stadia.gr/forum Forum Index stadia.gr/forum
Εδώ μιλάμε για τα πάντα. Από Καλατράβα μέχρι… Καλομοίρα!
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Πίστα Formula 1 στην Ελλάδα
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 19, 20, 21, 22, 23  Next
 
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Υποδομές και έργα
View previous topic :: View next topic  
Author Message
road352
New Member
New Member


Joined: 09 May 2006
Posts: 50
Location: Thessaloniki

PostPosted: Sat Jun 02, 2007 11:41 am    Post subject: Reply with quote

Αν και πιστεύω οτι μπορούσα να το ποστάρω στο τοπικ της Γέφυρας, εν τούτοις
το ποστάρω εδώ γιατί θα μείνω στην δήλωση του Μαρκ Γουέμπερ

"Όσο για το ενδεχόμενο κατασκευής μιας πίστας Formula1 στην Ελλάδα; Ο Γουέμπερ με μια λακωνική απάντηση έθεσε τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση: «Σίγουρα μπορεί να συμβεί. Αν μια χώρα θέλει να έχει έναν αγώνα μπορεί να τον αποκτήσει. Αν δε θέλει, δεν πρόκειται να έχει. Τόσο απλά»."


Σίγουρα εχει μεγάλη δόση αλήθειας, αν δεν ειναι αυτή η αλήθεια.
Εδώ ολο το άρθρο μαζί με τα παρατράγουδα που έγιναν και παραλίγο να γίνουν περισσότερα.

http://www.sportnet.gr/showreport.asp?sport=1%20&countryID=&champID=35&reportID=134041
Back to top
View user's profile Send private message
gmmour
Junior Member
Junior Member


Joined: 10 Jul 2004
Posts: 103

PostPosted: Sat Jun 02, 2007 5:12 pm    Post subject: Reply with quote

Ο.Υ.Σ.Τ. wrote:
Εδω γινεται μια πορεια της μιας ωρας σε ενα δρομο και γινεται πανικος απο το κυκλοφοριακο χαος.. Φανταστειτε να πρεπει να κλεισει ολο το κεντρο για 4 μερες τι εχει να γινει.. Το πιο απλο ερωτημα:τα καποιες χιλιαδες παρκαρισμενα αυτοκινητα που θα πανε για 4 μερες Question Confused


Κατά την άποψή μου, κάποτε πρέπει το κέντρο να κλείσει ολοκληρωτικά για τα Ι.Χ. και να εισέρχονται μόνο τα ΜΜΜ και ίσως τα ταξί.

Οπότε μία τέτοια διοργάνωση θα ήταν μία καλή αρχή για να συνηθίσει ο κόσμος!

Το κλείσιμο του ιστορικού κέντρου το έχουν εφαρμόσει ήδη σε ένα βαθμό στη Ρώμη (που έχει και πολύ μικρότερο μετρό) και μια χαρά τα πάνε!
Back to top
View user's profile Send private message
johnmit
Full Member
Full Member


