stadia.gr/forum Forum Index stadia.gr/forum
Εδώ μιλάμε για τα πάντα. Από Καλατράβα μέχρι… Καλομοίρα!
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Πεκίνο - Ολυμπιακοί 2008, Αγωνιστικό μέρος
Goto page Previous  1, 2, 3, 4  Next
 
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Ολυμπιακοί Αγώνες
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Ypsilon
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3951
Location: Copenhagen, Denmark

PostPosted: Tue Aug 12, 2008 2:32 am    Post subject: Reply with quote

Arrow GEO: Μα γι΄αυτό είπα ότι η Θάνου είναι ηθικά έκπτωτη. Η εμμονή της να αξιώνει κάθαρση ενώ ταυτόχρονα κρατάει ακόμα κλειστά τα χαρτιά της και δεν εξηγεί τι έγινε, ούτε παραδέχεται το λάθος της, ούτε ζητάει συγγνώμη όπως η Μάριον Τζόουνς, με κάνει έξω φρενών!

Εγώ όμως μένω στο γεγονός ότι η ΔΟΕ την περασμένη βδομάδα της έκανε τρεις αιφνιδιαστικούς ελέγχους στον Αγ. Κοσμά! Shocked
Την ώρα που ήξερε πως η Θάνου δεν υπήρχε περίπτωση να πιαστεί ντοπαρισμένη, πόσο μάλλον τη στιγμή που έκανε γνωστό σε όλο τον κόσμο το αίτημά της να αγωνιστεί, διεκδικώντας τη wild card έστω και την τελευταία στιγμή.
Και επίσης, την ώρα που η δεύτερη (πόσο μάλλον η τρίτη) αιμοληψία δεν υπήρχε κανένας λόγος να γίνουν στο καπάκι, αφού τα αποτελέσματα της πρώτης θέλουν χρόνο για να βγουν.
Δηλαδή τι ακριβώς προσδοκούσε η ΔΟΕ? Να μας πει ότι πήρε τρία δείγματα, έκανε τρεις αναλύσεις συν τρεις επαληθεύσεις μέσα σε μια βδομάδα, άρα πείστηκε έξι φορές πως η Θάνου είναι ξανά ντοπαρισμένη? Θα μας τρελλάνουν εντελώς?

Τι έχουμε εδώ λοιπόν: Μια πρωτοφανή ηθική εξόντωση έχουμε, ένα στυγνό καψόνι, έναν ρεβανσισμό του αισχίστου είδους, και τελικά, ένα "θα σε πατήσω κάτω και καπάκι δεν θα σου δώσω και την έγκριση να αγωνιστείς"!

Βεβαίως και υπάρχει ένα όριο για όλα, μόνο που αυτό, καλόν είναι να ισχύει για όλους.
Εγώ αυτό το υποκριτικά στοχευμένο κυνηγητό δεν το εκλαμβάνω σαν μάθημα που επιχειρεί να δώσει η ΔΟΕ στη Θάνου. Περισσότερο μου φαίνεται σαν τελεσίγραφο για να πάψει να τους ενοχλεί τόσο πολύ. Ίσως παίζει κάτι που δεν ξέρουμε.
Σε κάθε περίπτωση η ένοχη είναι η Θάνου, αυτό το ξεκαθαρίσαμε. Αλλά ταυτόχρονα σε αυτήν τη φάση (το τονίζω) είναι και το θύμα κακής εκτέλεσης του πειθαρχικού κώδικα, καταχρηστικής εφαρμογής της εξουσίας, και αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς εκ μέρους των αθανάτων.

Όταν προασπίζεσαι τη νομιμότητα και θες να είσαι σε θέση να την επιβάλλεις κιόλας, παραχωρείς και στον άλλο τα όπλα που δικαιούται για να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Όσο ένοχος κι αν είναι. Καταδίκασέ τον, αλλά όχι από καθέδρας. Οι νόμοι προηγούνται, πώς να το κάνουμε δηλαδή. Όχι δυο μέτρα και δυο σταθμά, επειδή ξαφνικά σε έπιασε ο ζήλος να ηθικολογήσεις και μάλιστα επιλεκτικά!
Εδώ η ΔΟΕ συμπεριφέρεται σαν στριμμένη γεροντοκόρη, επειδή θίχτηκε λέει, που της την είπε ο δικηγόρος της Θάνου. Shocked Τι άλλο θα ακούσουμε δηλαδή...
Αλλά βέβαια, ποια Μαφία δέχτηκε ποτέ παρατηρήσεις απ΄τους κατωτέρους της...
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
P.A.O.
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3545
Location: GATE 13 - SINCE 1966

PostPosted: Tue Aug 12, 2008 10:55 am    Post subject: Reply with quote

Κερδισαμε ανετα την Γερμανια του μεγαλου Νοβιτσκι με 87 - 64.

