα. Μια χαρά τα έχουν πάει και αυτοί. Οι Βρετανοί δεν είναι παράδειγμα προς μίμιση διότι ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ σαν κοινωνία από όλους.
Back to top
View user's profile Send private message
aikinn
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 08 Jul 2004
Posts: 763

PostPosted: Sun Apr 11, 2010 7:49 pm    Post subject: Reply with quote

Για να συνεχίσουμε μία συζητηση που ξέφυγε από το topic του νεου γηπέδου της Λάρισσας...

gullit wrote:
Προτιμώ τους τελειωμένους και ένα γήπεδο σκέτη κόλαση με όλη την σημασία της λέξεως, παρά τα γυναικόπαιδα και να μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι που τα βλέπω στο γήπεδο. Τα γήπεδα εκκλησίες εκπροσωπούν το μοντέρνο ποδόσφαιρο, το οποίο δεν θα περάσει και δεν θα στεριώσει στο ποδοσφαιρικό στερέωμα.


Έχεις δίκιο. Χθες το βράδυ είχε ένα ματσάκι στην τηλεόραση. Παίζανε 2 ομάδες που τις χωρίζουν πιο πολλά από όσα χωρίζουν μια Ελληνική και μία Τούρκικη ομάδα. Στις εξέδρες βρίσκονταν αυτοί οι οποίοι σου ανεβάζουν το αίμα στο κεφάλι. Στο αγωνιστικό χώρο βρίσκονταν παίχτες οι οποίοι κοστίζουν όσο ολόκληρη η Superleague, η B' Γ' Δ' .... Ω' εθνική, οι ομάδες μπάσκετ, βόλευ, πόλο και τάβλι ταυτόχρονα στην Ελλάδα. Αλλά προφανώς είναι προτιμώτερο να χτυπιέσαι σαν το κατσίκι στην εξέδρα και να ανάβεις καπνογόνα και δυναμιτάκια από το να παρακολουθείς τον Μέσι και τον Ρονάλντο. Και αυτά τα 2 είναι 100% αλληλένδετα...

...βρε τι άλλο θα ακούσουμε !!!
Back to top
View user's profile Send private message
assotos yios
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 30 Mar 2004
Posts: 955
Location: not aswtosgios blogspot :-)

PostPosted: Sun Apr 11, 2010 9:06 pm    Post subject: Reply with quote

Φυσικα φιλε aikinn αυτο συμβαινει και επειδη σε παιχνιδια σαν αυτο που αναφερεις ο κοσμος εχει σκοπο να διασκεδασει παρακολουθωντας ενα ωραιο θεαμα.Αντιθετα με τη χωρα μας,οπου ενα μεγαλο κομματι οσων πηγαινουν πλεον στο γηπεδο φιλοδοξουν να συμπρωταγωνιστησουν,χλευαζοντας οποιον δεν συμμετεχει στον ιερο πολεμο.Δεν ξερω αν σε αλλες χωρες μπορεις να παρεις απαντηση αναλογη με το "Εγινα ΠΑΟΚ για το λαο του"...
Πριν λιγο εβλεπα καποια στιγμιοτυπα απο τους πανηγυρισμους για την κατακτηση του πρωταθληματος απο τον ΠΑΟ.Στις περισσοτερες χωρες μια τετοια στιγμη η ομαδα θα εκανε τον "γυρο του θριαμβου",ο κοσμος της θα την χειροκροτουσε κτλ,οχι ομως εδω,ο ελληνας δεν ειναι ξενερωτος πρεπει να μπουκαρει,να γδυσει τον παικτη,να σκισει τα διχτυα,να τον δει αδερφε τον βλαμμενο και ο φιλος του στην τηλεοραση...
Back to top
View user's profile Send private message
billy8181
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 11 Mar 2005
Posts: 3759
Location: London-UK

PostPosted: Mon Apr 12, 2010 12:11 am    Post subject: Reply with quote

+1

νομίζετε ότι αυτοί όλοι αγαπάνε την ομάδα η τους παίχτες η τους σέβονται? εργαλεία για ξέσπασμα και για τον ανώτερο σκοπό της καζούρας και του τσαμπουκά.........


edit:

βεβαια και ο γύρος του θριάμβου μπορεί να γίνει αστείος και πάλι καφρίλα, θυμάμαι τι roma να κάνουν παίχτες (οi totti/ καντελά παλιά) γύρο σε.......άρμα! Shocked Laughing Laughing


αυτά θέλει ο κόσμος...


