stadia.gr/forum Forum Index stadia.gr/forum
Εδώ μιλάμε για τα πάντα. Από Καλατράβα μέχρι… Καλομοίρα!
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Β' και Γ' Εθνική
Goto page Previous  1, 2, 3, 4
 
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Το "αθλητικό" κλουβί με τους τρελούς
View previous topic :: View next topic  

Ποιά απο τις παρακάτω ομάδες δεν θα ανέβει στην Α'Εθνική?
Άρης
25%
 25%  [ 11 ]
Εργοτέλης
0%
 0%  [ 0 ]
Κέρκυρα
0%
 0%  [ 0 ]
Ολυμπιακός Βόλου
16%
 16%  [ 7 ]
Πανσεραικός
0%
 0%  [ 0 ]
Βέροια
6%
 6%  [ 3 ]
Παναχαική
6%
 6%  [ 3 ]
Καστοριά
0%
 0%  [ 0 ]
Νίκη Βόλου
13%
 13%  [ 6 ]
Θρασύβουλος
30%
 30%  [ 13 ]
Total Votes : 43

Author Message
Pagouras
Senior Member
Senior Member


Joined: 11 Jan 2005
Posts: 528
Location: Γαλάτσι,Αθήνα(Άντε & λίγο Γιάννινα)

PostPosted: Wed Sep 06, 2006 7:20 pm    Post subject: Reply with quote

Το θέμα δεν είναι αισθητικό, αλλά καθαρά και αποκλειστικά συναισθηματικό.
Τόσο εύκολα λοιπόν σβήνεται(ε) μια Ιστορία 40 ετών? Τόσο εύκολα καταργείται ο συνδετικός κρίκος με το ένδοξο παρελθόν?
Καταρχην τα χρωματα της ομαδας ηταν,ειναι και θα ειναι μπλε-ασπρο,οποτε οποιαδηπατη ταση-φυγη προς το κιτρινο αλλοιωνει το παρελθον και την ιστορια της ομαδος αυτης..Δεν φταιω εγω εαν ο κ.Κουγιας εχει αποθημενα με την ΑΕΚ!
Υπάρχουν άνθρωποι που στήριζαν και στηρίζουν αυτήν την ΙΔΕΑ μόνο και μόνο γιατί έχει ένα προφίλ που σήμαινε κάτι... Γιατί να το αλλοιώσεις? Γιατί να το μεταλάξεις? Γιατί να το καταστρέψεις?
Στις δύσκολες μέρες αυτής της ομάδας -που δεν ήταν και λίγες- γιατί πήγαινε ο κόσμος στο γήπεδο? Για να βλέπει το κάθε νούμερο, που οι συγκυρίες τον αξίωσαν να φοράει μια φανέλα, που τόσοι και τόσοι έχουν ποτίσει με αίμα και ιδρώτα κατά το παρελθόν? Για μια φανέλα πήγαινε,για μια πατρίδα, για μια ιδέα, για ένα σύμβολο, για ένα σήμα...
Ακόμα και στα πρόθυρα διάλυσης, ένα βήμα πριν το γκρεμό, κάτι κράταγε τη φλόγα αναμένη, και διαβεβαίωνε πως ό,τι και να γίνει, αυτή θα υπάρχει, γιατί είναι προορισμένη για να υπάρχει. Πώς να το κάνουμε, δηλαδή?
Ειλικρινά...υπάρχουν δεκάδες στιγμές που απλά κάθομαι και κοιτάω το σήμα...μαγεμένος και ζαλισμένος απο την ομορφιά και το νόημα του...συγκινημένος απο αυτά που μεταφέρουν αυτά τα σύμβολα μέσα στο πέρασμα των αιώνων...γεμάτος...έτσι νιώθω όταν το βλέπω.