Τα δεκαλεπτα του αγωνα : 18 - 16 , 43 - 33 , 66 - 43 , 87 - 64.

Ελλαδα ( γιαννακης) : Σπανούλης 23 (4), Διαμαντίδης 12 (1), πριντεζης 5, Ζήσης 2, παπαλουκας 15 (1), Φώτσης 9 (1), Γλυνιαδάκης 8, βασιλοπουλος 7 (1), Τσαρτσαρής, σχορτσιανιτης, πελεκανος.

Γερμανία (Μπάουερμαν): Βισότσκι 7 (2), Ρόλερ 6 (2), Γιάγκλα 4, Όλμπρεχτ 1, Γκάρετ, Νοβίτσκι 13 (2), Σούλτζε 11 (3), Γκριν 11 (3), Φέμερλινγκ 7, Κέιμαν 4, Χάμαν.

Επομενο ματς με την σιχαμενη αμερικη μεθαυριο στις 15:00.
Θα χασουμε πανω απο -25...
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
projected
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 18 Jul 2004
Posts: 1172
Location: Rome-Athens

PostPosted: Tue Aug 12, 2008 11:41 am    Post subject: Reply with quote

ΠΑΤΟΣ μεχρι τωρα στο αγωνιστικο μερος.
Ουτε ζωγραφιστο δεν θα δουμε μεταλιο μου φαινεται... Confused

Παντως με οποιον ξενο και να μιλησω, ολο για Κεντερη και Θανου μου λενε...μεεχει εκνευρισει αφανταστα αυτο το πραγμα. Evil or Very Mad
Back to top
View user's profile Send private message
Dromeas
Full Member
Full Member


Joined: 25 Oct 2007
Posts: 367
Location: Λονδίνο

PostPosted: Tue Aug 12, 2008 11:56 am    Post subject: Reply with quote

Έλα μωρέ projected. Ένα μετάλλιο θα το δούμε... τι στο καλό... Shocked Laughing Να αλλάξω λέτε πατρίδα; Οι Βρετανοί τα πάνε αρκετά καλά. Θα έχουν αρχίσει να ντοπάρονται φαίνεται για τους δικούς τους Ολυμπιακούς. Θα μπορούσαμε να το ονομάσουμε αυτό "Ο Ολυμπιακός κύκλος της Ντόπας". Μία χώρα θα αρχίσει να ντοπάρεται 4-5 χρόνια πριν τους δικούς της αγώνες με κορύφωση φυσικά το μεγάλο γεγονός! Laughing Laughing
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
projected
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 18 Jul 2004
Posts: 1172
Location: Rome-Athens

PostPosted: Tue Aug 12, 2008 12:32 pm    Post subject: Reply with quote

Και οι Ιταλοι τα πανε παρα πολυ καλα και μου την εχει βαρεσει... Evil or Very Mad
Μα καλα σε κατι σκοποβολες, ταβλι, σκακι, νταμα και τοξοβολιες δεν μπορουσαμε να παρουμε κανενα μεταλιο?
Back to top
View user's profile Send private message
alekos
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 873
Location: Athens

PostPosted: Tue Aug 12, 2008 1:40 pm    Post subject: Reply with quote

Με βάση τα προγνωστικά μετάλλιο μπορούν να πάρουν τα 2 παιδιά του ταεκβοντό, ο Ηλιάδης, η Δεβετζή και ο Τσάτουμας. Από εκεί και πέρα δεν γνωρίζω τη δυναμικότητα των υπόλοιπων παιδιών. Βέβαια η σημερινή δύσκολη νίκη των Ισπανών στο μπάσκετ απέναντι στους Κινέζους μού αναπτέρωσε το ηθικό, γιατί εφόσον περάσουμε βέβαια στους 8 και στους 4, θα πέσουμε πάνω τους ξανά. Ο σημερινός αγώνας έδειξε ότι ίσως δεν είναι τόσο άτρωτοι όσο πιστεύουν πολλοί.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
P.A.O.
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3545
Location: GATE 13 - SINCE 1966

PostPosted: Tue Aug 12, 2008 2:33 pm    Post subject: Reply with quote

Δεν θα παρουμε ουτε ενα χαλκινο μεταλλιο.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Alius
Full Member
Full Member


Joined: 07 Jun 2008
Posts: 269
Location: Athens

PostPosted: Tue Aug 12, 2008 2:56 pm    Post subject: Reply with quote

Προσωπικά θα ήθελα να θίξω μια προσωπικότητα με αφορμή το σημερινό παιχνίδι μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας στο μπάσκετ: αυτής του Ντιρκ Νοβίτζκι! Αναφορά έκανα και σε προηγούμενο post, ωστόσο θα ήθελα να αναφερθώ λίγο πιο εκτεταμένα.

