stadia.gr/forum Forum Index stadia.gr/forum
Εδώ μιλάμε για τα πάντα. Από Καλατράβα μέχρι… Καλομοίρα!
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Πεκίνο - Ολυμπιακοί 2008, Αγωνιστικό μέρος
Goto page Previous  1, 2, 3, 4
 
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Ολυμπιακοί Αγώνες
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Ypsilon
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3951
Location: Copenhagen, Denmark

PostPosted: Tue Aug 19, 2008 4:27 pm    Post subject: Reply with quote

Αν εννοείς ότι θα γράφω στο συγκεκριμένο topic, ναι, λέω να μην ανοίγουμε άλλο. Έτσι κι αλλιώς, από τη στιγμή που θα τελειώσουν οι Ολυμπιακοί, δεν θα υπάρχει περίπτωση να γράφονται πράγματα που θα διακόπτουν τον ειρμό της συζήτησης για τους παραολυμπιακούς.
Εξάλλου τα σχόλια για την οργάνωση και τις εντυπώσεις θα πηγαίνουν στο άλλο topic, εδώ μιλάμε μόνο για τα αγωνιστικά.

Αν εννοείς το τι θα κάνω εγώ ως Υ, έχω ξαναπεί πως μπήκα για τους Αγώνες (γενικά) και μετά ραντεβού ξανά στο Μουντιάλ με ζωντανές ανταποκρίσεις από την δεύτερη πατρίδα! Cool
Σε αυτήν την περίπτωση η ερώτηση θα μπορούσε να γίνει με ΡΜ.
Τέλος πάντων, στο θέμα μας, please!
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
GEO
New Member
New Member


Joined: 22 Jan 2006
Posts: 50
Location: Athens

PostPosted: Tue Aug 19, 2008 11:02 pm    Post subject: Reply with quote

Χαμός γενικά στα κανάλια με το θέμα του ντόπινγκ. Την χειρότερη εντύπωση μου προκάλεσε η κ Σακοράφα –νυν βουλευτής – για το ντοπινκ την ρώτησαν για τα μεταολυμπιακή χρήση των σταδίων έλεγε αυτή και κάτι τέτοια..
Κρατήθηκα να μην σπάσω την τηλεόραση και αυτό διότι για μένα Τετάρτη στις 17:15 αρχίζουν οι Ολυμπιακοί. Μια ΟΜΑΔΑ που συμπαθώ θα δώσει τον αγώνα της. Ήμουν μέσα το 2004 με την Αργεντινή που ενώ παίζαμε καλά τα τριποντά μας πήγαιναν στον γνωστό γάμο του πρωταγωνιστή του θεάτρου σκιών.
Κάτι γνωστοί μου ειδικοί το δίνουν 55/45 το παιχνίδι σε πιθανότητες υπερ της Αργεντινής. Αν τελικά περάσουμε έχω αρχίσει το ψηστηρι στον Υψιστο να κοιμηθεί στο επόμενο παιχνίδι.. Δεν μου έχει απαντήσει ακόμα αλλά βήμα -βήμα

ΥΓ
Δευτέρα ταξίδευα από Καρδίτσα –Πάργα εκτάκτως .. –παρένθεση Εγνατια τέλος 2008που λέει ο υπουργός κατάχλωμο - οπότε την εβγαζα με ΕΡΑ σπορ.
Κάπου στην κατάρα ακούω την ατάκα :Και τώρα ένα νέο για την Πηγη Δεβετζη.Πριν μου φύγει το τιμόνι και πέσω στο γκρεμό λέει ο τύπος. ΟΧΙ ΟΧΙ δεν έχει σχέση με αυτό που φαντάζεστε. Ξέρω ότι έχετε φοβηθεί όλοι απλά το σκέφτεται για το μήκος
Πεστο ψέματα μεγάλε… Τρομακτικό αλλά πετυχημένο…
Back to top
View user's profile Send private message
projected
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 18 Jul 2004
Posts: 1172
Location: Rome-Athens

PostPosted: Wed Aug 20, 2008 10:08 am    Post subject: Reply with quote

Εμενα με εκνευρισε το θρασος του προπονητη του Γκουση και της Χαλκια (Παναγιωτοπουλος).
Φωνη δυνατη και υφακι μπραβου νυχτερινου κεντρου.