Και κατι για την ιστορια του σηματος που μονον 40 χρονια ζωης δεν εχει:
...Οι υπεύθυνοι της νεοιδρυθείσας ομάδος, αναζήτησαν ένα σύμβολο που θα τόνιζε τον ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ χαρακτήρα της ομάδος.
Το έμβλημα αυτό βρέθηκε σε ένα παλιό νόμισμα που κόπηκε την περίοδο της συνομοσπονδίας του ΚΟΙΝΟΥ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ (232-167 π.Χ.) και σίγουρα αποτέλεσε την καλύτερη επιλογή.
http://bluevayeros.gr/new/images/stories/PAS_arthra/coinside2.gif
Το έμβλημα αυτό αποτελείται από την απεικόνιση ενός ταύρου, ιερό ζώο από τα πανάρχαια χρόνια της Μεγάλης Θέας, αλλά και σύμβολο του Δια. Τον ταύρο περιστοιχίζει ένα στεφάνι βελανιδιάς (το ιερό δέντρο της Δωδώνης), ενώ υπάρχει και η επιγραφή ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ (των ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ).

Ατα απο εμενα..Ολα τα αλλα ειναι για τους αλλους! Exclamation
Back to top
View user's profile Send private message
vag3721
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 06 Feb 2005
Posts: 2392
Location: Naousa/Athens

PostPosted: Wed Oct 04, 2006 7:01 pm    Post subject: Reply with quote

Στην ΕΤ3 το "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ"
Ο αγώνας της 5ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β' Εθνικής μεταξύ των ΠΑΕ "ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΠΑΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ" θα διεξαχθεί την Κυριακή 08-10-2006 στο Εθνικό στάδιο Ιωαννίνων "ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ" με ώρα έναρξης την 20:00 αντί της 16:30 που αρχικά είχε προγραμματισθεί και θα μεταδοθεί απο την ΕΤ3.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
Pagouras
Senior Member
Senior Member


Joined: 11 Jan 2005
Posts: 528
Location: Γαλάτσι,Αθήνα(Άντε & λίγο Γιάννινα)

PostPosted: Wed Oct 04, 2006 10:16 pm    Post subject: Reply with quote

Eπιτελους μας ακουσε η ΕΤ3!Μα ηταν δυνατο να δειξει το Πανσεραικος-Καλλιθεα και να μην δειξει αυτο το ματς.?Οχι οτι εχω προβλημα με τους φιλαθλους των αλλων ομαδων,καθε αλλο μαλιστα..Αλλα πραγματικα ηταν κριμα να χαθει τηλεοπτικα ενα τετοιο παιχνιδι.! Wink
Τελοσπαντων,στα της ομαδας μου τωρα,ο ΠΑΣ διανυει πλεον μια απο τις καλυτερες φασεις της συγχρονης ιστοριας του!Για αυτο και ξαναγυρναει κοσμος που ειχε να τον δει ακομη και 10-15 χρονια..Τρανο παραδειγμα οι 1500-2000 οπαδοι που ειχαμε στο εκτος εδρας(στα χαρτια μονο) παιχνιδι με τον Εθνικο Αστέρα στην Καισαριανη την Κυριακη που μας πέρασε!


http://giannena.info/pas/uploads/post-22-1159731395.jpg
http://www.pas.gr/4new/images/stories/p06-07/011006e8nastpas1x1/tor.jpg
http://giannena.info/pas/uploads/post-22-1159856966.jpg
http://giannena.info/pas/uploads/post-22-1159737236.jpg

Ετσι σιγα σιγα δειχνουμε δειγματα μεγαλης ομαδας.Η αρχη εγινε στην Καισαριανη και απο δω και περα οι μετακινησεις της ομαδας προς αθηνα θα γινονται αεροπορικως,ενω η επιστροφη με το πουλμαν της ομαδας προκειμενου να μην ταλαιπωρουνται οι παιχτες..
Εκτος απροοπτου απο τον επομενο εκτος εδρας αγωνα ολη η ομαδα θα ειναι ντυμενη με κουστουμια ομοιομορφα,ενω σε λιγες μερες θα ανεβει και το επισημο site της ΠΑΕ..
Ολα αυτα ουτε καν τα φανταζομασταν 2 χρονια πριν που ημασταν με το ενα ποδι στα ερασιτεχνικα πρωταθληματα γεματοι χρεη! Arrow Wink
Ιέλα να ζησ'ο ΠΑΣ Γιάννινα..! Exclamation Exclamation
Back to top
View user's profile Send private message
Pagouras
Senior Member
Senior Member