Κατά τη γνώμη μου, λοιπόν, ο Γερμανός είναι ένας από τους ανθρώπους που δικαιούται να ομιλεί για Ολυμπιακό πνεύμα και ιδανικά! Είναι πραγματικά ένας άνθρωπος του αθλητισμού, μια προσωπικότητα που στο μέλλον πιστεύω ότι θα έχει περίοπτη θέση στο hall of fame του ολυμπιακού κινήματος! Και αυτό γιατί συνδυάζει το μεγάλο αθλητή με το μεγάλο άνθρωπο! Σε περιόδους που όλα φαίνονται να έχουν την τιμή τους, ο Νοβίτζκι αποδεικνύει πως υπάρχουν και πιο σημαντικά πράγματα από τα υλικά κέρδη!

Ασφαλώς θα μπορούσε να υποστηρίξει κανείς πως ό,τι κάνει το κάνει εκ του ασφαλούς, μιας και τα χρήματα που κερδίζει του επιτρέπουν να κάνει κινήσεις βελτίωσης της εξωτερικής του εικόνας, του image του. Τα δάκρυά του στο τέλος του προολυμπιακού τουρνουά αποδεικνύει πως το συγκεκριμένο επιχείρημα δεν ευσταθεί! Ο τρόπος με τον οποίο δέχτηκε την ήττα της Γερμανίας το 2005 στον τελικό του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος καταδεικνύει έναν άνθρωπο που ξέρει να αγωνίζεται, να νικάει και να ηττάται! Πρόκειται για έναν αθλητή που, κατά τη γνώμη μου, θα έπρεπε να είναι το πρότυπο στις ακαδημίες μπάσκετ σε όλο τον κόσμο! Οι ικανότητές του και ο τρόπος που αντιμετωπίζει τον αγώνα θα πρέπει να γίνουν παράδειγμα προς μίμηση! Σε μια εποχή που οι πολλοί πρωτοκλασάτοι αθλητές του ΝΒΑ απλά δε βρίσκουν λόγο να αγωνίζονται με την εθνική τους ομάδα τα καλοκαίρια, ο Νοβίτζκι δείχνει πώς μπορεί να συνδυάζεται η επιτυχία με το ήθος!

Ασφαλώς δεν τον γνωρίζω προσωπικά, οπότε δεν γνωρίζω πώς κινείται στην προσωπική του ζωή. Θεωρώ, ωστόσο, περισσότερο από πιθανό το να χαρακτηρίζεται και αυτή από την ίδια λογική! Σε μια εποχή που τα ιδανικά φαίνεται να μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα και αυτοσκοπός είναι το χρήμα, ο Νοβίτζκι είναι υπόδειγμα ανθρώπου που αγωνίζεται χωρίς να ξεχνάει τις αρχές του! Κρίμα που δεν θα κερδίσει ολυμπιακό μετάλλιο, νομίζω πως θα το άξιζε!
Back to top
View user's profile Send private message
GEO
New Member
New Member


Joined: 22 Jan 2006
Posts: 50
Location: Athens

PostPosted: Tue Aug 12, 2008 8:36 pm    Post subject: Reply with quote

Λοιπόν εύκολα με τους Γερμανούς σήμερα. Γενικώς για την Γερμανία η Εθνική εχει αντίδοτο . Για τον Νοβίσκυ θα συμφωνήσω τον θεωρώ μεγάλο αθλητή και χαρά σο κουράγιο του όλα τα προηγούμενα χρόνια να παλεύει μόνος του για την Εθνική του . Είναι μεγάλος παίκτης σήμερα βέβαια βρέθηκε στο λάκκο με τα λιοντάρια. Χωρίς να το δώ έμαθα το Κινα-Ισπανία πήγε παράταση. Αυτό είναι επίτευγμα του προπονητή της Κίνας. Πρέπει να μελετηθεί ο αγώνας και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε σε επίπεδο στρατηγικής πλέον ώστε αν τους ξαναβρούμε μήπως κι αλλάξει κάτι . Παρά είμαστε πιστοί πελάτες…
Απογοήτευση από το Πόλο .Τόσο βαριά ήττα τρώγεται πολύ δύσκολα…
Στα ατομικά περιμένω κι εγώ ποιος θα φέρει κάτι καλό να χαρούμε λίγο ..
Την Πέμπτη όμως προσδοκώ σε έναν πολύ καλό αγώνα απέναντι στις ΗΠΑ στο μπάσκετ. Άντε να δούμε …
Back to top
View user's profile Send private message
Kalashnikov
Senior Member
Senior Member