Joined: 08 Dec 2006
Posts: 210
Location: CRETE,HERAKLION

PostPosted: Thu Jun 07, 2007 4:35 pm    Post subject: Reply with quote

χμμ..παντως το ιστορικο κεντρο του ηρακλειου θα κλεισει παντελώς με τρομερες τροποποιησεις αλλα θα κανω εκτεταμενο ποστ στο αναλογο φορουμ. γιατι να μη συμβει κ στην αθηνα? για να μη τολμισω να πω οτι τα τελευταια χρονια το κυκλοφοριακο μας ειναι τουλαχιστον αναλογο με της αθηνας(σε μικρογραφία παντα)..πιστα στην αθηνα δε προκειται να γινει γιατι δε το θελετε πρωτα πρωτα(κ μιλαω για τους σοβαρους αθηναιους και οχι τους καυ...νους)!
ουτε θεσσαλονικη θα γινει γιατι θα αντιδρασουν σερρες-υπαρχει κ η Κων/πολη. θα γινει κοντα στη χερσονησσο(γουβες) και το βαζω πρωτο γιατι η Πετραλια ανα μηνα ερχεται κρητη κ δεν ειναι τυχαιο οτι δηλωνει παντα πως ειμαστε η ναυαρχιδα του τουρισμου. τα κολλοσιαια ξενοδοχεια(14 περιπου 5 αστερων σε ακτινα 5 καπου χιλιομετρων) και δεκαδες 4 αστερων κ παει λεγοντας θελουν μια τετοια επενδυση κ δινουν τα λευτα. λευτα δινει η minoan lines,η aigean,και πολλοι επενδυτες!! τι ζηταμε??? μονο την αδεια δωστε μας και καντε απλη τη ζωη σας κ τη δικη μας!! προτειματε να ανεβενεται Σερρες??? ενα καραβακι πολυτελειας θα περνετε κ τσουπ φτασατε κρητη που ερχονται εκαττομυρια ανθρωποι απο καθε γωνια!! που κολλαει ρε γαμωτο το ολο θεμα! υποδομες και ομορφια υπαρχει.. μονο 190 εκ ευρω προγραμματιστηκαν για τους δρομους της κρητης μεχρι το 2013(δ' κπσ). ολος(σχεδον) ο βορειος οδικος αξονας στο νομο ηρακλειου εχει τελειωσει και τωρα συμπληρονονται κ τα τελευταια του κομματια!! μη ξεχνατε κ το νεο διεθνες αεροδρομιο που θα γινει9καποτε) κ θα ειναι 5λεπτα απο γουβες.υπαρχει πολυ κινηση κ πολυς κοσμος εδω κατω κ σιγουρα δε θα καταρακωθει η πιστα. η κρητη ξερει απο ξενους κ πως να τους φιλοξενει κ πως να του περωει τον αερα οταν οι τουριστες παρεκρεπονται κ κανουν τα δικα τους(μεθανε)..
ειναι καθαρα θεμα του υπουργειου ανατυξης,υπεχωδε κ τουρισμου η πιστα. εμεις τη θελουμε κ θα τη φτοιαξουμε κ θα ειναι τελεια..ποιος καθυστερει τις διαδικασιες δε ξερω!!! ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ?? ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΑΥΤΗ!! αυτα να μην ειχε η ελλαδα κ θα ενιωθα ολοκληρωμενος πολιτης σας λεω.. ουφ!! τα ειπα κ ξαλαφρωσα!!!αμαν πια!!το εχουμε κουρασει το θεμα...που διαφονειται ρε παιδεια σε αυτο που λεω? ειναι απλα τα πραγματα!!μηπως εχετε υποτιμίσει τη κρητη κ μας νομιζεται για χωριατες κ οπισθοδρομικους?
Back to top
View user's profile Send private message
alter100
Junior Member
Junior Member


Joined: 03 May 2007
Posts: 157

PostPosted: Thu Jun 07, 2007 7:03 pm    Post subject: Reply with quote

Ρε παιδιά μήπως λογαργιαζουμε χωρίς τον ξενοδόχο.....(αν και έχουμε ξενοδοχεία!!!!)
Τα αφεντικά της F1 τι λένε για όλα αυτά δηλαδή ο.... Bernie Ecclestone;;;;
Εδώ κόβουν αγώνες στην Ευρώπη (Βέλγιο, Πορτογαλία) γιατί θέλουν να διαδώσουν το άθλημα (αν μπορούμε να το πούμε έτσι) σε νέες αγορές που συν τις άλλες δεν έχουν εκεί και τις γνωστες απαγορεύσεις στις διαφημίσεις τσιγάρων κ.λ.π.
Εγώ λοιπόν αναρωτιέμαι αυτοί που προγραμματίζουν την όλη ``ιστορία´´τι να λένε άραγε για πιστα στην Ελλάδα;;Δεν εννοώ τους Έλληνες.
Έχουμε κάποια μαρτυρια για το τι σκέφτονται αυτοί;;;; Question
Back to top
View user's profile Send private message
KPHTH Rulez
Guest





