stadia.gr/forum Forum Index stadia.gr/forum
Εδώ μιλάμε για τα πάντα. Από Καλατράβα μέχρι… Καλομοίρα!
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Μπάσκετ - Καλαθοσφαίριση
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59  Next
 
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Το "αθλητικό" κλουβί με τους τρελούς
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Kalashnikov
Senior Member
Senior Member


Joined: 26 Feb 2004
Posts: 597
Location: Brussels

PostPosted: Mon May 26, 2008 10:39 am    Post subject: Reply with quote

Επετρεψε μου να απαντησω με μια ερωτηση: Αν ο Γιαννακης ηταν προπονητης της δικης σου ομαδας, θα μου εκανες την ιδια ερωτηση?
Back to top
View user's profile Send private message
Mika
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 17 May 2005
Posts: 771
Location: London, UK

PostPosted: Mon May 26, 2008 10:49 am    Post subject: Reply with quote

Φυσικα... αν και δεν καταλαβαινω που κολλαει αυτο.

σε ρωτησα γιατι τονιζεις στο ποστ σου οτι ειναι απαραδεκτο να κραζουμε τον Γιαννακη γιατι διαμαρτηρόταν. δεν αναφερεις ομως πουθενα οτι για ολες τις φασεις που διαμαρτηρηθηκε με τον υπερβολικο τροπο ο Γιαννακης είχε εν τέλει άδικο.

και στην τελικη:
-εισαι προπονητης της Εθνικης ομαδας
-εχεις φορεσει στο παρελθον τη φανελα του αντιπαλου
-εχεις αθλητικη παιδεια (Wink
-ξερεις οτι με το να αντιδρας κατα αυτον τον τροπο προκαλεις τον κοσμο και τη ψυχολογια του
-υποτιθεται θελεις να κυλησει ηρεμα το παιχνιδι.

ε τοτε τι τα κανεις ολα αυτα? ο ανθρωπος εβγαλε το σακακι και το πεταξε σε ενα ματς με καλη διατησια.

απο τους αθλητες-προπονητες και τον κοσμο περιμενω να σκεφτουν πιο λογικα οι πρωτοι. Ο κοσμος (οποιασδηποτε ομαδας) θα προκαλεσει ειναι δεδομενο. Αν αρχισουν και οι αλλοι τις προκλησεις θα ξεφυγει το πραγμα.
Back to top
View user's profile Send private message
Kalashnikov
Senior Member
Senior Member


Joined: 26 Feb 2004
Posts: 597
Location: Brussels

PostPosted: Mon May 26, 2008 11:57 am    Post subject: Reply with quote

Δε βρισκω προβλημα το να κρινεις μια διαμαρτυρια σωστη η λανθασμενη εχωντας ως σημειο αναφορας την ορθοτητα (η οχι) της κρισης του διαιτητη.
Αλλα το να κατακρινεις τη διαμαρτυρια ως πραξη και να εκλαμβανεις τη διαμαρτυρια ως προκληση αυτο δεν στεκει πουθενα.

Δηλαδη, με ποιον ακριβως τροπο αποκαθηλωθηκε ο Γιαννακης στη συνειδηση σου μετα το σαββατιατικο παιχνιδι?
Συμφωνεις οτι θα πρεπει να απομακρυνθει απο την εθνικη επειδη δουλευει ως προπονητης στον Ολυμπιακο?

Η διαμαρτυρια, οπως και το φαουλ, οπως και ο πανηγυρισμος, οπως και το χαμενο η ευστοχο καλαθι ειναι κομματι του παιχνιδιου που λεγεται μπασκετ.
Δεν εχεις κανενα δικαιωμα ως οπαδος η ως παραγοντας να εκλαμβανεις ως προκληση μια πραξη που αποτελει κομματι του παιχνιδιου.