Back to top
View user's profile Send private message
aikinn
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 08 Jul 2004
Posts: 763

PostPosted: Thu Apr 22, 2010 8:10 pm    Post subject: Reply with quote

Έτυχε να ακούσω την Κυριακή παρέμβαση του Πατέρα στην Αθλητική Κυριακή, ενώ άκουσα και σήμερα δηλώσεις του σχετικά με την βία. Ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος για το άθλημα. Όχι ότι οι άλλοι είναι καλύτεροι, αλλά σαν τον Πατέρα δεν έχω ξανακούσει παράγοντα. Απίστευτα προκλητικός, αποποιείται κάθε ευθύνη για ότι γίνεται. Με πολύ θράσσος δηλώνει ότι η Superleague δεν έχει κανέναν λόγο να κάνει κάτι και ότι όλη η ευθύνη είναι της αστυνομίας και του κράτους. Βέβαια την Κυριακή θίχτηκε όταν ο Πουρουπουπού είπε ότι οι ομάδες δεν κάνουν κάτι για την βία, και παρέμβαλε λέγοντας ότι κάνουν ότι μπορούν, και ότι ευθύνη έχει το κράτος μόνο. Εδώ να μου πείτε έστειλε δικηγόρο να πει ότι κόπηκε το νύχι της γυναίκας, δε θα κράξει το κράτος? Και μετά αναρρωτιόμαστε γιατί ακόμα έχουμε βία.

Και για το τέλος θα κάνω μία ευχή / κατάρα. Ειλικρινά ελπίζω το Σάββατο να μην γίνει ο τελικός. Υπάρχει μοναδική ευκαιρία να γίνουν απίστευτα επεισόδια (50.000 βαζελοαρειανοί δεν βρίσκονται κάθε μέρα μαζί). Μακάρι να σκοτωθούν οι μπετόβλακες μεταξύ τους, να μην γίνει και τελικός μπας και γίνουν πράξη οι απειλές περί ΟΠΑΠ. Μπορεί να ακούγεται χοντρό ότι λέω, αλλά ρε παιδιά δεν υπάρχει άλλη λύση. Απ'οτι βλέπω υπάρχει κάποια μικρή βούληση από το κράτος. Μια χοντράδα πιστεύω ότι ψάχνει ώστε να πάρει μπρος.
Back to top
View user's profile Send private message
aikinn
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 08 Jul 2004
Posts: 763

PostPosted: Sat May 01, 2010 1:46 am    Post subject: Reply with quote

Από σημερινό άρθρο:

Quote:
Αστυνομική έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού έγινε, σύμφωνα με την αστυνομία, στα κεντρικά γραφεία της Θύρας 4 στη Θεσσαλονίκη.

Ακολούθησαν συλλήψεις ατόμων και κατασχέθηκαν διάφορα αντικείμενα (αντιασφυξιογόνες μάσκες, ρόπαλα και άλλα συναφή). Η αστυνομική έρευνα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (30/04) το απόγευμα.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, κατά την έρευνα κατασχέθηκαν (φωτο):

- ένα (1) ημιαυτόματο πιστόλι κρότου αερίου,
- γεμιστήρας με ένα φυσίγγιο κρότου
- ένα (1) πτυσσόμενο μαχαίρι,
- ένα (1) ζεύγος ρόπαλα συνδεδεμένα με αλυσίδα,
- ένα (1) γκλοπ,
- τέσσερα (4) ξύλινα ρόπαλα,
- ένα (1) αυτοσχέδιο ρόπαλο,
- τρεις (3) μηχανικές σφενδόνες,
- τέσσερις (4) ερυθρές φωτοβολίδες διάσωσης,
- σαράντα δύο (42) αντιασφυξιογόνες μάσκες και σαράντα τέσσερα (44) φίλτρα.