Στο καθαρα αγωνιστικο κομματι, μου εκανε πολυ καλη εντυπωση ο πιτσιρικας στα 110μ με εμποδια, ο οποιος ηταν και πολυ καλος στις δηλωσεις του.
Back to top
View user's profile Send private message
P.A.O.
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3545
Location: GATE 13 - SINCE 1966

PostPosted: Wed Aug 20, 2008 10:36 am    Post subject: Reply with quote

Γενικα οι ελληνικες αποστολες απετυχαν στο Πεκινο.
Αυτο που μου κανει μεγαλη εντυπωση ειναι οτι 16 ελληνες αθλητες πιαστηκαν ντοπε Shocked Evil or Very Mad
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
losada7
Moderator
Moderator


Joined: 23 Mar 2004
Posts: 4162

PostPosted: Wed Aug 20, 2008 11:51 am    Post subject: Reply with quote

Να δούμε πόσοι από αυτούς τους "άνετους" και υπερπροβεβλημένους -πολυεθνικών- "υπεραθλητές" θα είναι το ίδιο περήφανοι και μετά από 5-6 χρόνια όταν η τεχνογνωσία ανίχνευσης αναβολικών θα έχει εξελιχθεί και θα βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με αυτή των αναβολικών αιχμής του παρόντος.
Δεν θυμάμαι αν το διάβασα εδώ ή εάν το άκουσα στην τηλεόραση αλλά οι Κινέζοι θα κρατήσουν τα δείγματα ούρων για άλλες δύο ολυμπιάδες.
Back to top
View user's profile Send private message
Dromeas
Full Member
Full Member


Joined: 25 Oct 2007
Posts: 367
Location: Λονδίνο

PostPosted: Wed Aug 20, 2008 11:59 am    Post subject: Reply with quote

losada αυτά είναι σπουδαία νέα. Γνωρίζοντας ότι υπάρχει χρονικό χάσμα ανάμεσα στην ανακάλυψη ενός αναβολικού και στη δυνατότητα ανίχνευσής του, αυτό θα κόψει κάπως τον αέρα πολλών υπεραθλητών και των δικτύων δημιουργίας των αθλητών αυτών. Τώρα, σε σχέση με τη άποψη πως πρέπει να αφεθούν ελεύθερα τα αναβολικά η απάντηση είναι η ακόλουθη: πολλές χημικές ουσίες είναι ελεύθερες γνωρίζουμε όμως πως δεν είναι επικίνδυνες για τους αθλητές. Οι περισσότερες από τις ουσίες που απαγορεύονται ειναι ιδιαίτερα επικίνδυνες και μπορούν να προκαλέσουν μέχρι και θάνατο (Να θυμίσω εδώ την Florence Griffith-Joyner; ). Αυτό θέλουμε; Να πεθαίνουν οι αθλητές μας για να χαιρόμαστε εμείς μετάλλια; Η ανθρώπινη ζωή είναι ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ.

Last edited by Dromeas on Wed Aug 20, 2008 1:48 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Alius
Full Member
Full Member


Joined: 07 Jun 2008
Posts: 269
Location: Athens

PostPosted: Wed Aug 20, 2008 1:00 pm    Post subject: Reply with quote

Προσωπικά θα μου επιτρέψετε να έχω τις αμφιβολίες μου... Κατ'αρχήν, εφόσον εφαρμοστεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει να "μαζέψουν" όλη την κινέζικη ομάδα συν τον υπεραθλητή Φελπς συν συν συν... Να καταστρέψουν, δηλαδή, όλο το "οικοδόμημα" των Ολυμπιακών Αγώνων... Δε νομίζω...
Back to top
View user's profile Send private message
chr.04
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 05 Mar 2004
Posts: 1566
Location: Thessaloniki

PostPosted: Wed Aug 20, 2008 3:34 pm    Post subject: Reply with quote

Ρε παιδιά όταν ο Τζαμαϊκός κέρδισε και έκανε το ρεκόρ η πρώτη κίνηση του ήταν να βγάλει το παπουτσάκι του, να το σηκώσει ίσα με τα προσωπό του, να το κρατήσει μπροστά, με το άλλο χέρι να το δείχνει και να χαμογελά.