Οσον αφορα τα θεματα που εθιξες:
- Δεν ειδα το Γιαννακη να κανει καμια καταχρηση της θεσης του ως προπονητης της Εθνικης
- Εχει φορεσει στο παρελθον τη φανελα του ΠΑΟ. Οκ. Δεν τον ειδα να λεει κατι που να προσβαλει τον ΠΑΟ. Γιατι το αναφερεις αυτο?
- Εχει αθλητικη παιδεια? Ουτε εβρισε κανεναν, ουτε οπλισε το χερι κανενος ο Γιαννακης. Αν κρινεις την αθλητικη παιδεια απο το ποσο διαμαρτυρεται καποιος, τοτε δεν υπαρχει ανθρωπος στον κοσμο με αθλητικη παιδεια.
- Τι σημαινει οτι η διαμαρτυρια προκαλει τον κοσμο και την ψυχολογια του? Ο κοσμος δεχεται μονο αντιπαλους που ερχονται στο γηπεδο και μενουν μουγκοι? Δηλαδη αν κερδιζε ο Ολυμπιακος το Σαββατο, θα ειχαν προκαλεσει οι παιχτες του Ολυμπιακου τους οπαδους του ΠΑΟ επειδη κερδισαν?
- Το να κυλησει ομαλα ενα παιχνιδι δεν εξαρταται απο το αν διαμαρτυρηθει η οχι ενας παιχτης η προπονητης. Ειναι πολλοι οι παραγοντες.

Η αρχικη μου ενσταση παντως ειναι ο τροπος με τον οποιο χειριζονται την κατασταση οι ανθρωποι που εχουν την εξουσια στα χερια τους.
Στιγμες ηλιθιοτητας του Παυλου και του Θαναση Γιαννακοπουλου εχουμε δει παμπολες (με κορυφαια, το φτυσιμο στο διαιτητη πριν μερικα χρονια σε αγωνα εναντιον της Εφες Πιλσεν). Ειδαμε αλλη μια.
Στιγμες ηλιθιοτητας των ΜΜΕ εχουμε δει απειρες. Ειδαμε μερικες ακομα απο φυλλαδες τυπου 'Πρωταθλητη' και 'Πρασινη'.

Αλλα το να φτασεις να συζητας απομακρυνση εθνικου προπονητη με αφορμη αυτο το περιστατικο ειναι τουλαχιστον απογοητευτικο
Back to top
View user's profile Send private message
alekos
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 873
Location: Athens

PostPosted: Mon May 26, 2008 12:33 pm    Post subject: Reply with quote

Συμφωνώ με τα όσα ειπώθηκαν παραπάνω σχετικά με το ότι η θέση του Γιαννάκη ως προπονητή της εθνικής δεν έχει καμία σχέση με οπαδισμούς και λαϊκισμούς, όπως αυτόν που έβγαλε ο μεγαλοπαράγοντας του ΠΑΟ.
Να θέσω όμως ακόμα ένα ερώτημα: οι παίκτες του ΠΑΟ που έχουν τον Γιαννάκη προπονητή τους στην εθνική, πολλοί από αυτούς του οφείλουν την ανάδειξή τους, πού ήταν την ώρα που όλο το γήπεδο έβριζε τον Γιαννάκη; Ίσως έπρεπε να τον προστατεύσουν... Από την άλλη θετική βρίσκω την αντίδραση του Ομπράντοβιτς όταν άρχισε η ρίψη αντικειμένων και τα υβριστικά συνθήματα. Κατευθύνθηκε αμέσως προς την κερκίδα κι έκανε νόημα να σταματήσουν. Και αντί ο μεγαλοπαράγοντας να ακολουθήσει το παράδειγμα του προπονητή του, δυναμίτιζε την ατμόσφαιρα.
Κρίμα, γιατί ο αγώνας (μπασκετικά) ήταν καλός, με συγκινήσεις και πάθος.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
apelpisiakos
Full Member
Full Member


Joined: 10 Jun 2004
Posts: 277
Location: Estadio Municipal de Mytilini - "Tarlas"

PostPosted: Mon May 26, 2008 1:52 pm    Post subject: Reply with quote

Στην ερώτηση του Αλέκου για τους παίκτες, επειδή ήμουν μέσα, όταν βρίζαμε τον Γιαννάκη (τον εαυτό μου δεν τον βγάζω έξω διότι το έκανα απολύτως συνειδητά) ο Διαμαντίδης τουλάχιστον έκανε συνεχώς νόημα στην εξέδρα να σταματήσουμε (κακώς κατά τη γνώμη μου).