Joined: 26 Feb 2004
Posts: 597
Location: Brussels

PostPosted: Wed Aug 13, 2008 12:10 am    Post subject: Reply with quote

Αν και οι Αμερικανοι μας εχουν αχτι και φαινονται ουτως η αλλως πολυ βελτιωμενοι σε σχεση με προηγουμενες διοργανωσεις βλεπω απο τα μεχρι τωρα παιχνιδια τους οτι δεν εχουν αλλαξει σημαντικα πραγματα στον τροπο που παιζουν.
1) Αδυναμια στο τριποντο. Ολες τους οι επιθεσεις ειναι οπως λενε κ οι αμερικανοι: brick or drive. Αν παει η μπαλα στη ρακετα καλως. Αλλιως δυσκολα τα πραγματα. Εδω μεχρι και ο υπερπαιχτης Bryant και εναντιον την Ανγκολας ειχε 0/8 3π.!
2) Αδυναμια στην ομαδικη αμυνα. Βασικα οχι αδυναμια....απουσια ομαδικου πνευματος στην αμυνα. Αλληλοκαλυψη βγαινει πολυ σπανια και ετσι ειναι οπως εχουν μαθει να αμυνονται οι αμερικανοι. Προσωπο με προσωπο. Γι'αυτο αλλωστε και υπαρχουν παιχτες που σχετικα ευκολα βαζουν 50π. σε καθε ματς σε αντιθεση με την Ευρωπη που αν βαλεις 25π. εισαι θεος.

Πιστευω πως εχουμε καλες πιθανοτητες μεθαυριο για κατι καλο. Αν οχι για νικη, τουλαχιστον ενα πολυ ομορφο παιχνιδι που θα το εχουμε να το θυμομαστε.
Back to top
View user's profile Send private message
Aquis Granum
Senior Member
Senior Member


Joined: 27 Feb 2004
Posts: 541
Location: Aachen/Germany

PostPosted: Wed Aug 13, 2008 9:54 am    Post subject: Reply with quote

Έξω και ο Ηλιάδης. Δε λέω, καλά πάμε. Twisted Evil Τις δικαιολογίες όμως τι τις θέλουνε;

Τα σχόλια του προπονητή του: http://www.sport-fm.gr/article/142135
Back to top
View user's profile Send private message
P.A.O.
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3545
Location: GATE 13 - SINCE 1966

PostPosted: Wed Aug 13, 2008 10:21 am    Post subject: Reply with quote

Μονο ο 21χρονος Χρηστος Τσακμακης βγηκε 7ος στο Κανοε Καγιακ...
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Ypsilon
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3951
Location: Copenhagen, Denmark

PostPosted: Wed Aug 13, 2008 11:36 am    Post subject: Reply with quote

Στη δε άρση βαρών, τα χρυσά και τα παγκόσμια ρεκόρ πάνε κι έρχονται από τους άντρες και τις γυναίκες της Κίνας!
Τι στο καλό, μόνο σε εμάς έστελνε τα ληγμένα η Σου Λι? Rolling Eyes Razz
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
P.A.O.
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3545
Location: GATE 13 - SINCE 1966

PostPosted: Wed Aug 13, 2008 2:41 pm    Post subject: Reply with quote

http://deadspin.com/assets/images/deadspin/2008/08/9ea676bf7e26b0dae8b84f778996e2de-getty-oly-2008-water_polo-gre-aus.jpg


Laughing
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Lucretius
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 1762
Location: Θεσσαλονίκη

PostPosted: Wed Aug 13, 2008 2:55 pm    Post subject: Reply with quote

Προτάσσει τα στηθη της....


