Γήπεδο Ευόσμου
Όλες οι φωτογραφίες που περιέχονται σε αυτή τη σελίδα παρουσιάζονται σε σμίκρυνση. Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε από αυτές και θα τη δείτε σε πλήρες μέγεθος.
Χωρητικότητα: 2.267 (καθήμενοι)
Τοποθεσία:
Το γήπεδο βρίσκεται στον Εύοσμο, έναν δήμο της Θεσσαλονίκης, δυτικά του κέντρου της πόλης. Για να πάτε εκεί με αυτοκίνητο, θα χρησιμοποιήσετε την Περιφερειακή Οδό, στρίβοντας στα φανάρια προς "Εύοσμο" (Aegean στη γωνία). Συνεχίστε ευθεία επί της οδού Μαιάνδρου και σε 800μ, στα φανάρια, στρίψτε αριστερά προς "Δημαρχείο" στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου. Σε 400μ θα βρείτε νέα φανάρια (Goody's στη γωνία) όπου θα στρίψετε δεξιά προς "Δημαρχείο" στην οδό 28ης Οκτωβρίου. Θα δείτε το γήπεδο δεξιά σας μετά από 200μ. Αν είστε στο κέντρο της πόλης (Αριστοτέλους) μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λεωφορείο 21 και να κατεβείτε στη στάση "Γυμνάσιο", έξω ακριβώς από το Γήπεδο του Ευόσμου.
Κτίστηκε το: 1950 (Τελευταία ανακατασκευή το 1994)
Ρεκόρ θεατών: 4.067 (Αγροτικός Αστέρας - Δόξα Δράμας, το 1979)
Έδρα: Αγροτικός Αστέρας (Football League)
Πληροφορίες: Το Γήπεδο του Ευόσμου διαθέτει δύο εξέδρες (κύρια δυτική και νότια, πίσω από τη μία εστία), καθώς στις υπόλοιπες πλευρές περιβάλλεται από μαντρότοιχο. Οι υπάρχουσες κερκίδες κατασκευάστηκαν το 1994. Το 2002 τοποθετήθηκαν καθίσματα, που προήλθαν από το Καυτανζόγλειο Στάδιο (αντικαταστάθηκαν λόγω των έργων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες).

Το συγκεκριμένο γήπεδο αποτελεί κατά γενική ομολογία ένα "απολίθωμα" παλαιότερης εποχής. Η ολοκλήρωση κατασκευής του νέου σταδίου στον Εύοσμο, στην περιοχή πάνω από την Περιφερειακή Οδό θα έλυνε ασφαλώς το πρόβλημα. Πρόκειται για ένα στάδιο με στίβο και κερκίδα για 4.000 θεατές, ενώ ακριβώς δίπλα θα υπάρχει κλειστό κολυμβητήριο. Δυστυχώς όμως, αν και σε προχωρημένο βαθμό, τα έργα έχουν βαλτώσει εδώ και αρκετά χρόνια. Από τον Δήμο Ευόσμου αναμένεται η εξασφάλιση των πιστώσεων που απαιτούνται, προκειμένου να ξεκινήσουν και πάλι τα έργα.

Το γήπεδο ανήκει στον ερασιτέχνη ΠΜΑΣ Αγροτικό Αστέρα.
Κλείστε αυτό το παράθυρο ή (αν ήρθατε εδώ από άλλο site) πηγαίνετε στο stadia.gr. Hosted by isol.gr