Ο Γιαννάκης προχτές ήταν όντως προκλητικός! Δεν ήταν απλές διαμαρτυρίες ενός προπονητή. Προσπαθούσε από την αρχή να φτιάξει κλίμα (και το κατάφερε στη 2η περίοδο με τα ΜΗΔΕΝ φάουλ!!!!!). Ακόμα και σε φάσεις που οι παίκτες του έκαναν ολοφάνερα βήματα και έδιναν τη μπάλα στους διαιτητές μόνοι τους κουνώντας καταφατικά το κεφάλι, ο Γιαννάκης χοροπήδαγε μέχρι τη σέντρα... Shocked Άσε πια τα πετάγματα του σακακιού κλπ.

Γι αυτό έγραψα και παραπάνω ότι αν θες το σεβασμό των άλλων πρέπει πρώτα να σέβεσαι τον ευατό σου και την ιστορία σου. Δεν μπορεί να συμπεριφέρεσαι χειρότερα και απ τον Ελληνιάδη και μετά να λες ότι δε με σέβονται. Η είσαι άρρωστος γαύρος όπως ο Σταύρος, οπότε κάνεις τα δικά σου, και ακούς τα αναμενόμενα σχολιανά σου, ή συμπεριφέρεσαι πιο αξιοπρεπώς και με λιγότερο "καφριλίκι" όπως αρμόζει σε έναν από τους μεγαλύτερους Έλληνες παίκτες, στον προπονητή της Εθνικής και στο γεγονός ότι αγωνίστηκες στον αντίπαλο και πέτυχες με τη φανέλα του τη μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας σου. Αν επιλέξεις το δεύτερο έχεις κάθε διακαίωμα να απαιτείς το σεβασμό, αν επιλέξεις το πρώτο (δυστυχώς αυτό έγινε) τότε θα έχεις ανάλογη αντιμετώπιση.

Δεν αναρωτηθήκατε αλήθεια γιατί πέρυσι στη σειρά των τελικών κανείς δεν ασχολήθηκε με τον Γκέρσον? Κι αυτός διαμαρτυρόταν, αλλά σε φάσεις όντως αμφισβητούμενες και όχι με τετοιο τρόπο. Γιατί φέτος στο (πραγματικά κακόγουστο και απαράδεκτο) βίντεο που διακωμωδούσε Γκέρσον-Ελληνιάδη δεν γέλασε σχεδόν κανείς στο ΟΑΚΑ και υπήρξε ένα γενικότερο μούδιασμα? Ο κόσμος έχει μυαλό και κρίνει.


Όσο για την "προεδρική" παρέμβαση άκομψη, ξε-άκομψη το στόχο της τον πέτυχε. Προστάτεψε την ομάδα. Ο κόσμος απο κει που ήταν έτοιμος να μπει μέσα, άρχισε τα γέλια και τα "μπράβο πρόεδρε"... Μεγάλη γάτα ο πρόεδρος.

Και εν πάσει περιπτώσει φίλοι ολυμπιακοί στην μπάλα έχετε εσείς γάτα πρόεδρο, και οι δηλώσεις κάθε είδους εμπρηστικές, υποτιμητικές, απειλητικές κλπ. είναι τόσα χρόνια στην ημερήσια διάταξη. Όχι μόνο από τον πρόεδρο, αλλά από κάθε παρατρεχάμενο (βλ. Θεοδωρίδης κ σία). Και το σκοπό τους τον πετυχαίνουν και εσείς μέσα σας είμαι σίγουρος ότι λέτε το ίδιο... "μεγάλη γάτα ο πρόεδρος"