...που να δεις στους άνδρες τί γίνεται!
Back to top
View user's profile Send private message
billy8181
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 11 Mar 2005
Posts: 3759
Location: London-UK

PostPosted: Thu Aug 14, 2008 9:33 pm    Post subject: Reply with quote

o pavlidis stin pigmahia einai megali elpida......, o iliadis ehase einai mesa sto programa, ala i dikeologies einai ligo asties. Smile
Back to top
View user's profile Send private message
Alius
Full Member
Full Member


Joined: 07 Jun 2008
Posts: 269
Location: Athens

PostPosted: Fri Aug 15, 2008 10:38 am    Post subject: Reply with quote

Χάσαμε τελικά με 23 π. από τους αμερικάνους... Δίκαια, καθαρά... Προσωπικά ούτε με φοβίζει ούτε με απογοητεύει αυτή η ήττα... Ίσα-ίσα, πιστεύω πως μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε υπέρ μας στο άμεσο μέλλον!

Ένα πράγμα θέλω να πω για την Εθνική ως τώρα: μήπως ο Γλυνιαδάκης είναι από τους πιο αδικημένους παίχτες; Αν μη τι άλλο είναι ένα παιδί που ξέρει να δουλεύει! Θεωρώ πως με έναν προπονητή όπως ο Γιαννάκης και ο Ομπράντοβιτς θα ήταν από τα πρωτοκλασάτα στελέχη της Εθνικής! Επιπλέον, μπράβο στο Μαρούσι που δείχνει ότι κάνει μια πραγματικά σοβαρή δουλειά στο ελληνικό μπάσκετ (off-topic).
Back to top
View user's profile Send private message
chr.04
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 05 Mar 2004
Posts: 1566
Location: Thessaloniki

PostPosted: Sat Aug 16, 2008 8:01 pm    Post subject: Reply with quote

Ντοπέ και η Χαλκιά;

Μέλος της Ελληνικής ομάδας στίβου σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΟΑ βρέθηκε ντοπαρισμένο κατά τον έλεγχο που έγινε στην Οσάκα της Ιαπωνίας από την WADA πριν την έναρξη των αγώνων. Δεν αναφέρθηκαν σε όνομα.

Μολίς πριν είπαν στην εκπομπή της ΝΕΤ ότι η Χαλκιά με τον προπονητή της Γ. Παναγιωτακόπουλου, θα δώσουν συνέντευξη τύπου σε κεντρικό ξενοδοχείο του Πεκίνου.

------------------
Αυτόν τον Φελπς γιατί τον προωθούν τόσο πολύ δεν μπορώ να καταλάβω. Και από ότι είπαν δεν του γίνεται έλεγχος από την WADA επειδή η ΗΠΑ δεν την αναγνωρίζει και κάνουν δικούς τους ελέγχους στους αθλητές τους!

Εν τω μεταξύ σήμερα αγωνίστηκε ο Ούγγρος FAZEKAS στην δισκοβολία. Τον θυμάστε καθόλου; Είναι ο τύπος που πιάστηκε στην Αθήνα να έχουν τοποθετήσει στην κοιλιά του ένα σύστημα με ξένα ούρα και ενώ φαινόταν οτι ουρούσε, βγαίναν αυτά και όχι τα δικά του. Προφανώς αυτός δεν προσβάλει την ΔΟΕ.
Back to top
View user's profile Send private message
AccelDrag
New Member
New Member


Joined: 26 Jun 2004
Posts: 14
Location: Piraeus

PostPosted: Sat Aug 16, 2008 8:30 pm    Post subject: Reply with quote

Το γιατί προωθούν τον Phelps είναι καθαρά θέμα marketing και αρχίζει απο την εθνική αναπτέρωση του ηθικού τους και προφανώς φτάνει μέχρι τους γνωστούς πακτωλούς...

Τώρα σχετικά με την WADA και τους Αμερικανούς, πως είναι δυνατόν να μην αναγνωρίζεται όργανο (επιτροπή) της ΔΟΕ απο ολυμπιακή επιτροπή αλλά παρολαυτά να αντιπροσωπεύεται η χώρα κανονικά και νόμιμα...το λιγότερο που θα μπορούσα να πω είναι ότι η κατάσταση είναι γραφική και κρίμα για όλους τους υπόλοιπους 10796 αθλητές...
Back to top
View user's profile Send private message
Ypsilon
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3951
Location: Copenhagen, Denmark