Υπάρχει πιθανότητα 1 στο άπειρο να τον κυνηγήσουν; Να αφήσει η πολυεθνική των παπουτσιών να καταστραφεί η καλύτερη διαφημισή της;

Υπάρχει πολύ σαπίλα.
Back to top
View user's profile Send private message
Alius
Full Member
Full Member


Joined: 07 Jun 2008
Posts: 269
Location: Athens

PostPosted: Thu Aug 21, 2008 8:46 am    Post subject: Reply with quote

Η εθνική μας στο μπάσκετ αποκλείστηκε στα προημιτελικά από την Αργεντινή με σκορ 80-78. Υποψιάζομαι ότι θα ακουστούν διάφορα απο'δω και μπρος. Και φαντάζομαι πως οι πολλές κατηγορίες θα βαρύνουν τον προπονητή, Παναγιώτη Γιαννάκη. Οι υποψίες μου βασίζονται σε άρθρα και σχόλια σε φόρουμ που διάβαζα από την ημέρα που ο Γιαννάκης ανέλαβε τον Ολυμπιακό.

Όποιος, λοιπόν, θέλει μπορεί να κατηγορήσει τον προπονητή και την ομάδα που κατέκτησαν ένα χρυσό σε ερωπαϊκό, ένα αργυρό σε παγκόσμιο, μια τέταρτη θέση σε ευρωπαϊκό και δυο πέμπτες θέσεις σε Ολυμπιακούς.

Χθες, μετά το τέλος του αγώνα ένιωθα κι εγώ μεγάλη πίκρα. Σαν απλός φίλαθλος πίκρα! Πίκρα γιατί δεν κερδίσαμε ένα μετάλλιο. Λάθη σίγουρα μπορεί να βρει κανείς πολλά! Αλλά όποιος ζει και αγωνίζεται κάνει λάθη και μαθαίνει από αυτά!

Ας μας πουν, όμως, οι καλοθελητές και αυτοί που έχουν συμφέροντα που βρισκόταν η εθνική προ Γιαννάκη! Και ας μας πουν με τι θα ασχολούνταν ακριβώς αν δεν ήταν ο Γιαννάκης στον ελληνικό αθλητισμό! Εννοείται πως το να κάνεις κριτική είναι θεμιτό, το να κάνεις όμως κακόβουλη κριτική για να εξυπηρετήσεις συμφέρονται είναι, αν μη τι άλλο, άνανδρο! Το να λες, πχ, ότι ο Γιαννάκης και η ομοσπονδία (το δεύτερο με λιγότερη ένταση γιατί πληρώνεσαι από αυτή - ο νοών νοείτω) δεν οργάνωσαν σωστά την προετοιμασία της ομάδας, ενώ αυτή ήταν μαζί από τα τέλη Ιουνίου και έδινε αγώνες, και μάλιστα επίσημους, είναι από αφελές έως ύποπτο! Η άλλη λύση θα ήταν να καεί η ομάδα πριν πάει στους Ολυμπιακούς για να μην έχουν δια να ομιλούν οι διάφοροι!

Αλλά στην Ελλάδα, εν μία νυκτί βαφτίζεται κάποιος άχρηστος από επιτυχημένος! Το ίδιο έγινε με τον Ιωαννίδη. Ο Ρενέσες είναι άσχετος παραγνωρίζοντας το τι έχει πετύχει. Στα άλλα αθλήματα το ίδιο! Ο Μπάγεβιτς είναι ο αποδιοπομπαίος τράγος αν και έδωσε τίτλους σε ομάδες που είχαν να πάρουν χρόνια! Ο Ρεχάγκελ έκανε κάτι απίστευτο που δεν πρόκειται να ξαναδεί ποτέ το ελληνικό ποδόσφαιρο και σήμερα θεωρείται λίγος!