Παράλληλα ανακοινώθηκε ότι "συνελήφθησαν 4 ημεδαποί, ηλικίας 18, 20, 26 και 31 ετών, που βρίσκονταν στον χώρο και οι οποίοι θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα με τη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος τους".


Κατά τα άλλα συνεχίζουν να υπάρχει η άποψη ότι η ύπαρξη των συνδέσμων δεν συμβάλλει στην βία. Λες και γω που είμαι ανοργάνωτος φίλαθλος του Ολυμπιακού μου στέλνουν μηνύματα στο κινητό για ραντεβού για ξύλο ή για να παω με πορεία στο γήπεδο για να βρεθώ με αντίπαλους ή με τα ΜΑΤ. Και μη πει κάποιος ότι "επειδή συνέβη στην Θ4, δε σημαίνει ότι συμβαίνει και αλλού". Περιμένω να δω αν θα βγάλει ανακοίνωση ο Ζαγοράκης και τι θα πει. Μάλλον θα ακολουθήσει τον δρόμο του Πατέρα και θα πει ότι "ετυχε" τον συγκεκριμένο σύνδεσμο να τον είχαν για "καληψη" οι αντιεξουσιαστές...
Back to top
View user's profile Send private message
pindos10
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 11 Apr 2009
Posts: 866
Location: White River

PostPosted: Sat May 29, 2010 6:22 pm    Post subject: Reply with quote

Φοβερα επεισοδια στη Λαμια μεταξυ οπαδων ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, για το final-four του χαντμπολ. Καταστροφες στην πολη και το κλειστο. Πλημμελεστατη και ακρως επικινδυνη για την δημοσια ασφαλεια εκτιμηση απο τον αστυνομικο διευθυντη. Και επειδη σαφεστατα προκειται πρωτιστως για ποδοσφαιρικους οπαδους(καφρους), αλλα πρεπει να αποδειχτει, μπορουν απο τις συλληψεις που εκαναν(?) να διαπιστωσουν αν ανηκουν σε συνδεσμους των ποδοσφαιρικων ομαδων και εφ'οσον συμβαινει αυτο να ζητησει ο δημαρχος και οι κατοικοι αποζημιωσεις για τις ζημιες. Και μη μου πειτε να ζητηθουν απο τα σωματεια του χαντμπολ, γιατι αυτα καλα-καλα δεν εχουν να πληρωσουν τα εξοδα μεταβασης.

http://sports.in.gr/othersports/article/?aid=1231046747

Ζαγορακη και Χατζηχρηστο μαζι με τους αχυρανθρωπους της ΑΕΚ, εχετε ευθυνες.
Back to top
View user's profile Send private message
aikinn
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 08 Jul 2004
Posts: 763

PostPosted: Sat May 29, 2010 6:32 pm    Post subject: Reply with quote

Έβλεπα τώρα στα δελτία ρεπορτάζ για τα επεισόδια, και κράζανε όλοι την αστυνομία. Η ίδια καραμέλα για να χαιδεύουμε τα αυτάκια των κάφρων και των προέδρων. Δηλαδή ρε παιδιά απλή λογική δεν είναι ρε γαμώτο? Σαν ομάδα παίρνεις από την ομοσπονδία εισιτήρια. Μετά τα μοιράζεις σε συγκεκριμένα άτομα, και στο τέλος τα άτομα αυτά τα γ@μ@νε όλα. Μα η αστυνομία ευθύνεται μετά? Έχουμε χάσει κάθε έννοια λογικής σε αυτή τη χώρα. Κανείς δεν μπορεί να βγει ευθέως να κατηγορήσει τους αλήτες τους προέδρους? Δεν καταλαβαίνω αυτή την ασυλία με τους οπαδούς. Δηλαδή αν εγώ πάω στο MEGA και αρχίσω να σπάω τα γραφεία του, θα βγει κανεις μετά να πει ότι δεν φταίω εγώ, αλλά η αστυνομία που δεν με απέτρεψε? Και εννοείται ότι δε μου γίνει και σύλληψη ε? Άντε καμιά προσαγωγή το πολύ... α ρε ηλίθιε Ιωαννίδη που κατάργησες το ιδιώνυμο...