PostPosted: Sat Aug 16, 2008 9:07 pm    Post subject: Reply with quote

Πάντως, φέτος η Χαλκιά πέρασε τους περισσότερους αιφνιδιαστικούς ελέγχους από κάθε άλλον Έλληνα αθλητή (13 ως το τέλος Ιουλίου) και σε όλους βρέθηκε καθαρή.
Μου είναι εξαιρετικά δύσκολο να χωνέψω ότι μια έμπειρη αθλήτρια έκανε τόσο κακό στον εαυτό της παίρνοντας φάρμακα στο παρά 5 των Αγώνων, και ξέροντας ότι θα ξαναπεράσει από έλεγχο, τόσο πριν, όσο και μετά το αγώνισμά της.
Και επίσης μου φαίνεται εξαιρετικά ανόητο, ο ελληνικός αθλητισμός που έπεσε θύμα διεθνούς δυσπιστίας με την υπόθεση Θάνου-Κεντέρη και αποτελειώθηκε την άνοιξη με τους αρσιβαρίστες, να επιμένει να ντοπάρεται μέσα σε χρονιά ολυμπιακών αγώνων, όντας στην μπούκα της ΔΟΕ και των ΜΜΕ.

Δεν ξέρω τι παίζεται. Μου φαίνεται ότι η Ελλάδα πρέπει να επανεξετάσει τις σχέσεις της με τη WADA. Δεν ξέρω αν γίνεται, ή αν μας συμφέρει να πάψουμε να την αναγνωρίζουμε όπως οι Αμερικανοί, αλλά μια επίσημη έκφραση δυσπιστίας ως προς το αδιάβλητό της είναι πλέον επιβεβλημένη.

Κι αν τελικά αποδειχθεί ότι είμαστε τόσο ηλίθιοι ώστε να απαξιώνουμε μόνοι μας τη χώρα και τον αθλητισμό μας, τότε καλά να πάθουμε.
Και νομίζω ότι μια καλή αρχή, μπας και λυθεί το πρόβλημα, θα είναι η πλήρης διακοπή των προνομίων που η ελληνική πολιτεία αφειδώς μοιράζει στους ολυμπιονίκες της.
Ούτε χιλιάδες ευρώ με τη σέσουλα, ανάλογα με το χρώμα του μεταλλίου, ούτε διορισμοί στο δημόσιο, ούτε έμμισθες θέσεις στον στρατό, ούτε αριστήνδην είσοδος στα ΤΕΦΑΑ, τίποτα απολύτως.
Έναν κότινο, κύριοι υπεύθυνοι! Τολμάτε να τους πετάξετε ένα κλωνάρι ελιάς στα μούτρα και να τους πείτε "ευχαριστώ πολύ", ή θα διαιωνίζετε το πρόβλημα μετατρέποντας τον ελληνικό αθλητισμό σε φάμπρικα επαγγελματικής αποκατάστασης μιας ελίτ αθλητών που φυσικό είναι να ενθαρρύνει και πολλούς άλλους να τους μοιάσουν?
Τους πληρώνουμε μηνιάτικο, τους ντύνουμε, τους ταίζουμε, τους εξοπλίζουμε, τους ταξιδεύουμε (σσ: και καλά κάνουμε, είναι υποχρέωσή μας ως πολιτεία), αλλά μέχρι εκεί.
Αν τους αρέσει, καλώς, κανείς δεν τους έβαλε με το ζόρι να ασχοληθούν. Αν δεν τους αρέσει, έχουν δυο επιλογές: Ή να αναζητήσουν χορηγούς, ή να κάτσουν σπίτι τους!
Δηλαδή, επιτέλους! Evil or Very Mad

Η δε Χαλκιά, δεν έπρεπε να βρίσκεται στο Πεκίνο. Δεν έπιασε τα όρια φέτος, τα οποία έπιασε η Χριστίνα Χαντζή, και μάλιστα επανειλημμένως.
Αλλά επειδή στην Ελλάδα η αξιοκρατία είναι περίπου ποινικό αδίκημα, αγνοήθηκε το γράμμα του νόμου και προτιμήθηκε το πνεύμα του.
Είναι, λέει, ολυμπιονίκης, τής το οφείλουμε! Ε, αφού της το οφείλουμε, λουστήτε το τώρα το ρεζιλίκι.
Χαζοί είναι οι Αμερικάνοι, που στα trials δεν παίρνει κανείς το εισιτήριο για τους Αγώνες αν δεν πετύχει τα όρια, δεν πα να΄χει δέκα μετάλλια.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
SaTaN
Junior Member
Junior Member


Joined: 08 Feb 2004
Posts: 131

PostPosted: Sat Aug 16, 2008 10:13 pm    Post subject: Reply with quote

P.A.O. wrote:
Κερδισαμε ανετα την Γερμανια του μεγαλου Νοβιτσκι με 87 - 64.