Και, τέλος πάντων, ας μας πουν οι κύριοι καλοθελητές ποια άλλη ελληνική ομάδα έχει να επιδείξει τέτοια συνέχεια και τόσες επιτυχίες! Και ασφαλώς έχουμε απαιτήσεις, αλλά αυτό είναι κάτι διαφορετικό! Εξάλλου, προπονητές είμαστε όλοι στον ελεύθερό μας χρόνο! Αλλά αυτοί που κάνουν τέτοιου είδους κριτική ας μας πουν γιατί δεν είναι στη θέση του Γιαννάκη!

Το μόνο που με θλίβει είναι ότι τώρα που τελείωσε και αυτό οι εφημερίδες θα επιστρέψουν στη θεματολογία του Ντιόγκο και της παράγκας! Τελικά αυτό μας αξίζει...

Edit: Διαβάστε το σχόλιο του Τάσου Μαγουλά στο contra.gr (http://www.contra.gr/Basketball/World/OlympicsBasket/Beijing2008/Greece/209315.html). Αξίζει...
Back to top
View user's profile Send private message
alekos
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 873
Location: Athens

PostPosted: Thu Aug 21, 2008 8:59 am    Post subject: Reply with quote

Alius wrote:

Το μόνο που με θλίβει είναι ότι τώρα που τελείωσε και αυτό οι εφημερίδες θα επιστρέψουν στη θεματολογία του Ντιόγκο και της παράγκας! Τελικά αυτό μας αξίζει...


Δυστυχώς έχεις δίκιο... πίσω στη μιζέρια της ελληνικής αθλητικής πραγματικότητας, από την οποία θα μπορούσαμε να βγούμε με την εθνική μπάσκετ...
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
alekos
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 873
Location: Athens

PostPosted: Sat Aug 23, 2008 10:41 am    Post subject: Reply with quote

http://www.sport-fm.gr/article/143676

Δεν ξέρω τι θα γίνει στον ημιτελικό,αλλά ο συγκεκριμένος αθλητής αξίζει ένα μπράβο κυρίως λόγω της διάρκειας (μετά το μετάλλιο στην Αθήνα παρουσία στον ημιτελικό του Πεκίνου).

Παρεπιμπτόντως θεωρώ πολύ καλή και την επιλογή της Δεβετζή ως σημαιοφόρο της ελληνικής αποστολής στην τελετή λήξης. Πρόκειται για μια αθλήτρια η οποία επίσης φαίνεται να έχει διάρκεια σε επιδόσεις υψηλού επιπέδου.

Αν κάτι χρειάζεται η χώρα είναι τέτοιους αθλητές και όχι "πυροτεχνήματα" του ενός χρυσού και των πολλών αμφιβολιών...
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
Ypsilon
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3951
Location: Copenhagen, Denmark

PostPosted: Sat Aug 23, 2008 3:20 pm    Post subject: Reply with quote

Μπράβο στον Νικολαίδη για το τέταρτο και τελευταίο μετάλλιο της Ελλάδας, είναι σημαντικό πως επιβεβαιώνει πάντα την κλάση του και διεκδικεί το καλύτερο!
Βεβαίως, ο Κορεάτης είχε ένα καθοριστικό χτύπημα στο λαιμό (ούτε καν στο κεφάλι) όλο κι όλο, το οποίο πήρε δυο κρίσιμους πόντους. Την ίδια στιγμή, τα δυο πεντακάθαρα χτυπήματα του Νικολαίδη στο κεφάλι του Νιγηριανού στον ημιτελικό, δεν μέτρησαν ποτέ!
Σε αυτό δεν βλέπω καμμιά συνομωσία κατά της Ελλάδας, απλώς επισημαίνω την προκλητική ανεπάρκεια των κριτών. Τα ίδια κάνανε και με την Εγγλέζα, η οποία με ένσταση κέρδισε το ματς που προηγουμένως είχε κατακυρωθεί υπέρ της αντιπάλου της. Τα ίδια κάνανε και με τον Κουβανό αθλητή, ο οποίος αγανάκτησε και πλάκωσε τον κριτή στα κλωτσίδια!