PostPosted: Fri Jun 08, 2007 12:25 am    Post subject: Reply with quote

Arrow johnmit

Αδερφέ μου,χαλάρωσε! Wink Wink
Κανείς δεν μας περνάει ούτε για χωριάτες ούτε για οπισθοδρομικούς.Εκτός από κάποια «άκυρα» άτομα που κάνουν ερωτήσεις του στυλ:Μα εσείς στην Κρήτη έχετε σινεμά;;

Απλά να λάβεις υπόψη σου ότι μιλάμε για ένα πολύ σημαντικό έργο υποδομής που σίγουρα δεν θα πρέπει καμία μεριά να είναι επιπόλαιη.

Κάποια προβλήματα που σκέφτηκα μόλις...
1)Εδώ Ολυμπιακούς Αγώνες θέλαμε να οργανώσουμε,πράγμα που απαιτούσε πολλά χρήματα,και βγήκαν απευθείς οι λαϊκιστές να πουν για τον κοσμάκη που δεν έχει να φάει και εμείς τα δίνουμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες.Και η συγκεκριμένη οργάνωση προκαλεί και ένα δέος,μία συναισθηματική φόρτιση σε εμάς τους Έλληνες.Φαντάζεσαι τι θα πουν για τα πολύχρωμα αυτοκινητάκια που κάνουν κύκλους...;

2)Τα ενδοΚρητικά προβλήματα(!!!) εδώ σκεφτείτε ότι τρέχουμε στα δικαστήρια για τα ΚΤΕΛ Κρήτης!Δημιουργούνται διαφωνίες για θέματα όπως η έδρα της Περιφέρειας και το εφετείο!Πως θα ακούσουν οι Χανιώτες για πίστα Formula 1 στο Ηράκλειο;
Back to top
Ypsilon
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3951
Location: Copenhagen, Denmark

PostPosted: Fri Jun 08, 2007 1:16 am    Post subject: Reply with quote

Θα συμφωνήσω πως δεν τίθεται θέμα να θεωρούνται από κανέναν οι Κρητικοί ως χωριάτες ή οπισθοδρομικοί (αυτό έλειπε), αν και θα μου επιτρέψετε ένα λογικό άλμα για να επισημάνω πως ο άκρατος τοπικισμός συνιστά αρχοντοχωριατισμό που είναι απείρως χειρότερος από την καλώς νοούμενη χωριατιά.
Για ένα σωρό λόγους, που δεν είναι το σωστό topic για να αναπτυχθούν. Άλλο το να αγαπάω την ιδιαίτερη πατρίδα μου, κι άλλο να λέω "ποιος θα πάει τώρα στις Σέρρες, πάρτε το υπερπολυτελές φέρρυ και τσουπ! φτάσατε στο Ηράκλειο".
Δηλαδή σε ένα τέτοιο επιχείρημα, το μόνο σοβαρό αντεπιχείρημα είναι "μωρ' τι μας λες? Κι αν έχει μποφώρ?" Razz
Όπως αντιλαμβάνεστε, έτσι δεν γίνεται διάλογος! Laughing
Αυτό το λέω γενικά, ευκαιρίας δοθείσης, και δεν απευθύνεται ειδικά στους Κρήτες, ΟΚ?.

Παμ' παρακάτω. Τα φράγκα για την πίστα τα βάζει η FIA. Και θέλει η τεράστια επένδυσή της να αποδίδει όχι απλώς σε βάθος χρόνου, αλλά και όλο το χρόνο. Αυτό, δυστυχώς, αποκλείει τις επιλογές εκτός του κορμού της ηπειρωτικής χώρας για καθαρά πρακτικούς λόγους που είναι πολύ ευνόητοι για να τους αναφέρω.
Τα δε έξοδα για τη μεταφορά των μονοθέσιων και των εκατοντάδων φορτηγών (συν προσωπικό) είναι τόσο τεράστια, που κανείς δεν θα ρίσκαρε την επιλογή ενός νησιού που αυτόματα περιορίζει τις εναλλακτικές κίνησης αν κάτι πάει στραβά, απειλώντας να τινάξει το κόστος σε ασύλληπτα ύψη.