Τα δεκαλεπτα του αγωνα : 18 - 16 , 43 - 33 , 66 - 43 , 87 - 64.

Ελλαδα ( γιαννακης) : Σπανούλης 23 (4), Διαμαντίδης 12 (1), πριντεζης 5, Ζήσης 2, παπαλουκας 15 (1), Φώτσης 9 (1), Γλυνιαδάκης 8, βασιλοπουλος 7 (1), Τσαρτσαρής, σχορτσιανιτης, πελεκανος.

Γερμανία (Μπάουερμαν): Βισότσκι 7 (2), Ρόλερ 6 (2), Γιάγκλα 4, Όλμπρεχτ 1, Γκάρετ, Νοβίτσκι 13 (2), Σούλτζε 11 (3), Γκριν 11 (3), Φέμερλινγκ 7, Κέιμαν 4, Χάμαν.

Επομενο ματς με την σιχαμενη αμερικη μεθαυριο στις 15:00.
Θα χασουμε πανω απο -25...



Μα καλα, ακομα και στα τηs εθνικηs θα εμπλεκουμε τα μικροσυλλογικα και θα δειχνουμε το κομπλεξισμο μαs? Οραια, εγραψεs τουs ποντουs των παιχτων τηs εθνικηs αλλα φροντισεs να γραψειs τα ονοματα τον παιχτων του Ολυμπιακου με μικρα γραμματα. Ευγε! Δε περιμενα να δω αυτο το ποστ για να συμπερανω το κομπλεξ σου. Και εγω αντιπαθω τον Ολυμπιακο αλλα εωs ενα σημειο. Εχειs γινει γραφικοs.

Οσο για την αποδοση τηs Εθνικηs εχω να πω πωs δυστηχωs (λογο προ-ολυμπιακου τουρνουα) βρεθηκε σε φορμα πολυ νωριs και δε βρισκεται πλεον στα φορτε τηs. Το παιχνιδι με τη Κινα το φωβαμε γιατι εχονταs τον κοσμο πισω τηs μπορει να κανει την εκπληξη. Και μιαs και η πιεστικη μαs αμυνα δεν απεδωσε μεχρι στιγμηs καρπουs εχω αρχισει να ανυσηχω. Ελπιζω να ξαναβρουμε τη φορμα που ειχαμε τον Ιουλιο οταν ερθουν τα χιαστι παιχνιδια γιατι δε μαs βλεπω καλα απεναντι σε Αργεντινη η Λιθουανια.
Back to top
View user's profile Send private message
Dromeas
Full Member
Full Member


Joined: 25 Oct 2007
Posts: 367
Location: Λονδίνο

PostPosted: Sat Aug 16, 2008 10:45 pm    Post subject: Reply with quote

Ρε παιδιά, μού φαίνονται και εμένα λίγο περίεργα όλα αυτά. Ή κάτι συμβαίνει ή μιλάμε για πανηλίθιους αθλητές και παράγοντες! Έχω τόσο τρομοκρατηθεί που όταν βγήκε η βρώμα για τον Έλληνα αθλητή/αθλήτρια είπα πως πάει, την χάσαμε και την Δεβετζή! Laughing Laughing Φανταστείτε που βρίσκεται η ψυχολογία μου αυτή τη στιγμή. Confused Αυτό που με έχει τρελάνει όμως είναι ότι σε κάθε κούρσα στο κολύμπι έχουμε από 5 ρεκόρ και πάνω (περίεργο), ενώ ο Φελπς σε κάθε κούρσα και σε κάθε απόσταση ή στυλ κάνει και παγκόσμιο (πολύ περίεργο/ μα πόσο μεγάλος αθλητής είναι πιαWink. Επίσης, θεωρώ αδύνατο να κάνει κάποιος τέτοιο ασύληπτο παγκόσμιο ρεκόρ στα 100μ (βλ. Μπολτ), ενώ πανηγύριζε από πολύ πριν φτάσει στο νήμα. Κάνοντας μια σούμα έχω να πω το εξής: Κάτι σάπιο συμβαίνει στο βασίλειο των Δανιμαρκίας και κάποιοι φαίνεται πως έχουν μείνει στην απέξω. Φυσικά, τι να ξέρω και εγώ ο καψερός; Ένας απλός ηλίθιος τηλεθεατής είμαι που θα πρέπει να ακούω τον Σάμαραγκ και την λοιπή συμμορία και να χειροκροτάω όταν μου το ζητάνε.. Sad
Άντε τώρα να δω τον τελικό στο τριπλούν αύριο και να τον φχαριστηθώ Rolling Eyes Τέλος πάντων, όπως και να έχει, καλή επιτυχία αύριο στην Πηγή και στα άλλα τα παιδιά!
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Ypsilon
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3951
Location: Copenhagen, Denmark