------------------------
Όσο για το αν θα πρέπει να παραμείνει στην Εθνική, δε νομίζω ότι υπάρχει ασυμβίβαστο, αλλά γενικά εκτίθεσαι μέσα από μια τέτοια διαδικασία και χάνεις λίγο από την "εθνική" σου εικόνα ως προπονητής. Αν δεν έχει εκείνος πρόβλημα, δεν έχω κι εγώ... (μέχρι τώρα τουλαχιστον)
Back to top
View user's profile Send private message
Kalashnikov
Senior Member
Senior Member


Joined: 26 Feb 2004
Posts: 597
Location: Brussels

PostPosted: Mon May 26, 2008 2:21 pm    Post subject: Reply with quote

apelpisiakos wrote:
Η είσαι άρρωστος γαύρος όπως ο Σταύρος, οπότε κάνεις τα δικά σου, και ακούς τα αναμενόμενα σχολιανά σου, ή συμπεριφέρεσαι πιο αξιοπρεπώς και με λιγότερο "καφριλίκι" όπως αρμόζει σε έναν από τους μεγαλύτερους Έλληνες παίκτες, στον προπονητή της Εθνικής και στο γεγονός ότι αγωνίστηκες στον αντίπαλο και πέτυχες με τη φανέλα του τη μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας σου. Αν επιλέξεις το δεύτερο έχεις κάθε διακαίωμα να απαιτείς το σεβασμό, αν επιλέξεις το πρώτο (δυστυχώς αυτό έγινε) τότε θα έχεις ανάλογη αντιμετώπιση.


Πιστευεις οτι υπαρχουν στον αθλητισμο μονο 2 ειδη ανθρωπων? Οι αρρωστοι γαυροι και οι αξιοπρεπεις μετριοπαθεις?
Το να βλεπεις τον κοσμο μονο κοκκινο και πρασινο ειναι πολυ φτωχο. Υπαρχουν και αλλες αποχρωσεις και συμπεριφορες.

Επισης, γιατι το κολλημα με το οτι ο Γιαννακης επαιξε και στον ΠΑΟ παλιοτερα? Τι σημαινει αυτο? Οτι δεν πρεπει να παθιαζεται τοσο με τη νικη εναντιον του ΠΑΟ?
Δηλαδη οταν επαιζε ως παιχτης του ΠΑΟ κοντρα στον Αρη και τον Πανιωνιο, θα επρεπε να παιζει με το μισο του παθος και ικανοτητα? Θα το δεχοσουν ποτε αυτο?

apelpisiakos wrote:
Δεν αναρωτηθήκατε αλήθεια γιατί πέρυσι στη σειρά των τελικών κανείς δεν ασχολήθηκε με τον Γκέρσον?


Δε θυμαμαι περσυ να ειχε βγει την ημερα του αγωνα κανενα πρωτοσελιδο εφημεριδας που να λεει: "Προσοχη στις προκλησεις του Γκερσον και των διαιτητων". Φετος ειχαμε κατι τετοιο. Ειδου και το φυλλο
Και ξαφνικα, μετα τον αγωνα, εχουμε 'προκλησεις' του Γιαννακη. Εσυ τι πιστευεις? Δεν "τσιμπησε" ο κοσμος τελικα?
Παλι καλα που ηταν πολυ καλη η διαιτησια δηλαδη γιατι αν τυχον ειχε κανει 1-2 λαθη παραπανω σημερα θα καναμε συζητηση για το 'στημενο' πρωταθλημα.
Back to top
View user's profile Send private message
apelpisiakos
Full Member
Full Member


Joined: 10 Jun 2004
Posts: 277
Location: Estadio Municipal de Mytilini - "Tarlas"

PostPosted: Mon May 26, 2008 9:26 pm    Post subject: Reply with quote

Kalashnikov wrote:

Πιστευεις οτι υπαρχουν στον αθλητισμο μονο 2 ειδη ανθρωπων? Οι αρρωστοι γαυροι και οι αξιοπρεπεις μετριοπαθεις?
Το να βλεπεις τον κοσμο μονο κοκκινο και πρασινο ειναι πολυ φτωχο. Υπαρχουν και αλλες αποχρωσεις και συμπεριφορες.