Είναι μεγάλες οι επισφάλειες, κύριοι, πέρα βέβαια από το γεγονός ότι η Κρήτη είναι ηγέτιδα δύναμη στον τουρισμό (και εκτός Ελλάδος) και η μέριμνά της οφείλει να είναι να διατηρήσει αυτό το κεκτημένο. Τα υπόλοιπα είναι του τύπου "πουλάμε μούρη", πολύ περισσότερο που αυτή η χώρα έχει κι άλλους πανέμορφους τουριστικούς προορισμούς, αν το πάρουμε έτσι.

Αλλά δεν μπορούμε να το πάρουμε έτσι, αυτό λέμε τόσον καιρό.
Δεν αξιολογούνται έτσι τα υπέρ και τα κατά μιας υποψήφιας τοποθεσίας και το έχουμε εκθέσει επανειλημμένως εδώ μέσα.
Άλλες είναι οι προϋποθέσεις που θέτει, και οι εγγυήσεις που ζητάει η FIA για να είναι ανταποδοτική η επένδυση και με όσο το δυνατόν μικρότερο ρίσκο. Τα υπερπολυτελή ξενοδοχεία και το αεροδρόμιο (εξίσου σημαντικά αλλά παρεπόμενα) εξετάζονται αφού έχουν σιγουρευτεί οι ζωτικές παράμετροι.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Grecolatin
Junior Member
Junior Member


Joined: 04 Jun 2004
Posts: 154
Location: Spain,Granada

PostPosted: Fri Jun 08, 2007 4:10 am    Post subject: Reply with quote

Kati oxi kai toso asxeto... Very Happy
Kseri kanis pos metakinounte ta monothesia kai ola ta mixanologika tmimata pou akoulothoune apo pista se pista diapernontas ipirous????

Ipotheto pos to proto bhma ina na mpoune ola sta gnosta megala fortiga,ala meta?.. Afta ta fortiga gia na pane apo Malasia (8/4/2007) sto Bahrein (15/4/2007) pos to kanoune?Se aeroplana diskolevome poli na to pistepso pos mpenoune gia polous logou,ala apo tin alli ta karabia ine iperbolika arga...

H entiposi mou ine pos gia makrines kai ameses metafores mallon sinarmologoune ta monothesia kai ta bazoun se aeroplana.

Ti apopsi exete...?
Wink
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
alter100
Junior Member
Junior Member


Joined: 03 May 2007
Posts: 157

PostPosted: Fri Jun 08, 2007 2:29 pm    Post subject: Reply with quote

Από ένα γρήγορο ψάξιμο στο Google βρήκα ότι η κάθε ομάδα στέλνει για κάθε αγώνα εκτος Ευρώπης 25-30 τόνους με αεροπλάνο και 5-10 τόνους με πλοίο.....όπως μπορούμε να δούμε στις παρακάτω δυο ιστοσελίδες... δυστυχώς μονο στα Γερμανικά. Υπάρχει και η σχετική εταιρεία στην F1 που ασχολείται με τις μετακινήσεις των ομάδων η λεγομενη FOM (Formula One Management)
http://www.auto.de/magazin/Motorsport/Formel_1/GP_Australien_2007:_Logistikherausforderung_%DCberseerennen/
http://www.formel1.de/index.php?aid=15&newsID=30547
Για την Ευρώπη επειδή όλες οι ομάδες έχουν την έδρα τους εδώ οι μετακινήσεις είναι εύκολες....οδικά.
Back to top
View user's profile Send private message
johnmit
Full Member
Full Member