Joined: 11 Jan 2005
Posts: 528
Location: Γαλάτσι,Αθήνα(Άντε & λίγο Γιάννινα)

PostPosted: Mon Jan 22, 2007 7:48 pm    Post subject: Reply with quote

Ειμαι τρομερα αγανακτισμενος..
Τελικα η παραγκα του γκαγκατση αναβιωνει στην β εθνικη!Χωριε καμια δοση υπερβολης!
Ακουστε λοιπον τι εγινε αυτη την αγωνιστικη:
την Παρασκευη αιφνιδια το παιχνιδι αγροτικου-λεβαδειακου μετατιθεται για δευτερα με τηλεοπτικη καλυψη εντελως αναιτια με αποφαση του προεδρου της επαε και κουμπαρου του γκαγκατση κ.κομποτη με προφανη λογο να ξερει τα αποτελεσματα των αλλων.. Ξαφνικα παλι εχθες αλλαξε τον προγραμματισμο η επαε και τηλεοπτικα μεταδιδεται σημερα το νικη-καλαματα..
Οσο για τα χθεσινα αισχη στο Βεροια-ΠΑΣ,ας βγει ενας αμεροληπτος οπαδος να σχολιασει τις φασεις(ειλικρινα,περιμενω..)!Ισως εγω δεν βλεπω καλα,ισως,ισως...Το μονο που ξερω ειναι οτι ο διαιτητης αυτος ειχε να εκτελεσει εντεταλμενη υπηρεσια χωρις τον παραμικρο ενδοιασμο!
Ο ΠΑΣ ειναι απο τις πιο υγιεις ομαδες του ελληνικου ποδοσφαιρου και κανενας μα κανενας δεν μπορει να στερει το δικαιωμα στο ονειρο σε αυτα τα νεα παιδια!Δεν ειναι δυνατον ομαδα που δειχνει καθαρα την αξια και ποιοτητα της εναντι πρωτοκλασατων ομαδων(βλ. Ολυμπιακος,Αιγαλεω,Ηρακλης),να μην μπορει να σταυρωσει παιχνιδι στην Β' Εθνικη..Δεν λεω οτι εχουμε υπερομαδα,αλλα τουλαχιστον δεν μας αφηνουν ουτε να την ονειρευτουμε!Ξερετε οτι αν και απο τις πρωτες ομαδες στο σκοραρισμα δεν εχει κερδισει ακομη πεναλτυ.?Ξερετε οτι ειμαστε απο τις πρωτες ομαδες στις καρτες κιτρινες και κοκκινες(μαλιστα στα 2 τελευταια παιχνιδια με 10 για τουλαχιστον 1 ημιχρονο).?Γνωριζετε γιατι εχουν να μεταδοσουν τηλεοπτικα τον ΠΑΣ στην ΕΤ3 απο αρχες Δεκεμβρη.?Για τον απλουστατο λογο,οτι εαν υπηρχε τηλεοπτικη καλυψη,ολοι θα μπορουσαν να δουν τα αισχη εις βαρος του..Μην μου πειτε πως το Ηλυσιακος-Προοδευτικη ειχε μεγαλυτερο ενδιαφερον!Απορω ποσοι το ειδανε... Crying or Very sad Evil or Very Mad
Οσο για τα αισχη του Κουγια μετα τον αγωνα!Τι να πω?Αξιοθρηνητος,αλλα προσπαθει και αυτος ο ερμος να κερδισει δημοσιοτητα το θεμα,μπας και αλλαξει τιποτα.!Ο,τι και οπως μπορει ο καθενας..Εμεις τουλαχιστον θα συνεχισουμε να ειμαστε ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ με τον ΠΑΣ!