edit:
Ανακοίνωση της Ερασιτεχνική ΑΕΚ
Quote:
«Δυστυχώς για ακόμα μία φορά βρισκόμαστε μπροστά σε μία μαύρη σελίδα για τον Ελληνικό αθλητισμό. Από την πρώτη στιγμή έχουμε τοποθετηθεί δημόσια εκφράζοντας τις ανησυχίες μας για την ομαλή διεξαγωγή του Final 4 στην πόλη της Λαμίας. Με επιστολή μας, που εστάλη προς την Ομοσπονδία Χειροσφαίρησης και κοινοποιήθηκε στους αρμόδιους φορείς στις 25/02 και πριν ακόμα οριστικοποιηθεί η επιλογή της Λαμίας, δηλώναμε ότι η ταυτόχρονη παρουσία οπαδών της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ απαιτούσαν την διεξαγωγή της διοργάνωσης σε ένα μεγαλύτερο γήπεδο (όπως το Ο.Α.Κ.Α) με την συνδρομή της Αστυνομικής διεύθυνσης της πρωτεύουσας, η οποία έχει πολύ μεγάλη εμπειρία σε τέτοιες διοργανώσεις και σαφώς ασύγκριτα μεγαλύτερη από την Αστυνομική Αρχή μιας μικρότερης Πόλης, όπως η Λαμία.

Παρά ταύτα οι προβληματισμοί μας αγνοήθηκαν και δυστυχώς οι φόβοι μας επαληθεύτηκαν. Διαπιστώθηκε η παντελής έλλειψη σχεδίου από τις Αστυνομικές αρχές από την πρώτη στιγμή. Παρά το γεγονός ότι οπαδοί των δύο ομάδων προσερχόταν στην πόλη από την Παρασκευή το βράδυ δεν υπήρχε καμία αστυνομική δύναμη στο κέντρο της πόλης. Ούτε το αυτονόητο ότι θα έπρεπε για τις δύο αυτές μέρες να υπάρχει αστυνομική δύναμη έξω από τους συνδέσμους των δύο ομάδων δεν τηρήθηκε.

Σήμερα το πρωί και μετά τα πρωινά έκτροπα κατά του συνδέσμου φιλάθλων της ΑΕΚ, τα οποία πυροδότησαν την ατμόσφαιρα, κληθήκαμε σε έκτακτη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας στην Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας και ενώ προσήλθαμε ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Κυριαζόπουλος απουσίαζε αφήνοντας τους υπεύθυνους των ομάδων και της Ομοσπονδίας στο δρόμο επί μία ώρα να αναρωτιούνται για την διεξαγωγή ή μη του Final 4, χωρις καμία επίσημη ενημέρωση.

Εύλογα μας γεννιούνται πλήθος ερωτημάτων για το αν η πολιτεία αδυνατεί να προλάβει και να πατάξει θέματα βίας ή αν απλά αδιαφορεί. Επειδή η αδιαφορία θα μπορούσε να θεωρηθεί ακόμα και ύποπτη θέλουμε να ελπίζουμε ότι μιλάμε απλά για ανικανότητα.