Μου φαίνεται ότι η περιφερόμενη σπείρα της ΔΟΕ πρέπει επιτέλους να αποφασίσει να τσεκουρώνει και τους ανάξιους κριτές, εκτός από τους αθλητές που πιάνονται ντοπαρισμένοι. Στο φινάλε, και οι κριτές δίνουν όρκο (λέμε τώρα) κατά τη διάρκεια της γεμάτης με υποκριτικούς συμβολισμούς τελετής έναρξης, και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν αδικήσει αθλητές με αμφισβητούμενες (έως προκλητικές) αποφάσεις τους.

Σε εμάς μένει η δυσάρεστη διαπίστωση πως είναι οι πρώτοι Ολυμπιακοί μετά της Βαρκελώνης που δεν βλέπουμε πουθενά χρυσό, και πως η υποτιθέμενη παρακαταθήκη των δικών μας αγώνων με τις πανάκριβες εγκαταστάσεις, αντί να μας πάει ένα βήμα μπροστά λειτουργώντας υπέρ του μαζικού αθλητισμού, τελικά μας έριξε στην ξεφτίλα της μαζικής ντόπας. Θεωρώ πως υπάρχει χρόνος να αλλάξουν τα πράγματα, όχι προς δόξαν των μεταλλίων, αλλά μπας και βγάλουμε επιτέλους κανα συμπέρασμα: Τελικά υπάρχει, ή δεν υπάρχει αθλητισμός με σχεδιασμό και βάθος σε αυτήν τη χώρα?
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Kalashnikov
Senior Member
Senior Member


Joined: 26 Feb 2004
Posts: 597
Location: Brussels

PostPosted: Sun Aug 24, 2008 12:53 am    Post subject: Reply with quote

Στο θεμα της τελικης καταταξης των μεταλλιων, οι Αμερικανοι φενεται πως το εχουν παρει πολυ κατακαρδα το θεμα οτι οι κινεζοι πηραν -πολλα- περισσοτερα χρυσα απο αυτους. Οποτε, επειδη σαν λαος το να ερθουν δευτεροι σε κατι που τοσα χρονια ερχοντουσαν πρωτοι δεν ειναι αποδεκτο, αλλαζουν το συστημα καταμετρησης.
Μπηκα σε ολα τα αμερικανικων συμφεροντων πρακτορεια ειδησεων και εφημεριδες....ΟΛΑ εχουν πρωτη την Αμερικη στην καταταξη με βαση το συνολικο αριθμο.
Δεν ξερω τι πιστευετε, αλλα νομιζω οτι ειναι τουλαχιστον φαιδρο το να αλλαζεις τους κανονες μονο και μονο επειδη ετσι σε συμφερει....
Back to top
View user's profile Send private message
sonugr
Junior Member
Junior Member


Joined: 19 Nov 2004
Posts: 76
Location: Docklands-London,Heraklion-Crete

PostPosted: Mon Aug 25, 2008 2:06 pm    Post subject: Reply with quote

Στο κάτω κάτω οι Αμερικάνοι δεν είναι που λένε ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος τίποτα? Very Happy
Back to top
View user's profile Send private message
projected
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 18 Jul 2004
Posts: 1172
Location: Rome-Athens

PostPosted: Mon Aug 25, 2008 6:35 pm    Post subject: Reply with quote

Laughing

Back to top
View user's profile Send private message
P.A.O.
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3545
Location: GATE 13 - SINCE 1966

PostPosted: Wed Aug 27, 2008 10:05 am    Post subject: Reply with quote



Έγινε ένα μικρομπέρδεμα με την ανωτέρω εικόνα. Διόρθωσα το σχετικό post.
Admin
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Ολυμπιακοί Αγώνες All times are GMT + 2 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3, 4
Page 4 of 4

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Web hosting by isol.gr