PostPosted: Sat Aug 16, 2008 11:07 pm    Post subject: Reply with quote

Ο δε Φελπς, όπως έβλεπα χθες στις ειδήσεις, καταναλώνει 12.000 θερμίδες την ημέρα! Shocked Τρώει όσο 6 άνθρωποι, και το πρωί ξυπνάει έχοντας κάψει τα πάντα και κάνει και παγκόσμια ρεκόρ. Κι όχι ένα! Πολλά!
Τελικά φαίνεται ότι ο καλός Θεός του τα΄δωσε όλα αυτού του ανθρώπου: Και ταλέντο, και ιδεώδη σωματική διάπλαση για κολυμβητή, και μεταβολισμό - πύραυλο, και σιδερένια θέληση, και σύνδρομο υπερκινητικότητας που του επιτρέπει να "σπάει" τους αστραγάλους του τόσο πολύ (σε σχέση με τους φυσιολογικούς ανθρώπους), που να τους μετατρέπει σε προπέλες! Και τον έκανε και παγκόσμιο ρέκορντμαν από τα 15,5 του χρόνια χωρίς κανείς να εκπλαγεί ή να το ψάξει λίγο!
Αφήστε με κάτω, με τους υποκριτές! Evil or Very Mad
Που από πάνω σε δουλεύουνε κιόλας, με λαλακίες του στυλ "είναι βαθιά η πισίνα κι έχει καλή άνωση, και τα μαγιώ είναι διαστημικά!" Που μέσα σε μια βδομάδα έχουν γίνει 100 παγκόσμια και ολυμπιακά ρεκόρ, επειδή το Watercube τους....εμπνέει!

Καλά, για τον Γιουσέιν Μπολτ (άλλος χαρισματούχος απ΄τον Θεό εδώ), λέω να μη μιλήσω γιατί βαριέμαι να μου ρίχνω παρατήρηση.
1,97 μπόι, ό,τι χειρότερο για σωματοδομή δρομέα ταχυτήτων, παγκοσμίως άγνωστος μέχρι σχετικά πρόσφατα, τρέχει 80 μέτρα (στα τελευταία 20 πανηγυρίζει) και κάνει και 9,69. Κουκουρούκου! Evil or Very Mad
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Lucretius
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 1762
Location: Θεσσαλονίκη

PostPosted: Sun Aug 17, 2008 1:08 am    Post subject: Reply with quote

Αυτό με τον Φέλπς όντως είναι πολύ περίεργο. Σίγουρα προικισμένος αθλητής (βέβαια αν κρίνω από τα μαγιο που φορά την έχει κάνει την τεστοστερόνη του Twisted Evil ) αλλά πόσο προικισμένος πρέπει να είναι για να σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο;
Θυμάστε τί είχε γίνει με την αμερικανική ομάδα στην Αθήνα του 2004? Που πλάκωσαν οι ελεγκτές και οι αμερικανοί φώναξαν το FBI που τους προστάτευε; Μέχρι να τελειώσουν με τα διαδικαστικά...άφαντοι οι αμερικανοί!

Εdit
Θετικό στην Μ3 το πρώτο δείγμα τς Χαλκιά
http://www.in.gr/sports/article.asp?lngEntityID=928730&lngDtrID=1501

Καλό σας βράδυ...
Back to top
View user's profile Send private message
chr.04
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 05 Mar 2004
Posts: 1566
Location: Thessaloniki

PostPosted: Sun Aug 17, 2008 6:58 am    Post subject: Reply with quote

Ρε παιδιά, εγώ που τρώω μόνο το 1/3 από αυτά που τρώει γιατί όλο κάθεται στην κοιλιά;

Λοιπόν, χθες προσέξτε ένα πλάνο του νικήτη των 100μ. Βγάζει το παπουτσάκι του, το δείχνει στην κάμερα και με το ένα δάχτυλο εστιάζει στο λογότυπο του κατασκευαστή.
1. Σαν να λέει το παπούτσι έκανε το ρεκόρ
2. Υπάρχει περίπτωση να βρεθεί αυτός τώρα ντοπέ;
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Ολυμπιακοί Αγώνες All times are GMT + 2 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Page 2 of 4

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Web hosting by isol.gr