Φιλικα αλλα αγανακτισμενα,
Pagouras

Περιμενω μια τοποθετηση σας για να δω μηπως εγω τελικα ειμαι λαθος!
Back to top
View user's profile Send private message
Mika
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 17 May 2005
Posts: 771
Location: London, UK

PostPosted: Mon Jan 22, 2007 10:04 pm    Post subject: Reply with quote

Φιλε Παγουρα για τις φασεις του χθεσινου ματς δεν εχω γνωμη γιατι δεν τις ειδα (και γενικα δεν ξερω τι παιζεται με την παραγκα στην Β εθνικη)
απο την αλλη ακουσα μια γνωμη τις προαλλες (νομιζω ο Συριγος τζουνιορ την ειπε) οτι στην Α' φετος εχει κανονιστει να ανεβουν ο Πας , ο Λεβαδειακος και η Καλλιθεα.

Προσωπικα συμπαθω τον ΠΑΣ γιατι πολυ απλα εχει κοσμο και ο μονος τροπος να ανεβει λιγο το ερμο το ποδοσφαιρακι μας ειναι να δουμε στην Α ομαδες απο επαρχια με κοσμο.

Απο την αλλη δεν μπορω με τιποτα τον Κουγια. Ο ανθρωπος ειναι λαμογιο ολκης.
Back to top
View user's profile Send private message
Pagouras
Senior Member
Senior Member


Joined: 11 Jan 2005
Posts: 528
Location: Γαλάτσι,Αθήνα(Άντε & λίγο Γιάννινα)

PostPosted: Mon Jan 22, 2007 11:18 pm    Post subject: Reply with quote

Εαν κατι εχει κανονιστει,σιγουρα μες στα πλανα τους δεν συμπεριλαμβανεται ο ΠΑΣ!Το ειδα,το βλεπω και οπως φαινεται θα εξακολουθησω να το βλεπω καθε Κυριακη στο γηπεδο...Οι παραγοντες που λυμαινονται το χωρο του επαγγελματικου ποδοσφαιρου και δη της Β' Εθνικης προφανως δεν θελουν ομαδες τετοιου επιπεδου και βεληνεκους αναμεσα στους Μεγαλους.. Arrow Crying or Very sad Το ξαναλεω ομως για ακομη μια φορα,μακαρι να διαψευστω και να προκειται μονον για ατυχεις συμπτωσεις..Οπως συμπτωση θελω να θεωρησω το λανθασμενο σφυριγμα του διαιτητη Πολατιαν στο ΠΑΣ-Ολυμπιακος για το κυπελλο και τον μη καταλογισμο του πεναλτυ υπερ μας και ενω το σκορ ηταν ηδη 2-0!Γιατι λοιπον ο εν λογω κυριος,επειδη κοιταει και διακρινει φανελες,να μου στερησει μια απο τις πιο λαμπρες σελιδες στην ιστορια μου.? Question Crying or Very sad Question
Αυτο που καταλαβαινω,οσο μεγαλωνω(καθοτι μολις 19 χρονων ακομη) ειναι πως υπαρχει τοση μιζερια και κακομοιρια στον Ελληνα που ποτε μα ποτε δεν προκειται να φτασει τους υπολοιπους.Ποτε και σε κανεναν τομεα,γιατι αυτοι που εμεις τους εχουμε στο απειροβλητο,μας θελουν μες στον κουβα με τα σκατα.. Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Οσον αφορα τον Κουγια,οι περισσοτεροι ξερουμε για το τι ειδους ανθρωπος ειναι!Να ξερετε πως οι Γιαννιωτες δεν ειναι προβατα ουτε φερεφωνα του-οπως πολλοι θελουν να περασουν προς τα εξω-,απλα αναγνωριζουν το ποσα εχει προσφερει στον ΠΑΣ αυτα τα δυο χρονια,που μας πηρε ενα βημα απο την διαλυση και την Δ' Εθνικη με χρεη σε καθε ανθρωπο που μιλαει ελληνικα,αλβανικα και σερβικα,και μας μετετρεψε σε ομαδα ετοιμη να ξαναζησει μεγαλες στιγμες εφαμυλλες του παρελθοντος και του θρυλικου Ajax της Ηπειρου..Η κριτικη που δεχεται απο τους φιλαθλους μας πολλες φορες ειναι αρνητικοτατη,αφου πυκνα συχνα προκαλει και εμας τους ιδιους με την συμπεριφορα του,αλλα αυτο δεν μειωνει σε τιποτα το μεριδιο επιτυχιας του σε αυτον τον ΠΑΣ!Αλλωστε,αυτοχαρακτηριζομαστε ως Μπλε Βαγερμενοι(=βαρεμενοι στην γιαννιωτικη διαλεκτο),οποτε τι καλυτερο θα ειχαμε για μεγαλομετοχο περαν του πιο τρελου Ελληνα δικηγορου-συζυγου-πατερα-φιλαθλου-προεδρου-προπονητη-παικτη οπως θελει να αποκαλειται!Για εμας ο Κουγιας ειναι το αλατοπιπερο της ομαδας μας,που αλλοτε μας γεμιζει χαρα,αλλοτε μας πικραινει και καμια φορα μας γελοιοποιει τοις πασει..Δεν πειραζει ομως,εμεις να ειμαστε καλα! Arrow Wink


