Γήπεδο Ακράτητου
"Γιάννης Παθιακάκης"
Χωρητικότητα: 4.944 (καθήμενοι)
Τοποθεσία:
Το γήπεδο βρίσκεται στα Ανω Λιόσια, μια περιοχή 12 περίπου χιλιόμετρα βόρεια του κέντρου της Αθήνας. Προκειμένου να φτάσετε εκεί με αυτοκίνητο, ο γρηγορότερος, ευκολότερος και εντέλει καλύτερος τρόπος είναι χρησιμοποιώντας την Αττική Οδό. Θα πρέπει να βγείτε από αυτή στην έξοδο 6, προς τα Ανω Λιόσια μέσω της Λεωφόρου Φυλής.
Αν θέλετε να πάτε στο γήπεδο  -  Χρήσιμα links
Προχωρήστε βόρεια στη Φυλής και μετά από 2 χλμ θα δείτε σήματα προς το "Γήπεδο Ακράτητου" να δείχνουν αριστερά. Ακολουθήστε τα, στρίβοντας στην οδό Ζήνωνος (μία μισοκτισμένη εκκλησία βρίσκεται στη γωνία) και μετά από 500 μέτρα θα φτάσετε στο γήπεδο.
Μπορείτε βεβαίως να χρησιμοποιήσετε λεωφορείο για να φτάσετε ως εκεί. Το Β12 (αφετηρία από την οδό Μάρνη στο κέντρο) εξυπηρετεί πολύ: κατεβείτε στη στάση "23η Φυλής" και θα βρεθείτε μόλις 500 μέτρα από το γήπεδο, όπου θα φτάσετε διαμέσου της οδού Ζήνωνος.
Κτίστηκε το: 1965 (Τελευταία ανακατασκευή το 2001)
Ρεκόρ θεατών: 4.025 (ΑΕΚ - Παναθηναϊκός, ημιτελικός Κυπέλλου στις 7/4/04)
Έδρα: Ακράτητος (Τοπικό Πρωτάθλημα ΕΠΣΔΑ)
Πληροφορίες: Το Γήπεδο του Ακράτητου πήρε το όνομα του Γιάννη Παθιακάκη στις αρχές του 2002, μετά τον τραγικό θάνατο του Έλληνα προπονητή πάνω στο τερέν κατά τη διάρκεια της προπόνησης της ομάδας του.
Το γήπεδο δεν έχει πλέον καμία σχέση με την εικόνα που παρουσίαζε πριν το καλοκαίρι του 2001. Ως τότε διέθετε μόνο μία σκεπαστή κερκίδα (βόρεια), χωρητικότητας 1.000 θεατών.

Η άνοδος του Ακράτητου στην Α' Εθνική σήμανε και την έναρξη των εργασιών επέκτασης του γηπέδου. Χρησιμοποιήθηκαν μέθοδοι ελαφράς κατασκευής κυρίως με μεταλλικά προκατασκευασμένα στοιχεία.

Κτίστηκε έτσι η νότια εξέδρα, που διαθέτει ένα μικρό σκέπαστρο και φιλοξενεί τα δημοσιογραφικά θεωρεία και τις θέσεις των επισήμων, χωρητικότητας 1.878 θεατών. Επίσης κατασκευάστηκε η ανατολική εξέδρα, που διατίθεται συνήθως στους φιλοξενούμενους οπαδούς (χωρητικότητα 1.490 άτομα), αλλά και επεκτάθηκε η υπάρχουσα βόρεια εξέδρα με νέα τμήματα δεξιά και αριστερά της (πλεον χωράει 1.576 θεατές).
Το γήπεδο ανήκει στον Δήμο των Ανω Λιοσίων.
Κλείστε αυτό το παράθυρο ή (αν ήρθατε εδώ από άλλο site) πηγαίνετε στο stadia.gr. Hosted by isol.gr
Πανοραμική άποψη του Γηπέδου του Ακράτητου από τα δυτικά
Αριστερά η βόρεια εξέδρα και δεξιά η ανατολική
Η βόρεια εξέδρα από την εξέδρα των φιλοξενουμένων (ανατολική)
Η νότια εξέδρα από την εξέδρα των φιλοξενουμένων (ανατολική)
Η νότια εξέδρα με τα δημοσιογραφικά θεωρεία
Η ανατολική εξέδρα και τμήμα της νότιας