Joined: 08 Dec 2006
Posts: 210
Location: CRETE,HERAKLION

PostPosted: Fri Jun 08, 2007 10:38 pm    Post subject: Reply with quote

ρώτησα για το αν καποιος θεωρει χωριατες τους Κρητες γιατι εχω ακουσει πολλες τρελες γνωμες για το πως φανταζονται καποιοι τη Κρητη και τους κατοικους της. Shocked
οσο για το θεμα του τοπικισμου-ναι υπαρχει αλλα με μια πιο απαλαγμενη απο αρνητικα φορτια εννοια,πλησιαζοντας πιο πολυ τη χροια της υπερηφανιας(ακομη κι αν δεν υπαρχει λογος και δεν εχει να κανει με το αν εχει υποδομες ο τοπος ουτε με το αν υπαρχει καλαισθησια)..ισως απο ενφυτη ταση αισιοδοξιας(και με λιγη τσικουδια Laughing ),σε αντιθεση με τη μαυριλα που βλεπουν τα πραγματα καποιοι αλλοι απο αλλου που δεν ευχαριστιουνται με τπτ Crying or Very sad ..αλλα εν πασει περιπτωσει ----->Ypsilon εγω δεν αγαπαω απλα τη Κρητη,ειμαι ψυχωτικος και οχι για να πουλησω μουρη(για τί να πουλησω μουρη?)-δεν εχω τετοιες αναγκες. Rolling Eyes
δε μιλησα για "υπερ-πολυτελες" φερρυ και οσο για τα μποφωρ παει με 7 και βροχη. Wink

Quote:
Όπως αντιλαμβάνεστε, έτσι δεν γίνεται διάλογος!

ελα μωρεεε,κουβεντα να γινεται...

τα φραγκα τα βαζει η FIA???καινουργιο ειναι αυτο?
κανε ενα ποστ με λεπτομεριες για να σε πιστεψω και λυσε μου την απορια που κολλανε οι επενδυτες και ο αναπτυξιακος νομος.

αμ το αλλο..(βγαινει το συμπερασμα οτι) ζωτικος παραγοντας ειναι ειναι το αν ειναι νησιωτικο η υπειρωτικο το μερος???ΤΟΤΕ ΛΥΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΤΟΥ Grecolatin ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ.ενα παλικαρι φιλαρακι μου οδηγαει ενα φορτιγο μηχανημα για χωματα 7 μετρα στο πλατος 12 μηκος και 3 υψος με μπαλκονι.η εταιρια εχει 3-4 τετοια,πως ηρθανε? ο πελαργος τα εφερε? πολλα φρουτακια που θα εχεις φαει εχουν ερθει απο΄δω,ενα ενα τα φερανε για παρτυ σου?με φορτηγα φτασανε και σιγουρα οχι μικρα.

KPHTH Rulez,για τα εντως κανουν ετσι οι "γερασμενοι"..η νεα γενια Χανιωτων δεν εχει κανενα προβλημα με τους Ηρακλειωτες και το αντιστροφο.με πιο πολλες Χανιωτισσες τα εχω φτοιαξει παρα με Ηρακλειωτισσες που λεει ο λογος. και στα ματς με την εθνικη στο παγκρητειο ηρθαν πολλοι απο Χανια και ΧΑΡΗΚΑ απιστευτα-θα μπορουσαν να απεχουν αλλα δε το εκαναν.Νομιζω οτι Δεν ισχυει πλεον αυτο.
Back to top
View user's profile Send private message
Ypsilon
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3951
Location: Copenhagen, Denmark

PostPosted: Sat Jun 09, 2007 3:57 am    Post subject: Reply with quote

Σχετικά με την πίστα, η κατασκευή της χρηματοδοτείται από τη FIA. Οι αποδείξεις που ζητάς είναι όλες μέσα σε αυτό εδώ το thread, αλλά λόγω ώρας δεν γίνεται να βρω τις σχετικές σελίδες.
Ή για να είμαι πιο ακριβής, αυτό ισχύει για το Ελληνικό που είναι (ήταν) επιλογή του ίδιου του Έκκλεστον, δεν ξέρω αν ισχύει γενικά.
Με λίγο ψάξιμο θα λυθούν οι απορίες σου, όπως και για τις υπόλοιπες ερωτήσεις που κάνεις σχετικά με το γιατί η FIA δεν προκρίνει με ιδιαίτερη χαρά τοποθεσίες που δεν έχουν πρόσβαση και δια ξηράς.