Νομίζω είναι αρκετά σαφές αυτό που εννοώ.
Σε κάθε ομάδα υπάρχουν αυτά τα 2 είδη ανθρώπων. Οι άρρωστοι και οι αξιοπρεπείς μετριοπαθείς. Στη συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για τον προπονητή του Ολυμπιακού, εξ ου και η αναφορά σε "άρρωστο γαύρο".

Και η συγκεκριμένη διάκριση που κάνω είναι γενικότερη και ξεφεύγει από τα πράσινα και κόκκινα του αθλητισμού. Πάρε παράδειγμα τον προηγούμενο Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο. Ενώ είχε ένα θεσμικό ρόλο, που υποτίθεται ενώνει όλο το πλήρωμα της Εκκλησίας κλπ., αυτός επέλεξε για τους δικούς του λόγους να παίξει και ρόλο "πολιτικό", να ταχθεί εμμέσως υπέρ ενός συγκεκριμένου πολιτικού ρεύματος (η δεξιά του Κυρίου...). Αυτό νόμιζε ότι εξυπηρετούσε την Εκκλησία ή και τον ίδιο προσωπικά, αυτό επέλεξε να κάνει. Δεν μπορώ όμως να κατηγορήσω όλους όσουν τον "έκραζαν" ότι είναι απαράδεκτοι, και δεν σέβονται το θεσμό της Εκκλησίας, κλπ. κλπ. όσο και αν μερικοί ήταν κακοπροαίρετοι. Ο ίδιος δεν στάθηκε στο ύψος του ρόλου του και έδωσε λαβές και όλα όσα άκουγε.

Και ο Γιαννάκης τώρα, επέλεξε να κάνει αυτό που θεωρεί καλύτερο για την ομάδα που προπονεί. Μαγκιά του και καλώς το κάνει. Αυτό με το οποίω διαφωνώ είναι να προβάλλεται ο ρόλος του ως "ομοσπονδιακού" και η ιστορία του ως ασπίδα προστασίας. Ο ίδιος επέλεξε να βάλει στην άκρη αυτές του τις ιδιότητες για αυτή τη σειρά των αγώνων, και μάλιστα το έδειξε προχθές με τέτοιο ζήλο που όντως είχαμε να δούμε από την εποχή του "ξανθού". Νομίζω είναι αναμενόμενο ότι θα τα ακούσει από τον κόσμο με τέτοια συμπεριφορά.

Υ.Γ. Είπε ποτε κανείς ότι είναι απαραδεκτο να βρίζουν τους διεθνείς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟ/ΟΣΦΠ στα ντέρμπι επειδή εφέραν το ευρωπαικό στην Ελλάδα. Αλλιώς είναι να αγωνίζεσαι με το εθνόσημο στη φανέλα, αλλιώς όταν έχεις το τριφύλλι ή τον έφηβο. Wink

Υ.Γ.2: Για την ιστορία πάντως οφείλω να τονίσω ότι τον κόσμο τον βλέπω κυρίως μπλε (ΑΙΟΛΙΚΟΣ) και πολύ λιγότερο πράσινο..... Cool
Back to top
View user's profile Send private message
Kalashnikov
Senior Member
Senior Member


Joined: 26 Feb 2004
Posts: 597
Location: Brussels

PostPosted: Mon May 26, 2008 11:25 pm    Post subject: Reply with quote

Ευτυχως που εχουμε και τις διοικησεις των ομαδων που συνεχιζουν να συντηρουν το θεμα αντι να λεμε πως ηταν μια στιγμη απιστευτης χαζομαρας. Ηρθαν λοιπον και οι ανακοινωσεις των ομαδων που ταιριαζουν καλυτερα στα παρατραγουδα της Πανια....
1) Εχουμε λοιπον τον Ολυμπιακο να θυμαται τους κανονισμους μονο οταν τα κανουν οι αντιπαλοι φιλαθλοι αυτα. Γνωστο και χιλιοπαιγμενο αυτο το σεναριο

2) Εχουμε και τον ΠΑΟ να μας ενημερωνει οτι αν δε συμορφωθει ο Γιαννακης, τοτε δεν αναλαμβανουν καμια ευθυνη. Στην επομενη ανακοινωση, θα μας ενημερωνουν για τον επισημο λιθοβολισμο εις το ονομα της Αγιας Παναθας και το κρεμασμα του πτωματος του εξω απο το ΟΑΚΑ για παραδειγματισμο.