Last edited by Pagouras on Mon Jan 22, 2007 11:37 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
ioannis31
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 18 Feb 2004
Posts: 762
Location: Suburbia

PostPosted: Sun May 13, 2007 11:24 am    Post subject: Reply with quote

ioannis31 wrote:
Θυμάμαι ένα χαρακτηριστικό δημοσίευμα το 2004 (ή 2003) στην Ελευθεροτυπία που ανέφερε ότι σε 3 χρόνια ο Αστέρας Τρίπολης θα παίζει Α' Εθνική. Είχε μάλιστα κοστολογήσει (με την καλή και την κακή έννοια) ότι η άνοδος θα στοιχίσει ~6 εκατομμύρια ευρώ.

Η συνέχεια είναι γνωστή.

2004~2005 Πρώτος στον 9ο όμιλο της Δ Εθνικής, με 11 βαθμούς διαφορά, ο Αστέρας Τρίπολης

Δείτε το σχετικό δημοσίευμα ( http://www.enet.gr/online/online_hprint?q=%C1%F3%F4%DD%F1%E1%F2+%D4%F1%DF%F0%EF%EB%E7%F2&a=&id=82648680 ) στις 28-09-2005... Cool

Λίγους μήνες μετά, για τη χρονιά 2005~2006, πρώτος στον 1ο όμιλο της Γ Εθνικής, με 7 βαθμούς διαφορά ο Αστέρας Τρίπολης.

Θα περιμένω με ενδιαφέρον να δώ πώς θα εξελιχθεί το Πρωτάθλημα της Β' Εθνικής... Cool


Αυτά έγραφα τον Ιούλιο του 2006...

Όλα καλά και καθαρά και σύμφωνα με το 'πρόγραμμα' για τον Αστέρα. Άνοδος στην Super League πέντε (5!!!!) αγωνιστικές πριν από το τέλος.
Back to top
View user's profile Send private message
petalo
Senior Member
Senior Member


Joined: 09 Feb 2004
Posts: 596
Location: θεσσαλονίκη

PostPosted: Sun May 27, 2007 8:58 pm    Post subject: Reply with quote

Η Βέροια είναι η τρίτη ομάδα που θα ακολουθήσει τον Αστέρα Τρίπολης και Λεβαδειακό στην Σούπερλιγκα μετά την ισοπαλία με 1-1 στα Γιάννενα!!
Back to top
View user's profile Send private message
vourligan
Full Member
Full Member


Joined: 31 Aug 2006
Posts: 285
Location: Athens - Corfu

PostPosted: Sun May 27, 2007 9:56 pm    Post subject: Reply with quote

Οχι ακομα... Βιαζεσαι.