Από κει και πέρα τι να πω, εκλογές έρχονται, αξιώστε τις σχετικές δεσμεύσεις από τους βουλευτές σας, ρωτήστε καλού κακού και τη FIA (γιατί με τις υποσχέσεις οι πολιτικοί φτιάχνουν μέχρι και κοσμοδρόμιο) και μακάρι να γίνει στο Ηράκλειο, εκεί θα τα χαλάσουμε τώρα? Το θέμα είναι να γίνει.

Άντε, τα λέμε! Wink
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
johnmit
Full Member
Full Member


Joined: 08 Dec 2006
Posts: 210
Location: CRETE,HERAKLION

PostPosted: Sat Jun 09, 2007 2:43 pm    Post subject: Reply with quote

Τωρα θυμηθηκα οτι η Monica Swartz (συμβουλος του BIG BOSS) ειχε εγκρινει τις 2 προτεινόμενες περιοχες των Γουβων,αφου πρωτιστα τις ειχε επισκευτει. Αρα δεν τιθεται θεμα μειονεξίας της περιοχης τουλάχιστο ως προς στο οτι ειναι νησιοτικες. Wink
Back to top
View user's profile Send private message
alter100
Junior Member
Junior Member


Joined: 03 May 2007
Posts: 157

PostPosted: Thu Jun 14, 2007 8:50 pm    Post subject: Reply with quote

Από ότι διαβάζω στον Γερμανικό τύπο στον προγραμματισμό της F1 μέχρι το 2012 δεν υπάρχει κανένα σχέδιο για πιστα στην Ελλάδα....
Αντίθετα σίγουρο είναι η Βαλεντσια και η Σιγκαπούρη το 2008 Για το 2009 συζητάνε για Abu Dhabi και Ινδια και για το 2010 για Σεουλ στην Νότιο Koρεα και για έναν δεύτερο αγώνα στην Ιαπωνία(Suzuka)
Κάποιους αγώνες θέλουν να τους καταργήσουν π.χ.Indianapolis
http://www.ftd.de/sport/motorsport/f1/:Formel%20Indien%20%ABIndy%BB%20Zukunft/213030.html
http://www.focus.de/sport/formel1/formel-1-zirkus-zieht-ab-2009-nach-indien_spid_401511.html

Θα ήθελα να ήξερα οι υπεύθυνοι για την πιστα στην Ελλάδα έχουν κάποια επαφή με τα τεκταινόμενα στην F1...η κάνουμε με το μυαλό μας μπαϊράμι;;.....
Και ποιος είναι αυτός στην Ελλάδα που έχει επαφές με τους υπευθυνους της F1...για να ξέρουμε και τι λέμε ρε παιδιά....εκτος αν θέλουμε μονο να γίνετε...μπούγιο....νάχουμε να λέμε δηλαδή.....
Back to top
View user's profile Send private message
johnmit
Full Member
Full Member


Joined: 08 Dec 2006
Posts: 210
Location: CRETE,HERAKLION

PostPosted: Tue Aug 28, 2007 11:06 pm    Post subject: Reply with quote

http://trans.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_cargrandprix_19_22/02/2007_182552


Στεκει αυτο??? πολυ αθορυβο για μια τοσο μεγαλη αποφαση δεν ειναι?
Back to top
View user's profile Send private message
Braveheart
Junior Member
Junior Member


Joined: 24 Sep 2006
Posts: 173
Location: Πρόεδρος Σ.Φ. Νίκου Αλέφαντου Θεσσαλονίκης