Υμαρτον!
Back to top
View user's profile Send private message
Admin
Site Owner
Site Owner


Joined: 16 Jan 2004
Posts: 2295
Location: Davelis Cave (απ'έξω)

PostPosted: Tue May 27, 2008 7:51 am    Post subject: Reply with quote

Mika wrote:
Καλα δεν ειπε και κατι τοσο τρομερο ο Π. Γιαννακοπουλος. "Οι καραγκιοζηδες δεν εχουν θεση εδω ειπε". δεν χαρακτηρισε καποιον

Admin wrote:
Καλά... εντάξει... Rolling Eyes

Mika wrote:
Θα ηθελες να γινεις λιγο πιο σαφης?

Ζητώ συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση, αλλά τώρα μπήκα στο forum.

Για να κάνω λοιπόν σαφέστερο τι εννοούσα με το... λακωνικό σχόλιό μου: μετά και τα όσα ακολούθησαν (πρωτοσέλιδα εφημερίδας του, ανακοίνωση της ΚΑΕ του), εξακολουθείς να υποστηρίζεις ότι ο Γιαννακόπουλος "δεν χαρακτήρισε κάποιον" με όσα είπε από μικροφώνου; Εγώ πάντως όχι. Αυτό εννοούσα με όσα έγραψα.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
P.A.O.
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3545
Location: GATE 13 - SINCE 1966

PostPosted: Tue May 27, 2008 9:46 am    Post subject: Reply with quote

Ειναι αληθεια οτι εχεις πολυ πλακα , kalashnikov...
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Kalashnikov
Senior Member
Senior Member


Joined: 26 Feb 2004
Posts: 597
Location: Brussels

PostPosted: Tue May 27, 2008 9:56 am    Post subject: Reply with quote

Δεν μπορω να παω κοντρα σε τετοιο ατρανταχτο επιχειρημα

Last edited by Kalashnikov on Tue May 27, 2008 11:56 am; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
P.A.O.
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3545
Location: GATE 13 - SINCE 1966

PostPosted: Tue May 27, 2008 10:00 am    Post subject: Reply with quote

ο γιαννακης ηταν ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ αλλα εσυ μιλας για μια δηλωση του ΠΑΥΛΑΡΑ που ηρεμησε τον 16.000 κοσμο που ηταν ετοιμος να μπουκαρει !

συνεχισε να λες τα δικα σου !!!
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Kalashnikov
Senior Member
Senior Member


Joined: 26 Feb 2004
Posts: 597
Location: Brussels

PostPosted: Tue May 27, 2008 10:13 am    Post subject: Reply with quote

Δηλαδη, για 'σενα, καραγκιοζης δεν ειναι αυτος που ετοιμαζεται να κανει ντου στον αγωνιστικο χωρο, αλλα αυτος που παιζει το παιχνιδι που θελεις να παρακολουθησεις.
Δε λεω, ειναι κ αυτο μια αποψη...

Απο 'κει και περα, αναφερθηκαν 100 πραγματα απο χθες. Εσυ μονο τη δηλωση του "παυλαρα" ακουσες?
Back to top
View user's profile Send private message
P.A.O.
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3545
Location: GATE 13 - SINCE 1966

PostPosted: Tue May 27, 2008 10:50 am    Post subject: Reply with quote

Εδω μιλαμε για τον ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ γιαννακη...
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
savroulis
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 1632
Location: Athens, Greece

PostPosted: Tue May 27, 2008 10:56 am    Post subject: Reply with quote

ηρεμία!!!!