Γιατί η αστυνομική διεύθυνση ανέλαβε την ευθύνη να γίνει η διοργάνωση, τί σχεδιασμό έκανε και ποιά είναι τα μέτρα που είχε λάβει;

Γιατί ο Δήμος Λαμίας δεν εξέφρασε τις αντιρρήσεις του για την διεξαγωγή της διοργάνωσης πριν 3 μήνες και το έκανε σήμερα το πρωί;

Γιατί τα 5 πούλμαν των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ δεν σταμάτησαν σε χώρο εκτός πόλης όπως γίνεται πάντα σε ανάλογες περιπτώσεις αλλά περιφερόταν όλη την ημέρα μέσα στην πόλη της Λαμίας; Ήταν και αυτό μέρος του σχεδιασμού της Αστυνομικής Διεύθυνσης;

Ποιές είναι οι ισορροπίες που ήθελε να κρατήσει ο πρώην πρόεδρος της ΟΧΕ κ. Αγγελούδης εμμένοντας στην απόφασή του για να πραγματοποιηθεί η διοργάνωση στη Λαμία, βάζοντας τα θέματα ασφάλειας σε δεύτερη μοίρα;

Σεβεται κανένας τον ιδρώτα των αθλητών που προετοιμαζόταν τόσο καιρό για αυτή τη διοργάνωση;

Μετά το σημερινό φιάσκο θα έχει κανένας την ευθιξία να παραιτηθεί, ή θα κρυφτούν όλοι πίσω από τους κακούς οπαδούς;

Υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε ακόμα με τον Ελληνικό Αθλητισμό;

Ελπίζουμε κάποτε να πάρουμε απαντήσεις σε όλα αυτά τα ερωτήματα και ελπίζουμε να μην μιλάμε για ακόμα μία φορά σε ώτα μή ακουόντων».


Αυτούς που βγάλανε την ανακοίνωση δεν μπορούν να τους βάλουν μέσα? Αυτή η χώρα έχει καταντήσει η χώρα της παράνοιας. Δεν υπάρχουμε ρε σαν λαός. Σίγουρα αυτοί οι άνθρωποι όταν έβγαλαν την ανακοίνωση γελάγανε και προσπαθούσαν να βρουν πως θα την κάνουν όσο πιο τραγική γίνεται. Λες και δεν είναι οι ίδιοι που δώσανε τα εισιτήρια στους δικούς τους. Ή λες και οι Παοκτσήδες φταίνε. Σορρυ ρε παιδιά, αλλά θεωρώ τον εαυτό μου υγιή φίλαθλο, και όπως και ο κάθε σώφρον άνθρωπος αν έβλεπα απέναντι μου Παοκτσήδες να μου πετάνε φωτοβολίδες, θα γινόμουν Λούης. Δεν θα έσπαγα καθίσματα να ανταποδώσω.
Βρε τα καημένα τα Αεκάκια, τους προκάλεσαν και απο οικογενειάρχες και γυναικόπαιδα μεταμορφώθηκαν σε Βρεταννούς χούλιγκαν. Καθίκια ψευτοπαράγοντες του ελληνικού αθλητισμού.
Back to top
View user's profile Send private message
Kalashnikov
Senior Member
Senior Member


Joined: 26 Feb 2004
Posts: 597
Location: Brussels

PostPosted: Sun May 30, 2010 8:15 pm    Post subject: Reply with quote

τι περιμενεις τωρα....αφου οι διοικησεις εκαναν αιτημα στην αστυνομια να ελευθερωσει τους συλληφθεντες την ιδια μερα κιολας...

οσο για την ανακοινωση...το κλασσικο ολων των ομαδων. 1 γραμμη για την καταδικη των επεισοδιων και 3 σελιδες εξηγοντας γιατι ακριβως φταινε ολοι οι αλλοι γι'αυτα....

τα ξερουμε πλεον, δεν υπαρχει καμια εκπληξη
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Το "αθλητικό" κλουβί με τους τρελούς All times are GMT + 2 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 22, 23, 24, 25  Next
Page 23 of 25

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Web hosting by isol.gr