PostPosted: Tue Aug 28, 2007 11:39 pm    Post subject: Reply with quote

As kanoun mia pista stin ilia tora pou iparxoun kai oi apaitoumenes ektaseis... Crying or Very sad
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
P.A.O.
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3545
Location: GATE 13 - SINCE 1966

PostPosted: Wed Aug 29, 2007 4:42 pm    Post subject: Reply with quote

Το αστειο σου ειναι ... μακαβριο Rolling Eyes
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Braveheart
Junior Member
Junior Member


Joined: 24 Sep 2006
Posts: 173
Location: Πρόεδρος Σ.Φ. Νίκου Αλέφαντου Θεσσαλονίκης

PostPosted: Wed Aug 29, 2007 8:44 pm    Post subject: Reply with quote

Den einai asteio einai aftosarkasmos gia ta xalia mas kai parallila ekfrazo tin thlipsi mou gia tin katastrofi kai poli perisotero gia ta thimata.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
damianos
Full Member
Full Member


Joined: 03 Aug 2007
Posts: 222
Location: Thessaloniki

PostPosted: Thu Aug 30, 2007 8:40 am    Post subject: Ευκαιρία? Reply with quote

P.A.O. wrote:
Το αστειο σου ειναι ... μακαβριο Rolling Eyes
Πληροφοριακά πάντως στη Θεσσαλονίκη, ο σεισμός του '78 έδωσε την ευκαιρία για διανοίξεις δρόμων, που σε διαφορετική περίπτωση ήταν απίθανο να γίνουν!
Υ.Γ. Με την ευκαιρία του 1ου μου post απευθύνω χαιρετισμό σε όλους σας.
Back to top
View user's profile Send private message
worldofjustice
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Sep 2004
Posts: 983
Location: Zurich

PostPosted: Tue Nov 13, 2007 3:32 pm    Post subject: Reply with quote

Εγκαινιάζει σύντομα την πίστα φόρμουλα 1

Αυτό ανακοίνωσε χθες ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης Άρης Σπηλιωτόπουλος, στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε στους Έλληνες και ξένους δημοσιογράφους, στις εγκαταστάσεις του εκθεσιακού χώρου όπου λαμβάνει χώρα η διεθνής τουριστική έκθεση του Λονδίνου World Travel Market (WTM).

Αξίζει να σημειωθεί ότι το βήμα που απομένει πλέον είναι η έγκριση της επιδότησης από το Ελληνικό Κέντρο Επενδύσεων, αμέσως μετά την οποία θα ενεργοποιηθεί η σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία, που προβλέπει την ολοκλήρωση του έργου εντός χρονικού διαστήματος 20 μηνών.
------------

Τι θα εγκαινιάσει ακριβώς, το χωράφι?
Την επιδότηση γιατί την καθυστερούν αφού υπάρχει πολιτική βούληση λοιπόν?
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Nassos
Full Member
Full Member


Joined: 16 Dec 2005
Posts: 347

PostPosted: Sun Mar 02, 2008 2:34 pm    Post subject: Στην «πολ ποζίσιον» η Πάτρα Reply with quote

Με 50 εκ. ευρώ φτιάχνει πίστα για μηχανοκίνητους αγώνες. Το μενού για την πρώτη 5ετία

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11379&subid=2&tag=8477&pubid=578444

Quote:
Η πίστα, όπως υπογραμμίζουν άνθρωποι της Αυτοκινητοδρόμιο Πάτρας Α.Ε., θα είναι έτοιμη μέχρι το τέλος του 2009 ενώ ήδη η διοίκηση της εταιρείας έχει τη δέσμευση του τεχνικού διευθυντή της πίστας της Monza, Giorgio Bartoli, ο οποίος δέχθηκε να αναλάβει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή κατά την κατασκευή του έργου και μετά στην Πάτρα, ότι τουλάχιστον την πρώτη χρονιά λειτουργίας της πίστας θα φέρει έναν αγώνα Γκραν Πρι Μοτοσικλέτας (GP Μoto).