όλα είναι ενα Show.....δεν αξίζει να χαλάμε την ζαχαρένια μας για κανέναν "καραγκιόζη" και κανέναν άλλον...
αυτοί βγάζουνε φράγκα με την μαλακία που μας δέρνει ώς φανατικό λαό...όλους

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ
Back to top
View user's profile Send private message
Kalashnikov
Senior Member
Senior Member


Joined: 26 Feb 2004
Posts: 597
Location: Brussels

PostPosted: Tue May 27, 2008 11:12 am    Post subject: Reply with quote

Οταν αποφασισεις να γραψεις ενα ποστ μεγαλυτερο της 1 γραμμης (τα μεγαλα URLs δεν πιανονται) που δεν μοιαζει με συνθημα, τοτε μπορει και να διαβασει κανεις αυτα που γραφεις.
Back to top
View user's profile Send private message
losada7
Moderator
Moderator


Joined: 23 Mar 2004
Posts: 4162

PostPosted: Tue May 27, 2008 11:13 am    Post subject: Reply with quote

P.A.O. wrote:
Ειναι αληθεια οτι εχεις πολυ πλακα , kalashnikov...


@P.A.O

Ο εύστοχος τρόπος που σου απάντησε ο Kalashnikov με απέτρεψε από το να διαγράψω τον προκλητικό χαρακτηρισμό σου.


Μην νομίζεις ότι δεν ελέγχονται ΟΛΑ τα posts σου, σε σχέση με το αν συμβαδίζουν με τον κανονισμό λειτουργίας του φόρουμ.
Back to top
View user's profile Send private message
Lucretius
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 1762
Location: Θεσσαλονίκη

PostPosted: Tue May 27, 2008 11:22 am    Post subject: Reply with quote

Η τελευταία αυτή σελίδα αποτελεί μια πολύ καλή σύνοψη για τους λόγους που μέλη με σοβαρή παρουσία έχουν αρχίσει να εγκαταλείπουν το φορουμ. Κρίμα
Back to top
View user's profile Send private message
alekos
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 873
Location: Athens

PostPosted: Wed May 28, 2008 3:59 pm    Post subject: Reply with quote

Πολύ καλή η χθεσινή εμφάνιση του Ολυμπιακού, βασίστηκε στην καλή άμυνα και στο πάθος του συνόλου σχεδόν των παικτών να ισοφαρίσουν τη σειρά των τελικών.
Είναι δεδομένο ότι ο αυριανός αγώνας στο ΟΑΚΑ θα είναι τελείως διαφορετικός, με τον ΠΑΟ σαφώς βελτιωμένο.
Θα συμφωνήσω με την άποψη που διάβασα σε ένα άρθρο ότι ο αυριανός αγώνας ίσως βγάλει και τον πρωταθλητή...
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
apelpisiakos
Full Member
Full Member


Joined: 10 Jun 2004
Posts: 277
Location: Estadio Municipal de Mytilini - "Tarlas"

PostPosted: Mon Jun 02, 2008 2:44 pm    Post subject: Reply with quote

Πάντως πέρα από τα (ένθεν κακείθεν) καφριλίκια το θλιβερό σε αυτή τη σειρά τελικών είναι ότι μπάσκετ δε βλέπουμε.

Καμία σχέση με πέρσι που το ένα παιχνίδι ήταν καλύτερο απ το άλλο, φέτος βλέπουμε την κακοποίηση του μπάσκετ.

Ο Παναθηναικός ξεκάθαρα δεν μπορεί να παίξει τόσο καλά όσο έπαιζε την προηγούμενη χρονιά, ο Ολυμπιακός ακόμα και να μπορεί σίγουρα δεν... θέλει λόγω αγωνιστικής φιλοσοφίας.

Συνεπώς βλέπουμε μπόλικο ξύλο, σπάσιμο στεφανιών και ατομικές ενέργειες σε στυλ street-hoop. Και στους τυφλούς θα βασιλέψει τελικά ο μονόφθαλμος...
Back to top
View user's profile Send private message
Lucretius
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 1762
Location: Θεσσαλονίκη

PostPosted: Mon Jun 09, 2008 9:18 am    Post subject: Reply with quote

Και συνεχίζουμε την φίλαθλο πολιτική μας...

