Γήπεδο Δόξας Δράμας
Χωρητικότητα: 7.000 (καθήμενοι)
Τοποθεσία:
Το στάδιο βρίσκεται στη Δράμα, στην ανατολική Μακεδονία (περίπου 150 χλμ από τη Θεσσαλονίκη και 670 χλμ από την Αθήνα). Η πόλη εξυπηρετείται από το διεθνές αεροδρόμιο της Καβάλας που απέχει 60 χλμ. Βεβαίως, μπορείτε να πάτε στη Δράμα και με το τρένο. Το ίδιο το γήπεδο βρίσκεται στη δυτική πλευρά της πόλης. Όπως έρχεστε από Θεσσαλονίκη, θα φτάσετε στα φανάρια με την οδό Οδυσσέως. Στρίψτε αριστερά (προς Σέρρες) και μετά από 300μ θα δείτε το γήπεδο δεξιά σας.
Αν θέλετε να πάτε στο γήπεδο  -  Χρήσιμα links
Κτίστηκε το: 1953
Ρεκόρ θεατών: 10.506 (Δόξα Δράμας - Παναθηναϊκός, την περίοδο 1979-80)
Έδρα: Δόξα Δράμας (Γ' Εθνική)
Πληροφορίες: Το Γήπεδο της Δόξας Δράμας διέθετε αρχικά μόνο τη δυτική εξέδρα, ενώ στις αρχές της δεκαετίας του '80 κατασκευάστηκε και το βόρειο πέταλο. Επίσης, στις αρχές της δεκαετίας του '90 ξεκίνησαν οι προσπάθειες κατασκευής της ανατολικής εξέδρας. Τα έργα όμως δεν έμελλε ποτέ να ολοκληρωθούν και αυτή η κερκίδα παραμένει ακόμη και σήμερα ημιτελής.

Οι διοικούντες τον σύλλογο αισιοδοξούν πως μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα μπορέσουν να ολοκληρώσουν την ανατολική εξέδρα, προσθέτοντας στο γήπεδο περίπου 3.000 θέσεις αλλά και πολύτιμους χώρους κάτω από αυτήν. Ακόμη, στα άμεσα σχέδια περιλαμβάνεται η τοποθέτηση πλαστικών καθισμάτων αλλά και ηλεκτροφωτισμού.
Το γήπεδο ανήκει στο Γ.Σ. Δόξας Δράμας.
Κλείστε αυτό το παράθυρο ή (αν ήρθατε εδώ από άλλο site) πηγαίνετε στο stadia.gr. Hosted by isol.gr
Το Γήπεδο της Δόξας Δράμας από τα νοτιο-ανατολικά
Η ανατολική εξέδρα που παραμένει εδώ και πολλά χρόνια ημιτελής
Το Γήπεδο της Δόξας Δράμας