Αντε με το καλό! Smile
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Agg3los
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 01 Mar 2008
Posts: 829
Location: Ριο Πατρων

PostPosted: Sat Mar 15, 2008 11:10 pm    Post subject: Reply with quote

Νεα για πιστα F1 Χαλανδριτσα!

http://www.mypatra.gr/patrazino/text/?id=2993
Ελατεεε,ξεκινηηστεε... Cool Cool Wink
Back to top
View user's profile Send private message
Agg3los
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 01 Mar 2008
Posts: 829
Location: Ριο Πατρων

PostPosted: Mon Apr 14, 2008 1:38 am    Post subject: Reply with quote

Αναλυτικες Πληροφοριες για πιστα Χαλανδριτσας στη σελ 50 αυτου του εγγραφου(6 mb) http://www.noemonco.gr/images/patraiko_epixeirein.pdf
Back to top
View user's profile Send private message
PinkFloyd
Full Member
Full Member


Joined: 21 Jun 2007
Posts: 324
Location: ΠΑΤΡΑ

PostPosted: Wed Dec 03, 2008 3:34 pm    Post subject: Reply with quote

8 μήνες μετά το προηγούμενο post του Άγγελου, έγινε άλλο ένα μικρό βήμα για το Αυτοκινητοδρόμιο της Πάτρας. Με αυτό το ρυθμό, σε καμμιά 30ριά χρονάκια θα είναι έτοιμο Smile

http://www.simerini.gr/?section=32&category=1&newsid35=13507
Back to top
View user's profile Send private message
TooTall
New Member
New Member


Joined: 02 Nov 2008
Posts: 59

PostPosted: Wed Dec 03, 2008 4:34 pm    Post subject: Reply with quote

Ωστόσο, αγκάθι για την οριστική ένταξη αποτελεί η εξεύρεση των 17 εκ. ευρώ, που είναι τα ίδια κεφάλαια που πρέπει να εξασφαλίσει η εταιρεία, καθώς στην αγορά υπάρχει έλλειψη ρευστότητας, εξαιτίας της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης.

Με αλλα λογια δεν υπαρχουν τα λεφτα για να γινει η πιστα αρα μπορουμε να το ξεχασουμε γιατι α) αυτοι που απαρτιζουν την εταιρεια δεν εχουν τετοια επιφανεια β) πιθανος επενδυτης για τετοιου ειδους τολμημα πολυ απλα δεν προκειται να βρεθει στην Ελλαδα.
Back to top
View user's profile Send private message
PinkFloyd
Full Member
Full Member


Joined: 21 Jun 2007
Posts: 324
Location: ΠΑΤΡΑ

PostPosted: Wed Dec 03, 2008 6:58 pm    Post subject: Reply with quote

Εντάξει, δεν είναι εύκολα τα πράγματα αλλά δεν είναι και τόσο μαύρα όσο λες. Ο πρόεδρος της "Αυτοκινητοδρόμιο" είναι και πρόεδρος της Αχαϊκής Τράπεζας, που αν και μικρή συνεταιριστική τράπεζα νομίζω ότι μπορεί να δώσει δάνειο 17 εκ. Το πιο δύσκολο είναι μάλλον να ενταχθούν στον αναπτυξιακό νόμο για να πάρουν την κρατική επιδότηση.
Back to top
View user's profile Send private message
Agg3los
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 01 Mar 2008
Posts: 829
Location: Ριο Πατρων

PostPosted: Wed Dec 03, 2008 7:14 pm    Post subject: Reply with quote

Θα γινει παιδια θα το δειτε...
Σιγα σιγα θα γινει...
Καποτε... Laughing Laughing Cool
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Υποδομές και έργα All times are GMT + 3 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 19, 20, 21, 22, 23  Next
Page 20 of 23

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Web hosting by isol.gr