"...Δεν είμαι απλώς οπαδός του Παναθηναϊκού, αλλά αντι - Ολυμπιακός!"

(Θανάσης Γιαννακόπουλος, Κυριακή (8/6), Λεωφόρος)

Και μετά λέμε γιατί πάνε και σκοτώνονται τα φανατισμένα...

http://www.in.gr/sports/article.asp?lngEntityID=908250&lngDtrID=246
Back to top
View user's profile Send private message
P.A.O.
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3545
Location: GATE 13 - SINCE 1966

PostPosted: Mon Jun 09, 2008 9:42 am    Post subject: Reply with quote

καλα γιατι το αναφερεις αυτο ;
δεν καταλαβαινω το σκοπο του post σου !
μηπως ξεχασες τις "δηλωσεις" του πρακτορα σταζι που ηταν η αιτια της ζουγκλας ριζουπολης ;
ολοι ξερουμε οτι μετα την εισοδο του πρακτορα σταζι στον ελληνικο αθλητισμο η βια και ο φανατισμος νομιμοποιηθηκαν !
αυτη ειναι η αληθεια Exclamation
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Kalashnikov
Senior Member
Senior Member


Joined: 26 Feb 2004
Posts: 597
Location: Brussels

PostPosted: Mon Jun 09, 2008 9:51 am    Post subject: Reply with quote

Ρε ΠΑΟ, σταματα να εχεις την αντιμετωπιση του τυπου "ελατε να τη βγαλουμε να δουμε ποιος την εχει μακρυτερη" και απαντησε μια φορα με κατι που να εχει να κανει σχεση με αυτο που εχει αναφερθει.

Δηλαδη εσυ πιστευεις οτι τετοιες δηλωσεις προαγουν το αθλημα και αποτρεπουν τον κοσμο απο βιαιες συμπεριφορες?
Αυτο ειναι το ερωτημα εδω και οχι τι εκανε η οχι ο Σωκρατης.
Back to top
View user's profile Send private message
Lucretius
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 1762
Location: Θεσσαλονίκη

PostPosted: Mon Jun 09, 2008 10:25 am    Post subject: Reply with quote

Πίστεψέ με φίλε μου Pao, αν διάβαζα κάτι για τον Κόκκαλη θα το έγραφα. Απλά αυτή η δήλωση με εξόργισε γιατί ξαφνικά όλοι ξεχνούν οτι πριν οχι-και-τοσο-πολύ-καιρό ένας νέος άνθρωπος σκοτώθηκε για να δικαιώσει τον όποιο Γιαννακόπουλο ή Κόκκαλη θέλει ένα νέο μαραφέτι στην τροπαιοθήκη του.

(και επιτέλους έλεος με την οπαδική γλώσσα. Δεν γεννήθηκα γνωρίζοντας ποιος είναι "ο πράκτορας της Σταζι" και ποια "η ζούγκλα Ριζούπολη". Αν δεν ήταν ο Kalashnikov δεν θα καταλάβαινα...)
Back to top
View user's profile Send private message
Dromeas
Full Member
Full Member


Joined: 25 Oct 2007
Posts: 367
Location: Λονδίνο

PostPosted: Mon Jun 09, 2008 10:02 pm    Post subject: Reply with quote

Μα... ντροπή σου φίλε Lucretius! Σε φάγανε οι ανασκαφές και η μουσειολογία. Waisted youth που λένε και οι Άγγλοι. Θα έπρεπε να είχες στρέψει την προσοχή σου στην αληθινή γνώση... είτε ολυμπιακολογία είτε παναθηναϊκόλογία... Laughing Laughing Laughing
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Το "αθλητικό" κλουβί με τους τρελούς All times are GMT + 2 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59  Next
Page 55 of 59

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Web hosting by isol.gr