Ειναι κ η Καστορια στην μεση... Wink
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
vag3721
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 06 Feb 2005
Posts: 2392
Location: Naousa/Athens

PostPosted: Tue Jun 24, 2008 4:07 pm    Post subject: Reply with quote

Η Β΄Εθνική ακολουθεί τα χνάρια της Superleage και φέτος αποκεντρώνεται περισσότερο:
Superleague(όπως και πέρσι):
Αθήνα:5, Θεσ/νίκη:3, Περιφέρεια:8

Β' Εθνική 2008-2009
Απο περιφέρεια(10):Βέροια
ΠΑΣ Γιάννενα
Κέρκυρα
Καλαμάτα
Πιερικός
ΑΣΚ Ολυμπιακός Βόλου
Καστοριά
Καβάλα
Καρδίτσα
Διαγόρας Ρόδου
Απο Αθήνα(6):
Ατρόμητος
Ιωνικός
Καλλιθέα
Εθνικός
Ηλυσιακός
Εθνικός Αστέρας
Απο Θεσ/νίκη(2):
Αγροτικός Αστέρας
Καλαμαριά

Ενώ στην Γ' Εθνική ο Νότιος Όμιλος γέμισε απο ομάδες της Αττικής και των γύρω νομών(12/18 ). Και μην ξεχνάτε ότι φέτος είναι η τελευταία χρονιά του Περιφεριακού και της Γ'Εθνικής,πηγαίνουν για ενοποίηση απο το 2009-2010.

Γ' Εθνική 2008-2009
Βόρειος Όμιλος
1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
2. ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ(Θέρμη)
3. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
4. ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ(Πτολεμαιδα)
5. ΘΡΑΚΗ(Αλεξ/πολη)
6. ΠΡΕΒΕΖΑ
7. ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
8. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
9. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ
10. ΛΑΜΙΑ
11. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ(Δράμα)
12. ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
13. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ(Θεσ/νίκη)
14. ΦΩΚΙΚΟΣ
15. ΕΘΝ. ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ(Πρέβεζα???)
16. ΠΑΟΝΕ
Και λογικά απο τον νοτιο στον βόρειο θα περάσουν:
17. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
18. ΑΙΟΛΙΚΟΣ

Νότιος Όμιλος
1. ΚΟΡΙΝΘΟΣ
2. ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
3. ΣΑΛΑΜΙΝΑ
4. ΡΟΔΟΣ
5. ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ(Κρήτη)
6. ΦΩΣΤΗΡΑΣ
7. ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ
8. ΡΕΘΥΜΝΟ
9. ΚΟΡΩΠΙ
10. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ(Κρήτη)
11. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ
12. ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
13. ΑΙΓΑΛΕΩ
14. ΧΑΙΔΑΡΙ
15. ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
16. ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ
17. ΖΑΚΥΝΘΟΣ
18. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
Psilalonitis-1982
Senior Member
Senior Member


Joined: 14 Dec 2005
Posts: 616
Location: Πατρα

PostPosted: Tue Jun 24, 2008 6:21 pm    Post subject: Reply with quote

Η συμμετοχη 10 (!) ομαδων της Αττικης στο Νοτιο Ομιλο της Γ΄ Εθνικης
δημιουργει καποιο προβληματισμο για την ισοτητα
(για να μην πω και την αξιοπιστια) του πρωταθληματος.
Ισως θαταν προτιμοτερο οι δυο ομαδες που θα πανε στο βορρα να ειναι αθηναϊκες
(εκουσιως ή με κληρωση).
Εννοειται πως δεν το βλεπω να γινεται - ουτε συζητιεται καν.

(Ο Αιολικος δεν θελει να παει βορρα
ενω αντιθετα το ζητησε η Ζακυνθος!)
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
grego
Full Member
Full Member


Joined: 01 Jul 2004
Posts: 288
Location: volos

PostPosted: Sat Jun 28, 2008 2:31 am    Post subject: Reply with quote

Ο Ολυμπιακός Βόλου εις... σάρκαν μίαν
Back to top
View user's profile Send private message
per88
Full Member
Full Member


Joined: 02 Nov 2009
Posts: 220

PostPosted: Tue Mar 16, 2010 9:51 pm    Post subject: Reply with quote

Τελικά τι θα γίνει στην Γ΄ εθνική? Κάτι άκουσα για συγχώνευση των 2 ομίλων και σταδιακή μείωση των ομάδων.Ισχύει?
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Το "αθλητικό" κλουβί με τους τρελούς All times are GMT + 2 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3, 4
Page 4 of 4

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Web hosting by isol.gr